Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 február 11 (kedd), 0:14

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1140 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:46 
Fanfic-faló

finny: massa-téren nem értünk egyet XD

és pénteken a srácok??? ne máááár... mindig ők kezdenek. jó, mikor FRA-ban volt verseny, akkor is átpakolták, Joubert miatt (nem is nyert :)) ), de azért Kris Berntsson (a svéd kakadu :D :x) annyira nem nagy kaliberű versenyző, mint Broujert, szal miatta megbolygatni az egészet...?

ha van vmi infód, finny, plíz oszd meg, én semmit sem tudok :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:45 
Tollforgató

Liona írta:
Megelőzött vkit, amikor beküldték az SC-t :roll: Rtl klub txt-jén fennvan...

Heidfeld :D

Én azt még sose olvastam. xD

Gondoltam is rád, hogy most mindketten köbö elégedettek lehetünk. :D

Kíváncsi leszek a jövő heti futam, hogy alakul. ;;)

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:42 
Tollforgató

Jan Collie írta:
és ma rájöttem, hogy utálom massát >:P . sztem ha bármelyik tehetséges pilóta ülne abban a ferrariban (button, rosberg, burdé - sosemfogomhelyesenleírnianevét, kubica), százszor jobb eredményeket hozna, mint ez a csíra massa... *nem szeret*

HOLNAP KORI!!! :x:x:x:x persze nem lehet kiigazodni a eurosport TV műsorán, de úgy sejtem kedden ismétlik majd a fiúk rövid programját 10:30-tól, és este 7-től pedig LIVE a kűrt. ahogy elnézem, nem bajlódnak azzal, h hétfőn is közvetítsék élőben a srácok rövidjét :roll:
*hajrá verner! táblákat lengetve elvonul*
asszem hamarosan ismét avatar-csere lesz XD pedig bírom ezt a dumbisat :g

(Massa :x) De igazad van, tényleg nem megy neki az utóbbi időben. Pedig a tavalyi évad elején még... :roll: Na, majd meglássuk.

Én úgy tudom, hogy pénteken lesz a férfi rövidprogram, és szombaton a kűr, mert a svédeknek (ott lesz, ugye? xD) férfi versenyzőjük van jó. Hogy ki, ne kérdezzétek. xDD És kedden kezdenek a párosok talán, de ebben már abszolút nem vagyok biztos. Mindjárt utánanézek, ha tudok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára finnigan 2008 március 16 (vasárnap), 20:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:39 
Fanficbúvár

finnigan írta:
Lina: A Barichellós büntetésről én is olvastam, de Alonsót hogyhogy?
Megelőzött vkit, amikor beküldték az SC-t :roll: Rtl klub txt-jén fennvan...

Heidfeld :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:39 
Fanfic-faló

F1: rég láttam ilyen jó futamot :) kedvencem, buttonka persze az első öt percben kiesett, de ettől függetlenül nagyon jó kis verseny volt. burdoiesé.... öhm BURDÉ vagy hogyhívják, na őt nagyon sajnáltam a végén, na meg szegény kimi... amit az a srác az elmúlt két napban kapott...?

és ma rájöttem, hogy utálom massát >:P . sztem ha bármelyik tehetséges pilóta ülne abban a ferrariban (button, rosberg, burdé - sosemfogomhelyesenleírnianevét, kubica), százszor jobb eredményeket hozna, mint ez a csíra massa... *nem szeret*

HOLNAP KORI!!! :x:x:x:x persze nem lehet kiigazodni a eurosport TV műsorán, de úgy sejtem kedden ismétlik majd a fiúk rövid programját 10:30-tól, és este 7-től pedig LIVE a kűrt. ahogy elnézem, nem bajlódnak azzal, h hétfőn is közvetítsék élőben a srácok rövidjét :roll:
*hajrá verner! táblákat lengetve elvonul*
asszem hamarosan ismét avatar-csere lesz XD pedig bírom ezt a dumbisat :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:37 
Tollforgató

Lina: A Barichellós büntetésről én is olvastam, de Alonsót hogyhogy?

Luna: Nekem a harmadszorri nézésre (kétszer magyaron, egyszer németen) már egészen tiszta volt minden. :lol:
Am örülök, hogy senki nem sérült meg. Én attól féltem, hogy lesz vmiféle Kubica-féle. :S Glocknál féltem nagyon...

(Ezt most muszáj: Rosbeeeeerg!! =D> :x :x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:33 
Fanficbúvár

Barichello-t utólag kizárták, és lehet, hogy Alonsót is megbüntetik. Szal Räikkönen kapott egy pontot, de lehet, kettő lesz belőle :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 19:28 
Billentyűzetgyilkos

sztem viszont ez már túl sok volt XD folyton csak kapkodtam a fejem, h most mivaan? XD máskor három verseny alatt nem történik ennyi minden

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 17:23 
Fanficbúvár

wííí, jó kis futam volt ez :D kisRosberg megérdemelte már ezt a dobogót :D Kimit meg utólérte jól megszokott átka... Alonso meg sztem örül ennek a 4. helnyek ennek a Renault-tal... hátha javul még :D :D :D mind1, csak a többi versenyen ne húzzon el ennyire hamilton, és tökély lesz ez a szezon is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 14:28 
Tollforgató

Kristie írta:
Amúgy szerintem Nadal csak örül a lehetőségnek, itt nincs ilyen együttérzés, hogy beteg, ezért veszteni fogok, és megvárom míg megggyógyul. :)

főleg úgy, hogy a Roland Garros is közeleg. És Federer nem biztos, hogy addigra túl lesz a betegségen. Pedig már nem sok esélye van megcsinálni a Grand Slamet.

Nem úgy értettem, hogy így direkt nem akar majd nyerni, mert nyilván nem így van. Csak szerintem tisztább lenne, ha nem egy betegség miatt csúszna le onnan Federer... :roll:

Hát azért Sampras ellen tudott nyerni. Bár ő már azért elég régóta nem aktív teniszező, de egykor mégiscsak ő volt a best. Na, mindegy. Remélem meggyógyul, és nem így veszti el az első helyet. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 23:04 
jóanyátok ügyfélszolgálat

finnigan írta:

Kristie: Én is olvastam szegényemről, de azért enm olyan biztos, hogy addigra megelőzik. Elég nagy a lemaradásuk hozzá képest, meg ők is ronthatnak. (Pl. mint Nadal Dubaiban) Bár sztem se Nadal, vagy se Djokovic (:x) így akarják megelőzni Federert, sz'al ez így nem lenne jó... :s

Nadal már ott van a nyakán. Federernek mázlija volt azzal, hogy Nadak nem jutott döntőbe, mert akkor már nem ő lenne a világelső. Egy meccsen múlt az egész. kétszázvalahány pont már csak a különbség. az semmi.

Amúgy szerintem Nadal csak örül a lehetőségnek, itt nincs ilyen együttérzés, hogy beteg, ezért veszteni fogok, és megvárom míg megggyógyul. :)

főleg úgy, hogy a Roland Garros is közeleg. És Federer nem biztos, hogy addigra túl lesz a betegségen. Pedig már nem sok esélye van megcsinálni a Grand Slamet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 21:04 
Tollforgató

Szerintem is közvetíti az mtv, legalábbis a kűröket biztos. A rövid programokat meg a eurosport adja. :)

*am zsong: Forma1 :x, kori :x, meg csütörtökön-pénteken lesz síugrás is :x*

Kristie: Én is olvastam szegényemről, de azért enm olyan biztos, hogy addigra megelőzik. Elég nagy a lemaradásuk hozzá képest, meg ők is ronthatnak. (Pl. mint Nadal Dubaiban) Bár sztem se Nadal, vagy se Djokovic (:x) így akarják megelőzni Federert, sz'al ez így nem lenne jó... :s

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 14:09 
Fanfic-faló

Sac írta:
Gyors kérdés: műkori VB március 24-e? vagy én tudom rosszul? ja és nem tudja valaki, hogy az m1 adja-e?
és még valami: Ki nézi 125 cc-seket (motor~Talma) ?

ahogy elnézem márc. 16-23 lesz a VB. és miért ne adná az M1? mindig adja, ez a dolga :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 13:07 
Zöldfülű

Gyors kérdés: műkori VB március 24-e? vagy én tudom rosszul? ja és nem tudja valaki, hogy az m1 adja-e?

és még valami: Ki nézi 125 cc-seket (motor~Talma) ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 21:08 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Nora írta:
Láttátok vasárnap atensizdöntőt Szávayval? Szt. ahhoz képest, hogy mind a ketten középkategóriás játékosok igazán szép meccs volt.

most látom csak ezt a kommentet!
középkategóriás?! :evil:
azért a világranglista 16. helye mióta számít középkategóriának?!
Ági csak nem tud huzamosabb ideig jól szerválni, de majd belejön. Nadalnak se ment az elején. (Gyementyevának meg még most sem megy.)

Federert még ismeri valaki?
nem elég, hogy szegényke átesett egy ételmérgezésen az ausztrál open előtt még mononukleózisa is van. muszáj kihagynia tornákat így néhány hét és már nem ő lesz a világelső :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 21:07 
Fanficbúvár

Cara írta:
jó, én igazából nem is figyletem xD el voltam foglalva azzal, hogy azon keseregjek, hogy elfogyott az üvegemből a víz, és kiszáradásközeli állapotba jutottam :))

szegényke... amikor én voltam, esett az eső XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 21:06 
Könyvmoly

jó, én igazából nem is figyletem xD el voltam foglalva azzal, hogy azon keseregjek, hogy elfogyott az üvegemből a víz, és kiszáradásközeli állapotba jutottam :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 21:05 
Fanficbúvár

Cara írta:
iigen, mi is láttunk egy kisebb versenyt, de halálra untam magam -.-" tévéből azért kissé jobb nézni, mint ott. oda kimész, még ha lelátón vagy nyáron, akkor nagyobb a szerencséd, mert nem a tűző napon kell kibírnod a verseny végéig, és ha eléggé szemfüles vagy, akkor talán kiszúrod a kedvenced, ahogy elsüvít előtted :)) szórakoztató volt, pláne, hogy utána nem hallottam rendesen a bal fülemre *srg*

nekem sikerült kiszúrnom őket, nem volt olyan nehéz, mint gondoltam... én üvöltöttem apukám fülébe, h ki kicsoda :D azt tudtam, h ki hol van, ki az egyes, meg a kettes pilóta, és az egyes feje fölött aza kamera, v mi az piros, a kettesnek meg fekete... na innen lehet tudni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 21:02 
Könyvmoly

iigen, mi is láttunk egy kisebb versenyt, de halálra untam magam -.-" tévéből azért kissé jobb nézni, mint ott. oda kimész, még ha lelátón vagy nyáron, akkor nagyobb a szerencséd, mert nem a tűző napon kell kibírnod a verseny végéig, és ha eléggé szemfüles vagy, akkor talán kiszúrod a kedvenced, ahogy elsüvít előtted :)) szórakoztató volt, pláne, hogy utána nem hallottam rendesen a bal fülemre *srg*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 21:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cara írta:
Reee írta:
Nekem volt ingyen jegyem az arany szektorba vagy hova Hungaroringen .... és nem mentünk el :(( Apu nem ért rá :(( Amúgy meg Räikonnen Rulz :D
jaja ott voltam, a gold szektorba XD kikészített a hőség, de megérte :D

Nekem bátyám security-s volt, szóval én is tök ingyen kinnt lógtam egész héten, azt hiszem ez 2 éve volt.

Annyi előnyöm volt, hogy mivel "belsős" voltam, elcsászkálhattam a boxutcába, meg bemászkálhatam a csapatokhoz is szétnézni.
Azt nagyon élveztem. A versenyt viszont full unalmasnak találtam. XDD Nem láttam értelmét, hogy ott körözgetnek a betonon 40 fokban.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:58 
Fanficbúvár

Jan, én Button győzelmekor voltam kint :D :D :D nagy volt, a Red Bull szektorban ültem, a szektor 9/10-e Schumis volt, én meg ott feszítettem az Alonsós zászlómban meg a sapkámban XD
és pont előttem volt Raikonnen balesete... távcsövön keresztül majd' kiesett a szemem, de nem vette le a sisakját :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:44 
Könyvmoly

Reee írta:
Nekem volt ingyen jegyem az arany szektorba vagy hova Hungaroringen .... és nem mentünk el :(( Apu nem ért rá :(( Amúgy meg Räikonnen Rulz :D
jaja ott voltam, a gold szektorba XD kikészített a hőség, de megérte :D utána operettszínházba mentem de ez már más témakörbe tartozik :)) és egyetértek Reee ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:43 
Fanficbúvár

Reee írta:
Amúgy meg Räikonnen Rulz :D
Aha :D

De én Heidfeldnek is drukkolok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:43 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:42 
Könyvmoly

úú én most nyáron voltam hungaroringen *.* tökjó volt, csak ne lett volna 40 fok x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:41 
Fanficbúvár

én is szeretem az F1-et :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:40 
Fanfic-faló

Phoebe Halliwell írta:
Én most annak örülök, h Forma1 újraindul :D :D :D nemtom miért néz mindenki nagyot, nemértem mi baj van azzal, ha egy lány rajong a Forma1-ért :D :D :D hát még élőben mekkora élmény volt 8->

hűű voltál a hungraroringen? :) mellesleg én is szerettem sokáig a forma1-et, de sztem rossz periódusban kezdtem nézni. akkor, mikor tartott a schumi egyeduralom. úgyh 3 évig azt néztem, hogyan nyer meg minden második versenyt az "öreg". ennek annyi haszna lett, h most már kívülről fújom a német meg az olasz himnuszt :))
amúgy buttonnak szurkoltam, de durván. de nem hozta azokat az eredményeket, amelyeket szerettem volna, így feladtam a dolgot... és mikor végre hozta az eredményt (első lett a hungaroringen asszem 2006-ban), akkor mit csinált a rohadt szemét köcsög kereskedelmi tévé???! annyi reklámot adott, hogy a díjátadót végigreklámozták!! érted? három évet vártam, h lássam buttont a dobogó tetején, erre naná, h elcseszik a magyarok...

asszem az volt az uccsó csepp a pohárban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:35 
Fanficbúvár

Én most annak örülök, h Forma1 újraindul :D :D :D nemtom miért néz mindenki nagyot, nemértem mi baj van azzal, ha egy lány rajong a Forma1-ért :D :D :D hát még élőben mekkora élmény volt 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 19:20 
Fanfic-faló

ma a liftben egy valódi tomas verner hasonmással utaztam PR ismeretek óra után :D:D:D de komolyan: ugyanolyan arcberendezés, szemek, orr... kísérteties volt a hasonlóság. és ami legfurább: még a haj és a fogak is hasonlóak voltak! ez azért ritkaság... csak kicsit pattis volt a srác :)
na, ha megjavul az iwiw keresője (mert most elég gáz), rákeresek, ki lehet ez :D a hatodik emeleten szállt ki, seperc alatt kinyomozom, ki az XD

*oknyomozó riporter alkat*

u.i.: ugye nem felejtettétek, h jövő héten kezdődik a világbajnokság? <:-P <:-P <:-P Göteborg, szal időeltoldódás sem lesz vészes *"hajrá verner!" táblákat lengetve elvonul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 11 (hétfő), 19:25 
Szárnybontogató

Láttátok vasárnap atensizdöntőt Szávayval? Szt. ahhoz képest, hogy mind a ketten középkategóriás játékosok igazán szép meccs volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 20:48 
Zöldfülű

Egyszerűen csodálatos volt Tom az EU-bajnokságon :) Vagy hússzor megnéztem az mtv honlapján a produkciójjjit. Főleg a gálásat :) Az nagyon ott van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 16:03 
Fanfic-faló

Niky írta:
mivel szlovákiában élek, a szlovák szinte a második anyanyelvem, a cseh meg ettől alig különbözik valamivel, sőt alapalapfokon még a lengyelt is megértem, mert az is hasonlít :)

ahaaaa értem :) jó neked, soknyelvű lányka :) jó, biztos vannak árnyoldalai is határon túli magyarságnak, de ne menjünk bele, nem ebbe a topicba való :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 16:02 
Zöldfülű

mivel szlovákiában élek, a szlovák szinte a második anyanyelvem, a cseh meg ettől alig különbözik valamivel, sőt alapalapfokon még a lengyelt is megértem, mert az is hasonlít :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 15:57 
Fanfic-faló

Niky írta:
finnigan írta:
... meg interjút is találtam vele, csak csehül. xDD
ha akarod, tudok neked fordítani :)

off: beszélsz csehül? *irigykedik* na de én meg megtanultam a cseh himnuszt *feszít* :-P az is valami...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 15:27 
Zöldfülű

finnigan írta:
... meg interjút is találtam vele, csak csehül. xDD
ha akarod, tudok neked fordítani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 12:07 
Könyvmoly

az enyémről is :D hálistennek nem sikerült caronak behálóznia xD reménykedem benne, hogy nem sikerült *srg*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 11:34 
Tollforgató

Jan Collie írta:
új fejlemények. fórumon találtam: 2007 márciusában még egy martina nevű cseh korizóval járt, akkor már 4,5 éve :D és azért ez a csaj már mutat mellette, nem úgy, mint kostner
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... artina.jpg

mellesleg ez az a csaj, akiről te is írtál finny :) lehetnénk magánnyomozók :))

Igen, tudtam, hogy vmi Martina - a másik nevét nem jegyeztem meg, mert hosszú xD -, meg interjút is találtam vele, csak csehül. xDD
Amit én idéztem az decemberi hír volt sz'al még akkor is. xD
Hú, azért egy nagy kő esett le a szívemről. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 0:03 
Fanfic-faló

új fejlemények. fórumon találtam: 2007 márciusában még egy martina nevű cseh korizóval járt, akkor már 4,5 éve :D és azért ez a csaj már mutat mellette, nem úgy, mint kostner

mellesleg ez az a csaj, akiről te is írtál finny :) lehetnénk magánnyomozók :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 01 (péntek), 23:08 
Fanfic-faló

finnigan írta:
Tudom, hogy le kéne szállnom végre a koritémáról, de ezeket akkoris meg kell mutatnom. *nem mintha sokakat érdekelne xD* @-)

ne mááá finny, én speciel mindenféle verner-dologra vevő vagyok :D csak bátran írj róla, amit csak tudsz *visszafiatalodik lelkes tinédzserré*

finnigan írta:
She's his girlfriend, I think. Ok, nem egy szépség ezen a képen. xD

ha ez a nője, akkor a helyében igencsak féltékeny lennék kostnerre... :)) mellesleg szilárd meggyőződésem, h valami akkor is volt közte meg caro között. ha más nem, akkor csak izéltek... :roll: vagy csak én nem hiszek az ártatlan fiú-lány barátságban?
ami azt tekintve fura, h nekem is van egy rendkívül jó fiú barátom, és nincs köztünk semmi, soha nem is volt, de gondoltunk rá. pedig nagyon nem vagyunk egymás esetei. de hát ha az ember sok időt tölt el valakivel és megkedveli, onnan már csak egy lépés az ágy. mi nem töltöttünk a haverommal olyan sok időt együtt, h ezt a lépést beváltsuk, de ezek ketten szinte egész évben együtt vannak. szal szkeptikus vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 01 (péntek), 19:13 
Tollforgató

Tudom, hogy le kéne szállnom végre a koritémáról, de ezeket akkoris meg kell mutatnom. *nem mintha sokakat érdekelne xD* @-)

mert ezek nagyon lávok Vernerről :x :x

Szerk.: Még egy vmit: idézet Verner fórumáról: "His girlfriend is a Czech, not italian figure skater Carolina Kostner, how many thinks. 'Czech girls are the most beautiful.'" She's his girlfriend, I think. Ok, nem egy szépség ezen a képen. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 20:44 
Tollforgató

Áhá. Am most én is rákerestem erre, és igen, gyanúsan sok Kostner+Verner képet találtam. :(( (Jó, azért Lambieleset, meg Joubert-eset >:) is.)

Ahhoz a képhez meg nem tudok, mit hozzáfűzni. :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 20:37 
Fanfic-faló

Cara írta:
Jan Collie írta:
ezt pedig csak úgy, mert muszáj és mert aaahhhhh
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... actise.jpg
most nem csinos?

ez kérdés volt? *.*

=)) igaz, ott a pont, cara ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 20:36 
Könyvmoly

Jan Collie írta:
most nem csinos?

ez kérdés volt? *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 20:32 
Fanfic-faló

az, h kostner meg lambi együtt jártak köztudott volt. ez a tomas dolog még nem az, de én már kinőttem abból, h hitegessem magam, h áááá biztos nem járnak, mikor ennyire egyértelmű :roll: elvileg "csak" edzőpartnerek, de hát... ezeket a képeket elnézve... :((
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... CF0111.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... ostner.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... /Vesi9.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h143/ ... Vesi21.jpg

most nem csinos?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 20:09 
Tollforgató

Cara írta:
most nagyon nem szeretem kostnert, eddig se túlzottan szerettem, de most [-( *srg* nem volt elég neki Steph most még Tomas is kell neki? :|N L-)

Honnan tud mindenki ilyeneket? xDDD

Na, jó izé ne csak off legyek: Szávay ügyes volt nagyon. (Igaz, nem láttam végig.) Vki nem tudja az eredményt? (Am életemben először néztem teniszt. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 20:03 
Könyvmoly

most nagyon nem szeretem kostnert, eddig se túlzottan szerettem, de most [-( *srg* nem volt elég neki Steph most még Tomas is kell neki? :|N L-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 19:49 
Tollforgató

Jan Collie írta:
jajj.. még mindig verner lázban égek, de most halványolni látszik a rajongásom.
ez a fiú azzal a lófogú, álmos szemű kostnerrel jár??!?! :-O :-< L-) az a csaj már lambielt is behálózta egyszer... ne már, mit tud ez a belőtt képű, h az összes jó koris pasi őt akarja? *sóhaj*

Mi-mi-mi?! :-O Ezt honnan tudjuk? :shock: (Am én a Lambieles dologról se tudtam. Látszik, milyen otthon vagyok ilyen berkekben. xD)

Am tetszik a másik aláírásképed is. *.* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 13:35 
Fanfic-faló

jajj.. még mindig verner lázban égek, de most halványolni látszik a rajongásom.
ez a fiú azzal a lófogú, álmos szemű kostnerrel jár??!?! :-O :-< L-) az a csaj már lambielt is behálózta egyszer... ne már, mit tud ez a belőtt képű, h az összes jó koris pasi őt akarja? *sóhaj*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 29 (kedd), 15:53 
Fanfic-faló

csak egy poén: bejelöltem az iwiwen egy fősulis csoptársamat meg joubert-t meg lambielt. és ki igazolt vissza elsőnek? :-?

zsubi :)) hát ez lol

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 28 (hétfő), 20:39 
Fanfic-faló

finnigan írta:

De asszem nekem is ideje lenne leszállnom a férfi kori-témáról. xD Még Sebestyén Julit se dicsértem meg, pedig ügyes volt. ^^

ja télleg :oops: ennyire belefeledkeztünk a srácokba?
SZÉP VOLT JULCSI!! =D> =D> =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1140 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra