Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Susie Lupin ficblogja
HozzászólásElküldve: 2011 július 20 (szerda), 13:58 
Fanfic-faló

Míg odavoltam nyaralni, egy napig rossz idő volt, így volt egy kis időm, hogy alkossak is; született egy egyperces szerűség Romániáról, annak örömére, hogy végre már neki is van karaktere a Hetaliában (vigyázzatok velem, mert totál belezúgtam :D). Kivételesen Gakuen Hetalia, csak hogy halmozzuk az élvezeteket, és amint megtalálom újra, belinkelem ide azt, ami alapján írtam. Egy humoros kis valami, csak még elolvastatom pár emberrel, mielőtt felkerül :mrgreen:

Ezen kívül írtam egy rettenetesen béna SuFint, azt most fogom majd átnézni... *lusta már megint* Az is Gakuen Hetalia (elültették a bogarat a fülembe, na).

Szerk.: feltöltöttem a a romániás ficem, innentől már csak szurkoljatok~ Ja, és csak akkor linkelem be azt a dolgot, ha valakinek nagyon létszüksége, mert nem találom xD
Majd szólok, ha fent van :P

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 13:56 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Susie Lupin írta:
Én pedig válaszoltam is már rá~ Köszönöm :)

Már el is olvastam a válaszodat, és igazán nincs mit :)

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 13:52 
Fanfic-faló

Én pedig válaszoltam is már rá~ Köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 13:14 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Susie Lupin írta:
Sokadszorra is rájöttem, hogy szörnyen rosszban voltam az írásjelekkel két éve :D *igen, másodszori feltöltésre sikerült* Tehát újra olvasható életem első fice, ezen a linken elérhető: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87272
Jó olvasást :)

Már el is olvastam, és dobtam hozzá egy kritikát is! ;)

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 04 (hétfő), 10:23 
Fanfic-faló

Sokadszorra is rájöttem, hogy szörnyen rosszban voltam az írásjelekkel két éve :D *igen, másodszori feltöltésre sikerült* Tehát újra olvasható életem első fice, ezen a linken elérhető: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=87272
Jó olvasást :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 03 (vasárnap), 15:21 
Könyvmoly

Susie Lupin írta:

Feltöltöttem a ficet, a roppant kreatív Holdfény címet viseli (érezzétek a hangomon az iróniát... ), amely arról szól, hogy hogyan is lett Remusból vérfarkas. AU egy picit. Majd szólok, ha fent lesz :)

Jaaaj, de jóóó! :D Már alig várom, hogy feltegyék! Azon nyomban szólj, ha felengedték, mert én egyből röpülni fogok olvasni!!!!

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 03 (vasárnap), 15:10 
Fanfic-faló

Akkor oké :D Az elején én is kevertem mindent xD

Feltöltöttem a ficet, a roppant kreatív Holdfény címet viseli (érezzétek a hangomon az iróniát... ), amely arról szól, hogy hogyan is lett Remusból vérfarkas. AU egy picit. Majd szólok, ha fent lesz :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 03 (vasárnap), 14:52 
Könyvmoly

A nevekkel tisztában voltam, tudtam, hogy melyik milyen párosítás, csak úgy látszik összekevertem a kettőt :P
De mindkettőre kíváncsi vagyok! :) Csak Rus/Fin Su/Fin...szóval hasonlók, azért volt a keveredés :P
A cím az ráér, a tartalom a lényeges! Nem volt zavaros a megfogalmazásod, én voltam figyelmetlen :)

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 03 (vasárnap), 14:40 
Fanfic-faló

Köszi! :) Akkor mindjárt átnézem...

Ez nem az átváltozós, az SuFin lesz (Svédország/Finnország), és még mindig tartom a két fejezetet ;) Ha nem lennék olyan lusta, akkor szépen beleásnám magam a történelmükbe, mert abból aztán lenne mit írni (és nem is lenne akkora fluff, mint ahogy sokan írják őket :D), de egyelőre lusta vagyok. A RusFin meg Oroszország/Finnország. Csak hogy képbe legyünk :D Ezt írogatom most, de szerencsétlennek még nincs címe. Lehet, hogy oroszul lesz, csak nem tudom, mennyire szereti a Meri a cirill betűs címeket. Ha meg nem pártolja, akkor finnül.
Ja, és bocsi, amiért zavarosan fogalmaztam meg a dolgokat :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 03 (vasárnap), 14:31 
Könyvmoly

Na, úgy döntöttem, hogy megszakítom a "Susie hozzászólás" sorozatot, és én is írok ide valamit. :) (Csak hogy ne csak te írjál ide, mert milyen az már? Megszántalak, no, hisz elég kevesen járnak ide! :D :-P)
Szerintem tedd fel újra :) Én mindenképpen elolvasom, ha lesz rá időm. Ezen a héten úgyis ráérek, és nekiállok ismét az olvasásnak. Szerintem hamar kivégzem az olvasmánylistámat... Legalább lesz még mit olvasnom! :D

Kíváncsi vagyok már arra a RusFinn írásodra, amint fent lesz neki is esek majd az szent! Új ötletek? Az jó! Remélem így már nem csak 2fejezetes lesz, hanem megfogadod a tanácsomat, és min 5 fejezet lesz belőle. :)

(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 03 (vasárnap), 14:15 
Fanfic-faló

Gondolkozom rajta, hogy életem első ficét, amit még nem tudom mikor (tavaly nyáron?) leszedtem, újra felrakom, kijavítva a helyesírást és a szóismétléseket.
Szerintetek visszarakjam? (igen, tisztában vagyok vele, hogy senki sem jár erre, de azért hátha kapok választ xDD)

Mindenesetre most megyek és javítgatom a RusFin meglévő részét. Reggel támadt egy olyan ötletem, hogy az autonómia külön lesz tőle, mert most kitaláltam, hogy keretes szerkezetet akarok neki és a két fél nagyon elütne... Majd meglátjuk, hogyan alakul :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 30 (csütörtök), 22:18 
Fanfic-faló

Kész van a vége, mert onnan kezdtem. Kicsit furcsa, kicsit elborult... És a legvégén már inkább SuFin (nem bírtam ki xD), mint RusFin. Eddig két embert sokkoltam vele, azt mondták, jó lesz~
Most van hátra a hosszabb része: a finn autonómia. Miért érzem úgy, hogy ezzel elég sokat fogok vacakolni?...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 29 (szerda), 20:48 
Fanfic-faló

*megnyitotta az elkezdett RusFinjét*
*próbál írni*
Na majd meglátjuk, gyerekek, mi lesz ebből.
*feljebb hangosítja a zenét és gyorsan ki is lép a fórumról, hogy ne vonja el a figyelmét*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 9:30 
Fanfic-faló

Szia, Lana! :)

Nekem Ausztria úgy a harmadik helyen van, Finnország megelőzte, bár nemigazán szoktam sorrendbe rakni a kedvenceimet... De őt is nagyon szeretem (előtte is Ausztria rajongó voltam, imádom azt az országot *hegymániás*) :)
Köszönöm szépen és igyekszem alkotni ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 8:52 
Írópalánta

Szia Susie!

Igaz, hogy én még csak tegnap olvastam tőled először, de érdekel ez a Hetaliás téma :)
Nálam Ausztria az abszolút kedvenc, szóval nagyon várom azt az Ausztria/Hungary-chan ficet ;)
Jó alkotást és sok ihletet hozzá és persze a többi tervedhez is!

Szép napot! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 26 (vasárnap), 8:04 
Fanfic-faló

Ez afféle helyzetjelentés lesz, hogy mit szeretnék írni. A Hetaliából természetesen.

Lehet tiltakozni nyugodtan, mert megint sokkolni akarom az olvasókat egy testcserélős vagyis inkább átváltozós fickel. Tudom, hogy már pár embernek biztosan elege van belőle, de engem nem hagy nyugodni a téma, na :D Az egyik fanartom ihletett meg (igen, én ilyen narcisztikus vagyok néha, hogy már a sajátjaim ihletnek :roll: ) Ez lenne az: http://susielupin.deviantart.com/gallery/#/d3j4n3j Innen azt hiszem, sejthető is a lényeg, csak az ok nem az lesz, ami a kép alá van írva, arra majd ki kell találnom valami frappánsabbat. Két fejezetet szeretnék, humoros-romantikus lenne.

A másik meg az, hogy meg akarom most már tényleg írni a RusFinemet. Tudom, hogy ez az egyik legnépszerűtlenebb páros a Hetalia fandomban (vagy csak nem elég ismert? nem tudom, mi a probléma vele), de én mégis szeretem, van benne valami, ami megfogott - és egyértelműen nem olyan fluff, mint a SuFin :D Lizi Eyre-nek tegnap este már kifejtettem a fic végét, mivel sikerült rávennem magam, hogy végre elkezdjem és azt hiszem, ez pont olyan kategória, amit nem néztek ki belőlem xD Egy hosszabb novellát írnék belőle. Stílusilag leginkább angst lesz.

Valamikor a távoli jövőben (jó, nem annyira távoli) szeretnénk Lizivel egy AusHunt is írni. És magamtól is szeretnék.

Nem ártana a tegnap délelőtt történteket kiírni magamból, ezt nem részletezném, de lehet, hogy megkönnyebbülnék.

Remélem ezzel, hogy ezt most leírtam, nem üldöztem el magamtól az ihletet, de muszáj volt már ezt összefoglalnom :D
Lehet nyaggatni, ha valaki feltétlenül tudni szeretné, hogyan állok.

*kisunnyog innen, hogy visszaolvassa, mit hozott össze tegnap félálomban*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 05 (vasárnap), 18:42 
Fanfic-faló

Időközben felkerült~

Hetalia - Valamikor ötvenhat után Erzsébet a Duna parton ülve mereng a múlton.
(Történelmileg nem feltétlenül hű. Ha nagyon párost akarnék megjelölni, akkor Ausztria/Magyarország említve, a végén Oroszország/Magyarország.)

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=86209

Remélem, hogy valaki tetszését elnyeri, kicsit elvont :) Egy új stílust próbáltam ki :)
Véleményeknek örülnék (mint mindig) ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 június 03 (péntek), 21:53 
Fanfic-faló

Ma este megszületett életem első komoly hetaliás fice. Nem gondoltam volna, hogy először pont Magyarországról fogok írni (illetve, hogy az lesz befejezve)... Igazából az ő karaktere nem áll olyan közel hozzám :) Holnapig még ezerszer átolvasom, javítgatom és pár embernek megmutatom, hogy szerintük milyen és csak azután fog felkerülni :) Kicsit furcsa volt nem humorosat írni, de ilyet is kell :D
Párosok (igazából nem annyira jelentősek, inkább említés szerűek): Ausztria/Magyarország és Oroszország/Magyarország
Történelmileg nem teljesen hű, nem néztem utána semminek, csak írtam. Bocsánat mindenkitől ;)
Lizi Eyre biztatott még tegnap este, hogy írjam tovább :) Köszönöm :x

*miután meg volt a jelentés, Susie elteszi magát holnapra*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 14:01 
Fanfic-faló

És felkerült! :D (igaz még mindig nem vagyok jóban a vesszőkkel x'D)

Itt a link hozzá~ http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=85678
Tessék nyomot is hagyni ;)

Na ezek után már elkezdek tényleg dolgozni a komolyabb hetaliás ficeimen is... *meg van előtte nyitva a dokumentum, amibe az egyik be van pötyögve, de már vagy három hónapja szenved vele és nem csinál semmit* Elvégre nemsokára itt a nyár, dög meleg lesz, tehát egész nap a gép előtt fogok kuksolni :D
Amit most jelenleg próbálgatok írni, az egy karácsonyi iromány az északi nemzetekkel~ (ki lepődött meg? XD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 május 21 (szombat), 11:36 
Fanfic-faló

*körberohan és leporolja a ficblogot, hogy jelentse: él még*

Sziasztok :D

Írtam egy újabb crossover szerűséget, legalábbis tekinthető annak. Hetalia/valós élet xDD Vagy valami hasonló ;;)
Úgy kezdődött ez az egész, hogy rátaláltam erre a kvízre még február elején: http://quizilla.teennick.com/quizzes/18 ... ic-edition . Mivel a kedvenc szereplőimmel volt, rögtön ki is töltöttem anélkül, hogy ránéztem volna a játék címére. Mint kiderült, ez az a játék, amiben bezárnak hét percre valakivel egy szobába és ott azt csináltok, amit akartok (amúgy Seven Minutes in Heavennek hívják, nagyon beteg). Nekem Izland jött ki, utána sorban minden variációban megcsináltam (persze Finnország utoljára jött ki... ) és aztán jött az ötlet, hogy ezt meg kéne írni xD A főszereplő én vagyok (avagy csináljunk magunkból Mary Sue-t, bár azért remélem, nem lettem annyira az ;) ), további szereplők: Amerika, Finnország, Svédország, Norvégia, Izland, Dánia és Nephreninee, aki majd meglátjátok hogy jön képbe :D (természetesen az engedelmével írtam bele ;) ).

Amennyiben az adminok felengedik (ebben nem vagyok biztos, mert eléggé Mungó szintű...), itt is olvasható lesz, de a Deviantarton biztosan :)

*megy feltölteni*

Szerk.: feltöltettem, szóval most megyek és rágom a körmömet, hogy felengedjék :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 28 (hétfő), 20:48 
Fanfic-faló

Azt hiszem, egy ideig nem láttok tőlem új írást. A múlthéten eléggé kiborultam, szóval most próbálom összeszedegetni a széthullot önbizalmam darabkáit. Röviden annyi, hogy kaptam pár megjegyzést az osztálytársaimtól az írásaimra :roll:
Időm sincs nagyon, de nyáron megpróbálok majd rákapcsolni és alkotni valamit, jelenleg gondolkodom az ötleteimen, hogy melyiket lenne érdemes megírni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 21:29 
Fanfic-faló

Sziasztok, ha jár erre valaki :)

*körberohan, leszedi a fentmaradt karácsonyi díszeket*

Sajnos mosatnában nem nagyon van ihletem, meg kedvem sem írni... Na meg időm sem xD De gondoltam, itt összeszedem, miket szeretnék írni, hogy tudjatok róla ;)

Van egy csomó hetaliás ötletem, főleg Svédország és Finnország párosával :D (ki lepődött meg? XD) Ám mivel még soha életemben nem írtam slash-t, nem nagyon tudom, hogyan kellene hozzáfognom a dolgokhoz... Pedig még a történelmi háttérnek is utána néztem :mrgreen: És egy kihívásom is van hátra, azt is kellene írnom, de ahhoz jelenleg semmi ihletem... *igazából lusta és folyton a gép előtt ül, ami elvonja minden figyelmét*
Az is eszembe jutott, hogy még nem találkoztam Hetalia/Twilight crossoverrel :lol: És ezért szeretnék egy olyat írni, de nem tudom, ez mennyire jó kilátás a jövőmre nézve... :-Ą Erősen paródia szagú a dolog :D Vámpírok vs. országok lenne a téma :P

Lamaro, ha erre jársz, akkor üzenem, hogy Lizivel megírtuk Voldygirl visszajuttatásának történetét :P És amint átnézzük, fel is rakjuk ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 28 (kedd), 16:15 
Fanfic-faló

Köszönöm a nyomot~ :) :) Már válaszoltam is :D
És tervezzük a folytatást :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 27 (hétfő), 23:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Súlyos láb hagyott mély nyomot Voldigirl kalandjainál. :D
(Lizi is kapott egyet... :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 27 (hétfő), 13:44 
Fanfic-faló

*Susie berobog nyakában egy girlanddal*

Utólag is boldog karácsonyt mindenkinek! :D

Tegnap addig-addig ültem a gép előtt, míg be nem fejeztem a ficet, ami tulajdonképpen egy msn beszélgetésből indult. Ugyanis elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lett a guminyuszival, amit Lizi táborról írt ficében Harry gondjaira bíztak.
Nos, az eredmény itt olvasható: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80411
Avagy hogyan győzte le Harry Voldemortot igazából? És az is kiderül, hogy mi lett Draco Malfoyjal Voldemort bukása után... ;) ;)

Ezek után csak annyit mondok, hogy... nyussz! :D És remélem, hogy tetszeni fog :D A véleményeket szeretettel várom :) (ez a crossoverre is vonatkozik ;))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 20 (hétfő), 17:08 
Fanfic-faló

Időközben felkerült a crossover, itt a link hozzá:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80126

Jó olvasást ;) Nyomot ne felejtsetek el hagyni ;) :) Remélem, tetszeni fog :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 19 (vasárnap), 11:33 
Fanfic-faló

Lizi, nagyon köszönöm a segítséged! :x Tényleg sokat jelentett :) :) Majd szólok, amint kész leszek vele :D
Azt hiszem, most már megleszek vele... előbb-utóbb, remélem, nem lesznek nagyon OOC-k a karakterek xD Ja, és a Piton-rajongóktól előre is elnézést kérek :-Ą :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Suonjar 2011 május 21 (szombat), 12:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 17:52 
Betűmániákus

Drága, hol tartasz? Hol akadtál el? Muszáj megírnod :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 13:35 
Fanfic-faló

Halihó!

Tudom, nagyon régen jártam erre :oops: Valahogy mostanában nem jött semmiféle ihlet, most sincs nagyon... Meg ki is estem egy kicsit a HP fandomból.

Nem tudom, ez mennyire megnyugtató, de dolgozom egy HP/Hetalia crossoveren :) Elég nagy baromság lesz, egypár jól megszivatott szereplővel (már látom, hogy mennyi paradicsom fog a képernyőn landolni 8-} ), szóval úgy a szokásos :D Most kicsit elakadtam benne, de remélhetőleg megoldom és előbb utóbb még olvasható is lesz XD Ha valaki nem ismeri, akkor nézzen utána a Hetaliának, mert nagyon jó :D

Esetleg ha van valakinek egy kis felesleges ihlete, küldjön!!! B-) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 17:24 
Fanfic-faló

Tegnap már nem volt energiám kiírni ide, hogy felkerült a 9. fejezet "Kis éji sétánk" címmel. Link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =72721&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 14:16 
Fanfic-faló

Felraktam az ulosó fejezetet, most rágom a körmöm, hogy felengedjék... :-SS És persze remélem, hogy nektek is tetszeni fog :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 12:24 
Fanfic-faló

Hallo! *igen, most végigvesz mindenféle köszönést*

Kész lett az utolsó fejezete a Lumpsluck fergeteges ötleteinek. Furcsa ezt így leírni... de kicsit megkönnyebbülés is. Félreértés ne essék, szerettem írni, de jó érzés, hogy végre van egy hosszabb írásom, amit be is fejeztem :D

A mai nap folyamán valószínűleg fel is fogom tölteni, csak még átnézem párszor... Utána le lehet majd kritika formájában szedni a fejem... :lol: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 17:28 
Fanfic-faló

Hálló!

Most nem a Lumpsluck fergeteges ötletei lesz a téma... (hogy ahhoz is mondjak valamit: megvan a 9. fejezet eleje Wordben, írtam hozzá ma is, de egyszerűen nem vagyok olyan hangulatban, hogy normálisan tudjak írni...)

A véleményeteket kérdezném (már ha nézegeti valaki ezt a ficblogot :D)
Eszembe jutott egy ötlet (igazából már úgy áprilisban), meg is kérdeztem pár ismerősömet, hogy nekik hogy tetszene, és gondoltam, hogy megosztom itt veletek. ;;)

Dióhéjban ennyi a történet lényege:
McGalagonynak is lehetnek szenvedélyei. Illetve neki csak egy van, s ez az operák iránti rajongás. Minden évvégén el is viszi a roxfortosokat egy előadásra, amit a diákok unatkozva ülnek végig. Negyedév végén James és Sirius - társaik "nagy" örömére - úgy döntenek, feldobják egy kicsit az előadást. S hogy mi lesz ennek az eredménye? Totális káosz, mint sejthető. McGalagony eléggé kiakad és nyáron tervet forral, melyet elő is ad kedvenc igazgatónknak. Mint sejthető, Dumbledore professzornak tetszik az ötlet, így szeptember elején a diákok tudomására is hozzák: ebben az évben zenét/táncolást fognak tanulni, hiszen nem tudják kellőképpen értékelni a művészetet, ezért meg kell tapasztalniuk, milyen nehéz is a művészeknek. Pár diák megpróbál ellenkezni, de nem járnak sikerrel; muszáj mindenkinek valamilyen hangszeren tanulni/énekelni/táncolni. Vannak, akik teljeséggel tehetségtelennek bizonyulnak, de felfedeződik egykét tehetség is... És persze szerelmek is szövődnek ;) Lenne benne humor és romantika is :)
Nagyából ennyi az ötlet, meg van pár dolog hozzá még a fejemben (azokat nem írom le, mert egyrészt még nem biztosak, másrészt némelyik lelőné a poénokat :D). Kinek hogy tetszik? :) Várom a véleményeket :) E-mailben, kritákában, itt vagy akárhol, csak eljusson hozzám :D (nyugodtan lehet titulálni megveszekedett őrültnek is :)))

Köszönöm a figyelmet :D *meghajol és kihátrál, mielőtt még eltalálná valami*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 8:59 
Fanfic-faló

Helló!

Felkerült a 8. fejezet, lehet olvasni :D http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71803&i=1 <--- itt a link is hozzá. Kritika nélkül ne hagyjatok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 17:18 
Fanfic-faló

Jaj, de aranyos vagy! Úgy tűnik, mégis volt értelme megnyitnom ezt a ficblogot :D
Jó olvasást! >:D< Kösziii :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 16:51 
Betűmániákus

Szia! :)

Ahogy idetévedtem, felkeltetted az érdeklődésemet, és megkerestem a történetedet. Belekezdtem az olvasásába, de tudom, hogy most nem fogok sokáig jutni. Viszont szerettem volna jelenteni neked, hogy felvettem a listámra, vagyis beírtam azok közé, amiket nyáron el szeretnék olvasni. :D

Egyébként boldog szülinapot! :) Így, kicsit utólag... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 16:28 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Valami csoda folytán még is megvan a 8. fejezet :D Úgy tűnik, kaptam egy kis ihletet a szülinapomra, mert szerda óta megállás nélkül írtam (főleg onnantól, hogy itt is bejelentettem az ihlethiányomat... :)) ki érti ezt?) Ilyen is rég volt már... Egyébként ez az eddigi leghosszabb fejezet :)

Fel is töltöttem, most remélem, hogy felengedik :-SS Valamit sikerül ugyanis mindig elrontanom feltöltéskor... :oops:

A 9. fejezet legkésőbb június végére meglesz... na jó, azért reménykedem benne, hogy annál előbb is meg tudom írni ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 17:31 
Fanfic-faló

Hát, jó rég jártam erre... :oops: Még mindig csak a fél fejezet van meg, sajnálom... Próbálom írni, csak most egyszerűen nem megy... Majd csak meg lesz valamikor :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Suonjar zsombékosa
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 17:37 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Úgy döntöttem, én is nyitok egy ficblogot :) Hogy minek, az jó kérdés, de... Itt lehet zaklatni a folytatással (már ha valakit érdekel).

És jelentem, ma írtam úgy két oldalnyit a Lumpsluck fergeteges ötleteihez :D Előre megmondom, már "csak" két fejezet lesz és azokat is meg akarom már májusban írni... De inkább nem ígérgetek semmit :oops:
Összefoglalva: egyszercsak jön a nyolcadik fejezet :)

A hozzászólást 14 alkalommal szerkesztették, utoljára Suonjar 2017 június 18 (vasárnap), 22:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Időzóna: UTC + 1 óra