Sofie Strange írta:
Én utáltam XD Mindet végigvittem (teljesítménykomplexus) a négyesen kívül és mind felk*rta az agyam, de ettől függetlenül idpőazarlás is volt...
Megnyugtatt a tény hogy nem csak én nem tudtam a 4.-iket végigvinni, mikor a többit fél délután alatt kiakasztottam.
Viszont, hogy pozitív dolgot is mondjak: Hatalmas ötlet volt, hogy az 5.-ben a pálca úgy mozog ahogy az egér és hogy én választom meg mit akarok várázsolni és nem egyetlen varázsfajta egy tárgyon mint eddig.
Ráadásul lehet wii-vel is játszani, úgy marha nagy élmény lehet.
Egy másik hatalmas pluszpont az 5.-ben hogy mondhatni teljes Roxfortot megcsinálták és bejárható.
És gondoljatok bele: a környezet (festmények, diákok) reagálnak rád, még akkor is ha csak elsétálsz melletük. HA nekimész valakinek jól be is szól neked. Eddig a diákok csak rezignáltan mászkáltak a folyosókon.
PLusz igen jót tesz az idegeknek hogy bárkibe beleköthetsz a folyosón aztán jól szétpárbajozhatod ő(ke)t. (egyszer például jól hozzávágtam egy kőpadot egy mardekáros csajhoz)
Isteni ideglevezető, ha játék közben elkezd felmenni benned a pumpa
Szóal az 5.-ik kifejezetten jó volt az előző négyhez képest. Ha a haodikat is ilyenre csinálják, akkor azzal is eltöltök egy kellemes délutánt