|
Zöldfülű |
 |
|
Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy fic blogot. Itt értesülhettek, hogy mikor várható folytatás, vagy ha felkerül valami új.
Eddigi szerzeményeim: novellák/egypercesek:
Eltévedtem a mennyország felé fél úton <b> Kategória:</b> Madam Puddifoot kávézója, Perselus és Hermione <b>Korhatár:</b> 12 <b> Figyelmeztetések:</b> enyhe HP7 Spoiler <b>Tartalom:</b> Egy komor, sötét egyperces. A nevüket ugyan nem írtam bele, de rájuk gondoltam közben. A lány egy temetőbe megy ahol szerelme nyugszik. A háború Őt is elragadta.
Jelmezbál a Roxfortban <b> Kategória:</b> Weasley Varázsvicc Vállalat <b>Szereplők:</b> Albus D., Harry P., Hermione G., Luna L., Minerva M., N. Tonks, Perselus P., Remus L., Ron W., Sirius B., A. Mordon, más szereplő <b>Korhatár:</b> 12 <b>Tartalom:</b> A Roxfortban jelmezbált rendeznek. Mindenki beöltözik. Csak egy diáklány nem, aki ki nem állhatja az ilyen dolgokat. Így elbújik egy sarokban, és nem éppen kedves megjegyzéseket tesz a beöltözöttekre.
Jogod van a Boldogsághoz! <b> Kategória:</b> Madam Puddifoot kávézója <b>Szereplők:</b> Albus dumbledore, Perselus Piton, más szereplő <b>Korhatár:</b> nem korhatáros <b>Tartalom:</b> Egyperces vagy Félperces. Kinek mennyi idő kell hozzá. Perselus Piton Igazgató Úr elmés beszélgetést folytat az egykori Igazgatóval Albus Dumbledorerral, Piton (még) nem létező Boldogságáról.
Kell ennél több? <b> Kategória:</b> Madam Puddifoot kávézója, Perselus és Hermione <b>Korhatár:</b> 14 <b>Tartalom:</b> Elérkezett a végső csata napja. Minden eldől. A háború ellenére, aranyos kis történet(szerintem) Piton és Hermione főszereplésével, de fontos szerephez jut Harry is. Perselus szempontjából írodott.
Titkok az éjszakában <b> Kategória:</b> Madam Puddifoot kávézója, Perselus és Hermione <b>Korhatár:</b> 14 <b>Tartalom:</b> Két különálló, de mégis egy valamiben kapcsolodó novellák: <b>Az első:</b> Hermione egy sötét titkot őriz a szívében. Melytől nap mint nap szenved, és kétségek gyötrik... Egy nap fény derül a titkára, és választania kell. Vajon mit tesz? Jól dönt majd? Piton és Hermione is kissé OCC. <b>A második:</b> Perselusnak is van egy titka, de egy nap Hermione előtt lebukik. Mit tesz, hogy elhallgatassa a lányt? A novellából kiderül.
Szerintem még igyencsak kezdőnek számítok, de remélhetőleg ez változni fog.
Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt a kritikáival, vagy csak elolvasta a történetet.