Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 december 05 (csütörtök), 4:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4277 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 86  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2016 december 24 (szombat), 12:33 
Fanficbúvár

Boldog karácsonyt! xmas xmas1 xmas4 xmas2 x:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 24 (szombat), 12:11 
Fanficbúvár

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! :) xdeer xhihi :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 14 (szerda), 19:53 
Fanficbúvár

Háát, szerintem fontos, hogy dolgoknak legyen jelentősége, mert a történetvezetés közben írói ígéreteket kell tenni, horgokat rakni, konzekvensnek maradni. Az olvasót nem fogja érdekelni a jelenet, ami sehogyan nem viszi előre a cselekményt, viszont pl lehet fontos az adott karakter szempontjából vagy ilyesmi. Szerintem fontos, hogy egyik jelenet se legyen fölösleges a történetben.
De szerintem azért, mert valami éppen nem viszi előre a cselekményt, lehet tök fontos háttér, vagy karakterre jellemző vicceskedés, szóval olyan dolgok, amik nem véresen fontosak, de hozzáadnak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 14 (szerda), 17:13 
Szárnybontogató

Bao2 írta:
Sziasztok!

Valahol azt olvastam, hogy egy történetben csak a lényeges információk hangzanak el. Úgy értve, hogy a szereplők is csak és kizárólag olyan dolgokat mondanak, amelyeknek van szerepe. Nos... nálam nem egészen... vagyis... tényleg nem. :D
Nálatok ez hogy van?
Mondjuk nálam a történet írja magát, nem én :D Én csak néha belepiszkítok. :D

*BaO2 mereng...*

modszerk.

Üdv!

Jómagam csak saját világú történetekben utazom, így csak megerősíteni tudom azt, hogy ez így van. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy nyilván nem paródiákat írok, de... a lényeg, hogy én csak akkor kezdem meg a feltöltést, ha kész a vázlat és a szinopszis, tehát átlátom az egész sztorit. Ennek megfelelően építem bele az utalásokat(jellemfejlődést és fordulatokat alapozzák meg), a mondanivalót előkészítő és kibontó képeket, jeleneteket, esetleg intertextuális utalások is kerülhetnek a szövegbe. A párbeszédeknél meg aztán tényleg igyekszem úgy írni, hogy minden mondatnak legyen jelentősége. Feltölteni pedig csak akkor kezdek, ha egy haverom átolvasta, és szerinte megfelelő a mű(nem helyesírást néz, ahhoz velem együtt hülye, hanem logikai bakikat, cselekmény fordulatosságát, jellemek árnyaltságát... stb.).

Most így visszaolvasva ez nagyon profinak meg nagyképűnek hangzik, de a képet valamelyest árnyalja, hogy azért távolról nem tökéletesen művelem a dolgot. Mert hiába a vázlat, a szinopszis, elfeledkezhet bizonyos dolgokról az ember, így kerülhetnek logikai bakik a szövegbe. Meg aztán tényleg bonyolult, egyedi, fejlődő jellemeket írni nagyon nehéz... szóval a fent felsoroltak némelyikével még csak próbálkozom. :D De a lényeg szerintem, hogy törekedni kell a komolyabb történeteknél arra, hogy minél jobban ki legyenek dolgozva és tényleg tartalmas gondolatok kerüljenek bele.

(Persze ez csak szubjektív vélemény, meg egyébként is csak original sztorikra vonatkozik, ez meg egy fanfic oldal... csak gondoltam újfent idepofátlankodom, hátha érdekel valakit a módszerem. :D)

Üdv,
Ronin

"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 14 (szerda), 13:41 
Sztorihajhász

Haha, hát én bőven kimerítem a fölösleges írás fogalmát. :D

Mármint igen, tudom, hogy ez így egy koncepció, hogy csak azt rakni bele, aminek értelme és jelentősége van, de ugyanúgy vagyok vele, mint Bucky: imádom a karaktereimet, és imádok róluk írni. Mármint szerintem egy jó történetnek éppúgy része a jó karakterformálás, mint a jó plot, és semmi baj nincs azzal, ha olyan dolgok vannak a történetben, amik a cselekményt effektíve nem viszik előre, viszont segítenek árnyalni a képet egy-egy karakterről valamilyen úton módon. Szóval én sokszor írok életképeket, random jeleneteket, amikben nem történik feltétlen érdemi dolog, de átadnak egy hangulatot, benyomást.

Bár az tény, hogy én folyamatosan publikálok, de ugyanakkor tudom, hogy mit akarok kihozni az egészből. Szóval úgy én se álltam volna neki, hogy nem tudom, merre halad a történet, de mivel egy-két kevésbé lényeges fejezettől eltekintve nagyjából végig el van tervezve minden, tudom, hogy melyik cselekményszál mikor hogy fog gabalyodni, ezért nem kockáztatok nagyot a menet közbeni publikálással. A fontos történések közti űröket meg kitöltöm olyan dolgokkal, amiknek nem feltétlen van szerepük. :D

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 14 (szerda), 12:07 
Szárnybontogató

Bao2 írta:
Sziasztok!

Valahol azt olvastam, hogy egy történetben csak a lényeges információk hangzanak el. Úgy értve, hogy a szereplők is csak és kizárólag olyan dolgokat mondanak, amelyeknek van szerepe. Nos... nálam nem egészen... vagyis... tényleg nem. :D
Nálatok ez hogy van?

*BaO2 mereng...*

Ennek nálam az az értelmezése, hogy mindennek értelme van, a történet szempontjából. Tehát nem a népokítás, vagy a nagy mondanivalók miatt, hanem, hogy minden mondatnak jelentősége van.

Mondjuk nem igazán vagyok mérvadó a három és fél romantikus témájú ficemmel, de én is így próbálom írni őket. Tehát az, hogy valami elhangzik a negyedik fejezetben, az nem véletlen, hanem mondjuk a tizenkilencedikben értelmet nyer (vagy legalábbis úgy gondolom xlol ).

De szerintem ez attól is függ, milyen módszerrel ír valaki.
Én pl. nem tudok úgy írni, hogy ha kész egy fejezet már töltöm is fel, és a következőhöz csak utána kezdek hozzá. Nekem kell az, hogy nagyjából tudjam, merre tart a történet, mi lesz a végkifejlet. De legalább tíz fejezet készen kell legyen, amikor az elsőt elküldöm a bétámnak, és utána kezdem el feltölteni a merengőre. Pedig igazából csak azért írok, mert régen is keringtek a fejemben történetek, de sosem írtam le őket, és sajnáltam, hogy elvesznek, így meg valamilyen szinten megmaradnak, és az is tök jó, hogy vannak olvasóim (bevallom, nálam a család, ismerősök nem is tudják ezt a hobbit, szerintem furán is néznének), azon kívül sokat fejlesztett a kifejezőkészségemen, és a helyesírásomon is.
Szóval, most is már a 23. fejezetét írom annak a történetnek, amiből 13 van fenn eddig a merin, és bizony van olyan, hogy a 22-es alapján átjavítottam valamit, vagy beírtam egy plusz dolgot mondjuk a 17-be.
Néha persze előfordul 1-1 olyan párbeszéd, aminek semmi jelentősége, de különben nem jön össze a 2000 szó a fejezetben x:D

Na, most lehet, hogy nem sok értelme volt annak, amit leírtam, de eléggé fáradt vagyok (éljen a hétköznapi mozizás) xroll

"Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 14 (szerda), 8:07 
Könyvmoly

Bao2, ez nálam nagyban függ, hogy paródiát írok-e vagy valami komolyabbat. Mert ha az előbbi, akkor nagyon nincs semmi értelme annak, amit a szereplők mondanak. Engedd, hogy idézzem is magam:

Idézet:
– Azt az anyját! – füttyentett Lucius. – Átéltünk egy ősrobbanást!
– Jaj, már – legyintett Perselus –, az még a dinoszauruszok előtt volt, te lökött!
– Szerintem ezt nem most kellene megvitatni – kottyantott közbe Draco. – Az a valami épp velünk szemez. Nincs kedvem egy… tudjátok… olyanhoz vele.

Ez a The Slytherins c. alkotásom, semmi olyan hatása nincs, amely szellemi-, társadalmi- vagy akármilyen más fejlődést kiválthat, de elvileg jókat lehet rajta röhögni. :D

A komolyabb sztorik viszont kimerülnek eddig nálam a romantikus sztoriknál, és ott sem mondanak a karakterek semmi világmegváltó dolgot, csak... diskurálnak. ^^ Egyet kell értenem Bucky-val, szerintem fanficeknél nem a mélyről jövő megszólalásokon van a hangsúly. :D Az információ meg olyan dolog, hogy amit te fontosnak tartasz közölni az olvasóval, az lesz a fontos. Neked. Azt meg nem hiszem, hogy 1000%-ra el fogod találni, hogy mi valójában a fontos az olvasónak. :D Az a lényeg, hogy ha tényleg át tudod úgy adni, hogy az az információ már pedig fontos, akkor az olvasó is úgy fogja gondolni, mert neked sikerült ezt átadni. :D

De én egy komolyabb hangvételű angol ficemnél adtam már eléggé komoly mondatokat a karakterek szájába, mert a történet hangulata, műfaja megkövetelte. ^^ Szóval mondom, rajtad áll, hogy mennyire tartod az információdat fontosnak, mennyire illik a komolysága, fontossága a történetedbe, ez csak rajtad áll igazából, mert te írod, nem az olvasó. :D Igaz vannak olyan infók, amelyek elsőre fontosnak tűnnek, de feleslegessé válnak, ez szerintem olyan dolog, ami többszöri átgondolás/átolvasás után kiszűrhető. :) De bárki cáfoljon meg nyugodtan, ha butaságot hordok össze. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 14 (szerda), 0:29 
Tollforgató

Szerintem ez fanficnél nem egészen így van :D Mivel sokszor írás közben publikálunk is, a történet folyamatosan alakul, az elején még nem tudjuk BIZTOSAN, hová halad a történet, csak úgy nagyjából...

Márpedig elég nehéz a főcsapáson maradni, ha nem is tudjuk, merre szeretnénk menni :D

Plusz én a magam részéről annyira imádom a fandombéli karaktereket, hogy ha jól van megírva, akkor a reggeli müzlievés és fogmosás is érdekes olvasnivaló velük. Masszívan elfogult vagyok és egy komoly érzelmi alapról indul minden fic. Nem várom el, hogy egy kihegyezett történetet kapjak, sőt az ide-oda csapongó apróságok külön pozitívumot jelentenek számomra. Plusz egy-egy hosszabb terjedelmű fanfic évekig is íródhat, szemben a hivatásosokkal, akik nyilván nem húzhatják el ennyire az alkotói folyamatot, mivel abból élnek, de egy-két év alatt sokat változik egy író stílusa, formálódnak tovább a karakterei, stb.

Ez a kijelentés szerintem a hivatásos írók original regényeinél állja meg a helyét, de tegyük hozzá, hogy a legtöbb jó regényíró, akinek volt szerencsém hallani az alkotói módszeréről, esküszik rá, hogy az első kéziratot meg se mutatja senkinek, hanem előtte átírja, átdolgozza. És a második, javított verzió mehet a szerkesztőjének/előolvasójának. És ezután ugyebár még egy masszív átírás és javítás következik, tehát legjobb esetben is a harmadik kézirat az, amit az olvasók látnak. Ez a fajta szűrés fanficnél (szerintem) egyáltalán nincsen, de én annyira nem is hiányolom.

Szubjektív vélemény, persze.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 13 (kedd), 23:37 
Könyvmoly

Sziasztok!

Nálatok ez hogy van?

*BaO2 mereng...*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 06 (kedd), 22:10 
Fanficbúvár

Csak annyit, hogy azóta előttem is tisztázódott, és már a feltételezésért is bocsánat. x:(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 06 (kedd), 20:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lylia Bloom írta:
Sziasztok!

Először is, köszönöm Lilyana, amiért felhívtad a figyelmemet erre az egészre. Ezer éve nem jártam a Merengőn, magamtól sosem láttam volna, mi történt. Igazság szerint azt sem tudom, pontosan mi robbantotta ki a vitát, mert csak a legutolsó lapot futottam át.
Amit szeretnék leszögezni: most írok először a témában, tehát aki eddig az én nevemre utalgatott, az nem én voltam. Ha felszólalok valahol, azt mindig a saját írós nevemen teszem.
(Amúgy pedig a negyedik könyvem az, ami most fog megjelenni a KMK-nál.)

Üdv mindenkinek!

Lylia

Lylia, köszönöm, hogy megszólaltál, és igazoltad a kétségeink helyességét!

Ennek fényében szeretném még egyszer különösen nyomatékosítani, amit lentebb írtam:
A Merengő és a Merengő admincsapata minden formában elítéli a visszaéléseket, különösen az olyan aljas és gerinctelen megmozdulásokat, amivel egy már kiadott vagy még kiadatlan író jó hírét tiporják sárba. Azon túl, hogy teljesen etikátlan, a más nevével való visszaélésnek komoly büntetőjogi vonzata is van, akkor is, ha "csak" egy írói közösségi oldal fórumán hangzik el.

A továbbiakban is fenntartom, hogy a témával kapcsolatban minden újabb hozzászólás törlésre kerül.
Panasz esetén a központi admincímre tessék írni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 december 06 (kedd), 19:24 
Zöldfülű

modszerk.

Sziasztok!

Először is, köszönöm Lilyana, amiért felhívtad a figyelmemet erre az egészre. Ezer éve nem jártam a Merengőn, magamtól sosem láttam volna, mi történt. Igazság szerint azt sem tudom, pontosan mi robbantotta ki a vitát, mert csak a legutolsó lapot futottam át.
Amit szeretnék leszögezni: most írok először a témában, tehát aki eddig az én nevemre utalgatott, az nem én voltam. Ha felszólalok valahol, azt mindig a saját írós nevemen teszem.
(Amúgy pedig a negyedik könyvem az, ami most fog megjelenni a KMK-nál.)

Üdv mindenkinek!

Lylia

Gigi685 írta:
Khm, mint könyvmolyképzős szerző, nem tartod ezt egy kissé kellemetlennek a renomédra nézve? Szerintem a kamillatea és Community még mindig sokkal jobb program lett volna, mint hogy lejáratod magadat (vagy Lylia Bloomot) ilyen rettenetes stílusban. Chill és kultúra. Egyébként, ha valaki ellopja az ötletemet, és jobb sztorit ír belőle, mint én, azt mondom, jó neki. Mindenki ezer helyről lop. Viszont nem biztos, hogy minden, ami hasonlít az írásomra, tőlem van lopva. Ez tisztán paranoriás. És nem is értem, hogy egy háromszorosan kiadott szerző miért sajnál egy novellát egy relatív "amatőrtől".

Ja meg igen. Komolyan, a kiadód szerint nem gázos, hogy egy olyan oldalon rendezel immár a saját neveden balhét, ami az olvasói tábora egy jó részét adja?

Az "igazi" Lylia Bloom jelentkezik. Az eddigi nem én voltam...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 23:15 
Billentyűzetgyilkos

Vagy Maze/Linda? Van benne fantazia :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 23:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Elyes írta:
Ó, nálam a Lucifernél megvan az OTP, őket senki mással nem akarom látni (oké, talán egy kis threesome belefér egyszer-egyszer :haha: ), de rajtuk kívül nincs is nagyon más shippem. Túlságosan Chloe-ra és Luciferre koncentrálok :-P

nálam Maze az egyik nagy favorit :D meg a dokinő :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 23:05 
Billentyűzetgyilkos

Ó, nálam a Lucifernél megvan az OTP, őket senki mással nem akarom látni (oké, talán egy kis threesome belefér egyszer-egyszer :haha: ), de rajtuk kívül nincs is nagyon más shippem. Túlságosan Chloe-ra és Luciferre koncentrálok :-P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 23:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

ez a mindenki shipelhető mindenkivel téma nálam a Westworld és a Lucifer kapcsán van meg nagyon erősen :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:50 
Tollforgató

Akkor én is elkezdtem nézni :) Eddig nem is hallottam róla :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:37 
Fanficbúvár

Mindenki nézzen Communityt, szerintem eszméletlenül szerethető, és van néhány olyan karakter, akik komolyan zseniálisak. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:36 
Sztorihajhász

Gigi: érdekesen hangzik belelesek majd :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:33 
Billentyűzetgyilkos

Gigi685 írta:
Egy szitkom. Egy nagyon ócska közösségi iskoláról szól, ahova vissza kell mennie egy csávónak, aki évekig ügyvédként dolgozott diploma nélkül, hogy megszerezze, és alapít egy tanulócsoportot, hogy közelebb kerüljön egy csajhoz, de természetesen egy csomó fura ember jön a csoportba, akik természetesen mind nagyon különbözőek, és nagyon szerethető és vicces (és néha szerintem nagyon okos) az egész, ráadásul folyamatosan popkult utalások mennek, és nagyjából mindenki shippelhető mindenkivel.

Királyul hangzik :yes: Asszem bele fogok kezdeni :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:26 
Fanficbúvár

Egy szitkom. Egy nagyon ócska közösségi iskoláról szól, ahova vissza kell mennie egy csávónak, aki évekig ügyvédként dolgozott diploma nélkül, hogy megszerezze, és alapít egy tanulócsoportot, hogy közelebb kerüljön egy csajhoz, de természetesen egy csomó fura ember jön a csoportba, akik természetesen mind nagyon különbözőek, és nagyon szerethető és vicces (és néha szerintem nagyon okos) az egész, ráadásul folyamatosan popkult utalások mennek, és nagyjából mindenki shippelhető mindenkivel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:22 
Könyvmoly

Gigi685 írta:
és megkívántam a kamillateát, de már késő van teázni.

Én amondó vagyok, teázni sosem késő. :D Lehet, én is iszok egyet. :yes:

Amúgy nem ismerem a sorozatot. Én AHS-t kezdtem el, de nálunk egy hete lassan pocsék a net, így nem tudom nézni :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:14 
Sztorihajhász

Gigi685 írta:
Ironikus módon éppen Communityt nézek, és megkívántam a kamillateát, de már késő van teázni. Nézi valaki innen a Communityt? Zseniális sorozat, és az ismeretségi körömből egyszerűen senki, én meg tökre rá vagyok kattanva, és már második napja kell lenyelnem, hogy nem beszélhetek a shipjeimről meg arról, hogy melyik rész a legviccesebb, pedig baromira akarom. :(

Milyen témájú sorozat?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:11 
Fanficbúvár

Ironikus módon éppen Communityt nézek, és megkívántam a kamillateát, de már késő van teázni. Nézi valaki innen a Communityt? Zseniális sorozat, és az ismeretségi körömből egyszerűen senki, én meg tökre rá vagyok kattanva, és már második napja kell lenyelnem, hogy nem beszélhetek a shipjeimről meg arról, hogy melyik rész a legviccesebb, pedig baromira akarom. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sziasztok!

Kérlek, tegyünk pontot most erre.

Semmilyen bizonyíték nincs egyelőre arra, hogy Ziben barátunk azonos lenne Lylia Bloommal. Ahogy semmilyen bizonyíték nincs egyelőre arra sem, hogy bármilyen alapja lenne Luthien Lovemagic megvádolásának.
Ha valóban fontos Zibennek, hogy kiderítsük az igazságot, lesz kedves írni egy hivatalos mailt a központi admincímre, és kivizsgáljuk az esetet mindkét felet meghallgatva - ahogy minden Merengőre feltett, plágiumgyanús és jelentett történet esetén tesszük.

Amennyiben ez nem történik meg, úgy a továbbiakban tárgytalannak ítéljük a vitát.

A személyeskedés ezen formája, ahogy Gyoka is írta korábban, teljesen ellentmond mind a Merengő, mind a Fórum szabályzatának és íratlan normáinak.
Minden további bejegyzést ezzel kapcsolatban azonnal törölni fogunk. De minden hivatalos panaszt kivizsgálunk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 22:02 
Könyvmoly

Szerintem most kellene abbahagyni a profilgyártásokat, és az egymás ócsárolását. Admin és moderátor meg mások is szóltak már, hogy ennek nem itt a helye. Ezen mit nem lehet megérteni? Az ilyenekre van a privát üzenet, az e-mail meg minden más. A topik nem veszekedésre meg az ilyesfajta hisztikre van. Lopott tőled? Megsértett? Ne nyilvános fórumon csinálj belőle jelenetet. Emberségesen is meg lehet ezt oldani, négyszemközt, mi nem vagyunk rá kíváncsiak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:58 
Zöldfülű

Szerintem meg nem kéne így beszólni a Lyliának!!!!
Százszor jobb író, mint ez a nő!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:57 
Tollforgató

Ne keressétek, nincs könyve annak, akire én gondolok, hogy beírt. Bár már én is elbizonytalanodtam, mert akire én gondolok, nem volt régen ilyen gonosz. Még megpróbálja másra is kenni az egészet.
Félelmetes.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:47 
Fanficbúvár

Khm, mint könyvmolyképzős szerző, nem tartod ezt egy kissé kellemetlennek a renomédra nézve? Szerintem a kamillatea és Community még mindig sokkal jobb program lett volna, mint hogy lejáratod magadat (vagy Lylia Bloomot) ilyen rettenetes stílusban. Chill és kultúra. Egyébként, ha valaki ellopja az ötletemet, és jobb sztorit ír belőle, mint én, azt mondom, jó neki. Mindenki ezer helyről lop. Viszont nem biztos, hogy minden, ami hasonlít az írásomra, tőlem van lopva. Ez tisztán paranoriás. És nem is értem, hogy egy háromszorosan kiadott szerző miért sajnál egy novellát egy relatív "amatőrtől".

Ja meg igen. Komolyan, a kiadód szerint nem gázos, hogy egy olyan oldalon rendezel immár a saját neveden balhét, ami az olvasói tábora egy jó részét adja?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:39 
Sztorihajhász

Ziben.ziben írta:
Állatkert? :D Hú de nem ismeritek ezt a libát!
Hiriajuu, te mit szólnál hozzá, ha holnap írnék egy novellát a Bolondok között című művedből, és letagadnám? Örülnél neki? Mondjuk Arion lenne a főszereplő, és amikor rákérdeznéd, mi ez a sok összefüggés, ez a nőszemély, LL, rávágná, óóóó hát ő nem is érti, mire célzol? És ti, többiek, lányok?
Viccesnek találnátok, amit csinál?

Írjál, mit bánom én. :D Nincs levédetve az Arion név, tudtommal, elég hülyén is venné ki magát, ah egyszer elneveznél egy főhőst valahogy, és onnantól senki nem írhatna ugyanolyan nevűt...
Ha valaki végigolvassa a sztorimat, hogy írjon belőle egy novellát, mert ér neki annyit, hát váljék egészségére. Nem kérdeznék rá, van nekem jobb dolgom is mint ilyen feszkókat gerjeszteni... Menj már melegebb éghajlatra, ember, itt úgyse érsz semmi ezzel a gyerekes hisztivel.

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:39 
Zöldfülű

Dehogy ! :D
Csak eleget tettem az általános elvárásnak :D
Most mindenki arra figyel, akire kell!
Hé, mikor volt itt ekkora mozgás, mint most?

(ez volt a reklám helye).

Ajánlani fogom az oldalt barátaimnak. Tök jó :D

Szasztok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kadma írta:
Bloom. bloom írta:
Mivel folyton kitiltotok, nehéz reagálni:)
Mindegy. Látom, mire megy ki a játék. Legyetek boldogak Zsanettel. Athanor, vagy ki vagy, te meg öldököld tovább a rémeidet, amik rémes paranoiádban támadnak :D Azt se értem, te miért jelentél meg a vitában, de látom, fontos részed an minden balhéban, és még élvezed is. Gyakorlott vagy mi? Sok ilyet csináltál? Élvezted is, mi? :D Ótejóég.

Már jó párszor írtad, hogy "legyetek boldogok Zsanettel", és azt hittük, ez lesz végre a végszó. És nem. Tény, akárhányszor kitilthatnak az adminok/fórummodok, annyiszor tudsz másik profilt csinálni, gondolom én. De akármi bajod van akárkivel, jó lenne, ha inkább velük beszélnél valahol privátban. Azt hiszem, már szinte mindenki tudomást szerzett erről a műsorról, ha ez volt a célod, hát elérted... Nem izgat különösebben, mit kapok ezért most a fejemre. De legyen békesség.

Hozzátenném: Mivel nem hagyod abba a fórumszabályzat folyamatos felrúgását, nem csodálkoznék, hogy folyton kitiltunk...
(Mellesleg már azt is tudjuk, hála a dinamikus ip-címeknek, honnan netezel... Szeretnél egy hivatalos eljárást?)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:34 
eLit Auror

Bloom. bloom írta:
Mindegy. Látom, mire megy ki a játék. Legyetek boldogak Zsanettel. Athanor, vagy ki vagy, te meg öldököld tovább a rémeidet, amik rémes paranoiádban támadnak :D Azt se értem, te miért jelentél meg a vitában, de látom, fontos részed an minden balhéban, és még élvezed is. Gyakorlott vagy mi? Sok ilyet csináltál? Élvezted is, mi? :D Ótejóég.

Már jó párszor írtad, hogy "legyetek boldogok Zsanettel", és azt hittük, ez lesz végre a végszó. És nem. Tény, akárhányszor kitilthatnak az adminok/fórummodok, annyiszor tudsz másik profilt csinálni, gondolom én. De akármi bajod van akárkivel, jó lenne, ha inkább velük beszélnél valahol privátban. Azt hiszem, már szinte mindenki tudomást szerzett erről a műsorról, ha ez volt a célod, hát elérted... Nem izgat különösebben, mit kapok ezért most a fejemre. De legyen békesség.

Ez már tényleg nem játék, és nem is vicces.

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:30 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:22 
Tollforgató

Lylian.lylia. írta:
Amúgy most árultad el magad. Szóval szívatod a szerzőket, a molyon? Na EZ szánalmas. A tagadás tagadása beismerés.

Te árultad el magad, én egy szóval sem ejtettem ki a szivatást.
Mivel molyon csak egy profil engedélyezett, nyugodtan feljelenthetjük a több profilosokat. Ki tudják szűrni, ha célzottan megvizsgálják.
Nagyon gáz, ahogy próbálod rám kenni azt, amit te csinálsz.
Jelents fel molyon, csak bátran.
Én nem fogom megtenni, hogy felnyomom egyenként a profilokat, amik gyanúsak. Nem vagyok ilyen szemét.
Tagadás tagadása beismerés, ez a logika nagyon rád vall :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:18 
Zöldfülű

Athanor írta:
Nekem molyon egy profilom van, és merin sem titkolom, melyik tartozik hozzám, hisz feltöltöttem oda a régi írásom. Az adminok pontosan tudják, milyen profilok tartoznak hozzám.
Ezért is tök egyszerű engem betámadni, míg ahogy te csinálod, ÁLNÉVEN most is, nagyon egyszerű alakoskodni.
Tudom, most én is számíthatod a bosszúdra.
Ti is magatokba nézhetnétek.

Athanor hozzád senki se szólt. Nem is érdekel, mit keringesz a saját egód körül. Ismer mindenki, aki akar. Zsanika problémája viszont probléma. Amúgy most árultad el magad. Szóval szívatod a szerzőket, a molyon? Na EZ szánalmas. A tagadás tagadása beismerés.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 21:07 
Tollforgató

Nekem molyon egy profilom van, és merin sem titkolom, melyik tartozik hozzám, hisz feltöltöttem oda a régi írásom. Az adminok pontosan tudják, milyen profilok tartoznak hozzám.
Ezért is tök egyszerű engem betámadni, míg ahogy te csinálod, ÁLNÉVEN most is, nagyon egyszerű alakoskodni.
Tudom, most én is számíthatod a bosszúdra.
Ti is magatokba nézhetnétek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:59 
eLit Auror

Egyet tudok érteni Ritsuval és Gigivel. Az ilyeneket jobb, egészségesebb privátban. Az adminokkal pont azt latolgattuk, tiltsuk-e most rögtön, és bár nem egyedül én döntök, ez valószínűleg perceken belül megtörténik. Senkinek nem a személyével van baj, csak a stílusával. Abszolút nem ismerem az előzményeket, nem is mennék ennél jobban bele, de még ha lenne is alapja a dolognak, ezt ne így...

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:55 
Zöldfülű

Luthien Lovemagic írta:
Ziben.ziben: Életemben nem loptam még senkitől, nem is fogok. De legalább most megtudtam, hogy mégis :roll: Az ember holtáig tanul, főleg azokról, akiről már két éve nem is vesz tudomást. Nem inzultállak, te se inzultálj. :proll:

Ó te hazug kis...
Pontosan tudod, ki vagyok.
Nem ugrik be?
Segítek! A nevem egy virág neve, és van benne !ártatlan szűzies " utalás is. Most fog megjelenni a harmadik könyvem, és te orvul lemásoltad a jó felét a kéziratomnak. Lányok, ne védjétek ezt a görényt, nem érdemli meg. Sok hazugság és aljas húzás áll már a háta mögött, csak mindig rákeni másokra. Ne higgyetek neki.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:52 
Könyvmoly

Ziben, nem tudom, és nem is érdekel, miért vagy ennyire ellenséges LL-lel, de a személyeskedésnek, "libázásnak" és egyéb másnak nem itt van a helye. Csodálkozom, hogy még az adminok nem pateroltak ki. Szerintem ezt PÜ-ben intézd el, vagy magadban. Felháborító az ilyen viselkedés. :) Nem kell nyilvánosan elhordani senkit semminek.

LL, te pedig ne vedd fel, amit ír, és szerintem szólj adminnak vagy modnak. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:49 
Tollforgató

Tudom, hogy nagyon sok dolog van, ami jogosan fáj Neked, de hidd el, ez nem ér ennyit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:48 
Sztorihajhász

Ziben.ziben: Életemben nem loptam még senkitől, nem is fogok. De legalább most megtudtam, hogy mégis :roll: Az ember holtáig tanul, főleg azokról, akiről már két éve nem is vesz tudomást. Nem inzultállak, te se inzultálj. :proll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:44 
Fanficbúvár

Igazából tökre nem is értem, hogy ha valaki erősen ismert történet utánérzést is írt, miért lenne akkora probléma, hogy "Zsanett emberének" aktivizálnia kelljen magát. Mondjuk nem is kellene próbálnom megérteni. Abban hiszek, hogy a teljesen kontextuson kívüli mocskolódás és a fenyegetőzés helyett (amit ezerszer barátságosabban lehet közölni egy összeszedett levélben) sokkal jobb szórakozás meginni egy kamillateát, és felpolcolt lábbal Jóbarátokat, Communityt vagy egyéb klasszikus szitkomot nézni.

Most komolyan. Szerintem a legkevésbé kedvenc íróm/emberem is megérdemli a kultúrát, különben az rólam állít ki bizonyítványt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:40 
Zöldfülű

Athanor, rajtad különösen meg vagyok lepődve, hogy ŐT pártolod. Amikor pontosan tudod, kicsoda. :P Szép.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:38 
Zöldfülű

Állatkert? :D Hú de nem ismeritek ezt a libát!
Hiriajuu, te mit szólnál hozzá, ha holnap írnék egy novellát a Bolondok között című művedből, és letagadnám? Örülnél neki? Mondjuk Arion lenne a főszereplő, és amikor rákérdeznéd, mi ez a sok összefüggés, ez a nőszemély, LL, rávágná, óóóó hát ő nem is érti, mire célzol? És ti, többiek, lányok?
Viccesnek találnátok, amit csinál?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:21 
Sztorihajhász

Barátom, így a hozzászólásaid alapján klinikai eset vagy körülbelül... :shock: :roll:

LL, nagy az isten állatkertje, néha ilyen jószágok átugrálják a kerítést, ne is törődj vele. Idiótákkal nem érdemes kezdeni, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:18 
Sztorihajhász

Köszi, lányok! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 20:17 
Tollforgató

Ziben.ziben írta:
Van képed azt állítani hogy te nem ártottál nekem? :D Hazug kis malac vagy! És még gyáva is.
Azért a legtöbben ismernek. Nem véletlen, hogy nem rohannak a védelmedre!!!! :wehehe:
Ki tiltathatsz száz helyről is, az igazság győz, Zsanika! Aki lop, aljas, gerinctelen, az lebukik, és a végén mindenki kiismeri!!!!!!
Nem hiszed?
Nem hát, az ökrök nem értik, hogy nem tehetnek meg bármit.

Persze, vannak hibái. Nekem is nagyon a bögyömben volt évekkel ezelőtt, tudjuk, miért.
De amit csinálsz, az már túlmegy egy határon, ezt normális ember nem hagyja szó nélkül.
Ez már projekció ám? hogy is írtad? Ha valaki nagyon irritál, annak valamilyen tulajdonsága benned is megvan?
És tudod mit? Engem is megkárosítottak, egy sztorim ötletét lelopták. Valaki nagyon alapos manipulálással és pletykálással elérte, hogy egy életre elvágódjak egy nagyon fontos ember előtt. NAGYON NAGYON fájt! De én fordított helyzetben sosem tettem volna ilyet.
KÉRLEK! Hagyd abba.
Békélj már most meg.
Kérlek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 19:46 
Fanficbúvár

Ero jól mondja LL! Csak lazíts! Amivel nem éri meg foglalkozni, arra ne szánj energiát, dühöngésre pláne ne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 30 (szerda), 19:44 
Sztorihajhász

Ero írta:
LL, ne foglalkozz ezzel a majommal, nem éri meg! Végy egy mély levegőt, kapcsold ki a gépet, és olvass egy jó könyvet. Mire eljön a holnap minden jobb lesz. :)

Köszi :xx:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4277 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 86  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra