Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 január 24 (péntek), 8:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 426 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kedvenc (nem fices) idézetek
HozzászólásElküldve: 2012 július 23 (hétfő), 11:27 
Szárnybontogató

~ két jégkocka voltunk, de a napsütésben elolvadtunk, és most egy és ugyanaz a víztócsa vagyunk. (Paulo Coelho)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 23 (hétfő), 11:02 
Szárnybontogató

"Kiderült reggel, hogy más is történt! Mari ablakába valaki egy nagy csokor rózsát csempészett.
A homokban tisztán látszott egy fiúszandál nyoma, a feldúlt rózsakert felől érkezett, s a kerítésnél ért véget. Látni lehetett a karcolásokat is, ahogyan átvetette magát a kerítésen.
Ferkó jutott eszembe, ahogy Marit bámulja, s motyog, hogy olyan, mint a rózsa....

- Megölöm a gazembert, akárki tette! - lármázott a házinéni.
- Csakis a coca lehetett - néztem rá. - Nem először csinálja, igaz?

Ennek ellenére nem nagyon akarta elhinni, hogy szépséges kedvence kötötte a csokrot, s utána átmászott a kerítésen."
(G. Szabó Judit)

=)) =))

~*~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 23 (hétfő), 5:13 
Sztorihajhász

"- Annie May, soha ne köpj ki mozgó járműből! Várj, amíg megáll." (Beverly Hill dili) XD

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 18 (szerda), 20:09 
Szárnybontogató

~ Vannak dolgok, amiket bánsz, hogy megtettél. Ugyanakkor, ha változtatnál rajtuk, nem az lennél, aki vagy.

~ Egyikünk sem az, akinek kívülről mutatja magát, de szükségünk van erre a külsőre a túléléshez.

Andrew Bellringer: Hősellátó

"Vannak kérdések, melyekre nehéz igennel válaszolni, és vannak hibák, melyek hármasával jönnek, s persze, vannak olyan összetett mondatok, melyekben a tagmondatoknak semmi közük egymáshoz."

"2 in 1, azaz hogyan legyünk egyszerre másféllel többen."

"Ha a kígyó két lábra áll, akkor... De nem áll"

"Ha előtted és mögötted ugyanaz a valaki áll, akkor ketten együtt alkottok egy kört."

:) :x

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 16 (hétfő), 22:13 
Szárnybontogató

~ csak akkor hiányzol, amikor lélegzem.!

~ zene: unalmas napjaink fény adója.!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 09 (hétfő), 12:22 
Sztorihajhász

"A válasz csak akkor fontos, ha a kérdés helyes volt." (Karatekölyök IV.)

"Igen, az egy nyílt lábszártörés lesz. Még jó, hogy fáj. Amíg meggyógyul, lehet használni a másik lábat." XD (Én hősöm)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 július 07 (szombat), 15:29 
Szárnybontogató

Mivel nincs gép, unalmamban elővettem Hasektől a Svejket, azt olvasgatom...

"Az alvó Biegler kadéttal szemben Matusic és Batzer, Ságner kapitány puccerje ült. Még mindig snapszliztak.
- Olyan büdös a fickó, mint a tőkehal - jegyezte meg Batzer, aki érdeklődve szemlélte az alvó Biegler kadét gyanús vonaglásait -, biztos tele van a nadrágja.
- Az mindenkivel megtörténhetik - mondta filozofikusan Matusic -, hadd békén, csak nem akarod átöltöztetni? Inkább osszál.
(...)
Mivel e szavak közben ismét forgolódni kezdett /a kadét/, Batzernek intenzívebben ütötte meg orrát a szag, s a tisztiszolga nagyot köpve megjegyezte:
- Bűzlik, mint egy klozettpucoló, mint egy beszart klozettpucoló.
(...)
Batzer és Matusic felemelte Biegler kadétot a padlóról, ahová lehengeredett, és visszarakta a helyére.
Aztán Matusic elment Ságner kapitányhoz, és jelentette, hogy Biegler kadéttal különös dolgok történnek.
- Nem úgy néz ki, mintha a konyaktól volna - mondta -, inkább kolerának látszik.
(...)
- Nem jön olyan gyorsan az a kolera, Matusic, szóljon a doktor úrnak a szomszéd fülkében, hogy menjen, és nézze meg.
(...)
- Ide hallgasson doktor - szakította félbe Ságner kapitány - (...). Tulajdonképpen mi baja van Biegler kadétnak.
Welfer "hadidoktor" elmosolyodott.
-Az ön Biegler kadétja, ez a tisztjelölt, összeszarta magát...Nincs kolerája, nincs tífusza, csak egész simán és egyszerűen összeszarta magát. Egy kicsit több konyakot ivott a kelleténél az ön kadétja, az ön tisztjelöltje, és összecsinálta magát... Valószínűleg összecsinálta volna magát az ön konyakja nélkül is. Annyi habrolót bezabált, ahányat csak kapott hazulról... Gyerek... A kaszinóban, úgy tudom, mindig csak negyedliter bort ivott. Antialkoholista.
(...)
- Szóval nem komoly? - kérdezte Ságner kapitány. - De mégis, egy ilyen dolog... ha elterjedne...
(...)
- Egy kicsit lábra segítettem - mondta Welfer (...) -, a többiről majd a zászlóaljparancsnok úr intézkedik. Tudniillik átadom itt Biegler kadétot a kórháznak... Megírom, hogy vérhasban szenved. Igen súlyos eset. (...)
- Határozottan jobb így - folytatta Welfer ugyanazzal az ellenszenves mosollyal -, beszart kadét vagy vérhasban szenvedő kadét."

Hát de én is a röhögéstől majd.... :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 29 (péntek), 19:34 
Ó-nagy-admin "on stage"

Amíg vártam, hogy megérkezzen a Sárkányok tánca magyar verziója, beleolvasgattam a korábbi Tűz és jég dala kötetekbe (plusz újraolvastam A kóbor lovagot), és kigyűjtöttem néhány kedvencemet:

George R. R. Martin: A kóbor lovag

"A Targaryen házból való Baelort, Sárkánykő hercegét, a Király Kezét, a Birodalom Védelmezőjét, Westeros Hét Királysága trónjának örökösét Ashford kastélyának udvarán, a Konkoly folyó északi partján helyezték máglyára. A többi nagy ház a sötét földbe temette vagy a hideg zöld tengerbe süllyesztette volna halottját, de a Targaryenek a sárkány leszármazottai voltak, így végzetük a lángokba íródott."

"- Legutóbb, amikor valakit bűnösnek találtak a királyi család egyik tagjának megütésében, a keze elvesztésére ítélték.
- A kezem? - döbbent meg Dunk.
- És a lábad. Bele is rúgtál, nem?"

"- Hazudtál rólam!
- Valamit mondanom kellett apámnak, amikor megkérdezte, hová lett az öcsém - felelte a herceg. Dunk késéről tudomást sem véve letelepedett egy székre. - Az igazat megvallva észre sem vettem, hogy Egg eltűnt. Mivel a boroskupa fenekén nem volt, másfelé meg nemigen néztem... - Felsóhajtott."

"- Aerion igazi szörnyeteg. Tudod, azt hiszi, hogy ő egy emberbőrbe bújt sárkány. Ezért bőszült fel annyira a bábosoknál. Kár, hogy nem Fossoway-nek született... akkor almának képzelné magát, és mindenki nyugodtabb lehetne, de hát ez van."

"- Apró változtatást kellett végrehajtanom a címeremen, nehogy összetévesszenek becstelen kuzinommal. – Megmutatta bajtársainak a pajzsát. A fényes arany háttér maradt, mint ahogy a Fossoway-ek almája is, ám ez az alma zölden csillogott, nem pirosan. - Attól tartok, még mindig éretlen vagyok... de inkább legyek zöld, mint férges, nemdebár?"

Trónok harca-Királyok csatája-Kardok vihara vegyesen (+ egy egészen kicsi Sárkányok tánca)

Jaime:

"Nincsenek olyanok, mint én. Csak én vagyok."

"A fehér palást szennyezett be engem, nem pedig fordítva."

"- Azt mondtad, van becsületem...
- Én a rohadt Királyölő vagyok, emlékszel? Ha azt mondom, van becsületed, az olyan, mintha egy szajha méltatná a szüzességedet."

"- Az a rengeteg eskü... folyton csak esküdni meg esküdni kell. Megvédem a királyt. Engedelmeskedem a királynak. Megőrzöm a titkait. Megteszem, amit mond. Az életemet az övéért. De engedelmeskedj az apádnak! Szeresd a nővéredet! Védd meg az ártatlanokat! Gyámolítsd a védteleneket! Tiszteld az isteneket! Tartsd meg a törvényeket! Ez túl sok. Mindegy, mit teszel, valamelyik esküt megszeged."

Tywin:

"Lord Tywin Lannister nagyon-nagyon ritkán fenyegetően közel állt hozzá, hogy elmosolyodjon. Sohasem tette meg, de már maga a fenyegetés is rettenetes látvány volt."

Havas Jon:

"Leszáll az éj, gondolta, és elkezdődött a háborúm."

"- Ugye nem azt akarod mondani, hogy fegyverforgatást is tanulnak majd?
Jonnál elszakadt a cérna, dühösen csattant fel:
- Nem, nagyuram, azt akarom mondani, hogy csipkés alsóneműt fognak stoppolni! Persze, hogy fegyverforgatást tanulnak!"

Bánatos Edd:

"- Irigylem ezeket a tojásokat - sóhajtotta. - Én is elviselnék most egy kis meleget. Ha az üst nagyobb lenne, lehet, hogy beleugranék. Bár jobban örülnék, ha bor lenne. Rosszabbul is meg lehet halni, mint melegen és részegen. Ismertem egy testvért, aki egyszer borba fojtotta magát. Elég hitvány évjárat volt, és a teteme sem sokat javított rajta.
- Te megittad azt a bort?
- Szörnyű dolog egy testvért holtan találni. Neked is szükséged lenne egy italra, Havas Jon. - Edd megkeverte az üstöt, és hozzáadott még egy csipetnyi szerecsendiót."

"Pyp éppen a versenyről mesélt Bánatos Eddnek, amikor azt számolták, melyik szalmabábu kapja a legtöbb vad nyílvesszőt.
- Majdnem végig te vezettél, de Hosszútavi Watt hármat gyűjtött az utolsó napon, és megelőzött téged.
- Én sohasem nyerek meg semmit - sóhajtotta Bánatos Edd. - Wattra viszont mindig rámosolyogtak az Istenek. Amikor a vadak leütötték a Koponyák Hídjáról, valahogy sikerült neki egy jó kis mély pocsolyába zuhannia. Milyen szerencse, hogy elkerülte azt a sok sziklát!
- Nagyot esett? - érdeklődött Grenn. - A víz mentette meg az életét?
- Nem - felelte Bánatos Edd. - Már halott volt a fejszétől a fejében. De azért nagy szerencséje volt, hogy elkerülte a sziklákat."

"- A Falat az utolsó emberig védeni fogjuk - mondta Cotter Pyke.
- Aki valószínűleg én leszek - jegyezte meg Bánatos Edd lemondóan."

"- Ha egyszer kitalálják, hogyan lehet munkára fogni egy döglött lovat, mi leszünk a következők. Valószínűleg én magam. „Edd - mondják majd -, a halál többé nem ok arra, hogy heveréssz, úgyhogy kelj fel, fogd ezt a lándzsát, ma éjjel tiéd az őrség!" Na, azért nem kellene ennyire borúsnak lennem. Lehet, hogy azelőtt halok meg, hogy kitalálnák."

Jorah Mormont:

"Rhaegar vitézül küzdött, Rhaegar nemesen küzdött, Rhaegar becsülettel küzdött. És Rhaegar meghalt."

Jeor Mormont:

"- Elrendeltem, hogy figyeljenek téged. Látták, amikor elmész. Ha a testvéreid nem hoznak vissza, az úton fognak el és nem a barátaid. Hacsak a lovadnak nincsenek hollószárnyai. Vannak neki?
- Nincsenek. - Jon ostobán érezte magát.
- Kár, jó hasznát vennénk egy olyan lónak."

Bran:

"És a Falon túlra pillantott, a hóval borított végtelen erdőkön túlra, a fagyott partokon, a hatalmas kékesfehér jégfolyamokon túlra, a halott síkságokon túlra, ahol semmi sem terem, semmi nem él. Északra és északabbra és még északabbra tekintett, a fény függönyéig a világ végén, majd ezen a függönyön is túlra. Mélyen a tél szívébe nézett, s akkor félelmében felkiáltott, s a könnyei melege megégette az arcát.
„Most már tudod", súgta a varjú a vállán ülve: „Most már tudod, miért kell élned."
- Miért? - kérdezte Bran. Nem értette. Zuhant, zuhant.
„Mert közeleg a tél."
Bran a vállán ülő varjúra nézett, a madár pedig visszanézett rá. Három szeme volt, s a harmadikban rettenetes tudás ült."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 24 (vasárnap), 10:58 
Sztorihajhász

"Előbb tanulj meg állni, aztán repülni. Természeti szabály, nem az enyém." Karatekölyök (1984)

"Gyereket akarni igen nagy elhatározás.. ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 23 (szombat), 22:13 
Szárnybontogató

Viharsziget:

"Teddy: Elgondolkodtat ez a hely.
Chuck: És min gondolkodik?
Teddy: Hogy melyik rosszabb? Szörnyetegként élni vagy jó emberként meghalni?"

Imádom ezt a filmet. :)

~*~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 21 (csütörtök), 18:41 
Sztorihajhász

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 05 (kedd), 13:37 
Betűmániákus

Hajós András csöcs elmélete:

"Hangsúlyoznám: Hogy akinek van csöcse és nincs agya, az mutatsa meg a csöcsét annak, akinek van szeme,de nincs agya és nincs csöcse. Meg mondom miért, mert ha az akinek van csöcse és nincs agya, meg mutatja a csöcsét annak, akinek nincs csöcse nincs agya de van szeme, akkor annak akinek nincs csöcse és nincs szeme, de van agya nagyon sok pénze lesz. És végül már te is beláthatod hogy mennyire igaz..." :D :D :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 04 (hétfő), 12:25 
Betűmániákus

"Szerelmesem kavicsokat hozott.
Megörültem, hogy ilyen tarkák."
Rimma Dalos

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 02 (szombat), 17:14 
Fanfic-faló

Castiel írta:
The Mentalist

Francine Trent: Are you the CBI Agents?
Patrick Jane: Yes. She does the detecting, and I do the insulting.
Teresa Lisbon: Uh, consulting.
Patrick Jane: That too.
Jé, de ismerős... :D

"Isten, ha létezel, mentsd meg a lelkem, ha létezik." Vavyan Fable.

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 01 (péntek), 20:31 
Betűmániákus

Azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy ezt leírjam:
A topik lényege: Kedvenc (nem fices) idézetek. Ez eddig jó is, viszont nem gondolom helyesnek több hozzászóló részéről is, hogy naponta többször is beír ebbe a topikba. Egyszerűen ennek nem az a célja, hogy fossuk a hozzászólásokat (arra ott van más fórum téma is). Kicsit furcsának találom azt, hogy egy embernek egy nap alatt több kedvenc idézete is van.
Az teljesen rendjén van, ha egy embernek egy héten mondjuk van néhány kedvenc idézete. De akkor megkérnék mindenkit, hogy azt egy hozzászólásba tegye bele, ne külön-külön mindet! Mert azt nem tudom elhinni, hogy amint jön ide egy új hozzászólás, rögtön valakinek eszébe jut ugyanazon a nap egy újabb kedvenc idézet.

A topik címe nem ez: "Írjunk be random idézeteket, ami esetleg még tetszik is"

Szőrszálhasogató vagyok, de nem érdekel, nem akarom, hogy ez a topik egy értelmetlen hozzászólásgenerátorrá degradálódjon.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 01 (péntek), 20:23 
Szárnybontogató

"A hím oroszlán nagyobb, mint a nőstény, amit jó tudni, mert ha az embert megtámadja egy oroszlán, akkor legalább tudja, hogy az hím-e vagy nőstény. A hím oroszlánnak továbbá dús sörény borítja a nyakát, ami jó meleget tart; ez a természet nagyszerű gondoskodására vall, mert ha az oroszlán hazájában 40-50 fokos meleg van is, mégis megtörténhetik néhány százezer év múlva, amikor már majd a nap is hűlni kezd, hogy hidegebb lesz ott is, és akkor igen jó szolgálatot tesz majd a sörény." (Nagy Lajos: Képtelen természetrajz)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 01 (péntek), 20:16 
Betűmániákus

The Mentalist

Francine Trent: Are you the CBI Agents?
Patrick Jane: Yes. She does the detecting, and I do the insulting.
Teresa Lisbon: Uh, consulting.
Patrick Jane: That too.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 01 (péntek), 19:26 
Sztorihajhász

"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed." (Terminátor II.)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 01 (péntek), 11:22 
Szárnybontogató

"A cicák egyik igen kellemetlen szokása, hogy bármit is mondunk nekik, ők mindig dorombolnak."

(Lewis Caroll)

*most van időm kitapasztalni :D *

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 június 01 (péntek), 10:53 
Sztorihajhász

"Every magic comes with a price." (Once Upon a Time)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 31 (csütörtök), 20:50 
Fanficbúvár

"Olyan édes, hogy legszívesebben egész nap csak simogatnám a haját és mazsolával etetgetném. " :)

Szerintem ez nagyon édes. egyébként Joey mondta a Jóbarátokban.

""Olyan édes vagy, mint egy kiskacsa sapkában."

Két pasi meg egy kicsi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 26 (szombat), 16:58 
Szárnybontogató

"Tételezzük fel, hogy valamennyien őrültek vagyunk. Megmagyarázna számunkra egy-két rejtélyes dolgot. Megmagyarázna bennünket egymásnak." /ismeretlen, az egyik újságban olvastam/

mod. szerk.

"Úgy értem" mondta Alice, "mit kezdhet egy ember az öregedéssel?"
"EGY talán semmit" mondta Humpty Dumpty, "de KETTŐ talán igen.
Megfelelő segítséggel megállhattál volna hétévesen."

/Lewis Caroll: Alice Tükörországban/

(Szerénységem nem hétévesen, hanem mondjuk tizennégy évesen állt volna meg... ha van 'megfelelő segítségem' :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 26 (szombat), 9:27 
Sztorihajhász

Az Idő megsértődött amiért elütöttem, és úgy döntött megáll." (Alice Csodaországban 2010)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 26 (szombat), 8:04 
Szárnybontogató

"Igen vacak memória az, amelyik csak hátrafelé működik." /Lewis Caroll/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 26 (szombat), 7:43 
Sztorihajhász

"Ha bejelentem, hogy jövök, furcsa mód soha nincs senki itthon, mire ideérek." (Két pasi, meg egy kicsi)

"All you have is an empty heart... and a chipped cup." (Once Upon a Time)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 25 (péntek), 17:51 
Betűmániákus

"Cancer is boring."

House 8x22 (Everybody Dies)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 24 (csütörtök), 10:00 
Sztorihajhász

"Ereszkedj térdre és csodás ajkaiddal csókolgasd szaporán csupasz tomporom." (Dark Shadows)

"Love is the most powerful magic of all." (Once Upon a Time)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 23 (szerda), 11:55 
Billentyűzetgyilkos

"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek."
Orwell - 1984

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 május 21 (hétfő), 20:10 
Betűmániákus

- Do you think I’m an idiot?
- No, I’d say you possess above average intelligence.
(…)
- Do you know why Varys is so dangerous?
- Because he has thousands of spies in his employ. Because he knows everything we do before we do it.
- Because he doesn’t have a cock.
- Neither do you.
- Perhaps I’m dangerous, too. You, on the other hand, are as big a fool as every other man. That little worm between your legs does half your thinking.
- It’s not that little. Why are you smiling?
- Because I’m happy.
- And why are you happy?
- Because I have your little whore. I thought you preferred blondes. Such a droll little fellow. Tell me, have you married this one yet? No? Oh, good. Father will be so pleased.

Game of Thrones, 2x08

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 21 (kedd), 19:37 
Zöldfülű

insomniac heart írta:
"He was no dragon. Fire cannot kill a dragon."

"It's a trick, a shadow on the wall; and a very small man can cast a very large shadow."

~ Trónok harca idézetek. (: Angolul szebbek. .__.

"Tyrion: Where do I begin, my lords and ladies? I am a vile man, I confess it. My crimes and sins are beyond counting. I have lied and cheated, gambled and whored. I'm not particularly good at violence, but I'm good at convincing others to do violence for me. You want specifics, I suppose. When I was seven, I saw a servant girl bathing in the river. I stile her robe and she was forced to return to the castle naked and in tears. I closed my eyes, but I could still see her tits bouncing. When I was 10, I stuffed my uncle's boots with goat sh*t. When confronted with my crime, I blamed a squire. Poor boy was flogged, and I escaped justice. When I was 12 I milked my eel into a pot of turtle stew. I flogged the one-eyed snake, I skinned my sausage. I made the bald men cry into the turtle stew, which I believe my sister ate. At least I hope she did. I once brought a jackass and a honeycomb into a brothel...."

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 08 (szerda), 10:40 
Ó-nagy-admin "on stage"

Megy mellettem a tévé:

"Ne járj olyannal, aki nem jó a feleségéhez!"
=))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 07 (kedd), 11:26 
Szárnybontogató

"He was no dragon. Fire cannot kill a dragon."

"It's a trick, a shadow on the wall; and a very small man can cast a very large shadow."

~ Trónok harca idézetek. (: Angolul szebbek. .__.

Kívánságüstre írt történet (2012) - Cosmic Love (Harry&Draco)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 07 (kedd), 8:28 
Szárnybontogató

- miért csak a futás után érezzük a tüskét a talpunkban?
- ez valami metaforikus tanács a számomra, Mr Pitt?
- talán. fussunk tovább. és gyorsabban!
(A szabadság himnusza; ez egy nagyon szívetmelengető jelenet :) háttérinfó: a két pasi mezítláb "fogócskázik" az udvaron, a főszereplő pedig az angol rabszolgakereskedelem ellen harcol az egész film alatt - erre vonatkozik a "metaforikus tanács")

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 15:21 
Szárnybontogató

Asha írta:
Ha eljön Joe Black - és Anthony Hopkins karakterének a szájából. :) Kedves, emberi film, csupa szép jelenettel. ^^

Ja, igen! Tényleg jó film, bár én közben Bridget Jones naplóját is néztem... Amúgy jó volt, hogy az egyik csatornán főzik a kék levest :mrgreen: , míg a másikon Brad Pitt szépeleg. ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 14:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

fzsuzsi írta:
"Ne nyald a seggem. Látszódni fog a boncolásnál." :-P
Asszem egy Brad Pitt filmből van.

Ha eljön Joe Black - és Anthony Hopkins karakterének a szájából. :) Kedves, emberi film, csupa szép jelenettel. ^^

De ha már Brad Pitt film, csak hogy ne offoljak:

"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
/Harcosok klubja/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 február 01 (szerda), 14:34 
Szárnybontogató

"Ne nyald a seggem. Látszódni fog a boncolásnál." :-P
Asszem egy Brad Pitt filmből van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012 január 07 (szombat), 13:19 
Írópalánta

"A jövő ijesztő, de nem mehetsz vissza csak azért a múltba, mert azt már ismered."
"Vicces! Néha, ha besétálsz egy új helyre, az az érzésed, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell."

(Így jártam anyátokkal)

"- Te e-egy jó ember vagy.
Ezt még soha senki nem mondta Topornak. Még részegen se. Pedig a részegek a gyomorsavval együtt mindig felböffentik az igazságot is."

(Kovács András Péter - Multigáz)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 26 (hétfő), 19:15 
Könyvmoly

"I think there is a naked man in the barn."
(X-Men Origins: Wolverine c. film)

"Közben te a jogfosztott proletariátusok tagjaként még önszántadból véded ezeket a digitális ültetvényeseket?"
(Serendipity c. film)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 december 18 (vasárnap), 17:46 
Fanficbúvár

vidor írta:

"- Szóval, vége a bálnak, mi?
- Igen, de otthagytam egy üvegcipőt és egy névjegykártyát, hátha túl hülye a hercegem." (ez sajnos nem tudom honnan van)

Szívek szállodájából való. :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 19 (szombat), 8:22 
Sztorihajhász

"Terrence Granchester gonosz, mint az ördög, iszik mint a gödény és sorozatosan megszegi az illemszabályokat. Mondd meg Candy-nek, ha velem barátkozik, azzal az Ardley-család jó hírét teszi kockára." (Candy, Candy anime)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 18 (péntek), 23:30 
Fanfic-faló

"Láttál már tiszta szívből nevetni? Na és sírni,zokogni? Hülyeséget csinálni,és valamit nagyon megbánni? Dühöngeni,ordítani vagy csendben egy könyvet olvasni? Erősnek mutatkozni, vagy összetörni? Hallottad már ahogy elmesélem az életem, és érezted,hogy levettem az álarcom? Ha nem,akkor nem ítélhetsz el, hiszen nem ismersz... :)"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 21:20 
Sztorihajhász

"A harag gyűlöletet szül, a gyűlölet haragot."

(Majmok Bolygója IV. - A Hódítás 1972)

"- A kiirthatatlan és megállíthatatlan gonosz bekebelezi az egész élővilágot.
- Jaj, ne, ne! Anélkül is van baj elég!" XD

(Howard, a kacsa)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 13 (vasárnap), 18:23 
Zöldfülű

Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket, és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást, és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás vagy fényképek nézegetése közben, és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól, és féltem elveszítek valakit, aki nagyon fontos számomra, a végén el is veszítettem, de túléltem! És most is élek. Az életet nem csak túlélem, hanem élem! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni, és merészen győzni, mert a világ a bátraké, és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon.

/Charlie Chaplin

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 7:34 
Sztorihajhász

"- Biztos rossz érzés volt, amikor megmondták, hogy Jimék háza volt.
- Tudtam, hogy Jimék háza.
- Tudtad?!
- Igen.
- Akkor... miért tetted meg?
- Mert te kértél rá." (Ollókezű Edward)

"- Papa, azt hiszem, Jézus beteg.
- Jézus?! A hörcsög?
- Miért? Azt hitted, a másik?" (Hetedik Mennyország)

"Őrizkedj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül ő öl sportból, pénzért, hírért. Igen, megöli a testvérét, hogy megszerezhesse annak vagyonát. Ne hagyjátok elszaporodni, mert elpusztítja saját otthonát, de a tiéteket is. Űzzétek el, hajtsátok vissza az embert a dzsungel sűrűjébe, mert ő a halál hírnöke." (Majmok Bolygója 1968)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 13:48 
Írópalánta

"Csupán az álmok matrózai vagyunk, nem vagyunk horgony, se naszád, se kapitány. Egyszerű hajóinasként dolgozunk, sose tudjuk meg mi lesz az útirány." (Ulysses Moore) 8->

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 7:39 
Sztorihajhász

"- Emberek, kész a kaja, jöhettek a tányérokkal!
- Nem rablóhús a neve?
- Micsoda?
- Nekem azt mondták, ez rablóhús.
- Igen, de a rablóhús is kaja. Majd ezt is megtanulod." (Ollókezű Edward)

" - Most lejössz, és kezet fogsz vele!
- Fogjak kezet vele?!
- Na, nem szó szerint. Elvégre, majdnem halálra rémisztetted.
- Én rémisztettem halálra őt?!" (Ollókezű Edward)

"- Nincs logikai érzéke.
- Nincs.
- Csak csákánya van!" (Ikrek)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 02 (vasárnap), 9:18 
Írópalánta

„Változni nehéz. De néha ugyanannak maradni még annál is nehezebb.”

„Ahhoz, hogy megtartsunk valamit, nem kell erősen szorítanunk, bátran nyisd szét a tenyered, és engedd el, amit addig abban őriztél, mert idővel, ami fontos, visszatér hozzád.”

„Minden, amiről azt hinnénk, lehetetlen, ott vár ránk valahol az úton, vár ránk és arra, hogy a mi segítségünkkel megvalósulhasson.”

„Minden harcot meg lehet vívni, de van, amelyiket nem lehet megnyerni. Ám inkább veszítsünk, mint hogy előre feladjuk.”

(Az Ezel c. sorozatból)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 21 (szerda), 9:16 
Szárnybontogató

"De a furcsa, megszállott vágyakozás már nem lángolt lelkében: azt végleg kioltotta a félelem és veszteség fájdalma. Úgy érezte magát, mint akit pofonnal ébresztettek fel álmából."

Harry Potter és a Halál ereklyéi 395.o. /mindig kiráz tőle a hideg ha elolvasom, pont ezért imádom/

"Jobban szeretlek, mint az egész világot együttvéve."

Alkonyat Epilógus /romantikus és vallomást kifejező, tulajdonképpen ez a vallomás, kihat a negyedik rész végéig, pont ezért imádom/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 19:47 
Szárnybontogató

"Nem tudhatod előre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amiről azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, mint ahogyan azt elképzelted. Ez egy az átlagos napok közül. A legfontosabb nap is normálisan kezdődik. Azokat a napokat a végük teszi a legfontosabbá. (...) A napot, amikor elkötelezed magad valami vagy valaki iránt. A napot, amikor összetört a szíved. A napot, amikor megismerted a nagy Őt. A napot, amikor rájöttél, hogy nincs elég idő, mert örökké akarsz élni. Ezek a legfontosabb napok, a tökéletes napok."
(Grace klinika)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 18 (vasárnap), 12:40 
Sztorihajhász

"Mi emberek vállaljuk, hogy öljük meg egymást. Ez egyszerűen alkotmányos kötelességünk. Ha én odamegyek egy emberhez az utcán, és azt mondom neki, hogy hé, megöltem valakit, de nem büntethettek meg, mert nem voltam beszámítható, akkor ezt bizony kutya kötelességem bizonyítani. Mert ha nem teszem, hamarosan mind szabadon gyilkolhatjuk egymást, mert következmények nélkül megtehetjük."

(Mi vagyunk a törvény)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 426 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra