Kyky!!!!!

De örülök, hogy jöttél!

Igen kibékültünk, elég hosszú és szövevényes sztori. Kiderült kettőnkről sok minden, nem is az volt sok dolog, mint aminek látszott, az utolsó hónapokat már mindketten végighazudtuk a másiknak. Ő sorra halmozta a hülyeségeket, haverozott, mikor nekem azt mondta fáradt és alszik... Az összes pénzét rájuk költötte, azért nem csináltunk mi ketten kb soha közös programot. Elvárta, hogy itthon üljek a fenekemen naphosszat, míg ő mulatozik. Persze egy idő után én is füllenteni kezdtem, hogy kivel-mikor-hol vagyok, mert már untam a folytonos veszekedést... De ezeket a részeket ismeritek.
5 hónapot voltunk külön, én addig ismerkedtem, éltem világom, buliztam, csapongtam, haveroztam - ezzel szemben ő totál padlóra került és mondhatni depressziós lett, amiért elveszített. Rájött, hogy mennyire idiótán gondolkodott.
Sokáig nem beszéltünk, nem kerestük egymást, aztán fészen levelezni kezdtünk, érdeklődtem, hogy van. És lassan minden napos lett a beszélgetés. Még lent voltam Szegeden, mikor egyik éjszaka spontán lejött hozzám bulizni. Mi csoporttársaimmal épp a vizsgaidőszak záró partyn tomboltunk, mikor beállított. Nagyon meglepődtem egyáltalán magán a kezdeményezésen, hiszen Szeged nem a szomszédban van, máskor meg harasztira nem volt képes lejönni hozzám ami 20 km táv, és nem 200.
Miután hazaköltöztem, sokat találkoztunk, mindig keresett, hívott, együtt töltöttük az egész hét szabadságát. Hol nála aludtunk, hol nálam, kirándultunk, buliztunk, haveroztunk, sokat hülyültünk meg filmeztünk. És így szépen lassan eljutottunk oda, hogy újrakezdjük. Nem bánom igazából, sőt örülök, mert nagyon megváltozott, sokkal közvetlenebb, odafigyel mindenre, kimutatja az érzéseit, őszinte és normális. Ez hiányzott korábban, és most jó, hogy megvan

Azóta minden a legnagyobb rendben, én is sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, de az ökörségeimből nem adtam alább

Ugyanúgy buli, kocsikázás az éjszakába, hajnalban járok haza folyamatosan, anyám már csak legyint, ha látja, hogy készülődök el xD De jó nekem így

Jaja, Horvát nagyon szép hely, alig várom, hogy végre kint legyünk

Reménykedem a jó időben

Rengeteg képet fogok csinálni, nem bírom megállni az ilyen gyönyörű helyeken

HP7/2 SPOILER
Hát, igen, sokszor volt nekem is sírás rívás, már csak annál fogva is, hogy éreztem a "vesztem". Annyira furcsa, hogy már nincs mire várni, hogy vége van, nem lesz több könyv és nem lesz több film sem. Bár, ha információim nem csalnak, Rowling ki fog adni még egy könyvet, ilyen lexikonszerűséget: rengeteg plusz infó, leírás és mi egyéb halmozódott fel az évek során a sztoriról, és lehet ez ki lesz adva egy nagy összefésült könyvben ^^ Én személy szerint piszkosul boldog lennék, és rohannék beszerezni azonnal *-*
Már Angliában kiadták a nem hivatalos HP receptgyűjteményt is könyvben, ami a könyvekben és a filmekben szereplő ételek, desszertek elkészítését tartalmazza

Muszáj megvennem azt is!

Nagyon megható volt Piton emléke, megkönnyeztem rendesen. Nem is hinné az ember, hogy egy ilyen mogorva lényben mennyi szeretet és kedvesség lehet elrejtve a lelke mélyén. Szépen megcsinálták azt a részt. Fredet, Tonksot és Remust is nagyon megsirattam, ahogy a pár feküdt egymás mellett holtan majdnem kézen fogva

Most is szabályos fizikai fájdalom fog el, ha eszembe jutnak azok a képsorok, elkezdek kombinálni, beleképzelni meg ilyenek, és aúú
Ron és Hermione is annyira aranyosak voltak, az a csók a Titkok kamrájában, hát zabálnivalóak

<3
Hát, a 19 évvel később nekem is oda pörkölt, potyogtak a könnyeim, de közbe vigyorogtam

Olyan abszurdnak éreztem, hogy ott állnak elmaszkírozva, öreges göncökben, hogy még

De maga a lényeg átjött, a mély mögöttes tartalom, és jó érzéssel töltött el ^^ Draco meg mindenhogy csodálatos, egyszer mind megöregszünk én öregnek is szeretni fogom

Rossz érzés, hogy tényleg vége. Többségünk ezen a történeten nőtt fel, és a szereplők velünk nőttek, az életünk részévé váltak és nem hallhatunk új meséket történeteket róluk

Ez engem annyira elszomorít!
viszont igen, megmaradnak a ficek, a Pottermore, valamint a könyvek és a filmek - én jó szokásomhoz híven ugyanúgy végig tudom izgulni mindet, mintha most olvasnám/nézném először ^^
SPOILER VÉGE
A munka miatt ne aggódj, mindennek oka van

Én bízom benne ismét, hogy jó helyed lesz
Nekem is tanulnom kell, meg készülnöm a nyelvvizsgára, szóbelizek szeptemberben, remélem, meglesz

Szakdogaszerű íráselemzés? Hogy néz ki egy ilyen? Milyen szempontok alapján kell dolgoznod?

Csak kéziratokat elemeztek?
Én most örülök ennek a hűvös időnek, már törpöm ki volt a nagy forrósággal, alig bírtam létezni. Igaz szégyen gyalázat, hogy pont nyár közepén csúfoskodik velünk az időjárás, de hát ezt kell szeretni :\
Régen néztem Pokémont és tazóztam is ezerrel, nagyon sokat gyűjtöttem és nyertem is

Bár én jobban csíptem a Salior moont, meg a Dragon ballt

Most meg Inuyasha láz van ismét, 6 éve nem bírom magamról levetkőzni xD Inuyasha magyar hangjáért halálosan odavagyok, meghallom és ráfeszülök a tévére

Nem baj, gyermeki rajongás, mit nekünk ide falura, senkit nem zavar xD Érzem, sose komolyodom meg, de jó így

Shancika, tessék írni nekünk!
Puszika Csajszik