Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 április 28 (hétfő), 12:52

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1140 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 10 (vasárnap), 4:35 
Fanficbúvár

Mindenki azt nézi :D
Voltam olyan hülye, hogy hajnali négykor felkeljek az úszók miatt... Nem tudok visszaaludni X'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 09 (szombat), 22:52 
Írópalánta

Itt az Olimpia és senki sem ír ide?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 18 (péntek), 19:31 
Zöldfülű

Szokta itt valaki nézni a tourt? (tour=Tour de France)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 15 (kedd), 17:59 
Írópalánta

Jan Collie írta:
ez most komoly, h meghalt kolonics györgy? :-( :-( :-( hogy történhet ilyen?
http://sportgeza.hu/sport/2008/07/15/me ... ai_bajnok/

Iwiwről kilépve láttam én is a hírt. :cry:
Nyugodjon békében!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 15 (kedd), 17:24 
Fanfic-faló

ez most komoly, h meghalt kolonics györgy? :-( :-( :-( hogy történhet ilyen?
http://sportgeza.hu/sport/2008/07/15/me ... ai_bajnok/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 14 (hétfő), 12:48 
Írópalánta

Nora írta:
És mit szóltok a vízilabda EB bronzmeccseihez? Mind a kettőt a magyarok nyerték meg!

Gratula a fiúknak és persze a lányoknak is!
Nem tudtam nézni, mert nem voltunk itthon. :( Majd az olimpiát/n.^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 13 (vasárnap), 21:49 
Szárnybontogató

És mit szóltok a vízilabda EB bronzmeccseihez? Mind a kettőt a magyarok nyerték meg!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 10 (csütörtök), 18:34 
Írópalánta

devina írta:
...néha viszont olyan fürdőgatyákat tud felvenni, hogy majdnem a 100 gólos királyságát is elhomályosítja... :)) :)) :))

:)) Ráadásul Brocchival egyen alsójuk van. :D Olaszos. :D :x
A helyedben beírnám még a keresőbe Oddót. ;) Na az ő fecskéjén senki nem tesz túl. (ha jól látom a felesége terhes^^)
Ambrosinit is nézd meg: Az első 2 képen írtó helyes. Az azutániakon (3) tesóm szerint be van rúgva. :D Szerintem nem, csak vminek nagyon örül. Nem is tudtam, hogy van barátnője.
Pirlóról is vannak újak: A családjával nyaral (most Pippo nélkül xD) A kislánya baromi szép, és már milyen nagy. Még csak most született. Niccolo pedig már egy kész férfi.^^
Csak úgy rákerestem Gallianira is, és az első 2 képen Lippivel van. Marcellónak rózsaszín fürdőnacija van. :) De legalább nem fecske.

Az átigazolásokkal én se nagyon értek egyet. Veszünk 2 dél-amerikai fiatal srácot, ahelyett, hogy 1 klasszis csatárt vennénk. :S Elvileg még mindig érdeklődnek Adebayor iránt, remélem lesz is belőle vmi.
Ezt nyilatkozták az átigazolásokról:
Galliani: A Milan megerősítette csapatát
Van valami abban, hogy az olasz klubbok szegényebbek, nincs saját stadion stb. De a Milannak már egy jó ideje nem volt "nagy" igazolása. :roll:

Sirion: Lehet egyszerűbb lett volna felvenni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 19:45 
Zöldfülű

Luna Aurora írta:
a tegnapi teniszdöntőről senki sem beszél? pedig vmi hihetetlen egy meccs volt, én el se mertem kapcsolni 3 után egészen fél 11-ig, nehogy lemaradjak arról, mikor ér véget az esőszünet
ilyen fordulatos sporteseményt még sosem láttam, egyszerűen elmesélhetetlen az egész

:x Nadal :x

Beszélnék én róla, de még mindig nem láttam végig...... :((
Tegnap is csak az első két szettet láttam, mert mennem kellett szülinapi buliba, ott meg ugyebár nem szokás teniszdöntőt nézni..... :-< Aztán megnyugodtam, hogy ma megnézem az ismétlést. És vajon mikor adták??? Megint ugyanakkor, és én megint nem láttam végig, csak megint az első két szettet, mert kresz volt...... :(( Most komolyan, mi ez, ha nem balszerencse??? Remélem fogják még ismételni, és még véletlenül sem szerda délelőtt......
Én is örülök, hogy nyert Nadal, de azért látni szeretném....... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 15:25 
Zöldfülű

varga niki írta:

Uhh, Niki!!!
Ez... ez... kínzás. Túl sok Pippo, túl kevés ruhában... :x :x
Én meg csak annyit érzékelek ebből, hogy lassan elmerülök a nyálban. XD
...néha viszont olyan fürdőgatyákat tud felvenni, hogy majdnem a 100 gólos királyságát is elhomályosítja... :)) :)) :))

Mellesleg az érkező/távozó focisták közötti arány igen nagy... Még mindig nem tudják eldönteni, hogy Ronaldinho, Drogba, avagy Mutu, kész vagyok. Egy csomó távozó (Serginho, Cafu, Gilardino) vagy kölcsönbe adott (Gourcuff, Aubameyang) játékos volt mostanság, és ehhez a számhoz (16) képest NAGYON kevés az érkezettek száma (6). Gallianiék elég furán oldják meg; sokszor nem értettem egyet és ez most sincs másképp. Pedig az a pénzbüntetés talán már nem is tart, és nem is volt sok, lenne pénz a jobb játékosokra...

Luna Aurora írta:
a tegnapi teniszdöntőről senki sem beszél?

Annak ellenére, hogy nem rajongok érte annyira - a tegnapi Wimb. döntő olyan vonzóerővel tapasztotta a szemem a csatornára, hogy még!
Rég nem láttam ilyen minőségi teniszmeccset, bár öcsém kábé fanatikus Szávay-rajongóként, minden meccset néz, ami fellelhető a tévében vagy a világhálón. És kinek kell nézni vele? Persze, hogy nekem. :) /:)
Nadal... :x :x Volt egy-két ballépése, de még mindig ő a befutó. Bár Andy Roddickot sajnáltam. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 12:11 
Írópalánta

devina írta:
És persze, igazából Thundernek van igaza. _U_ Ha megtehetik, hogy választhatnak, sőt, a legszebbek közül miért ne tennék meg?

De persze, akkor is frusztráló... :((

Én például nagyon szívesen lennék Pippo khm... asszonya. :)) :x

Válogatni... Ez olyan... lehervasztó. Ne válogassanak, essenek szerelembe.

Én is szívesen lennék az asszonykája. :-(
Ahogy vártuk, Pippo megint csatlakozott valakihez a nyári nyaralás során. Ezúttal is Simonét választotta:
http://www.olycom.it/news_postSearchExt.do?testo=inzaghi&archAll=true
Jó 6 oldalon keresztül vannak új képek. Jó nézegetést.

Egyébknént a focisták értelmi szintjére vonatkozóan furcsa felismerést tettem. A napokban olvastam az utoljára kiadott Milan könyvet, és egy csomó focista a visszavonulást követően lett szakújságíró, szakkommentátor, különböző sporintézmények elnöke (!), Rivera pl politikus (nem is kicsi) lett, George Weah-t pedig 2004-ben csaknem libériai elnökké választották.
És ez még csak egy csapat!

Viccelsz? Egy wimbledoni döntőt kihagyni? Csak nem voltam fent azóta. Nagyon izgalmas és fordulatos meccs volt, és bár nem az nyert, akinek szurkoltam, így is életem egyik legjobb sportélménye volt. Igaz nem néztem az elejétől, azért 4,5 órát végig nézni. Nem is nézni, játszani! Minden elismerésem Nadalé és Federeré.
Gavin Rossdale (:x) is kint volt a meccsen Gwennel. Ő nagyon élevezte, szerintem Gwen kicsit unta.

:x Federer :x (Milyen fess volt hosszú nadrágban és pulcsiban.^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 10:40 
Billentyűzetgyilkos

a tegnapi teniszdöntőről senki sem beszél? pedig vmi hihetetlen egy meccs volt, én el se mertem kapcsolni 3 után egészen fél 11-ig, nehogy lemaradjak arról, mikor ér véget az esőszünet
ilyen fordulatos sporteseményt még sosem láttam, egyszerűen elmesélhetetlen az egész

:x Nadal :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 02 (szerda), 16:16 
Zöldfülű

varga niki írta:
Persze, egy modellnek könnyebb megismerkednie egy „sztárral”, afterpartik, zártkörű partik…

Itt az igazság. Nekünk mondjuk kevesebb sikerünk lenne... :(
Hiába nem vagy az a tipikusan V.I.P.-előtt-csúszó-mászó; autogrammot-kunyerbáló; picsuló-hisztérika, akkor is "csupán" rajongó vagy, ahogy az összes többi civil(!!!) csajszi.
Viszont egy modell ide-oda van hívva, még jó, hogy találkozik ezekkel a minimum félistenekkel.

Ahogy Niki is megmondta, arról szó sincs, hogy az "egy-értelmi-színvonalon" lévők egymásra találnak, persze meg tudnék jelölni pár focistát... khm. :-Ą
De most komolyan... A sokat emlegetett Pirlo vagy Gattu, Del Piero, il Capitano (Maldini), Torres, Raúl stb. nem igazán foglalkoznak azzal, hogy modell-e a feleségük avagy iskolai szerelmük, akinek köze sincs a mai értelemben vett médiához.
És persze, igazából Thundernek van igaza. _U_ Ha megtehetik, hogy választhatnak, sőt, a legszebbek közül miért ne tennék meg?

De persze, akkor is frusztráló... :((

Én például nagyon szívesen lennék Pippo khm... asszonya. :)) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 20:10 
Írópalánta

Igen is meg nem is:

Lehet, hogy ez ilyen eleve elrendeltség dolog. A sors keze …. Amit Jan írt.

De ugyanakkor a legtöbb focista szegény családból származik, a kisfiúk az olcsó szórakozást választják, a grundon fociznak. Jó, ez legtöbbször a dél-amerikai játékosokra igaz. Ezért tisztelem annyira a brazilokat is. (Ez alól már megint kivétel Kaká, de ő az oltár elé is szüzen lépett…) Ebből azt akartam kihozni, hogy ők sokszor nem választanak. És a műveltségre visszatérve: Nem szeretem, ha azt mondják, hogy buta, bunkó focisták. Vagy egyszerűen csak azt, hogy: "focisták". Barátnőm szokta mindig ezt mondani, ilyenkor mindig rászólok. Akik olyan szinten játszanak, mint Raulék, Buffonék, Lampardék (bárkit írhattam volna) azok már véghez vittek valamit. Nem szónokolnak, nem találnak fel új gyógyszereket, ők "csak" játszanak. Biztos nagyon fontos ez a kisebbeknek. Ezért is "nehezteltem" annyira Zidane-ra a VB döntő után.

Nem tudom, mit akartam ebből most kihozni. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 19:47 
Fanfic-faló

varga niki írta:
Megismerhetsz egy álomszép lányt, ha annyira buta, hogy nem tudsz vele normális dolgokról elbeszélgetni. Legfejjebb akkor, ha focista vagy, erre utalt Jan is. Folt a zsákját.

így van.

na de megint gondolkodtam, és az jutott eszembe, h amikor az ember még csak gyerek, akkor soha sem arról álmodik, h szorgos irodai munkás lesz, ha nagy lesz. nem? amikor gyerek vagy, csakis valami slágerszakma jöhet szóba. űrhajós akarsz lenni, vagy színésznő, vagy orvos, vagy ügyvéd.

éééés a fiúk körében eléggé viszi a pálmát a focista pálya, míg a kislányok elég nagy része akar gyerekként szépségkirálynő lenni.
ha innen közelítjük meg, akkor ez a két szakma a legáhítottab, a legsikeresebb, és nem csoda, ha egymásra találnak a tagjai. talán ez így van elrendelve (mint ahogy az is, h minden harmadik nyolc éves ronaldinnyó akar lenni vagy szindikróford).

micsoda gondolatok buknak ki belőlem így, kresz tanfolyam után fáradtan... :))

de akkor is tartom magam ahhoz a véleményemhez, h a focistáknál feltűnő ez a modell-arány, mint ahogy niki is írta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 18:31 
Írópalánta

Jan Collie írta:
...a focisták azért választanak mindig szupermodell és/vagy szépségkirálynő feleséget, mert ők vannak velük egy szinten agyilag...?

:))
Sok focistának van diplomája, az már más kérdés, hogy az milyen, és hogyan szerezte meg.
Arról, hogy a focisták mennyire okosak, vagy sem, nem tudok nyilatkozni. Ahol élek a focista fiúk elég nagyképűek, és buták. Nem tudom, hogy profiknál, hogy van ez. Általánosítani sem kell, vannak intelligens futballisták és feleségek is. Már megint a Milannal tudok jönni: (sajnálom, őket ismerem) Pl. Kaká felesége, amikor összeházasodtak, még a milanói egyetemre járt. Ricky pedig gazdag családból származik, jó nevelésben részesült, bár iskoláiról nem tudok. Maldini feleségéről is olvastam ilyesmit, plusz ő mindig olyan pozitívan nyilatkozik, értelmes válaszai vannak. Ez nem függ össze a szellemi tudásával, de nem mindig az a fontos, hogy kinek mekkora az IQ szintje. Lehet valaki intelligens úgy, hogy nem művelt. (ha értitek mire gondolok.)
A másik véglet meg: (lehet, hogy tévedek) Inzaghinak (a már sokszor említett Pippo) meg nincs érettségije.

Thunder, teljesen igazad van. Csak a focisták körében feltűnően sok a modell. Vannak más gazdagok, vannak más sportolók „Náluk” sokkal több a civil barátnő, feleség. Oké, hogy a futballisták a leggazdagabb sportolók, és a fociban van a legtöbb pénz, de ez akkor is feltűnő. Persze, egy modellnek könnyebb megismerkednie egy „sztárral”, afterpartik, zártkörű partik…
Lehet, hogy közhely, de nem mindig a külső számít. Megismerhetsz egy álomszép lányt, ha annyira buta, hogy nem tudsz vele normális dolgokról elbeszélgetni. Legfejjebb akkor, ha focista vagy, erre utalt Jan is. Folt a zsákját.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 18:01 
Sztorihajhász

varga niki írta:
Én úgy lennék focistafeleség...
Csak az a baj, hogy minden feleség modell

Az a baj, hogy (már bocsi, de) női szemmel nézitek a dolgot.

Férfi szemmel lényegesen egyszerűbb: miért ne lenne minden híres focistának modell a nője?

Amúgy meg, egyszerű a képlet: ti sem álltok le egy hajléktalannal. Ők sem kezdenek olyannal, aki "alattuk van" (hozomány vadászok, rajongók, stb. miatt sem). Csak hozzájuk képest mi is alul vagyunk. Nincs ebben semmi rossz; a nagy anyagi, társadalmi különbségek könnyen megölnék a kapcsolatot.

Ha meg már válogathatnak, akkor nyilván a legszebb nőket szedik össze :) Én is azt tenném :lol:

(kivéve persze aki elég "peches" ahhoz, hogy sztár létére szerelmes legyen, és ne tudja kiélvezni a lehetőségeit :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 17:45 
Fanfic-faló

varga niki írta:
Én úgy lennék focistafeleség...
Csak az a baj, hogy minden feleség modell

bezony, ott a pont. ráékerestem a neten 1-2 focistafeleségre/bnőre, és szinte mindegyik modell (kiv. raul, ha te mondod, niki, én meg még torrest tudom, aki tinédzserkori szerelme mellett tart ki már sok-sok éve). ezt látva pedig felmerül a kérdés: a focisták azért választanak mindig szupermodell és/vagy szépségkirálynő feleséget, mert ők vannak velük egy szinten agyilag...?

de most komolyan. ha most nagyon rosszindulatú akarnék lenni, mondhatnám, h mindkét embercsoportot csak 3-3 dolog érdekli (talán pont azért passzolnak annyira össze):
focisták - labda, izom, cash
modellek - smink, shoppingolás, cash

ilyen egyszerű a képlet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 17:01 
Írópalánta

devina írta:
Pippo mindenkit nyaralni kísérget...

:x Idén vajon kivel megy? Én a Maldini családra tippelek.
heh, Pirlo. Gondoltátok volna, hogy a csapatban ő a poéngyáros? A viccei középpontjában pedig Gattuso áll? Csak azért, mert kiváncsi, hogy fog rá reagálni. Nestáról régebben azt olvastam, hogy egy nyafka, kényes kis nyápic, de (ugyanebben az interjúban) Pirlo elmondása szerint ő a "társa" a poénkodásban.

devina írta:
Most nézzétek, lányok, ezek a futballisták... :x :x

Én úgy lennék focistafeleség. Ha milanos plusz pont, szívesen szurkolnék neki. Lejárnék a gyerekekkel a meccsre. :D Bár ha nem az, akkor sincs baj, élő példa rá a Costacurta család. A feleség juvés, a kisfiú interes (:S Lampard az interé. :( Várható volt, hogy Mourinho visz majd valakit magával, de miért pont őt? Apu szerint jövőre verhetetlenek lesznek. De apuról azt is tudni kell, hogy egy vészmadár. Mit lerendezett, amikor tavasszal a milan-interen az inter szabadrúgást kapott az utolsó percben.) Costacurta pedig nem kérdés, őt ismerjük.
Csak az a baj, hogy minden feleség modell. :-( Leszámítva Raulét, az övé ügyvéd.

Spanyolok: A videóban van egy fazon, aki fecskében ugrál, az egyik lábát lendíti fel, talán kán-kán mozdulatok?! Na, ő ki lehet? Én Güizára tippelek. A lényeg, hogy nagy arc. :D Bár mindenki az, édesen ünnepelnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 15:14 
Zöldfülű

varga niki írta:
Tavaly nyáron képek készültek...

:)) :))

Pippo mindenkit nyaralni kísérget... Tavalyelőtt olyan képeket is láttam, hogy az öccsével és annak barátnőjével, fekete fürdőgatyában; még azon a nyáron a Pirlo házaspárral nyaralt, sz'al ő megy mindenhova... :D
És bár nem kétséges, örülnék, ha találna valakit, nekem mindig így marad meg - agglegényen, gólkirályként, csatakosan ordítva... 8-> =P~ :x

varga niki írta:
Személy szerint nekem ez fájó, mert pont az olaszokat ejtették ki...

Totálisan egyetértek. Az olasz védekezés ugyan megérdemelt volna egy különdíjat^^, az a 11-es átok, ami néha-néha felüti a fejét némely meccsen igazán fájó pont. Pirlo, Gattu, Canna is, de főleg Pirlo kellett volna a sikerhez. :x *már-már unja magát a mániájával^^*

Hát nem tudom, nekem kifejezetten tetszett Casillas fecskében. *elhajol Jan kövei elől* Olyan kis drága volt, igazán nem azt figyeltem. *ehhem-ehhem* De kétségkívül az a legkényelmesebb, egyben legmulatságosabb. De miért is vagyok meglepve? Puyol is bevallotta, hogy néha jégeralsót hord. Hidegebb napokon, edzésen és horgászáshoz, télen... :)) :)) :)) X''DDD

Most nézzétek, lányok, ezek a futballisták... :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 14:39 
Írópalánta

devina írta:
...és a az örök agglegény-listát a """veterán""" futballisták között. ;;) :D
már mindenkinek van felesége a vele egykorúakból a milanban, csak neki nem... =P~

Felesége, meg gyereke(i) is. Majd egyszer őt is megtalálja a nagy ő, és akkor ő lesz a legjobb apuka a világon. Tavaly nyáron képek készültek Costacurtáról és a családjáról, amikor épp nyaraltak. Eh, ki volt velük? Hát Pippo. xD :x

devina írta:
én is néztem ilyen videókat és azt hiszem, jól jött nekik ez az eb-győzelem. olyan szép mosolyokat csalt az arcukra és már ezért megérte. ésésés... olyan kis hülyén kávébamártogatósak ilyenkor, nem?! XD
igazán büszkék lehetnek magukra. :) ;)
hehh. és azt is észrevettem, hogy közülük nagyon kevesen tudnak csak igazán jól angolul. pölö torres is: a videó elején azt hittem spanyolul beszél... :roll:

Tényleg az nyert, aki megérdemelte. Minden világversenyen a spanyolok nagyon jól szerepeltek az elején, aztán az egyenes kiesésnél meg mindig elbuktak. Most győztek.^^ Személy szerint nekem ez fájó, mert pont az olaszokat ejtették ki, de ez az olasz csapat most nem volt olyan, mint 2 éve. Valami hiányzott. (csak ismételni tudom magam, de Cannavaro, Pirlo, Nesta :cry:)
Először én is azt hittem, hogy spanyolul beszél. Fabregas, Xabi, Reina, Torres stb. azért biztos tud angolul. Utóbbi 1, a többiek meg már több éve a Premier League-ben játszanak.

Szerintem a pályán minden focista fecskét hord. Mondjuk... kényelmesebb, és praktikusabb is. Ők még igenis szép látvány. Cassano már egy másik eset. Rá biztos azonnal visszaparancsolnám azt a nadrágot. Viszont Pippo (már megint) nagyon jól mutatott alsónadrágban, vörös-fekete kockás zászlóval a kezében a BL megnyerését követő ünneplésen.^^
De ha már férfi alsónadrágok. Állítólag Sheva golfozás és focizás közben is tangát hord.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 12:40 
Tollforgató

Tegnap apámmal egész este a tve-t néztük (valami spanyol adó) és arról a repülőgépről közvetítettek, amin a spanyolok utaztak. A stuardes-ek még táncoltak is nekik. :D A végére már azt hittem, megtanulok spanyolul. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 12:26 
Fanfic-faló

devina írta:
én is néztem ilyen videókat és azt hiszem, jól jött nekik ez az eb-győzelem. ...olyan kis hülyén kávébamártogatósak ilyenkor, nem?!

:D:D:D de, azok! :D

mondjuk valahogy azért most olyan furán érzem magam, h láttam ikert egy szál fecskében (??!?!??!) ugrálni. lehet, ezt a látványt ki kellett volna hagynom. mert hát... fecske? meg azért az igénytelenségnek is van egy határa, fiúk... :-Ą
na mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 10:04 
Zöldfülű

varga niki írta:
...még mindig ő vezeti az örök góllövő ranglistát...

...és a az örök agglegény-listát a """veterán""" futballisták között. ;;) :D
már mindenkinek van felesége a vele egykorúakból a milanban, csak neki nem... =P~

varga niki írta:
Én is hoztam Nektek valamit...

én is néztem ilyen videókat és azt hiszem, jól jött nekik ez az eb-győzelem. olyan szép mosolyokat csalt az arcukra és már ezért megérte. ésésés... olyan kis hülyén kávébamártogatósak ilyenkor, nem?! XD
igazán büszkék lehetnek magukra. :) ;)
hehh. és azt is észrevettem, hogy közülük nagyon kevesen tudnak csak igazán jól angolul. pölö torres is: a videó elején azt hittem spanyolul beszél... :roll:

levetkőzhetett volna mindegyik... :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 8:35 
Írópalánta

devina írta:
.....meg hát, kilöki itt nekem a csatársorból pippót (:x)

Azt meg nem akarjuk.^^ Végülis semmi közöm Pippóhoz, de olyan jó érzés fog el, ha róla beszélnek, és ha őt dícsérik. Általában ez milan szurkoló szokott lenni, a "többiek" nem szeretik. Múltkor is egy nagyon durva hangzatú cikket olvastam róla. De mit számít, ha még mindig ő vezeti az örök góllövő ranglistát a nemzetközi kupákban?!^^

Hehe... :)) Nekem is a bíróbácsis, a létrás és a nem pislogok-os tetszik legjobban.

Én is hoztam Nektek valamit, csak nekem ehhez semmi közöm.

Sexi, félmeztelen spanyolok =P~ =P~ =P~
Áh, David Villa. :D =)) Igazán ő is levehette volna azt a mezt. /:) 8-| 8->

Viva Espana...
Héj, héj Casillas! Mit keres rajta az a német mez? Igazán, már itt is követhették volna Puyol példáját. Torre mennyires édesen beszél! 8-> :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 20:55 
Tollforgató

Jesszum, Jan... huh... na, asszem a szmájlik kifejezőbbek: =)) =)) =)).

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 20:52 
Fanficbúvár

Jan, ezek ütöttek XD *földön fetrengve röhög* engem főleg a "Bíró bácsi..." kezdetű ütött ki XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 20:47 
Fanfic-faló

hehehe XD unatkoztam. (remélhetőleg) vicces iker (defurinevevan) casillas képek by me:

http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... sillas.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... e78b39.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... llasgi.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... e/610x.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... sillas.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... 660165.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... llas-1.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... 7867_t.jpg

have fun :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 19:39 
Zöldfülű

zambrottának nagyon jó helye lesz a milanban és eszméletlen "jó vásárt" csináltak berlusconiék. azok a játékosok, akik eleve jók, tehetségesek és legfőképp fejleszthetőek (sz'tem az istenadta tehetségnek is kell gyakorlás), csak egy kis kisiklás vette el "kedvüket", és a milan megvette, rengetegen kerültek újra a jó sínre. amiatt mondom, hogy a katalán kapafognak lehetősége lesz felállni abból a pocsolyából, amiben két szezon óta tesped. és ha emellett még rúg is egy pár gólt nekünk... :) de persze, mivel eleve nem bírom, mint jellemet, nem is örülök neki. meg hát, kilöki itt nekem a csatársorból pippót (:x)

én legszívesebben a horvátokat emelném ki az eb folyamából, mert az ő játékuk volt az egyik igazán minőségin támadó játék. érdekes, hogy mikor az olaszokat kiejtették a spanyolok, akkor nem bőgtem. nem volt akkora pofánvágás, hiszen egész idő alatt csak védekeztek mindketten, de mikor a horvátoknak bevarrtak a törökök egyet a 122 percben (!!!=(() akkor elpityeredtem.

és bár az oroszoknak eszembe sem jutott szurkolni, be kell valljam néha el-elcsodálkoztam, hogy egy válogatott szinten ilyen fiatal csapat mennyire összeszokottan, erőteljesen, menetelőn hajt előre. és egy ideig el is gondolkoztam rajta, mi lenne ha ők kerülnének a döntőbe... az se lett volna rossz. arshawin fantasztikus volt, de hát a spanyol meccsen bealudt. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 19:36 
Tollforgató

Azért így is meglepetés volt a döntő. Én is a portugálokat vártam oda előzetesen. Hál' istennek enm jutottak el oda. xD
Hát igen, ott Arshavint nem iagazán haygták játszani, vagy csak nem tudott. :S Mindegy, szerintem szép nagyon tőlük ez az elődöntő is. :) A bronzmeccset én is hiányoltam. Nem értem, ha a vb-n van, akkor itt miért nem. :roll:

Igen, azt már tudom, hogy az Uefában a Milannak fogok szurkolni. A Zenitből sztem elég sokan el fognak igazolni, sz'al az mondjuk ki is esik. Bár ki tudja, lehet ők jövőre BL-ben indulnak. :roll: A BL-bne meg Barca ugye, de az elődöntőben tavaly (főleg Torres miatt) megszerettem a Liverpoolt is, bár velük eddig se volt bajom. Meg hát a döntőben a Chelseat is. Meg egyébként is ott van Ballack, meg Terry is. Arsenalban meg Fabregas... :x Bayern meg nem t'om, hogy áll. Ott csak asszem Lahmot szeretem. Mondjuk, amúgy sem szeretem különösebben a német focit. :roll: Olasz csapatok közül meg egyértelműen a Milan a kedvenc.

Szerintem is nagyon jól játszott, meg Xavi is. Nem hiába lett ő az EB legjobb játékosa. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 19:18 
Írópalánta

Az oroszokkal én is nagyon szimpatizáltam. Igazság szerint én a spanyolok ellen is nekik szurkoltam. Örültem volna, ha egy meglepetés csapat kerül a döntőbe. Mindenki a portugál-holland döntőt várta, erre tessék. Az oroszok egy igazi csapatot alkottak, mertek támadó focit játszani a nagy hollandok ellen. Azt hittem, hogy majd kontrából fognak játszani a svédek ellen is. De nem, tényleg szép menetelésük volt az elődöntőig. A spanyolok ellen meg Arshavin nevét ha 2x hallottam, nem játszották azt amit előtte, ki is estek. Még mindig sajnálom, hogy a 3. helyért nem volt döntő. Jó kis meccs lett volna az is.

Miért Finny, még kinek fogsz szurkolni? :) BL-ben a Milan nem indulhat, így ott maradt egy üres hely. Azt még nem döntöttem el, majd meglátom, hogy szerepelnek a csapatok a csoport meccseken. Szeretem a Liverpoolt, Barcát, és olasz csapatoknak is szorítani fogok, mint a Roma, vagy a Juve.
Ha már Barca, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a döntőben Iniesta az egyik legjobb volt. Sőt, az egész EB alatt jól szerepelt.^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 19:00 
Tollforgató

varga niki írta:
Ha hozná a régi formáját, akkor biztos helyet kapna a kezdő 11-ben. De vajon lesz még olyan jó, mint régen? Szerintem igen, ha olyan helyre kerül. Kakával biztos jól megértenék egymást. Pato, mint 3. brazil meg lenne hab a tortára. Csak én a 2 csatáros játékot jobban kedvelem. Ha Ronaldinho jönne, akkor meg garancia az 1 csatár. Viszont a milan ezzel az 1 csatáros, karácsonyfa taktikával ért el nagyobb sikereket, szóval... Nem tudom, egyenlőre a Milannak még túl drága Ronaldinho. De ha ők nem tudják megfizetni a 30 millót, akkor egy kiscsapat ki fogja? /:)

Arshavint én is szívesen látnám a Milanban. Csak az a baj, hogy az ő álma a Barca. Szerintem vinni is fogják őt. (Tényleg piszkosul helyes. :x)Oroszoktól Pavlyuchenko is nagyon tetszik még: mind pasi, mind játékos.

Szerintem is jól megértenék egymást. :) Meg így mondjuk még egy okom lenne, hogy szurkoljak a Milannak. Túl sok csapatnak fogok szorítani jövőre. x"D Mindegy, az örök favorit akkor is a Barca marad. :D

Remélem sikerül megegyezniük a Zenittel, mert téll nem olyan fiatal már Arshavin, sz'al nem biztos, hogy később még lesz ilyen alkalma...

Az oroszoknál azért voltak nagy felfedezettek. Meg nagyon szimpi volt az egész csapat. Ha a spanyolok (:x) nem jutottak volna dntőbe, vlasz nekik drukkoltam volna. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 18:53 
Írópalánta

Ha hozná a régi formáját, akkor biztos helyet kapna a kezdő 11-ben. De vajon lesz még olyan jó, mint régen? Szerintem igen, ha olyan helyre kerül. Kakával biztos jól megértenék egymást. Pato, mint 3. brazil meg lenne hab a tortára. Csak én a 2 csatáros játékot jobban kedvelem. Ha Ronaldinho jönne, akkor meg garancia az 1 csatár. Viszont a milan ezzel az 1 csatáros, karácsonyfa taktikával ért el nagyobb sikereket, szóval... Nem tudom, egyenlőre a Milannak még túl drága Ronaldinho. De ha ők nem tudják megfizetni a 30 millót, akkor egy kiscsapat ki fogja? /:)

Arshavint én is szívesen látnám a Milanban. Csak az a baj, hogy az ő álma a Barca. Szerintem vinni is fogják őt. (Tényleg piszkosul helyes. :x)Oroszoktól Pavlyuchenko is nagyon tetszik még: mind pasi, mind játékos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 18:45 
Tollforgató

varga niki írta:
Én se örülnék Ronaldinhónak. Akkor inkább már egy csatár: Drogba!? De titkon még mindig abban reménykedek, hogy visszajön Sheva.

Hát mondjuk, egyiknek se ment mostanság túlságosan a játék. :? Én annak örülnék (bár ez már lehetetlen), ha Ronaldinho maradna a Barcanál. Persze lehet a váltás jót tenne neki, de akkor is annyira összenőtt már a személye a Barcával. :( Na, mindegy, a lényeg, hogy olyan csapathoz kerüljön, ahol lehetőséget is kaphat, és nem csak a kispadon fog ülni. Sz'al akkor inkább vmi kevésbé nagy csapathoz igazoljon, mint a Milan. :roll:

Arshavin, meg remélem jön a Barcához. Annyira aranyos az a pasi. *.* (Meg a kisfia is. xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 18:38 
Írópalánta

devina írta:
Ringhio = Gattuso :D
gondolom hallottad már, hogy orrszarvúnak (rino, ringhio) hívják a olaszban, mert, hát... olyan. a kis dühöngő... :x ;;)
hujjuj, kakát ki is felejtettem vagy nestát; maldinit, a nagy öreget, aki mindig a milan alapköve és legnagyobbja lesz, annak ellenére, hogy nem játszik. :( és most ronaldinho... :-O ~x( $ear #-o :-< *elrejti undorgó fintorát egy hatalmas álmosoly mögé*

Hát persze. Én Rinónak ismertem. Kis dühöngő... :x A csapat lelke és motorja.^^
Jajj tényleg: Nesta. De ha már itt tartunk, mondhatnám Jankút (többieknek is ismerős lehet: Marek Jankulovski, EB, cseh válogatott. Végig ügyes volt, és baromi helyes. ;) ) is. Zambrottának meg külön örülök, hogy jön. Remélem nálunk újra hozza régi formáját.

Én se örülnék Ronaldinhónak. Akkor inkább már egy csatár: Drogba!? De titkon még mindig abban reménykedek, hogy visszajön Sheva. Nem rég olvastam, hogy erre nagyon kevés az esély. :( Pedig nem is játszott jól a Chelsea-ben.

finnigan írta:
Unai. :) Szegény. :))

Uh, tényleg. Unai Casillas. Ejtsétek ki, úgy nem is olyan rossz. Édes. :x De mennyire nem spanyol.

Szerk.: De jövőre fog. :D Mármint Maldini. Mert hosszabított.^^ Baresi Puyolt hasonlította hozzá, aki ezt megtiszteltetésnek vette. Az egyik, sőt legnagyobb védőnek nevezte. Pár napja volt 40 éves, de még mindig a csapat egyik legjobbja. A fiait pedig imádom.^^ Egyikből biztos focista lesz. A nagyobbik már most milanos.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varga niki 2008 június 30 (hétfő), 18:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 18:21 
Tollforgató

varga niki írta:
Az öccsének még furább, azt meg sem tudtam jegyezni.

Unai. :) Szegény. :))

Közben késve, de csatlakozik: Vííí, nyertek a spanyolok! Annyira ügyesek voltak. Voltak kritikus pillanatai a döntőnek, de sztem végig a spanyolok uralták a játékot, sz'al megérdemelték nagyon. :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 17:13 
Fanfic-faló

devina írta:
kakát ki is felejtettem vagy nestát...

kaki és nestea... XD bocsi, de ilyen nevek mellett iker még tök értelmes és szokványos.

ha már off: lena, nem, nem cantemus. egyszerű, mezei főiskolai könnyűzenei kórus.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 16:36 
Billentyűzetgyilkos

Lena Lia írta:
Off: Jan, te a Cantemus kórusba jársz?

hát ezt tényleg nem ide kéne írni... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 15:15 
Zöldfülű

Ringhio = Gattuso :D
gondolom hallottad már, hogy orrszarvúnak (rino, ringhio) hívják a olaszban, mert, hát... olyan. a kis dühöngő... :x ;;)
hujjuj, kakát ki is felejtettem vagy nestát; maldinit, a nagy öreget, aki mindig a milan alapköve és legnagyobbja lesz, annak ellenére, hogy nem játszik. :( és most ronaldinho... :-O ~x( $ear #-o :-< *elrejti undorgó fintorát egy hatalmas álmosoly mögé*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 14:14 
Írópalánta

devina írta:
*ugrál, vigyorog és milliomodszorra is megölelgeti azt a bizonyos pirlo-posztert, hogy talált egy milan-rajongót* Pirlo :x Ringhio :x Pippo (<-ez a hitvallás^^) ;;)
Más lett volna, persze, hiszen az ő felíveléseiből, szabadrúgásaiból akár gól is lehetett volna. :( De mindegy, majd a VB-n... <:-P

Ringhio? :-O Kiről is beszélünk? :)
Pippo<3 (És mi lett volna ha ő kint van. Tuti Pirlo megint megrúgta volna, és beppattan róla, mint 2007-ben) és Pato, Kaká, Gorcu, Pirlo, Gattu, Maldini, Ambro, és ex-milanos Sheva... Nekem ez a hitvallásom.^^
Igen, és Pirlo az egyik legjobb 11-es rúgónk. De ezen már mind1 szomorkodni. :(

Anyum nem néz focit. Én a tesómmal és a barátnőmmel nézem. Illetve barátnőm csak EB idején. Év közben pedig olasz bajnokságot, ezért is - na meg még 100 más miatt- szeretem az olaszokat annyira.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 13:56 
Tollforgató

Off: Jan, te a Cantemus kórusba jársz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 11:24 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
Jan Collie írta:
*denszel, szalszázik, rázza, dobog, kalimpál*
:D:D:D:D:D:D:D:D
VIVAAAAAAAAAAA ESPANNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
*magára húz három Áj láv Iker (defuribaszknevevan) Casillas-os pólót, és tovább ugrál*
jó meccs volt :) anyámmal minden focistát kielemztünk XD ez jó pasi, az annyira nem, de milyen gyors!
muternak a német jansen tetszett legjobban :D, de beismerte, h "nahát ez a spanyol kapus is nagyon jóvágású".

*egyetért, majd csatlakozik*a zénanyámat nem nagyon érdekelték a focisták, ő arról álmodozott, milyen jó lenne ott lenni, milyen jó lehet ott a hangulat. xD

*szintén csatlakozik* nálunk anyámat nem érdekli semmi XD viszont 4 éves öcsémnek a kapusok a kedvencei (főleg Van Der Saar meg persze Casillas :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 10:37 
Tollforgató

Amióta elkezdődött az EB, nekem meg annyi nyálam van. xD És folyton köpködök. Apám múltkor le is szidott. Bnőmmel mindig megyünk kutyátsétáltatni, és együtt köpködünk, mivel ő is köpőbeteg. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 10:34 
Zöldfülű

Jan Collie írta:
nálunk ilyen beszólások szoktak lenni meccsnézés közben:...

:D :D kábé nálunk is. anyám például állandóan felhördül, ha meglát egy focistát köpni és elkezdi bizonygatni, hogy stresszhelyzetben nem megemelkedik a nyáltermelés, hanem csökken, nem is érti miért kell folyton köpködni... :)) (anatómiát is tanult a szentem :) ) és amúgy is mindig olyankor közelítenek egy játékos felé, mikor köp egyet. :| ilyenkor fogom a fejem. aztán megbököd, hogy "jujj, milyen szép vádlija van annak, meg milyen tetkói ennek..." kész. :x >:D<

mindketten sportemberek lévén, nagyon tudunk hajrázni, üvöltözni, anyázni, hőbörögni, elérzékenyülni. sz'al nálunk akármilyen meccs-nézés igen érdekesen zajlik. (apám és öcsém meg csak fintorognak...)
:)) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 10:12 
Fanfic-faló

devina írta:
Idézet:
...anyámmal minden focistát kielemztünk XD

ugyanez. :)) de mi tovább is fejlesztettük... [color=white]feljegyeztük melyiket mire lehetne "használni": kávébamártogatós-e^^ (azaz babusgatnivaló, édes)...

:)) :)) :)) kávébamártogatós... :D ez nagyon nagy XD
az én muterom kénytelen velem nézni a sportközvetítéseket. névről ált. nem tudja, h kinek szurkolok, de felismeri, ha látja pl brian joubert-t, h "jaj, hát őt ismerem! szereted ugye? hiszen milyen jóképű..." :D
nálunk ilyen beszólások szoktak lenni meccsnézés közben:
- mikor cibálják egymásról a mezt: "húzzad, szedd le róla!"
- "a vége a legjobb, amikor mezt cserélnek és vetkőznek"

tegnap iker egy ponton megigazgatta a köhöm... a "kis-ikert", anyám felhívta rá a figyelmemet, mire én: "megigazgatnám én neki..:"
anyám pedig miután húszszor elmondta, h "istenem, milyen szépek ezek a német fiúk!", megjegyezte, h ballack megérne neki egy-két hét ajtócsapkodást itthon... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 10:10 
Tollforgató

Jan Collie írta:
*magára húz három Áj láv Iker (defuribaszknevevan) Casillas-os pólót, és tovább ugrál*
jó meccs volt :) anyámmal minden focistát kielemztünk XD ez jó pasi, az annyira nem, de milyen gyors!
muternak a német jansen tetszett legjobban :D, de beismerte, h "nahát ez a spanyol kapus is nagyon jóvágású".

*egyetért, majd csatlakozik*a zénanyámat nem nagyon érdekelték a focisták, ő arról álmodozott, milyen jó lenne ott lenni, milyen jó lehet ott a hangulat. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 10:02 
Zöldfülű

Idézet:
...anyámmal minden focistát kielemztünk XD

ugyanez. :)) de mi tovább is fejlesztettük... feljegyeztük melyiket mire lehetne "használni": kávébamártogatós-e^^ (azaz babusgatnivaló, édes) vagy inkább BIIIIP (gondolom mindenki tudja... ;) ) vagy csak olyan néznivaló... :#-)
de hát anyumat nem tántorítja el semmi a zidane-buffon-imádattól. sőt! nagymamám azt mondta, neki egyedül zidane kell és mennyire csinos... :) :-O én meg megmaradtam csorgó nyállal, toporogva a kis indián mellett *meglengeti az I LUV RAMOS- zászlóját*
mennyi mindenre való a meccsnézés... korosztályok sorát tartja folytonos izgalomban... :D :D mondhatjuk: a foci tekintet nélkül korra, nemre, beállítottságra, érdekes dolog... :x

cupp csajok!!! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 9:47 
Zöldfülű

Az olaszok nincsenek elszállva maguktól. A pofátlan pöffeszkedés^^ ill. értelmes bizakodás között azért van különbség. Az olasz foci a legminőségibbek közé tartozik (vagy akár A legminőségibb) és ezt nem az idézte elő, hogy nagyképűek vagy beképzeltek. Az olasz focit körülbelül 6 éve respektálom és imádom; igaz ez idő alatt volt egy pár mélypont, azt kell mondjam, messze felülmúlja ez a nemzet az "általános foci" fogalmát. De nem fanatizálok. :)

Idézet:
Pirlo, istenem. Imádom.^^ /// ...mennyivel más lett volna minden, ha ő is játszhatott volna.

*ugrál, vigyorog és milliomodszorra is megölelgeti azt a bizonyos pirlo-posztert, hogy talált egy milan-rajongót* Pirlo :x Ringhio :x Pippo (<-ez a hitvallás^^) ;;)
Más lett volna, persze, hiszen az ő felíveléseiből, szabadrúgásaiból akár gól is lehetett volna. :( De mindegy, majd a VB-n... <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 6:11 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 29 (vasárnap), 22:23 
Írópalánta

Ezt az olaszok el vannak szállva maguktól dolgot valahogy még mindig nem értem. A spanyolok meg nem vertek le senkit. :D 11-esekkel kikapni nem szégyen. Főleg egy ilyen csapattól.
Pirlo, istenem. Imádom.^^ Poszterből csak egy van a szobában, a sok Kaká mellett nem nagyon fér el több. Persze, hogy sírt, mennyivel más lett volna minden, ha ő is játszhatott volna. Mind1, majd a VB-n. Visszatért hozzánk Marcello Lippi.^^

Fura, én csak "egy zászlós kocsit" láttam, az németes volt. :?
Egyébként teljesen megérdemelten győztek a spanyolok. Sőt, még több is volt bennük.

Igen, fura neve van. Régebben olvastam, hogy a szülei nyaralni voltak, és nagyon megtetszett ez a név, így lett baszk neve. Az öccsének még furább, azt meg sem tudtam jegyezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1140 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra