Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 április 30 (szerda), 12:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: KASMÍR - fedélzet
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 11:25 
Könyvmoly

Szebb napokat!

Shanci, GRATULÉSÜN! :D :) Nagyon ügyes vagy, büszke vagyok rád! :) Most már nincs megállás, repesszél, ahogy csak tudsz! :)
Milyen ötleteid vannak a kihívásra? :)

Amphe, jaj, nagyon jó volt olvasni a beszámolódat, irigyellek, hogy ilyen jó kis nyaraláson vettél részt, míg én meg bent tespedtem a drágalátos munakhelyemen...
Honnan ismertétek a másik párt, akikkel mentetek? Norbival az újraöszejövés óta szent a béke? :)
Apacsban veszegettem eddig én is, de hát mostanában nem jutok el oda, vagy épp olyat nézek ki, ami nem egy-két ezer ft, olyan sok pízem meg nincs. :) Meg, hogy őszinte legyek, ki kellett próbálnom, addig úgysem nyugodtam volna. :)

Barátnőmnek is van orrpc-je, de olyan idegesítő, vett egy csomó szép piercinget, de nem hordja, mondván, hogy nagyon vékonyak, és benő az orra, és akkor nem tudja visszatenni ezt az alapot... butaság! Miért kéne ezt visszatenni?
Én is csináltattam annak idején, csak hát ugyebár nem egészen sikerült átlőnie a csajnak... béna volt az is. Mondja előtte, hogy "még nem lövöm, még nem lövöm", és mikor lőtte, akkor meg nem szólt, ezért elrántottam a fejem, és félig ki is jött. Ugyan visszanyomkodta, de sajnos nem eléggé... mire hazaértünk - fél óra múlva -, már nem éreztem belülről. :( Na, nem baj, ez isteni suggallat volt anno, egy ideig jegeltem is a témát, de most újra tervben van. :)

Holnap képzeljétek, barátnőm kertipartit tart, ami még sohasem volt nála, mert a nagyszülei mindig otthon vannak és nem kultiválják az effajta dolgokat, de most elmentek, és ő ki is használja a dolgot. Ott lesz két exem, és egy srác, akire hajtok... szerintetek? :D Érdekes kis este lesz, majd jövő héten mesélek valamikor. :)
Szombaton pedig megyünk moziba - Hupikék törpikék, mivel Bereczki és Szinetár a szinkronhang (Okoskának és Törpillának), utána este pedig megyünk Gyálra (szomszéd város) tűzijátékot nézni. :) Ha már a nagyról lemaradtam előző héten, hát most bepótolom. :) Már várom, csak legyen jobb idő!!!!! :(

Na, megyek, szenvedek tovább, és benyomom az ebédemet, ami lángos... :x

Szép hétvégét nektek!

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 7:12 
Betűmániákus

sziaaa! >:D<

nagyon jól hangzik a kiruccanásod 8-> remélem, jövő ilyenkor én is valami hasonló élménybeszámolóval robbanok be a topicba :-Ą annyira jó lenne :oops: tudjátok, én még sosem láttam tengert élőben, úgyhogy már nagyon kiváncsi vagyok :lol:

igen, letettem :D :D köszönöm a gratulációt :-* amúgy tegnap nem is voltam ideges XD kilenc körül mentünk a rendőr bával a poligonra, én voltam a második a sorban :D szegény csajt viszont azonnal el is vágták, mert nem tette ki az egyik jelzést :| úgyhogy amint lement, mondták, hogy készüljek el és kezdhetem :) gyorsan végigmentem a sorrenden - nem a gyorsaságra mentem, hanem csináltam a dolgom :mrgreen: akkor szóltak, hogy szuper, most megyünk vissza a sulihoz, vagyis körözés a belvárosban :o amikor beültek, kicsit berezgett a bal lábam, amire a vizsgáztató elmosolyodott, és ott azt mondtam magamban, hogy "neeeeem, ksilány, nem most cseszed el, amikor a nehezén félig túl vagy" :-P és amikor elindultam, komolyan, mintha megszállt volna a szentlélek, halálnyugodtan mentem, amerre mondták :shock: bár nagyon sokat segitett, hogy szimpi volt a fazon, meg az itthoniak is rengeteg erőt adtak, úgyhogy :) megvaaaan <:-P <:-P

mivel hatalmas elfoglaltságtól, és egy a szivemet nyomó, mázsás kőtől szabadultam meg... illetve anyagilag se volt mindegy, mert utaztam, meg pótórát is vettem, lévén, hogy később éreztem rá :roll: mostantól ebben a maradék egy hétben magammal foglalkozok :mrgreen: tegnap elkezdtem jegyzetelni egy-két infót a kihivásis törire :lol: ma fölkerül a SC első törije *izgatott* kicsit, jobban szeretnék shanon is lenni :-) olvasni meg ilyesmi.
pénteken megint jön a párom, és ünnepelünk :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 25 (csütörtök), 1:42 
Fanfic-faló

Kézcsók Csillagaim! :)

Igen, már itthon vagyok pár napja, de nem volt affinitás idemászni, hulla voltam. Nehéz volt magamhoz térni a horvát klímából, de megérte :D Gyönyörű helyeken voltunk, sokat kirándultunk, nagyon élveztem :) Minden nap süttettem a kis testem, pancsoltam, úsztam, búvárkodtam, még kagylót is találtam egyet kettőt :) Minden este városnézés, voltunk kirándulni Trogirban és Makarskán is ^^ Meseszép helyek, rengeteg fotó készült :) Klassz kis négyesünk volt, a másik szerelmes párocska, akik jöttek velünk, tünemény aranyosak, nagyon jól kijöttem a lányzóval, naphosszat tudtunk dumálni mindenféléről :) Minden éjjel iszogatás és kártyaparti :D azért természetesen a romantikázás sem maradt el :) élveztem nagyon ^^Majd töltök képeket fészre, ha érdekel, lessétek meg :)

Nagy gratula Shancim, hogy meglett a forgalom, nagyon ügyes vagy! :) Olvastam lentebb, hogy idegeskedtél... Velem is így volt - mondhatni kitűnően vezettem, mikor Csepelről jöttünk vissza Harasztira még jogsim sem volt, de az oktató lazán aludt mellettem :D Mire meg a forgalmi vizsgához értünk aznap szétbénáztam az agyam. Ez Murphy törvénye, de rá se ránts, lényeg, hogy megvan! :)

Kyky, örülök, hogy találtál új elfoglaltság vaterával, izgalmas böngészgetni :) Bár egyszer felhúztam magam, mert átvertek, azóta nem foglalkozom vele, 10ezrem bánta L-) #-o Tényleg jó vételt csináltál a piercinggel és a baglyos nyaklánccal :)

Én piercinget mindig az Apacsban veszek, abban az üzletben nagyon megbízom, viszonylag elérhető áron adják és nagyon sokáig elvan. A mostani már két éve van bent és most jutottunk el oda, hogy lassan cserélni kell. Ami az orromban van, azt is ott vettem, rendszeres tisztítás mellett bent van 3 éve és hibátlanul funkcionál ^^

Elég durva, hogy nős pasi találtak be, kiakasztó :| Az ember már senkiben nem bízhat meg? :( Nem vagyok férjnél, így is nagyon meg tudok bántódni dolgokon és kétértelmű beszólásokon, nemhogy menyasszony vagy feleségként :( Belegondolni sem szeretnék, mit érezhet egy feleség, ha ilyesmi kiderül! :(

Barátnők meg hát... Egyszer fent, egyszer lent. Rossz érzés, ha nem keresnek és nem érdeklődnek, de én úgy vagyok vele, hogy amíg érdemes, a végsőkig kitartok mellettük, rám ne mondhassanak semmit :) Ha kell, ott vagyok, és egy jobb pillanatukban beszélgetést kezdeményezek a hanyagolásról. Ám mákom van, mert azok az emberek, akik tényleg nagyon közel állnak, sosem hanyagolnak el. Ha nem is vagyunk együtt sülve főve, vagy nem beszélünk mondjuk pár hétig, akkor sem érzem azt, hogy bármi baj lenne. Igaz, rossz, meg hiányoznak, de az élet sokszor ellenünk játszik :) Evvan.

Csendben megjegyezném, akit érdekel, töltöttem frisset, igaz, Dramione folytatás, de hátha :roll:

Lépek csajszik, amint tudok, jövök :) Holnapra csajos napot tervezünk anyuval, és péntektől Norbizom megint, meg bulizunk, de igyekszem jönni! Jóééééééjt :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 12:55 
Betűmániákus

heló!

olvastam, válaszolok is rá ;)

MEGVAN A HAJTÁS!!!!!! <:-P <:-P <:-P <:-P
:D :D :D

ezt muszáj volt, most oylan boldog vagyok^^

a hőség itt is hatalmas... :-o @-) hogy a módszerem? különösebb nincs. tusolás meg hűvös szoba. nekünk klima nincs, szóval maradnak az ilyen egyszerűbb praktikák :roll: amúgy igazából nem is kivánom. nem vagyok oda érte, elég az autóban :D a telet nem annyira kivánom ennek ellenére, inkább csak legyen kellemesebb :)

én nem tudom, hol leszünk hétvégén, de majd kitalálunk valamit :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 24 (szerda), 9:35 
Könyvmoly

Áhoj!

Ah, nem bírom én ezt a meleget, lányok! Még az irodába ülve a légkondi üdvös hűvösében elviselhető a dolog, de kilépve megtapasztalom, mi is az a gőzfürdő. Anyám, nem erre vagyok én kiképezve!!! Tessék ide nekem hideget!!!! :( Zizegni akarok, vazcogni, csattogjanak a fogaim, bármi, de nem akarok izzadni... :( Ráadásul minden porcikám megdagad ilyenkor.

Szia, ariana weldon, szóval te is suzuki-féle kiképzést kaptál? :D Jó is az! :) Új vagy a Merengőn?

Shanci, minnyá írok neked pü-t. :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, én is megyek most hétvégén koncertre vagy valami olyasmire, a szomszéd városban most lesz tűzijáték, és előtte ilyen amatőr zenekarok lépnek fel, a végén meg a KFT, és végül lesz tj. :) Jó lesz biztosan.

Amphe, én is várom már a beszámolót! :)

Amúgy veletek mizu? Hogy bírjátok a meleget? Valami praktika a hőség ellen? :) Azon kívül, hogy üljek egész nap egy jéggel töltött kádban... *bárcsak-bárcsak* :(

Elviselhető hetet nektek! :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 13:20 
Betűmániákus

heló lányok :x
hogy vagytok? mi újság veletek?^^ :)

amphe, nagyon várom a beszámolód üdülés ügyben :D az egyik ismerősöm szintén ott nyaralt a párjával, a napokban értek haza és annyira de annyira megtetszett 8-> kupari/dubrovnik/elfelejtettem helyeken... épp beszéltük Pittával, hogyha és amennyiben minden simán megy, jövőre mi is szivesen elmennénk :D persze ez egy ábránd, átgondolást és gyűjtést igényel, de a tudnivaló jól jön :)

nekem jó hétvégém volt, olyan tipikus nyugis :) a banda elhúzott a szomszéd településre koncertezni, úgyhogy jobbára ketten voltunk az I.-napi rendezvényen, meg akikkel ott összefutottunk. szabadtéri, gyorskajás, édességes, bazáros akármi :D nagyon élveztem :lol: a fellépők ügyesek voltak, aztán jött egy olyan de olyan jó amatőr együttes, hogy csak na :shock: a csaj túlénekelte a dobokat is :lol: hihetetlen mennyire jó hangja van :P amúgy mindenfélét játszanak, rádióslagereket és olyan tipikus "mindenki tudja a szöveget" zenéket. nagyon tetszett :)

KyKy, akár itt, akár pü-ben, tőled is várok ezt-azt :) remélem, minden megfelelően alakult :-*

közben a mk-os kulcsomat is megkaptam, most már ideje lenne összehozni valamit szép lassan okt.4-ig :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 17:08 
Zöldfülű

kykyke írta:
Megyek, nézem is. :) Renault? Az jó, én a szűzlyukun tanultam... (suzuki swift, nagyon menő volt xD)

Hehe, én is olyan autón tanultam vezetni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 16:35 
Könyvmoly

shanon widow írta:
nekem is onnan vannak az önbizalom csináló cuccok :lol: igen, a spirál, a lassan teljesen beszáradt alapozóm (Pitta mondta, hogy előtte hanyagoljam :roll: ), a szájfényem... ja, meg a második kedvenc parfümöm, a lbd :) az első a hugo bossos, amit a múltkor vettem :D igaz, csak olyan toll alakú minta, de nagyon imádom :D

egy szó mint száz, azért jó valamire az avony is :D ment a válasz :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 16:26 
Betűmániákus

nekem is onnan vannak az önbizalom csináló cuccok :lol: igen, a spirál, a lassan teljesen beszáradt alapozóm (Pitta mondta, hogy előtte hanyagoljam :roll: ), a szájfényem... ja, meg a második kedvenc parfümöm, a lbd :) az első a hugo bossos, amit a múltkor vettem :D igaz, csak olyan toll alakú minta, de nagyon imádom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 16:20 
Könyvmoly

Megyek, nézem is. :) Renault? Az jó, én a szűzlyukun tanultam... (suzuki swift, nagyon menő volt xD)

A többi avon amúgy nekem is jó szokott lenni, pl. onnan veszem a kedvenc parfümömet, a far awayt, meg a kedvenc szemspirálomat, a supershock-ot. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 14:02 
Betűmániákus

ment a válaszom is :)

igen, ma különösen élveztem a vezetést, jó volt^^ renault cliót hajtok ;) úgyhogy a kocsival nincs gond, inkább velem :D

na igen, a másik a szégyentelenül magas összeg, amit elkérnek pl egy fülbevalóért, ami nem is úgy néz ki. de minden más termékük bevált. kivétel a tusfürdő, mert arra allergiás vagyok :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 12:39 
Könyvmoly

Jó volt vezetni? Meleg van nagyon, van a kocsiban klíma?
Ó, nővéredet nem irigylem, de legyen bátor, nem olyan nehéz ez, sőt... mindent tud, csak a kuplungot kell újra megszoknia... :) Gyakoroljon pont úgy, ahogyan te mondtad. :)

Avonos ékszereket nagyon ritkán rendelek, egyrészt, nagyon drágák, másrészt nem is annyira szépek, harmadrészt, sokszor átvágás. Bár most rendeltem egy ilyen szívecskés táskát, kíváncsi leszek, milyen lesz...

Hát, próbálom kiélvezni, h megbolondultak a kanok, igazából legyezi az egómat ez az aránylag sok csődör, szóval nem panaszkodom, amíg nem megy át zaklatásba. xD Boldog névnapot Pittának! :)

A kérdésem pedig ment pü-ben. :) Puszka :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 12:20 
Betűmániákus

heló!^^
most értem haza a hajtásból, és olyan jó volt friss hesz-re kattintani :lol: helyes-helyes :) na igen, nem épp a legjobb felállás ez az automata dolog, de ha egyszer megérem és saját autóm elsz, ami kuplungos, akkor max veszek néhány gyakroló-órát, vagy kimegyek valami nagyon elhagyatottt helyre és gyakorlok :D a fejemben meglesz minden, úgyhogy majdcsak :lol: a tesómnak épp ez a hibája: most azon rinyál, hogy hét éve hajtja a miénket, és nem merne beülni egy kuplungosba, de tudja fejből a vezérlését, ugye :) biztatjuk, biztatjuk, és ha leteszem a hajtást, akkor betankoljuk a pasija kocsiját, és kicsit visszazökkentsük orsikát :lol:

na igen, gondoltam, hogy óvatosan kell rendelgetni, de ha beválik, miért ne?^^ én az avonos cuccokat illetően is átrágom magam :roll: jártam már pórul ékszerekkel, meg élőben olyan csúnyák lettek és fekete lett tőlük a böröm, mintha koszos lennék -.-" de a msotani hajszérum nagyon jó :lol:

ami meg a pasasokat illeti... kánikula? közeledik a 2012-es év? :-S jobbat nem tudok :D mindenesetre azt mondom, ismerkedj és kacérkodj az eseteiddel, használd ki, hogy érdeklődnek ;)
jaja, lassan fél éve boldogulunk :D hétvégén nála leszek, most vettem egy képeslapot a névnapjára, meg veszek egyet a kedvenc söréből és fölköszöntöm :mrgreen:

persze, kérdezz csak nyugodtan :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 9:09 
Könyvmoly

Áhoj! :)

Többet tudok jönni, mint arra számítottam. Bár már csak ma, mert holnap már megyek el, és a hétvégét nem töltöm otthon. :)

Az automata autók jók, bár utána nehéz visszaszokni a rendeshez... már ha vissza kell szokni. :)

Vatera jó dolog, de azért óvatosan kell bánni vele. Sokszor megütheti az ember a bokáját... nekem segített egy gyakorlott vaterás csajszi, így azért könnyebb volt. :) De amúgy jók az árak. A PC-m kemény 600 ft-ba került, még ajánlott levéllel is 1000 ft volt, ami azért nagyon-nagyon jó ár, mert még néha az Apacsban is drágábbak... ha nincs leárazás. :) És nagyon szép, eddig még nem is gyulladt be tőle a hasam, szóval tök jó. :) Csak néha az a baj, hogy a leves drágább, mint a hús, ezért próbálok mindig személyes átvételes eladást keresni, ha meg nem találok, nagyon megfontolom. :) De élvezem a keresgélést, néha ihletet kapok. :) Megéri felkukkantani az oldalra. :) Most licitáltam egy baglyos nyakláncra, és megnyertem, így 500 ft-ért enyém, ráadásul személyes átvétel lesz majd, szóval tiszta 500 ft, ami sztem nagyon megéri. :)

Igen, én is így vagyok amúgy a barátnőkkel: nagyon tudok haragudni rájuk, de ha talizunk, képtelenség tartani a haragot, mert meglágyítják a szívemet. Végül is nem véletlenül a barátnőim, nem véletlenül választottam őket annak idején. :) De azért akkor is fáj tőlük sok minden. Ennek ellenére csak nyelek és nyelek, ez van. :(

Hát, azért, Shanci, elég rémes, hogy nős pasik találnak be... akiknél novemberben jön a baba, meg rokon, ilyesmi. És épp tegnap történt még egy nagyon különös dolog, hogy rám írt az a srác, akiről még régebben meséltem, de nem jött össze vele, mert nem válaszolgatott az sms-emre... most meg, hónapokkal később, tessék: ír. Tök jól elbeszélgettünk, és hát nyomult is, de az végül is nem baj. Az egyik exosztálytársam meg elhívott egy k*rvák és kamionosok partyra... azt hittem, dobok egy hátast! Mondom, mi ütött az emberekbe? Mindegyik meg van bolondulva, ha nem tudnám, hogy nem, azt hinném, tavasz van, akkor viselkednek ilyen elvarázsoltan... tombolnak a hormonok, pedig mindjárt ősz... :-S Nem is lenne baj, ha valaki végre komolyan gondolná velem... :D De mindegy. :)

Jaj, titeket, Shanci, meg úgy irigyellek... :( Mióta is vagytok már együtt? Fél éve már igen? Szép kis páros vagytok, örülök, hogy jól érzitek magatokat. De, figyu már... :) Kérdezhetek intimet? :) Mert ha igen, akkor írnék egy pü-t. :)

Na, most megyek, nem fárasztalak tovább titeket, szép hetet, kellemes hétvégét! :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 16 (kedd), 18:06 
Betűmániákus

kykyke írta:
Szia! :)
Szóval jól sikerült a vezetés, ennek örülök, mert jó dolog is az! Csak ne legyél olyan, mint én, hanem inkább olyan, mint Amphe, aki mindig vezetget, mert ha egyszer már van lehetőséged, használd ki. :) Nem vagy béna, csak nem vagy tökéletes, de tudod, gyakorlat teszi a mestert, és ti is mindig azt hangoztatjátok, hogy "kitartást" , hát most te is tarts ki! :)

a hajtásra úgy volt, hogy holnap megyek ki, de nem :oops: a teszt viszont jó lett, azt ünnepeltük :mrgreen: igen, van autónk, igaz, automatás, de segond :D

vatera? igen, az előbb is irtad, bocsesz, csak nekem is lemaradta hozzáfűzni valóm :oops: és? kedvezőek az árak? majd mesélj, hogy megéri-e :) na, nem mintha én rendelnék bármit is, de jó tudni :lol: piercing? háhááá. a hasam lenne az utolsó, amit átlövetnék :D nekem csúnya :oops: én most az avonból várom a remény szalagos kitűzőmet :) gyűjtöm a kitűzőket. ez lesz a harmadik XD :D na jó, most álltam neki :)

ja, én is eléggé érdekesnek tartom a dolgokat barátnő téren. egy se mozdulna meg :roll: de aztán ha beszélünk, akkor meg teljesen mások, és rájövök, hogy nem kell haragudnom, inkább elfogadom őket :) sok jót köszönhetek nekik, szép pillanatokat, úgyhogy :mrgreen: ha nekik jó, nekem is :roll: én biztos nem leszek olyanok, mint ők, vegyék észre magukat :)

ami a pasikat illeti, nem olyan rémes a helyzet, naaa ;) vannak ott rendesebbek is, csak épp félénkek :lol: én csak magamat tudom fölhozni. tudom, hogy az elején nem volt épp lovagias a Drága, sokkal inkább én (amin biztos nagyot néztetek, hogy mindketten mekkora lúzerek vagyunk :lol: mert azok voltunk, nem vitás :P ), de úgy érzem, megérte fejet hajtani az ősi szöveg előtt, mert azóta kamatostul visszakaptam, hogy én kezdeményeztem :) a kedvemben jár, megnevetett, és meg is köszönte, hogy nem hagytam faképnél :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 16 (kedd), 17:35 
Könyvmoly

Szia! :)

Képzeld! :) Ma megkaptam életem első vateráról történt rendelését... a piercingemet. :D Tök boldog vagyok, már be is tettem a pocakomba. :)

Szóval jól sikerült a vezetés, ennek örülök, mert jó dolog is az! Csak ne legyél olyan, mint én, hanem inkább olyan, mint Amphe, aki mindig vezetget, mert ha egyszer már van lehetőséged, használd ki. :) Nem vagy béna, csak nem vagy tökéletes, de tudod, gyakorlat teszi a mestert, és ti is mindig azt hangoztatjátok, hogy "kitartást" , hát most te is tarts ki! :)

Szóval nem egyedül vagyok ebben a helyzetben, hogy leszarnak? Ez azért megnyugtató, bár nem vidít fel túlságosan. :/ Köcsög "barátnők" rosszul válogatom meg az embereket magam körül. Erre már sokszor rájöttem, és egyre többször be is igazolódik a dolog. :(

És igen, a pasidolog meg kikészít... komolyan mondom, ez már a pervezitás magasfoka... :-S Néha totál elkeserít a dolog, nem érzem, hogy férjhez akarnék menni... miért? Hogy utána sz@rrá csaljanak? :-S Khm... nem tudom. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 16 (kedd), 13:21 
Betűmániákus

szia KyKym! :-*
vártam, hogy jelezz te is, de tudom, hogy most el vagy havazva, úgyhogy :) kitartást mindenhez :-*
Óóóó, köszönöm a gratulációt :D neked új pezsgőt bontok ;) *koccint* <:-P jól ment. nem is voltam ideges. akkor. mert tegnap jött ki rajtam ~x( totál össze voltam zavarodva a volánnál, mindent bekevertem, úgyhogy csak jövő szerdán megyek ki hajtásra :oops: ma már valamivel jobban ment, de :-< áh, én olyan béna tudok lenni néha :(
aztán gyönyörűen fölcukkoltam magam magamon, és rosszul is lettem, úgyhogy a tesóm eljött értem a buszra -.-" de ki vagyok merülve pszichésen... utazni, koncentrálni, nem elcseszni =(( de igyekszem :) csak lassabban megy :roll:

KyKy :-O nem tudom, mi lelhette az embereket :-S úúú, még rokon is? és leendő apuka? uhh, csőstül :| nem is értem. de az törvényszerű, hogy aki nekünk kell, az letoj minket :D együttérzek >:D<
a barátnőim engem meg se keresnek újabban. ha irok nekik, nincs válasz, nem is mind vannak fönt face-en se, úgyhogy :roll: ha akarnk valamit, úgyis szólnak. nekem megvannak a magam problémái, oldom, ahogy tudom. azért nem ilyen nyárra számitottama részükről, de ahogy gondolják :)
Ailáékra nem tudok mit mondani. ez nem erőszak, ő pedig ha úgy érzi, ennyi, akkro szevasztavasz. amphe neve is a-betűvel kezdődik, az a hely nem csonkult meg :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 16 (kedd), 10:25 
Könyvmoly

Sziasztok csajszimajszik!

Annyi mindenre akartam reagálni, csajok, hogy mire idejutottam, mindent elfelejtettem. Jellemző... egyre kevesebb dologra emlékezem, de bezzeg a vaterás jelszavamra, amit anno küldtek, arra igen: V55c65b9b - szerintetek? Ez kicsit beteges, azt hiszem. xD

Először is: Amphe, amit meséltél a horroros bemesélésekről, totál rám illik. Nem merem letenni a lábam éjszaka, és kimenni pisilni, mert félek, hogy valaki kinyúl az ágy alól. Pedig, vaze, ez manapság még a horrorokban sincsen. xD
De teljesen át tudom érezni, amit te. Még azt is, hogy elképzeled, hogy milyen lenne, ha ezt veled csinálják... ezért utálom a Fűrész filmeket, mert azok brutálisak. Amit azokkal az emberekkel művelnek... :-S Ah. Múltkor pedig úgy néztem még meg az 5-öt, hogy csak ezeket a részeket, mert öcsém belepörgetett mindenbe. Na, mindegy.

Shanci, neked meg gratu a teszthez!!!! :-* Hogy zajlott? A pezsiből még én is kérek, ha hagytatok nekem, mert imádom a pezsit! :) Nem érdekel, hogy felpuffadok, vagy voila/édes pezsi vagy sangria, és itt ki is merül az alkoholizálás nálam. :)
És gratu a bétázáshoz is, hát, tuti efelejtem majd nézegetni, de majd mindig reklámozd, és akkor egy idő után talán rögzül. :D Kíváncsi vagyok a ténykedéseitekre. :)
Ja, és szívesen leszek tesztalany, alig várom már! :)
Valamit még akartam neked mondani, de most az istennek sem fog eszembe jutni... az előbb a fűrész sem jutott eszembe, reszelőtől kezdve a horrorra akadváig minden... xD

Jaj, ezek az exKASMÍRok! Aila olyan fura, múltkor én is kommenteltem neki két képéhez, és amelyiknél a KASMÍR-t is említettem, nem érkezett válasz, a másikra meg igen. :(
De arra nem is nagyon lehet, mit írni, ha tényleg lett volna ideje, és mégsem írt... Mellesleg nem csak a nyárról beszélünk, már jóideje süllyedezik a fedélzet, és érdekes, mindig ugyanazok mentik meg: Shanci, Amphe, én... ez azért lelombozó. :(

Ah, lányok! Úgy akarnék mesélni valamit, de még jövő hétig - minimum - nem lehet. Annyira frusztrál, hogy az valami hihetetlen, de sajnos ez van. :(

Az új helyem szörnyű. Egész nap nem csinálok semmit, lógok a neten (nagyon nem kéne...), meg olvasok többnyire. Nem tudom, mi lesz így velem, mert félek, hogy egyszer aztán majd jön csőstül, és akkor meg szívok. :( Nem tudom.
És amúgy a boss sem túl szimpi... :-S Miért én?

Amphe meddig van a külnek a földjén? :)

Na, most megyek, mert még fel kell nézem vaterára - tökre rákattantam, kolléganőm mutatta a teszvesz-t, be is regeltem, azóta rajtuk lógok, és keresek jó cumókat. Barátnőmnek már meg is van a szülinapi ajcsija, és magamnak is szerváltam már egy piercinget. A héten fogják utalni elvileg. :)

Ja, és képzeljétek! Az összes nős pasi rám mászott!!!! :-O Én ezt nem tudom elhinni, de esküszöm, a facebook-kisugárzásom ellenállhatatlan, vagy mi a p*csöm, mert minden olyan pasi rám ír, akinek nagggyon-nagyon nem kéne... még rokon is!!! :-O Bezzeg, akin nekem kéne, annak meg én nem. :( De bent a kollégám - de ezt is face-n adja a tudtomra -, egy exkollégám, ő le is éget... olyanokat csinál, csajok, rémciki! Van egy Kriszti kolléganőm, akinek ugyanúgy aug. 5-én volt a névnapja ugyebár, és a srác megkésve írt neki face-n - de úgy, hogy előtte már nekem is írt -, hogy :"boldog névnapot neked és az én drága KYKYmnek" - anyám! Tegnap láttam csak, de azt hittem, dobok egy hátast! Olyan gáz az egész! És novemberben meg jön náluk a baba, szerintetek? Minden pasi egy p*cs! -.-"
Közben pedig barátnőm dobta a pasiját, aki szombat hajnali 2-kor hívott, és szenvednek azok is, és a pasi engem traktál vele. Én a barátnőmtől akarom hallani! Kedvelem a srácot, mert aranyos és jófej, de kicsit túlzásba viszi. Olyat ír nekem tegnap, hogy barátnőm szülei ki lesznek akadva, mikor megtudják, merthogy nagyon szerették őt (mármint a srácot), szinte már családtagnak számított. Én meg... :-O Mondom, és?! A barátnőm fontosabb a saját szüleinek, és azok meg túl fogják tenni magukat rajtad, a másik pasin is túl tették anno, és őt is nagyon szerették. Ah, nem bírom én ezt, pedig próbálok nagyon megértő lenni, de elegem van, hogy én csak lelki szemetesláda vagyok. Barátnőm időtlen idők óta nem kérdez rólam semmit, de semmit. Ami azt illeti, senki nem is teszi, de azt mindenki elvárja, hogy én meghallgassam őt, és ha nem emlékszem valamire, akkor szemétdög vagyok, hogy én ezt hogy merészelem... na hogy! Volt olyan is, hogy két barátnőmet összekevertem, mert annyira sokan traktálnak.
Amúgy meg mindegyik nagy szerencsétlen, mert csak szenvednek, ahelyett, hogy cselekednének. Annyira rohadtul rövid az élet, mi a jó isten farkának nem képesek úgy alakítani, hogy boldogok legyenek benne? Saját maguknak csinálnak problémát, aztán meg meglepődnek, ha nem klappolnak a dolgok. Ah! Kiakadtam egy kicsit... bocsi mindenkitől... :oops:

Na, tényleg lépek, szép hetet nektek, szerintem legközelebb majd csak jövő héten tudok jönni, és akkor már remélhetőleg mindenről mesélhetek. :)

:-* Aloha!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 14 (vasárnap), 15:01 
Betűmániákus

igen, köszönöm, már sokkal jobban vagyok :-*
amphe, te érezd nagyon szuperül magad, és jó utat :lol: na, nem kizárt, hogy ezt már akkor olvasod el, ha hazaérsz Horvátországból, de a szándékomra nem lehet panasz ;)

jó kis hétvégém volt. megmutattam Pittánok a várost, ahol hajtok^^ valami rendezvény volt, tele külföldiekkel, és olyan jó volt hallgatni a briteket :D meg azt a sok másikat, akikről pukink se volt, hogy milyenek XD egyébként ő is járt már itt, csak kisebb korában, és csak az egyik bazinagy szökőkútra emlékezett meg a mekire :D na igen, az ilyenek azért megmaradnak a gyerkőcökben.
aztán hazajöttünk és átalaudtuk a délutánt, közben pedig lement két film is :roll: beszunyáltunk az estin is... illetve csak én, de totál kiszámitható volt a vége, úgyhogy :mrgreen: amúgy a gondozoo-t néztük meg, délután a Spongyabobot meeeeg a Hülyék paradicsomát, aminek csak az elejét néztük. ekkora sejtleszivásban rég volt részem :shock: a másik filmen aludtam, úgyhogy nem tudom mi volt :D
magyarán eljött hozzám a barátom, hogy aludjunk együtt. a déleőtt meg rövid volt, de kellett egy ilyen is :D

nos, végül jelentkeztem a kihivásra :-S reménykedem, hogy jó lesz, de Lunáékat ismerve biztos^^ megyek, bétázok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 18:31 
Fanfic-faló

Shancim, remélem, jobban vagy már:x

Az én testem is fáj napok óta, hol a hasam görcsöl, hol fáj a gyomrom, hol leszakad a fejem... Masszívan frontérzékeny vagyok. És brutálisan rossz kedvem van... Életkedv nagy kerek nulla...

Jó programnak hangzik :) Mi ma este elv meteorhullást nézünk, bár amilyen ramaty az idő és felhős az ég szerintem semmit nem fogunk látni belőle -.-

Amit írtam laptopon a Dramionéhoz tegnap a friss fejezethez, kitörlődött, mikor lemerült a laptop aksija.. nem mentette el. Úgyhogy azzal is csúszok, aszittem elsírom magam, mikor megláttam =((
De legalább jeleztek a fentiek, hogy szart írtam és leszek szíves más oldalról megközelíteni a dolgot és másról írni -.- xD

Na megyek, nincs humorom hozzá, hogy fárasszalak benneteket a nyűgjeimmel, magamat se bírom elviselni.

Remélem, jól vagytok :x :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 12 (péntek), 6:19 
Betűmániákus

helló-belló! :|
kávét? $coffe

fáj a hasim :(( görcsöl -.-" mphfffp. már tegnap óta, úgyhogy... anyámék elhúztak itthonról, és ha csoki nélkül jönnek haza, az :twisted: semmi :D

amúgy semmi érdekes. tegnap is hajtottam, ma is fogok :) meg holnap is. ma jön Pitta, holnap pedig eljön velem, kelünk korán, utazunk, én hajtok, azután pedig sétálunk a városban, kicsit elleszünk 8-> és csak reménykedem, hogy se ma, se holnap nem leszek rosszul :-S a múlt hónapaban azért kegyetlen volt :?

most kicsit nézelődök a neten, bétázok egyet, aztán meglátom, hogy jelentkezek-e a kihivásra vagy sem :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 11 (csütörtök), 12:25 
Fanfic-faló

Szép napot! :)

Jaj, azt hiszem végre kialudtam magam ^^ boldogsággal tölt el :)

Vizsga előtt és után én is mindig halál ideg vagyok, a világháború is kirobban gondolatban, ha a vizsgaeredményem eszembe jut, mert biztos mindent elcsesztem, stb, pedig nem :) Aki tud, az tud, bár ezt nálunk az egyetemen sokszor nem így gondolják -.- :D Majd hozzászokom ehhez :) asszem :\

Nagy boldogság van, első évben összebarátkoztam egy sráccal az egyetemen, de csak fél évet járt, a második félévet kint töltötte Írországban, ott dolgozott. Féltem, azt hittem, nem fog majd visszajönni, de írt levelet, hogy jön és újra csopitársak leszünk! o.O Hatalmas boldogság, olyan volt nekem, mintha az öcsém lenne, mindig mindennel engem hívott, ha könyvért kellett menni, ha bevásárolni, ha csak dumálni akart :D kis husipofi :x Hiányzott már nagyon!

Hú, anyuval néztünk egy filmet, belemerültünk, most lett vége és elfelejtettem, mit akartam még írni xD na mind1 :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 11 (csütörtök), 8:48 
Betűmániákus

én se tudom, mi a teendő ilyenkor :) de ha válaszol, válaszlok neki, és igy tovább. ha kéthavonta, kéthavonta :-) mint irtam, arról is szóltam, hogy itt is van élet, de... na, időnk az van még :)

ma megyek hajtani, a tesóm most érdeklődik, hogy milyen a 11 órai járatom :-S a társaság oldala fönt van a neten, de... nem tudtam kinézni, hogy tőlünk indul-e vagy a közeli kisvárosból, úgyhogy azt se tudom, hányra menjek ki. lekésni se akarom, meg órákat ácsorogni^^
az viszont hatalmas megkönnyebbülés, hogy a tesztre már nem kell koncentrálnom :mrgreen: még csak most esett le, hogy hivatalosan is kész^^ de mondjuk miután kijöttem tegnap, olyan idegben voltam, hogy föl kellett hivnom Pittát :D szegénynek adtam egy tömény, 26 perces hisztimixet, hogy mi van, ha nem jó, meg már az se helyes, amit biztos tudtam... :lol: nem győzött nyugtatni :-D ha egyetem közelébe kerülök, és ott vizsgázok... hát nem is tudom, túlélném-e ezek után :-S durva volt #:-S de már ennek vége :) ő rutinos vizsgázó lévén jól fogadta a rohamom, meg amúgy türelmes. néha azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán folyik-e vére :oops: de úgy szeretem :x

most azon morfondirozom erősen, hogy jelentkezzek-e Heteriáék kihivására, mert irtak, hogy örülnének nekem :-S

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 21:22 
Fanfic-faló

Erre sajnos nem tudok mit mondani :( nem mondom, hogy bízom abban, hogy ez változni fog, valahol mélyen mégis. Addig is élvezem a Ti társaságotokat, amilyen gyakran csak tehetem :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 21:06 
Betűmániákus

hm. értem én, hogy nyár van és mindenki próbál a maga kis valóságára koncentrálni - irta is, hogy ez a fő ok. de én valahogy akkor is olyan vagyok, hogy nem érdekel mennyi időt rabol, amint tudok válaszolok, mert nekem is jól esik. júliusban küldtem neki választ, azóta semmi. nekem jó :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 20:52 
Fanfic-faló

kiskegyed az írást tetszik halogatni :D ahogy mostanában elég sokan :oops: :(

Nem tudom, mi lett a lányokkal :( Én azért hiányolom őket, bár a fenébe elmehetek, mert én sem kerestem őket, hogy várhatom el, hogy ők kapkodjanak utánam -.- Igaz, amit Ailáról írtál, azon meglepődtem most :-S Nem tudom, mi lelte... Ennyire le akarná zárni a merengős korszakát? Fogalmam sincs. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 20:45 
Betűmániákus

mmm. nekem is vannak képtelen jeleneteim, de nincs időm rajtuk mélyebben elmélkedni, úgyhogy felejtős :D

uhh. Riikáról már vagy ezeréve semmit - egy morzsát - se hallottam :( nem tudom, miért lenne nehéz beirni egy ksiebb tájékoztatót... megjegyzem, gyenge magyarázat, hogy már nem tudják, miről beszélgetünk, nem olvasnak vissza :? uncsi, és igazán átlátszó :roll: közben is be lehet kapcsolódni a párbeszédbe, de ők igazán tudhatnák, ha gimis vagy egyetemes korsztályúak... :-P ami Ailát illeti, nem úgy vettem ki abból a néhány válaszból, hogy bármi is meghatná :o én nem erőltetem. azt is irta már, hogy lett volna ideje válaszolni, de inkább mégse pötyögött.

ami az irást illeti, most annyira föl vagyok fokozva érzelmileg, hoooogy... de a napokban jó lenne már haladni, csak annyi mindentől függök én is ~x( nem tudom.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 20:23 
Fanfic-faló

Én ezt kicsit furcsán fogadom, ugyanis olykor olyan istentelenül képtelen helyzetekben támad olyan érzésem, mintha már ez megtörtént volna, hogy elképzelni sem képzeltem még szerintem xD

Ailáról régóta nem hallottam én sem semmit, viszont Riika belesett a ficblogomba és véleményezett is pár hete egy irományomat. Jó lenne, ha visszatalálnának, nagyon örülnék neki :3

nem gagyi vagy, hanem csak egyszerűen vidám és ezt kiéreztem a posztodból :D kisdilisem :x elgépelések meg abszolút sem sem tűntek xD

A kövi féléves órarendem összerakásán fáradozom - kíváncsi leszek a végeredményre. Az írás eddig nem jött összeh :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 20:17 
Betűmániákus

ugyeee? :lol:
mármint hogy érződik a gagyiságom? :D új a böngészőm, és nem mutatja az elgépeléseimet :D muszáj volt, mert minden fórumos hsz-emben, nem csak itt, hülye angol feliratok meg linkek jelentek meg, és nagyon bosszantott :? próbáltam minden praktikát, amit Pitta ajánlott, itt is kérdeztem a fórumon, erre a legprimitivebb dolog jött be :lol: igaz, kicsit macerás volt, mert nagyjából mindenhol új jelszó kellett, de rászántam az időt :)

köszönöm a dicséretet :x ó, hogy klassz lennék? :( erős túlzás, még megrikatsz :lol:
és persze, hogy számit a véleményed! >:D< meg KyKyé :) meg a kasmirból szinte mindenkié... erre :cry: Aila hetek óta le se bagózza a mélem, amit még anno-anno irtam. ide is invitáltam, amikor újra beirtatok :roll: mindegy.

hogy mi a tudományos magyarázat?
eszerint az agyunkban hamarabb lejátszódik az elképzelt szituáció és ennek hatására egy egyszerű következtetésből hamarabb levetül a kép :) engem megnyert :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 20:05 
Fanfic-faló

Tényleg fel vagy dobódva, kis Drága, érződik a hsz-n is :)
Nagyon nagy gratula a teszthez, tudtam, hogy sikerülni fog, klassz csaj vagy :x :-* Pezsgőben benne vagyok, imádom :D

Dehogy haragszom, ez nem türelmetlenkedés, és inkább örülök, neki, hogy szólsz és vársz rám/engem, mert ez azt jelenti, hogy számít a véleményem, bármikor is sikerül eljutnom Hozzád :) ennek nagyon örülök ^^ És nem kételkedj magadban, nagyszerű verselő vagy :) Számomra a legjobbak egyike azok közül, akiket eddig olvastam!

Örülök, hogy összejött a bétameló is, tényleg szép napot zársz :) Szeretném olvasni és figyelemmel kísérni, ha nem is vagyok képben mindig, mikor mi frissül, ha rám szólsz, utána keresek :) Érdekel, mit munkálkodtok ^^

Ha eszedbe jut, mit szerettél volna, írd meg :D

Én épp próbálom magam rádumálni a Dram. folytatás írására és terelgetésére, de teljesen le van állva az agyam, hiába szeretném csinálni. A fáradtságtól tök üresnek érzem magam.

Deja-vu tudományos magyarázata? :D Neten esetleg? xD mert ha igen, akkor ide vele :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 19:56 
Betűmániákus

heló^^

amphe Drága, ne haragudj, hogy türelmetlenkedtem, csak :oops: vers-téren sosem vagyok teljesen biztos magamban, mert... azt hiszem, tudod miért^^ és hát szeretem a véleményeidet - mentségemre szólva :) nem is gondoltam volna, hogy sokszorosan meglátogatsz és meglepsz :lol: hiszem ez már dupla szuper a mai napon :D letettem a tesztet ma délelőtt <:-P <:-P bontoma pezsgőt, ki kér? ;)
és "felvettek" bétának is, úgyhogy $star a VP-hoz ugyebár :) jaj olyan jó lesz, remélem olvasni fogjátok^^ már most, az elkészületekben szuper ötletek merültek fel, és ha megvalósulnak... mindkét csapat erős gárdával rendelkezik, igyekszünk a hosszabb életre :P

ami a filmeket illeti... még van egy csomó :D és lesz is, csak ne egy kaptafára készüljönek, bár :roll:
óh, deja vu? nálam kb naponta :D de már ügyet se vetek rá XD olvastama tudományos magyarázatot és tetszik :D

hjúú, most úgy meg avgyok könnyebbülve, eszembe se jut, mit akartam :lol: bocsesz :oops:

de benneteket nagyon szeretlek >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 10 (szerda), 18:36 
Fanfic-faló

Szép estét! :)

Jöttem, láttam, győztem! ^^vagyis legyőztem az egész napos punnyadtságot, hihetetlen, elmondani nem tudom, mennyire fáradt vagyok napok óta. Hétfőn csaptunk egy oltári éjszakát, le sem feküdtünk, azóta agyhalál van, semmire nem vagyok jó xD

Filmek:
Engem sem igazán érintenek meg a horrorfilmek manapság, bár van egy két örök élmény, amit sosem fogok elfelejteni -.- A pszichohorrortól sem azért félek később, amit látok, hanem saját magamat tromfolom idióta gondolatokkal és képzelgésekkel, az üresjáratokban az agyam azon pörög, mi lenne ha... Éjszaka szabályosan hülyére idegesítem magam, ha épp nincs jobb dolgom, visszamegyek egy dedós agyi szintjére XD "Ne tedd le a lábad, mert valaki megfogja" , "Ne dugd ki a lábad a takaró alól, mert leharapják az ujjad" és társai... Nem vagyok normális, de ez nyílt titok :D
A véres, gusztustalankodó filmeket ha nagyon muszáj simán végignézem, olykor a szemem sem rebben, csak sajna elég vizuális típus vagyok és rossz szokásom a látottakat először is saját magamon elképzelni. -.- Nem egy olyan jelenet volt, amit filmnézés közben gyorsan elképzeltem és áhh.. ez abszurd. mindegy, ha már elkezdtem leírom. Na tehát, olyan, mintha bizonyos dolgokat az előző élete(i)mben már átéltem volna xD *igen, hivatalosan is megőrültem* nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel. Hisztek a lélekvándorlásban vagy ilyesmiben? :oops:

Igaz, Kyky, nehéz újat mutatni, de próbálkozni lehet :)

A Gyűrűk urát nagyon szeretem, nekem meg is van mind a három film bővítetten, mire lejött torrenten azt hittem sírva fakadok :D Több hétig tartott. Elolvasni még sosem olvastam Tolkien verzióját, szégyen gyalázat, de hát ez van... Biztosan sok minden másképp van és részletességénél fogva sokkal könnyebb megérteni a történetet, mint így filmen. A sztori igazi varázsa tuti a sorok közt rejlik :)

Shanci, Bridget Jones nekem is örök kedvencem, számát nem tudom, hányszor láttam, imádom ^^ Nézem, ha csajos nap van, nézem, ha jó kedvem van, sőt, akkor is, ha rossz, mert látom, hogy a legszerencsétlenebbnek vélt embernek is lehet mázlija, alakulhat jól az élete és lehet boldog, így mindjárt nem érzem magam olyan rosszul :) Ez tényleg alapdarab!
Doktor Szöszi? Hmm, szeretem azt is nagyon! :D Ebben a filmben láttam először Reese Witherspoont és szerintem fantasztikusan jó! Nem igazán tudom, Pitta milyen stílusú filmeket szeret, de ez szerintem a rózsaszín ruhákon, kiegészítőkön és a szőke főszereplőnőn túl elég sok mindent megmutat a világból. A korruptságot, azt, hogy mennyire fontos az embereknek a pénz, a származás és hogy mennyire részrehajlóak tudunk is lenni, mi emberek. Vélemény?

Shanci, nagyon örülök, hogy belevágsz/belevágtál egy folytatásos történet megírásába, ilyesmit még nem olvashattunk Tőled :) Klassz a téma és igencsak aktuális, sokan élik így az életüket a környezetünkben és sajnos hajlamosak vagyunk sokszor nem úgy kezelni őket, ahogyan kellene, sőt, olykor tudomást sem veszünk róluk. Elszomorító :|
Kíváncsi vagyok, mit hogyan ábrázolnál, milyen érzelemvilágot festenél a személynek, aki valamilyen hiányosság miatt nem élhet egész életet.

Én csak egy történetet bétázok hivatalosan, de eléggé össze vissza haladunk, feltöltés közelében sem vagyunk még... :-S Szegedi lakótársamat sikerült rádumálnom és sarkallnom az Átkok és könnyekkel, hogy kezdjen el írni és szerintem tehetséges nagyon. Kár, hogy nem bízik magában, hiába dicsérem, de "de lesz ez még így se"! :D Ráveszem a feltöltésre, ha addig élek is ^^ Nagyon meglepődtem, mikor mondta összeköltözésünkkor, hogy merengőzik, és még mielőtt megtudta volna, hogy együtt fogunk lakni, már előtte is olvasta a műveimet és rendszeresen visszajárt frissítéseket és verseket olvasni :oops: Bár asszem, ezt meséltem Nektek! :)

Shancim, össze-vissza haladok az olvasással és kritika írással, az utóbbi pár napban lendültem csak bele, és általában a friss feltöltések listájába ugrottam fejest, ha volt még agyam hajnalban. Nem akartalak elhanyagolni, nem szeretném, ha ezt éreznéd :) Ma jártam Nálad délután, míg vártam anyura a körmözés miatt, pedig be sem olvastam ide :) Összetapicskoltam pár versedet, fogadd szeretettel :) Ne gondold, hogy nem érdekelsz :x :-*

Na lassan abbahagyom a szómenést, biztos untok már :) Remélem, válaszoltam mindenre! Pusszpááá

Kyky, a továbbiakhoz még mindig kitartás :( *simi-ölelés*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 9:08 
Betűmániákus

szia KyKym 8-> :-*
igen, végre vannak buik, és pezsgünk :D

jaja, folytatásosba kezdtem :-S :lol: igen, tudom, te is canonos vagy :) igazából te lennél az én tesztalanyom majd, mert ha neked tetszik, akkor juhéj! :D csak ne legyél elfogult, és mindenért szólj ;) valójában maga az életszituáció az, amiért most nagyon odavagyok :oops: már régóta nagy vágyam egy lélektani regény olyan szempontból, ha valaki valamilyen hiányosság miatt nem élhet egész életet. a szereplők csak a hab részét képezik, mert általuk szeretném érzékeltetni a súlyokat. Rowlingnak pedig örök hála azért, hogy az ő szereplői segítségével fel tudom vázolni a helyzeteket.
de még ne igyatok előre^^ messze lesz az még, hogy olvasható legyen :roll: először még mindig jogsi-téma, aztán közben ami sikerül :) azért próbálkozom.

igen, jelentkeztem bétának :oops: lehet, nagy falat, és még nem szóltak, hogy kellek-e, csak értesítettek, hogy megkapták a levelet, de reménykedem. ami az időt illeti, én se dúskálok benne, de ez még belefér. kevés fickel keresnek mostanában - bevallom, ha sok lenne, azokat már lemondanám. jelenleg két állandó hölgyemény keres fel az új fejezetekkel, illetve egy, aki fordításokkal jön, de az nem állandó :) Heteria nevét nem tudom, mennyire ismeritek, ő sajna mostanában nem alkot, úgyhogy :( illetve volt egy severitus is, amit én olvastam át, de a szerző nem jelentkezik már jó ideje :-S ennek ellenére a történet folyamatosan frissül. hogy talált-e más, nem tudom, mindenesetre nem volt nagy szükség rám, igazából szerintem csak megnyugtatásul szolgáltam :lol: de eggyel kevesebb, na :P úgyhogy akartam némi változatosságot, és most várok^^ amúgy jelentkeztem én oda még tavasz környékén, csak épp akkor volt a VP válsága, és felejtős lett :( de most vannak életjelek, ezért megragadtam az alkalmat :)

hmm... én kiváncsi vagyok a filmre, tetszett a leírás :)
horror. engem valahogy a vér nem hat meg semmilyen módon. összeesni nem esek, hányingerem sincs... de nem az én műfajom :roll: én az alapműveket se láttam, mint a fűrész meg hasonlók, és nem is vagyok rájuk kifejezetten kiváncsi se, sőt semennyire.
ami viszont a lélekre ható dolgokat illeti, na azt nagyon nem :( engem a Pillangóhatás is megrázott, úgy sajnáltam szegény csávót :( A körtől betojtam, bár kicsi voltam, még mostanában is hülyeségek jutnak eszembe :-S szóval mellőzöm az ilyen tartalmakat :D KyKy, te azért nem vagy semmi :lol: Miss Amazon :wink: amúgy én se vagyok félős fajta, de a nyugodtság nekem sokat jelent :)
jó lenne valami rötyögős is, na. megnéztük a múltkor a klasszikus kedvencemet, Bridget Jones naplóját Pittával, és az tetszett neki^^ bár az ilyen romantikus komédiákkal azért vigyázok, mert ő nem igazán van oda értük $blah de hát pasi, mit is várok? :D mondjuk azért a Dr. Szöszit akkor szeretném megnézni vele, bár az nagy kínzás lenne :twisted:

amúgy tudtok ajánlani valamit, ami tetszene neki is? :-S most van egy olyan film, amit ő hozott (Jubberwacky), illetve HP maraton, meg még nem fejeztük be a himym 3. évadát, deee... mondom, ez a plasztik szerelem betett :roll:

KyKym, kitartást neked! :x

szerk:
ej-ej, amphe... mindenhol a kritikáidba botlok, hozzám meg hónapok múltán is alig nézel be :lol: hogy is van ez? :D mondjuk, megszoktam már... lehet, nekem se kellene sietni sehova :roll:

na, megyek, hajtok :)
legyetek jók, és válaszoljatok, ha van időtök ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 8:37 
Könyvmoly

Jóóóó reggelt! :)

Mégis van időm bekukucsolni, szóval meg is ragadom a lehetőséget. :) Elég szar napom van, de megpróbálok nem méregtől csöpögni. :)

Filmek! :D Jaj, szeretek erről témázgatni, végre felpezsdítettük a KASMÍRt, nem csak nyűgünkkel van tele. :D Amphe, teljesen egyetértek veled, ami azt illeti, hogy mindig ugyanazokat a sablonokat látjuk, de én ennek ellenére, szeretem a filmeket.

Tudod, mindig magamból indulok ki - én sem tudok igazán újat mutatni, írni, akkor hogyan várhatom el, hogy ők tegyék mindezt? Oké, azt elismerem, hogy néha már tényleg túlzás, annyira unalmas és közhely egy-egy film, de vannak azért nagyszerű alkotások, amikre érdemes volt várni. :)

Horrorokhoz hozzászólva: mostanában nem tudok megnézni olyan filmet, amitől igazán félnék... :/ Múltkor találtam egy olyan filmet, amit betiltottak, merthogy elég brutális. Na, mondom, akkor hátha olyan, amitől tényleg félhetek, megnézem. Hát, csalódnom kellett, mert azon kívül, hogy undorító, talán kicsit megrázó, nem volt félelmetes. :( Sőt! Rám is inkább a pszichohorrorok hatnak, sőt, a véresektől legtöbbször csak a gyomrom fordul fel (lásd: Véres Valentin 3D), de mostanában a pszichohorrorok sem túl félelmetesek. Vagy csak én nem félek már tőlük? Nem tudom, mindenesetre sorra csalódom a horrorokban. :(
A kör 1-et én is kicsiként néztem meg, még általánosba jártam, akkor még a videókazetták életét éltük, eléggé féltem akkor, de csak kb. egy éjszakán át, utána el is felejtettem. A második részét már gimisként néztem meg, két barátnőmmel tartottunk maratont, ők akkor még nem látták. Rögtön utána képeket kellett készíteni velük! :D De amúgy jó, hogy ez így feljött, mert lehet, megnézem a filmeket egyik nap. :)
Amphe, neked meg kötelező megnézni, alapmű! :D :-P

Shanci, drága, tök jó, hogy folytatásosat írsz! Ez nálad tényleg újdonság, annyira örülök, hogy bevállaltad! :) Már várom, biztosan el fogom olvasni, bár a párosítással biztosan lesznek fenntartásaim, de majd nyelek nagyokat. :D
Ó, ha tudnád, hogy az én gépemen mennyi megkezdett történet csücsül!!! Annyi, de annyi! És egyiket sincs szívem kitörölni, mert mindegyikben van valami, ami miatt képtelen vagyok.

Szóval béta leszel a vasárnapi prófétában? Váó, bátor vagy. Én is szívesen jelentkeztem volna valamire, de egyszerűen nincs időm... :(

A Black Swant én már megjelenése előtt megnéztem kb., és hogy őszinte legyek, azért annyira nem nyűgözött le. Kicsit elvont a film, szép, szép, de azért láttam már jobbat is. De természetesen ízlések és pofonok. :)
Valahogy elegem van már abból, hogy az amúgy is sz@r életemet még jobban elb@szom azzal, hogy ilyesmiket nézek, ahelyett, hogy valami vidám, romantikusat. :)

Jaj, vasárnap gyűrük ura maratont tartottam! Bővített verziókat néztem meg... az egész napom elment rá... xD Ti szeretitek a filmet? Olvastátok a könyveket? Én el fogom kezdeni, miután kivégeztem a HP-t, aminek most a 4. köteténél tartok. :)

Na, most megyek, mert nem sokára dolgozni kell. Illetve... reggel óta azt kéne, de eddig még nem jutottam el odáig. Amíg még itt van a nőci, akinek a helyén vagyok, egyszerűen semmi dolgom nincsen. Még tanulni sem tudok, mert a főnök sincsen, aki adna melót. De persze gép közelébe alig jutok, most is csak szerencsém van, mert nincs egy csaj, és így le tudtam ülni a gépéhez. De holnaptól már van ő is. :( Így ott fogok bent ülni a nőnél, aki nem bírja a huzatot, ezért az ajtó és az ablak is csukva van, bent cigiznek az irodában, ezért kb. büdösebb vagyok, mintha én magam szívnám. Váh... kész vagyok! GYŰLÖLÖK ITT LENNI! :((

Na, jók legyetek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 7:37 
Betűmániákus

jó reggelt! :D

hihi. köszönöm a temérdek biztatást, ezt most el is raktároznám a rosszabb napjaimra >:D< :) a legnagyobb nehézség vagy furcsaság az egészben az, hogy folytatásos lesz, én pedig ilyen művön sosem dolgoztam :roll: na, talán itt volt az ideje - talán még mindig nem. egy csomó regényféleség csücsül a gépemen, de kedvtelenség, ötlet vagy időhiány miatt, vagy egyszerűen, mert végül nem tetszett, de egy "jó lesz az még valamire" felkiáltással megtartottam.... de ezeket sosem fejeztem be. pedig akad bennük néhány egészen sziporkázó szófordulat vagy párbeszéd is :lol: ezt teljesen máshogy kell felépítenem, lassan kibontani, nem úgy, mint pl a Colát, hogy két bekezdés alatt jóformán minden a helyére került, és mindenki értette, mennyi az annyi, indokolt-e, hogy méltóak a dramione kategóriához :) itt most más. és azt se tudom még, hogy prológust, vagy első fejezetet írok XD áhh! nem bánkódom :lol: az utolsó simításoknál - ha eljutok odáig - minden ki fog derülni :)
jaja, SV. elég komoly ahhoz, hogy MP-ba tegyem, a romantika tulajdonképp mellékes is, mert bizonyos események közben alakulnak ki a kötelékek - terveim szerint ^^

juuj, úgy be vagyok zsongva 8-> remélem, hogy nem jön elő a szokásos parám :-S

ja, amit pedig még meg akartam említeni, hogy vers-téren mégis inkább a "komoran szerelmetes, plátói" kategóriában fogok maradni, mert az utolsó versemnél váltottam, erre semmi =)) a felnőtt kategóriának ajánlottam, erre doo tisztelt meg, aki bár nagylány, de tini :D ennyit rólam :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 21:40 
Fanfic-faló

Mindig az első mondat, aztán az első oldal, azután pedig az első fejezet a legnehezebb - utána már minden megy magátóól :)
Dramione, Pansy/Harry, mindkettő szuper választás ;) SV?! Nocsak :D Nagyon kíváncsian várom, természetesen kérek belőle, micsoda kérdés! A vidám köntösbe csomagolt irománynak is lehet nagyon mély mondanivalója... a stílusod pedig majd a témához és a kategóriához idomul, ahogy belelendülsz, én nem féltelek :)
Tuti sikersztori lesz ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 21:25 
Betűmániákus

én már húhúú... kifáradtam $boring úgyhogy részemről hamarosan csicsis :) bár, ha jobban belegondolok, nekem is ki kellene használnom ezt az egészen elfogadható állapotot, mert holnap alkotásra semmi időm nem lesz :( de azért próbálom megtartani ezt az akármit, hátha jó lesz egyszer ;)
egeeen, valamit nagyon odamondtál, mert motoszkált, motoszkált, most meg alapjaiban megvan, csak jól kell szövögetni... :D az meg nem olyan egyszerű, de hátha :) amúgy hosszabb, és elvileg még senki se írt ilyet... a téma komoly, bár ez az első oldal igencsak az ellentéte :-? nos, ami kisül belőle, azt egyszer megeszitek, no. ha persze kértek belőle :lol: ja, és pansy/harry - dramione, és lehet, hogy SV kategori, de na. és még én szóltalak meg délután a sötét miatt. ennyit rólam :oops: úgyhogy most jó lenne kicsit ilyesmivel is foglalkozni, mert szeretnék megint valamit kiadni... persze, szigorúan akkor, ha kész lesz :-P talán túlestem a semmi-sem-megy állapotomon, talán nem...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 21:16 
Fanfic-faló

Való igaz, beletrafáltál, újat mutatni a legnehezebb, de azért megpróbálni meg lehet :D

Ohm alkottál? ^^ Hatalmas örömmel hallom :) Mifélébe fogtál most épp így hirtelen felindulásból? Említettél egy-két ötletet és ilyesmit, de mégis... 8)
Bogarat ültettem a füledbe, höhö :D Büszke vagyok magamra xD
Béta leszek a Vasárnapi prófétánál? :) Ez tök jó! Mi mindenfélét kell majd ott csinálnod? A cikkeket és rovatokat bétázzátok? :)

Nálam délután HP maraton volt, 4-6ig, még épp a 6dik közepén vagyok.
A Fekete hattyú engem is nagyon érdekelne, még nem láttam, de eddig csak jókat hallottam róla, és hogy mennyire megindító... Majd megkeresem neten és letöltöm :D

Fú, kedvem támadt vajsört inni, de bonyolult lenne most nekiállni és elkészíteni xD
Így estére klasszul lehűlt a levegő, úgyhogy lassacskán megjön az ihletem is. Egy két simítás még a második fejezetre és már mehet is a bétámhoz :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 20:55 
Betűmániákus

újat mutatni a legnehezebb :) már csak sablonsztorikat tudnak összehozni, ha mégis van benne valami újszerű, az azért más, mert annyira elvetemülnek benne, hogy szó sincs rá :shock: egyre több a brutalitás, durvaság és erotika :roll: amit meg szeretnék nézni, és már nagyon-nagyon érzést kelt benne, az a Fekete hattyú :) Láttad/láttátok már?^^ Vélemény esetleg? 8->

semmi gond, legyen csak szómenésed :D

nekem is tartalmas volt a mai délutánom :mrgreen: jelentkeztem bétának a Vasárnapi Prófétához, meg sikerült írnom majdnem egy oldalt :-S Te kellettél nekem, te lyány, olyan bogarat ültettél a fülembe... csak fejezzem be XD ne úgy, mint a többit :D és akkor lesz látszat is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 20:33 
Fanfic-faló

Én sem tudom.

Az a baj manapság, hogy nagyon kevés az igazán jó film, ami különleges, szórakoztató és értelmes tartalma is van, legyen szó akármilyen stílusról, kategóriáról. Mindegyik egy kaptafára készül, csak azért tűnnek változatosnak, mert a számítógépek és egyéb technikák korát éljük, az effektek elfedik a sablont és a 100adjára is ugyanúgy feldolgozott sztorikat. A szerelmen már nem tudnak túl sokat bonyolítani, az akciókból is már elég - mindegyik kocsirablás, bankrablás, egy kis szerelmi szállal, lövöldözéssel... Drámázni egy darabig változatosan tudtak a forgatókönyvírók, de sajna ai a műfaj is kezd ellaposodni. Vígjátékokban akad még fantázia, na meg a fantasy, ami ígéretes, mivel az emberi fantázia kimeríthetetlen eszköztár. Ez utóbbival csak annyi a bajom, hogy már ezekbe is egyre inkább beleviszik a sima hétköznapi dolgokat, mindig világuralom kell, meg háború, így úgy kísérletezés...

Tudom, tépem a számat, de ezt látom sajnos. Nem sok közöm van hozzá, és akkor magyarázzak, ha tudok villantani jobbat, de... :roll: Nem ártana a vérfrissítés a filmes iparba, szerintem :)

Úgy felbuzdultam és picit fel is húztam magam, hogy szófosás lett a vége xD bocsi :D :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 16:35 
Betűmániákus

én se szeretem *brrr*
nem tudom, hogy miért mondják horrornak... szerintem inkább thriller :lol: de most komolyan... na, nem mintha értenék hozzá, deeee :roll: mindegy. amúgy tavaly volt egy olyan fölkapott netes cikk, hogy lesz 3D-ben, ami durva, mert egyes jelenetek aztáááán... - sőt, majdnem mind... háh huh. de úgyse nézem meg... meg akartak valami tini-centrikusabb 3. részt, de nem tudom minek :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 16:26 
Fanfic-faló

Én azóta sem mertem megnézni a kört :D sose láttam még.. se a kör 2-t, se a kockát, pedig csípem a horrorfilmeket. Viszont ebből is inkább azt ami a pszichére hat, nem az undorító és gusztustalankódót. A kaptár még elment, de az Alien vs Predator pl nekem már nem nézhető kategória XD
Gondolom nektek sem :D

Júj, Shanci :oops: Köszönöm! :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 15:17 
Betűmániákus

júúúj *.*
én kb annyi voltam, amikor a tesómmal megnéztem A kört :| először megkaptuk dvd-én, de a készülék nem játszotta le valamiért, aztán néhány hétre, egészen pontosan karácsony-táján valamelyik csatorna sugározta :roll: emlékszem, hogy délelőtt még mézessüti, éjszaka meg annyira betojtam, hogy 3 órát, ha aludtam, az jó volt :shock: a telefonnak hetekig a közelébe se mentem... durva volt, de hát túl kicsi voltam :o öhh... viszont szerintem most se lenne másabb a hatása, hiába telt el néhány év :-S

nézz csak be a blogodba ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 15:02 
Fanfic-faló

Shanci, én is jártam már így filmmel :-S Nem gondoltam volna, hogy ilyen, vagy épp olyan, és mindig az első gondolatom ellenkezője bizonyosodott be. Csalódtam már sokszor...

Volt egy kellemetlen élményem így pl. mozifilmmel - Megszólít az éjszaka. A csaj félrenézte, aszondta vmi romantikus film, közbe kemény thriller volt. Hozzáteszem, négyen mentünk anyu, a barátnője, az ő lánya meg én... mi voltunk 10-12 évesek max. Elég mélyen érintett xD Utólag röhögök rajta, meg azóta megnéztem a filmet és tetszett, de akkor ott halál félelmem volt :|

Olvasni meg jössz, amikor tudsz, nem hajt a tatár és nem is erőszak :) Várlak szeretettel! ^^
Örülök, hogy jobban van :) Sok puszi neki :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 14:33 
Betűmániákus

bzzzz :-*

Pitta most ment el ( :( ), szóval most magam válaszolok :D hmmm, nem tudom, amphe :roll: egynek elment, nevetni nevettünk, szerintem legtöbbet Alanen, mivel volt minden ok okozata :lol: de ha ő nem lett volna... háááát :lol: mindegy. az mondjuk tényleg erős túlzás volt, hogy sajnáltam volna az árát :oops: aludtam rá egyet, és már nem gondolom így, ha ez segít :)
aztán megnéztük ezt a Plasztik szerelem c. akármit, és eléggé nagy pofáraesés :shock: azt hittük, hogy majd borulunk meg aszalunk, erre tök nyomasztó, és teljesen lehangolódsz a végére :? egy-kettőt lehet rötyögni rajta, de a komolyabb emberek max egy mosolyt eresztenének meg :roll: vagy azt se -.-" amilyen jó kis ismertetője volt, akkora furaság... pedig egész jó az alapja... szupi színészekkel nagyon ütős poénokkal még nagy mozi is lehetne belőle... szerintem mellesleg európai, mert végig rossz idő volt, illetve olyan HP3-as fénytelenség dominált :o mindegy, valami könnycsorgatósra számítottunk, erre :-S

amphe, megyek és olvaslak ám, csak tudod, egy van belőlem XD és mostanában hiába osztogatom az időmet, egyre kevesebb jut mindenre :? le vagyok maradva, mint a borravaló, de még tartom a frontot :wink:

KyKym, föl a fejjel! És akkor nem is írok semmit inkább, mert úgyse értem meg, illetve biztos nem esik jól, ha próbálnak együttérezni monitoron keresztül a sablonjaikkal. úgyhogy túltárgyalva :D

hűű, nekem nincs olyan w-s akármim :P Pitta tegnap magyarázta el, mi is az... hát minden nap tanul valamit az ember :D nekem még nem kell olyan cucc, egész jól beosztom a gépemen lévő ezt-azt^^

Igen, a tesóm jobban van már, kösz az érdeklődést :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 12:54 
Fanfic-faló

Sziasztoooook!

Júj, Kyky! Végre kisregény! :)

Sajnálom, hogy ennyire felőröl a stressz, sírd ki magad, az jó levezető mindig. Belejössz szerintem hamar, ahogy elmúlik az első sokk tojj le mindenkit magasról és mutasd meg, kemény csaj vagy Te, nem tolnak ki Veled csak úgy :D
Szerintem ez nem sablon, vagy ha annak is érzed, csak bátorítani akarlak/akarunk, akár használ valamit, akár nem :) Hajrááá!

Elég nehezen tudok gépelni, kaptam egy laptopot, lecseréltük az előzőt, amivel az egyetemen az első évet végigvittem, elég öreg volt már szegény. Megszoktam, hogy annak ki lehetett kapcsolni a touchpadját, ennek viszont nem és ahogy írok, akaratlanul is mindig hozzáér a kezem és össze vissza gépelek minden ökörséget XD na de majd belejövök :D

A titkos hódolóim (remélem, csak azok), azóta nem mutatkoztak :| Jobb is. A hátam közepére nem kívántam már az éjszakai ideget, amit belém tudtak állítani fél pillanat alatt. Kyky, nem olyan egyszerű a rajtaütés, több szempontból sem. Nekünk a terasznál üvegfal van, két fix üveglap és egy tolóajtó. Ezekhez hatalmas redőny van, amit kézzel nem lehetne felhúzni, annyira nehéz, ezért elektromos redőny van, távirányítós. Ha meg felhúzva hagyom a redőnyt, őrt kell üljek a nappaliban a sötétben, hogy valaki bejön e vagy nem... A szobám pont a teraszra néz, a kis ablakból belátsz csutkára a szobámba, feltűnő lenne. Nem utolsósorban elég para ismeretlenekre vadászni egy szál egyedül a 150 centimmel xD :| Mindegy, lényeg, hogy azóta nem találkoztam velük, még csak hang formájában sem ^^ Shanci, nem maradtál le semmiről, nyugi :)

Végül én sem mentem Rioba, kiütött a hasgörcs, már harmadik napja szívok vele, semmilyen gyógyszer nem használ rá, max 2-3 órát javít, de... Felesleges. Morrisonsban elég rég voltam, én annyira nem csípem az ottani zenét, más a stílusom. Zp meg abszolút nem az én világom. Nem vagyunk egyformák, de ez így is van jól :)

Na a favágás... -.- valszeg akkora élmény és akkora örömmel álltál neki, mint én a gazolásnak szoktam XD utálatos egy meló. A tetejére mindig leszakad a hátam a végére, ki van kopva a gerincem a tánctól és ilyenkor külön csak az én kedvemért 5x annyira hasogat, mint alapból szokott XD :D :D ez az én formám.

Nem tudom, hogy itthon leszünk e már tűzijátékra, de mindenképp jó lenne kimenni, hatalmas élmény :) 14-én indulunk Horvátországba, 5 napot leszünk, de tervezünk még egy kiruccanást Plitvicére hazajövetel előtt, úgyhogy lehet nem érünk ide. Én azért bizakodom :)

Yes, publikálok és igen, csak Dramione, de nem tudom, mit vagy ki tőle annyira, az előzőmet is olvastad, és elvileg még tetszett is, nem volt olyan szörnyű :) Természetesen nem kell elolvasnod, nem azért mondtam ^^ Viszont Shanci Te ennek örülni fogsz :) Már fent van az első fejezet! Rengeteg feltöltés van, azért nem láthattad a frissek között :( Még aznap, pár órával később már lekerült a frisslistáról. Mindegy. Ficblogomban is megtalálod a linket hozzá, meg ott van az irományos link is az aláírásomban :)

Pittának üdvözlet innen a távolból :D

Jó dolog a vezetés, ne féljetek! :) Kyky, Te meg ne beszélj butaságokat :x

Remélem, mindenre reagáltam, elég lyukas az agyam :| Ha mégsem, akkor sikítsatok xD
Anyuval épp Raffaellós sütit sütünk :) Isteni ^^

Na csók :-*

szerk: amint elküldtem az üzenetet, eszembe jutott, mit hagytam le xD

Kyky, örülök, hogy jól mulattatok a túrázáson :D Érdekes! Én is mindig természetbe vágyom, meg hogy menjünk kirándulni, de mikor odaérünk, megpusztulok azért, hogy letehessem a fenekem egy pokrócra és csak nézelődhessek XD valamiért rögön alábbhagy a sétálós kedvem :D Kivéve Szilvásváradon, az annyira gyönyörű, hogy vétek leülni egy helyre :)
Pontosan hol voltatok? :) Lehet írtad már korábban, csak nem emlékszem, kihagy az agyam. -.-

Shanci, nem értem, hogy nem lett a kedvenced a két Másnaposok :D haláli filmek, és hatalmas röhögés volt a moziban is xD Én nem bánom, hogy pénzt adtunk ki rá, de itt is képbe jön, hogy nem vagyunk egyformák :P Tegnap is moziztunk Norbival, megnéztük a Förtelmes főnököket :D Kicsit olyan egyszer nézhetős kategória, viszont az egész terem egy emberként sikított fel minden poénnál xD Annyira szerencsétlen az a három krapek, aki a főszerepet játssza, hogy nem igaz :D Ha lesz időtök, majd szerezzétek meg :)

Tesód jobban van már? :oops:

KyKy, a hatalmas tárhely valóban felbecsülhetetlen dolog :) Én sem tudom hová lennék a 300 G-s tárhelyem nélkül, a fél életem azon van :D Filmek, képek, zenék, és még sok más felesleges dolog, amit ki kéne törölni csak lusta vagyok átrendszerezni a cuccaim xD :oops:

Na lépek tényleg, elég belőlem már :D :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 06 (szombat), 18:33 
Betűmániákus

heló! :D

nya. először is megnéztem a másnaposokat (mind2 részt) XD hát. ha moziba mentem volna, és miután kijöttem volna, sajnáltam volna érte a zsét :D egyébként nem vagyok skót, és értettem a humort is :lol: de neeeeeem lett a kedvencem :roll: a himym sokkal jobb :-P

amúgy semmi érdekes se történt, félig vége a hétvégének :| ja, meg Pitta itt ül mellettem, és olvassa, amit írok :lol: tök fura :-S :D :D és üdvözöl benneteket, bár lila gőze sincs, kik vagytok :)) de azért na ;)

jaja, hajtok :lol: illetve próbálkozok :) szerdán teszt - élesben, úgyhogy tessenek rám gondolni :mrgreen: a többit meg meglátjuk :roll: de nektek nem kell annyira félni, felétek - MÉG - nem megyek, úgyhogy :D
KyKy, ti nem kaptatok/vetettek közösen autót az öcséddel? /:) vagy valamit félreértettem? :oops:

éééés hát persze, hogy van nálunk is banzáj Pista napkor XD megyek is :D tavaly is voltam :-P így figyeltek az emberre :? pedig mennyi privát üzenetet küldtem nektek ezzel kapcsolatban... ;;) mindegy.

amphe, örülök, hogy nem lett semmi a "titkos" akárkikkel^^ majd olvasok egyszer, csak most nincs időm :(

öhh, semmi érdekes. mindjárt suli :(( de majd akkor jön csőstül az ihlet ;) p/h? nem tudom... minden lehet még :roll:

amúgy letöltöttünk még egy filmet, valami Plasztik szerelem (2007-es), elég nagy marhaságnak tűnik, de majd meglátjuk :D

legyetek jók :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 06 (szombat), 15:11 
Könyvmoly

Áhoj evribádi! :)

Na, bocsika, hogy ilyen későn, de ha néztétek a fészbukot, akkor láthattátok, hogy a hetem egy enyhén szólva katasztrófális volt. Annyit bőgtem/bőgök, hogy az valami szenzációs, a fejem veszettül hasogat, a stressz fel fog őrőlni. Szóval, ha előbb-utóbb nem jelentkezem, akkor kipurcantam. :) Tudom, ez most elég viccesen hangzik, de attől félek, hogyha sokáig kell az új helyemen maradni, akkor ez vár rám. Szörnyű és még annál is szörnyűbb... az emberek - egy nőt kivéve - elviselhetők, de a munka, ami rám vár, nos... az nem éppen két papír... nem tudom, hogy fogom ezt bírni... még várok egy kicsit, de novembernen lehet, hogy dobbantok. Nem tudom még... :( Mindegy. Szóval emiatt kicsit el voltam keseredve a héten, és időm se nagyon volt, mert később érek/értem haza az új helyről, meg őszinte leszek, kedvem sem volt felnézni, mert úgyis tudom, mit mondanátok - szóval megspórolhatjátok :-P -, de nem vigasztal. :) Azért köszi előre is, de tényleg semmi szükség a sablonra. :-* Azt épp eleget kapok mindenkitől... :/

Szóval dióhéjban ezzel telnek a napjaim.

Visszatekintve a napjaimra/hetemre, igen, Amphe, elmentünk túrázni, bár végig esett/szemerkélt, de Maycsit nem lehet eltántorítani, kemény, szóval mi is mentünk. Úúúúgy csúszkáltunk barátnőmmel a béna sportcipőnkkel, mint a koripályán, de Maycsi megvédett az elesésektől... :) :x Egyszer tanyáltam, de akkor is azért, mert könnyesre röhögtem magam barátnőmön, aki jött velünk, és nem figyeltem, ezért estem. De rögtön: - Az órám megy még? xD fontossági sorrend: óra, én. :D Na, mindegy. Azért nagyon évleztem, mondtam is Maycsinak, hogyha mennek még, akkor hívjanak, mert nagyon élveztem. Barátnőmmel annyit nevettünk! Főleg a végén. Mert az elején ugyebár át kell kelni a folyón, "hegyet mászni", ilyesmi, de a végén csak simán sétálni kellett volna, ami, ha nem csúszik a sportcippink talpa, gyors lett volna, de így -6-al mentünk, tökig sárosan, miközben mellettünk szaladgáltak a 8-10 éves kölkök... ez elég mókás volt. xD

Rióban egyszer voltam még anno, de tudod, drága, nekünk nem egy a zenei ízlésünk, szóval én előbb lenézek Morri2-be vagy Zp-be, mint Rióba vagy valamelyik gyöngyszembe. :)

Shanci, vezetsz? Na, tök jó!!!! Élvezed? Mersz? Jól megy? Szereted? :D Én annak idején tökre szerettem, azóta meg inkább félek tőle. Tudjátok, nem vagyunk éppen gazdagok, ezért nem hiszem, hogy díjazná a család, ha ripityára törném az egyik autónkat, plusz esetleg magamat is... bár, legalább megszabadulnának tőlem... :roll: Na, mindegy.
Amphe, irigyellek is téged, hogy te ennyire élvezed. :)

Te, csaj! Mi ez a járkálás nálatok? Ne írj nekem ilyenekt, mert én amúgy is tökre félek, főleg, ha egyedül vagyok itthon, de ha még te is ilyenekkel traktálsz, szerintem 50 évesen is anyáméknál maradok. xD Jézusom... érted, ha még tél lenne, azt hinném, a mikulás az, de így nyáron? A húsvéti nyuszi, csak késve, mi? xD Na, mindegy. Azért én a helyedben nem hagynám annyiban. Ne a teraszon ücsörögjetek, hanem üssetek rajta. Mikor halljátok, akkor kimentek, olyan gyorsan csak nem tud elszaladni, nem? Bár nem tudom, milyen a házatok. De, ha egy betörő, akkor úgyis gyáva... lehet, hogy most méri fel a terepet, aztán egyszer, ha nem lesztek itthon... :-S Nem tudom. Én félnék. HOzzánk már betörtek egyszer, még kicsi voltam, de elég mély benyomást hagyott, pedig nem is voltunk itthon. De sejthettük volna, mert akkor már hetek óta láttunk egy zsigulit (akkor még az ilyen kocsik korszakát éltük... xD) a ház előtt ácsorogni, csak hát, nem sejtettük, hogy ezt akarja. :-S Na, mindegy. Vigyázzatok! :( :-S

Amphe, újra publikálsz? Fogcsi, hogy Dramione, mi? :(

Shanci, neked van valami újdonságod?

Na, megyek, csajok, mert megyünk fát vágni... -.-" anyámékra rájött az ötperc, és kitalálták, hogy vágjuk ki a szilvafánkat, meg a tujákat... :-S Jó, igaz, az előbbi meghalt, a másikok meg már nagyon nagyok (és zavarók), de érted... most kell eszükbe jutni?! :@
Aztán este meg ellépünk Albertirsára éjszakai fürdőzésre... ^^

Jaj, képzeljétek! Névnapomra tegnap kaptam egy külső winchestert, másfél terrásat, és annyi, de annyi helyem van! Töltögetem is a kis filmjeimet, olyan boldog vagyok! Nincs ám olyan probléma, hogy azt kell nézni, mekkora a film, fölfér-e, vagy nem, mert bármekkora lehet, elférek!!!! :D Boldog vagyok. :)

Na, szépséges hétvégét nektek! Lehet, hogy legközelebb majd csak jövő hét végén jelentkezem, de akkor sztem tuti. Jut eszembe: két hét, és tűzijáték. Mész, Amphe? Shanci, nálatok ilyenkor nincs semmi? Én szerintem tuti megyek, imádom! Még várakozni is képes vagyok, csak lássam! :D Beteges? Talán, de ez van.

Na, pusszantás, megyek ágakat cipelni... ^^ juppijé! :-S :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 21:15 
Fanfic-faló

Estét! 8->

Hihetetlenül fáradt vagyok, ugyanakkor tiszta boldog :) Annyira élvezem, hogy gondtalan vagyok ^^ Nem idegesítem magam semmin ;;)

A látogatóim tegnap nem mertek bejönni, ugyanis Norbival kiültünk a teraszra fénynél... valszeg láttak és hallottak minket, mert hallottam járkálást meg recsegést-ropogást, de senki nem jött be az udvarba. Legalábbis hátra a teraszhoz nem.
Na mind1. Kíváncsi leszek a ma éjszakára :|

Képzeeeeeld! Tegnap vezettem Norbiék Volvóját :D egy ezüst S40et, a nagy S60ba még nem mertem beülni :oops: Így kocsikáztunk tegnap Pesten :) mostanság vezettem még egy két csodaautót, ha gondolod lesd meg a Szentélyben, oda linkeltem képet is a ma esti posztomban ^^ nagyon szép kis táltosok és veszett jól mennek :D Imádok vezetni! :)

Pár nap még, meg kell szoknom a tudatot, hogy újra publikálok XD Még átolvasom őket párszor, mindenbe belekötök, amibe lehet, aztán ha késznek érzem, mennek töltésre. Örülök, hogy ennyire várod :oops:
Meg fogsz lepődni! Én tudod mit olvasnék nagyon Tőled? :oops: Egy újabb Pansy/Harryt :) Annyira megszerettem őket így együtt a Makk ász, tök hetesben, hogy leírni nem tudom :) Hiányoznak! Sőt, el is fogom olvasni megint! Ha még fent van :)

Na suhanok, még mókolok kicsit, ha fent vagy, írhatsz áám :) Figyelem a fórumot. Puszika!

KyKy :x Remélem, rendben vagy! :-* :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 04 (csütörtök), 16:27 
Betűmániákus

heló :-*
ha ez megnyugtat, ma én is eléggé nyomott vagyok :roll: a hajtás se ment úgy -.-" de holnap megint :) amúgy az idő se valami nyárias erre felénk, úgyhogy... :?

Jaj, ne már :shock: többen is vannak? :-S szurkolok, hogy semmi se legyen $pray de az tényleg megnyugtató, ha van a közelben egy pasas ;)

oké, csak szóba hoztam, ha mondjuk esetlegesen nem tudnál mit csinálni, nálam is nézelődhetsz :D van még frissebb is, pontosabban e hó másodikai ^^ neked pedig jó alkotást, és nagyon várom már, hogy olvashassam végre :lol:

többiek?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra