Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 január 17 (péntek), 10:17

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 107  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Siriusisták topikja,avagy gyere velünk káromkodni Miskol
HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 23:45 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth írta:
*kiscsillag* írta:
de én csak egy EKF-es vagyok. ;;) :D

Én is... milyen szakon vagy? Legalább tudjam, mennyire kerüljük egymást, ha úgy vannak az épületek. :D

*újfent kipof*

bocsiii. >:D<
és szia! ^^
azt hittem, az ME-re jársz. tiszta hülye vagyok, tényleg. =/
Gazdálkodási és menedzsment a szakom. (fúúúj.) és a B-ben vagyok a legtöbbet. Te?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Siriusisták topikja,avagy gyere velünk káromkodni Miskol
HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 23:26 
Betűmániákus

*kiscsillag* írta:

Én is... milyen szakon vagy? Legalább tudjam, mennyire kerüljük egymást, ha úgy vannak az épületek. :D

*újfent kipof*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 23:13 
Fanfic-faló

Gee művésznőnek foglak szólítani. :D

pf. ez nem kapuzárási pánik. :D vedd úgy, mintha a várost zárnák le. :-P :D de most komolyan, jövőre elvileg végzek az esti suliban, után nemsokára a fősulin, és ha tovább is tanulok megint, akkor is munkát kell keresnem. ha lesz normális melóm, kiköltöztetem anyát ( :D ), akkor már egyedül lakom, utána meg már... közel a vég. :D

nem tehetek róla. az utolsó előtti előtti előtti napon xD mindig beparázok. ;;) én bepakoltam, ahogy jött. én is benn voltam az első órákon, kivéve azt az adózási alapokat. de hé, kerestem valakit, aki lejegyzetelte, mi a helyzet. az is elég jó. :D

szóval; ügyes, szerény, kedves... hopszi, pereg a vakolat! :D és szép. :D

ez röhejes egyébként. -.-""" elcseszek 3 évet, meg fél évet a gyakorlattal, és kiszúrják a szemem azzal a vacakkal.
mire végzek ezzel, biztos kitalálom, mit szeretnék. :) igazából már csak 3ból kellene választani. (vagy engem ismerve, addig még 6x meggondolom magam $fal )

:-P

minek mész koncertre akkor? :D

elszóltad magad....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 21:10 
A Legnagyobb Fandomvadász

hogyne érteném én ezt :D csak az a baj, hogy ez nagyon könnyen elfajulhat, nálunk ez történt :D de felőlem csináljátok, engem nem zavar, csak sok a magánéleti hiszti körülöttem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 21:05 
Betűmániákus

Dehogy marjuk. :D Te ezt nem értheted. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 10 (kedd), 20:55 

*kiscsillag* írta:
*tapstapstaps...taps* =)

nem fejteném ki, mert ha Castiel meglátja agyvérzést kap :D deee a 20. születésnap nekem túl nagy sokk. :-S

én minden igyekszem hamar felvenni, hogy ne kelljen szentségelni. =) ami azért poén, mert egy héttel később leadom az összeset, és keresek más időpontokat. :$ =) háááát igen...
há! :D tartom a 3 pénzügyet. és emelem 0 adózási alapokkal. =/ =) de a tananyag megvan, szóval...
amúgy gyönyörűek vagytok! :D a nagyra becsült ME. :D

kicseszne veled. =/ gondoltam rá, hogy levágatom, de már olyan hosszú. *__* egyébként nagyon kedves vagy. :-P :D

nem hatná meg, de mind1.
ó, tuti meg fogunk gebedni, mire minden vackot bemagolunk. jogsi... hát, ha anyámnak és barátnőmnek megvan (nem részletezem, hogy vezetnek, jó, anyu éppenséggel csak parkolni nem tud rendesen...) akkor bárki simán megszerzi. :D
nem, a gazdmen-es diplomára gondoltam. megszerzem, aztán elsuvasztom a francba. :D

ezt most úgy mondod, mintha ooolyan nagy lenne az egóm! :-P

én néha meg tudok őrülni, ahogy az utcán egymás sarkát tapossuk. de ez csak a fősulis épületek közelében van így. meg ahol piálni tudnak. :D

köszönöm, köszönöm *meghajol, meg visszajön, még egy párszor* :D

jaj, ugyanmár :D mindenki ki van akadva, jaaaj, 20 éves leszek :D örülj, hogy nem 30, meg 40, és még sorolhatnám, hát huszonévesen kezdtek itt nekem kapuzárási pánikba? ugyanmár :D

xDDD akkor az úgy tényleg megéri :D én remélem, nem fogom pakolgatni, mert ha meglesz a mai zh-m, akkor minden hétre van egy vizsgám, és az elég jó lenne :D
uhh xDDD azért az nem semmi :D én egy órára mindenből bemegyek, ugye az elsőre, hogy tudjuk, mi kell :) így szívtam be most a személyiségfejlesztést xD
bleee :D mert te aztán nem ugyanazt csinálod :D

áá, neeem :D azért elég jó vagyok :D és igen, szerény is, mielőtt megkérdeznéd :-P :D ja, és tényleg kedves is, ez a legfőbb erényem, csak túúúúl jól rejtegetem :D

hát naná -.- de nincs más választásunk :/ legalábbis, ha diplomát akarunk...ó, bocsánat, oklevelet xD merthogy ez nem diploma.
jujj :D az biztos szép élmény lehet :D
akkor ez így neked tényleg nagyon megéri :D és utána mit fogsz csinálni?

áá, neeem, csak viccelek, meg butaságokat beszélek :D

hát jó, az tényleg irritáló, meg én koncerteken leszek kcsit fóbiás, de csak akkor, ha elkezdenek pogózni...akkor menekülök arrébb, hátrébb, akármerre, brrr -.-

jaj, amúgy, hagyjátok már abba :D nem kell egymást marni, én már csak tudom, mi lesz ennek a vége :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 21:42 
Betűmániákus

Sosem törekedtem arra, hogy a kedvességem miatt szeressenek, Csillag.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 21:29 
Fanfic-faló

Castiel írta:
Csillag olyan ostoba, hogy azt hiszi, öreg.

hogy te milyen kedves vagy!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 20:15 
Betűmániákus

Csillag olyan ostoba, hogy azt hiszi, öreg.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 17:18 
Fanfic-faló

*tapstapstaps...taps* =)

nem fejteném ki, mert ha Castiel meglátja agyvérzést kap :D deee a 20. születésnap nekem túl nagy sokk. :-S

én minden igyekszem hamar felvenni, hogy ne kelljen szentségelni. =) ami azért poén, mert egy héttel később leadom az összeset, és keresek más időpontokat. :$ =) háááát igen...
há! :D tartom a 3 pénzügyet. és emelem 0 adózási alapokkal. =/ =) de a tananyag megvan, szóval...
amúgy gyönyörűek vagytok! :D a nagyra becsült ME. :D

kicseszne veled. =/ gondoltam rá, hogy levágatom, de már olyan hosszú. *__* egyébként nagyon kedves vagy. :-P :D

nem hatná meg, de mind1.
ó, tuti meg fogunk gebedni, mire minden vackot bemagolunk. jogsi... hát, ha anyámnak és barátnőmnek megvan (nem részletezem, hogy vezetnek, jó, anyu éppenséggel csak parkolni nem tud rendesen...) akkor bárki simán megszerzi. :D
nem, a gazdmen-es diplomára gondoltam. megszerzem, aztán elsuvasztom a francba. :D

ezt most úgy mondod, mintha ooolyan nagy lenne az egóm! :-P

én néha meg tudok őrülni, ahogy az utcán egymás sarkát tapossuk. de ez csak a fősulis épületek közelében van így. meg ahol piálni tudnak. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 08 (vasárnap), 9:21 

óó, igen, kérlek, olyan műr úgyis régen volt :D

áú :/ hát de mi az, hogy nem akarod megünnepelni? nem mintha lenne rá esélyed így, de akkor is x'D

:D :D hát lehet, valahogy a vizsgákat senki sem igyekszik annyira felvenni...nem is értem miért :D

jaaa, értem :D ugyanmár, én pénzügyön voltam bent három órán, és ezzel én vagyok a csúcstartó :D

komolyan? semmi? :O hát hallod, egyszer már megcsinálom a hajadat, aztán meglátjuk már, hogy a hajaddal van gon vagy veled ;;) :D :x

áá, ugyan :D mondjad neki, hogy rám vársz, kend rám nyugodtan, úgyse ismer :) hjajj, jogsi, ez az, amitől én ritka távol állok...
mármint mivel? a nyelvvizsgával? azért az csak jelent már valamit :D

jaajjj :D és még szerény is, nem? :D

fúú, a tömeg mondjuk engem is zavar, de csak az ilyen túl sokan vannak a személyes teremben helyzetben :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 07 (szombat), 13:24 
Fanfic-faló

dehogynem vagy! =) visszatapsoljalak?! =)
ó, banyek. teljesen kiment a fejemből. nem mintha meg szeretném ünnepelni a szülinapomat, de aznap lesz 3 vizsgám. ~x( át akartam aludni azt a napot.

:-P
azért túlzás lenne azt állítani arra az ürülékkupacra, hogy csodálatos. =) de elmegy. most öt perc alatt felvettem a vizsgáimat, ilyen még sosem volt. O.O de nem csak én lepődtem meg, másnak is láttam kiírva, aki máshova jár. lehet, hogy az összes diák elaludt...? =)
ööö. O.O azt akartam mondani, hogy lenne 7 vizsgám; és abból az egyik gyakorlat, amiről néha-néha ellógtam ;;) :oops: meg egy másikhoz van szóbeli, amit... passzolok. érettségi óta nem feleltem, szóval... =)

hajlakkról ne is beszélj. -.-""" nincs olyan lakk, zselé, hab vagy bármi ilyesmi, ami megtartja a hajamat. ez a másik heppem. vagyis az egyik a sok közül. =)

szakmaiul? =) amúgy addig anyám bekattan. =) szóval, hogy ne legyen rá pénze, rá kell vennem, hogy engedje megszerezni a jogsit. és fizesse is. =)
egyébként dögöljek meg, ha diploma után bármit is kezdek ezekkel.

nem. ;;) bárki megmondhatja, hogy az vagyok. =)

én néha befrászolok a várostól. naaagy a tömeg. de gyönyörű szép, az biztos. =)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 18:44 
Betűmániákus

*bepof*

Én most számoltam össze, hogy tizenegy éve járok be oda suliba, és úgy nézem, mivel msc csak indul a természettudományon, ezért még két évet lehúzok. XD Amúgy veszettül drága város, nagyon gondolkodom, hogy odaköltözzünk-e. -.-

*kipof*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 06 (péntek), 18:28 

öö...nem :D nem vagyok cuokor pofi xD de úgy-úgy tapsoljál nyugodtan :D *meghajol* jóól van csak nyugodtan :D teljesen ráérsz, legalább annyi szarakodhatsz vele, mint én :D igazán nincsen mit :) :x

xDDD hát igen-igen, ez előfordul, tudod, a korral jár :D jaa, hát úgy nagyon jó, akkor csodálatos a rendszer. de legalább tudtok róla. nálunk szerintem egy csomóan nem is tudták, úgyhogy a rendszerrel nem voltak problémák, na de tárgyfelvételkor xDD
na, király, nekem valszeg hat :D de ezt amúgy nem értem, hogy a lógással hogy nem lesz szóbelid xDD

:D :D ez lehetne valami reklámszlogen is :D sőt, ez valamelyik hajlakk reklámszövege, hogy és még mindig tart :D áh, ne hallgass rájuk, ami neked jó, és tart, az jó :D

nem is érdemes egyébként, csakhát olyan nehéz. tesóm szokta mondani, hogy ne figyeljek rá, de azért nem megy az olyan könnyen x'D hát jól van :D akkor jövőre keresünk valami tanfolyamot, pöpecül megtanulunk szakmaiul és minden szép és jó lesz :D

óó, egyelek meg, ez nagyszerű, tényleg :D nem esel egy icike picikét túlzásba, hmm? ;;) :D
annyira jó nem volt egyébként, csak mondom már megérdeklődöm, hátha :D

jaj, én imádom egert *.* az egyik kedvenc városom, olyan jó hangulata van, meg olyan szép, és jajj, úgy szeretek ott lenni xDD :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 05 (csütörtök), 17:03 
Fanfic-faló

óóó, hát nem vagy czukorpofi?! :D megtapsoljalak, amiért ilyen ügyi voltál? *tapsikol* :D el is olvastam, ahogy megláttam, de nem volt elég kapacitásom felfogni... :D majd meglesem megint, és kérdezek. :D és köszönöm szépen! :) :x

öcsém, miért kérdezgettek ilyeneket. arra sem emlékszem, mit ettem tegnap... :D :roll: de, ja, hétfőn volt. de ezt nekünk még a félév elején kijelölték. mindig tudni szoktuk. csak éppen a rendszer a nyitás előtt 5 perccel beadja a kulcsot. kutyagumi az egész... :D láttam a kiírásodat fb-on. =/ szoktak ilyen húzások lenni nálunk is. öhm :oops: (7-2) 5. :D nem óhajtok szóbelizni, és ellógtam egy gyakorlati órát. :oops:

tudod, mi az érdekes? főztem, mosogattam, hajat mostam... és egy gagyibb körömlakk még mindig tart. mondjuk sztem nem volt annyira olcsó, de a lányok lehúzták. =/

grrr. nekem ne mond. -.-""" most hozta fel megint a hülye nyelvvizsga témát. már fel sem veszem. nekem jövőre is jó, nem döglöm bele a hiányába. :D

most édes nagylány vagyok. :D
nem jártam. ahogy emlékszem. :D kár. pedig biztos buli lett volna.

én két éve járok le Egerbe, de mint turista még sosem néztem szét. pedig szép. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 20:16 

*kiscsillag* írta:
szerda van, szerda van, szerda van!!! :-P :D :D :D

óó, hogy azt a büdös mocskos, ragyaverte...grrrr...ajj, öcsém, csakazértis megírom azt a püt :D

na, várjál, előző hsz :D vizsgafelvétel, ez hétfőn volt? de legalább időben szóltak? nekünk tegnap küldték az üzenetet, hogy ma nyolctól lehet felvenni, hát anyád. amúgy hány vizsgád lesz?

höhh, és csak nem felejtetted el :D hál'istennek, na de tényleg megírom, bár lehet, hogy villámpü lesz :D
x'''D hát miért nem mondod, hogy most lakkoztad ki? én tuti veszekednék egy sort, hogy ne kelljen egyből megcsinálnom, hát nehogymááár :D

óó, az anyák ehhez nagyon értenek -.- nekem valamelyik reggel elég volt 10 perc, és már 220 volt a vérnyomásom, hihetetlen, amit leművel néha.

voltál :D :D loool, persze, mert az ikreknél már csak így szokás, hogy ennyire hasonlítanak egymásra :D
hát de tényleg, öcsém :D ez kajak durva :D nem jártál véletlenül desszbalettra? :D

uhh, hát úgy nem csodálom :/ ilyenkor egyébként simán csinálhatnák, hogy két csoport, az egyik, aki már tanult valamit, a másik, aki még nem, jajj. hehh, az így sem maradna ki :D amúgy mehetünk, de én csak jövő nyáron megyek, még most kedvem sincs, meg addig úgyis rengeteget felejtek, így inkább később :D

jaa, értem :D pedig utazni jóóóó :D már hiányzik egy jó kis utazás, kár, hogy hétvégén nem tudok menni egerbe :(
ja :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 04 (szerda), 14:15 
Fanfic-faló

szerda van, szerda van, szerda van!!! :-P :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 03 (kedd), 19:04 
Betűmániákus

Miskolc népe, hozzád szólok! :D

Kivel mi a helyzet? :)a

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 21:10 
Fanfic-faló

ótejóég! most jutott eszembe, hogy holnap vizsgafelvétel. ~x( a pokolba kívánom az egészet.

vigyázz, leharapja a cica... ;;) :D jó, ha nem felejtem el, szerdán írok ide, hogy ne felejtsd el. szép naaagy, piros betűkkel, jó? :D
mostanában nekem sincs sokat kifestve, mert ahányszor leteszem a hátsóm, jön valaki/csinálki kell valamit, és belenyúlok, mielőtt megszáradna. >.<

én is visszamennék, ha bírnám fizetni. mondjuk én itt is nagyrészt egyedül vagyok, szóval mind1. csak éppen anyám azalatt a kis idő alatt is képes felcseszni az agyamat.

édes kislány voltam. ;;) most mit mondhatnék még? :D ikrek lévén biztos ugyanarra buktak. :D
ha már ovis barátoknál tartunk... lol. :D nem vagyunk semmik. :D O.O

nálunk sztem kötelező az angol, de genyók, mert az alapok alapjainál kezdték. uh azt ott hagytam. :roll: nem megyünk együtt tanfolyamra? :D nem akarok valami idiótával vizsgázni. :D O:-)

nem feltétlenül ottalvós. de a sok autókázástól kiakadok.
mázlista vagy. :D :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 01 (vasárnap), 17:04 

*nyelvet ölt* jól van na :D fúú, öcsém tényleg meg kéne írni...na, szerdén szóljál rám, hogy ne foglalkozzak semmi mással, akkor kell, hogy legyen rá időm :D
hát elég valószínű. nekem egy kis mosogatástól is lepattogzik, úgyhogy leszoktam róla, hogy színessel kenjem. pedig ooolyan szép színű lakkokat lehet látni mostanában *.* hát drágám, ez Murphy törvénye :D

óó, amúgy ezzel én is így vagyok, néha ritka rosszul tűröm a változásokat, de ettől függetlenül, azért költöznék innen el, amint csak tehetem :D

peeeersze, én majd még elhiszem :D ha mind a ketten rádmozdultak, akkor ott tuti, te csináltál valamit :D megbabonáztad őket @-) :D hát hallod ötéves kislány szemmel lehet :D
áháháháhá :D :D *szemöldökráng* azért milyen jó rálelni az ovis barátokra :D

ááá, te a kettes csoportban voltál :D közvetlenól mellettünk, lent a földszinten :D :D :D :D most kérdeztem meg anyát :D wííí :D
áá, amúgy annyira nem, az a csúszda volt az én gyengepontom :D meg ugye az alvás xD

óó, öcsém. ne foglalkozzál akkor vele, nem csinálod meg a középfokút és kész :D majd belenyugszik :D vagy menj el magántanárhoz, vagy tanfolyamra. én tuti, azt fogom csinálni, mert órára például nem kötelező bejárni, és nem is mennék be, szóval felesleges.

:D :D ez nálatok ilyen ottalvós? :D amúgy egy kicsit elkiabáltam a dolgot, tegnap nagybátyáméknál voltunk :D tény, hogy nem az egész család, csak ugye mi, nagybátyámék, meg még egy rokon, és barátok :D de ez jó volt, sehol egy árva nagyi, vagy locsolkodni vágyó csávó :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 22:56 
Fanfic-faló

naná, mondtam, hogy írj. :D bár lehet, mire odajutsz már magam is alapítok egy céget. :-P :D :D :D
amúgy most valami mást is kitalált, csak hirtelen elfelejtettem. =/ jah, virágok. anyák napjára palántát kapott, meg virágföldet... mibe, hogy holnap a földben turkálástól lepattogzik a frissen festett körmöm? :-< tudom, egy liba vagyok. de állandóan meló van, mikor szépek a körmeim. -.-"""

szeretem a megszokott dolgaimat. persze, kell az újítás, de... a nyugalom híve vagyok.

nem én! ők kezdték korán. megkörnyékeztek... :D azt nem mondtam hogy dögösek voltak. :D hogy lehet egy 5 éves kisfiú dögös?! :D ráadásul kis szöszkék voltak, világos szemmel - bár erre nem mernék megesküdni. mindenesetre... mára beértek. :D hosszú hajuk van, szakálluk :D és kockás hasuk. :D szóval, szívesen aludnék ma is köztük... csak már nem kéne 3 ágy. :D

ú, azt hittem beugrik valami, de már én nem emlékszem. :D annyit tudok, hogy az óvónőim kisÁgika néni és nagyÁgika néni volt. :D és van egy csoportképem. :D
igazi kis ördögfióka voltál, mi? :D

szerintem azt hiszi, nem fogok lediplomázni. amiben lenne egy hatalmas adag realitás, ha nem ment volna el ennyi lóvém a sulira. de most hogy vágjak bele a nyelvvizsgába, ha órán szinte semmit nem tanultunk?! -.-"""

egy része tényleg jó. az amikor hulla fáradtan beesel az ágyba. :D csak jól válassz szobát... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 29 (péntek), 20:35 

loool, komolyan? :D :D na, de legalább haszna is van :D amúúúgy, akkor majd írjak püt? mert egyszer tuti, hogy összehozom, csak egy egész püre sosincs időm x'''D szerintem el kéne kezdenem apró részletekben, és tuti, hogy akkor kész lennék vele előbb-utóbb xDD

jaaa, értem :) mondjuk szerintem nem olyan gáz, csak hozzá kell szokni, és most az még nem olyan nehéz :D

hét igen-igen, korán kezdted :D háhháhá :D játszottál az érzéseikkel, szégyelld magad :D hát úgy meg főleg, basszus, egy dögös ikerpár hajt rád, azért az nem semmi :D :D
öö...az egyes csoportban :D és mindig utáltam a játszótérrészünket, ezért átszöktem a másikba, hogy a facsúszdán csúszkálhassak :D ennek mondjuk annyira nem örültek az óvónénik, hogy hirtelen eltűntem xDDD

de...jaj, te jó ég, én ezt nem is bírom felfogni xDD hát tök felesleges pénzkidobás, ha megcsinálod a szakmait, senki nem fogja kérni a másikat...verj már egy kis értelmet a fejébe, mert az már nekem fáj xD

háhh, kösz, nem :D az ilyen családi akármiktől mindig is hidegrázást kaptam, biztos, hogy van egy hangulata meg minden, de á-á, brrrr x')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 9:27 
Fanfic-faló

már hivatott, és közölte. :D mondjuk. :D de csak kicsit előre nézve már meg is tervezte a nyaramat. dolgozni fogok, szabadidőmben meg szobát&konyhát&gázcsövet festeni&takarítani. és akkor még a kerti melóról szó sem esett... :D

miért nem mertem felmenni pestre? há'mer' nekem túúúl nagy a város. és a tömeg.

céda? O.O 4 és 6 éves korom között mááár? :D fellebbeznék. :D én nem akartam mindkettőt, csak ők akartak engem. én tomival is megelégedtem volna. :D bár, ha jól emlékszem, csak ritka alkalmakkor tudtam különbséget tenni köztük... :D
emlékszel még melyik csoportban voltál? :D

én tudom. ő is tudja, csak letossza. mert az kell. hiába mondom hogy megcsinálom a szakmait, ha végre odajutok... amúgy is jogsit akartam a nyáron, de most erre a vacakra fogja adni a pénzt. -.-"""

szívesen elviszlek magammal, hogy megtudd. :D legalább nem lennék egyedül. fiút sosem mertem eddig (de ezután sem) vinni, mert sírógörcsöt kapnának a rokonok láttán. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 8:54 

jaaa, ééértem...hát de akkor is xDDD iistenem, fériak xD

nem? :D pedig már azt hittem :D

háháhá xDDD akkor tényleg olyan keresztanya típus :D majd odahivat magához, és közli elvárásait :D
de miért? hát pest, öcsém :D
lol :D hát nem semmi egy család azt kell mondjam :D

még ilyet :D micsoda céda c-c-c :D :D engem bezzeg folyton kiközösítettek x')

-.- jéézusom...hát de plusz pénzkidobás, meg teljesen felesleges, nincs rá szükséged, meg a szakmaihoz több tudás is kell, jajj...

jaaa, hogy nálatok ez így megy :D éééértem, hát akkor szívás, tényleg :D én nem is tudom, mit csinálnék, ha ilyenekre kéne járnom xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 8:41 
Fanfic-faló

mert a szóda sztem csak Zsaninak szólt volna... csak a drágaság odabújt mögénk. így mi is kaptunk. vagy nem tudom. :D nem igazodom ki a hapsikon... :roll: ez a srác meg amúgy is türhő volt. :D

nem is voltál. :D

maffia? :D hm. Nagyi lehetne a KeresztMami. :D á, egyébként jófej, csak cseppet parancsolgatós, és a lelkiterror híve és mestere. :D
ó, féltem felköltözni Pestre, de bár' mentem volna!
nálunk bevett szokás, hogyha szarban vagy, mártsd be a testvéredet/unokahúgodat/fiadat (a királyi többes összes személye nagynénémre vonatkozik...) hogy ő még nagyobb kutyvaszban legyen, és akkor a te problémád már nem is látszik olyan nagynak. :D mintha azt mondtad volna, hogy van egy húgod... :D

nem voltam én annyira huncut. :D ;;) bár gyerekkoromban az volt a becenevem, hogy Ribizli... deee, én nem tehetek róla, hogy az ikrek oda voltak értem. :D cuki kislány voltam, na! :D

angolból kell a középfokú anyámnak, és angol szakmai/felsőfokú kell a diplomához. most mit csináljak vele, ha ennyire süsü? :roll: -.-"""

óh, méghogy jövőre! előtte még itt van a két búcsú, tömérdek szülinap, a karácsony... juajj!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 27 (szerda), 7:00 

óó, jézus :/ hát nem irigyellek. de minek szórakozott még a kölnivel is? istenem, ebben annyira nincs logika x'D mi szerencsére csak egy keveset kaptunk a koliban, az nem volt vészes :)

:D :D :D ó, hál'istennek, akkor nem vagyok egyedül :D

xDDDD mint a maffia, vagy én nem is tudom :D befolyásos népek vagytok? :D hát én is el akartam menni amúgy, dehát pééénz :/ de mindegy, nem rossz ez itt, csak anyám megy az agyamra...

háháhá :D :D ejnye, te már oviban is ilyen huncut voltál? :-P ó, én amúgy szenvedtem egy évig, mert nem bírtam elaludni, utána meg mindig én keltem fel legutoljára, már az uzsonnának is vége volt, oda voltam átpakolva a sarokba xDDD gondolom semmivel sem bírtak kirobbantanii az ágyból :D

de miért, meg hogy? várjál ezt most nem értem xDD miből követel középfokút?

:D :D áá, neeeem :D soha többé ilyen, max a következő húsvétkor :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 24 (vasárnap), 23:44 
Fanfic-faló

ésss visszaértünk. komolyan legszívesebben lefejelnék valami... törhetetlent. az egyik idióta srác (nővérkém expasija) egy szódásüveggel kívánt boldog húsvétot. úgy nyomta ránk, hogy még a mellettem ülő srác is ázott. aztán még odasunyult a büdös vacakjával is... brrr. ~x(

a memóriazavar a korral jár. :D és az már nekem is van. :D :D :D

az egyetemmel nekem sincs bajom, mivel nem is ismerem, de én el akartam jönni, szóval nekem ezért számításba sem jött. eredetileg Győrbe akartam menni, de... féltem, hogy még oda is elér a család keze... :D

lol. én egy órán voltam oviban. biztos azért akkor, mert én szerettem aludni. főleg a Kelemen ikrek között... :D

ja, nekem is szakmai kell, vagy szakmai helyett lehet felsőfokú, de anyám követeli a középfokút is. -.-""" nem valami logikus, de ha ettől lesz pár hónap nyugalmam, hát, nem letoszom ?! t'án meg tudom csinálni.

én sem jártam ezek előtt sose. de most kellett. és jó volt, csak... kifacsartnak érzem magam. és szédülök is. fú, azt fogom álmodni, hogy megint kocsikázunk Kőkapu felé. brrr. $sick

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 24 (vasárnap), 11:12 

jaja, főleg az enyém mostanában -.-

xDDDD hát reméljük :D bár egy kicsit szenilis vagyok, de ez van :D majd kitalálok valamit :D de azért nem semmi, örökre 18 maradsz :D

uhh :/ hát ja, így elég nehéz. hát figy, majd tényleg megírom azt a püt, csak nekem is mennem kell, úgyhogy nincs annyi időm, aztán majd meglátjuk :) de amúgy meg nem rossz ez a miskolci egyetem, nekem csak miskolccal van bajom xD

aha, oda :D nem volt kedvem a délutáni alváshoz, úgyhogy elmentem angolra :D :D
hát amúgy ja, bár nekem a bsc-s diplomához csak egy kell, de az is szakmai, meg azért nem ártana kettő, csak többre megyek vele.

xDDDD de amúgy én olyan hálás vagyok, hogy nálunk nincsenek ilyen családi akármik. mi meglátogatjuk nagyanyámat, és kész :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 24 (vasárnap), 11:00 
Fanfic-faló

bahh. az anyák olyan idegesítőek tudnak lenni! :roll:

jaj, el ne felejtsd! :D remélem, jobb a memóriád, mint a 82 éves nagyanyámnak... :D (aki azt hitte, a 18at töltöm idén... nem csoda, hogy én vagyok a kedvence, ha 18nak hisz, aki másodikos a fősulin... :D )
az a baj, hogy nekem nehéz melót találni. főleg, míg lejárok Egerbe, ami ugye bármikor esedékes lehet. -.-""" így nem jó Mc-on, de Egerbe sem, mert onnan meg nem tudok hazajárni este... de az meg, hogy átjövök a Mc-i Egyetemre, meg sem fordul a fejemben.

oviba is a Bársonyba jártál? ott volt angol, ha jól emlékszem, bár én nem tanultam.
de fúúú, el nem tudom képzelni, mi lesz velem még, hogy meglegyen mindkét nyelvvizsgám. =/

ajh, mennem kell, nehogy észrevegyék a billentyűzet pattogását. elsunyulok összekészülni, mielőtt rám rontanak. (amúgy nem elraboltak, csak családlátogatásra kényszerítettek... )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 23 (szombat), 21:22 

:D :D :D hát igen, elég gyilkos dolog :D képzelheted, mit érzek, amikor pénteken puccba vágjuk a lakást, szombat reggel meg az anyám első mondata hozzám, hogy gyorsan rakjak rendet, ágyazzak meg, meg törölgessek le x''''D nem kellemes :D

nem én rendesen csinálnám suli mellett, főleg, hogy ugye később a szakmai gyakorlatot is el tudom itt végezni, és akkor már sokkal egyszerűbb lesz, hogy már mindent tudok, és nyomathatom egyből 8 órában. egyébkétn a munkaidő rugalmas. gyakorlatilag te tervezed be magadnak, hogy mikor mész dolgozni, nagyon rendesen a főnöknő, úgyhogy, amikor van időd. egy kicsit a további oktatások vannak meghatározva, de ha úgy van, akkor lehet másik időpontot találni :D majd holnap szerintem dobok egy püt, hogy miről van szó, csak ne felejtsem már el xDDDD

nem csak az, hanem érted, én angolt ovi óta tanultam, egész más ritmusban ment az egész, főleg a szavak megtanulásával. mert a nyelvtan könnyű, csak nem mindegy, hogy hány év alatt szedsz magadra egy bizonyos szókincset :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 22 (péntek), 18:37 
Fanfic-faló

nincs az az ég, hogy én egy héten kétszer, egymás után ráadásul végignyaljam a lakást. a gondolattól is libabőrös leszek. :D

kis mázlis. :D és nyári munkának gondolod, vagy...? rendesen csinálnád suli mellett? meg milyen a munkaidő? egy a szakunk egyébként (úgy rémlik), csak én totál le vagyok maradva, ahogy ott akartam hagyni a sulit, aztán mégsem... ~x( ha van időd, örülnék a pü-nek, tényleg. :)

jaa, az a szívás, hogy mindent meg kell tanulni hozzá. sokkal hajtósabb, mint mondjuk az angol. =/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 22 (péntek), 17:27 

oh :( óó, jéééézusom -.- mint az enyém komolyan, csak ő inkább megcsináltatná velünk megint...

igen, tetszik :D nem vagyunk sokan egyébként, de tök aranyos mindenki, a főnök is rendes, meg ilyen tök kötetlen, mindenki tegeződik, mondjuk vannak a mi korunkbeliek meg a 40esek szal xDDD meg kapcsolódik a szakomhoz, szakmai gyakorlatra is jöhetek ide meg ilyenek :) de akkor majd írok egy püt :)

jaaaj, szegény xDDD én nagyon szerettem a franciát, meg a tanáromat is, csak nem voltam/vagyok elég szorgalmas, azért nem tanultam annyit :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 22 (péntek), 16:49 
Fanfic-faló

passzolom, mi kínom volt szerdán. de a fejem most is fáj. :roll: tegnap összetakarítottam, prüszköltem a portól meg a tisztítószertől, mire végeztem, erre anyám elölről kezdi, mert az a tisztítószer neki nem jó... $fal most mond meg, mi a fenéért nem maradtam Egerben?! -.-"""

akkor legalább jól emlékeztem... :D és tetszik? mert akkor szívesen hallanék még róla. :)

pedig jó volt, nem? én legalábbis szerettem. csak szegény tanárnőmnek olyan csipogós hangja volt, hogy muszáj volt mellette dumálni, hogy ne fájduljon meg a fejed. :D imádtuk egyébként a tanárnőt is, de rettenet volt az a 3x45 perc. O.O de németet meg akkor sem tanultam volna, ha kényszerítenek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 22 (péntek), 16:31 

no, mitől zsibbadtál le? :D (oké, tény, hogy megint később válaszolok, bocsi, lassan már összeszedem magam xD)

hát most kaptam munkát még csak. ez egy pénzügyi tanácsadó cég. egyelőre még csak tanulok, sok mindent még nem csináltam, de majd ügyfélelemzés meg tanácsadás lesz. igazából, ha van kedved ilyesmihez, hogy kimenni az ügyfelekhez meg beszélgetni velük, akkor mesélek még, mert most munkatárstoborzás van erőteljesen :D:D

xDDD igen, most én is valami ilyesmi szinten vagyok, egy pár alapmondatot tudok :D amúgy nem is tudom már miért csináltam, azt hittem, így megtanulok franciául rendesen vagy valami, dehát nem sikerült xDD majd később még próbálkozom vele :D:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 21:22 
Fanfic-faló

ááh, lezsibbadt az agyam (is).

dolgozol a suli mellet? o.o hol?
én most azon gondolkodom, hogy mit kéne/tudnék nyári szünet alatt, de fogggalmam nincs, mi lesz. =/

francia érettségi? ú, de bátor vagy! én 4 év után csak annyit tanultam, hogy 'je suis fatime'. :D ha megerőltetem magam, meg tudom mondani, mennyi idős vagyok (ha csalok, és 20at mondok:D ) és hol lakom. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 17:00 

hát most ez inkább a munkámmal kapcsolatos, de ja, az is egy közeledő probléma x'D az elővizsga hetem nagyon csúnya lesz x')

xDDD háhá :D na, igen, ez is egy probléma :D mi tesómmal szerencsére elég minimális rossz tulajdonságot örököltünk, bár mondjuk, ami van, sokszor az is bőven sok :D

ez így szokott lenni :D te meg ülsz, kínosan mosolygsz, egy kicsit bólogatsz néha-néha :D
:D :D hozzánk tuti, nem jön senki, szerintem be se engednénk xDDD jaj, engem egyszer ébresztettek úgy amúgy, hogy egy pohár vízzel nyakon öntöttek x")

ja, téényleg, ennyivel több már mit számít- kicsire meg már rég nem adunk :D

nem ;;) a 4 szóbelimre egy hetet készültem összesen, az ének tételeimnek a feléről nem tudtam volna beszélni, franciából, ha nincs mázlim simán megbukok xDDD

még nem tudom, ez majd még attól függ, hogy hogy megy a munka, meg mikorra tudom magam szabaddá tenni, mert sokat szerintem nem vehetek ki.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 12:43 
Fanfic-faló

gondolom. lassan jön a vizsgaidőszak is... :-S

kérlek, ha ő nem is, én minden öröklött rossz tulajdonságot észre veszek. :D főleg, mivel a jókat nem passzolták tovább. :D

nem csak az, hogy nem gondolták... vagy nem tudom. :D ez az egyik olyan sztori, amit mindig felhoznak nagy családi banzájokon. -.-"""
és erről jut eszembe, itt a húsvét. brr. ha valaki vízzel közelít felém, tuti, nyakon vágom. :D

egy kicsit bolondnak néznek! az seeemmi. :D

érettségire se tanultál rendesen? ;;) mert nekem ott is kimaradt néhány apróság... O:-)

egyébként mész táborba? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 20 (szerda), 7:21 

*kiscsillag* írta:
Anya szerint meg túlságosan hasonlítok apámra. legalábbis ezzel szokott sértegetni... :D

erre most mondhatnám, hogy már van a rovásomon... :D mikor vagy 4 éves voltam, és mentünk bevásárolni Anyuval, nekem is volt kosárkám, amiben véletlenül benne maradt egy doboz tea. és akkoriban ott még nem volt ilyet csipogós bigyó, szóval kisétáltam vele fizetetlenül. :oops: :D

akkor is emberek között vagy, ha lesétálsz a főutcára. :D és akkor legalább kevesebb az esélye, hogy halálra unod magad. :D
de ha tanulsz, akkor miért vagy ideges? ;;) :D

na, bocsi, hogy csak most válaszolok, csak durva négy napom volt, nem volt energiám visszaírni :#-)

szóóóóval: lool :D vagy csak nem akarja észrevenni a saját rossz tulajdonságait :D előfordul az ilyesmi :D

xDDDDD így kell lopni, basszus :D senki nem gondolná, hogy a 4 éves gyerek ilyen enyves kezű :D

óó, hoooogyne, kár, hogy a főutcán anyira nem szívlelik, hogyha csak úgy elkezd beszélni hozzájuk egy idegen :D elég hátrányos helyzetbe kerülhetek :D
háh, ahhha :D tanulok, miiindent, tökéletesen :D nagyon jól látod a helyzetet. egyébként eddig életemben csak egy vizsga volt, amire minden tételt megtanultam, nyolcadikban a magyar, de akkor is ideges voltam :D szóval ezek mentális problémák :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 19 (kedd), 14:24 
Betűmániákus

Én pedig arra reagáltam.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 19 (kedd), 14:23 
Fanfic-faló

ami azt illeti, én a primitívre céloztam... :D :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 19 (kedd), 14:05 
Betűmániákus

*kiscsillag* írta:
Castiel írta:
Most primitív és tömör leszek.

miért, máskor nem vagy? :D

Egyáltalán nem, ami azt illeti, én teljesen becsülendő módon művelem a nyelvet. :)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 19 (kedd), 9:57 
Fanfic-faló

Castiel írta:

miért, máskor nem vagy? :D

én elég döntésképtelen vagyok, ami azt illeti. ráadásul a jelentkezési határidő végéig minimum egymilliószor meggondolom magam... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 22:52 
Betűmániákus

Castiel írta:

Miskolciak? Tábor?

Beoffolok egy kicsikét... csak olyan nosztalgikus vagyok. :D

Az első meri tábor ugye ott volt, és úgy szálltam fel a miskolciakhoz a vonatra (fél órával később), aztán úgy mentünk együtt végig együtt egészen szepezdig. Ah, lehet nosztalgiázok, még tudom merre kell menni a táborhoz. :D

Amúgy semmi sem biztos, hangosan gondolkodtam, menjek-e. :#-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 22:18 
Betűmániákus

Miskolciak? Tábor?

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 15 (péntek), 22:03 
Fanfic-faló

Anya szerint meg túlságosan hasonlítok apámra. legalábbis ezzel szokott sértegetni... :D

erre most mondhatnám, hogy már van a rovásomon... :D mikor vagy 4 éves voltam, és mentünk bevásárolni Anyuval, nekem is volt kosárkám, amiben véletlenül benne maradt egy doboz tea. és akkoriban ott még nem volt ilyet csipogós bigyó, szóval kisétáltam vele fizetetlenül. :oops: :D

akkor is emberek között vagy, ha lesétálsz a főutcára. :D és akkor legalább kevesebb az esélye, hogy halálra unod magad. :D
de ha tanulsz, akkor miért vagy ideges? ;;) :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 15 (péntek), 21:52 

lool :D :D a genetika csodálatos dolog :D túlságosan hasonlítasz anyukádra :D

jaj, hát hadd méregessenek :D úgyse lopsz el semmit, akkor meg? :D ne foglalkozzál velük, nem éri meg :D
háháhá, bizony-bizony :D aztán még a végén profitálnátok is belőle, mindenki jól járna. ilyen egy sikeres üzlet :D

nekem se nagyon vannak mintásak, főleg, mert a legtöbb gagyi, de ettől függetlenül bírom, meg el tudnám viselni, ha több lenne :D

jól megy. de nem érdekel, legalább emberek között vagyok :D
óó, én mindig :D csak vizsgaidőszakban ne akarj velem összefutni, akkor egy merő stresszbomba, meg idegbaj vagyok :D mondjuk idegbajos máskor is, de na :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 15 (péntek), 21:01 
Fanfic-faló

én úgy veszem, hogy ez (is) Anya öröksége (vagy ökörsége, ahogy tetszik :D ). ami mondjuk azért érdekes, mert fater meg műszerész. no, mind1. :D

én is többnyire csak nézelődöm. :D de az eladók úgy méregetnek... =/
sőt, fizetnének, hogy visszavegyük. :D

én általában egyszínű felsőket veszek. nagyon ritka, hogy van rajta minta. :D

hihííí! :-P nekem van. :D
nagyon laza vagy! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 15 (péntek), 19:08 

xDDDD van ilyen egyébként, a biosz tanáromnak is problémái voltak az ilyenekkel, a videón még az időzítőt sem tudta beállítani xDDD egyszer elmesélte, hgy a férje hogy tanította meg neki :D
*ezerwattos vigyor* jaja, meg nekem azzal volt bajom, hogy az örülökbetűi egymás mellett vannak, de az örülsznél már gondolkodni kell xDDD

hát de mindenhol vannak drága boltok :D nézelődni, meg olyan jó benne, jaaaj, főleg a kávézóknál :D
áá, neeeeem :D csak nyugodtan, legfeljebb visszahozzák :D

jaja, eléggé szar lett így a hétvégére, de már kiakasztó, hogy száz féle cuccal kell elindulni reggel, hogy mindig kényelmesen érezzem magam -.-

bleeeee, akkor ne vegyél, chö...peeeeedig olyan jók :D :D :D én imádom, bár csak Mickey egeres pólóim vannak xD

nincs -.- se őszi se tavaszi...de nem gáz, ha nem akarok úgyse megyek be órákra, szal innentől kezdve teljesen mindegy :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 15 (péntek), 13:13 
Fanfic-faló

:D már egyszer a laptopomat is tönkre tettem. mondjuk ezt nem vagyok hajlandó elismerni, de a balfék informatikusok ezt mondták. :oops: de akkor az kész csoda, hogy nem törtem még el semmit sem mosogatás közben. nem mellesleg ez felveti a kérdést, hogy miért csak az elektronikus bigyókkal nem jövök ki?! :D
á, ééén örülök, hogy örülsz, hogy örülök, hogy örülsz! :-P :D csak kicsit zavarodtam bele az Ö meg Ü betűkbe. :D

bizony, szép. :) nekem sokkal jobban tetszik, mint a miskolci pláza, vagy a szinvapark. csak nagyon drága boltok vannak benne nagyrészt. legalábbis az én ízlésemnek.
sálat én is pont kedden néztem, lila-fekete kockásat, de végül ott maradt.
meg asszem Libri könyvesbolt van ott? na, azért eladnám a... az öcsémet akartam írni, de Nagyi tuti kiakadna miatta. :roll: :D

ez az egy-két hét meg a szandi meggondolandó, ha sokáig lesz ilyen idő. =/ legalább esne az eső is, mert így csak szétmegy a fejem.

nahát, a rajzfilmfigurákból is kinőttem már. :D

az ME-n is van tavaszi szünet jövő héten? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 14 (csütörtök), 7:29 

jaaaaj, hát na :D előfordul az ilyen *buksisimi* én folyton elhagytam a nyakláncaimat, amikor kicsi voltam. ötletem sincs, hogy azt hogy csináltam, de két hónap alatt 7 nyaklánc veszett el xDDD
áhh, túl könnyen feladtad :D pedig ez még nem is lett volna olyan nehéz :D

úú, pedig az Agria, olyan szép *.* én tökre szeretem, mondjuk tény, hogy mi ált. csak vagy 3 boltot néztünk ott meg, de azok jók voltak :D onnan van a sálam ^^

hát lassacskán :D mondjuk egy-két hét :D

:D :D :D na, ezért ugorjál be a kínaiba, tele van színes felsőkkel :D és rajzfilmfigurások :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 107  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra