Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 február 09 (vasárnap), 18:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 125 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 18:25 
Tollforgató

Beszállok:

Perselus érzelemmentes arccal fodított hátat a lánynak, hogy ne kelljen elviselnie annak igéző szemeit. Mélyet szippantott a friss levegőből, mely megborzolta hajszálait is, és hatalmas lelkierővel tűrte, ahogy Luna piciny ujjai csábító játékot játszottak egyenes hátán...

:g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 18:03 

Fúúú ennyire rosszat írtam, hogy senki nem akarja folytatni? :D akkor ne vegyétek figyelembe :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 01 (vasárnap), 14:09 

...megcsókolja a férfit. Piton azonban elfordította a fejét.
- Miss Lovegood, maga a tanítványom! Ezt meg ne merje még egyszer csinálni!
-No, de miért, Perselus?-nézett rá boci szemekkel Luna.
-Mondtam...
-Tudom, hogy élvezted, csak nem mered bevallani.
-Nem igaz. Nem élveztem.
-Bizonyítsd!-mondta Luna kihívóan és odalépett, hogy megcsókolja Pitont...

remélem jó :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 11:18 
Fanficbúvár

Piton felszisszente és elugrott a lány elől. A hangja remeget, mikor megszólat.
- Lovegood nem tudom, hogy ezt,hogy gondolta!
- Bocsánat Piton professor, de ezt nem hagyhattam ki! - felette Luna miközben nagyon ártatlan arcot vágott. Piton úgy érezte, hogy az egész világ ellene fordult és hogy ez nő, mit nő? Ez egy lány! Aki nem mellesleg a tanítványa, csak szórakozik vele. Hátrált még néhány lépést és dühösen a lányra nézet.
- Megkérhetném Lovegood, hogy ne tekintsen a puszipajtásának?!
- Ezzel már elkéset tanárú! Hiszen ön...hőm.. hiszen te már nyilvánosan a puszipajtásom lettél! - csilingelte Luna, majd előrelépet, hogy...

Remélem nem tereltem el nagyon a törit. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 17:15 
Könyvmoly

A lány egy pillanat alatt mérlegelte a helyzetet, s végül úgy döntött, hagyja magát sodródni az árral, hisz már igazán régóta vágyott szeretőre, és mióta tudta, hogy kicsoda a "tökéletes szerető", még intenzívebben akarta. Lábujjhegyre állt, kezeivel a férfi vállába kapaszkodva, és egy hosszas, cuppanós piszit nyomott Piton arcára.
Draco rémülten fordult sarkon és sietett minél messzebb a jelenettől, ugyanis meleg lelkének igazán kiábrándító volt látni keresztapját egy évfolyamtársával, aki ráadásul <i>nőnemű</i>.
Miután Luna ajkai lecuppantak Piton arcáról, a lány kajánul elmosolyodott és tenyerével rácsapott tanára ágyékára.

Ne haragudjatok, ezt nem lehetett kihagyni =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 15:54 
Tollforgató

... lekevert neki egy jó nagy pofont. A lány várta a döbbent kifejezést a tanárán, mert ő úgy gondolta, ez elég váratlan lépés volt. Ehelyett a professzor kajánul elvigyorodott.
- Tudta Lovegood, ahová pofon került, oda jár a puszi? - tette hozzá a férfi, még mindig mosolyogva. Nem tudta Draco és Luna palástolni a meglepődésüket, de lehet, hogy nem is akarták.

remélem nem rondítottam bele a sztoriba, mert eddig nagyon jó :-D :-D a helyesírásért meg bocsi :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 18:16 
Írópalánta

- Mit csinálsz itt, Lovegood? - kérdezte gunyoros hangon a fiú. Luna megrettent; hogy a furmászba' fogja ezt kimagyarázni?!
- Hát...én... keresem a narglikat! - hazudta álmodozó hangon a szőke hajú lány, de közben ébren figyelte Malfoyt, mert a fiú vállai megereszkedtek, de még mindig gyanakodva fürkészte a lányt. Vajon hallott valamit? De ezt a kérdést félretette, mert ebben a pillanatban megjelent egy sötét árnyék a fehérneműs - és láthatóan vacogó - lány mögött.

- Jó estét Piton professzor! - köszönt Draco illedelmesen, és kárörömmel várta a keresztapja reakcióját a majdnem csupasz lány látta miatt. De ami következett, az a legrosszabb rémálmaiban se fordult elő.

Mert a professzor levette a kivágott, ultraszexis ujjatlan topját, ezáltal felfedve kidolgozott felsőtestét, mely izgatóan hatott rá... (ez az átka, ha az ember meleg) ám a szőke lány, egy hirtelen mozdulattal megfordult, majd felemelte a kezét, és...

Gyerekek folytassuk ezt a sztorit, mert naggyon jóóó!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 24 (kedd), 18:06 
Fanficbúvár

Először megijedt, mert hát mi történhet egy fehérneműs lánnyal Draco Malfoy társaságában, de amikor észrevette, hogy a fiú egy fényképet nézeget, és azt motyogja, hogy "Ó Harry!", teljesen elszállt minden aggodalma. Lábujjhegyen elsettenkedett az átszellemült Draco mellett, gondosan ügyelve arra, hogy ki ne zökkentse szerelmetes kis transzából. Miután már egészen jól lehagyta, kezdett örülni, hogy milyen ügyes lopakodó, de kár volt előre innia a szapirtyó bőrére - Draco Malfoy ugyanis abbahagyta az érzelmes motyogást.
- Mit csinálsz itt, Lovegood? - kérdezte gunyoros hangon a fiú. Luna megrettent; hogy a furmászba' fogja ezt kimagyarázni?!

A minimális drarry motívumért ne szedjétek le a fejem. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 22 (vasárnap), 21:19 
Zöldfülű

Sötét volt, és hideg. Luna egy alagút végén állt, s egyszer csak egy kéz nyúlt felé. Felemelte a fejét, és meglátta az a fekete hercege, Perselus Piton bájosan mosolygó fejszerkezetét. Már éppen megfogta volna a feléje nyújtott kezet, amikor...
Felébredt.
Megpróbált emlékezni az elmúlt időkre, s eszébe jutott gyönyörű tervének keserves végkimenetele. Az ő egyetlen Persike-cicája kidobta őt a lakosztályáról, ő pedig elájult a pincébe vezető csigalépcsőn. Még mindig fehérneműben volt. Hát ezért vacogott annyira!
Éppen készült visszamenni nagy búsan a Hollóhát klubhelyiségébe, hogy vegyen egy forró fürdőt - ugyanis úgy éreztem teljesen megfázott -, amikor lépteket hallott.
Hirtelen Draco Malfoyjal találta szembe magát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 04 (szerda), 19:12 
Fanficbúvár

Luna megrökönyödve pislogott égszínkék szemeivel.
- Most... Miért mondod ezt, Perselus? - hebegte, miközben a könnyeit próbálta visszafojtani. Sajnos ez a probléma már egészen kicsi kora óta kínozta - úgy értem, ez a folyamatos bőgési kényszer. Akármi történt, akármennyire is volt rossz, rögtön eltört a mécses; juhé, apokalipszis, és ment is a brühühű.
- Magának csak Piton professzor, Miss Lovegood! És lehetőleg menjen vissza a hálókörletébe. Nem bírom a síró nőket - morogta Piton cseppet sem együttérzőn.
Luna ledöbbenve állt a férfi előtt. Pár pillanatig reménykedett, hogy a tanár egyszerre csak elneveti magát, kijelenti, hogy csak vicc volt ez a gúny a hangjában, majd megcsókolja, és már mennek is a melegágyba; ami mellesleg rózsákkal van körbehintve, a háttérben halk, romantikus zene szól, gyertyák vannak elhelyezve az ággyal szemben álló komódon, a padlón perzsaszőnyeg, és...
- Mondom menjen, Miss Lovegood. Ne bámuljon rám ilyen szemekkel! - mennydörögte Piton.
Erre a mintegy "végszóra" a lány kikecmergett az őt elöntő romantikus fantáziaképek áradatából, sarkon fordult, és elrohant.

Hajrá! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 04 (szerda), 17:17 
Szárnybontogató

Luna megszólalni is képtelen volt a megrökönyödéstől. Azt eddig is tudta, hogy ha valaha eljutnak végre eddig a pontig, fenomenálisan élvezni fogja - végtére a varázslat biztosan nem véletlenül pont Perselus Pitont, a pincerémet, a rettegett bájitaltanárt hozta elé.
És valljuk be, a magas elvárásai ellenére nem csalódott. (Meg valljuk be, viszonyítási alapja sem volt, mert élete eddigi első és utolsó csókját is Trevornak adta, hátha visszaváltozik királyfivá, de kénytelen volt megállapítani, hogy szegény varangynak nem ő az igaz szerelme. Azóta is hiába kérleli a többieket, hogy tegyenek egy próbát, mert Trevor biztos nagyon unja már az ugrálást.)

Mielőtt még belefeledkezhetett volna a helyzetbe, Piton hirtelen elengedte, és hátrált két lépést. Előző tettével éles ellentétben álltak gúnyos szavai.
- Remélem, megnyugodott végre, Miss Lovegood, nem venném a szívemre, ha továbbra is veszélyeztetné a lakosztályomat az esztelenségével.

Remélem, én sem rondítottam bele különösebben :)

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 01 (vasárnap), 13:00 
Fanfic-faló

Na, egy kicsit talán tudok dobni a sztorin. :-D :-D

- Honnan szedte ezt az ocsmány virágkoszorút, Lovegood?

Lunát annyira felkavarta ez a kérdés, hogy az eddig lágy, búgó és álmatag hangú angyalból átváltott magas hangfrekvenciájú hisztérikává. Belesikított Perselus arcába, akinek haját a hirtelen jött szél hátrafújta, s ijedten hőkölt vissza Lovegood hirtelen kitörése következtében
Luna hirelen elkezdte össze-vissza szaggatni a feje tetejét lévő koszor
t, s minden egyebb tépéssel együtt közelebb ment a bájitaltanárhoz, miközben nekivágta a virágdarabokat.
- Ezt - tépés. - A - tépés. - Koszorút - nekivágja Perselusnak. - NEKED FONTAM! Neked, te hálátlan teremtés! Nagy nehézségek árán leszlalomoztam a pincébe egy szál fehérneműben, és itt, csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy mínusz húsz fok van, te pedig leocsmányozod a koszorút!
Luna a végére már a földhoz csapkodta fenekét, s miközben rugalmas föl-le ugrált, szeméből ömlöttek a könnyek. Perselus egy idő után megunta a rögtönzött tornagyakorlatot, ezért elkapta a lányt a derekánál fogva, s száját rátapasztotta annak ajkaira.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verity 2010 június 24 (csütörtök), 2:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 21 (szerda), 22:43 
Zöldfülű

Hű, kissé kihalt ez a topik. :) De azért megpróbálok én is hozzáadni valamit, mert tényleg nagyon jó téma :lol: :wink:

- Miss Lovegood! Kérem, várjon... - A prof szavait hallva Luna érdeklődő tekintettettel visszafordult.
- Igen?
Piton, egyre inkább erősödő zavarát leplezvén, köhintett egyet. Majd mégegyet. Aztán, a helyzetből jobb "kiutat" nem találva, megszólalt:
- Öhm... ha minden igaz, akkor Hansi az előbb kézbesített magának egy levelet, és csak biztos akarok lenni, hogy... szóval megkapta?
- Hansi? - vonta fel a lány a szemöldökét, majd közelebb lépett a professzorhoz. - Ami azt illeti, Perselus, igen, megkaptam.
Piton habozott. - Nos, akkor azt hiszem, ideje tényleg távoznia, Miss Lovegood. Ne várakoztassuk tovább McGalagony professzort.
- Az tényleg nem lenne jó. - Luna szemében ravasz fény gyúlt. - De mielőtt elmennék... A levelében említette, milyen jó megfigyelő. Segítene nekem, professzor?
- Mégis miben szorul segítségre? - kérdezte Piton megvetően.
- Ó, hát tudja, kissé bizonytalan vagyok. A testemmel kapcsolatban. A tanár úr szerint csinos vagyok? - A lány megérintette a derekát. - Sokan mondják, hogy formás a combom. - Luna a combjára csúsztatta a kezét. Piton arca alig észrevehetően, de megrándult, ahogy hallgatta (és nézte) a fehérneműben flangáló lányt. Az folytatta a monológját:
- Vagy a vállam. Bizony, kapok néha ilyesféle bókokat: "Szexi a vállad! Szépek a karjaid!" Már fel sem veszem, tudja, hozzászoktam a furcsaságokhoz. De a mellkasom, a mellem... az már más tészta. Nem tudom, mit gondoljak. Nem túl nagyok? - mondta. Piton arca valahol a rózsaszín és a falfehér között ingázott. Észre sem vette, hogy a távolság kettejük között egyre csak fogyott, és már csak alig fél méter válaszotta el a tanárot és diákot. - Mit gondol, professzor?
Mikor már csak centiméterekre voltak egymástól, Piton nyelt egyet. Majd még egyet.
(Na igen. Deja vu...) Luna magában már örömtáncot járva istenítette önmagát, amiért ennyi esze van. A prof még mindig nem szólt semmit, csak nézett. Aztán, hosszú hallgatás után, megszólalt:
- Honnan szedte ezt az ocsmány virágkoszorút, Lovegood?

kicsit sokáig írtam, ugyanis időről időre elkapott a röhögőgörcs, amint elképzeltem perselust pongyolában =))
noshát remélem nem lett olyan borzalmas, és nem rontott el mindent, ami eddig volt xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 17 (hétfő), 18:07 
Zöldfülű

Piton nem hitt a szemének, azt gondolta egy percig, hogy csak a képzelete játszik vele. Tanítványa ott állt előtte félmeztelenül és úgy vigyorgott rá, mint aki most tért vissza Azkabanból. Gyors mozdulatokkal letörölte bőréről a víz egy részét, magára kapta vöröses-bordó pongyoláját és kisietett a dolgozószobájába.
Mély levegőt vett, végigmérte a lányt, és halkan így szólt:
- Miss Lovegood, micsoda... - habozott néhány pillanatig, s megvető hangsúllyal folytatta - meglepetés. Mit keres itt?

A lány továbbra is zavartan állt, nem jutott szóhoz. Agyán megannyi gondolat futott végig, annyi lehetséges válasz. Mit mondhatna?
- Én... én csak - szemeit lesütötte, majd, mint aki hirtelen megvilágosodik, hangosan folytatta. - McGalagony küldött, hogy megmondjam, a vacsora nemsokára kezdődik! Azt kéri, siessen.
- Értem - nézett zavarodottan a professzor. - Még valamit üzent, kisasszony, vagy csupán ennyit bízott az új személyi kuvikjára? - Hangja gúnyos, sértő volt, de a lány nem fogta fel a bántást.
- Nem, tanár úr, mást nem mondott. A saját baglyát azért nem küldte, mert ez nagyon rövid táv. Így gondolta, majd én szólok...
- Értem. Még valamit?
- Nem, mást nem kell átadnom, Pi-ton pro-fesz-szor - a nevét hanhsúllyal, nagyon lassan ejtette. - Ha most megengeni...

A lány sarkon fordult, és elindult az ajtó felé. Szőke haja lobogott utána, nem is kellett szél: saját súlyától repült utána. Keze a kilincsen volt, mikor Piton utána szólt.
- Miss Lovegood! Kérem, várjon...

Hát, kíváncsi vagyok, mit hozunk ki belőle... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 13 (szerda), 13:50 
Szárnybontogató

Én is próbálkozok :)

A levél olvasása közben Luna arca elkomoult, majd szürke lett, végül a lábai mondták fel a szolgálatot.
"Nem akarom, hogy megöljön!" - villant át az agyán, ami mint tudjuk, nagyon pici volt.
Arra a következtetésre jutott, hogy le kell mennie most, azonnal, rögtön Piton irodájába ott megvárni magát a nagyon nagy ŐT, Pitont.

Piton a zuhany alatt állt, ugyanis úgy gondolta, csak hideg fejjel tud az ebédnél megjelenni. Halk ajtócsapódásra lett figyelmes, így gyorsan elzárta a csapot és kinézett a zuhanyból. Az irodája közepén egy szőke, álmatag tekintetű lány állt, akinek a fején szétesőben lévő virágkoszorú csücsült. A lány a koszorún kívül csupán alsóneműt viselt, és kényszeredetten vigyorgott...

Remélem lendítettem valamit a dolgon :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 12:26 
Fanficbúvár

Hansi, a kis kuvik rendíthetetlen elszántsággal - és a levéllel - szárnyalt a kastély felé, s közben azon tűnődött, kinek is kell vinnie Perselus üzenetét. Szolgálatkészségével talán csak gyors röpte vetekedhetett. Szórakozottan kikerült néhány diákot, elszlalomozott néhány fenyő között, mikor éles fájdalom hasított tollas kis kobakjába.

*

Luna Lovegood kislányos vidámsággal szökdécselt - immár tiszta ruhában - a zöldellő Roxfort bitrokon. A vadőrlak melletti kis réthez igyekezett - feltett szándékában állt virágot szedni, hogy koszorút fonjon belőle annak a szexi félistennek, aki a pinceterem ódon falai közt kuksol; szerelmetes imádottának, kinek neve nem más, mint Perselus Piton. Magában halkan dudorászott, mikor kiszúrt a zöld fűben egy világos foltot, nem messze Hagrid kunyhójától. Egy bagoly volt.

- Nagyot koppansz a falon... - dúdolta torokhangon, s közben szárnyánál fogva felemelte az elalélt kis jószágot. Mélán szemlélte a baglyot - a madár szemei keresztben álltak, s bizarr módon rángatózott. - ... bunkó nő az orrodon...

A bagoly karmai ellazultak, s egy pergamentekercs hullott a boszorkány lába elé. Luna ásított egy nagyot, érdektelenül elejtette szegény kis Hansit, s lehajolt a küldeményért.

Bátorkodtam folytatni a kis történetet, remélem nem tettem kárt az eddigi munkában. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 09 (szerda), 19:20 
Zöldfülű

Köcccccccccccccccce!!! :-D Ezzel felvidítottál! :lol: :-D

Azért kár, hogy nem folytaják... :?

De hátha, majd egyszer... :!: :!: :-D :-D :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 9:40 
Betűmániákus

Erised írta:
Oké,oké! Tudom én, hogy nagyon gáz, amit írtam, de akkor legalább ezt írjátok meg... :-( :cry:

szerintem egyáltalán nem lett gáz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 07 (hétfő), 8:44 
Zöldfülű

Oké,oké! Tudom én, hogy nagyon gáz, amit írtam, de akkor legalább ezt írjátok meg... :-( :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 03 (csütörtök), 21:09 
Zöldfülű

"Kedves Luna"
- Nem, nem. Ez így nem jó... talán...nem, az sem... Szóval!

"Miss Lovegood!
Az utóbbi időben tanusított viselkedése irányomban meglehetősen sok kívánni valót hagy maga után. Mindazonáltal vagyok oly nemes, hogy megbocsássam szexuálisan túlfűtött viselkedését, elfelejtsem formás csípőjét, lábait, kecses karját és kerekded idomait.
És mielőtt megint képzelgésbe kezd, nem tetszik nekem... Csupán jó megfigyelő vagyok, nagyon jó!
Tehát, mielőtt bármit is elhamarkodna, előb keressünk egy megfelelő időpontot, hogy elbeszélgessünk!

Amennyiben mégis megtenné, azt, mit írt, hogy megtenne: akkor... nos...

AZ LESZ AZ UTOLSÓ DOLOG, AMIT AZ ÉLETÉBEN ÉS A ROXFORTBAN CSINÁLT LOVEGOOOD! MEGÉRTETTTE?

Üdvözlettel
Piton Professzor"

- Hansi, gyere ide! - kiáltotta elégedetten a tanár, mire a kis kuvik odarepült és félve várta élete első, ámde annál nehezebb feladatát.
Hansi tökéletesen tisztában volt vele - mivel a többi madár is mondta neki és egyébként is szobatiszta volt már egy ideje -, hogy ki is kér tőle ilyen látszólag egyszerű feladatot és egyáltalán nem örült a ténynek, hogy Piton az. Főleg úgy, hogy tudta, a férfi bájitalokkal foglalakozik és a bagoly, hát, mit szépítsük, alapanyag is... De a kis Hansiban igazi germán vér csörgedezett - meg egy kis balkáni gerle is... - és elvállalta lehetetlen küldetését.
- Remélem képes vagy elvinni ezt a levelet az egyik diákomnak. - fenyegette meg a professzor a kis ártatlant. - Igaz semmi közöd hozzá, de elárulom, hogy csak büntit osztok benne. Akárhogy is gúvasztod a szemed, te kis dög, akkor is arról szól! Mit képzelsz? Megrontanám én az egyik tanítványomat? - üvöltött a madárkára, akinek a hangorkántól pár szál tollacskája is kihullott.
Hansi pedig, a rettenthetetlen, kiugrott a professzor markából, dühösen belecsípott az egyik ujjába és elrepült a levéllel.
Piton még utánugrott, s majdnem ki is esett az ablakon, de sajnos a madarat már nem érte el. S így el is kezdett aggódni levele sorsa miatt, hiszen Hansi nem tud olvasni, ő pedig nem mondta meg, hogy kinek vigye az üzenetet.

Nos remélem nem baj, hogy így belecsöppentem a töribe! :-) Az állatvédők megnyugtatására, a Professzor nem szenved semmilyen fertőző betegségben, tehát Hansinak nem tőle lesz baja. :wink:

Szeretném, ha folytatva lenne a fic, mert elég érdekes és extRÉM jó sztori!!! :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 29 (szombat), 21:50 
Zöldfülű

Ez vicces, soha életemben nem gondoltam ilyen párosításra, annyira abszurd, eddig a leglehetetlenebb az a Harry&Voldemort volt, de ezennel ünnepélyesen megváltoztatom :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 10 (hétfő), 16:08 
Betűmániákus

Jóideje nem írtatok, megpróbálkoznék valamicskével:

" Perselus! Nem értem, hogy mi bajod van... Olyan jól elszórakoztunk éjszaka, akkor nem számított, hogy a tanbítványod vagyok. Láttam, hogy mennyire imponál neked, mikor a cukorfalalt rajtam volt... Vállalj fel! Ha nem, de teherbe esek szét fogom kürtölni, hogy megerőszakoltál! Hidd el, megteszem! TUDOM, hogy tetszem neked!
CSÓKOL
Igaz szerelmed, Love(good)

Piton, alig hitt a szemének... Mi történhetett vajon azon az éjszakán? - ekkor kis bájitalok kezdtek el röpködni a hasában... Talán a szerelem? Hisz az... lehetséges. Ez a lány, mit lány, nő! olyan elbűvölő, szexi, ráadásul a formás idomok...
Piton első órája a végzős hollóhátasokkal és hugrabugosokkal volt... Bejelentte Dumbledorenak, hogy beteg nem tud ma tanítani... Az igazgató meghökkent, de elengedte a férfit.
Piton útja a bagolyházba vezetett. Elő a pennát, pergament, és megírta a levelét:

nem tudom, mennyire vittem előrébb a sztorit :oops: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 07 (vasárnap), 11:57 
Fanficbúvár

Lemon Lewis írta:
Húúha... ez már rendesen átment komédiába :lol:
Inkább most nem írok semmit... másra hagyom a nagy reformokat... még hogy Cukorfalat :)) ...

Hát romantikus műfajt nem igazán kedvelem, így elkalandoztam... Cukorfalat volt a kedvence, szegény Piton bácsinak is vannak ám érzelmei, és ezeken az undorító vackokon éli ki magát (nyem rosszra gondolunk!!!) Szokott nekik felolvasni, meg minden :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 06 (szombat), 20:13 
Zöldfülű

Húúha... ez már rendesen átment komédiába :lol:
Inkább most nem írok semmit... másra hagyom a nagy reformokat... még hogy Cukorfalat :)) ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 06 (szombat), 16:11 
Fanficbúvár

Writ írta:
Lemon Lewis írta:
- Na de kisasszony! - halatszott a felháborodott hang Luna mögül, majd csontos kéz kapta el a lány csuklóját, és hirtelen mozdulattal szembefordította őt tulajdonosával. Aki nem volt más, mint Mcgalagony professzor, a Griffendél házvezetője. A professzorasszony olyan pengevékonyra préselte vértelen ajkait, hogy egy tű fokán át lehetett volna fűzni haragos fintorát.
- Mégis mit képzel magáról, Lovegood? Anyaszült pucéran mászkálni a kastély folyosóin... magának a maradék józan esze is elment?! - tajtékzott McGalagony. - Biztosra veszem, hogy a házvezető tanárának, Flitwick professzornak meg lesz a véleménye erről a felháborító...

Ekkor azonban a lány, fittyet hányva Minerva McGalagony dühös fújtatására, megszólalt:
- Nem vinne inkább Perselushoz, tanárnő?

McGalagony már éppen nyitotta volna a száját, hogy hangot adjon megrökönyödésének, ám ekkor valaki megköszörülte a torkát mögöttük. Mindketten megfordultak.
- Emlegetett szamár - morogta McGalagony.
- Hogy mondta? - érdeklődött Piton udvariasan, aztán végigmérte Lunát ( jó alaposan :D ) - Miss Lovegood, ez hallatlan! Most azonnal jöjjön velem!
- Na de mégis... - kezdte McGalagony, de Piton közbevágott.
- Ne aggódjon, a kisasszony méltó büntetésben fog részesülni.
És mielőtt a derék tanárnő bármit is szólhatott volna, már karon is fogta a hollóhátas lányt, és húzta maga után.
Amint leértek a pincehelyiségbe, becsapta az ajtót, és nekilódította a még mindig meztelen lányt. Ezután megállt a szemközti falnál, és ismét méregetni kezdte.
Luna egy darabig tűrte, de aztán hamiskásan elmosolyodott.
- No de professzor úr, itt állunk ítéletnapig?
- Mire céloz? - csattant fel a felpaprikázódott bájitaltantanár.
- Tanár úr, én csak arra, hogy meg fogok fagyni, ha nem találja ki hamar, mi legyen a büntetésem. Mellesleg, volna is egypár ötletem...

-Micsoda, kisasszony? Talán megint "játszadozni" akar? Na, mi az a nagy ötlet? - lépett közelebb a lányhoz Piton.
-Például ez - mondta Luna, és megcsókolta Pitont. A lendülettől nekiestek az egyik polcnak, s Luna a követekező másodpercben a földön találta magát, valami nedves izében úszva, és a jobb karján egy nyúlós valami csücsült kényelmesen. Bizony, bizony, ráborult a bájitaltan-tanár egyik kis kedvence.
-De Ms. Lovegood!!! Hogy volt képe Cukorfalatba öltözni?! Azonnal menjen a klubhelyiségébe! És adja ide Cukorfalatot... igen, igen, az a kis valami a jobb karján! Ki ne lépjen tőlem így, anyaszült meztelenül, tessék, itt egy talár - üvöltötte Perselus a megdöbbent és elég sokkos állapotban lévő lánynak.
Luna jobbnak látta elhagyni a terepet, de még otthagyott valamit a tanár asztalán - egy cetlit, a következő felirattal:

Szünetelt a topik, megpróbálkoztam valamivel :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 24 (péntek), 17:34 
Írópalánta

oh ye. sure.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 24 (péntek), 12:34 
Fanfic-faló

Hmm, ha elgondolkodom, hogy azóta mit követtünk el zsyraffal...
:wink:
És ezt a topicot teljesen elhanyagoltuk... :roll:
...^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 11 (szombat), 18:44 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
Lemon Lewis írta:
- Na de kisasszony! - halatszott a felháborodott hang Luna mögül, majd csontos kéz kapta el a lány csuklóját, és hirtelen mozdulattal szembefordította őt tulajdonosával. Aki nem volt más, mint Mcgalagony professzor, a Griffendél házvezetője. A professzorasszony olyan pengevékonyra préselte vértelen ajkait, hogy egy tű fokán át lehetett volna fűzni haragos fintorát.
- Mégis mit képzel magáról, Lovegood? Anyaszült pucéran mászkálni a kastély folyosóin... magának a maradék józan esze is elment?! - tajtékzott McGalagony. - Biztosra veszem, hogy a házvezető tanárának, Flitwick professzornak meg lesz a véleménye erről a felháborító...

Ekkor azonban a lány, fittyet hányva Minerva McGalagony dühös fújtatására, megszólalt:

McGalagony már éppen nyitotta volna a száját, hogy hangot adjon megrökönyödésének, ám ekkor valaki megköszörülte a torkát mögöttük. Mindketten megfordultak.
- Emlegetett szamár - morogta McGalagony.
- Hogy mondta? - érdeklődött Piton udvariasan, aztán végigmérte Lunát ( jó alaposan :D ) - Miss Lovegood, ez hallatlan! Most azonnal jöjjön velem!
- Na de mégis... - kezdte McGalagony, de Piton közbevágott.
- Ne aggódjon, a kisasszony méltó büntetésben fog részesülni.
És mielőtt a derék tanárnő bármit is szólhatott volna, már karon is fogta a hollóhátas lányt, és húzta maga után.
Amint leértek a pincehelyiségbe, becsapta az ajtót, és nekilódította a még mindig meztelen lányt. Ezután megállt a szemközti falnál, és ismét méregetni kezdte.
Luna egy darabig tűrte, de aztán hamiskásan elmosolyodott.
- No de professzor úr, itt állunk ítéletnapig?
- Mire céloz? - csattant fel a felpaprikázódott bájitaltantanár.
- Tanár úr, én csak arra, hogy meg fogok fagyni, ha nem találja ki hamar, mi legyen a büntetésem. Mellesleg, volna is egypár ötletem...

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 28 (kedd), 17:21 
Zöldfülű

HlL írta:
Villette írta:

Jesszus! - sikított fel Luna, mikor a szellem szemébe nézett.
Myrtle tekintete vörösen, és elszántan izzott.
- Hagyj békén, te bányarém! - dobott felé egy WCpapír galacsint, de az könnyedén átrepült a jelenés fején.
- Az ilyen esetek általában feldühítenek, de veled kivételt teszek... - siklott közelebb Lunához, egy sátáni vigyor kíséretében Myrtle.
- Szállj le rólam, te, te... - kapálózott a lány az egyre közelgő Myrtle láttán, de ekkor észrevette, hogy keze is csak a levegőt súrolja, mikor pofon akarta vágni a kísértetet.
- Te nem is tudsz hozzámérni... - derült fel Lovegodd.
- Miért, mit hittél, hogy itt foglak megbecsteleníteni? - vihogott Hisztis.
- Hát... - húzogatta a haját Luna.
- Én csak...

-Tudom ám mi jár a fejedben!- visított fel Myrtle önelégült vigyorral az arcán.
-Azt nem hinném.- felelte Luna hasonló, ám álmatag mosollyal magában ezt gondolva:
"Ha tudnád már rég visítva menekülnél."
Myrtlet dühíteni kezdte Luna nemtörődömsége.
-Nehogy azt hidd, hogy feldühíthetsz!- bömbölte a kísértet, de amikor a lány össze sem rezzent, csak a vizet fürkészte és fodrozgatta kecses ujjaival Myrtle végre dührohamot kapott, és nekiesett volna a lánynak ha át nem siklik rajta.
Luna enyhén megborzongott, majd felállt. Minden szemérem nélkül mesztelenül indult meg a folyóson, miután elhagyta a fürdőt. Gondolkodott hová is menjen, végül az északi torony felé vette az irányt. Aprókat szökdelve, önfeledten haladt. Ártatlan gyermeki báj lengte körbe. Minden festménynek köszönt, piszkosszőke haja hullámzott mögötte. Végül felért a toronyba. Halkan dúdolva, vidáman táncolt a napfényben, hófehér sápadt bőre ragyogott, amikor valaki mögötte megszólalt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 23:44 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: ^^ <-- ezt nem lehet kihagyni ^^ ott ahol ezek -->^^
arra gondoltam, hogy kicsit visszahozok valamit Luna eredeti jelleméből ;) remélem nem gond :P no meg növelni kéne a rangom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 23:43 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: ^^ <-- ezt nem lehet kihagyni ^^ ott ahol ezek -->^^
Villette írta:

- Hagyj békén, te bányarém! - dobott felé egy WCpapír galacsint, de az könnyedén átrepült a jelenés fején.
- Az ilyen esetek általában feldühítenek, de veled kivételt teszek... - siklott közelebb Lunához, egy sátáni vigyor kíséretében Myrtle.
- Szállj le rólam, te, te... - kapálózott a lány az egyre közelgő Myrtle láttán, de ekkor észrevette, hogy keze is csak a levegőt súrolja, mikor pofon akarta vágni a kísértetet.
- Te nem is tudsz hozzámérni... - derült fel Lovegodd.
- Én csak...

-Tudom ám mi jár a fejedben!- visított fel Myrtle önelégült vigyorral az arcán.
-Azt nem hinném.- felelte Luna hasonló, ám álmatag mosollyal magában ezt gondolva:
"Ha tudnád már rég visítva menekülnél."
Myrtlet dühíteni kezdte Luna nemtörődömsége.
-Nehogy azt hidd, hogy feldühíthetsz!- bömbölte a kísértet, de amikor a lány össze sem rezzent, csak a vizet fürkészte és fodrozgatta kecses ujjaival Myrtle végre dührohamot kapott, és nekiesett volna a lánynak ha át nem siklik rajta.
Luna enyhén megborzongott, majd felállt. Minden szemérem nélkül mesztelenül indult meg a folyóson, miután elhagyta a fürdőt. Gondolkodott hová is menjen, végül az északi torony felé vette az irányt. Aprókat szökdelve, önfeledten haladt. Ártatlan gyermeki báj lengte körbe. Minden festménynek köszönt, piszkosszőke haja hullámzott mögötte. Végül felért a toronyba. Halkan dúdolva, vidáman táncolt a napfényben, hófehér sápadt bőre ragyogott, amikor valaki mögötte megszólalt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 19:54 
Fanfic-faló

zsyraf írta:
- Ez maradjon titok - mosolygott Luna, a környezete által korántsem megszokott huncut nézéssel fűszerezve, kiszabadította a törölköző ráncait Piton csodás, hosszú, szexis ujjai közül, sarkon fordult, és kirohant az ajtón, a prefektusi fürdő felé.

Draco Malfoy és bandája csörtettek vele szembe a folyosón, de Luna észre sem vette őket, csak rohant, rohant. A szőke elismerően fordult utána. A nyaka is majd' beleroppant.

A fürdőbe lépve látta, hogy csak Myrtle van itt, a Hisztis.

Myrtle reménykedve méregette.

- Kislááány - mondta nyávogós hangon -, jöttél egy kis ráadásért? - kérdezte kuncogva, olyan hangsúllyal, mintha szép emlékei lennének az említettel.

- Te nem is tudsz hozzámérni... - derült fel Lovegood.
- Én csak...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2006 február 19 (vasárnap), 11:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 18 (szombat), 18:37 
Írópalánta

- Ez maradjon titok - mosolygott Luna, a környezete által korántsem megszokott huncut nézéssel fűszerezve, kiszabadította a törölköző ráncait Piton csodás, hosszú, szexis ujjai közül, sarkon fordult, és kirohant az ajtón, a prefektusi fürdő felé.

Draco Malfoy és bandája csörtettek vele szembe a folyosón, de Luna észre sem vette őket, csak rohant, rohant. A szőke elismerően fordult utána. A nyaka is majd' beleroppant.

A fürdőbe lépve látta, hogy csak Myrtle van itt, a Hisztis.

Myrtle reménykedve méregette.

- Kislááány - mondta nyávogós hangon -, jöttél egy kis ráadásért? - kérdezte kuncogva, olyan hangsúllyal, mintha szép emlékei lennének az említettel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 19:40 
Fanfic-faló

zsyraf írta:
én most nem tudom folytatni.. át akarom gondolni előre a következő jelenetet. :g

Ok! ;) 8->
Én erre nem akartam vállalkozni, mert kíváncsi vagyok, mások hogyan folytatnák a dolgot... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 19:38 
Írópalánta

én most nem tudom folytatni.. át akarom gondolni előre a következő jelenetet. :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 19:23 
Fanfic-faló

zsyraf írta:
Villette írta:
Piton kongó, és kellemetlenül fájó kobakkal ébredt, és az első pillanatban nem is tudta, hol van.
Szédülve emelkedett fel a párnák közül, majd hunyorodva pillnatott ki a napsütésbe, ami az ablakon kívülről fogadta.
"Napsütés?!" - villant bele agyába, és felpattanva húzta be a függönyöket.
Megtántorodva dőlt neki a falnak, mert elkapta az émelygő hányinger szeszélyes hullámvasútja.
"Mindjárt kidobom a taccsot..." - szorította tenyerét a szája elé, majd az ágytámlába kapaszkodva elkezdett a fürdőszoba felé támolyogni.
Már majdnem elérte a kilincset, amikor...

a fal helyett valami puhábbat fogott meg.

el sem tudta képzelni, mi lehet az, aztán mikor odafordította a fejét, megvilágosodott.

hitetlenkedve KONSTATÁLTA, hogy végzős tanítványa, luna lovegood kockahasát ( :D ) markolássza.

hirtelen hátratántorodott, a gravitáció következtében altáji részei gyorsan, keményen értek földet.

megjátszott felháborodással kérdezte:

- mit keres itt, lovegood??

Luna ráérősen törölgette frissen mosott haját, és könnyedén átlépve a fetrengő Pitonon, kilibbent a fürdőszobából.

- Hát már nem emlékszik, professzor úr? - húzta össze derekán a törölközőt, és ey huncut mosoly villant meg arcán.
- Mire kéne, hogy emlékezzek, kisasszony? - pattant fel felháborodva Perselus, de ismét elszédült, és lerogyott az ágyra - Egyáltalán... Mit keres maga a szobámban, egy szál semmiben??! - dörzsölgette a halántékát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 19:00 
Írópalánta

Villette írta:
Piton kongó, és kellemetlenül fájó kobakkal ébredt, és az első pillanatban nem is tudta, hol van.
Szédülve emelkedett fel a párnák közül, majd hunyorodva pillnatott ki a napsütésbe, ami az ablakon kívülről fogadta.
Megtántorodva dőlt neki a falnak, mert elkapta az émelygő hányinger szeszélyes hullámvasútja.
"Mindjárt kidobom a taccsot..." - szorította tenyerét a szája elé, majd az ágytámlába kapaszkodva elkezdett a fürdőszoba felé támolyogni.

a fal helyett valami puhábbat fogott meg.

el sem tudta képzelni, mi lehet az, aztán mikor odafordította a fejét, megvilágosodott.

hitetlenkedve KONSTATÁLTA, hogy végzős tanítványa, luna lovegood kockahasát ( :D ) markolássza.

hirtelen hátratántorodott, a gravitáció következtében altáji részei gyorsan, keményen értek földet.

megjátszott felháborodással kérdezte:

- mit keres itt, lovegood??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 18:56 
Írópalánta

*hirtelen felkapja a fejét*

bocsánat, elbambultam... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 18:29 
Fanfic-faló

Hé zsyraf, vagy valaki!!!
*nagyokat pislog*
Nagyon belemerültünk ebbe a ficírogatásba, de megint beállt a síri csend, és hullaszag... :roll: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 17:54 
Fanfic-faló

zsyraf írta:
Villette írta:
zsyraf írta:
Villette írta:
zsyraf írta:
olyannyira szárnyalva, hogy neki is ment hőn utált bájital profunknak.
- most meg mi van?? - fordult hátra piton dühösen.
- semmi... elnézést... - motyogta luna az orra alá.
- mit gondol, hol van?! egy fanficben, ahol a tanárok rá vannak indulva a diákjaikra?? vagy mit képzel, lovegood?? - piton egyre dühösebbnek látszott. pilanatokon belül felrobban a feje és akkor konfetti lepi be az udvart.
lunának gyorsan kellett cselekednie.

Ööö... - izgatottan pillantott körbe, majd megláttott egy almáriumot, tele szeszes italokkal.
Jobbat nem találva, odavarázsolt eléjük két pohákát, és egy Whiskys üveget, ami most engedelmesen töltötte ki magából a tartalmát.
- Hűsítőt? - kérdezte egérke hangon, rápillantva a tajtékzó tanárra.

- nem szeretem a viszkit... (nyugi, direkt viszki :lol: )- mondta gyerekes utálkozással piton.
- hát akkor?... - kérdezte tanácstalanul luna.
- hát akkor bloody mary-t kérek, mi mást? - közölte piton teljes természetességgel.
luna aztán elkezdett a lelki/játszótársa, ill szexpartnere leitatásába.
egész jól ment neki a dolog, piton már dalra is fakadt, amikor valaki meglepte a párost.

Khm, elnézést... - pirult el Neville, de közben kíváncsian dugta beljebb a fejét, az ajtórésen - Csak a tanárúrtól szerettem volna engedélyt kérni, hogy bemehessek a bájilatszertárba...
- Nem látod, hogy nem érek rá?! - üvöltötte Piton, az asztal tetejéről.
- De, elnézést... - hebegett Neville, és csodálkozva nézte a professzorának nem éppen illő viselkedését.
- Hát akkor mehetsz is, nem? - sziszegte Luna.
- De, de... - kuncogott Neville - Öööö... Viszlát, tanárúr....

Luna elismerően mosolygott, mint HP Voldi világuralmának megdöntése előtt-után (közben).
Piton már sehogy sem mosolygott, csak kábultan ledőlt az asztalról...
Luna felnyalábolta a padlóról, elvitte a tanár urat a tanár úr szobájáig, ahol feltörte a tanár úr összes védővarázslatát-kódját, kényelembe.nyugalomba-ágyba helyezte a tanár urat, s egész éjjel a tanár úr szexis (holt)teste mellett virrasztott.
Reggel aztán...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 19:45 
Írópalánta

Villette írta:
zsyraf írta:
Villette írta:
zsyraf írta:
- mit gondol, hol van?! egy fanficben, ahol a tanárok rá vannak indulva a diákjaikra?? vagy mit képzel, lovegood?? - piton egyre dühösebbnek látszott. pilanatokon belül felrobban a feje és akkor konfetti lepi be az udvart.

Ööö... - izgatottan pillantott körbe, majd megláttott egy almáriumot, tele szeszes italokkal.
Jobbat nem találva, odavarázsolt eléjük két pohákát, és egy Whiskys üveget, ami most engedelmesen töltötte ki magából a tartalmát.

- nem szeretem a viszkit... (nyugi, direkt viszki :lol: )- mondta gyerekes utálkozással piton.
- hát akkor bloody mary-t kérek, mi mást? - közölte piton teljes természetességgel.
egész jól ment neki a dolog, piton már dalra is fakadt, amikor valaki meglepte a párost.

Khm, elnézést... - pirult el Neville, de közben kíváncsian dugta beljebb a fejét, az ajtórésen - Csak a tanárúrtól szerettem volna engedélyt kérni, hogy bemehessek a bájilatszertárba...
- De, elnézést... - hebegett Neville, és csodálkozva nézte a professzorának nem éppen illő viselkedését.

Luna elismerően mosolygott, mint HP Voldi világuralmának megdöntése előtt-után (közben).
Piton már sehogy sem mosolygott, csak kábultan ledőlt az asztalról...
Luna felnyalábolta a padlóról, elvitte a tanár urat a tanár úr szobájáig, ahol feltörte a tanár úr összes védővarázslatát-kódját, kényelembe.nyugalomba-ágyba helyezte a tanár urat, s egész éjjel a tanár úr szexis (holt)teste mellett virrasztott.
Reggel aztán...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:54 
Fanfic-faló

zsyraf írta:
Villette írta:
zsyraf írta:

Khm, elnézést... - pirult el Neville, de közben kíváncsian dugta beljebb a fejét, az ajtórésen - Csak a tanárúrtól szerettem volna engedélyt kérni, hogy bemehessek a bájitalszertárba...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2006 február 18 (szombat), 15:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:42 
Írópalánta

Villette írta:
zsyraf írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:39 
Fanfic-faló

zsyraf írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:36 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 18:32 
Fanfic-faló

zsyraf írta:
Lemon Lewis írta:
Villette írta:
zsyraf írta:
A 17 éves kis Luna Lovegood varázskrétával rajzolt pentagrammja közepén üldögélt a földön, s varázsolni próbált.

No de ez nem olyan varázslat volt, amit a Roxfortban tanítanak.. de nem ám!

Mert hát a Roxfortban nem foglalkoznak emberkereskedelemmel, meg az alfajaival. Meg az alfájaival se.

Tehát a szalmahajú kislány ott üldögélt a kör közepén, s varázsigét mormolt, afféle tiltott varázsigét.

De hát az okát is jó lenne a köznép tudomására hozni, hogy Luna miért varázsigélt.

Szeretőt akart magának az újdonsült nagykorú...

Bizony, neki is voltak ilyesfajta igényei.

Akkor lepődött meg igazán, mikor a varázsige elmormolása végén Piton jelent meg neki, mint szerető, csak úgy randomba' őt dobta ki a feketemágia gépezete.

Piton megkövülve szembesült a két lelke mélyére is befurakodó szempárral, ami most szemtelenül vizslatta sötét ábrázatát.

Nem tudta felfogni, hogy miként kerülhetett ide, hisz pár perce még a nyirkos pincesorban számlálgatta a nyálkás üvegcséit, de a következő pillanatban már itt cövekelt, egy lány társaságában, ami valljuk be, egyre kínosabb volt a professzor számára.
És ez a lány ráadásul nem volt más, mint egy Roxfortos végzős diákja, aki most leplezetlenül mustrálta őt fátyolos tekintetével.

Piton idegesen kisepert egy kósza hajtincset arcából és egy tétova lépést tett a boszorkány felé.ű
Rekedt hangon kérte számon a lányt:
- Kisasszony, mégis mit jelentsen ez?

Luna talán még életében nem lepődött meg ennyire, hisz nem is volt az a meglepődős fajta. A döbbenet most sem ült ki az arcára, csak szíve dobogatt kissé hevesebben a szokásosnál.
Nem igazán értette, mit ronthatott el.

A könyvben, amelyet a könyvtár zárt részlegéről csent el, azt írták, hogy a varázslat mindenképpen hatásos. És hogy az eredmény a varázsige használójának tökéletesen meg fog felelni... hiszen a pentegramma elé szólítja azt az embert, akit legmegfelelőbbnek ítél számára.

És itt jön a baki...
Mikor idáig ért gondolatban, a professzor megszólalt. Ő pedig csak ült továbbra is, pislogva, és nem tudta, mit feleljen.

- Tanár úr... én csak... ki akartam próbálni egy varázslatot... - mormolta Luna az orra alá.
- Miféle varázslatot, Lovegood? - húzta össze Piton két szexi szemöldökét.
- Hát... én egy... játszótársat akartam. Azt írta a könyv, hogy a varázslat megmutatja, ki lehetne a tökéletes játszótársa számomra.
- Csak játszótárs? - nézett Piton továbbra is gyanakodva.
- Játszótárs... és... khm.. szerető. - Luna itt felnézett végre.
Piton nem kapott levegőt. A tabu nélküli szemtelenség testet öltött - futott át az agyán.

- Szóval játszadozni akarunk, mi? - torzult el Piton arca egy gúnyos mosolyba.
Luna nem tudott erre mit felelni, így a tanára cipőjének orrát mustrálta.
- Feleljen, kérem... - horkant fel a professzor.
- Én nem úgy gondoltam, vagyis... - hebegte a lány.
- Vagyis pontosan úgy gondolta. - rebbent meg Piton szája széle.
Luna legszívesebben ott helyben elolvadt volna, egyenlővé válva a földdel.
- Kövessen, kisasszony... - fordult meg Perselus, és elviharzott.
Lowegood nem tudta, mit kéne tennie, és engedetlen tagjai sem segítették előbbre, a holtra vált lányt.
- Nem hallotta? - vélte Piton elmosódott tónusát.
Lassan feltápászkodott, és mintha egy láthatatlan zsinórral rángatnák, kelletlenül elindult a tanár irányába. Pár lépéssel később, ijedten vette észre, hogy lábai makacsan viszik őt egyre előre, utat vágva a ködben, és szinte már szárnyalva érte be a professzort.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2006 február 12 (vasárnap), 18:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 16:27 
Fanfic-faló

Hmm, joonak ígérkezik... 8)
*elgondolkodik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 13:43 
Írópalánta

Lemon Lewis írta:
Villette írta:
zsyraf írta:
A 17 éves kis Luna Lovegood varázskrétával rajzolt pentagrammja közepén üldögélt a földön, s varázsolni próbált.

No de ez nem olyan varázslat volt, amit a Roxfortban tanítanak.. de nem ám!

Mert hát a Roxfortban nem foglalkoznak emberkereskedelemmel, meg az alfajaival. Meg az alfájaival se.

Tehát a szalmahajú kislány ott üldögélt a kör közepén, s varázsigét mormolt, afféle tiltott varázsigét.

De hát az okát is jó lenne a köznép tudomására hozni, hogy Luna miért varázsigélt.

Szeretőt akart magának az újdonsült nagykorú...

Bizony, neki is voltak ilyesfajta igényei.

Akkor lepődött meg igazán, mikor a varázsige elmormolása végén Piton jelent meg neki, mint szerető, csak úgy randomba' őt dobta ki a feketemágia gépezete.

Piton megkövülve szembesült a két lelke mélyére is befurakodó szempárral, ami most szemtelenül vizslatta sötét ábrázatát.

Nem tudta felfogni, hogy miként kerülhetett ide, hisz pár perce még a nyirkos pincesorban számlálgatta a nyálkás üvegcséit, de a következő pillanatban már itt cövekelt, egy lány társaságában, ami valljuk be, egyre kínosabb volt a professzor számára.
És ez a lány ráadásul nem volt más, mint egy Roxfortos végzős diákja, aki most leplezetlenül mustrálta őt fátyolos tekintetével.

Piton idegesen kisepert egy kósza hajtincset arcából és egy tétova lépést tett a boszorkány felé.ű
Rekedt hangon kérte számon a lányt:
- Kisasszony, mégis mit jelentsen ez?

Luna talán még életében nem lepődött meg ennyire, hisz nem is volt az a meglepődős fajta. A döbbenet most sem ült ki az arcára, csak szíve dobogatt kissé hevesebben a szokásosnál.
Nem igazán értette, mit ronthatott el.

A könyvben, amelyet a könyvtár zárt részlegéről csent el, azt írták, hogy a varázslat mindenképpen hatásos. És hogy az eredmény a varázsige használójának tökéletesen meg fog felelni... hiszen a pentegramma elé szólítja azt az embert, akit legmegfelelőbbnek ítél számára.

És itt jön a baki...
Mikor idáig ért gondolatban, a professzor megszólalt. Ő pedig csak ült továbbra is, pislogva, és nem tudta, mit feleljen.

- Tanár úr... én csak... ki akartam próbálni egy varázslatot... - mormolta Luna az orra alá.
- Miféle varázslatot, Lovegood? - húzta össze Piton két szexi szemöldökét.
- Hát... én egy... játszótársat akartam. Azt írta a könyv, hogy a varázslat megmutatja, ki lehetne a tökéletes játszótársa számomra.
- Csak játszótárs? - nézett Piton továbbra is gyanakodva.
- Játszótárs... és... khm.. szerető. - Luna itt felnézett végre.
Piton nem kapott levegőt. A tabu nélküli szemtelenség testet öltött - futott át az agyán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 13:33 
Írópalánta

micsoda aláírások.. tudjtáok ti, mi a jó. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 13:32 
Írópalánta

elnézést... csak megint elment a kedvem a csodálatos merengős bandától. de segítek folytatni. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 125 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra