Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 17 (péntek), 0:02

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Nurmengardiak
HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 16:45 
Szárnybontogató

ptlklszl írta:
btw. a slash, engem speciel abszolút nem vonz, soha nem olvastam még, és nem is tervezem, de szerintem nagyon beszűkült dolog azt mondani, hogy ilyen ki se kerülhessen valakinek a billentyűzetéből, mert akit érdekel, attól miért kéne elvenni a lehetőséget. pont ugyanígy a teljes homoszexualitás-téma... ha engem személyesen nem érint, akkor nem tudom, miért kéne, hogy zavarjon akár a felvonulás is. akinek nem tetszik, nem olvassa/nézi
PJ írta:
Magyarul, szerintem, ha ellenének szépen csendben, a saját világukban, nem születnének róluk írásművek, videók, stb. akkor nekik is jobb lenne!
PJ, sarkítok, erősen; de innen már csak egy lépés a gettó. És, mint tudjuk, volt már ilyen a történelemben... :/

Azért nehogy már lerasszistázz... Szerinted én gettóba akarom őket zárni? Csak azért mondom, nehogy az ifjak elméjét is megfertőzze propagandájuk... pl.: az én lentebb leírt esetem, mikor mit sem sejtve beleolvastam. Ne kezdjük el újra a témát, de szerintem a FARTÚRÁS akkor is legyen tabu...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 14 (kedd), 15:34 
Szárnybontogató

Én még anno a VH-val találkoztam először, valami noname G-Portál oldalon, és ott olvastam végig, de annyira megragadott, hogy elkezdtem utánajárni a szerzőnek, így bukkantam Roland talán első honlapjára (warofwizards.fw.hu, vagy valmi hasonló).
Ott aztán megláttam a Negyedik Torony beharangozó szövegét, első fejezetét, de semmi. Roland akkor már jó rég nem használta azt az oldalt asszem, az onnan szerzett emailcíme se nagyon volt aktív...
Közben persze már voltam a Merin is, de eszembe se jutott valamiért, hogy itt keressem, úgyhogy egy jó időre eltűnt előlem a sztori. Amikor teljes véletlenségből rábukkantam itt, már benne jártunk az Ezernevűben, és onnantól kezdtem el folyamatosan figyelni, hogy mikor lesz végre friss.

A VH befejezését azóta se értem XD. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy Roland milyen csavarral akarta visszahozni Dumbit???

És igen, egyetértek a többiekkel, ilyen profi fanficet csak keveset találtam, abszolút rajongója maradok Rolandnak, és igazán kíváncsian várom a beharangozott sci-fi regényét, hozzám ugyanis az a műfaj áll a legközelebb. Meg egyébként is, Roland már annyit írt a mi szórakozásunkra, hogy már tényleg megérdemli, hogy könyvesboltban sorakozzanak a művei...

Egyébként miért nem lehet a HP-történeteket kiadatni? Belegondolva, a SW-univerzumot annyian írják, hogy Lucas saját keze munkája már csak töredéke az egésznek, nem? (pl: T. Zahn: Thrawn-trilógia, azt még én is olvastam) Tehát, HP könyvek miért nem kerülhetnek a polcokra??

btw. a slash, engem speciel abszolút nem vonz, soha nem olvastam még, és nem is tervezem, de szerintem nagyon beszűkült dolog azt mondani, hogy ilyen ki se kerülhessen valakinek a billentyűzetéből, mert akit érdekel, attól miért kéne elvenni a lehetőséget. pont ugyanígy a teljes homoszexualitás-téma... ha engem személyesen nem érint, akkor nem tudom, miért kéne, hogy zavarjon akár a felvonulás is. akinek nem tetszik, nem olvassa/nézi
PJ írta:
Magyarul, szerintem, ha ellenének szépen csendben, a saját világukban, nem születnének róluk írásművek, videók, stb. akkor nekik is jobb lenne!
PJ, sarkítok, erősen; de innen már csak egy lépés a gettó. És, mint tudjuk, volt már ilyen a történelemben... :/

Felvetődött még itt a CN, Disney Channel, és ezek káros hatása a gyerekekre... Speciel a Disney Ch. meséit én nem sorolnám a "sz#r" kategóriába, mert legalább nem mindenféle hihetetlen pokemon, meg digimon, meg isten tudja, milyen őrületre trenírozzák a gyereket, hanem, ha nagyon amerikai kivitelben is, de többé-kevésbé valós élethelyzetekben szerepeltetik a karaktereiket, és ez nem rossz példa. Én, lassan felnőtt (18 éves, ráadásul fiú) fejjel is jót szórakoztam a Camp Rockon, ill. a Hannah Montanán is. Nem egy nagy erkölcsnemesítő remekmű egyik se, hanem szórakoztató műsor ("limonádé"), de nem ettől fog elhülyülni a gyerek, legalábbis, ha nem 0-24 ezt nézi. (megjegyezem, akármit nézel 0-24, az akkor se jó, tehát eleve más kérdés).
Félig-meddig ide tartozik... olvasta valaki Leiner Laura könyveit? Vélemény?

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 22:29 
Írópalánta

Remus John Lupin írta:
de telorol irok :D

Jaj, ne vagánykodjál már... :))

Shepard: That son of a bitch sent us right into Collector hands!
Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 21:30 
Zöldfülű

Az is erdekes ahogy en raakadtam, tiszta veletlenul szokasos giogle keresgeles kozben, az ezernevure a merengon, es elolvastam 3 nap alatt, utana kaptam meg a negyedik tornyot ket nap alatt, es fogtam neki a smaragd Sigillusnak ami akkor a 7. fejezetnel jart, itt szalltam be a kritikaeletbe :) es ekkor jottem ra arra hogy tulajdonkeppen mi is a merengo. :D azota meg hangulatomtol fuggoen falom a kulonbozo kategoriaju ficeket. Bocs h nincs ekezet, de telorol irok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 19:50 
Írópalánta

Én is akkor keresgéltem amikor felröppent egy hír hogy kiszivárgott a 7. rész pár fejezete. Akkoriban nagyon HP hiányban voltam, és az se érdekelt ha lespoilerezem. Akkor bukkantam rá a VH-ra (meg a másik angol nyelvűre is, amit pár fórumtársnak emaileztem). Nagyon megtetszett, győzködtem az osztálytársakat is. Egyik jó barátom pl nagyon ellenkezett, mondván ez nem az igazi. Aztán rá is rátört a hiány, megkereste, és az egész VH-t kiolvasta egy szombati nap alatt. Hétfőre jól begyulladt a szeme, én meg széjjel röhögtem magam rajta :D
Aztán amikor megjelent a 7. kötet angolul, nem vártam a magyarra, hanem letöltöttem, és elolvastam kétszer angolul, aztán amikor megjelent hát magyarul is. És rájöttem hogy nem olyan jó mint Rolandé. Akkor kerestem fel a VH-t újra, és bukkantam rá a Negyedik Toronyra, ami akkor a 13. fejezetnél járt.
Nem bántam meg hogy anno elkezdtem spoilert keresgélni :-D Nem olvastam még hasonlóan kimagasló színvonalú fanfictiont, de rendes könyvet is csak elvétve. Egy kicsit elszomorít majd amikor abbahagyja a HP-fanfic írást, de nem szabad leragadnia ennél az egynél. Kíváncsi vagyok mikor látok egy könyvesbolt kirakatában táblán reklámozva sci-fi, vagy fantasy könyvet Juhász Roland névvel. Szerintem biztos eljön majd az idő...

Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 19:32 
Fanficbúvár

ja, 1et értek. sztem a meleg téma túl forróra sikerült. 50hsz-en rágtam át magam, elbaszva 10percet az életemből. no, nem mintha hülyeségről lenne szó, meg igen, ez itt a szabad beszélgetés fóruma, meg stb., de... ~x(
szal nemtom emlékeztek-e rá, még anno qva régen, az eredeti 7. megjelenése előtt felröppent a hír, h titokban kikerült a 7. rész, és egy magyar srác lefordította.foglalkozott vele a fókuss is, majd nyilatkoztatták a lumos szerkesztőjét, hogy csak egy fanficról van szó, amit egy pécsi egyetemista srác írt. na, én ekkor kaptam fel a fejem, majd olvastam el.
1ébként. lehet, h rosszul emlékszem, de mintha lett volna interjú rolanddal. ez igaz, v nem? már nem emlékszem.
másik kérdés: tudja vki h honnan jött ez az írói művésznév? a parselmouth lion.
ha vki tudja (sajna roland mostanában ritkán reagál (mégha olvassa is a fórumot)), akkor pls írja meg, kíváncsi vok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 14:30 
Szárnybontogató

Nos, én először a Varázslók Háborúját olvastam a 7. rész magyar megjelenése előtti nyáron, igen érdekes körülmények között...
Történt ugyanis, hogy édesapám a munkahelyéről 1 nagy köteg papírral tért haza, és azt mondta, olvassam el, érdekelni fog! Nézem: HP és a Varázslók Háborúja... Az első fejezet volt kinyomtatva, elolvasása után végre leesett, h ez 1 alternatív 7. rész, és remek elfoglaltság lesz, mire TTB végez a fordítással. Nem tom apám hol szerezhette, de nagyon örültem neki :D Alig vártam minden délutánt, h hozza haza az újabb nyomatokat, mivel akkor még fogalmam sem volt, h létezik olyasmi, hogy netes fanfiction olvasás. (11-12 évesen.)

Szóval Roland erőt és élményt adott nekem a várakozáshoz, amit soha nem fogok elfelejteni :)

A többi műre véletlenül akadtam rá, ésa kk esett le, h Ő írta a VH-t is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 13:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mondjuk, a hogy botlottatok bele PL műveibe? annak számít? :D (de részemről lehet más is, amit bedobtok)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 13:36 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Remus John Lupin írta:
de ne a defektes természetellenes emberiség szégyeneiről beszéljünk már OMG...

Egyetértek! Találjunk inkább valami érdekesebb témát.

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 13:28 
Zöldfülű

de ne a defektes természetellenes emberiség szégyeneiről beszéljünk már OMG...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 11:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

Predi írta:
Lilyana, én nem azt mondtam hogy egy férfi nem tud érzéki lenni. Csak azt amikor két férfi egymással érzéki. Na azt meg nem mondanám férfiasnak. Én azt mondom hogy a férfi legyen férfi, a nő legyen nő. Ezek kőbe vannak vésve, ne változtassunk rajta. Ha valaki defektes az meg az ő dolga, senki másé.

Abban igazad van, hogy egy férfi legyen férfi, egy nő meg nő, de azzal továbbra sem értek egyet, hogy az érzékiség két pasi közt férfiatlanságot jelentene. De azt hiszem, erre nem tudok olyan érveket gyűjteni, amivel meggyőzhetlek téged, szóval nem is próbálkozom... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 13 (hétfő), 11:07 
Írópalánta

Lilyana, én nem azt mondtam hogy egy férfi nem tud érzéki lenni. Csak azt amikor két férfi egymással érzéki. Na azt meg nem mondanám férfiasnak. Én azt mondom hogy a férfi legyen férfi, a nő legyen nő. Ezek kőbe vannak vésve, ne változtassunk rajta. Ha valaki defektes az meg az ő dolga, senki másé.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 20:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Predi írta:
Lyliana: azt elismerem, hogy lehet "férfi és férfi" között érzékiség, de azokra már nem mondanám hogy férfi. Míg ugyanez nő és nő közötti kapcsolatban, akármit is csinálnak, megőrzik a nőiességüket. Ha egy férfi nőiesen viselkedik, és (néz ki, öltözködik...) az már nem férfi. De lehet hogy csak én vagyok régimódi. Amúgy nem egy meleg ismerősöm van, és nincs velük semmi bajom, mert nem "tukmálják rám" az ízlésüket.
Modok színeire nem kérdeztem, csak egy kis fricska lett volna, de látom itt nem sokan értik. Keress rá a knowyourmeme.com-on a "your argument is invalid" kifejezésre, és megérted :roll:

Értettem én, asszem a smájlimat el...szúrtam. XD *a bénasági mérce narancsról pirosra váltott * Kis napszemcsis akart lenni...
Szerintem nem attól lesz vmi érzéki, hogy nőies. A saját pasimra is tudom azt mondani, hogy érzéki egy adott pillanatban. És ő minden, csak nem nőies (ha a haja hosszát nem számítjuk), klisékben gondolkodva a retroszexuális megnevezés illik rá (alias a totál normális pasi, aki azt szereti, ha tiszta, ápolt és az inge is az) és full hetero. Szóval szerintem pasik közt is vannak olyan pillanatok, amikor azt kívánod, bár a helyében lehetnél és pasi lehetnél. Egyszerűen másfajta, nem nőies érzékiségről beszélünk, és szerintem ez is hozzájárul a népszerűségéhez a ffírók közt, hogy nagyon új a köztudatban, izgalmas megírni, egészen más benyomásokat szerzünk. És ha van meleg ismerősöd, akkor tudod, hogy a melegek is mind sokfélék, nekem van olyan élményem anno gólyatáborból, hogy kiszúrtam egy szem pasit, hogy hű de férfias és milyen klassz pasi, erre tábor után kiderült, hogy melegebb nem is lehetne... :lol:

Én egyedül Albus Gellerthez fűződő indokait szemlélem másképp, minden más ugyanolyan maradt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 19:16 
Írópalánta

Szerintem az hogy Dumbi meleg semmi hatása nincs a történetre, max azért mondhatta hogy még nagyobb "reklámot" csináljon a könyvnek, pedig az amúgy is népszerű.
De most komolyan, máshogyan szemlélitek a könyvet, most hogy ezt a "lényeges" információt tudjátok?

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 17:23 
Szárnybontogató

Én láttam a Megaagyat és jókat is röhögtem rajta, de egy idő után elég lapossá vált a számomra.

A Dumbis mozdulat szerintem is elég fölösleges mozdulat volt, bár tekintsük egy Freddy Mercuryként, akinél ez a tulajdonság elég gyorsan lényegtelenné vált a közönség számára.

"The principle is that what the enemy cannot see he cannot kill. This is not the way of the Adeptus Astartes. Our principle is that what the enemy can see, he will soon learn to fear…"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 13:47 
Billentyűzetgyilkos

A melegek sem örülnek ám annak, hogy néhány társuk kint parádézik a pride-on... pontosan azért, mert az emberek az alapján ítélik őket meg és el, amit ott látnak, pedig a legtöbbjük nem szeretne mást, csak normális életet, olyat, mint bárkié, bújkálás és sárdobálás nélkül. : ) Azok, akik ott felvonulnak, csak nagyon kis százalékát teszik ki a melegeknek, a többség utálja azt a felhajtást, amit ott csapnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 12 (vasárnap), 10:49 
Szárnybontogató

"(És most nem az idióta divatbikre gondoltam, hanem akiknek tényleg ez a természetes. Őket nem ítélhetjük el egy divathullám miatt, ami most a média miatt ugyanolyan trend, mint amit Öreg említett bizonyos filmek kapcsán...)"

Félreértés ne essék. Azt csak poénból írtam.

Nekem semmi komoly bajom a melegekkel. Magamban elítélem őket de nem bántanám őket. Viszont felháborító h, reklámozzák magukat és parádéznak. Ezt nem tenném nekik lehetővé. Morális értékek stb. NY-ot kell nekünk is követni minden idióta dologban. Melegek világnapja pfff.. Élettársi kapcsolatot engedélyezném nekik max.

Dumbi karakterét meg kár volt befeketítenie Rowlingnak. Egyszer se olvastuk, hogy bárkihez lett volna úgy köze, csak a végén benyögte h, meleg. Szerintem tök fölösleges volt pláne, hogy semmi fontos szerepe nem volt az egész történetben ennek. No mind1.

Jah! Aki nem látta a Megaagy című mesét most kezdje el. Sírtam a röhögéstől a vendégek csak lestek h, mi baja a recepciós csávónak :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 15:25 
Írópalánta

bandy666 írta:
Általában szombati nap szokott lenni, délután kezdünk, hajnalig tart, 2 színű paklikkal. Mivel 1 emberé az összes lap, ő is rakta össze a paklikat (Angyal, Lovag, Sárkány, Control, vmi feka-piros, 6 színű). Kéne még venni lapot, akitől olcsóbban tudnék meg Győrben lakik, de valszeg bővülni fog a keret még. Viszont mi Pest XVIII. ker, lent délen, Pilistől pont a legmesszebbi részen:D

Ha több kártyát akarsz nincs akadálya. http://magicezek.hu/ itt jobb alul kattints a linkre, megadod az adataidat, meg ilyesmi (nem jár semmi egyéb kötöttséggel) kiválasztod hogy neked tetsző boltot (nekem a ferenc körúti a bejáratott) és az e-mail címedre érkező kóddal kiválthatsz egy ajándék paklit. 40 lapos ritka lap nélküli, d azért nagyon jó kis lapok vannak benne. Mi a bátyámmal így szereztünk tizenvalahány paklit. Csináltunk kamu email címeket. Így kell kijátszani a rendszert :D Szóval hajrá.
De akkoris az alap paklim az már régről van és kemény cserélgetések, és begyűjtő akciók által rakódott össze. ha kiszámolnám, akkor az összértéke biztos 10ezer felett lenne.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 14:47 
Szárnybontogató

Predi írta:
Bandy666: Pilisen lakom, ami 40 km Pesttől, szóval nem gáz felugranom, csak beleférjen az időmbe munka mellett. Van egy fajin goblin-paklim, szívesen kipróbálnám más ellen is nem csak a bátyám pakliai ellen :-D
Az új Star Wars képregényeket mindig "megszerzem", tudok is egy jó oldalt rá, ha érdekel megadhatom a címet. Szerintem a képregények sokkal jobbak is mint a filmek. Főleg a SW Republic sorozat, ami Quinlan Vos-t követi (nagyjából).
Mass Effectet meg szerintem kezdd is el most nyáron, tipikusan többször végigjátszós, főleg a mentés átvitele a következő részbe a jó megoldás. Így majd ha megjelenik a 3. is kb egy történetként végig lehet vinni mind a három részt. Amúgy órákig tudnék róla beszélni hogy miért jó. A negatívumokból nagyon kevés van, de azokkal is tisztában vagyok, szal nem vagyok elvakult.

Általában szombati nap szokott lenni, délután kezdünk, hajnalig tart, 2 színű paklikkal. Mivel 1 emberé az összes lap, ő is rakta össze a paklikat (Angyal, Lovag, Sárkány, Control, vmi feka-piros, 6 színű). Kéne még venni lapot, akitől olcsóbban tudnék meg Győrben lakik, de valszeg bővülni fog a keret még. Viszont mi Pest XVIII. ker, lent délen, Pilistől pont a legmesszebbi részen:D

"The principle is that what the enemy cannot see he cannot kill. This is not the way of the Adeptus Astartes. Our principle is that what the enemy can see, he will soon learn to fear…"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 12:48 
Írópalánta

Lyliana: azt elismerem, hogy lehet "férfi és férfi" között érzékiség, de azokra már nem mondanám hogy férfi. Míg ugyanez nő és nő közötti kapcsolatban, akármit is csinálnak, megőrzik a nőiességüket. Ha egy férfi nőiesen viselkedik, és (néz ki, öltözködik...) az már nem férfi. De lehet hogy csak én vagyok régimódi. Amúgy nem egy meleg ismerősöm van, és nincs velük semmi bajom, mert nem "tukmálják rám" az ízlésüket.
Modok színeire nem kérdeztem, csak egy kis fricska lett volna, de látom itt nem sokan értik. Keress rá a knowyourmeme.com-on a "your argument is invalid" kifejezésre, és megérted :D

Bandy666: Pilisen lakom, ami 40 km Pesttől, szóval nem gáz felugranom, csak beleférjen az időmbe munka mellett. Van egy fajin goblin-paklim, szívesen kipróbálnám más ellen is nem csak a bátyám pakliai ellen :-D
Az új Star Wars képregényeket mindig "megszerzem", tudok is egy jó oldalt rá, ha érdekel megadhatom a címet. Szerintem a képregények sokkal jobbak is mint a filmek. Főleg a SW Republic sorozat, ami Quinlan Vos-t követi (nagyjából).
Mass Effectet meg szerintem kezdd is el most nyáron, tipikusan többször végigjátszós, főleg a mentés átvitele a következő részbe a jó megoldás. Így majd ha megjelenik a 3. is kb egy történetként végig lehet vinni mind a három részt. Amúgy órákig tudnék róla beszélni hogy miért jó. A negatívumokból nagyon kevés van, de azokkal is tisztában vagyok, szal nem vagyok elvakult.

PJ: Hát nem is volt egyszerű megcsinálni, de 7 résszel kész vagyok. (kb 3-5 óra egy rész elkészítése). Ha érdekel bárkit szívesen elküldöm. Amúgy a Knights of the Old Republic képregénysorozatot kezdtem el fordítani.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 10:12 
Szárnybontogató

Predi írta:
PJ: Ja igen, Darth Bane. Őt el is felejtettem. De róla csak képregényben olvastam. Van vagy 3 dvdnyi SW képregényem, szóval nem vagyok fan, ááá dehogy Egyiket még el is kezdtem lefordítani. Huhh, te, képregényt fordítani paint-ben...

LOL, paintben :D az kemény lehetett... mostmár elkezdek képregényezni én is, egyik első a nyári tervek között :)
A Cartoon Network mellett a másik szennycsatorna a Disney Chanell. Állandóan ezekat az élőszereplős sorozatokat nyomják, amikben vannak néha jó poénok, de a nézőközönség (pl.: 9 éves húgom) ezeket nem érti, és csak bambán bámulják a hülyeséget. Most is, átnézek a másik szobába, és mit látok: 1 ilyen sz#rt néz, de tök komolyan. Ha egy kicsit idősebb lenne, akkor már lehet nevetne is rajta, de így csak bámulja az értelmetlenséget, és ez elveszi az idejét más, értelmesebb interakcióktól... Néhány év múlva kortársai között már ciki lesz ,,mesét" nézni szal akkor meg már nem fogja. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 9:53 
Szárnybontogató

Predi írta:
Mass Effectet érdemes játszan, életem legjobb döntése volt hogy kipróbáltami, de a magyar feliratot nem ajánlom, ha tudsz angolul. Magic the Gathering? könyvet nem olvastam viszont rengeteget kártyáztam, nem is rosszul. Még mindig van kb 3 jó paklim :-D amúgy ha Isohuntról szedted le a SW comic pack-ot akkor ugyanaz, csak én bővitettem az újakkal

Valamilyen véletlen csoda folytán nem Pesten laksz és ha igen, van kedved összeülni Magicezni?:D Haverokkal majdnem minden hétvégén nyomunk egy Magic partyt.

Igen, onnan szedtem, de én még nem bővítettem. Az angollal semmi gond nem lesz, vége az érettséginek, szerintem bepróbálkozom a game-mel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 11 (szombat), 0:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

A slashekkel kapcsolatos véleményemet ITT Miluiel elég szépen összefoglalja (külön kiemelném azt a sorát, ami a beindításról szól, mert Predi érvelt azzal, h csak nő-nő közt lehet érzékiség, tiltakoznék! :D) és jogosnak találom Lio megjegyzését is. :)
Örülök, hogy titeket is megoszt ez a téma, mert azt jelenti, hogy nem közömbös és foglalkozni kell vele, mert társadalmi probléma a melegek elítélése, és megoldásra vár (igazából az ókor óta :D). És a vitákon át talán jobban megértjük a két oldalt és ez ha valaki nem fafejű barom, már bocsánat, de akkor ha nem is a teljes előítéletmentességhez, de egy normálszintű elfogadáshoz vezethetne. Ami minden szempontból kedvező megoldás lenne. :) (Abszolút semmi bajom a melegekkel, de egyébként azért én se rajongok, amikor kivonulnak, mert ezzel azt az abszolút merev réteget hangolják maguk ellen, akik viselkedése ellen tiltakoznak, de azért nem dobálnám meg őket vagy verném meg őket, hiszen joguk van rá, ha én rózsaszín guminyulas merifelvonulást szerveznék, én is utálnám, ha megdobálnának a fanfictiongyűlölők. XD Nem mintha bárkinek joga lenne fizikailag is nekiesni bárkinek a nézetei miatt, az olyan kőkorszaki dolog... sajna néha azt érzem, tényleg visszafele fejlődünk...) A másságot el kell fogadni, ahogy genetikailag kódolt, hogy vki vörös hajú, olyan a melegség is. (És most nem az idióta divatbikre gondoltam, hanem akiknek tényleg ez a természetes. Őket nem ítélhetjük el egy divathullám miatt, ami most a média miatt ugyanolyan trend, mint amit Öreg említett bizonyos filmek kapcsán...) :roll:

Asszem szintén Predi kérdezte, a modok színeit: ahham, a piros a figyelmeztetőszín, ki is van sajátítva modok és adminok számára. De ahogy mindenki, alapesetben ők/mi is bármilyen színeket használhatunk. :)

Egy Warhammer 40000 világát megnéznék Roland keze alól. O_O Egy időben szerepeztem benne a D&D és SW-s korszakom után/alatt, kíváncsi lennék, mit hoz ki belőle. :D
A Magicből van könyv? O_O (Úgy tűnik, itt nálatok mindig vmi újba botlok. XD) Játszottam vele én is egy keveset, de sosem voltam túl jó játékos...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 23:15 
Írópalánta

bandy666 írta:
Nah igen, nálam is a TV-tlenség lesz a menő majd akkor:D Lehet ugyanaz az SW képregénygyűjteményünk van:) Bár én még nem olvastam el annyit. ME világot sajnos csak látásból ismerem, lehet utána kéne olvasni. Magic, the Gathering, valaki? Könyvverziójáról valami vélemény, aki ismeri? A kártyajáték része nekem eléggé tetszik, nem tűnik egy unalmas világnak:D

Mass Effectet érdemes játszan, életem legjobb döntése volt hogy kipróbáltami, de a magyar feliratot nem ajánlom, ha tudsz angolul. Magic the Gathering? könyvet nem olvastam viszont rengeteget kártyáztam, nem is rosszul. Még mindig van kb 3 jó paklim :-D amúgy ha Isohuntról szedted le a SW comic pack-ot akkor ugyanaz, csak én bővitettem az újakkal

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 22:57 
Szárnybontogató

Nah igen, nálam is a TV-tlenség lesz a menő majd akkor:D Lehet ugyanaz az SW képregénygyűjteményünk van:) Bár én még nem olvastam el annyit. ME világot sajnos csak látásból ismerem, lehet utána kéne olvasni. Magic, the Gathering, valaki? Könyvverziójáról valami vélemény, aki ismeri? A kártyajáték része nekem eléggé tetszik, nem tűnik egy unalmas világnak:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 22:49 
Írópalánta

Az internetes forgalom 70-80%-át a felnőtt erotikus tartalom (de kulturált valaki :-D) teszi ki. Ezzel nem lehet mit kezdeni, és nem is érdemes. Amíg lesz rá igény, addig létezni is fog. És örökké lesz rá igény, mert ilyen a férfitermészet. Lehet akármilyen jó a nője, ha erotikus tartalmat lát valahol, hát nézni is fogja. És aki azt mondja hogy "én pedig nem" az hazudik. Vagy furcsa.
Nekem amúgy még nem is lenne bajom a slash kategóriával ha nem mindenhol Harry/Draco, meg Ron/Harry, és hasonlók lennének. Ha még két nőről van szó, az érthető, mert abban van erotika, érzékiség. De két férfit azt valahogy nem tudok megérteni. Biztos bennem van a hiba. :P

Noghri: Dragon Ball-al semmi gond nincs, én is azon nőttem fel. Meg amikor még angolul ment a CN addig minőségi volt, pl tele volt Tom&Jerryvel, meg hasonlókkal. Most már nem találni rajta értelmes rajzfilmet sem. Ha lesz gyerekem, én inkább azt nézetem meg vele, aminek utána néztem neten, és "megszereztem". Tv-t talán be se fogok köttetni.

PJ: Ja igen, Darth Bane. Őt el is felejtettem. De róla csak képregényben olvastam. Van vagy 3 dvdnyi SW képregényem, szóval nem vagyok fan, ááá dehogy :D Egyiket még el is kezdtem lefordítani. Huhh, te, képregényt fordítani paint-ben...

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 21:08 
Szárnybontogató

Predi írta:
bandy666 írta:
Én kitartok a Warhammer 40k, azon belül is a Horus Heresy mellett, abból sosem elég:D cartoon network...én is azon nőttem fel, bár az még egy más világ volt 17 évvel ezelőtt, még viszonylag értelmes mesék mentek rajtuk ráadásul angolul, amiket ma is megnéznék. És szerintem egész értelmes embernek sikeredtem:D

Noghri

Amikor én utoljára CN-t néztem (nem is néztem már, csak láttam) akkor már csak ilyen boci és pipi, meg ed, edd és eddy féle baromságok mentek. Aki ezeken nő fel... elképzelni sem merem

Én kb 8-9 éves koromig (amíg le nem fordították magyarra) néztem CN-t, érteni semmit nem értettem belőle, de elszórakoztam rajta, ahogy egy gyerek el szokott a rajzfilmeken. Későbbiekben Dragon Ball ment, de bizton állíthatom, hogy nem vagyok elrontott gyerek:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 20:02 
Szárnybontogató

Nincsenek mély előítéleteim, csupán egyszerűen nem értem meg őket. Akkor ez most genetika, betegség, vagy ma sajnos egyre inkább divat? És nem, nem fordulok ellenük, vagy gyűlölködök, csak azt nem értem, miért kell ezt hangoztatni... Nincs velük semmi bajom, de szerintem nem kéne nagydobra verni az ilyesmit. Szerencsétleneket minden felvonulásukon is dobálják, verik, stb, ebből következik, hogy a nagy többség nem kér belőlük. Nehogy azt hidd, hogy az ellentüntetők bármikor is hangoztatnák (ilyen nyilvánosan) nézeteiket, ha a melegek nem mennének ki! Magyarul, szerintem, ha ellenének szépen csendben, a saját világukban, nem születnének róluk írásművek, videók, stb. akkor nekik is jobb lenne!

Dumbledore karaktere is el lett rontva így sztem. Miért nem lehetett simán agglegény-típus, esetleg nőgyűlölő, vagy ilyesmi? :|

Egyáltalán nem normális, h az internet fele pornó! De nem lehet mit tenni, valakinek ez a biznisze, hogy millió ember kattint ezekre az oldalakra, és ezért sok hirdetője lesz,=sokat kaszál...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 19:22 
Zöldfülű

PJ írta:
Miért, szerinted az normális ha vki ilyesmit olvas, (mármint nem kíváncsiságból) és tetszik neki, és csak olvassa az egyre újabbakat és újabbakat???? Lehet, hogy én vok finnyás de szerintem nem kell az ilyen beteges, homo viszonyokat kiteregetni, főleg nem a HP-Universe-t megszégyeníteni vele... Lehet, h csak ,,régimódi" vagyok :D :D

Miért, az normális, hogy az internet fele pornó? Vagy hogy szinte minden pornóban van anális szex? Manapság mindenhonnan visszaköszön a szexualitás és miért ne kerülhetnének terítékre a meleg kapcsolatok. És a melegeknek maga az írónő csinált helyet az univerzmában.
Zsenge korod ellenére már most nagyon mély előítéleteid vannak a mássággal kapcsolatban, amit nem vagyok képes megérteni, hogy honnan ered.

Átköltözhetnénk ezzel a vitával inkább ide: viewtopic.php?f=8&t=732&hilit=slash ?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 18:46 
Szárnybontogató

Predi írta:
Egyébként, csak érdeklődésképpen, Jedi Knight-fan vagy? Tudtommal a Ruusan bolygón van a Jedik Völgye, ami a Jedi Knight 1(-2-3)-ban szerepelt. De az első résszel valszeg nem játszottal, ha ilyen fiatalnak vallod magad.

Nem, a Darth Bane: A pusztítás útja c. könyvben olvastam a bolygóról. :P
Lionela írta:
Predi írta:
Jól mondod "abszolút HP-kocka, otthonülő, pasinélküli csajoknak van kielégítésképpen".

Ez majdnem annyira igaz, mintha azt mondanám, hogy azt, hogy két csaj nyalja falja egymást, csak a 40-es, otthonülő, impotens, csajt csak képekről ismerő pasikat izgatja fel, és érdekli. Amúgy undorító, természetellenes dolog, és minden pasi, aki ilyet néz a természet torszülötte...

;;) ;;) ;;) ;;) ;;)

Miért, szerinted az normális ha vki ilyesmit olvas, (mármint nem kíváncsiságból) és tetszik neki, és csak olvassa az egyre újabbakat és újabbakat???? Lehet, hogy én vok finnyás de szerintem nem kell az ilyen beteges, homo viszonyokat kiteregetni, főleg nem a HP-Universe-t megszégyeníteni vele... Lehet, h csak ,,régimódi" vagyok :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 18:32 
Zöldfülű

Lionela írta:
Predi írta:
Jól mondod "abszolút HP-kocka, otthonülő, pasinélküli csajoknak van kielégítésképpen".

Ez majdnem annyira igaz, mintha azt mondanám, hogy azt, hogy két csaj nyalja falja egymást, csak a 40-es, otthonülő, impotens, csajt csak képekről ismerő pasikat izgatja fel, és érdekli. Amúgy undorító, természetellenes dolog, és minden pasi, aki ilyet néz a természet torszülötte...

;;) ;;) ;;) ;;) ;;)

Hé, ez nem számít 18as karikás témának? Tessék szépen kifehéríteni! :-D :twisted:
Ezúton javasolnám is egy Slash- pro és kontra topic létrehozását (ha még nincsen), de kérlek, ne itt kezdjetek bele egy olyan vitába, amiből semmi jó nem fog kisülni (a csörteszipolyok biztos nem értenek egyet velem ßP) $ear

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 17:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Predi írta:

;;) ;;) ;;) ;;) ;;)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 16:34 
Írópalánta

PJ írta:
Lehet h most hülyének néztek, de egyet kell értenem azzal a szülővel, aki be akarta tiltatni a melegségeket (direkt szépen fogalmazok) a Merengőn. Vagy akk kiírnátok legalább, h VIGYÁZAT, ITT UNDORÍTÓ, TERMÉSZETELLENES DOLGOKRÓL OLVASHATSZ!!!
1-2 éve, mikor rámentem kezdő fanfic-olvasóként rámentem a 1 Slash feliratúra (mondom: mi ez????) ...hát nem örültem! Aztán rájöttem, h ez az abszolút HP-kocka, otthonülő, pasinélküli csajoknak van kielégítésképpen, de akkor is, ha egy 11-12 éves gyerek elolvassa, mit gondol majd? :O

Huhh, az én szüleim szerencsére nem kutakodnak utánam, de anyám azért furcsán nézett, mikor előadtam, h (még ősszel) lehet mennék Pestre mozizni 1 rakat nálam idősebb emberrel, akiket 1 fórumról ismerek XD.

Lehet hogy a slash történetekhez ki kéne írni jobban láthatóan, hogy mi is az. Vagy talán csak a regisztrált, és bizonyos kort betöltött (én 16-ot mondanék) emberek olvashatnák azokat, mert tényleg lehet hogy egy erre tévedő ifjoncnak nem pont azt kéne olvasnia (maradjon csak a pornónál :D ) Én asszem csak 2 slash-t olvastam, abból egyik a Rolandé, de valahogy engem ez nem fogott meg. Jól mondod "abszolút HP-kocka, otthonülő, pasinélküli csajoknak van kielégítésképpen".

Egyébként, csak érdeklődésképpen, Jedi Knight-fan vagy? Tudtommal a Ruusan bolygón van a Jedik Völgye, ami a Jedi Knight 1(-2-3)-ban szerepelt. De az első résszel valszeg nem játszottal, ha ilyen fiatalnak vallod magad.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 15:07 
Szárnybontogató

Hát elméletileg lesznek még kiegészítő novellák a Nurmengard-trilógiához kapcsolódóan...
Sajátféle történet tényleg nem lenne rossz :)

A pápa az miért átkozta ki a HP-t??? LOL

Lehet h most hülyének néztek, de egyet kell értenem azzal a szülővel, aki be akarta tiltatni a melegségeket (direkt szépen fogalmazok) a Merengőn. Vagy akk kiírnátok legalább, h VIGYÁZAT, ITT UNDORÍTÓ, TERMÉSZETELLENES DOLGOKRÓL OLVASHATSZ!!!
1-2 éve, mikor rámentem kezdő fanfic-olvasóként rámentem a 1 Slash feliratúra (mondom: mi ez????) ...hát nem örültem! Aztán rájöttem, h ez az abszolút HP-kocka, otthonülő, pasinélküli csajoknak van kielégítésképpen, de akkor is, ha egy 11-12 éves gyerek elolvassa, mit gondol majd? :O

Huhh, az én szüleim szerencsére nem kutakodnak utánam, de anyám azért furcsán nézett, mikor előadtam, h (még ősszel) lehet mennék Pestre mozizni 1 rakat nálam idősebb emberrel, akiket 1 fórumról ismerek XD.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 4:26 
Szárnybontogató

Így a munkaidőm végére sikerült átolvasnom az összes hsz-t és örömmel tapasztaltam,hogy sokkal nagyobb az élet mint amikor legutoljára voltam. Mondjuk reméltem, hogy nem csak az obszcénség fogja felszítani a tüzet, de ha ez van...

Amúgy az eredeti kérdésre válaszolva, szerintem Roland egy saját világgal egy teljesen eredeti történettel kellene, hogy folytassa az írást, ez két okból is fontos lenne. Az első az, hogy szerintem a Harry Potter történetet már nehéz lenne úgy tovább fejleszteni, hogy ne váljon közhelyessé a folytatás, szerintem a Numerngard trilógia ezen a formán egészíti ki és teszi teljesé JKR eredetijét. A második ok pedig az, hogy Roland írói tehetsége és gyakorlata mára olyan lett, hogy már nem szorul rá arra, hogy egy más szerző által megálmodott világot hajlítson a saját képzeletéhez. Én úgy vagyok vele, hogy nekem már az ő világa lenne a legérdekesebb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 3:02 
Szárnybontogató

Csak szeretném megjegyezni, hogy én nem admin vagyok, és nem leteremtek egyfolytában mindenkit, csak simán szeretem ezt a színt :D

Egyébként én úgy gondolom, hogy egy ilyen kvalitású író, mint Roland, ne vesztegesse a tehetségét többet Rowling birodalmára. Ezt JKR találta ki, ő profitál belőle, az övé. Lehet fanficeket írni mások szórakoztatására, ami egyébként önzetlen dolog egyrészről, másrészről nagyon jó gyakorlás és rajongószerzés... DE. Ideje továbblépni. Megteremteni azt a saját világot, amit csak kevesek tudnak. Vagy a való életből írni egy regényt, drámát, kalandregényt, krimit, bármit. Szóval én abszolúte a saját ötlet mellett vagyok - másokon élni sokkal könnyebb, de eredetit teremteni csak páran képesek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 10 (péntek), 0:46 
Szárnybontogató

És ha ne adj Isten Albus Perselus végül normális jövőjében a Roxfortos éveikről írna 3-4 kötetet? Vagy x évre az iskolára? Hmmmm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 21:20 
Írópalánta

bandy666 írta:
Én kitartok a Warhammer 40k, azon belül is a Horus Heresy mellett, abból sosem elég:D cartoon network...én is azon nőttem fel, bár az még egy más világ volt 17 évvel ezelőtt, még viszonylag értelmes mesék mentek rajtuk ráadásul angolul, amiket ma is megnéznék. És szerintem egész értelmes embernek sikeredtem:D

Noghri

Amikor én utoljára CN-t néztem (nem is néztem már, csak láttam) akkor már csak ilyen boci és pipi, meg ed, edd és eddy féle baromságok mentek. Aki ezeken nő fel... elképzelni sem merem

Castiel írta:
Szerintem a Mass Effect kiköpött SW - és bár tényleg nem rossz játék, valamiért nem tetszik ez. Egy saját univerzumnak én is jobban örülnék. Vagy valamilyen Nurmengard folytatásnak. :D

Hát szerintem ég és föld a különbség SW és ME univerzum között, és ezt úgy mondom hogy mindkettőt imádom.
De ha már saját univerzum, akkor mint modtam egy olyan Gemmel-féle fílingje legyen, ne valami eltúlzott high fantasy.

ui: Moderátorok csak akkor használnak piros betűt ha épp "hivatásból" írnak? Csak kérdem...

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 20:51 
Szárnybontogató

Noghri

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 20:21 
Betűmániákus

Szerintem a Mass Effect kiköpött SW - és bár tényleg nem rossz játék, valamiért nem tetszik ez. Egy saját univerzumnak én is jobban örülnék. Vagy valamilyen Nurmengard folytatásnak. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 20:18 
Írópalánta

Remus John Lupin írta:
Egyet kell, hogy értsek, lassan 17 vagyok, de még mindig az van, hogy év végi osztályzat aszerint 4. vagyok az osztályban, és nem engednek szinte sehova egész nyáron, mindentől tiltanak, hülye indokokkal, és mit értek el vele? SEMMIT, azt, hogy konkrétan semmit nem tudnak rólam, a gondolkodásmódomról, a baráti körömről, 2-3 barátomat ha ismerik, naponta viták vannak, hát igen gratulálok nekik. Elérték, hogy ne ismerjenek.

Hát az kemény. Nekem jó arc szüleim vannak, és semmitől nem tiltottak. (na jó ha drogoztam volna azért biztos kaptam volna egyet) ÉS jó viszonyban is vagyunk. Viszont még így sem értenek meg igazán, szóval ez nem sokat változtat úgy látszik.

Remus John Lupin írta:
El sem hiszem, hogy ezt mondom de egyet értek 1 adminnal (nem komolyan venni, néha vannak jó ötleteitek/meglátásaitok, NÉHA xD) de én is 1 teljesen szabad elképzelésnek örülnék, SWnek nagyon nem, mert azt manapság össze vissza írkálják, a könyvek annyiban kapcsolódnak össze, hogy a szereplők megvannak és kész, ezt nem nagyon szeretem már az SWben. Én személy szerint valami kemény véres IGAZI vámpíros történetre vagyok kiváncsi, nem ilyen Alkonyat féle nyálas izékre... Egy ilyet néznék meg Roland feldolgozásban :)

Én nem SW-t mondtam, abból van épp elég. Én azt mondtam hogy Mass Effect-ből írhatna valamit, mert abban rengeteg a lehetőség, és kb egy olyan univerzumot teremtett, mint anno a SW. Aki játszott vele az tudja. Amúgy már három ME könyv megjelent, szeretném is elolvasni majd.
Vámpírosdiban meg nekem bőven elég a True Blood. Mondjuk én csak a sorozatot nézem, azt mondják jobb is mint a könyv.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 19:57 
Zöldfülű

Predi írta:

Az idejövő kötözködőkről meg annyit, a trollokkal nem kell foglalkozni, akárhány évesek is legyenek, az meg hogy a hűdeokos anyuka/apuka eltiltja innen a gyermekét, mert ez szerinte mérgező a csemete fejlődésére, az már nem a ti dolgotok, mert ez kb szerintem az olvasók 0,001%-a, ami elenyésző. plusz az ilyen gyerek meg találni fog más megoldást is. Sőt az ilyen mindentől eltiltott gyerekek fognak a legkevésbé a szüleikre hasonlítani, és ennek csak a szülő az oka.

Egyet kell, hogy értsek, lassan 17 vagyok, de még mindig az van, hogy év végi osztályzat aszerint 4. vagyok az osztályban, és nem engednek szinte sehova egész nyáron, mindentől tiltanak, hülye indokokkal, és mit értek el vele? SEMMIT, azt, hogy konkrétan semmit nem tudnak rólam, a gondolkodásmódomról, a baráti körömről, 2-3 barátomat ha ismerik, naponta viták vannak, hát igen gratulálok nekik. Elérték, hogy ne ismerjenek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 19:46 
Zöldfülű

"nem olyan nagy dolog fehéríteni vagy elhagyni pár témát."
Na tehát az oriás ember kapcsolatnál, egy csókot vagy 1 sétát, hogy lehet elképzelni az ember nő/férfi seprűn megy fogja az oriás hajszálát, és úgy "sétálnak"? Vagy csóknál (ez ugye még elég fehér) ott mi van, ha a magasabbik fél nem vigyáz, akkor konkrétan megeszi apró kedvesét :D.
Na de ezzel arra akarok kilyukadni, hogy hogy a fr****a lehet ezt elképzelni, mer mikor én olvasok valamit azt látom a szemeim előtt, de ezt nem sikerült:D

"Én a nyárra tervezem, hogy belevágok Roland egyik nagy művébe, eddig nem volt rá időm, csak a kisebbekre, de jön a jó idő, vége a vizsgaidőszaknak és kicuccolok a kertbe kockulni. 8-> Ilyenkor sajnálom, hogy nincs rendes papíralapon kiadva...
Jól tudom egyébként, hogy Rolinak van rendesen megjelent novellája?"
Jól tudod, és nem tudod, hogy eddig mit hagytál ki :D és amúgy már nyár van :-O

"Szerk.: Predi, én abszolút saját világra szavaznék, annyira kíváncsi lennék, milyet állít össze a fejében. A saját világokba, ha alaposan át vannak gondolva, kihívás belemerülni és felfedezni, és mivel PL meglehetősen csavaros észjárással bír alapból is, ez biztosan hatványozódna. :)"
El sem hiszem, hogy ezt mondom de egyet értek 1 adminnal (nem komolyan venni, néha vannak jó ötleteitek/meglátásaitok, NÉHA xD) de én is 1 teljesen szabad elképzelésnek örülnék, SWnek nagyon nem, mert azt manapság össze vissza írkálják, a könyvek annyiban kapcsolódnak össze, hogy a szereplők megvannak és kész, ezt nem nagyon szeretem már az SWben. Én személy szerint valami kemény véres IGAZI vámpíros történetre vagyok kiváncsi, nem ilyen Alkonyat féle nyálas izékre... Egy ilyet néznék meg Roland feldolgozásban :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 09 (csütörtök), 10:34 
Írópalánta

Öreg írta:
"Hisz ne feledjük, a pápa kiátkozta a HP-t.."
Én meg a pápát. 1-1 8)

Ez jó volt :D =D>

Az idejövő kötözködőkről meg annyit, a trollokkal nem kell foglalkozni, akárhány évesek is legyenek, az meg hogy a hűdeokos anyuka/apuka eltiltja innen a gyermekét, mert ez szerinte mérgező a csemete fejlődésére, az már nem a ti dolgotok, mert ez kb szerintem az olvasók 0,001%-a, ami elenyésző. plusz az ilyen gyerek meg találni fog más megoldást is. Sőt az ilyen mindentől eltiltott gyerekek fognak a legkevésbé a szüleikre hasonlítani, és ennek csak a szülő az oka.

XD

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Öreg írta:
Én meg a pápát. 1-1 8)

=)) =)) jajjmerlinem, ez most kész, ez a mai éjfélutániság kikészít =)) a szobatársam már abszolút hülyének néz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:33 
Szárnybontogató

Én meg a pápát. 1-1 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

Predi írta:

Viszont kíváncsi vagyok melyik szülő olvasgatja a csemetéje által látogatott fórumokat, mikor az elfajzott/eltévelyedett gyerekekkel annyira foglalkoznak kb, hogy még csak azt se figyelik mit néz a tv-ben. Elég csak megnézni a "kartún nyetvörköt". Értelmes gyerek lesz, aki azon nő föl?

Szóval szerintem aki ide jár olvasgatni, meg fórumozni az biztos nem ilyen szinten áll, és szerintem anyuka/apuka sem azt nézi, hogy mit olvasgat a neten.

Én csak fél percre jövök ide, mert e mellett nem tudok elmenni...

Csak annyi, hogy már VOLT ilyen itt a merin.

Egy anyuka nekiállt kampányolni előbb a 18-as, majd slash sztorik ellen is. Szerencsére ő még a könnyebb eset volt, mert miután ígérgettünk neki fűt-fát, és elmagyaráztuk a helyzetet, leszállt rólunk. Belegondolgolva, durvábban is végződhetett volna.

De még csak szülőnek se kell lenni... Elég egy unatkozó, félőrült, hűdeokos emberke, aki hirtelen eldönti, hogy ő biza most megváltja a világot, ettől a pokolbéli szeméttől, amit mi merengőnek hívunk.
Hisz ne feledjük, a pápa kiátkozta a HP-t...

Sajnos nagy az Isten állatkertje, de nagyobb gáz, hogy marha alacsony a kerítés.

Annyiféle "érdekes" személy fordult már meg itt a fórumon, hogy kész csodának tartom, hogy még nem akadt egy ilyenünk (*gyorsan lekopogja*).

És se az admingárdának, se a lap tulajának nem ingerenciája pereskedni, és saját zsebből perkálni.

Szóval a mai egyre hülyülőbb társadalomban, legalább nálunk legyen némi következetesség és rend :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Öreg írta:
Igen először én is azt akartam írni, hogy Havas Henrik meg a csokifucsi Pákóval az ugye mehet 12-es karika alatt... De végülis mindenki a saját háza táján tartja a rendet.

Én jobban örülnék majd egy új, komoly HP ficnek. Erre sajnos kevés az esély, de tuti olvasni fogom a sci-fi történeteket is. Ha jól tippelek az tuti lesz majd illetve van novella is beígérve.

Nem mondod, hogy az 12-es karika alatt ment? O_o =)) Hát ez durva. XD (És nagyon mélypont azért.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:24 
Szárnybontogató

Igen először én is azt akartam írni, hogy Havas Henrik meg a csokifucsi Pákóval az ugye mehet 12-es karika alatt... De végülis mindenki a saját háza táján tartja a rendet.

Én jobban örülnék majd egy új, komoly HP ficnek. Erre sajnos kevés az esély, de tuti olvasni fogom a sci-fi történeteket is. Ha jól tippelek az tuti lesz majd illetve van novella is beígérve.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 08 (szerda), 23:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Predi írta:
Én szeretek kötözködni, de sosem rosszindulattal. Csak hogy lássam meg tudja-e védeni a kiválasztott delikvens az igazát. Velem szemben ez ritkán sikerül :-P :->

Viszont kíváncsi vagyok melyik szülő olvasgatja a csemetéje által látogatott fórumokat, mikor az elfajzott/eltévelyedett gyerekekkel annyira foglalkoznak kb, hogy még csak azt se figyelik mit néz a tv-ben. Elég csak megnézni a "kartún nyetvörköt". Értelmes gyerek lesz, aki azon nő föl?

Szóval szerintem aki ide jár olvasgatni, meg fórumozni az biztos nem ilyen szinten áll, és szerintem anyuka/apuka sem azt nézi, hogy mit olvasgat a neten.

Nehogy azt hidd... :roll: Pont az a gond, h kb. nem foglalkoznak a gyerekekkel, és amikor mégis rájuk tör (mondjuk félnek, h drogozik a gyerek és nyomokat keresnek) akkor mindent árgus szemekkel figyelnek, de amúgy meg felszínesen néznek meg mindent, mert nem is érdekli őket, a bűnbakkeresésnél sosem az a lényeg, hogy mi az igazság, csak a szülő igaza és akarata a lényeg. (Tisztelet a kivételnek.)
A másik szekció meg az erősen vallásos/szimplán keménykezű szülő, aki hét lakat alatt tartja gyermeke számítógépét és neteltiltást kap minden stikliért. :/ (Van ilyen ismerősöm.) Nem egyszerű ma gyereknek lenni, mert a mai szülők többsége a saját helyzetével és viselkedési normáival is gondban van, nemhogy a kisebbekével. De abban abszolút igazad van, hogy az idejáró többséget nem korlátozzák a szülők. Ami egyrészt jó, másrészt meg visszatérünk oda, h a szülő maga sem tudja, mennyi önállóságot engedjen a gyerekének. * sóhaj *
Hát, én nem szoktam kötözködni, én inkább az álláspontom/véleményem helytállóságának bizonyítására törekszem. :) Jó amúgy vitázni egy bizonyos fokig, megdolgoztatja az ember szürkeállományát és egy csomó olyasmi jut eszébe, vagy egy csomó olyasmi áll össze a fejében, ami a megszokott békességben és nyugalomban kis eséllyel. Persze, ezzel nem azt akarom mondani, h veszekedjünk, csak h a kulturált érvelős vitának is megvan a maga helye, ideje és értelme. Gondolom, ezzel te is egyetértesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 33  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra