Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Hell Boy
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 14:54 
Szárnybontogató

Csá, kéne egy nagyon jó béta mert az adminok nem akkarják fölengedni a történetemet. Az email címem qqwertzu@citromail.hu :-D Ja elisfelejtetem mondani, aki elválaja ezt a munkát számítson a további fejezetekre és történetekre. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 21:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Az a helyzet, hogy már van Bétám - felmerül a kérdés: mit keresek itt? -, de szeretnék esetleg még egy embert. Szóval + 1 főt keresnék. Nem lenne sok meló, annyira nem rakok fel sok mindent. Csupán Bétámmal már jó ideje nem tudok kapcsolatot létesíteni.
Jó lenne, ha nem lenne gond annak, aki jelentkezik, hogy már elkezdett történetet javítgat a számomra. :)
Remélem jelentkezik majd valaki. Előre is köszönöm
Parys

Ui.: e-mail címem: parys@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 22:26 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy (többé-kevésbé) állandó bétát keresnék, vagyis aki rendszeresen tudná helyesírás szempontjából átnézni az írásaimat, esetleg a régieket is átnézhetné, mert a vesszőkben soha nem vagyok/voltam biztos. :) Nem szokott sok hibám lenni, inkább csak pár figyelmetlenség, amit a Word sem vesz észre, ezeket kellene korrigálni. Ha lehet, abszolút "profi" helyesíró ^^ jelentkezzen, aki pl. a gondolatjel és a kötőjel közti különbséget is ismeri, meg egyéb finomságokat (mivel én is ügyelek ilyesmire). Keveset írok, azt is lassan, nem lenne akkora óriási munka. Elsősorban slasheket gyártok, részben 18+osokat (nyílt, de nem durva, se nem erőszakos), és a jelentkező ne féljen az ilyen párosoktól, hogy: Regulus/Remus, Snupin, Albus/Gellert. :-) Illetve az original, vagy más fandomú ficektől sem, mert azok ugyan nem valószínű, hogy felkerülnek ide, de több ilyet is írtam/írhatok, és azokhoz is jó lenne lektor. :wink:

Elérhetőségem: candlelight3@gmail.com

Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2009 január 24 (szombat), 11:48 
Zöldfülű

Sziasztok!

Hát eljött ez az idő is, bétát keresek! :lol:
A történet, egy Severitus, nem az enyém, én csak fordítom.

Tehát egy olyan bétára lenne szükségem:
- aki kedveli ezt a műfajt,
- aki valamennyire tud angolul,
- és aki nem kezdő (elnézést kérek a kezdőktől, de mivel ez életem első fordítása, így én is kezdő vagyok, és jó lenne ha egy profit tudhatnék magam mellett) :-D

A jelentkezéseket mail-ben várom: mumci@freestart.hu
Üdv: mumci

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 21:21 
Fanficbúvár

Már tárgytalan! :)

Sziasztok! Én is keresnék egy bétát!

Valaki olyat, aki

- Gyors (persze nem fogok megsértődni, ha nem küldi vissza a cuccot pár órán belül.)
- Kijavítja a helyesírási, nyelvhelyességi hibáim, és rámszól ha valami logikátlan kerülne a művembe.
- nyaggat, ha lusta lennék írni a folytatást :roll:
- és az sem hátrány, ha megbeszélhetem vele a sztori alakulását, hogy megakadályozza, nehogy teljes hülyeségbe fulladjon a mű :roll:
- meg akivel ihlethiány esetén lehet ötletbörzét tartani.

Cserébe ugyanezeket tudom felajánlani. :-)

Írásaim Harry Potter fandomban nagyrészt, a legtöbb saját karakteres. Van sajátfandomos írásom is, az femslash, szóval csak az jelentkezzen, akinek ez ellen nincs kifogása.

Email címem: xwoman@freemail.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xwoman 2009 június 26 (péntek), 6:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 22:13 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék egy Draco+ saját szereplős történethez.
A barátaimnak tetszik, de szeretnék egy független véleményt is hallani, mielőtt feltenném Merire.

Címem: forgobarbi@citromail.hu :-)

Köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 18:50 
Zöldfülű

/áttéve a társszerkesztő részlegbe/

$star Büszke EKLE-lúd

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára <serrena> 2009 február 12 (csütörtök), 16:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 04 (vasárnap), 22:47 
Sztorihajhász

Üdv!

Ezúttal én is keresgélek...

Belefogtam egy Ginny/Draco sztori fordításába, és kéne valaki, aki átnézi, mennyire fordítottam félre... Lassan megy, eddig két fejezettel végeztem. Csak bátor, türelmes, kitartó és higgadt jelentkezőket várok!

msn: s_marta@invitel.hu, vagy skype: stoobie2

(Bahh, miért kell aláhúznia az msn-címet?? Így nem látszik, hogy az 's' és a 'marta' között aláhúzásjel van...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2008 december 31 (szerda), 13:17 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy nem teljesen kezdő író keresne bétát magának. Egy novellám (Branin drain) és egy regényem (A vér árulója) első kilenc fejezete van fenn a merin.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=4242

Több mint fél évnyi hallgatás után, megírtam a tizedik fejezetet is, és újévi fogadalom listámon előkelő helyen szerepel majd, az ígéret, hogy a történetet be is fejezem. A helyesírásom nem tökéletes, és ezért leginkább ezzel van problémám, de a történet vezetésére, ill. egyéb témában is szívesen fogadok el tanácsokat.

A történetről röviden: Voldemort eltűnése után kezdődik a történet, Bellatrix Lestrange hét hónapos terhes (az apa: Voldemort ). Szeptember 21.-én ikerpárt szül, a gyermekek: Elisabeth és Rikkard.
A Sötét Nagyúr parancsára elvégeznek egy szertartást, amiközben a kisfiú meghal. Algernon lesz Elisabeth védelmezője, és egy démon is megjelenik a színen (aki elméletileg szintén védelmező), aki körül rengeteg bonyodalom van, aminek általában a mozgató rugója ő.
Rikkard temetését megrendezik, ahol megjelenik Lidia, Algernon felesége, aki elhagyta a férfit amikor az halálfaló lett.
A temetés után Mardekár kastélyában gyűlnek össze a meghívott vendégek, feltűnik a milliárdos Christopher Paladin, aki elintézi hogy a Elisabeth A Rawson házaspárhoz kerüljön (Agens és Brian) Olaszországba. Gillean Paladin (Christopher Paladin unokaöccse), aki szintén jelen volt a temetésen összeveszik az idősebb Paladinnal mivel az egy nagy összegű felajánlást tesz akarata érvényesítése érdekében. Később kiderül, hogy az idősebbik Paladin igazából a démon, aki a milliárdos alakját vette fel.
A Longbottom házaspár megkínzásában részt vevő Algernont elfogják, és az Azkabanba zárják. A démont hívja segítségül, mivel aggódik Lidia, árthat Elisabethnek, akit az ő elfogásáért okol.

Elérhetőségem: mayanien@freemail.hu

Előre is köszönöm.

Nellothrin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 31 (szerda), 13:01 
Zöldfülű

Én egy olyan bétát keresek, aki jól tud angolul, ugyanis nemrég elkezdtem fordítani egy tündéri, angol Snarryt, és jó volna, ha valaki át tudná nézni :)
Az esetleges érdeklődők ide írjanak:
sianaquel@gmail.com
Előre is köszi!
Siana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Sziasztok!
HozzászólásElküldve: 2008 december 28 (vasárnap), 21:52 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szóval az lenne a problémám, hogy most kezdtem el a fanfictionírást, és mind a helyesírás mind a történet bonyolítása terén elég tapasztalatlan vagyok, ezért Bétát szeretnék találni aki véleményt mond a történetemről és tanácsot ad.
Ha valaki lenne olyan kedves és időt tudna rám szakítani annak elküldeném a történetem első fejezetét és elmondanám neki nagy vonalakban, hogy mit is szeretnék hozzátenni a következőkben!
E-mail címem: babett.paris@citromail.hu[/i]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 28 (vasárnap), 15:20 
Zöldfülű

Haligali!

Nos egy bétát keresek, aki hajlandó átnézni az írásaimat. Nem azért írom, hogy hajlandó, mert olyan katasztrófálisak, nincs rossz helyesírásom és nem írok slash témában sem, csak novellákat (eddig egy van fent Merin) meg egy Lily/James "regényt" (ebből meg most megy fel a haramdik rész). Tervezek majd még mást is, de csak amolyan átlagos kis történeteket meg egyperceseket.
Viszont van némi megemlítenivaló:
- Olyasvalakit keresek, aki nem kertel, a szemembe mondd mindent és nem csak a helyeírást ellenőrzi, hanem a fogalmazást, a szavak sorrendjét, szóismétlést, ilyesmi. (Lehet, hogy egy irodalom tanárt kéne keresnem? :roll: )
- A másik pedig az, hogy iskolaidő alatt nem valami "hű de sok"-at szokam írni, mert nagyon kevés az időm. Amit eddig írtam (egy kivétellel) mindet őszi és téli szünetben írtam meg. (bár lehet hogy most összekapom magam)

Szóval ennyi lenne
Nagyon hálás lennék, ha valaki elválalna
Előre is hálás köszönet >:D<
E. A.

(Csak ha már van rajta elég bélyeg!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 28 (vasárnap), 12:54 
Zöldfülű

sziasztok!
hát, én is bétát keresek... mint mindenki aki itt van:D szóval, egy-két Privet Drive történethez, és nagyon nem lenne rossz, ha valaki segítene :P :)
szóval, előre is köszönöm!:)
e-mailem: vavi10@freemail.hu
msn-em: vavi13_szfvar@hotmail.com (alulvonás van a 13 és a szfvar között :))[/b]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 26 (péntek), 19:28 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is bétát keresek fanficeimhez. Épp most kezdtem el írni az első HP fanficet és igen rámférne egy kis segítség. A helyesírásom nem a legjobb.
Remélem lesz olyan, aki szívesen segítene nekem.

Itt elérhetsz:

notie@citromail.hu
taxus_baccata_nigra@citromail.hu

msn: n_umbr_fem@hotmail.com

Előre is köszönöm!

Thanatus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bétát keresek.
HozzászólásElküldve: 2008 december 26 (péntek), 15:29 
Zöldfülű

Sziasztok!
Én is bétát keresek. Most épp egy Privet Drive-os történeten dolgozok amihez kéne némi segítség. Leginkább vessző és toldalék hibám van. Meg ha már valaki segít akkor elmondhatja, hogy van-e tehetségem az írásban.

Ezen a címen elérhettek: lc12@freemail.hu

Előre is köszönöm annak aki segít! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta
HozzászólásElküldve: 2008 december 21 (vasárnap), 8:32 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretnék kérni én is egy bétát, mert majd egyszer szeretnék író lenni és nem szeretném, hogy az eddigi színvonalam csökkenjen. Ettől a szövegtől most lehet, hogy egy öntelt izének hisztek, de ez nem így van. Szóval most fejeztem be (mikor ezt az üzit írtam) a legelső fanfictionomat. Nagyon szeretnék kérni egy bétát, aki segítene nekem, tanácsot adna, véleményt mondana (kritika nem nagyon jött a történetemre).
Nagyon megköszönném.
E-mail címem: alonetta13@gmail.com
(nem tudok linket beszúrni. Ez gáz :S)
Na, köszi, ha valaki ír nekem.

Ginny Piton

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 19 (péntek), 18:47 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Én is szeretnék egy bétát kérni, mert erősen úgy érzem, hogy irományaim színvonala még bőven segítség után sikolt :)
Jelenleg egy most elkezdett nem HP témájú regényhez kellene elsősorban a segítség. A történet többé-kevésbé megvan, leginkább stilisztikai segítségre lenne szükségem, na meg hogy a figyelmetlenségemből adódó hibákra valaki felhívja a figyelmem...
Remélem lesz, akit nem sikerült máris elijesztenem :)
E-mail címem: sanva@invitel.hu
Msn: nellothrin@freemail.hu

Előre is köszönöm!

Nella

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2008 december 18 (csütörtök), 20:12 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek egy készülő néhány oldalasra tervezett novellához. A fandom világhoz semmi köze, teljesen privát, egy pályázatra készül. HA lenne kedved, írj a következő címre:
leda002@citromail.hu
Elsősorban nem helyesírási, sokkal inkább stílusbeli hibákat kellene együtt kiküszöbölnünk, s lehet, hogy a történet alakításábna is segítségre lesz szükségem.
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Morgan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 17:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek...
Jelenleg egy Privet Drive-os történetnél látnám nagy hasznát (itt vagyon) némi segítségnek :)
Az esetleges bátor jelentkezőnek előre is köszi! :)

Üdv:
Howl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 11:09 
Zöldfülű

Mivel itt vagyok, valószínűleg kitaláltátok mit szeretnék.
mellons burkoltan jelezte, hogy bizony nekem is bétára lenne szükségem. =)
Csak olyan ember vállalja el, aki szereti a slasht/yaoit! :twisted: Jelenleg egy rövid egypercest kellene átnézni. Drarry.
Egy olyan bétára lenne szükségem, aki segít ha elakadok, és nem üvölti le egyből a fejem. Ja, és nem tudom, ismeri-e valaki innen a KAT-TUN-t, de ha igen, és elvállalná az Akame történeteimet is, egyenesen imádnám. >:D<

---- Tárgytalan ----

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baka 2008 december 27 (szombat), 3:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2008 december 12 (péntek), 19:53 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek, aki átnézi az írásaimat, és javítja néhány hibámat. Főként vessző és néhány toldalék hibám van. Aki tud, segítsen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 09 (kedd), 22:21 
Szárnybontogató

Teszem tiszteletemet!
Másokhoz hasonlóan én is béta keresésből kifolyólag rontom most itt a levegőt. Az "Irgendwann schliesst sich der Kreis... - Valamikor bezárul a kör" (Legadema név alatt) című írásomról lenne szó. Nekem sok gondom van a veszőkkel, néha nem tűnik fel, hogy kihagyok egy-egy igét, vagy rosszul ragozom, vagy stílustörés van az írásomban.
Örömmel venném bátor, vállalkozó szellemű emberek segítségét, aki ráadásul kertelés nélkül megmondja a véleményét.
Üdv: Lega

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Bétázás
HozzászólásElküldve: 2008 december 07 (vasárnap), 20:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

akumahana írta:
Hali!
Szívesen vállalok bétázást. Bármilyen típusú történet jöhet. Még a legeszementebbeket is vállalom (pl. Voldemort egyszál rózsaszín, helló kittys tangában riszálja magát a Nagyterem közepén, közben Darth Vader és Joda sorsdöntő sakkmeccset vív egy messzi-messzi galaxisban, stb...), volt már ilyen öhm...szöveg amit elolvastam. mindegy!
e-mail:vikuszka_13@citromail.hu
Aloha!

Rossz helyen vagy. Ez a kínálba megy.

Majd légyszi írd be oda, ez meg törlésre kerül.

ella, rád ez szintén igaz.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 25 (kedd), 13:49 
Szárnybontogató

Sziasztok! Mindenki hatalmas meglepetésére bétát szeretnék keresni. A helyesírásommal általában nincsenek gondok, csak ha nagyon kapkodok, ami sajnos egyre gyakrabban fordul elő. A gondolatjelekkel, idézőjelekkel és más hasonlókkal azt hiszem elég jól elboldogulok.
Igazából nekem olyan béta kéne, aki vissza tudja fogni a szentimentális énemet, ösztönöz, ötletet ad, ha nem tudok tovább haladni.
Történeteim... hát, egyenlőre van fent egy 2 fejetes Privet Drive-os írás Magány és várakozás címmel, egy másik PD-s, és egy Lily/Perselusos is.
Még annyi ötletem lenne, amit papírra vethetnék, csak nem tudom hogyan fogjak hozzá. Meg hogy megéri-e, foglalkozzak-e az írással... Ennyi lenne:) Ha maradra ismersz, kérlek vegyél fel msn-en: mosolyorszag747@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Susan Merope Denem
HozzászólásElküldve: 2008 november 24 (hétfő), 19:50 
Fanficbúvár

MÁR TÁRGYTALAN!!

Sziasztok! Bétát szeretnék keresni többnyire SLASH írásaimhoz. Leginkább Snarry (szóval a hosszabb, több fejezetes történetek mind Snarryk :-) ), de írok még Drarryt és sok más férfi-férfi párosítással történetet. Eddigi történeteim Ilfirin Alca (amely még befejezetlen) , A csókkirály és a The last night. A helyesírásommal nem igazán vannak gondok, de a gondolatjelekkel hadilábon állok :oops: Akit érdekelne a dolog és szívesen segítene az kérem írjon erre az e-mail címre, mustang13@freemail.hu vagy írjon egy privát üzit. Köszönöm szépen! :-D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Susan Merope Denem 2008 november 28 (péntek), 19:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétázás
HozzászólásElküldve: 2008 november 24 (hétfő), 14:00 
Zöldfülű

Sziasztok!
Várom egy olyan bétázó segítségét aki segítene kijavítani a vesszőhibákat. A helyesírási hibákat kijavítom de a vessző hibákkal gond van. :wink: :cry: Még kezdő vagyok a merengőn és most adtam írásra a fejem.Az első történetem lenne, egy Devil May Cry-os.Csak annyit szeretnék kérni hogy átnézze a vesszőhibákat és esetleg figyelmesztessen a stilisztikai gondokra is.
Röviden ennyi. Köszönöm. :lol:
A mail címem: niki94@freeweb.hu
Msn: feherel_niki@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 23 (vasárnap), 14:00 
Zöldfülű

<u><b>MÁR TÁRGYTALAN!</b></u>

Hello! Gondolom mindenki rájött, hogy bétát szeretnék:D a helyesírásommal nincsenek olyan nagy problémák, meg azt kijavítom magamnak is:D de a gondolatjel utáni, és előtti írásjelekkel annál nagyobbak :? XD! Ha pedig még tudna is pár szót szólni a fejezetre, biztatni, vagy ötletet adni, akkor megtalálnám álmaim bétáját. Ha pont te gondolod ilyennek magadat, akkor írj az e-mailomra: dasy89@freemail.hu
Puszi: Dana

u.i.: kicsit álláshírdetés szerűre sikeredett, de nem baj.

BÉTÁÉRT ESENGEK!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dana 2009 február 08 (vasárnap), 8:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 22 (szombat), 19:26 
Zöldfülű

Türelmes bétát keresek, saját űrhajós sztorimhoz. Cimem: ajcixliil@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 17 (hétfő), 10:50 
Zöldfülű

Sziasztok! Bétakeresésre adtam a fejemet én is, igaz, magam is mindent feláldozok az érthető írás oltárán, de hát azok a fránya hibák... ( gondolatjeles problémákkal küzdök, amiken hajlandó vagyok átnézni) Különösebb elvárásom nincs, türelmes is vagyok és jelenleg egyetlen kis irományom fejezeteit pötyögöm, de jó lenne, ha valaki segítene az átolvasásában :oops: :wink:

**Ha a vajas kenyér a megkent oldalára esik, a macska pedig a talpára, akkor mi történik, ha a macska hátára vajas kenyeret teszünk?**

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítség, hibajavítás
HozzászólásElküldve: 2008 november 15 (szombat), 13:55 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nagyon kéne nekem valaki, aki segítene kijavítani a történetem hibáit.A második fejezetnél tartok, és itt kéne kezdeni hogy ezt a fejezetet valaki átnázné és utána mindig a többit mielőtt felteszem. A párbeszédeimnél van hiba gyakran az irájel miatt. Fontos. Amint lehet.
hypocrite5@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 14 (péntek), 17:49 
Zöldfülű

Szeretnék egy bétát megkérni, hogy segítsen nekem!^^"
Kicsit problémám van az egyik írásommal...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 29 (szerda), 23:24 
[Már tárgytalan:)]
Sziasztok!:)

Szeretnék találni egy olyan személyt, aki lektorálná egy most induló írásom, felhívná a figyelmem a helyesírási hibákra, a logikai buktatókra (pl. ha valamilyen véletlen folytán meghazudtolnám saját magam a történetben, rámutatna), illetve kőkeményen megmondaná a véleményét(ha sírva félre is vonulok, hamar rendbe tudom hozni a lelki egyensúlyom=)). Egyszóval egy szívós, kemény, harcedzett, és stabil idegrendszerrel rendelkező személyt keresek.
A történetről: Privet Drive, vámpírtörténet.
Ha valaki érez magában kedvet a feladathoz, dobjon meg egy maillel, vagy írjon PÜ-t. Előre is köszönöm szépen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek!!
HozzászólásElküldve: 2008 október 25 (szombat), 21:14 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek egy Sirius/saját szereplős történethez, mindenképpen olyan jelentkezzen aki szereti a Tekergőket :!: Még nagyon új író vagyok itt, és elég sok hibám van még, de ezeken próbálok javítani és jól jönnének a tanácsok is! :-D Valaki jelentkezzen nagyon fontos lenne!!! :roll:
Légyszi !!! :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 25 (szombat), 19:11 
Zöldfülű

Helló Mindenki!

Kezdő vagyok, most induló sztorimhoz keresek bétát. :) Példa képpen Merin már van fent egy hm... hát eléggé félbehagyott (komoly 1 fejezet) történetem, és a saját oldalamon (itt: rosey.gportal.hu ) van írásom. ha érdekel a dolog itt: rose.a.black@gmail.com email-ben és itt bus.bius@gmail.com msn-en tudsz elérni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 16 (csütörtök), 15:10 
Szárnybontogató

Kukucs :)

Nos, talán egyesek tudják, hogy van egy regényem. Mi a manó? névre hallgat, és jelenleg 16 rész van készen belőle. Eddig olvasható is volt egy időben itt a Merengőn is, azonban személyes okokból kénytelen voltam letörölni. De most eljött az ideje, hogy újra nyilvánosságra kerüljön. Ám mielőtt még (újra) belevágnék a fába (vagy mi... :D), úgy döntöttem, hogy felhagyok a szingli életmóddal, és keresek egy bétát.

Szóval szeretnék egy jó helyesíró, jó nyelvérzékű, jó humorú (hm, ha valakinek már van humora, akkor az nem lehet rossz, vagy igen? az élet nagy kérdései...), lelkes bétát, akinek lenne kedve ésvagy ideje foglalkozni egy picit SSHG párosítású történetemmel, amit igyekeztem nem langyosra írni, inkább humorközpontúra fogtam a figurát, meg van benne egy kis titokzatosság is meg ilyesmi. Szóval megköszönném, ha valaki próbálna elsősegélyt nyújtani nekem a témában :)
A kyartin@freemail.hu címen elérhető vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 15 (szerda), 21:57 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Ismét bétát keresek, három SSHG történethez :) Mindegyik novella.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 15 (szerda), 14:36 
Sztorihajhász

Sziasztok szükségem lenne egy bétára, aki több egy fejezetes ficcemet, vagy novellámat kitudná javítani.
Snarry, egy Piton és saját szereplős és két egyszerű fanficcet kellene ki javítani.
Kérlek aki szívesen elvállalná az írjon ide: carina0001@freemail.hu

Köszi, és örök hála annak, aki megcsinálja.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kathy 2008 november 06 (csütörtök), 16:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 13 (hétfő), 20:12 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétázást vállalok, szinte bármilyen témakörben. :lol:
mumci

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 12 (vasárnap), 18:49 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bármilyen hihetetlen, bétát keresek a történetemhez :) Ez egy Harry- központú történet, de nem szokványos. Nem slash, és nem severitus. Hosszabbnak tervezem, aztán majd még meglátom. elsősorban a gondolatjeleket kellene fihgyelni, de az ŐSZINTE véleményetekre is kíváncsi vagyok, nem kell kímélni :)

Ja, és az e-mail címem : dongo@citromail.hu, ide írjatok, ha vállalnátok.
Köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 08 (szerda), 11:28 
Írópalánta

Szükségem van egy lektora, mint mindenkinek aki ide ír. A Héé, nem vagyok fiú c. írásomhoz keressek olyan embert aki segít, megtalálni minden hibát ami csak van még a történetemben. A történetnek eddig 14 fejezete található meg a merengőn. Az MSN címem almalma@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 04 (szombat), 18:55 
Zöldfülű

Hali!
Egy megbízható Admint keresek eFic-es oldalhoz. Lehetőleg olyanok jelentkezzenek, akik értenek a dologhoz és jól tudnak angolul :D az msnem: eszty0612@hotmail.com lécci zaklassanak az érintettek, nagy szükségem lenne rájuk :-D
Köszi puxXXXx
Sayo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 02 (csütörtök), 20:34 
Zöldfülű

Csokoládé!

Nos. Kihagytam a lényeget. Nagyon szeretem Lily/James, Sirius/ Sajátszereplő Hermion/Draco párosításokat.
A ficeimbe durva nyelvezet, majd a végén szereplő halála szokott lenni. Legalábbis eddig_ így volt. Ugyhogy akit zavar esetleg a tömény káromkodás azt el kell h keserítsem, ugyanis az enyémben ez megtalálható.

köszzi :D

apróbetűs rész:
Klinikai eset vagyok, ugyhogy csak erős idegzetűek vállaljanak el :D És az őszinte kritika segít rajtam :D :wink: :-)P [/b]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát!
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 30 (kedd), 15:43 
Zöldfülű

Halí!

Nos én egy bétát keresek. Kis amatőr vagyok a fanfictionok írásában, de eddig rengeteget írtam_magamnak :D
most szeretném feltenni őket Merengőre, és ehhez kéne egy kedves béta.
Annyi lenne, hogy javítani, és a javítás végére egy teljesen őszínete [ nem kíméletes] vélemény.

Köszíí :D
msn: szabrinka6@hotmail.com
:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 27 (szombat), 16:52 
Írópalánta

Sziasztok!

Saját fandomú yaoi írásomhoz szeretnék egy bétát. Helyesírás, vesszők a fő hiányoságaim. A történetben a yaoi nagyon enyhe, mivel elsősorban akció típusú "mű". Ha szeretnél többet megtudni az MSN címem almalma@freemail.hu. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 22 (hétfő), 17:13 
Zöldfülű

Helló!

Szükségem lenne egy bétára, aki átnézné az egyik SAJÁT történetemet. Korlátok közé szorítva - ez a címe, imagine-n elolvashatod (vagy akár a merengőn is) az első két fejezetetet, a harmadiktól kéne javítás. Kisebb hibáim vannak csak: vesszők, elgépelések, hasonlók. Viszont mindenképp olyasvalakit keresek, aki keményen bírálja az irományaimat, így ha lehetne ne olyan ember jelentkezzen, aki abszolút humorhiányos. :lol:
Azt hiszem attól nem azt a típusú kritikát kapnám, amire szükségem van. :-D :P

Remélem nem ijesztettem el senkit, nem harapok (akkor se ha úgy látszik! :oops: )

A címem: tnikolett92@citromail.hu (Ide várom a lelkes jelentkezőket...)

Előre is hálás köszönet: Zilyah

Azt hiszem megoldódott... mázlista vagyok. :-D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zilyah 2008 október 13 (hétfő), 17:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 22 (hétfő), 10:29 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

*törölve*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yasmine 2008 október 02 (csütörtök), 16:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 21 (vasárnap), 15:59 
Könyvmoly

Szaisztok!
Bétát keresek, aki átnézi az -általában- Perselus/Saját szereplős történeteim és szól, hogy mit-hol rontottam el stb.

MSN és e-mail: milasnape@citromail.hu
CzUpP

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 18 (csütörtök), 19:57 
Zöldfülű

Én közben szólok, hogy beteltem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 18 (csütörtök), 8:53 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy kósza bárányfelhőn üldögélek, és vidáman lóbálom a lábam. :)
Sziasztok!

Bétát keresek a történetemhez. Ez az első ficem, így még én is zöldfülünek számítok. Öt szereplő köré épül a töri:PP, LM, DM, HP és saját szereplő. Vessző és helyesírási hibáim vannak, plusz a szöveg megformálásában is segítségre lenne szükségem, mert én nem igazán értek ezekhez a html kódokhoz. Akinek van kedve segíteni, a vicky9@freemail.hu e- mail címen megtalál.

Üdv: Amelie

Probléma megoldva. :-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Amelie Piton 2008 szeptember 27 (szombat), 14:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hola.=D
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 17 (szerda), 18:20 
Zöldfülű

Hola.=D
Épp egy történetemen dolgozom, elég kezdő vagyok, így bétát szeretnék keresni magamnak. :twisted: Draco/Hermionés, trágár szavakat tartalmazó, pikáns jelenetekkel vegytett iromány :twisted: . Ha valakit érdekel, akkor vegyetek fel msn-re: szofika94@hotmail.com, vagy küldjetek e-mailt:BaZso.eper@gmail.com
Előre is köszönöm!

Ui: Nem vagyok egy könnyű eset :oops: , így leginkább a türelmes, őszinte béták jelentkezését várom! Na mostmár valóban ennyi! :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra