Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 március 22 (szombat), 7:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: KASMÍR - fedélzet
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 03 (szerda), 20:03 
Fanfic-faló

Ne haragudj, kicsit szétszórt vagyok, gondolhattam volna, hogy vezetni mész -.- Valamiért csajos napra saccoltam, talán azért mert nekünk az volt a mai program :oops: :roll:

Nekem meghalni nincs időm, nemhogy olvasni, bár bevallom, most annyira nem is vágyom rá ;;) önző vagyok, de túlságosan leköt a saját kis motyóm, hogy azzal haladjak és mit ne mondjak, büszke is vagyok magamra :) Hamarosan olvashatod, ha van kedved ^^ A Versikékhez beszagolok, csak közben bétázok :)

Tegnap hajnalban megint itt jártak :| Még több lábnyom a homokban, és egyéb nyomok bizonyítják. és nem is egyedül volt az illető.. kezdek beparázni. Ma Norbi velem alszik, kíváncsi vagyok, mi lesz.
A Te sztorid sem egyszerű :|

Na jó legyél, suhanok :x :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 16:57 
Betűmániákus

Gyáááá, szerinted mit csinálok a városban? Na? :D Eggeeeeen, hajtok :lol: A titokra fény derült, hát!
Most értem haza :)

Öhm, privire nincs szükség, mert már megkönnyebbültem^^ Kiadtam - egész udvariasan - magamból, amit akartam. Személytelenül ugyan, de akinek kell, szerintem megérti ;) Nem rendszeres fórumozóról van szó, úgyhogy mindegy is :lol:

Én asszem ma verselni fogok - legalább ahhoz van némi ötlet, kedv meg ihlet a tarsolyomban :roll: ja, amúgy van olyan is, amit te még nem láttál :)

Én is úgy olvasnék, de nincs semmi értelmes :-S időm sincs, sajna, úgyhogy maradnak az elkezdett szakirodalmak :D Autizmus, gyermeklélektan. Nyami :lol:

Úúú, de durva :shock: Ilyenem nekem is volt :( Amikor még föl voltak cserélve a szobák, és én aludtam ott, ahol jelenleg a tesóm. Akkor is nyár volt, hajnal, de a nap már följött én meg nem aludtam valami mélyen és épp láttam a hogy a redőny kis rései elsötétülnek meg újravilágosodnak - előttünk bokor van, az meg suhogott... aztán valaki vacakolt a zárral :| olyan 10éves lehettem...
Mélyen együttérzek :-*

Éééén is kiáztattam magam 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 12:36 
Fanfic-faló

Kíváncsi vagyok, mire gondolsz Shanci - én oda nem szoktam beolvasni, de ha majd lesz egy szusszanatnyi időd, dobhatnál egy privit :)
Szemöldökszedés rám is rám férne már :D :D Tarzanné elbújhat mellettem xD

Épp az imént vettem egy forró kádfürdőt reggeli kezdésnek ^^ Kis arctisztítás, hajmosás, lábpakolás, finom tusfürdő és máris szebben indul a napom! :) Megittam a kávémat hozzá :| Az némileg rontott az összképen, ugyanis nem vagyok nagy kávés, de amit kinéztem diétát az előírja, úgyhogy a cél szentesíti az eszközt :roll:

Tegnap hajnali negyed 4ig dolgoztam a Dramionéval, hatalmas élmény írni megint! ^^ Elég szövevényesre sikerül már az eleje, kicsit bele is bonyolódtam a fáradtság miatt, így nem sikerült a tervem, hogy befejezem és letisztázom az első három részt normálisan :D De majd ma ^^

Asszem hajnalban a kertünkben mászkált valaki :| Hallottam a motoszkálást, bárki szabadon bejárhat, ugyanis nincs kész a kerítésünk -.-" piszkálta a redőnyömet, mintha fel akarta volna emelni, hogy benézzen :-S halál para volt, minden bajom volt, úristen...

Na, suhanok olvasni, van nálam egy könyvecske kölcsönbe, ami megtanít jól kívánni és valóra váltani az álmainkat! :) Kíváncsi leszek! Anyunak bejött, azt mondta, ha hiszek benne, elérhetem az elérhetetlennek tűnőt is :) Hát, mindent bele, hajrá nekem ^^"

Shancimanó, mi jót csinálol a városban? :)
KyKy, remélem, rendben vagy, és jól érzed magad a melóhelyen! Gondolok Rád sokat! :x

:-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 02 (kedd), 8:15 
Betűmániákus

okvetlen ráveszem mindkét rész megnézésére :lol: ha meg nem, akkor majd megsasolom egyedül :-P
örülök, hogy jól éreztétek magatokat^^

én lefürdök, mert este csak tusolásra futotta az erőmből... meg kiszedem a szemöldököm -.-"

aztán már indulok is a városba :D

közben olvastam a KK topicjában az ilyen-olyan jogos és kevésbé jogos érveléseket a véleményekre való válaszolást illetően, és úúúúgy, de úúúúúgy beszólnék valamit, de nem teszem :roll: nincs kedvem nyilvánosan vitatkozni makacs, "okos", vitára kiélezett nyelvű emberekkel $blah

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 21:22 
Fanfic-faló

Megérkeztünk a moziból, visítva röhögős estén vagyunk túl :D Shanci, ha még nem nézted meg, akkor sürgősen pótold xD Ha meg igen, akkor érted, mire gondolok :D A pasik meg bonyolultak... bevágja azt a szöveget, hogy "nehéz lenne elmagyarázni", de mindezt csak azért, mert ő maga sem tudja érthetően megfogalmazni :D

Én anyum is ilyen gyűjtögető életmódot él., de még nem tudtam neki elmagyarázni, hogy nem köll minden sz*rt megtartani. Ha kell, úgyis veszünk másikat, a régieket meg csak tároljuk és tele van lommal a lakás. Nem kell.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 18:39 
Betűmániákus

Mi most válogattuk anyámmal a hálószobaszekrények tartalmát. Érdekes művelet volt :D Egy csomó minden szemétbe való :-S de ha nincs szükség rá, minek tartogatni, nem? :) Amúgy is... anyám olyan kategóriás, hogy "biztos jó valamire", de mostanra valahogy rájött, hogy nem sok az értelme, úgyhogy^^ Most lett egy csomó hely :lol:

Én nem írtam :(

Jó mozizást! :D

Pitta nem szereti azt a filmet XD amikor rákérdeztem, miért, elkezdett valamit magyarázni, de nem értettem :lol: majd megint :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 17:37 
Fanfic-faló

Na, elkiabáltuk az eseménydús napot, ma halálos nyugalom költözött a kis lelkemben, játszottam, takarítottam kicsit, de amúgy az ég világon semmit nem csináltam xD :oops: tanulni kéne nekiállni lassan :roll:

Buli a gyümölcsösben? :D ez jól hangzik :P

Mi pénteken megyünk egy nagyobb társasággal Rióba bulizni :P Alig várom, rég volt együtt a nagy csapat :D Kyky, esetleg Te voltál már lent? :) Ha igen, hogy tetszett?

Pár perc múlva indul mozizni az egész család :) Másnaposok 2-t nézzük, én már láttam, de bármikor beülök rá röhögni megint :D megyek készülődni ^^

Csók

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 16:25 
Betűmániákus

Örülök, hogy jól vagy és eseménydúsak a napjaid >:D< ^^

Naszóval, egy7 múlva teszt (szerdához egy hétre :) ), két hét múlva pedig hajtás, ha minden jól megy és ügyi leszek $pray bár ez még csak egy előrevetített kósza gondolat, de jó lenne :)

Amúgy semmi különös, most beszéltem Pittával^^ Tervezik a 2-3 napig tartó, nyári gyümi-bulit :) Vagyis az egyik haverjának a gyümölcsösükbe csődülnek és buliznak. Én pedig sajna lemaradok :( de hozni kell áldozatokat :lol: :roll:

hjűűű, kipurcantam @-) de még bétázok, meg lefirkálok valamit :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 19:10 
Fanfic-faló

Szépséges vasárnap estét! :)

Áhh, olyan felszabadult és boldog vagyok! Nagyszerűen sikerült a hétvégém, barátnőztem, bandáztam, vezettem, szerelmeztem és írtam is! Tökéletes! :)
Tegnap este bolygó hollandi lettem a kocsiban, nem bírtam magammal és átvettem a kormányt a pesti éjszakában ^^Kimondottan élveztem és ami a legjobb az egészben, hogy nem frusztrált, nem voltam ideges, élveztem! Nem úgy, mint szegény anyu, ő agybajt kap a városi közlekedéstől :| Lényeg, hogy én nem :D :x
Tegnap és ma is Norbival voltam, ma egész nap Gyilkos elméket néztünk a kanapén egymásba bújva :3
Most pedig mindjárt megtámadom a vázlataimat és folytatom az alkotást! :)

Kyky, hogy sikerült a csajok nosztalgia parti? :) Végül mentetek Maycsival túrázni? Elég ramaty idő volt :-S
Holnaptól kitartást! :) Jó lesz meglásd :x

Shancim, örülök, hogy neked is romantikusban adta elő a hétvége, olyan klasszak az így eltöltött napok 8-> Mindegyik örök élmény! Tesztezel holnap? Sok sikert hozzá! :) Menni fog, ügyes csaj vagy ;)

Na libbenek, Csók nektek :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 18:20 
Betűmániákus

He-eló! >:D< :-*

Kicsit ki vagyok purcanva, nemrég értem haza Pittától @-) Mindjárt fürdök, holnap pedig hajtás+teszt :| de most már muszáj végigcsinálni, szóval nincs rinya :D A jó- és szerencse-kívánságaitokat pedig jó mélyen zsebrevágtam, köszönöm :) Jó kis hétvégém volt... andalgós, fagyizós, egymásba szabadulós^^ meg város napok voltak, jó kis programokkal, koncertekkel, kiállításokkal... Mondjuk mi nem igazán találtunk magunknak valót, mert a 0-10 évig terjedő korosztályoknak kedveztek, dee.... a minik legalább jól érezték magukat :)

Hűűű, irtatok ám^^ Ennek örülök :) Most nekem se jut eszembe semmi konkrét vagy értelmes /:)

Amphe, de jó, hogy nyaralsz :lol: Pitta jövőre akar menni, de az még messze van XD sok víz elfolyik addig minden mozgó, élő vízen :D de meglátjuk.

KyKym, sok szerencsét a melóhoz! :) Mondjuk, nem értem, hogy mire ez a dobálózás... de remélem, hogy sikerül beilleszkednek, sőt, biztos ;) A túrához pedig jó szórakozást és tényleg mesélj majd! :)

Na, legyetek jók!

Ja, és Amphe, sok-sok ihletet! ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 21:42 
Fanfic-faló

Szép estét! :)

Nem, mi sosem búcsúzunk a Fedélzettől, a szívünk mindig visszahúz, történjen bármi! :)

Shancikám, örülök, hogy jól megvagytok Pistával és egyre nagyobb a szerelem, boldog vagyok, hogy olvashatok a kellemes élményeidről! :x Jó látni, hogy Te is boldog vagy végre, úgy igazán!
Sok sikert a kocsihoz! Nővérkédnek pedig jobbulást, remélem, hamar rendbe jön és nem valami nagyon komoly :-S :-S :-S

KyKykém, neked is örülök! Iszogatós nosztalgiázás? :) Hmm, jól hangzik ^^ Imádom az ilyen napokat! :)

Múltkor mi is kiruccantunk csajokkal este - barátnőm megmutatta az új kocsiját, kapott egy kis Opel Tigrát, beleszerettem :oops: Mondta, hogy próbáljam ki, aztán végül annyira élvezte, hogy kocsika van, hogy egész éjszaka én voltam a sofőr :D Elmentünk négyen gyrosozni, mászkáltunk jobbra balra a környéken, nagyon élveztem, szuper volt vezetni a kicsi kocsit ^^Annyit röhögtünk, hogy nem igaz :D Utána barátnőm, Hanna, csinált nekünk forrócsokit, gumicukrot zabáltunk, zenét hallgattunk és készültek képek is :D Fent vannak fészen ^^

KyKy sok szerencsét és kitartást a betanuláshoz!
A Maycsis túrázáshoz pedig kellemes időt és jó kedvet! :) Majd hozz Róla némi infót, mizujska vele ^^

Én egész héten Norbikával voltam, minden nap együtt sütöttünk, főztünk, csináltunk sütikét, meg tatárbifszteket, grilleztünk, filmeztünk :) Áhh, kis romantikus, egymás nyakában csüngős pár nap volt 8->
Nemsokára Horvátország! :) :x Alig várom!

És most kérlek alássan épp ÍROK! Igen, jól olvassátok, írok, jöttek a manók, és lerágják a fülem :D Úgyhogy szaladok is :) Puszikállak Benneteket :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 11:51 
Könyvmoly

Áhoj! :)

Ismét itt, bár most sietősen, mert ha minden igaz, nem sokára megyünk iszogatós nosztalgia partira barátnéimmel, és még el kell készülnöm. :) *izgatottan mocorog*

Khm... szóval.

SHANCI! >:D< Jó rólad olvasni!!! Írogattál privátban? Csak én nem kaptam levelet? :'( Na, mindegy! :)
Megríkattalak? Jaj, ne haragudj, nem állt szándékomban, csak nagyon szeretném, hogy elgyere, ennyi az egész. Azt pedig még mindig tartom, hogy nem neked kellene fizetni az egész költésget, hiszen mi nem utazunk sehova, milyen jogon várjuk el tőled, hogy te fizess mindent? Az otthonom még mindig nyitva áll előtted - nem is értem, amúgy miért ilyen nehéz megfűzni egyes embereket, hogy jöjjenek át. Nálatok nem szokás, hogy a barátnők egymásnál alszanak? :-S Én sokszor egy egész hétvégét töltöttem barátnőmnél... na, mindegy. :) Lancsi végre belement, ő Pécsről jön fel, és itt alszik majd nálam... :) Elmegyünk várost nézni, megmutogatok neki mindent, tök jó lesz! :)

Örülök, hogy Pittával minden rendben van köztetek, legalább neked/nektek összejött. :) Amphe nektek is gratulálok, és kívánom, hogy még sokáig legyetek együtt! :) Shanci, tesódnak jobbulást!
A kocsihoz meg sok szerencsét! :)

Ó, félreértés ne essék, én is örülük a hidegnek, sőt! Én tök boldog vagyok, h nem rohad le rólam a bőr, remélem, ez így is marad. Inkább essen, mint perzseljen :mrgreen:

Jaj, mit is akartam még mondani? Semmi extrát szerintem, csak írtam, hogy lássátok, vagyok. :) A következő hetem zsúfolt lesz, az új helyen fogok betanulni, szóval szerintem nem jutok majd gépközelbe, itthon meg szarakszik a laptopom, szóval tesókától függök, hogy odaenged-e a gép elé. :)
Addig is viszont mindenkit puszilok! :)

Shanci, mi KASMÍRok a végsőkig kitartunk! Jut eszembe, ha minden jól megy, vasárnap megyek túrázni Maycsival. :) Tökre várom már! :)

Szépséges hétvégét!!!! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 24 (vasárnap), 14:01 
Betűmániákus

*körbetekint*

na mi van, csajok? visszatért a banda? :lol: igazából eléggé haragudtam rátok, ezért nem jöttem :( én voltam itt utoljára és nem válaszolt senki, úgyhogy... flooltam eleget :| aztán végső elkeseredésemben már nem itt, hanem privátban próbáltam írogatni, de mivel vagy sehogy, vagy csak 1-2 hónap után kapogattam válaszokat, ráuntam :roll:
épp most kaptam Ailától hosszú idő után egyet - azért a kasmír szerintem e-téren mindannyiunkban élni fog :D - úgyhogy invitálom is ide, amint befejeztem ezt, mert ő is kesergett, és már nagyon búcsúztunk a fedélzettől :-S mindegy. én nagyon meredeknek véltem, hogy tényleg akkor se válaszolt senki, amikor tehette volna. azért próbálkoztam, mert én naponta jöttem a fórumra, mert nekem részemmé vált... talán ha én is húzósabb, egyetemes vízhez érek, akkor majd megértem. vagy ha én is melózok. de addig még van egy kicsi időm, ezért próbálom kiélvezni :)

huhh.
akkor sorban.

Pipőőőm. Nagyon szeretlek >:D< őszintén... a múltkor nagyon megríkattál ezzel a "nem igaz, hogy nem tudok elmenni egész nyáron Pestre dologgal". aztán a hülye országomat szidtam, aztán meg a pénztelenséget meg azt, hogy nem tudok elmenni dolgozni se, mert nincs hova -.-" a munkától sose féltem, kapálok én, de a gyomirtó olcsóbb meg gyorsabb :?
mindegy. amúgy minden összejön, mert biza naponta utazok át a városba hajtani, ami nem kis összeg. mindjárt regisztrálni kell a kocsinkat, ami nálunk nagyon drága :( nálatok olyan 100 ezer forintba jönne ki az itteni összeg, amit évente - nekünk minden nyár végén, ami elég k*ki időpont a sulikezdés miatt - ki kell fizetni, ráadásul a tesómat is lehet hogy műteni kell, amiről nem szeretnék nyilatkozni, mert családi ügy :( úgyhogy egyszerűen képtelenség lenne bárhova is mennem... ja és, hamarosan a második részletét is ki kell fizetnem a autósulinak, mert augusztus közepén már várható, hogy vizsgázzak $pray plusz valamiből élni kell meg számlát fizetni XD

viszont most értem haza a fesztiválról, amire Pittával mentem^^ köszönöm, jobban nem is lehetnénk :) imádom, szeretem, kedves, édes... csak most egy hétig nem fogom látni :( olyan jó volt ez az elmúlt bő egy hét (mert picit azért több volt). pénteken jött hozzám múlt héten, és máig együtt voltunk - tőlünk mentünk a fesztre^^ egy csomó embert megismertünk, akik nagyon jó arcok, nagyon megszerettem őket :D
köztünk meg dúl a láv, egyre erősebb és... minden téren jól kijövünk :mrgreen: erről a fesztről (ifi) lesznek képek, majd meglátjátok féjszen^^ lett fényképem a road énekesével :cry: majdnem meghaltam, amikor magához ölelt :-t

amphe, nektek nagyon örülök :lol: olyan jó olvasni, hogy ismét... :) KyKym. olyat nevettem, ne haragudj :)) mármint ezzel a "csak baj van velük" részén" :D kétségtelenül igaz, és az se mindegy, milyen keletű problémákat okoznak... azért szurkolok, hogy jó legyen :lol: néha amúgy egész édesek a problémák :lol:

a HP-t még nem láttam, de azért elolvastam a véleményeteket 8) szerintem én letöltöm majd, illetve majd Pitta - én még azt se tudok rendesen XD. újabban minden ökör filmet meg nagyon jót is letöltünk és megnézünk :D úgyhogy majd ezt is. illetve tartunk egy HP maratont, mert ő még csak a hetes első felét látta - azt is miattam, amiről én nem tudtam. nálam valamiért alap, hogy valaki lássa a Harry Pottert :-') - és ő meg nem értett semmit. na majd most :D ziherül magyaráznom kell majd, de nem baj. mindig fecsegek :D

más nem jut eszembe.
kérdezzetek :-c

jaaa, Pokemon 8-> imádtam/imádom. azon nőttem fel. én is tazóztam ám a szomszéd gyerekekkel. azok voltak a gondtalan évek... :) szerintem jó mese. ez még abból a fajtából való, amit talán a gyerekemnek is szívesen megmutatok egyszer :)

nagyon-nagyon-nagyon örülök, hogy itt vagytok :-*
mert nekem irtóra hiányzott minden, éééés... no comment volt - szó szerint XD
de most jó.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 18:44 
Fanfic-faló

Kyky!!!!! :-*

De örülök, hogy jöttél! :)

Igen kibékültünk, elég hosszú és szövevényes sztori. Kiderült kettőnkről sok minden, nem is az volt sok dolog, mint aminek látszott, az utolsó hónapokat már mindketten végighazudtuk a másiknak. Ő sorra halmozta a hülyeségeket, haverozott, mikor nekem azt mondta fáradt és alszik... Az összes pénzét rájuk költötte, azért nem csináltunk mi ketten kb soha közös programot. Elvárta, hogy itthon üljek a fenekemen naphosszat, míg ő mulatozik. Persze egy idő után én is füllenteni kezdtem, hogy kivel-mikor-hol vagyok, mert már untam a folytonos veszekedést... De ezeket a részeket ismeritek.
5 hónapot voltunk külön, én addig ismerkedtem, éltem világom, buliztam, csapongtam, haveroztam - ezzel szemben ő totál padlóra került és mondhatni depressziós lett, amiért elveszített. Rájött, hogy mennyire idiótán gondolkodott.
Sokáig nem beszéltünk, nem kerestük egymást, aztán fészen levelezni kezdtünk, érdeklődtem, hogy van. És lassan minden napos lett a beszélgetés. Még lent voltam Szegeden, mikor egyik éjszaka spontán lejött hozzám bulizni. Mi csoporttársaimmal épp a vizsgaidőszak záró partyn tomboltunk, mikor beállított. Nagyon meglepődtem egyáltalán magán a kezdeményezésen, hiszen Szeged nem a szomszédban van, máskor meg harasztira nem volt képes lejönni hozzám ami 20 km táv, és nem 200.
Miután hazaköltöztem, sokat találkoztunk, mindig keresett, hívott, együtt töltöttük az egész hét szabadságát. Hol nála aludtunk, hol nálam, kirándultunk, buliztunk, haveroztunk, sokat hülyültünk meg filmeztünk. És így szépen lassan eljutottunk oda, hogy újrakezdjük. Nem bánom igazából, sőt örülök, mert nagyon megváltozott, sokkal közvetlenebb, odafigyel mindenre, kimutatja az érzéseit, őszinte és normális. Ez hiányzott korábban, és most jó, hogy megvan :)
Azóta minden a legnagyobb rendben, én is sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, de az ökörségeimből nem adtam alább :D Ugyanúgy buli, kocsikázás az éjszakába, hajnalban járok haza folyamatosan, anyám már csak legyint, ha látja, hogy készülődök el xD De jó nekem így :)

Jaja, Horvát nagyon szép hely, alig várom, hogy végre kint legyünk :) Reménykedem a jó időben 8-> Rengeteg képet fogok csinálni, nem bírom megállni az ilyen gyönyörű helyeken :D

HP7/2 SPOILER

Hát, igen, sokszor volt nekem is sírás rívás, már csak annál fogva is, hogy éreztem a "vesztem". Annyira furcsa, hogy már nincs mire várni, hogy vége van, nem lesz több könyv és nem lesz több film sem. Bár, ha információim nem csalnak, Rowling ki fog adni még egy könyvet, ilyen lexikonszerűséget: rengeteg plusz infó, leírás és mi egyéb halmozódott fel az évek során a sztoriról, és lehet ez ki lesz adva egy nagy összefésült könyvben ^^ Én személy szerint piszkosul boldog lennék, és rohannék beszerezni azonnal *-*
Már Angliában kiadták a nem hivatalos HP receptgyűjteményt is könyvben, ami a könyvekben és a filmekben szereplő ételek, desszertek elkészítését tartalmazza :D Muszáj megvennem azt is! :oops:

Nagyon megható volt Piton emléke, megkönnyeztem rendesen. Nem is hinné az ember, hogy egy ilyen mogorva lényben mennyi szeretet és kedvesség lehet elrejtve a lelke mélyén. Szépen megcsinálták azt a részt. Fredet, Tonksot és Remust is nagyon megsirattam, ahogy a pár feküdt egymás mellett holtan majdnem kézen fogva :(( :(( :(( Most is szabályos fizikai fájdalom fog el, ha eszembe jutnak azok a képsorok, elkezdek kombinálni, beleképzelni meg ilyenek, és aúú :(
Ron és Hermione is annyira aranyosak voltak, az a csók a Titkok kamrájában, hát zabálnivalóak :) <3

Hát, a 19 évvel később nekem is oda pörkölt, potyogtak a könnyeim, de közbe vigyorogtam :D Olyan abszurdnak éreztem, hogy ott állnak elmaszkírozva, öreges göncökben, hogy még :D De maga a lényeg átjött, a mély mögöttes tartalom, és jó érzéssel töltött el ^^ Draco meg mindenhogy csodálatos, egyszer mind megöregszünk én öregnek is szeretni fogom :D

Rossz érzés, hogy tényleg vége. Többségünk ezen a történeten nőtt fel, és a szereplők velünk nőttek, az életünk részévé váltak és nem hallhatunk új meséket történeteket róluk :( Ez engem annyira elszomorít!
viszont igen, megmaradnak a ficek, a Pottermore, valamint a könyvek és a filmek - én jó szokásomhoz híven ugyanúgy végig tudom izgulni mindet, mintha most olvasnám/nézném először ^^

SPOILER VÉGE

A munka miatt ne aggódj, mindennek oka van :) Én bízom benne ismét, hogy jó helyed lesz :)

Nekem is tanulnom kell, meg készülnöm a nyelvvizsgára, szóbelizek szeptemberben, remélem, meglesz :|
Szakdogaszerű íráselemzés? Hogy néz ki egy ilyen? Milyen szempontok alapján kell dolgoznod? :) Csak kéziratokat elemeztek?

Én most örülök ennek a hűvös időnek, már törpöm ki volt a nagy forrósággal, alig bírtam létezni. Igaz szégyen gyalázat, hogy pont nyár közepén csúfoskodik velünk az időjárás, de hát ezt kell szeretni :\

Régen néztem Pokémont és tazóztam is ezerrel, nagyon sokat gyűjtöttem és nyertem is :D Bár én jobban csíptem a Salior moont, meg a Dragon ballt :D Most meg Inuyasha láz van ismét, 6 éve nem bírom magamról levetkőzni xD Inuyasha magyar hangjáért halálosan odavagyok, meghallom és ráfeszülök a tévére :oops: :D Nem baj, gyermeki rajongás, mit nekünk ide falura, senkit nem zavar xD Érzem, sose komolyodom meg, de jó így :)

Shancika, tessék írni nekünk!

Puszika Csajszik :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 10:23 
Könyvmoly

Áhoj! :)

Amphe, épp akartam neked írni ma... :) Nézegettem az adatlapodat féjszen, és láttam, hogy újból kapcsolatban vagy Norbival. :) Na, nem bírtátok egymás nélkül? :D Örülök neki amúgy, csak kíváncsi lennék a részletekre... :-P Mesélhetnél, ha van egy kicsi időd.

Amúgy kinek hogy telik/telt (esetemben utóbbi, jövő héten már meló... :( ) a nyár? Ti még csak most fogtok menni nyaralni, Amphe? Horvártország jó amúgy, biztosan jól fogjátok magatokat érezni. :)
Én csak Albertirsán voltam pár napot, nincs most túl sok pénzem, és nem is lesz, időm meg annyi sem, szóval ez a nyaralásom. De ez még így is jobb, mint a tavalyi... :-S Na, mindegy.

A melóhelyemen jövő hónaptól új helyen vagyok, eddig tudtam kilobbizni, hogy a régin maradhassak. Már előre félek tőle, annyira nem kívánkozom ki oda... egy bolhafingnyire sem... :( De ez van.

Kéne készülni lassan a sulimra, hiszen ősszel jönnek a nagyvizsgák, addig pedig 5 szakdogaszerű íráselemzést kéne megcsinálni... annyira félek ettől is.
Közben pedig tökre várom az őszt, mert jön egy csomó könyv, aminek már régóta várom a folytatását... áh.

Amúgy velem nincs semmi izgalmas és új. Pasikkal csak a gond van, aki jelölt van, nos azokkal csak a probléma van, szóval... :-S

De HP7/2 és innentől SPOILER (aki netán még nem látta volna) - pénteken mentünk, bár nem premierelőadásra, azért nagyon-nagyon jó volt. Végigbőgtem. xD Az olyan részeken is könnyeztem, amin amúgy rohadtul nem kellett volna, mert nincs benne semmi szomorú vagy megható, de annyira felajzott állapotban voltam, hogy mikor pl. McGalagony izzította a kőszobrokat, meg készültek a harcra, ott bőgtem, mint egy idióta. A Piton emlékéről meg már ne is beszéljünk. A legmeghatóbb jelent a 8 film alatt, komolyan mondom... mindig is utáltam Pitont, és a könyvben is csak akkor tudtam megbocsájtani neki, mikor olvastam az emlékét. Ez most is így volt, és úgy sajnáltam... :(

És igen, én is próbáltam eltekinteni a könyvtől, hiszen ez már így is több, mint amit reméltem, bár azt nem tagadom, hogy nagyon bántott, hogy a Nagyteremben lezajló eseményt, mikor Harry úgymond "felvilágosítja" Voldemortot, nos, hogy azt egy az egyben kihagyták... Nekem az az egyik kedvenc részem a 7. könyvben. De legalább láthattuk Mollyt, amint elintézte Bellát, már ez is valami. :)

És a 19 évvel később... xD :D Elég viccesre vették ők is a figurát, a mozi kb. dőlt a nevetéstől egy-két képkockán... mikor Ron átöleli a fiát, és ilyen lágyan néz rá... idióta. :D Draco meg kifejezetten "szexi" lett... xD Na, a nagy dracoistáknak mi a véleménye az "öreg" Dracóról? :D Viszont az nagyon édes volt, mikor Harry megölelte Albust. :) Albus lett amúgy a legjobb gyerek, Rose katasztrofális, James sztem túl kicsi, Hugóra meg őszintén szólva annyira nem emlékszem, de még ő is jobb volt, mint Rose... :-S Váh.

SPOILER vége.

Na, mindegy. Összességében jó volt a film, de miután hazaértem, tök sokat bőgtem, mikor tudatosult bennem, hogy vége a Potter-korszaknak. Ezentúl nincs mit várni, kész... a könyvek és a filmek is befejeződtek, ezentúl marad a Pottermore, amiből én az angoltudásom híján semmit nem fogok érteni, és fanfictionök. Ez azért elég lelombozó szerintem, legalábbis én kivagyok tőle. :(

Na, most viszont megyek, szép hetet mindenkinek, a "csodálatos" idő ellenére, aminek én örülnék, ha mondjuk akkor lett volna, mikor dolgozom... de tuti, hogy jövő héten meg majd le fog rohadni rólam a bőr is. :-S Jellemző lenne. De sebaj!
Apró örömök az életben: Annyira jó érzés, mikor a nyár ellenére úgy tudok elaludni, hogy nyakig betakarózóm, és nincs melegem. :)

Aloha! :-*

Ja, és szerk.: Nevessetek ki, de képzeljétek, Pokémont nézek. xD A nyaralás alatt öcsém, mikor eldobta a labdát, elpoénkodta, minthogyha pokélabda lett volna, és azóta ott mozgolódott bennem a kisördög, hogy tökre megnéznék pár részt, ezért fogtam, és letöltöttem a részeket... xD Amúgy olyan jókat nevetek rajta, kicsi koromban a fele poént nem értettem, most viszont mindent. Amúgy ti szerettétek régen? Mi öcsémmel nagyon! Minden nap kaptunk csipszet, amiben voltak a tazók, és ezerrel gyűjtöttük őket. Mindketten pichacura hajtottunk, de persze csak nekem jött össze... épp tavaly dobáltam ki őket, mert csak a helyet foglalták már évek óta, erre most meg szívesen megnézegettem volna. :D Na, mindegy! Megyek tényleg! :D

SHANCI! TESSÉK JELENTKEZNI, már időtlen idők óta nem hallottam rólad semmit! :( Mi van veletek Pittával????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 20 (szerda), 13:20 
Fanfic-faló

Hát, eltelt 5 nap, de sehol senki... Olyan furcsa :oops:

Floodolok egyet kénytelenségemben :(

Nagyon klassz volt a befejező rész, legalábbis szerintem :x Már nem úgy nézem a filmeket, mint ahogy a könyveket olvastam, igyekszem elvonatkoztatni a kettőt egymástól, amennyire lehet, és külön élvezni őket, nem sipákolok azon hogy mi nem úgy lett megcsinálva, ahogy a könyvben van. Örülök, hogy egyáltalán megpróbálták visszaadni a történéseket, nagyon nagy szó, hogy valaki elvállalta egy ekkora sorozat megfilmesítését a lehető legnagyobb teljesség igénye mellett, én lehet visszadobtam volna. Féltem volna a sok lehúzástól, bár fene tudja :D
Ti láttátok már? Nem olvastam vissza :$ Ha igen, vélemény? :)

Úúúh, épp meg vagyok vadulva, megtaláltam és már le is töltöttem a Harry Potter nem hivatalos receptkönyvét PDF-ben :D Asszem lesznek itt a nyáron kísérletezések és sütögetések *-* Olyan boldog vagyok most :')

Annyira felkavarta a kis lelkem ez a könyv dolog, hogy el is felejtettem, mit akartam írni pontosan xD

Áhh, igen! Sajnos a vizsgáim nem a legjobban sikerültek, maradt vissza pár tantárgy, de majd jövőre javítok :) Nem akarok elrontani a sulit! Igyekszem minél jobban belehúzni ^^
Augusztus közepén megyünk Horvátországba négyen barátokkal :) Alig várom! Már le is van foglalva a szállás, kb kijövünk az apartmanból és beleesünk a tengerbe, annyira közel van a parthoz :D Elmondhatatlanul örülök és izgatott vagyok! Voltam már kint többször is, de mindig mutat újat, imádom a tengerparti nyüzsit! :)

Néktek valami nyaralda? :x

Megyek pihizni, filmezni, meg írogatni :) Puszika Nektek, remélem jár majd erre valaki a napokban ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 15 (péntek), 20:33 
Fanfic-faló

*beszagol - mélyen letüdőzi a megszokott, kellemes Kasmír szentély illatát*

Csókolom! :x

Villámüzenetre jöttem, még beolvasok pár helyre, aztán rohanok, megyünk a HP premierre :)
Lassacskán beköszöntött lelkembe a nyugalom, húzós időszakon vagyok túl, sok minden történt, majd mesélek! :) Szeretlek Titeket, jó újra itt! ^^ Csók

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 29 (vasárnap), 13:40 
Betűmániákus

Hahó! :)

hagyjuk az ősöket ;) megértelek. néha annyira jó lenne, ha a magam ura lehetnék, ha nem kellene engedélyt kérnem vagy beszámolnom... :roll: bár lehet, egy ideig érdekes lenne, aztán meg még hiányozna is :D

most ment el a párom :-S itt volt péntek estétől ezidáig 8-> de most úgy fog hiányozni, hogy nem igaz :( mindegy, van telefon meg internet :D az is elég, hogyha már a hangját hallom :) na, nem mintha annyit beszélne, de jelentős fejlődésen ment keresztül :lol:

KyKy, nem értem miért vagy ilyen :-< én mindössze olyan hangnemben válaszoltam, amilyenben te voltál szíves írni. egyébként pedig semmit nem kifogásolok, nagyon szívesen elmennék - ha tehetném már most! de ha egyszerűen nem birok, akkor nem. és itt szó sincs semmi másról vagy épp mondvacsinált indokokról.

és nem kell semmiért bocsánatot kérni, leírom én akár többször is, ha szükség van rá. nem fáradtság :)

Kate pedig egyszerűen nem szimpatikus, akármennyire szép vagy ideális. Diana nekem valahogy sokkal finomabb nőnek tűnt, ennyi.

amúgy semmi hír. még egy hét, és vége :o
jaaaaaj :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 27 (péntek), 15:25 
Könyvmoly

Áhoj!

Kivagyok! :( Anyámék tiszta dilik, komolyan, néha úgy érzem magam, mint a 7. mennyországban... ott ilyenek Annie-ék, mint anyuék... Egyszerűen nem értik meg, hogy miért nem füllik a fogunk ahhoz, hogy havonta egyszer "elzárkózzunk" a civilizációtól, ahol se net, se normális tv-adók, egyedül az öcsém horkolása éjjelente... ami ráadásként most halmozottan veszélyesztetne, mert a telefonom bemondta az unalmast, előző héten beadtuk a szervízbe, és azóta is csinálják, az mp4-em pedig már régen tönkrement, szóval nem is értem... és akkor jönnek a lelkiterrorral: "ki tudja, meddig láthatod a nagyszüleidet?". Ááá, fel tudnak húzni! Ráadásul most csak nekem engedték meg, hogy itthon maradjak, az öcsémnek, aki meg végre él társasági életet, nem. És itt fognak hagyni kaja nélkül, pénzem az már nincsen, így nagyszerű hétvége elé nézek. :( :/

Mindezek mellett megdöglök a hülye melegtől, és teljesen kivagyok, amiért nincsen pasim, elegem van a bent dolgozó egyénekből, és úgy nagyjából midenkiből. Szívem szerint elhúznék egy lakatlan szigetre, vinnék magammal kaját, piát, laptopot, amin nem lehet hozzáférni a közösségi oldalakhoz, és írnék, olvasnék megállás nélkül. Ó, milyen király lenne, el sem tudom mondani!
De már egy külön lakással is kiegyeznék, de persze arról szó sem lehet, mert csövesek vagyunk. Annyira utálom a pénztelenséget!!!!!

Hu... kiöntöttem a szívemet. Bocs, Shanc, tudom, mennyire lázba hozott!
Főleg, hogy a te leveled is olyan érdekes hangvételűre sikeredett. :)

Nekem pedig mindegy, hogy jössz-e vagy sem, Shanci! :) Régen meguntam, hogy én bárkinek is könyörögjek valamiért, értem mikor tesz ilyet akárki? :) Nekem is tökéletesen megfelel az itteni kapcsolatunk, punktum. :) És isten ments, hogy kiszedjem a "nem publikus problémáidat" belőled, mindig is úgy volt, hogyha akarod elmeséled, ha akarod, nem. :) Jaj, de fura vagy!

Oké, bocs, hogy nem emlékeztem arra, hogy szíved szerelme programozó, bár gondolom, akkor a bocsánatkérésem is privát probléma, he? :D Ez gonosz megjegyzés volt tőled, de hát... ja. :)

Szerintem Kate Middleton gyönyörű nő, és szerintem egyáltalán nem "kis izé" Diana hercegnő mellett, habár nem igazán tudom behatárolni a "kis izé" fogalmát. :-O Az esküvő is szép volt, nekem legalábbis tetszett, és habár a csókot valóban nem vitték túlzásba - bár nem is értem, mit vártak az emberek, majd egymásnak esnek mindenki szeme láttára, és hiperszuperextra erotikus csókot váltanak, ami tocsog a nyáltól, vagy mi? -, nekem tetszett. Akkor is hercegnő szeretnék lenni!!! :(

Na, most megyek, elébe nézek a csodálatos hétvégémnek, de hála istennek, a duzzogó anyám nélkül! Vá :@ úgy fölbosszantott, és még neki áll feljebb!!! Annyira igazságtalan tud lenni... :(
Már most éhes vagyok, és nincs itthon semmi. Mindegy, legalább tombolok zenére, meg ilyesmi, már ez is valami. :D

Szép hétvégét, hetet! :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 8:09 
Betűmániákus

szia :)

mindjárt megyek, biokémiázok @-) de előtte ezt begépelem :D

honnan jön a logopédia? egyszerűen próbálom megtalálni önmagam, ennyi :) mindenképp olyan állást szeretnék egyszer, ami által tud érvényesülni az, ami bennem van. olyat kell választanom, ami érdekel, ami bizonyos értelemben kikapcsol és be tudom fejezni... és nem utolsó sorban nem olyan drága :roll: ráadásul nálunk hiányszakma is. kitöltettek velem egy egész komoly tesztet ennek kapcsán, és jó helyen vagyok, mindenképp emberekkel kell foglalkoznom... a többi alternativa pontértéke 10 alatt volt XD és innen már egyenes az út. van egy lány, aki szintén arra tájékozódik, szóval lesz infó is és társaság is, mert ő egy évvel idősebb mint én :lol:

Pitta programozónak tanul, de már ez is többször elhangzott. az, hogy nem emlékszel rájuk, az privát probléma. én annyiszor leírom, amennyiszer kell /:)

mint írtam, Szeged megoldható, a többire nincs esély. ha most elkezdeném sorolni, mennyi probléma jött össze, eléggé hosszú lenne a hozzászólásom. és akárhogy erősködsz, nem csak az utazásra kell x összeg, de mindegy. pl a mostani utazásomból is teljesen más derült ki, mint egyébként :) élősködni meg nem akarok, és ha hiszed, ha nem, kettőnk közül nekem lenne kellemetlen :) a problémáim pedig nem publikusak, úgyhogy részemről a téma túl van tárgyalva :(

persze, vezettem már, jóhogy xD de a mi kocsink automatás, szóval akár vezettem volna, akár nem :D

a nagy esküvőt pedig átaludtam. akkor értem haza :) aztán láttam a naaaagy csókjelenetüket, háááát /:) nem tudom, de ez a lány kis izéke Diana mellett, és nem a származására értem :) a filmet nem láttam, de neveletlen hercegnőt én is szeretem ;)

ó, és lehet, geniusra mégis megyek, mert eltolták a versenyt :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 17 (kedd), 7:48 
Könyvmoly

Szia, Shanci! :)

Köszönöm a színt, próbáltam kiemelve is, de itt bent ugyan látható, otthon viszont sajnos olyan a témám, amin nem. :( De azért: :-*

Nyem tudom, azért nem lenne olyan vészesen drága Pöstre gyünni, hiszen nem Athénba jönnél, csak a szomszéd országba. :) Szállásért nem kéne fizetni, kajáért szintúgy nem, az utazást meg el lehetne intézni pár ezer forintból, amit egy-két napos, legfeljebb egy hetes munkával simán meg lehetne szerezni. :) Nem akarok ellenérveket hallani, mert te is tudod, hogyha valaki igazán és nagyon akar valamit, akkor el tudja intézni. Ez így van - ha tetszik, ha nem. :) Kifogásokat és indokokat mindig lehet találni. :-P De nem haragszom érte, nem is számítottam rá, szóval tényleg nincs gáz, egyszerűen csak van egy meggyőződésem, és kész. :)

Ja, hogy próbaengedély... tényleg. Öcsém is azért várta ki a 18-at többek között, én meg nem, de azért majdnam. :D
Mondjuk gyakorló autónak lehet már kapni pár száz ezertől is kocsit, mi is olyat vettünk, sajnos egy vadiúj BMW-re nem futja... :-P Kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni a vezetés. Vezettél már?

Mit tanul Pitta? Informatikát - a webes cuccból következtettem erre?

Ja, hogy az a genius? Jaj, Shanci, ne add elő a melodrámát, elhiszed, hogy nem névszerint jegyzem meg azt, ahol indulsz? :D Így, hogy azt mondod, ahova vitted az autizmusos témát, már tudom. :) Manapság arra sem emlékszem, ÉN mit mondtam pénteken, nemhogy arra, hogy te mit írtál tavaly, mikor nem az egésznek a neve volt a lényeg. :)

Logopédia? Hogy jönnek neked ezek a dolgok? Egyik pillanatról a másikra olyan gyökeresen tudsz változtatni? :)

Na, most lassan lépek, ma rövid napos leszek, a főnököm elengedett sport 2 órára fél kettőkor (pedig 4-ig vagyok :-P), és még egy csomó mindent el kell intéznem. :(
Többek között olvasni Lancsi új közös törijét, írni is valamicskét.

Tényleg, nem is beszéltük még ki: nézted a királyi esküvőt? Mi a véleményed róla?
Én tök féltékeny voltam, el is határoztam, hogy meghódítom Harry herceget. :-P Tökre szeretnék egy ilyen esküvőt... tudom, hogy a kistököm is tele lenne egy idő után ezzel a felhajtással, de úgy érzem, vállalnám a dolgot egy olyan férjért, mint Will.
Láttad a William és Kate c. filmet, amit direkt az esküvőre készítettek? Az m1-en ment asszem előtte lévő nap, nem tudom, én letöltöttem nem régen, és tökre odáig meg vissza vagyok érte. Tök egyszerű kis latymatag romantikus film, de nekem bejött. Bár én az összes herceges/hercegnős sztorit imádom: én és a hercegem 1,2, neveletlen hercegnő 1,2... mindent. :D Viszont olyan helyes színészt találtak Willsnek, hogy csak na! El voltam tőle ájulva. :)

Nya, most tényleg lépek, szép hetet neked! :) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 13 (péntek), 6:28 
Betűmániákus

Hahó, jó reggelt!
Szia KyKym :-*

Nya, kerestem is egy másik színt :lol: pedig olyan szépek azok a halványabb kékek XD viszont, ha kiemeled a szöveget, már teljesen látható ;)

Itt nem arról van szó, hogy nem érdekelne :( egyszerűen tudom, hogy nem tehetem meg, tudom meddig mehetek. Az idei év számomra kirándulás téren befejeződött Prágával + a jogosítvány, ami, mint ahogy te is írtad, szintén nem egy olcsó "parti", úgyhogy még örülhetek is, hogy ennyi költséget állnak. Minek írjam, hogy talán, amikor semmi esély?? Úgyhogy nekem tényleg nagy áldozat lenne - egyedül nem engednének el, annyi vitát meg nem ér meg nekem az egész. De mint írtam, Szegedet elképzelhetőnek tartom, ha meg az nem jó ötlet, íme a topic.

Ááá, autóm nem lesz. Még nem is szeretnék, lévén, hogy mivel nem vagyok 18, próbaengedélyt kapok XD Anyumékén próbálgatom magam :) Én saját autót akkor veszek majd, ha egyszer naaaagy és okos diplomás egyetemista leszek :D de a tesóm most akar egyet, ha állandósítják :)

Ja, Pitta nem dolgozik, de már nagyon keresik különböző emberkék és vállalatok, mert ügyes és jó. Nagyon sok szép eredményt elért már, harmadik évfolyamos, már nem sok van neki hátra, úgyhogy hamarosan esedékes lesz neki utánanézni a komolyabb lehetőségeknek :) addig pedig, amíg tanul - nem értek hozzá, szóval így írom: megcsinál valakinek egy olyan cuccot, eléggé borsos árat fizetnek érte. Pl a múltkor webet szerkesztett, úgyhogy ilyesmik. Nálunk még csak most kezdenek haladni az emberek azzal, hogy föltegyék az internetre pl a boltjukat, vagy bármilyen más dolgot, amivel foglalkoznak :)

A genius? Drágám, ott tavaly is voltam, oda vittem az autizmusos témát, még el is küldtem :( akkor ezek szerint nem lett annyira figyelve.

Eggen, a logopédia pedig első helyen van, mint továbbtanulási alternativa.

Na, akkor majd jövő héten, ha ráérsz ;)
szia >:D<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 12 (csütörtök), 19:36 
Könyvmoly

Szia Shancikám!

Először is egy kérés, drágám... lehetne, hogy máskor sötétebben írj, mert azt hittem, kiesik a szemem, mire elolvastam. :)

Egyébként teljesen egyetértek veled, én is mindig azt hangoztatom, hogy nem hiszem el, hogy senki ne érne rá pár percet felnézni ide, és írni magáról valamit. :) Egyszerűen csak lusták vagyunk. :) És annyira nem érdekleljük egymást - és kár lenne tagadni. :( Mindegy, ez van.

Hű, akkor neked elég aktív lesz a hétvégéd! :) Az tök jó, és úgy örülök, hogy így elvattok Pittával, jó erről olvasni. :) Hát, igen, Pestnek vannak szép részei is, de persze sokszor csak az ocsmányságokat látjuk. :(

Hát, sajnálom, hogy nem jössz Pestre, de ezek csak az előbbi szavaimat igazolják. :D Egyszerűen nem érdekeljük annyira a másikat, hogy áldozatokat hozzunk érte - amit valahol megértek, valahol nem. :) Jogsi? az biza költésges. Mi öcsémmel együtt tettük le, gondolhatod... mindig kérdezték - mert tudták, h tesók vagyunk -, hogy ránk szakadt a nemzeti bank? :) Hát, igen, az legalább 400 rugó volt kettőnknek, utána öcsém meg kilobbizta, hogy legyen autónk, az megvettük 300 ezerért, szóval az az év kész anyagi csőd volt számunkra. xD És lesz kocsid neked is? Vagy csak jogsit szeretnél?

Mert Pitta mit dolgozik? Mi az, hogy csinál egy programot? Lemaradtam? :-O

Mi az a genius? Valamilyen verseny?

Mármint logopédus leszel? Vagy...?

Hú, akkor elég mozgalmas hónapok elé nézel. Ebben én is osztozom veled. A májusom még úgy, ahogy nyugis, de júniusba jön vissza az a nő, akinek a helyén vagyok, szóval, akkor átkerülök a bűnügyre, aminek az épülete egy negyed órás séta minden reggel és délután *angyali vigyor*... már alig várom -.-". Aztán, ha ez a nő aki visszajön, talál magának a közelükbe melót, akkor meg megint visszajövök ide, szóval rettentő izgalmas. :)

Na, most lépek. Legközelebb csak jövő héten tudok jönni, mert holnap színház, hétvégén barátnőzöm, szóval nem igen leszek netközelben. :(

Addig is puszillak (meg minden rejtett, erre settenkedőt) :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 7:52 
Betűmániákus

sziaaaa! :-* $boring $coffe

iiiigy van. pangunk :lol: de ez nem újdonság :roll: egészen belejöttem például a floolásba XD nem volt nehéz egyébként.

ampheval a minap beszéltem facen, ő jól van, csak neki is rengeteg a dolga, illetve holnap lesz neki valami... hát mondta, hogy micsoda meg milyen tantárgy, de azt már elfelejtettem :-S plusz vizsgaidőszak. de ha kész lesz, jön ;) modizni sincs ideje =((
ailát néha látom facen, fényévente msn-en, deee... ő már tavaly óta nem volt. én elhiszem, hogy mindenkinek sok a dolga - nekem is van, mindjárt húzok, mert magyar verset kellene tanulnom :? -, de én 5 hónapot nem bírnék ki anélkül, hogy ne szóljak az embereknek a hogylétemről, valamint ne kérdezzem meg őket :shock: biztos volt valamennyi ideje. mindegy :roll: én vitázni sem akarok, illetve beszólni senkinek, mert nincs is értelme... de hogy mi néhányan, ha nem is rendszeresen, de be tudunk jelentkezni?? $blah aztán jön a nyár, és majd a sűrű bocsánatkérések... hogy jöhettek volna, meg olvastak csaaaak.
másrészről viszont nagyon remélem, hogy semmi komoly probléma nem akadályozza őket, csak a halasztgatás vagy az esetleges lustaság :oops:
Riika eddig se volt valami aktív tag... a múltkor láttam fönt őt is, de hááát $? Nara meg fölszívódott.
Maycsi? :lol: ő meg már majdnem totál lekopott innen :( de legalább az élete mozgalmasabb :D

KyKyyyyy! $rose ennyire elment az idő?? :shock: már te is a mérföldkövek előtt jársz??? úgy örülök neked, nem semmi >:D< és biztosan menni fog az a cucc, ami ősszel kell ;)

A színházbérletekre én se tudok mit mondani, sajnálom, hogy nem találtok emberkét :( nálunk azért rosszabb a helyzet, lévén, hogy csak Újvidéken van rendes színház, és az rohadt messze van ahhoz - legalábbis nekünk -, hogy átruccanjunk egy darab erejéig :? plusz egész napos átszervezést igényelne egy ilyen program :D
persze, a környéken is vannak színházak, dee... nem profi színészekkel - ami nem is baj, attól lehet tehetséges! -, valamint olyan posztmondern és sosem hallott furcsa darabokkal állnak elő, hogy én egyáltalán ne tudom értékelni X-( de engem ne köpjenek le egy kaviccsal! >:P mert az történt XD a színpadon voltak elhelyezve a székek, hogy többet lássunk (eléggé nagy a színpad, meg megkövetelte az előadás is), a végén meg az elbarikádozott rész mögött - gondolom -, az egyik szereplő fölállt egy székre, lenézett, kitátotta a száját és nyálas apró kavicsok hada potyogott ki belőle -.-" brrrr. durva, és számomra nulla :? viszont a gyerekek - az egyik osztálytársam is játszott benne - most játszották a Padlást és gyönyörű volt :x én merem állítani, hogy vetekedtek a felnőttekkel. Voltak saját belecsempészett dolgaik, amik nincsenek a darabban, és nagyon elgondolkodtató volt :)

hűűű. mi újság velem??
tanulás-tanulás-tanulás. kb ilyen lesz a májusom /:) pénteken megyek Pittához, ott leszek -reményeim szerint - szombat reggelig és jövök, mert van járat :) az apja viszont el akar vinni engem is az elsőáldozásra... mert mennek ebédre valahova valamelyik rokonjukhoz :-S illetve persze a lovagom hívott, de ő tudja mennyi dolgom van meg neki is lenne, mondta is otthon, hogy a a tanulás mindkettőnknél elsőbbséget élvez, de az apja be akar mutatni azoknak valakiknek. illetve az apja testvéréről van szó, akinek ikrei vannak, és ők áldoznak :) nem tudom még mi lesz /:)
Időközben megjártam a hajdani CsehSzlovák hont is 8-> mesés volt, ugyan kicsit sok volt az utazás, de hát messze vagyunk mi azoktól a helyektől, ahova mentünk :) átmentünk Pesten is - mármint ugye az autópályán -, úgy gondoltam rátok! olyan szép kivilágítva az egész! :x
aztán 30-án mentem Pittához, mert ott majálisoztunk, és nagyon jó volt :)

Pestre? Megyek-e? Nem hiszem :( eléggé költséges, és megvan a nyári programom O:-) jogsiszerzés... ez hamarabb érvénybe lép, mint gondoltam, mert anyámék mennek pénteken egy előadásra ezzel kapcsolatban, és el is rendezik :shock: ha ez megvolt, keresek valami munkát alkalmilag nyárra :) egy: nem ártana félretennem; kettő: nem várhatom el, hogy anyámék utaztassanak Pittához 8-| elég költséges az út, úgyhogy... :? ő könnyebben megoldja. csinál egy programot, kiszab egy árat és meg is van. de lévén, hogy én semmihez se értek, ami használható lenne, esély nincs :D mindegy, nem félek én a munkától, ha kell, kapálok is... a bibi az, hogy nem tudok :-S amikor próbáltam, anyám beküldött a kertből, hogy inkább tusoljak le és csináljak valami vacsorát :oops:
lesz ifi júliusban, az négy nap. jön a lovagom, én megyek hozzá, ahogy majd jön :) szóval egyértelmű ingázás XD a csajokkal se ártana majd partizni, mert ha elhanyagolom őket egy fiú miatt... én nem leszek olyan, mint ők :-P bétázni is akarok, itt is lenni, írni is... mert ötlet az van, idő is, szereztem is bétát meg volt, is, csak neki kéne állnom.
tegnap kiderült, hogy biztos nem megyek geniusra, mert nem leszek készen vele, összecsapni meg nem szeretném =(( :( de legalább eggyel kevesebb :roll:

illetve végérvényesen eldöntöttem, hogy: LOGOPÉDIA. ez ziher, ez megmásíthatatlan... egy-két dolognak Pitta apja már utána is nézett, úgyhogy... ;) most már majdnem minden kialakult, már csak tanulnom kell :) szép az élet 8->

jaaa, de ha gondoljátok... Szegedet meg tudnám oldani :)

ja, és volt locsolkodóm is :) egy rakás rokon meg a tesóm pasija, meg annak a haverjai... meg ismerősök is jöttek^^ én a kirándulást kaptam húsvétra, előtte egy rakás új cuccot, szóvaaaal. de én is bőségesen bekajáltam ám XD

na, heló :-h

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 11 (szerda), 7:09 
Könyvmoly

Ejha meg hűha! )

Megint eltunyultunk, ez naaaagyon nem szép dolog. :( Szegény, Shancikám. :(
Igazából nekem mentségem csak annyi, hogy tegnap vizsgáztam grafoból, és ez elég komoly vizsgának számított, mert... képzeljétek, végeztem! Ez volt az utolsó éves vizsgám, még ősszel lesz egy nagy, mindent eldöntő vizsga, az OKJ-s, a végleges, ami után hivatalosan is grafológus leszek, aztán ennyi volt. :) Durva. Persze addig még sok víz lefolyik a Dunán, nem is biztos, hogy jó leszek a vizsgán. :( Már előre majrézok.

Mindezek közben pedig a munkateendőim nem tűntek el, csak szaporodtak, szóval nem igazán értem rá felnézni, bár olvasni igen, azt láttam, hogy Shanci húsvéti köszöntőjén kívül nem írt senki. :(
Egybk., Shanci, remélem, jól telt a húsvét, sok csokit kaptál? Volt sok locsoló? Vagy te is anti-locsolkodista vagy? :roll: Ha igen, ne fejtsd ki, mert kiakadok az ilyen emberektől. :-P

Nekem jó volt, mamáméknál voltunk, zabáltam egy csomót, tojglit, csokit, sonkát, mindent. :D Aztán a következő héten szabin voltam, de sajnos a kutyusom megbetegedett, és egész héten érte küzdöttünk. Szorulása volt, mert csontot kapott, amit nem tudott megemészetni, és több napon keresztül menni kellett vele sétálni, nézni kellett a kakiját, szóval annyi időt nem is tudom, mikor töltöttem szabadban, mint azon a héten.

Képzeljétek. Nem tudom, meséltem-e már, de nekünk van színházbérletünk, az Operett Színházba, amit évente kell hosszabbítani. Most pénteken lesz ennek az évadnak az utolsó előadása, és addig kell meghosszabbítani a bérleteket is (2 db). Namármost. A következő évi felhozatal elég latymatag, ezért anyával kitaláltuk, hogy ezt elpasszolnánk valaki(k)nek, mert ha nem hosszabbítjuk, elveszik, és nem is kapjuk vissza soha többé. Pedig a 2. sor közepére soha az életbe nem kerülünk még egyszer. :-S Szóval, csak ez a lehetőség marad, vagy újra megnézzük, amit láttunk, vagy ami nem igazán érdekel. Gondoltam, hogy tök egyszerű lesz elpasszolni, hiszen 7500/fő nagyon jó ár 3 előadásra, a 2. sorba, de ledöbbentett, hogy az emberek mennyire nem éheznek/szomjaznak a kultúrára. Komolyan, katasztrófa, ami itt folyik. Egyiktől csak annyit kérdezek, színház nem érdekel esetleg? Még csak a részleteket sem várja meg, már rázza a fejét. Úgyhogy most szenvedek, hogy péntekig találjak embert. Én tudom, hogy válság van meg minden, de ha nekem nem lenne bérletem, én kapnék a lehetőség után, főleg mert imádom a musicaleket. Mindegy. :-S Szörnyű!

Amúgy hogy vagytok? Vagyis inkább Shancihoz címzem a kérdést, mert látom, a többiek nem járogatnak errefelé. :) Maycsival nem régen beszéltem telón, alakul a lovagjával a dolog, valamikor össze fogunk futni, már várom. :) Hiányzik. Tényleg, Shanci, te nem jössz errefele, mármint szerény országunkba? Lesz tali idén? :)

Na, lassacskán lépek, mert mennem kell dolgozni. Hogy nekem mennyire nincs kedvem itt poshadni, mikor olyan szép idő van kint?! :(

Na, szép napot, minden erre járónak. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 24 (vasárnap), 18:25 
Betűmániákus

Áldott húsvétot, lányok :x

http://www.szegedkurir.hu/images/data/data/leadpic1_3821.jpg

senki be se néz? :(
mindegy, én jövő héten egyáltalán nem leszek, szóval... azért legyetek jók :)
bár nem hiszem, hogy olyan nagy nyüzsgés lenne erre :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 17 (vasárnap), 13:48 
Betűmániákus

Sziaaa! :x De jóó, hogy benéztél >:D< más nem nagyon jár ide :(

Hűűű, örülök a hosszú kis levélkédnek, nagyon jó volt olvasni 8-> Akkor sorban: igeeeen, nagyon szalad az idő :(( de legalább most süt a napocska^^ mondjuk, tök mindegy, milyen idő van, ha tanulnom kell >:P

Nem KyKy, nem meséltél a pasasról :-S de legalább most van valami infó :) mi az a szoli? :oops: mindegy, remélem, össze tudtok futni, hátha olyan kis félénk személyiség, mint az én lovagom ;) sose tudni, én is vagány csávónak képzeltem akkor, úgyhogy... :D örülök, hogy lesz némi szabid, pihend is ki magad :-*

én tegnap partikán voltam, az egyik barátnőm 18. születésnapján :) háááát... elég ambivalensek az érzéseim... :| ott voltunk ugye, az általános iskolából maradt csajok, meg ott voltak a mostani osztálytársai és sulis ismerősei akik... hát joooooj, valami brutális volt némelyik viselkedése /:) volt, aki nagyon elkészült, a zene is förtelem volt (felétek ilyet biztos nem hallani, mivel szláv vonulatú zenékről van szó, amit bemixeltek mosógéppel és így majdnem szétrobbant a fejem - később mulatós is. hát majdnem azt hittem, hogy... mindegy :D), a kaja viszont finom :) a mi társaságunk végig ücsörgött, nem azért mert mi "valakik" vagyunk, hanem mert na. Nem a mi világunk és ez kiütközött :| Iza nem tudott mindenhol ott lenni, próbálta tartani a frontot, de tudjátok hogy van ez ilyenkor... ja, táncoltunk egy kicsit :D amúgy én rendesen becsíptem mindennek ellenére :-Ą Viszont bár nagyon hiányzott Pitta, ő nem bírta volna ki még alkohollal se. Tényleg nem volt valami... Ma pedig Sári szülinapja van <:-P vettem neki egy szép kendőt :)

Másnapos vagyok, ki vagyok purcanva, de minden megvan. Olyan jó cuccokat vettem :D vettem táskáááát, sportcipőt, pólókat... meg egy nagyon finom illatú parfümöt, amit csak akkor fújok magamra, ha a párommal találkozok :#-) szerintem ő is bele fog szédülni... különben tényleg nagyon jó. Éppen hogy csak fújtam egy picit, amikor megszagoltam, és azóta érzik :D jó vársárt csináltam, már sajnálom, hogy nem vettem még egyet... de majd legközelebb. Amúgy 8milis, és olyaaaan... 500ft-ba jönne ki nálatok :) Hugo Boss, Pure Purple :) valami mennyei 8-> meg vettem egy csomó tisztasági cuccot, mert ki voltam fogyva...

KyKy, Prága-Pozsony-Karlovy Vari az útiterv :) egy iroda szervezi, a pszichó tanárnőm szólt, hogy aki akar az jelentkezhet, öt napos, ebből kettő az utazás, a többi városnézés, szabad program... 115euro. Benne van a kaja és a szállás + zsebpénz :) jön egy csomó barátnőm, már alig várom... Pitta miatt viszont kevésbé, mert akkor nem láthatom egy ideig :( azt se tudom, hogy találkozunk ezen a héten =(( mivel húsvét lesz... na, majd kiagyaljuk.

Örülök, hogy haladsz a törijeiddel, nekem azzal se sikerült :roll: és azt se tudom mikor lesz nyugodt percem, amit rászánhatnék, pedig annyi minden jó lenne :( ráadásul mindjárt negyedikes leszek. Durva :shock: olyan, mintha tegnap lett volna, hogy először megyek oda...

És igen, mi rendezzük a ballagást :) minden évben a harmadikosok csinálják, ez hagyomány. A műsort is, a díszítést is, és a búcsúztatást. Mi a gyógyszereszeket indítjuk útra és lépünk a helyükbe értelemszerűen. Lesz egy mindenkinek szóló, kicsit humorosabb előadás a színházban. Ilyen zenés, nevetős, beszélgetős cucc - ez nem kötelező, ebben a mind a 3 harmadikos osztály részt vesz -, meg amit mi csinálunk a negyedikes farmaceutáknak :) ez olyan 10 perc lesz.

Na, megyek, tanulok most már :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 17 (vasárnap), 12:54 
Könyvmoly

Szépséges Vasárnap délutánt! :)

Gondoltam, benézek, mert a héten megint nem volt rá alkalmam. :( Hosszú hét volt, az egyszer biztos. Suliba sem tudtam menni, kicsit megbetegedtem, de már jobban vagyok. :) Nem tudom, meséltem-e már, de volt egy srác, akiért kicsit odavoltam/vagyok a munkahelyemen, de már lejárt lemez, eléggé hidegen hagyom. :(
A lényeg, hogy egész héten azt vártam, hogy mikor lesz ő szoliban, és mikor volt, akkor meg alig láttam. Egyszerűen nem tudom, mit csinálhatnék, amivel nem tartom fel, de felhívom magamra a figyelmet. :( Aztán meg megnéztem a szolit erre a hónapra, és eléggé elkeserített, hogy csütörtökön lesz még egyszer, aztán már csak májusban látom. :-S
Bár már alig várom a húsvétot, utána végre egy hétig szabin leszek.

Írással most nagyon jól haladtam, 14-én befejeztem a Nessie-s törimet, szóval pénteken fel is tettem az első fejit. Hát, nem vitték túlzásba a kritikákat. xD Mindegy, számítottam rá, ez van. :)

Most a következő projektemen dolgozom, miközben alig-alig haladok az Anita Blake sorozattal. B@sszus, már több hete olvasom ezt a vékonyka kis könyvet. Bezzeg anno a hp-kat (a vastagabbikakat) kivégztem két nap alatt. Most is inkább Lancsikámnak a törijét olvasom, mert az Azon a nyáron...-nal le vagyok maradva, tök ciki, mikor eddig mindenben én voltam az első. :oops:

Shancikám, tök jó, hogy neked nem sokára nyári szünet. B@sszus, hogy szalad az idő. Aztán meg csodálkoznak, mikor kétségbe vagyok esve pasiügyileg. Mit jelent az, hogy ti csináljátok a ballagást? Nem csak a díszítést? Ne hagyd, hogy megőrjítsenek, te csak csináld úgy, ahogy neked tetszik. :)
Hova mentek egy hét múlva, amit te igen, de ő nem vár?
Vásárlás milyen volt, vettél valami szépet?

Jaj, nekem is kéne már egy csomó új cumó, semmi ruhám nincsen, isten se tudja, mikor vettem magamanak valamit. A saját pénzemet sajnálom a ruhára, mikor alig van, anyuék meg nem adnak, mert nincs miből. :/ Ajj, szép nyárnak nézek elébe. :S

Na, megyek, nézegetek filmet, sokan ajánlották a Rítust, sztem az lesz a soronkövetkező. Ma megnéztem a Kellékfeleséget. Ti/te láttátok/láttad? Sztem olyan egyszer megnézhetős, de elmegy. Kikapcsolódásnak, egy kemény horror után jobb lett volna, de reggeli ébresztőnek is végül is. :)

Jaj, lányok! Glee? Ki látta/tudja miről van szó? Jaj, most hoztam be magam a 2. évaddal, mert eddig arra vártam, hogy kijöjjön szinkronosan, de nem tudtam megállni, és jaj. Eddig is hatalmas fanatikus voltam, de most aztán triplán imádom a sorozatot. Komolyan ajánlom mindenkinek, aki szereti a zenét, szeret nevetni, izgulni, szereti a romantikát, és szereti nézni a jobbnál jobb pasikat. Á, kedvenc sorozatom. Mindenkinek ezt reklámozom, barátnőimet is megfertőztem már. :oops:

Na, szép napot nektek! :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 16 (szombat), 8:51 
Betűmániákus

Sziasztok! :-*

Sehol senki? :-S $?

Nyem baj, én floolgatok, hátha valaki reagál majd :) mármint csak most, nem rendszeresen :oops:

Mi újság veletek, hogy vagytok?^^
Nekem csak úgy pörögnek a napjaim... már alig van hátra egy hónapom a suliból :-O ami nem is baj, sőt, alig várom, hogy kicsit abbamaradjon ez a strapa, de össze kéne szednem magam több téren is :| elsősorban, mert nagyon számít az átlag, másodsorban meg nem szeretnék kommentárokat az apukáméktól semmilyen téren :( jó lenne minimum megütni a féléves eredményt, vagy egy kicsit túlszárnyalni... $pray

A szünet utánra nagyon sok dolgom lesz, Pittával azt se tudom, mikor találkozunk legközelebb =(( neki is agyonzsúfoltak a napocskái :| de majd okosak leszünk és megoldjuk /:) Egyelőre a bő egy hét múlva esedékes kiruccanásra készülök gőzerővel :D alig várom 8-> bár Pitta miatt már kevésbé :roll:

Az írással meg nem haladok, pedig... :(( de egyszerűen nincs időm. Úgy volt, hogy újra belendülök béta szempontból, és kiteszem a topicba, hogy ismét vállalok - bizonyos kereteken belül - javítást, de jelenleg fizikai képtelenség :-< eléggé eltunyultam, egy-két dolognak már nekem is utána kell néznem olvasás közben :? szégyenletes ~x( jelenleg nincs is "munkám", Mostohák friss esetén Heteria küldi el az aktuális fejeztet, nála meg szinte semmi bajt se találok, szóval... /:) NAGYON össze kell szednem magam :-S

Az osztályom kiidegel - mi rendezzük ugyebár a ballagást 8-|
De ma megyek szülinapra, holnap bevásárlás, a jövő hét meg káosz 8) De még jól vagyok :g

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 11 (hétfő), 18:56 
Betűmániákus

Szia KyKym! :x Újfent^^

Jaj, ne haragudj, ha beleokoskodtam :#-) tudom, hogy nem az a sültgalamb váró típus vagy, csak na :( értem én, teljesen igazad van O:-)
és nem, nem vagy szánalmas... sőt, meg is értelek. a hosszabb egyedüllét hasonló cifra dolgokat szül^^ azért fogd egy picit vissza magad, és inkább legyél szexi, mint rámenős :D najó, mondom ezt én, aki megkukult a legény közelében, de hát na :oops: nem könnyű... a randivonalat próbáltad már? *elbújik* tudom, hoooogy lehet humbug is, és nagy böszmeség, deeee :oops:

Igen, kirándulás, bár nem osztályos :) Egy iroda szervezte, és a pszichológia tanárnőm szólt, hogy aki akar, az jelentkezzen :) de biztos jó lesz, mert ott lesz a legtöbb barátom :)

A lánnyal pedig... hát baleset. Konkrétat nem tudok, deee... nem is akarom annyira feszegetni, csak eléggé lehangolt. Előtte volt az élet... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 11 (hétfő), 16:49 
Könyvmoly

Jaj, nincs ám időm, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni. :D Shanci! Szerinted, ha csak csettintésre menne, nem pasiztam volna már be? :D Épp ez a baj! Annyira akarok pasit, hogy rágörcsölök, rá van írva a homlokomra, sugárzik rólam a f@szkatt, egyszerűen rémítem a férfiakat. :) Ez van, én ezt már elfogadtam. És hogy még szebb legyen, mostanában - így az átkozott tavasznak köszönhetően - már azt képzelem, hogy egy pasihoz érkezem haza, neki főzöm, mellettem fekszik, megölelem a párnámat, és azt képzelem, őt ölelem, néha még beszélek is a nem létező barátomhoz. Tudom, hogy szánalmas, de... mindegy. :( Nem olyan egyszerű összeszedni egy olyan pasit, aki neked is kell, és nem olyat, akinek csak te kellesz, de téged nem érdekel. Persze, olyanok lennének, de meguntam, hogy csak ilyeneket kaphatok. Akik alacsonyabbak nálam, nem szimpatikusak, és tudom, hogy nem tudna boldoggá tenni. Akit pedig kiszúrok magamnak, azt peidg láthatóan nem érdeklem. Mindegy. :( Csak nem szeretem, mikor ilyen lazán ki akarnak oktatni, mikor gőzük sincs, hogy mi van. Nem rád értem elsőként, Shanci, de... na. :( Nem olyan egyszerű ez. *huhh*

Amúgy hova lesz a kirándlás? Osztállyal?
Hogyan halt meg az a lány? :-O Szegény, sajnálom a családját. Nálunk is volt egy lány, aki meghalt, mikor odajártunk, de az... elég durva eset volt, nem is ismerem a részleteket... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 11 (hétfő), 15:12 
Betűmániákus

Hahó! :-*

Szia KyKym! :x Jaj, ne is mondd, nekem is pörögnek a napjaim... :( Mára ilyen apró-cseprő dolgokat terveztem, és korai lefekvést 8-> Bár ilyenkor átlagban fáradtabb vagyok reggel -.-
Igen, szuper az új fórum, még nekem is kísérletezgetnem kell néhány funkcióval... És a színpaletta... :x Végre :)

Igen, megvagyunk :#-) Bár még most hétvégén találkozunk, aztán két hétig nem :(( jövő csütörtökön lesz utolsó nap a szünet előtt, hétfőn meg már indulok kirándulni :( Ebből a szempontból nem is várom már annyira :( Nagyon fog hiányozni :-< de majd égnek a vonalak :-S talán az elsejét együtt tölthetjük májusban, ha anyumék elengednek @-) mindegy, most az a lényeg, hogy pénteken találkozunk :D nem is eszem rajta magam.

KyKy... szívem pasizz már be! Tudom, hogy szűkös az idő, na de azok a faces képek... ;) Rinyálás helyett tessék cselekedni :-P :-P >:D< >:D< Mint ahogy a példám mutatja, nem árt kicsit utánajárnia dolgoknak :#-) ha arra várok, hogy összeszedje magát, még csak most tartanánk a levelezésnél... $blah

Amúgy eléggé le vagyok hangolva... meghalt egy elsős gyógyszerészlányka :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 11 (hétfő), 7:38 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Most én is igen gyors leszek, csak pár másodpercre tudok maradni, mert a profilim, illetve aláírásom szerkesztgetésével kicsit elment az idő. :oops:

Jaj, tiszta káosz lesz az egész hetem. Meg az azutáni is. Csak a húsvét utáni hetet várom, mert akkor négy napig szabin leszek, csak az éltet. xD Tiszta kedvetlen vagyok, semmihez sincsen kedvem. :(

De örülök, hogy neked, Shanci minden rendben van a párkapcsolatoddal, a többit pedig úgyis megoldod, ügyes, okos, találékony kislány vagy. :) Amphe, neked meg azért örülök, mert végre felfogta az ex, hogy ő már csak ex. Az én első kapcsolatomból a srác a mai napig összejönne velem, ha nagyon akarnám. De akarom én? Hát, lehet... 2009 óta csak a nőgyógyász nyúlt ÚGY hozzám, lassan már az is izgató lesz, komolyan mondom. :/ Na, mindegy. Ez a tavasz, meghozta a kedvemet ehhez-ahhoz, kicsit úgy érzem, a hormonjaim tombolnak. xD Ma még egy 40 éves pasit is szexinek láttam. XD

Tetszik ez az új fórum. Kicsit még szoknom kell, de tetszik ez a sok szín variáció, ki is használom! :D Imádom ezt a színt... ♥

Nya, most megyek. Jaj, képzeljétek, ma írom a törim (Jacob&Nessie) uccsó fejijét, utána még bevárom legalább a feléig, hogy lebétázza a bétám, aztán sztem el is kezdem feltölteni. :) Zsír, várom már. Tök régen nem töltöttem fel törit. Mármint folytatásosat. A következő, amit felteszek, egy femslash, amit kihívásra írtam. Shanci, annál rád is számítok! ;)

Pusszancsolok mindenkit, szépséges, tavaszi napot (SZÉL NÉLKÜL!!!!!!!) és nyugis hétfőt! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 10 (vasárnap), 14:34 
Betűmániákus

Egeeen, tényleg nagyok kedves tőle :x :x :x
Óóó, utazgattok? Dejóóóó :)
Én is hamarosan^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 10 (vasárnap), 14:29 
Fanfic-faló

De kis aranyos :) Végre, egy normális, érett pasi ^^

Most én azon a pontos vagyok, nem mondok vele újat és szerintem sokan osztoznak az álláspontomban, hogy bár ugorhatnánk egy másfél hónapot, hogy nyár legyen :D

végre szabad vagyok, nincs megállás, anyukám, megyünk mindenhova, ahova a szél sodor :D már most elkezdtük az alapozást xD bejártuk fél MO-t az utóbbi 4 napban :P

Sajnálom, hogy nem olyan lendülettel megy a suli, ahogy elképzelted, de kitartást Néked is! :) Minden rendben lesz ^^

Novellád pedig nincs elfelejtve, minden nap eszembe jut, de nem akarom darabokban olvasni, szeretem egyben végigizgulni, élvezni az ilyen kis finomságokat! :) 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 10 (vasárnap), 14:15 
Betűmániákus

Sziaaaa! *nyakába ugrik*

Már azt hittem, nem is jössz :( Elhiszem, hogy húzós egy időszak, de kitartást hozzá! >:D< Meglesz a net-mentes időszak gyümölcse! :-* Én is a végét várom, veled együtt 8-> És már a véleményedre is annyira kiváncsi vagyok novella-ügyben :-SS

Nyah, örömmel hallom, hogy mégse olyan d*bil a fiatalember :D
Egy nagy kalappal a megújuláshoz, itt a tavasz is! Örülök, hogy szállingóznak a barátok is, régi arcok^^

Én is pörgök, semmi se úgy megy, ahogy elképzeltem suli téren :-S
De legalább Pittával minden ok. Ez az egy vigaszom :#-)
Olyan aranyos volt. Azt mondta, elkezdi a hajtást nyáron, hogy tudjon jönni hozzám, és már otthon is bejelentette

*átment folyékonyba*

Cjuppantalak!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 10 (vasárnap), 13:53 
Fanfic-faló

Csókolom!

Jelentem alássan, élek még, úgy, ahogy, az orrom barátságot kötött valami gusztustalan náthával, úgyhogy most együtt röhögnek rajtam, amiért nem kapok levegőt, ismét.

Drága ex végre felfogta a dolgokat, kicsit nehezen ugyan, már kezdtem azt hinni, hogy kínaiul magyarázok, mikor hozzászólok. Na mindegy, lényeg, hogy kiszállt a képből. Végre vannak régi új barátaim, akiket anno elhanyagoltam Norbert miatt, folyamatosan találnak vissza hozzám :) Tök jó érzés! ^^

Hát, az nem az a hosszú pü lesz, amit szerettem volna Veletek megosztani, de örülök, hogy legalább ennyire futotta, kb négy napja netközelben sem voltam.

Valóban elég húzós lesz most nekem ez az időszak, valszeg, csak modizni meg egy két rövid hsz erejéig tudok majd jönni, rá kell nyomulnom a sulira nagyon. Igyekszem nyomon követni Titeket, amennyire időm engedi.

Jók legyetek, puszika Nektek :-*:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 03 (vasárnap), 11:25 
Betűmániákus

*berobban*

Sziasztok! :D >:D<

Én úgy bepörögtem ma, hogy már anyum is rám szólt :g rohangálok, ez + az, föltakarítottam a szobát, leporoltam meg minden, már csak a ruhák elpakolása maradt, szennyes kiválogatása meg porszívózás (de mivel anyu itthon lesz jövőhéttől, így azt mondta, az megmarad neki holnapra... mégiscsak vasárnap van xD) :lol: Kilenckor keltem fel telefoncsörgésre, amúgy aludtam volna még :)

Akkor sorban:

Amphe, gondoltam, hogy zűrös lesz ez az időszak - azon lepődtem volna meg, ha minden könnyen zajlik :roll: :oops: Sok erőt és kitartást az egyetemhez! :-* A frissek miatt pedig egy szemernyit se aggódj, mert annyit nem érnek ;) Majd várjuk a beszámolókat.
Az exed hullámaira nem tudok mit reagálni, nem is voltam ilyen helyzetben :-S Rosszul lettél? :shock: Nemár :? :-(

KyKy, köszönöm/köszönjük a dicséretet :#-) :g Már többen mondták, hogy jó ízlésem van :oops: És állitólag forditva is ezt nyilatkozták /:)
A véleményeket köszönöm >:D< Megszálltak a kritizálók! :-O Maradjon is így :lol:

A tegnapi csodás volt, egész délután együtt voltunk, aztán 7-8 körül mentünk Sanyiékhoz 8-> Vettünk egy üveg drágább bort - Illetve Pitta vette, nem engedte, hogy bármit is kifizessek :roll: se a délutáni kajákat meg édességet, se az ajándékot-, rózsaszín meglepetés tojást meg egy "tanuljuk meg a számokat" szerb gyerekkönyvet :lol: A társaság nagyon jó volt, Sanyi anyukája nagyon aranyos nő, rostélyoztunk, ettünk-ittunk, aztán 2 körül elindultunk haza :o Pénteken meg megint találkozunk délután :)

Az angolt kijavítottam :-P Négyesre ugyan (24ből 21 pontot értem el $blah ), de erre legalább már nem kell készülnöm :) Volt egy olyan megjegyzése, hogy miért nem tudtam elsőre ilyen szépen megírni, én meg azt válaszoltam, hogy abban nem csak én játszottam közre, és mosolygott. Hallgatás, beleegyezés. Anyád -.-" Sose mondok ilyet, de ez a nő a legrosszabbat hozza elő belőlem :oops:

Tegnap egyébként délelőtt még vettem egy... hát pont olyan inget, amilyet elképzeltem magamnak 8-> Pitta meg is dicsért :oops: Viszont... nem tudom, úgy érzem, hogy élőben, pláne ha mások is vannak köztünk... még mindig szorong mellettem :-< :-? :| :-S nem csúszott a sör pl, meg alig evett. Jó, előtte is kajáltunk, deeee :roll: Azt mondta fáradt /:) Ami nem is lenne gond, ha nem venné észre rajta mindenki :( Én lennék az oka? :-S Pénteken nagyon sok mindent át kell rágnunk :| úgyhogy ilyen szempontból tegnap kicsit rosszabb volt :-S amúgy kellemes kis este lett.

Jah, és a lényeg! :D

Kukk be a ficblogomba ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 02 (szombat), 13:53 
Könyvmoly

Hejhó! :)

Shancikám, érkeztem hozzád, a vershez is és a novihoz is. :) Lábnyomot is hagytam. :)
A képet pedig megkaptam, bár csak most van időm jelezni, de jobb később, mint soha. :)
Nagyon aranyosak vagytok, kis tündércukorborsók, tökre irigykedem ám! :D Összeilletek. :) Sok-sok ilyen képet akarok még! :)

Amphe, ráérsz, ne rohanj, mi megvárunk. :) Jó szórakozást estére! Tessék flörtölni! :D

Jaj, most ruccanok is tovább, mert találkozom barátnőmékkel, és még el kell készülnöm. :) Szép hétvégét nektek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 01 (péntek), 22:57 
Fanfic-faló

Lányok!

Jelentem alássan, sunnyogtam erre, és mindent el is olvastam, de nem villámlátogatást tervezek, hanem egy hosszabb beszámolót, eléggé felsűrűsödött így az utolsó pár napra minden a szünet előtt.

Ma megint rosszul lettem, erről is érkeznek a részletek :roll:

Drága ex nem hagy élni, már anyámat hívogatja óránként, hogy miért nem veszem fel a telefont... Kiakaszt! KyKy majd írok erről is bővebben!

Mindenhez szeretnék hozzászólni tartalmasan, de jelenleg eléggé le vagyok harcolva, áhh ... -.-

Shanci, mindenképp érkezem, amint lesz egy szusszanatnyi időm, rengeteg pótolni valóm van, két referátumot kell megcsinálnom, szünet után kapásból kb zéhá jogtöriből, már előre lefáraszt a gondolat is :-S Barátok is szétszednek, hogy végre szalonképes állapotban vagyok itthon, mennének velem mindenfelé...

Holnap megyünk úszni, aztán este bulizunk :D remélem, nem ütöm ki magam nagyon xD

Jók legyetek, csókollak Titeket! :) :x:x:x :-* Szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 április 01 (péntek), 7:39 
Betűmániákus

Szépséges péntek reggelt/délelőttöt! :D
Gondoltam, benézek ;) Látom, nem járt erre senki, de nem baj, mivel már beharangoztátok, hogy zűrös a hét :) Nekem is az, és még nincs is vége :lol:

Úgy örülök! 8->
Először is, mert szépséges az idő; másodszor azért, mert holnap mégis találkozunk - megyünk Sanyi születésnapjára <:-P; harmadszor, mert egyszerűen eddig majdnem minden - ugyebár a csodás angolos produkciómra kell gondolni, aminek a javítása átcsúszott mára :roll: - simán megy. 8-> Vidámkodunk, röhögünk, Klemiékkel is minden a régi... Pittám egyre aranyosabb :#-) szóvaaaal... jobb már nem is lehetne :g Csak ne rontsa el semmi $pray Eddig ez a legjobb negyedévem, pedig eléggé rosszul indult, de most meglett a gyümölcse :)

A novellámra is érkeznek a vélemények :D Eddig csupa-csupa pozitív visszajelzést kaptam és áhh! Talán gondolkodnom kellene még egy hasonló akármin, ha ennyire tetszik a népnek, de psssszt :-$ Az új versikémet nem igazán piszkálják, pedig mind közül ez áll hozzám a legközelebb /:) nah, nem panaszkodom, mert végül is nincs is miért :)

Ti hogy vagytok?^^
Boldog bolondok napját! 8-} :D

KyKy, küldöm a képet :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 30 (szerda), 20:59 
Betűmániákus

*beesik*

hahóóó!

én olyan fáradt vagyok (:| de holnap annyi dolgom lesz, hogy időm nux fórumozásra... @-) meg anyum későbbi időpontra megy dolgozni, mert áramkorlátozás lesz és esélyes, hogy mindenhol és nem csak a munkahelyén :-S

igen, jól elvagyunk :#-)
épp most irt sms-t, hogy menni kéne szülinapra :-S ami mondjuk nem lenne rossz, mert találkozhatnánk, viszont anyámék nem hinném, hogy szaladgálnak értem, mert Zentán lesz, előző nap meg szülői... plusz hónap vége :roll: talán a nővéremet meg tudom kérni, deee... mostanában nagyon gané velem, úgyhogy :oops: és nem, nem tudom mitől van. de nem is izgat -.-"
kép van, de a barátnőmnél, Ancsánál, ő pedig zárolta az adatait... mélben elküldhetem végül is ;)

igen, novella. tőlem.
jaj babám, dramione... nem tuti, hogy tetszeni fog lévén a párosnak, de hátha :oops: tvájlájtban viszont nem vagyok otthon :( majd egy másik történetnél behozom valahogy a lemaradást^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 30 (szerda), 17:20 
Könyvmoly

Sziasztok, csajok! :)

Na, ahogyan ígértem Shancikámnak a kritikájára válaszolva, itt vagyok! :) Nem maradok ám sokáig, mert rohannom kell, egy csomó mindennel le vagyok maradva...

Először is, Amphe drágám, teljesen meg vagyok döbbenve, hogy szakítottatok, illetve szakítottál a barátoddal. Igazából nem az a durva, hogy szémentetek, mert ez várható volt, a távkapcsolat egyébként is nehezen működik, de egy olyan kapcsolatban, ami már "öreg", és a te szavaidból kivéve már nem is volt tökéletes, végképp esélytelen volt. Számomra az a durva, hogy ilyen könnyen kezeled/kezelted a dolgot. Valószínűleg azért érzem így, mert mivel én még nem voltam komolyabb kapcsolatban, így csak a barátnőimtől tudok példát venni, de ők állandóan és folyamatosan szenvednek ezügyben. Az egyik csaj nem hagyja ott a pasit, mert szerinte nem kellene senki másnak (-.-"), a másik meg akkora lelkiügyet csinál a dologból, hogy már engem idegesít. Pedig ők nem voltak évekig együtt! Jaj! Büszke vagyok rád. :) Tetszik és nagyon szimpatikus, hogy ilyen éretten kezeled az ügyet.
Sajnálom, hogy szétmentetek, de ha úgy érezted, jobb ez így, akkor jobb is lesz. :) SZABAD EMBER VAGY!
Üdv a klubban. Eléggé... unalmas, de jó hír, bármikor kiléphetsz. :D

Shancikám neked meg nagyon örülök, hogy ilyen jól kijöttök Pittával, ahogyan hívod. :) Öröm hallgatni benneteket, irigyellek is téged, nem tagadom. És jól láttam, vannak képek? Hol, kinél, kinek a neve alatt? Meg akarom kukkantani mindenképpen! :) És megpróbálom minnnnél hamarabb elérni hozzád, nem garantálom, hogy ma, de a hétvégén megprószálom bepótolni. :) Novella???? Váó, már rég olvastam tőled ilyesmit, szóval tök jó lesz. :)

Velem amúgy nincsen semmi pörgés. Írogatok, és tök büszke vagyok magamra, már lassan végzek az Jacob/Nessie törimmel, ami 10 fejis lesz, és folyamatosan, szinte minden nap írok. Meglepő, hogy mindig van ihlet, de azt hiszem, rájöttem, hogyan tudom magamat ösztönözni. Zsír vagyok, de nem untatok senkit ezzel. :)
A következő három napom zsufi lesz, három különböző barátnőmmel kell taliznom, és lehet, hogy egy negyedikkel is, szóval a hétvégém is be van táblázva. :/ Ezt nem szeretem, de hát... kénytelen vagyok. És már Maycsikámmal is kéne beszélni, de egyszerűen nem tudom, mikor felhívni és megbeszélni vele a randit. :(

Na, most tényleg megyek, szép estét nektek! :)

:-* KyKy

Szerk.: Amphe, rövid, szőka haj???? :D igen, látszik, hogy változás van az életedben, ami pasikkal kapcsolatos!!!! :D mikor mutatsz róla képet? :D juj, de kíváncsi vagyok, nem tudlak elképzelni :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 30 (szerda), 6:45 
Betűmániákus

Jó reggelt! :-* $coffe

Hááát... Ady. Az volt a szerencsém, hogy kétszer feleltem belőle. Elhiszed, hogy kb semennyit se készültem rá? Kedden még elég ramatyul voltam... rendesen levegőhöz se jutottam és minden reményem abba volt, hogy lesz ez a téma. Esetleg Kosztolányi Édes Annáját tudtam volna elemezni úgy ahogy :roll: Szóval jó nagy szerencsém volt, de egyszer nekem is lehet, nem? :-S amúgy eléggé letörtem, mert tényleg nem bír az angoltanárnőm :( amivel amúgy nem lenne bajom, hát tojom le... de lepontozta egyesig a nyelvtan témazárómat :D olyan szintre süllyesztett, mint azokat, akik tényleg reménytelenek... én meg azért ha angolul szólsz hozzám, angolul beszélek vissza. Mindenki le volt döbbenve, mert az óra előtt még én magyaráztam nekik egy-két dolgot... olyan dolgokért, amiért fél pontot kellett volna levonni, pl valahol kihagytam egy betűt, levont 1,5-öt :roll: de hova reklamáljak? hogy negyedikig szívasson? annyit nem ér /:) ja, és még Pittával is hülyültünk msn-en és angolul trécseltünk, szóval... meg kb két éve törtem a fejem nyelvvizsgán is úgy, hogy ajánlották nekem - akkor még esélyes volt, hogy hozzátok megyek tovább. Úgyhogy nem értem a nőt, de majd kijavítom. Csak mellen vágott, mert így könnyes búcsút kell intenem az ötösömnek *zsepit lebegtet*

Visszatérve: nekem Szabó Lőrinc a mindenem 8-> Anna örök, Semmiért egészen, Tao te king *.* jajnekem :g elképesztőnek tartom, hogy egy nő ilyen hatással tudott lenni egy férfira :oops: és ez a legtöbb költőre érvényes.

Jaaaj, én is boldogságos vagyok, örülök, ha ragadós^^ Kész a képünk is 8) Szegény Ancsám, biztos kifáradt... 122 pixet töltött fel, a jelölgetést gondolom mára hagyta, vagy épp majd válogatni kell, mind1 :) egész jó lett :#-)

Jó, mindegy mikor olvasod el, én várni foglak^^
Puszi, minden jót >:D< Légy erős vagy tojd le azokat, akik visszarántanak... én úgy érzem, ha még lesz is köztetek valami, azt az erős kötődés idézi elő, mert 4év hosszú idő. Ne keverd össze a valódi érzésekkel - már nem mintha szakértő lennék :roll: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 29 (kedd), 23:20 
Fanfic-faló

5000. hsz, milyen szép szám :) hihetetlen, hogy ennyit írtunk, írtatok :D

Gratula a magyarodhoz! :) ;) Tudtam, hogy meg lesz a gyümölcse! Imádtam Adyt 8-> Sokan nem szeretik a borús hangulatú versei miatt, de én pont ezt a vonását szerettem. Talán mert a lelki összevisszasága és mégis tökéletes rendje engem jellemzett, nem tudom :roll:

Olyan jó olvasni, hogy Pittával ilyen jól haladtok és egyre közelebb kerültök 8-> Jó érzés, hogy ha bennem nem is, másokban pezsegnek az érzelmek :) Ez gyönyörű dolog tud lenni ^^
Én is mindig mindent kiírok kb, ritkán rövidítek :D Akkor csak ha sms szűkében vagyok és nagyon nagyon muszáj xD
ezek szerint sokkalta nyitottabb már, nem kell hozzá receptre felírt harapófogó :) Engem is felvillanyoz az örömöd ^^
Nehéz dolog a távkapcsolat, de ha okosan csináljátok, megéri, és nagyon szép tud lenni :)

A novellácskát illetően, örömmel hallom a töltést! :) Viszont sajnos csak a hét vége felé tudok majd belesni :( Van egy elmaradt referátumom, amit meg kell csinálnom, holnap szinte egész nap ezzel fogok szöszölni, meg este 8ig órám van :| a csütörtököm offos, reggeltől estig suli, aztán utazom haza. Mindenképpen lesek, ahogy tudok, a versikéd sem lett elfelejtve :-* :)

Nem, Norbi nem tudta, hogy a haverja keresett engem és tömte a fejem. Azt éreztem a ragadós nyomulásából a béküléssel kapcsolatban, hogy csak jobban felhúz és mind inkább hallani sem akarok az egészről. Robbant az agyam, akármikor sms érkezett a mai nap folyamán.
Mért nem lehetett közösségi oldalon privátban elintézni, vagy felhívni, ha annyira beszélni akar velem... a pü nem kerül pénzbe -.- Áhh, agyasok.
Am ma egész nap beszéltünk kb, órákig írtunk msnen... Olyan dolgokat tudtam meg, amiket sosem gondoltam volna, mert sosem mondott. Ő is mélyen sérült belül, de nyilván nem tudtam neki segíteni, és úgy állni hozzá, ha nem beszélt. Néma gyereknek anyja se... :|
Annyi minden kavarog bennem, fogalmam sincs, mi lesz, hogy alakulnak a dolgaim a továbbiakban, csak sodródom az árral, most ez a jó.

Dobbantok, légy jó, csókollak :)

KyKy, remélem, minden oks és hétvégén hallunk felőled! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 29 (kedd), 20:41 
Betűmániákus

szia! :-*

igen, vártam, hogy benézel, de ha nem, hát nem :) annyira nem volt érdekes a beszámolóm :oops:
annak viszont nagyon is örülök, hogy kezd helyreállni minden^^ ó... én is bírom ezt. mármint a haveron keresztül kell könyörögni :roll: abszolúte nem pasis - arról pl nem is hallottam, hogy csaj művelt volna ilyet, bár ki tudja? de na $blah erről a vonatról lekésett. apropó! az expárod tudja, hogy a haverja fölkeresett? vagy nem is tudja? mert akkor az előző néhány sort ne vedd figyelembe ;)

ééén hulla vagyok :|
de följöttem, hogy föltöltsem a novellát, mert bizony idő van :D és még mindig van egy pici meglepim ezzel kapcsolatban, hátha jobb kedved lesz :) nem nagy szám, de ha elolvasod, meglátod mire gondolok :oops:

Jaj, én is örülök a jó időnek 8->
és még sok minden másnak. Pittám például annyira aranyos mostanában, hogy engem lassan bele lehet önteni egy üvegbe :oops: olyan szépeket ír nekem... na oké, eddig se akárhogy smsezett - imádom, hogy nem sajnálja a zsét, és mindent kiír, én is így szoktam -, de mostanában... érezhetően ragaszkodóbb és személyesebb. őszintén szólva azt hittem, hogy ehhez is több idő kell neki, de úgy tűnik mégse... és annyira jól esik :#-) csak azt sajnálom, hogy fogalmam sincs mikor láthatom megint =(( nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz dolog :roll: de a találkozás annál édesebb :g és jó lenne már ténylegesen kettesben maradni. egy-két dolog, amit meg akarok vele beszélni, nem publikus... elég ha a kóbor bogárkák, fák levelek meg az ilyen cuccok hallják :lol:
és kiemelten ötös lett a magyar dolgozatom Ady Endre szimbolizmusából :D most már nem sajnálom 4oldal intenzív körmölés miatt leszáradt kezemet

nem mellesleg, ez kicsiny hajlékunk 5000. hozzászólása <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 29 (kedd), 11:58 
Fanfic-faló

*megbotlik a küszöbben és behasal a fedélzetre*

Jahj, olyan lelkiismeretfurim van, hogy nem jöttem. Be vagyok pörögve :-S :)

Kezdem újra megszokni a Szeged-tudatot, visszarázódok lassan, segítenek a barátok és a sok bátorítás, dicséret :)
Picit még össze vissza vagyok belül, néhány dolgot nem tudok hová tenni, kattogok, de lényegesen jobban érzem magam ^^

Ráadásul ez a gyönyörű napos idő 8-> kivirulok :) Megjött a kedvem mindenhez, még a tanuláshoz is, azt hiszem :D

Habár elég nyomott vagyok, keveset aludtam. Fél háromkor feküdtem le, addig beszélgettem egyik barátommal - vitatkoztunk, hol bántottuk, hogy bátorítottuk egymást, mindkettőnkben nagy a feszültség. Nem bánom, ha úgy ír, vagy válaszol, mert tudom, hogy nem kifejezetten nekem szánja, sok dolgot, lelkieket csak velem oszt meg, belefér. :)Ez legyen a legkevesebb. Jóban rosszban együtt, most nyer értelmet igazán, mikor trutyiban ül az ember nyakig.

A reggeli gyakorlatom atom kemény volt :D az a végrendelet kiszívta az agyam... nem volt papírom, mert Varga úgy osztotta valamelyik órán, ennek ellenére, mégis a nagyját én oldottam meg :roll: :)

Ajj, sírba tesz ez.. reggel óta írogat nekem smseket Norbi egyik barátja, hogy jaaaj szívtelen vagyok, gonosz vagyok, gondoljam át, adjak még esélyt... mi a fenéért nem lehet felfogni, hogy VÉGE? nagy vagyok, el tudom dönteni, mit is akarok, nem kell más betámogatása és irányítása... faszom kivan már ezzel... hihetetlen, mennyire nincs az emberekben megértés és értelem... foglalkozna mind a saját dolgával, lehet engem osztani, de csak az egyik verziót ismeri... szánalmas az ilyen -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 15:26 
Betűmániákus

Hahó! :-*

Most keltem fel :D Olyan ütött vagyok... (:| de tanulni kéne... :roll:
itt még nem esik :-S

Igen, nagyon jó volt a hétvége 8-> és úgy hiányzik =(( pedig csak 2hét múlva látom, ha összejön. ez a hét mindkettőnk részéről érdekesnek ígérkezik, szóval utazgatásra idő nux @-) nyah, meglátjuk...
nem mellesleg ő is összeszedte ezt a szupi kis állapotot, amiben nem is olyan rég még én ültem nyakig :( jah, és még mindig taknyoskodok, de legalább már nem vészes, sőt elég jól el lehet vele lenni... viszont őt úgy féltem, mert olyan kis girnyó /:) tényleg véznácska, de hát ő tudja mennyi az annyi :oops: úgy tűnik, majd nekem kell kezelésbe venni :)) csak legyen idő :-S
ó, ez hirtelenül ért :| mármint ami titeket illet :-/ DE. így is kell :) újíts be ;) bár gondolom most egy darabig a teljes önállóság örömeit fogod élvezni :D én ráuntam :o

igen, kibújt a szög :) én rontottam el valamit nem is olyan rég, át lett dumálva, úgyhogy... megyünk tovább :)

apmhe... a vers már fönt van. írtam a ficblogban :D Luna fölengedte másodszorra, valamint a novella is ropogósan bétához került, most várom vissza és töltöm fel :) kaptam a jelzést, hogy jövő héten kapom el, szóval...^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 27 (vasárnap), 13:10 
Fanfic-faló

Kellemes délutánt! :-*

Jaaj, mi ez az esős idő, úristen :-S Miért nem lehet már hűvös napsütéses időszak? :(( nemigazság.

Jó hallani Shanci, hogy klassz volt a szombat :) Nekünk is volt ilyen emberke, akivel nagyon jól eldumáltam, irdatlan nagy forma, de a nevét hónapokig nem tudtam xD a titokzatos jó fej idegen :D belefééér xD
Örülök, hogy így gondolkodsz, nekem sem kell pia ahhoz, hogy feloldódjak, vagy jól érezzem magam. Felesleges. Néha iszogatok, de csak akkor ha kifejezetten akarok, rám tukmálni soha nem tudja senki.

Kibújt a szög a zsákból? :-? Hát, erre nagyon kíváncsi leszek! persze csak ha akarod, akkor írd le - vagy írj privátot.

Én pedig... Egyedülálló lettem :roll: Így mennek ezek...
Kicsit kivagyok, de ez várható volt, bár én akartam. Összetett és hosszú kapcsolat volt a miénk, tele viharos és szép időszakokkal. Elmúlt a szerelem, úgy gondoltam, nem érdemes tovább húzni, régóta ért már a dolog.

Sajnálom, hogy nem engedték elsőre a versikét, de várom szeretettel :) :x Novellára pedig, ahogy látom, türelmesen várnom kell xD de jóó, inkább azért, mert vannak új ötletek, minthogy azért, mert nem tudod írni ihlethiány miatt ;) Várok csendben :lol:

Nya, téblábolok még egy kicsit :) :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 26 (szombat), 11:23 
Betűmániákus

akkor jó, ha nem csináltam rosszat :D
szia! :-*

és, jók az eredmények? ha hétfőn már mehetsz vissza a Napfény városába, akkor én bizakodom ;) minden jó lesz, valamennyire biztosan föltöltődtél - pláne fodrász... rám is férne már egy tavaszi valami, deeee :roll: -, és biztosan segítenek az évfolyamtársaid >:D<

a versike még nincs fönt. telebakiztam :-S de úgyis olyan kis szaggatott versike, magam se értettem, csak hátha... most próbáltam követni az utasításokat, ha így se, akkor megnézetem valakivel :) a novella még erősen visszacsúszott a készülő fázisba. támadt néhány ötletem :-$
de tanulnom kéne, nyakamon egy beszámoló... áhh! /:) de délután nőnapi műsor, este meg sárizok + pizza :D lesz mit beszélnünk, mert kibújt a szög zsákból Klemi(ékkel)vel kapcsolatban :roll: de már azt hiszem, sikerült tisztázni tegnap minden bukkanót :-/

jaaaj, a tegnap estém szuper volt 8-> bár kicsit fújt a szél, annyira nem fáztam :D volt kihez bujkálni xD inni nem ittam, mivel ugye gyógyszerezek... :? de nekem nem kell semekkora alkoholszint, hogy jól érezzem magam, pláne ha olyan emberekkel vagyok, akiket még szeretek is :) megismerkedtem még egy nagyon kedves fazonnal, de a neve valahogy elmaradt... mármint be se mutatkoztunk egymásnak, csak jó volt vele dumálni :lol: na, ennyit az illememről, de hát na. Aztán kérdezem Pittát, hogy ő tudja-e a nevét... de ő se tudta. pedig régóta ismeri. Gerzsonnak emlegetik, szóval, lehet hogy az. hát kész voltam :)) nem semmik. de majd legközelebb rákérdezek. "te"nek hívtuk egymást tudatalatti megegyezés alapján XD

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra