Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 25 (szombat), 4:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:12 
Fanfic-faló

Assa:

Tonks első rendi gyűlése meglepő fordulatokat tartogatott.

Valószínűleg csak azért tetszett annyira, mert előtte órán keresztül törit tanultam, de akkor is... :D

Draco Malfoy:

*DM bétázik, s nem rejti leguán alá a jó részeket*

Szeretett volna úgy együtt lenni Siriusszal, hogy azt ne kelljen béka alá rejteni.

Aztán tudatosult benne a dolog, és a megkonduló gyomra, jelezte is az óhaját, így hát felállt, és eldöntötte, hogy megnézi Pitont.

Harry hasa harang...

Ennek fejében a Legendás Lényeg Gondozása órán nem volt valami vidám és üde.

Na igen... a lényeg a lények... vagy mi...

Susan? Neked van valaki hozzáfűzni valód?

És Susan hozzáfűzte erre teszem azt Draco Malfoyt...

A Weasley-fiú felhuncogott

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:10 
Fanfic-faló

Ananke:

Eközben Londontól távol, egy kis erdei kunyhóban, Harry arra ébredt, hogy a torka nagyon fáj. Amikor kinyitotta a szemét, nem tudott rájönni, hol van.

hát, én azért még tudom, hol a torkom XD akárhogy fáj

Amint lassan körbe nézett az egyik fotelben egy fekete hajú fekete talárba öltözött alakot látott, akit így első ránézésre felismert.

na ja, egy fekete hajú fekete talárba öltözött alak volt. XD én is felimsertem

Nem is hinnétek, mekkora galibát tud okozni egy ártatlan kis levél. Pláne ha több is van belőle.

ja, főleg mivel ha egy ártatlan kis levélkéből több van, az már nem egy ártatlan kis levélke. XD

A mű Slash-t tartalmaz és elvétve csúnya beszédet. Kérünk titeket, ezeket vegyétek figyelembe, mielőtt nekikezdtek. Voldemort/Harry love sztori romantikával és humorral.

XD Hát ezt tényleg figyelembe kell venni, Harry/Voldemort sztori ROMANTIKÁVAL ÉS HUMORRAL??? ezt komolyan gondolták? XD

Luna Aurora:

- Nem kételkedem abban, hogy képes vagy az önvédelemre –pillantott félre egy pillanásra.

nyilván azt hiszem h egy óra hosszáig pillantott, ha ezt nem közli

Draco Malfoy:

Hiába kiállt, a nő nem figyel rá

Pedig annyira kiállt, de tényleg... nem is mozdult, meg semmi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:07 
Fanfic-faló

Jan Collie:

a múltkor lektoráltam egy fejezetet egy nagyon amatőr kissrácnak. tanulságos vesszőhibái voltak. a kedvencem:
... akkor már napok óta esett az eső és a diákok, nem tudtak kimenni, az udvarra a pocsolyák miatt.
módosítsuk a mondást: tudod mikor? majd ha roxfortos diákok potyognak az égből!

Ananke:

- Mért... Mért csináltad ezt? Mért üvöltötted, hogy kilépsz? Miért?

Mért, mért, méééééért van az hogy nem lehet normálisan leírni hogy miért???

Draco Malfoy:

- Tapmancs, ezt jól kidöntötted – csóválta a fejét Remus.
- Akkor most hogy mossuk meg Pipó haját? – érdeklődött Peter.

Jaj, édes jó pokol, mondja valaki, hogy nem lehet több érdekes módon becézni a Tekergőket és Perselust...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:53 
Fanficbúvár

Ananke:

Szeptember elseje. Az új tanév első napja. A rég nem látott barátok találkozásának első napja. A régi szerelmek felidézésénék első napja.
Ron izgatottan üldögélt az egyik fülkében a Roxfort Expressen. És hogy miért volt izgatott ? Nagy lépésre szánta el magát: Végre szerelmet vall
Hermionénak. A fiú már vagy ezerszer végigjátszotta a fejébe a jelenetet és szerelme hol igent, hol nemet mondott. Pont egy ilyen elmélkedés
játszódott a fejében mire egy magas, fekete hajú, szemüveges ifjú rányitotta a kupé ajtaját.
- Szeva Ron! - mondta Harry lelkesen.
- Csá... - köszöntötte az említett, miközben feltápászkodott a földről. ( Ugyanis barátja hirtelen megjelenése váratlanul érintette, minek következtében ott kötött ki. )
- Na mi a helyzet , te langaléta? Olyan magas vagy, hogy már nem csak azért nézek fel Rád mert tisztellek. - kacsintott Harry.
- Ha ha, micsoda humorzsák lett valaki.. - gúnyolódott Ron.

Lol =)) Már csak egy iylen leírás hiányoztt volna:
Szeva adminok! Na mi a helyzet, pajtikáim? Olyan nagyok vagytok ó nagy adminok, hogy már elmennétek felhőkarcolóknak, na?

Azért nem is OOC karakterek ám... :D

Luna Aurora

Korhatár: 14
Figyelmeztetések: Erotikus tartalom
Leírás: Az erotikus tartalmat csak a smaci miatt tettem ki.

hát nem tudom milyen csók lehet az... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:49 
Fanficbúvár

Drachiss

"A tenger lágy fodrait vérvörösre festve
A felkelő Nap fénye a leggyönyörűbb este…"

Baj, hogy én ezt... nem értem? A Nap reggel kel fel. Este nyugszik. Tehát a felkelő nap fénye este... ez nekem valami iszonyatos katyvasz. :shock:

Ananke

Ott állt a csatatér közepén, hosszú, szőkés barna haját jeges szél borzolta, míg szigorú nézésű, barna szemivel a holtakat kémlelte.
XD

Hermione félt. Maga sem tudta mitől, de rettegett. Biztos volt benne, hogy nem a vihartól, és nem is az egyedül léttől, főleg mióta Draco vett neki egy. Muglik között éltek, ezért nem vehettek varázslényt, de Draco hamar megkedvelte az állatot, Hermione pedig már régen vágyott egy kutyára.

Assa

Christin Black Magyarországon született Thrue Emma néven.

Ősi, magyar vezetéknév. :-D

Roonil Wazlib után most itt van:

Petter Pettigrow

Luna Aurora

Emlékszel, amikor megmentettél? Látod, most én foglak megmenteni. Kvittek leszünk, okey?

így működik ez, you know

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:43 
Fanficbúvár

Drachiss

Bocsánat, kicsit hosszú, de hát... a szerelemért meg kell szenvedni *drámai harangszó, Drach kitöröl két könnycseppett a szeme sarkából, még az orrát is kifújja*

Draco Malfoy próbálta a kemény -leendő- halálfalót játszani. Már réges-régen szerelmes volt Evelin Hissbe, egy hollóhátas évfolyamtársába, de nem mert közeledni a lány felé, hisz tudta, neki be kell állnia a halálfalók közé, amint elvégezte a Roxfortot. Evelin is szerette Dracot, és tudta, hogy a fiú miért nem akar vele együtt lenni, de ő ennek ellenére folyton folyvást játszott a tűzzel. Titkos találkák, lopott csókok, pillantások, apró, eltitkolt vágyak. Evelin mugli származású volt, s emiatt reménytelen, esélytelen volt a szerelme Dracoval. Mégsem tudtak egymás nélkül élni.
Egy nap, hetedéves korukban, amikor a háború a leginkább dúlt, s az sem volt biztos, hogy a másnapot megéred, Lucius Malfoy, Voldemort jobb keze magához hivatta fiát. Draco rettegett, hisz csupán csak két oka lehet annak, ha az apja elhívja magához a Roxfortból, kockáztatva a lelepleződést.
Az idősebb Malfoy abban a hitben volt, hogy fia a végsőkig hűséges az urukhoz, és hozzá. Fogalma sem volt Evelinről, arról, hogy Albus Dumbledore már majdnem egy éve felajánlotta Draconak a segítségét, s azt sem tudta, hogy a fiú ezt hálásan elfogadta, remélve, hogy így talán túlélheti a háborút, és végül boldog élete lesz, Evelinnel. Hát igen, Draco Malfoy ezt hitte az apjáról. De tévedett… méghozzá nagyot… nagyon nagyot…

*

A Malfoy-birtokon tucatnyi halálfaló gyülekezett, ugyanis sokan ott voltak elszállásolva, vagy egyszerűen csak odamentek valamilyen indokkal és aztán nem volt kedvük otthagyni a fényűző kúriát. A Malfoy-család birtoka –hiába voltak feketemágusok már nemzedékek óta -, fényűző volt, és díszes, hisz a család mindig is gazdag volt, egy ősi arisztokrata família. Volt mit a tejbe aprítaniuk. S ezzel szerettek is kérkedni. Gyakran meg is tették. Voldemort úgy gondolta, a birtok tökéletes egyfajta főhadiszállás, gyülekezőhely, szálláshely kialakítására. Ezért például a tanácskozásait is gyakran tartotta a házban.
Draco a hatalmas bálteremben állt az apja előtt, határozottan, merészen felszegve fejét. Próbált bátornak tűnni, de belül jobban félt, mint eddigi élete során bármikor.
- Miért hivattál, apám? – kérdezte végül, összeszedve minden bátorságát.
- Tudok a kis sárvérűdről – Lucius Malfoy nem kertelt, rögtön a lényegre tért. Draco úgy érezte, mintha tőrt döftek volna a szívébe, a fiú megremegett. Próbált pókerarcot vágni, de nem igazán ment neki.
- Nem tudom miről beszélsz, apám – mondta, de hangja remegett.
Lucius intett a bal oldali ajtók egyike előtt álló halálfaló-társának, mire az bólintott, és kivonult a teremből, majd egy perccel később visszatért, de akkor már nem egyedül. Maga után vonszolt egy megkötözött, letapasztott szájú, félájult, több sebből vérző, barna hajú és zöld szemű lányt, Evelint.
Draco szíve kihagyott egy dobbanást. Rettegve meredt, hol az apjára, hol Evelinre, hol pedig a lányra pálcát szegező halálfalóra.
- Lám csak, lám – szólalt meg ismét Lucius. – Tehát mégis ismered Ezt – azzal a lábai előtt, a földön heverő lányra mutatott. Evelin lassan kinyitotta a szemét, s rettegve pillantott fel a fölé tornyosuló magas, félelmetes alakra. Aztán mikor tekintete Dracora tévedt, a szemei megteltek könnyel, s az is látszott, hogy szörnyű fájdalmai vannak.
Lucius intett a csatlósának, mire az elkiáltotta magát:
- Crucio! – Evelin abban a pillanatban vergődni, rángatózni és nyöszörögni, nyögdécselni kezdett. Mivel a száját letapasztották, sikolyai csak elfojtva, tompítva jutottak ki a légtérbe.
- Elég! – kiáltotta, kevesebb, mint félpercnyi néma szenvedés után Draco, miközben Evelinhez rohant. – Hagyjátok abba! Könyörgöm ne, ne bántsátok őt!
- Te mocskos kis áruló fattyú – vetette oda neki közömbösen az apja, miközben fia letérdelt szerelme mellé, a karjaiba húzta, leszedte a tapaszt a lány szájáról, s egy fájdalommal teli csókban forrtak össze. – A Pokolba veled.
- Menj te a Pokolba! – Draco előrántotta pálcáját, de az egy gyors Invito után az apja kezében landolt.
- Melyiktekkel kezdjem, veled vagy a kis ribanccal… - kérdezte Lucius, miközben intett csatlósának, aki erre megszűntette a kínzó átkot Evelinen.
- Ne merészeld így nevezni – dühöngött Draco, s magához szorította a némán zokogó lányt. – Könyörgöm, hagyj minket elmenni. Soha többé nem fogsz hallani rólunk, eltűnünk innen. Mi nem akarunk háborúzni, mi csak együtt akarunk lenni.
- Akkor a halál pont kapóra jön nektek – felelte Lucius Malfoy. – Ott nincs háború, és együtt lehetsz ezzel a sárvérűvel.
- Hát akkor tessék, ölj meg – kiabálta Draco. – De tedd gyorsan. Ölj meg, gyerünk, végezz velünk.
- Erre ne számíts. Ki akarom élvezni. – Azzal intett csatlós-társának, mire az, vele egyszerre, kimondta:
- Crucio! - S ebben a pillanatban Draco és Evelin testét egyszerre feszítette meg a szörnyű fájdalom, egyszerre kiáltottak, illetve sikoltottak fel. Mindketten szörnyű kínokat éltek át, újra meg újra. Mígnem végül, először Evelin, majd nem sokkal később Draco is elvesztette az eszméletét. De ez a kínzóikat nem zavarta, ők ugyan nem voltak maguknál, de testük újra és újra átélte a kínok kínját. Nem csak a Cruciatus–sal, de sok másik átokkal is gyötörték őket. Draco már ugyanúgy többtucatnyi sebből vérzett, mint szerelme. Evelin pedig már alig élt. De már nem volt sok hátra…

*

A következő pillanatban szó szerint berobbant a bálterem hatalmas, kétszárnyú ajtaja, s a Főnix Rendjének tagjai, köztük a 17 éves Harry Potter, és a sereg vezetője, Albus Dumbledore vonultak be a félig leszakadva lógó ajtószárnyak között. Kábító átkaikkal egyetlen pillanat alatt leterítették Lucius Malfoyt és társát. Ők még szinte földet sem értek, mikor Harry és Dumbledore már Draco és Evelin mozdulatlan teste fölé hajolt, és az életjeleiket kezdték keresni.
- Még életben van, de azonnal a Szent Mungoba kell vinni – mondta gyorsan Harry, miután kitapintotta Evelin, éppen hogy csak érződő pulzusát.
- Igen, őt is – bólintotta az igazgató, és hordágyat varázsolt a két fiatal alá, majd határozott léptekkel elindult kifelé a teremből, maga előtt lebegtetve Dracot és Evelint.

*

Már majdnem egy hónap telt el, Draco Malfoy és Evelin Hiss megkínzása, s megmentése óta. Ez alatt az egy hónap alatt bizony rengeteg dolog történt a varázsvilágban. Például Lucius Malfoyt és társait az Azkabanba zárták, és nem mondhatni, hogy túl sok esélyük lenne a közeli vagy távoli jövőben a szabadulásra. Egy hete, Harry Potter legyőzte végre valahára Voldemortot. A varázslók világa ismét szabaddá vált. Harry azóta újra boldog párkapcsolatban él szerelmével, Ginny Weasleyvel. Legjobb barátai, Ron Weasley és Hermione Granger szintén egymásra találtak. Az országban lassan újra minden rendbe jött.
Azonban Draco Malfoy és Evelin Hiss még mindig öntudatlanul feküdt a Szent Mungo egyik kétágyas kis szobájában. Egy ápoló óránként benézett hozzájuk, hogy minden rendben van-e velük. Biztos, ami biztos, hisz a jelzőbűbájok működtek, de Albus Dumbledore és Harry Potter kérése volt, hogy rájuk külön is figyeljenek oda.
Egy nap aztán, hosszú idő elteltével, Draco Malfoy végre kinyitotta a szemét, és halkan felnyögött. Tagjai zsibbadtak és gyengék voltak, de azért kemény küzdelem árán a szomszédos ágy felé pillantott. Mikor meglátta rajta szerelmét, újabb nyögés hagyta el a torkát, azután rekedten kinyögte:
- Evelin. – Semmi. Még egyszer megpróbálta. – Evelin.
A lány szempillái a második szólításra már megrebbentek, majd ő is kinyitotta végre a szemét, és oldalra fordította a fejét.
- Draco – suttogta rekedten, könnyes szemekkel. – Draco, én úgy… úgy sajnálom… az én hibám volt…
- Csss… - súgta szintén könnyes tekintettel a fiú -, ne beszélj butaságokat… nem a te hibád volt… Ne félj, most már… nem lesz semmi baj… szeretlek. – Kezét lassan, óvatosan lecsúsztatta az ágyról, s kedvese felé nyújtotta. A lány, nyöszörögve ugyan, de szintén így tett, és végül megfogták egymás kezét.
- Én is… szeretlek.

*

Verőfényes tavaszi délután volt, egy szép kis mezőn, az Anglia északi részén található Cumbria megyéjében. Egy nagyjából tucatnyi emberből álló kis csoport gyönyörködött, szépen kiöltözve, mosollyal az arcukon, az eskető előtt álló párban, kik nem mások voltak, mint Draco Malfoy és Evelin Hiss. Draco fekete dísztalárban volt, Evelin egy hófehér, egyszerű, de gyönyörű, földig érő, pántos ruhát viselt.
- A rám ruházott hatalmamnál fogva, örömmel jelenthetem, hogy ettől a perctől kezdve férj és feleség vagytok – fejezte be mondandóját az eskető. – Csókoljátok meg egymást.
A násznép dörgő tapssal, vidáman, s örvendezve ünnepelte, a hosszú forró csókban összeölelkező párost.
Draco Malfoy végre boldog volt, felhőtlenül boldog feleségével, Evelin Malfoyjal.
És boldogan éltek, amíg meg nem haltak.
Vége.

*zokogva hányja nyakon a plüssmedvéjét*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:41 
Fanficbúvár

Assa

Narcissa Malfoy az aranyvérűek legfigyelemreméltóbb felesége volt.

Kedves kis kommunát alkothat ez az aranyvérű bagázs. :-D Sok férj, még több feleség... de hiába azért Narcissa viszi a pálmát.

Mellons

James - Hello Kitty! Hétvégén lesz Tapmancs szülinapja. Szervezhetnénk egy kis meglepit, nem?

Ezen most annyira kellett röhögnöm. :)) Először nem is értettem, hogy jön ide már a Hello Kitty is. Aztán leesett, hogy leveleznek, és a csaj Kitty

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:37 
Fanficbúvár

Draco Malfoy

Mellékelném az egész történetet. Ügyeljetek nagyon a helyesírás eme gyöngyszemeire!

Griffendél
Mondatok, tettek, amiket soha nem mondanának vagy tennének a mardekárosokal szemben:
1.Okosok vagytok
2.Szépek vagytok
3.Bátrak, ügyesek vagytok
4.Szeretünk titeket
5.Csak nektek szurkolunk a kvidics meccsen
6.Karácsonykor zöldbe öltözünk
7.Agyatok egy képet magatokról posztert akarunk csinálni és kiragasztani a falunkra
8.Tugyátok mit ti vagytok az elsők a házak közt
9.Mi buták és szégyen teljesek vagyunk
10.Boldog szülinapot
Mondatok, tettek, amiket a mardekárosok soha nem mondanának vagy tennének a griffendélesekel szemben:
1.Mi buták ti okosok vagytok
2.Harry szép
3.Mi aranyérüek vagyunk
4.Mi gyáva, viszataszito és idióták vagyunk
5.A zöld szín csak álca mi a pirosat szeretjük
6.Mi gerinctelen kígyók vagyunk ti meg bátor oroszlánok
7.MI apácák vagyunk
8.Malfoy szép
9.Mardekár Malazárt egy vén kecske Griffendél Doldfisc egy okos ember
10.Akik a mardekárba kerülnek rövidesen a Szent mungóba
FIGYELEM, AKI AZ ELSŐ 10-BŐL MÁR MELYIKET KIMERI MONDANI LÁSÁTOK EL a BAJÁT! ÍRJ KRITIKÁT.

Kategória: SLASH
Jellemzők: Romantikus
Korhatár: 16
Figyelmeztetések: SLASH, Erotikus tartalom
Szereplők: Lucius M., Perselus P.
Leírás: Lucius gondolatai

Ez a teljes történet. Lucius sokat gondolkozott. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:35 
Fanficbúvár

Larten_H

Mikor Draco ujjai a vállához értek, összerezzent.
– Ne haragudj azért, amiket odabenn mondtam. Nem rád irányultak. De azt el kell ismerned, hogy Ron nagyon megváltozott. Bár nem ismertem őt sose igazán, hisz nekem mindig a bunkóbbik énjét mutatta.

És ezt Draco mondta... nem tudom elképzelni ahogy Draco Malfoy bíztatóan Harry vállára helyezi a kezét, és ezt közli halál komoly hanggal XD/arccal... tuti elröhögnék magukat mind2en XD

– Elnézést a zavarásért, de üzenet jött.
– Hallgatjuk, Remus!
– Ronald Weasley pár perce elhagyta a házat – mondta Remus Lupin, azzal távozott az irodából.
– Elhagyta?
– Akkor induljunk!

Ez azért vicces mert előtte két mondattal még azt sem tudták hol lehet Ron XD hirtelen meg lett a háza, és őmaga is XD

Ron vs. Voldemort

- Ott kéne végezned a feladatod, amit kiszabtam rád!
– Azt rábíztam a segédjeimre, akiket...
– Te rájuk merted bízni? – kérdezte vészjóló hangon.
– Elnézést, uram! Nem tudtam, hogy nem szabad!
Ron erre egy újabb kínzással jutalmazta a halálfalót. Mikor már pár perce kínozta, befejezte. Az ifjú, aki már-már félholt állapotba került, elsuttogott egy köszönömöt, majd sietve kikúszott a szobából.

És még azt sem tudja, hogy épp ki kínoz kicsodát XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:31 
Fanficbúvár

mellons

Egy helyesírási gyöngyszem.

- John, Tommy! - szól a títkár.
- Mi az? - mondják.
- A fönök szólt hogy mennyetek ő elé! - mondja a títkár.
A fönök elkezdi mondani:
- London-ba menni most!
- De fönök! - Szólnak
- Azzonal!

- John! - mondja a doktor! - gyere!
- Ez Tommy!
- A szívverés csökken!
- Emberek mindenki ide!
- Tommy menyjen ki!

Különösen a figyelmetekbe ajánlanám, hogy hányféle érdekes formában írta le a menjetek szót. Oh, és az alapvető helyesírási gebaszok, mint tííííííítkár is tetszik, meg a főnök rövid ö-vel.
Szörnyedvény az egész.
Majd szóljon valaki, ha rájött, hogy egyáltalán miről szól. Én tanácstalan vagyok.

Luna Aurora

Szorosan hozzákuciztam, és próbáltam aludni.

- Nem nagy vasz-isz-dasz.

láttátok már így leírva? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:30 
Fanficbúvár

Luna Aurora

Hm... Annyira fincsa, ez a csoki, eper, citrom, és vanília fagyi!

De, szóval, ott tartottam, hogy megünnepeltük otthon a szülcsinapcsimat,

Figyuka, Siricica...

Jamesben most már azt kamálom, hogy nem kell neki más csaj, csak Lily

mindig tanul újat az ember oO

Assa

- Ha a cicababás hölgyek is idetévednének, talán elkezdhetnénk az ebédet. – idegesedik a táborvezető, Miss Holberg. Hayden undorodó arcot vág, mikor egy szöszi kiscsaj érkezik az ebédlőbe.
- Nicky Miyer! MAGA EGY KURVÁNAK KÉSZÜL? - háborodik fel a nő, mire Hayden úgy dönt, hogy ő is beszáll nővérének kioktatásában.

Hát igen, épp ilyen kedves, korrekt felnőttekre kell bízni a 11-12 éves nyaraló gyerekeket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:25 
Fanficbúvár

Assa

Valószínűsíthetően a kézbesítője meghalt, mivel csak ön érhetett hozzá, amíg nem nyitotta ki.

Ja, akkor tényleg elég valószínű. Bár ki tudja, hátha kifogta a Roxfort egyetlen halhatatlan diákját.

Majd a titkos rablónk lerakta a cetlit, miszerint a professzorék elkéstek, elrepült vele az ablakon keresztül messze, majd még messzebb hoppanáltak.

Csak nem tudott megválni attól a cetlitől. Ez olyan szép. :x

- Nem tehet róla. Biztos valami ámokfutó az - válaszolt Dan.
- De Mary már a huszonhatodik volt! - vágott vissza a professzor.

Hatékony ámokfutó, csak úgy szüretel a gyerekek közül. (Potter) professzorék meg bénák.

- Ez igaz, de most jelen pillanatban nem tudunk semmit a rejtélyes rablóról. De majd fogunk, ha még meghal valaki, - itt gyorsan folytatta a válasz az elszörnyedő arcok láttán. -, akkor megtudjuk milyen eszközöket használ szívesen, akkor könnyebben ki lehet találni. Gyilkos elmékkel kevert Helyszínelők stlíusban.
- Ez így van, de mért jó az nekünk, ha valaki meghal? - kérdezte jogosan a professzor.
- Mert még mindig jobb, ha megöl még egy embert, mintha elkezdi kivégezni az elvitt embereket. - érvelt Dan.
Enyhén vérszomjas a srác.
- Ez már jó indok. Húsz pont a Griffendélnek, már ha, ez most számít is valamit.
Persze, pontot neki! :shock: $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:20 
Fanficbúvár

Drachiss

Kicsit félholtan eset össze

Óóó he… Ennyit erről…

Ó, he?! Há' hogy beszél mán ez a Harry gyerek?!

Moondragon

de amikor bemész a mosdóba a wc-papír az neked is wc-papír.

=))

Luna Aurora

Elvigyorodtam olyan önfeledtesen.

a történethez hozzátartozik h ezt eredetileg így fogalmazta meg *önfeledt vigyor* csak felhívtam rá a figyelmét h inkább szavakkal írja körül, hát ez lett belőle =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:14 
Fanficbúvár

Assa

L. E.: POTTER MENJ A K***A ANYÁDBA! BLACK CSEZD MEG! 'ordibálok fennhangon'
J. P.: Lily, tudtommal az anyám nem KURVA! 'üvölti Potter hehehe'
R. L.: ÁLLJ MÁR LE SIRIUS! 'üvölti Remus, szegényke nagyon ideges már Black miatt'
S. B.: CSEZD MEG EVANS! ELLENÜNK FORDÍTOTTAD HOLDSÁPOT! ' kiabálja Black'
L. E: DÖGÖLJ MEG BLACK! DÖGÖLJ MEG POTTER! 'üvöltöm torkaszakadtából, erre James hátrahőköl, és ijedt képet vág. Ilyet se látni mindennap, a nagy James Potter
megijed Lily Evanstól, az állítólagos nagy szerelmétől. A párbeszédünk további részleteit nem közlöm, mert eléggé durva, és 18-as szavak hangzanak el benne.'

Mert az nem durva, ahogy a drága, ártatlan kis Lily minősíti James anyját. :-D

Luna Aurora

Leírás: Mi lett volna, ha Ady Endre valójában Voldemort? És ha József Attila halálfaló?

o.O sztem forognak a sírjukban :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 12:05 
Fanficbúvár

Draco Malfoy

- A középső ujjad eltört. Van ködszered?

Persze! A legjobb lenne, ha azonnal rögtön be is ködöznéd nekem...

mellons

Petúnia rettentő csúnyán nézett a fiúra, amiért az inni kért.
- Ha szomjas vagy, menj, és fejd le magadnak.
(Na, itt kezdtem el furán nézni.)
Harry dühösen és kedvetlenül nyúlrt a bögréjéért, hogy aztán kifordulva a hátsóajtón a kertben legelésző tehénhez lépjen. (itt már nagyon kellett röhögnöm, megsejtvén, mit is takart az előző megjegyzés)
Harry mély levegőt vett, s óvatosan nekilátott, hogy beszerezze a reggeli tejét. Nem szerette volna, hogy az állat megrúgja, vagy fejbe csapja örökké mozgó farkával. (még jó, hogy a bikáknak nincs teje, különben elgondolkodnék rajta, melyik farkával :D)

Kész, teljesen kidőltem. :)) Elképzeltem a korán ébredő parasztlányka öltözetben lévő hős Harry Pottert, amint a tehén tőgyénél ülve huzigálja azt, hogy lefejje a reggeli itókára valót.

Luna Aurora

Leírás: Dark. És egyre csak... darkul.

Ha Larissa TBC-s lett volna, akkor egy tüsszentésének csak a 3%-a lett volna fertőző, de a nátha gonoszabb (ámbár lengébb betegség): egy köhintés, vagy tüsszentés 26%-nyi része fertőző.

a kérdés h hány olvasót veszítünk el ezen mondat után xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 20:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

=)) =)) =)) =)) =)) =))

Hát ezt rögtön át kell rakni ide.

Eme gyöngyszemet, mely az összes ittlévő admint megfertőzte egy különleges betegséggel, melynek tünetei, csuklásszerű, fuldoklós röhögés, padlócsapkodás, józan gondolkodás elvesztése, súlyos agyi károsodás.

Figyelem! Mindenki csak saját felelősségre olvassa!

mellons

Figyelem, ezen most kissé kiakadtam, főként, mert képtelen voltam követni az eseményeket, ami bosszantó. :D

Harry egyedül üldögélt a szobában. Aztán Fred besietett, és Harry kezébe nyomta egy Harryt.

Hogy mi van? Most Fred felszerelte magát egy Harry Potter játékfigurával? Mindenesetre nem tudjuk meg, hogy nyomhatta a szegény srácot a saját kezébe. Két sorral lejjebb:

A zöld szemű értetlenül pisolgott. Közben bejött Fred (már megint? Hát ebből is hány van?) és a vörös hajú fiú leült testvére mellé. (aha, az volt az első Fred, vagyis ugye alighanem George) A göndör hajú lány (és ő mégis hogy került ide?) előrehajolt, hogy segítsen. De barna szeme nem tűnt elég okosnak ahhoz, hogy megoldja a problémát. (na ja, ha már a szemének is agya lenne!) Elkeseredve dőlt hátra, és a fekeétre nézett. (gondolom fekete hajúra, alias Harry).

- Sajnálom, harry. (Na ugye!) Frednek igaza van, ez nem használ. (Mert persze Fred meg sem szólalt végig, és még mindig nem tudjuk, mi van Harry kezében)

- De hát valahogy csak ki lehet nyitni! – kiálltott (na ki állt? Én is kíváncsi vagyok) fel a zöld szem elkeseredetten. (*már nagyon röhög* Itt a szemek önéletet élnek. Hermionéé gondolkodik, Harryé meg kiabál. Mi jöhet még?)

- Hát talán vágd Fredhez – javasolta lány.
(nem is fiú. És várjunk, miért is vagdossunk valamit Fredhez?)

Harry legyintett.

- Mágikus tárgy úgysem törne el a kövön.
(Fred kővé vált? Mikor? Hol? Lemaradtaaaam!) Apicsába, Hermione, hol van ilyenkor Ron? (kezdem nagyon elveszíteni a fonalat)

- A konyhát még mindig eszik – felelte a lány. (Hát mindig tudtam, hogy Ronnak nagy étvágya van, na de az egész konyhát megenni! És mi van, most itt ő a zseni, aki majd megoldja a problémát?)

- Várjuk meg.

Várnak.
(igen, én is)

- Ron, végre! – kiáltott fel Fred. (Nahát, tud beszélni!)

- Hát te Geroge? – csodálkozott Ron. (Nem, nem George, hanem Fred! Vagy Fred, George, vagy Fred, Fred. Tudja már a halál)

- Gyre, Harry még mindig nem tudta kinyítni a cikeszt. (cikesz… juppi, rájöttem! Dumbledore ajándéka! Hát az van Harry baba kezében)

- Na, add ide – szólt Ron, előrenyújtva lábát.
(Hát végül is, a kezével olyan snassz lenne elvenni)

Harry odatta.

Ron ekkor fogta, és kettéharapta a labdát, így Harry végre megtudta mi van benne.
(azt az eget! A kövön nem törne szét, de Ron diótörő fogsora, melyet a sok kaja edzett, megoldotta a gondot)

- Nahát egy kő! – kiálltott Hermine.
(hajaj)

- És mire való? – ámult Harr.
(ja, Hair, és már csak táncolniuk kell és énekelni)

folyt. köv.
ha megkarjátok tudni, mire is jó a mágikus trágyban lévő izé, olvassátok el a következő fejezetet is.

máris, rohanunk

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 15:09 
Fanfic-faló

Assa:

Úgy éhezem kritikákra, mint Fenrir Greyback aurorfülekre. Kérlek, etessetek meg!

Határozott fejlődés a kritikáááát lécciii!!!!! típushoz képest. :-D

Draco Malfoy:

- Tehát… - kezdte Denem, mikor irtózatos robaj hallatszott, és a Mirarwát és Lellét (Lellét és Mirarwát) eltakaró lomok szertegurultak.

DM és esze (esze és DM) elhagyták egymást. DM és épeszű gondolatai (épeszű gondolatok és DM) lassan eltávolodnak egymástól, s megszűnnek létezni. DM-nek és adminoló kedvének (adminoló kedvnek és DM-nek) el kellene mennie inkább aludni...

---

A kicsi lány öngyilkos szeretne lenni, szépen elmélkedik előtte egy sort, mert az úgy nem megy, hogy csak piff-puff, szó nélkül…

Miért? Talán valami bánat, szenvedés... nos ez mind1 visszafordíthatatlan.

Igen, ne fordulj vissza, könyörgöm, meg ne állj, tényleg mind1!

Mivel úgyis fölraknátok azt a kérdést miért?

Én már fel is raktam a polcra. Most ott virít, nagy és fekete: MIÉRT?

Így hát el mondom, nos kezdjük a gyerek korommal a szüleim meghalltak 3 éves koromban autó balasettben én is ott voltam a kocsiban, majd nem meghalltam de az orvosoknak sikerült megmenteniük az életemet.

Én is meghalltam, adminolós balasettben… 17 éves koromban…

Szörnyű volt elveszíteni a szüleimet...modjuk már alig emlékszem rájuk de háth ez van…

Háth, modjuk, ja… de kit izgat, érted?!

Ez mind szép és jó...de van még valami a szerelem nem is, tudom, hogy leírni, amikor először leszel szerelmes abban a másodpercben, még lehet, hogy nem tudod, hogy a szerelem és ezért nem is emlékszel rá.

Nem tudom, nem tudom, nem tudom!

Én nagyon is jól emlékszem az első szerelmemre Andris.

Felejts el végre, igen, én vagyok Andris… öld meg magad! Gyorsan!

épp kifelé bambultam a fejemből... kémia óra..

Ezt csak jegyezzétek meg a végéig…

Én sokáig nem tetszetem neki, de később mégis jártunk.de mint kiderült fogadásból járt velem...

Csúnya, csúnya fiú vagyok… De őszintén… ez téged meglepett? (by Andris)

És ezt – csak úgy komment nélkül…
Röviden ennyi az oka annak, hogy most itt állok a híd túl oldalán. Nem vagyok teljesen józan, de részeg sem... Őrült sem... Csak szerelmes... Sokak el fognak ítélni, hogy ez még nem indok... Vannak olyanok, akiknek sokkal rosszabb nem baj... Nekem nincs családom sem. Szeretem a nevelő szüleimet, de ők még sem olyanok. Anya és Apa csak egy van. Nekem nem volt kihez oda fordulnom... Éjszakákon nem volt mellettem senki, aki azt mondhatta volna, hogy szeretlek... Nekem még soha senki nem mondta azt az elmúlt 13 évben, hogy szeretlek. Kész ennyi vége... Már elég régóta ácsorgok itt. Meg kell tennem. Vajon fájni fog?! Mi lesz, ha meghallok feltűik egyátalán valakinek? Érzem, hogy könnyek csordulnak le az arcomon, miért sírok?! Én nem vágytam soha semmire csak arra, hogy szeressenek... Nem jött össze. "Szeretném, hogyha szeretnének"

Pár percre utána a lány leugrott a hídról, és meghalt.

Jah, és a csúcs az egészben:

* A lány Ginny Weasley.

=)) =)) =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 15:07 
Fanfic-faló

Luna Aurora és majdnem Superman szülővárosa:

Erős szél söpört végig egy kicsiny városkán, melynek neve Smalltown volt.

az író meg nagyon kreatív xD

Mit értett az alatt, hogy hasonlítok Mr. Vastagra, vagyis Mr. Kristopher Van Dalt Lerakúza Morgan Philipsre?

:?:

---

...mire Piton észbe kap, már körbetáncolunk az üstök körül, mindent mindenki üstjébe szórva.

- MIT MŰVELNEK MAGUK?! – tajtékzik a tanerő, idétlenül hadonászva, mire hangosan énekelni kezdek, az üstök közt pörögve-forogva, minden hang hozzám csatlakozik, még az első sor vége előtt.

Őszi éjjel
izzik a galagonya
izzik a galagonya
ruhája...

---

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy boroszkányok vagyunk.

Miatta csináltattunk mi is a küldökünkbe piercinget, neki is ott van. Persze neki még van a nyelvén és bal oldalon a szája felett is.

csak a tájékoztatás kedvéért: Lily naplójából vannak a bejegyzések :roll:

ez az abszolút kedvencem: =))
Stílusa Emo...

Sirius az a fajta laza, macsó pasas...Sirius stílusa természetesen Emo mint Mira.
macsó emo =))=))

Frank stílusa az emo és a rapp között van...hát mit is mondjak, tipikus skater. Sirius és Jamessel ellentétben akik bmxeznek, Frank inkább a gördeszka rabja Remussal egyetemben.
*sírvaröhög*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 15:01 
Fanfic-faló

mellons és egy Tudjukkit is megszégyenítő vers:

Jön, jön, jön… nem más, mint Harry Potter,
Kinek gatyája márkája Jürgen Trotter.
Haja égnek áll, akár
Szélben a szalmaszál.
Homlokán sebhely, villám alakú,
Pulcsiját már rég megrágta a szú.
Talárja is ütött-kopott,
Abban aludni szokott.
Zoknija büdösen fityeg,
Míg Ron barátja arcába liheg.
A vörös hajú rém,
Kinek elkelne a pattanás elleni krém,
Igen, ő Ron Weasley,
Kinek az óvodai jele volt a virsli.
Ott a másik, Hermione Granger,
Szalmahajú lány,
A szája soha be nem áll.
Macskája Csámpás,
Aki mindig leüti az asztalról a lámpást.
Itt van aztán az igazgató,
Ki sosem volt valami izgató.
Neve Albus Dumbledore,
Szobájában áll egy oszlop, dór.
Ó, igen, és nem jöhet más,
Mint a ravasz Piton,
Olyan minta van a zoknidon.
Fekete haja libben-lobban
Szívesen fetreng ő a porban.
Gonosz Voldemort,
Vele zárom a sort.
Kígyófejű, réspupillájú,
Farmerja Lee márkájú.
Régóta vadássza ő Harryt,
De nem tudja elkapni,
Akárcsak Tom a Jerryt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 14:58 
Fanfic-faló

És Drachiss és Tudjukki ismét összefutottak:

Ó, Draco szent nevére, könyörgöm, öljetek meg! Ezt én nem bírom...!

A nátha

Én nagyon meg vagyok most fázva,
Ezt a dalt úgy hívják, A nátha.

Ha fáj a hasad, hasogat a fejed,
A rendelőben van a legjobb helyed.

Ha eltört a lábad, megrepedt a léped,
A korházban a helyed, de ne hülyéskedj.

Ha fáj a hasad, hasogat a fejed,
A rendelőben van a legjobb helyed.

Ha eltört a lábad, megrepedt a léped,
A korházban a helyed, de ne hülyéskedj.

Ezt a dalt úgy hívják, A nátha, A nát-ha-a!

*felváltva kacag és zokog...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 14:56 
Fanfic-faló

Luna Aurora:

Meglepődve tapasztaltam, hogy egy farmer lóg rajta – szó szerint -, és egy kockás ing, amit kigombolva viselt. Vhoa! Persze, az ing alól jócskán látszottak a kockák a hasán. És még egyszer Vhoa! A gatyájából pedig a mostani divat szerint pár centire kilátszott az alsógatyája. Vhoa, Vhoa, Vhoa!
- Jézusom – szólaltam meg egy idő után...

és én is.. =))

Lilyanjudyth:

Harry szakít Ginnyvel, de végül mindent elmondanak neki, és eggyütt indulnak el megkeresni a horkruxokat.

Naná, miközben jókat horkolnak. :DKép

Moondragon:

-Nem, nem, nem.- Vacsora után kérdez!- morgyogta Albus.

^^ Hát nem édes? :D

rajtam is csak a bugyi volt, amit ő hamar orvosolt. A foga közé szorította, és határozott mozdulattal letépte rólam

XD Ez csak nekem tűnik viccesnek?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 14:53 
Fanfic-faló

Drachiss és... hát khm:

18-as karika, emellett SLASH, főként kifehérített, ezáltal igencsak akciódús jelenetekkel megtűzdelt fénypont-mondatok:

Piton professzor, a férfi, aki nagyon utálta Harryt, imádott pontokat levonni a Griffendéltől és kénytelen volt meghunyászkodni, ha Dumbledore rászólt.
- Potter! – fagyos és egyben dühös hang visszarángatta. – Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy a Kis Túlélőnek nem kell meg tanulnia bájitalt főzni, de sajnálatos módon tevédsz!

...

Elkezdett bólogatni, hogy meg ne bántsa szegény lányt, de közben a gondolatai mocskos útra tévedtek, amelyeknek főszereplője a bájitalmester volt.

...

Amikor Piton kinyitotta az ajtót csúfondárosan elmosolyodott.
- Aszta! Te tényleg időben értél ide?

Tökre el tudom képzelni, amint Pipsi az "aszta" szót használja... illik hozzá...

Nah, és innentől csak fehérrel merem betenni, mert hátha valaki nem kedveli:

Piton nem hagyta abba. A nyakán egyre lejjebb halad majd kigombolta a talárját.
Harrynek sem kellett több. Szinte letépte a férfi talárját. Az erekciójuk egymásnak dörzsölődtek és ez hangos nyögésre, késztette Harryt.

Ehhez inkább no comment... hát miért nem ott használja a vesszőt, ahol kell?!

Ő is akart tenni valamit így még mielőtt elment volna, a férfit meg fordította, és most Ő vette a szájába a férfit. Sosem hitte, hogy ennek a férfinek ekkora farka van. Még jobban imádta, mint eddig bármikor és jobban is gyűlölte. Miért nem kapott ebből előbb?

*csendesen felsír*

És Piton előrefele mozgott, egyenesen belé.

Ha valaki ezt nekem pálcikaemberekkel elmutogatja, hálás leszek.

Aztán Piton gyorsabban, egyeletlenebbül mozgott és Harry elveszítette az összefüggő gondolkodását.

=)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 14:53 
Fanfic-faló

Luna Aurora rátalált Tudjukki egyik leírására:

Néhány versike, az első Lily&James, a második HP7 SPOLITER, a harmadik egy...hát nem is tudom milyen, olvasd el!

És mellons is ráakadt egy szépségre:

Már nem tudták megakadályozni, Voldemort végül megfejelte a jóslatot, ezzel...

Tíz perce ezen röhögök. Ilyen nincs!
=)) =)) Megfejtette helyett megfejelte a jóslatot. Az se rossz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 14:47 
Fanfic-faló

És ismét Tudjukki tért vissza, Drachiss következik:

Néha nem elég a szó

Valamit nem mondhatsz el szóban,
Valamit versben kell majd közölj,
Figyeld meg ez egy ilyen est,
Hát olvasd el ezt a fájlt.

Olvassd már, olvassd hát,
Érezd a ritmust, hangolj rá.
Írj véleményt, kritikát,
Aki időt áldoz, nyereséget szánt.

Jó, ha jót írsz, rossz, ha rosszat,
De a véleményed légyszi osszad.
Szeretném, ha szeretnéd,
A történeteimet kedvelnéd.

Köszönöm, hogy elolvastál,
Hogy énreám időt szántál.
Most már bátran lépj tovább,
Az Úr áldása szálljon rád.

Ehhez... én nem tudok mit hozzáfűzni...

-----

és egy másodszorra próbálkozott mű, Drachiss kommentjével:

Cím: Verselés az életünk, túl sok ember többre nem, csak versszakokra gondol...: Időutazás
Kategória: Weasley Varázsvicc Vállalat
Jellemzők: Általános
Korhatár: nem korhatáros
Szereplők: más szereplő
Leírás: Egy kis töri, egy kis öri. Minden mi a szívet ketté töri. He, he! Ez egy nagy baromság volt amit írtam,utálom a történelmet, de ez egy bizonyos fokig az.

Hegyen, völyön túlsétálok,
Átugrok én minden árkot,
Utazok az időben,
Mindezt egy magassarkú cipőben.

Az ősemberekhez utazom,
Ott a mamut csonot kuatom,
Csontját a hajamba beteszem,
Igy már a kanibálok sem esnek nekem.

Ókorban a kányes Cleopatra,
Nem tudja mit vegyenvel máma,
Tetszik neki a cipőm,
De mindjárt letelik az időm.

Ott vagyok hol él még Werbőczy,
S verseket ír Petőfi,
De áború lesz, tünök innen messze,
Szabad ország leszünk, már holnapután, este.

A jövőbe betoppanok,
Itt a dédunokáim már nagyok,
Csészealjak, repülők,
Máris imádom ezt az időt.

Visszatértem a jelenbe,
A kertünkben vagyok, na neee!
Ablakba kell felmásznom,
mint az állakertben a majom.

Mikor bejutottam végre,
Azt hittem a világnak vége.
Anyukám a szobámba,
Látta ahogy felmászok az ablakba.

Ez mind veled is megeshet,
Csak figyelj, tanulj, leszek mestered.
Ennyi volt mára itt a vége,
Remélem tetszett a napversikéje.

Drachnak nem tetszettek a rímek,
Mert hiányoztak belőle a HP-s hímek.
Emellett gépelni sem tud ez a *tudjukki*,
Helyesírását pedig elvitte a manó.

Drachiss sem vala nagy poéta,
Ám *tudjukkinek* nem ártana egy béta.
Ha a kis hölgy versikéit olvasod,
Eljönnek majd érted az elmegyógyosok.

Nem hiszed el jóslatomat, drága barátom?
Trelawney megmondja a frankót, már látom.
*Tudjukki* verseit olvasva vagy fuldokolsz, köhögsz,
Vagy a jobbik esetben te is sírva röhögsz.

Ám Lionela béta verziója nagyon kegyetlen,
Elutasítót küldött, s nem ez volt az egyetlen.
Egy szó, mint száz, ne beszéljünk félre,
Drachnak nem tetszett a nap versikéje.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luciatus 2009 január 31 (szombat), 15:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:48 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

És most számoljunk!! :D :D :D

amit 1 magamfajta tini csak kívánhat : vannak ( a már említett) csúszdák, amelyek 1 közepes méretű medencébe érkeznek. Van 1 kisebb tó, ahol 2 különböző méretű fa mólóról vagy ugrótoronyról lehet a vízbe ugrálni. Azon kívül van játékterem amely egyes napokon ingyenes, van 1 kis erdő a mellett, és persze vannak sportolási lehetőségek is : teniszpálya, focipálya (persze nem stadion méretű, mégis csak 1 táborról van szó

Utálom az msn-es storykat :@ de minden mást is... :@ amiben olyan gagyi msn-es... :S vackokat használnak. :@

- Ohhh, ne! Doris, már megint gond van a csúszdáknál!:@-Johann

Luna Aurora:

- Válassz szobát.

- Bármelyiket? Lil, ugye nem baj?

- Persze, hogy nem – feleltem kedvesen.

- Akkor pill, és jövök, csak kiválasztom a legromibbat.

és erre jön a megjegyzés:

Én elkezdtem kipakolni és gondolkodni. Fura ez a Lizzy. Az, hogy mi van élete szerelmének a baráti életében, nem izgatja, de az, hogy hol szexelhetnek egész éjjel, az bezzeg nagyon is. Jaj, Lizzy…

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:46 
Fanfic-faló

És ismét Drachiss:

Leírás: Ezt a történetet egyik barátnőmmel írjuk (, a saját életünkről), akit én nagyon szeretek, de néha egy kicsit problémás. Most mondanám, hogy de nekem így jó ahogy van, de ez nem lenne igaz. Ahogy azt a történetben is láthatjátok. De nem baj mert ha őszintén elmondom neki mi a bajom vele ő megért és megváltozik. (vagy nem... de hát ilyen az élet:D)

Két lány ül a gép előtt a múltúkról, beszélgetnek, mi kerüljön be a novellájukba. Mi lenne érdekes, de nem túl személyes, vagy minden kis titkukba, sejtelmükbe, gondolataikba avassák be az olvasót? Te mit tennél az ő helyükben? Csak hogy tud, mire vállalkozol, ebből a könyvből megtudhatod mi az igaz barátság, szerelem, csalódás, kitartás, fájdalom egyszóval milyen az élet serdülőként. Talán ezután már te is tudni fogod nincs olyan gond, amivel egyedül vagy, s talán még a könyv olvasása segít elkerülni azokat a buktatókat/csapdákat, amibe mi is bele „estünk”. (Persze a neveket elváltoztattuk, nem akartunk senkit se megbántani, vagy túlzottan kiadni magunkat.) Már nem is mondok más csak annyit, jó olvasást!

Az még hagyján, hogy egyik "fejezet" sem üti a fél oldalt, de először feltöltötte az első két fejezetet, majd ezt a bevezetést, majd a harmadik fejezetet... :shock:

és Tudjukki újra támad:

Az egész úgy történt, hogy Ginnyn és Hermionén kitört a sopping őrület...

XD

hogy meglegyenek a horkruxok

Ha nem mondtam el százszor, akkor egyszer sem, hogy kell leírni a horcruxot...

- Te Harry, mity csinyá’tál aggyig, amíg mi távol vonytunk? – csámcsogta teli szájjal Ron.

Kééész =))

És akkor... most jön a best... az, amit nem lehet überelni...

Erdő mélyén suttognak az avarban,
Ott lapulnak, akik odavalók
Szűk ösvényen aranyásók taposnak
Ó de, gyönyörű hely ez a vadnyugat

A kutya itt énekelni kezd
A keselyű gyakran rajta veszt,
Ha nem figyel,
Ha üres hát tartsd a markodat
Veszélyben, nyújtsd, a karmodat
Mert elveszel

Itt élünk az erdőben,
Jól benn vagyunk a sűrűjében.
Vagyunk egy páran, és nem félünk,
Hogy hátba támad az emlékünk.

Bárányfelhők, nagy vihart kavarnak.
És a gyönge fák meghajlanak.
Kunyhók mélyén csendes tüzek lobognak.
Ó de nehéz eset ez a vadnyugat.

Ha bűnös vagy mondj el egy imát.
Harangszó száll a völgyön át
A lelkedért
A szerelem, nem ismer határt
Ha bátor vagy, a nagy csatát,
Túlélheted.

Drága, szűzies, ártatlan lelkek... Azt hittétek, ennyi? Hát, sajna nem... még mindig van...

Harry és Ginny előrelépett kezüket a mélyedésbe rakták, és énekelni kezdtek.

- A kitalált szavakat,
ránk égették nem mi akartuk.
S, ha nincs egy szabad pillanat,
Hát rejtsen el,
az előttünk bármikor megnyíló.
Titkos ajtó. - Ginny hangja gyönyörűen, és tiszán csengett, észre sem vette, hogy a kígyók
megelevenedtek, és kezdték átfonni ujjait.

- Ha üvegfalaink átláthatók,
s változtatni nincs elég időnk.
Mert mozdulataink kiszámíthatók,
Hát rejtsen el,
az előttünk bármikor megnyíló.
Titkos ajtó. - Harry mély hangja gyönyörűen psszolt Ginny csilingelő énekéhez...

- Ha, Te vagy itt mellettem,
Nem kell több fal, hogy elrejtőzzünk,
Csak nyiss egy lakatot a szívemen,
S, ha kattan a zár újra egymásé leszünk.
Ez az ajtó az életem,
Itt tudom mit jelent az összetartozás,
csak nyiss egy lakatot a szívemen,
Mert Rajtad kívűl nincsen senki más. - a közösen énekelt rész volt a legszebb...

- És aki lelkünkbe belelátott,
Mint a festék úgy oldódjon fel,
Eltakarja az igazi világot,
Hát rejtsen el,
Az előttünk bármikor megnyíló,
Titkos ajtó. Titkos ajtóóóó – megint Harry.

- Ha, Te vagy itt mellettem,
Nem kell több fal, hogy elrejtőzzünk,
Csak nyiss egy lakatot a szívemen,
S, ha kattan a zár újra egymásé leszünk.
Ez az ajtó az életem,
Itt tudom mit jelent az összetartozás,
csak nyiss egy lakatot a szívemen,
Mert Rajtad kívűl nincsen senki más. - Ginny!

- És sodorjon bármerre minket a szél,
Már nem kell ,hogy félj!
S, ha lesz olyan szó,
Mely nem mondtható,
Vár a titkos ajtó.

- Ha ez az ajtó az életem...
itt tudom mit jelent az összetartozás...
csak nyiss egy lakatot a szívemen
mert rajtad kívül...
NINCSEN SENKI MÁS!!!! – és megint közös!

*elképzeli Harry Pottert, amint egy Tóth Gabi dallal szerzi meg a horcruxot...*

Könyörgöm, küldjük a Mungóba! Akármerről nézzük, ez odavaló! Az Abmiristáknak is kell egy új bálvány, és Ő tökéletesen megfelel erre a célra, minden tulajdonsággal rendelkezik!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:41 
Fanfic-faló

Assa:

A tegnapi ápolónő siet be a szobába, ugyanazzal a lehajtott fejjel.

Pedig micsoda fordulat lett volna, ha fejet cserél...

Drachiss:

Remus-szék azt mondták...

Remus-szék? :shock: Sirius-fotel?!

A nyomokat figyelve egyre inkább elkedvetlenebbedik.

Ugye nem én vagyok tudatlan, és az elkedvetlenebbedik szó valóban nem létezik?

A nyomok egyértelmeen arra utalnak, hogy csakis a lánynál lehet.

Mikor írtam neki az elutasítót, először azt hittem, csak elírta, de nem, a hölgyemény még legalább három helyen így írta le az "egyértelműen" szót.

A fiatal srác elgondolkodik a válaszol.

Ennek meg baromira semmi értelme...

- Sabrina Hanson vagyok, nagyon örülök.
(Alatta pár sorral, szintén a lány mondja:)
- Tudod, Magyarországról érkeztem, és nem maradok már itt sokáig.

Szép, magyar név...

- Hiszen tudod Sirius: nemi erőszak a disznótor!

Ez a legbrutálisabb szodómiával és nekrofíliával fűszerezett mondat, amit valaha olvastam... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:39 
Fanfic-faló

mellons:

a Halál ereklyéi előtt született meg, így a részletek nem teljesen egyeznek meg a Dzsó� által kimondatott véggel…

Ezt láttátok már így leírva?
Meg ez a kimondatott is nagyon furán jön ki...

És igen, és ismét, és Drachiss:

Második rész

Ezután már Perselus sem tudta felvenni álarcát,
Oly gyorsan,
Hogy Harry ne lássa meg igazi valóját.

A gondolatait, az arcára kiülő megvetést és a döbbenetet látta,
Oly sokáig,
Hogy csak percek alatt, jött létre a professzor már megszokott álarca.

A fiatal fiút megzavarta a sok érzelem, melyet ő váltott ki
Félt,
Hogy most Dursleyék miatt szenvedhet megint.

A rokonairól nem tehet az ember- akarta mondani,
Rettegett,
Az egész iskola megtudja majd, hogyan tölti a nyarat.

Míg mások pihennek, olvasnak, vásárolnak élnek,
Ő egyedül
Dolgozik, éhezik, szenved és gyűlölettel van körülvéve.

A professzor végül egy legyintéssel elküldte,
Oly gyorsan,
Hogy nem volt alkalma beszélni a férfivel.

Ajtó csukódott mögötte, mennie kellett.
Csak ment, ment, kereste a helyet,
Ahol végre szabad utat engedhetett érzelmeinek,
Melyek oly sokáig gyűltek benne.

Drachiss sírva olvasta e sorokat,
Harmatos lelke majd' megszakadt.
Nem állt messze tőle, hogy elhagyjon titeket,
És ne olvassa tovább ezen átkozott ficeket.

A borzalmak hadán átverekedé magát,
Ám szorító érzés kínozza agyát.
Nem bírja megállni, egy kérdést mégis feltesz:
Ez a drága gyermek, miért írta ezt?!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luciatus 2009 január 31 (szombat), 10:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:36 
Fanfic-faló

És akkor Drachiss ismét vershez nyúlt...:

Első rész

Mikor először meglátták egymást,
Már érezték magukban a gyűlölet lángját.
Perselus újra látta régen gyűlölt ellenségét,
Nem számított mennyire gyermek még.

Mindenki számára hős volt, felnéztek rá,
Ostromolták, gyűlölték vagy imádták
Perselus gyűlölte, hisz olyan volt, mint az apja
Nem volt több, számára, mint puszta utánzat.

Mikor Harry először nézett az ónix szemekbe,
Nem látott mást, mint gyűlöletet.
Furcsa volt, hisz nem is ismerte
Szívét elöntötte a harag s a félelem.

Félt az első órától, de lassacskán rájött.
Tanára apját látta viszont benne.
Nem nézte mi van az álarc mögött.
Csak hagyja eluralkodni az érzéseket.

Barátaival, házával közösen dacoltak
De sikertelenül zárult a világosok harca.
Pár év múltán jöttek a különórák
Ahol a férfi haragját tovább szította.

Mindketten olyat láttak amit,
Nem lett volna szabad.
Perselus belátott az álarc alá
Míg Harry megismerte igazi apját.

Jézusmária.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:35 
Fanfic-faló

Drachiss kincset érő mappájából:

Ha már úgyis benne vagyok, akkor a kis dokumentumomból emelnék ki kettőt, mindkettő egy-másfél hetes mentés.

Alaphelyzet:
Draco szerelmes lesz Harrybe, és ezt elmondja Luciusnak. Lucius válasza:
- A kutyafáját fiam!

Draco Harrynél aludt, reggel a Kis Hős felkel, de nem találja Dracót, végül rálel a fürdőszobában. Beordít neki:
- Draco gyere már ki, el fogok késni a minisztériumból!
-Mindjárt megyek, csak épp fosom a fogaimat!

*hisztérikus röhögéssel az asztalra borul, csapkod, vinnyog*

Ananke:

Mikor azonban felemelte fejét, szemében fájdalmas szomor tükröződött.

Vajon milyen az a fájdalmas szomor? XD

És végül Larten:

Ginny ökölbe szorította kezét, és összeszorította fogait. Amit akkor érzett, leírhatatlan. Szerelmes volt Dracoba, de gyűlölte is. Meg akarta ölni, meg nem is. Szét akarta tépni a húst azon az izmos mellkasán, meg nem is. Maga sem tudta mit akar. Talán felejteni. Talán újrakezdeni mindent. Talán gyilkolni. Talán meghalni. Vagy élni. De nélküle. És vele.

Talán felengedem, de talán nem XD

Persze Lily még mindig váltig állítja, hogy utálja Jameszet, pedig szerintem tetszik neki. Ha pedig a bátyó előtt Lily- t hozom fel, akkor ő meg azt mondja, hogy minek kellene neki Evans, amikor úgyis minden randiajánlatát visszautasítja. Ebből lesz valami, de nem jó, az biztos. Merlinre, miért foglalkozok mással, amikor elvileg Remusszal kéne törődnöm?

Dö beszt!!!

- Nos, itt is volnánk, masmaselle!- Remus letesz, majd levágódunk a kanapéra. Átölel. Ez jól esik, hulla fáradt vagyok. Tanulni is kéne.

:shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 31 (szombat), 10:32 
Fanfic-faló

Drachiss és Tudjukki (na jó, ti lehet, hogy nem is...)

Leírás: és itt van, megjött a 3.- ik fejezet444

444? A Sátán új száma? (a 3.-ikról meg inkább ne is beszéljünk...)

Tudjátok, hogy létfontosságú beszélnünk MC Galival.

...

Hála Faweks- nek nem lett semmi baja.

Ám ez Drach-nek így kora hajnalban kicsikét fájt...

„Ha szíved tiszta,
S, lelked erős,
De az is elég,
Ha vagy egy nagy hős,
Válaszd ki
A karikák közül azt,
Mely hordozza
A szemed színét,
S, minden vagyonom,
Már a tiéd.
Csak lépj a tűzbe,
S mond ki gondolatban
Három szeretted nevét:”

- Csak 85 – be kerül. – fejezte be George bemutatójukat

...

Figyelem. Fájni fog.

Harryék a nap folyamán többször is bekapcsolták a zenedobozt, és együtt énekelték el az általa megjelölt dalt, ami kifejezte használójának gondolatait, érzéseit. Az volt a csúcspont, amikor a harmadik körben Ron került sorra, és elkezdett kántálni magas vékony hangon:

- Tizenhárom fodor van a szoknyámon,
Azt gondoltam, férjhez megyek a nyáron,(Varázsolt magára egy szoknyát.)
De látom én már, nem lesz semmi belőle,(Sajnálkozó arcot vágott)
Tizenkettőt levágatok belőle. (Elkezdett a levegőben nyiszálni.)

Tizenhárom veréb ugrál a jégen, (Elkezdett ugrálni.)
Azt gondoltam, hogy elveszlek a télen. (Felrántotta Hermionét.)
De látom én már, nem lesz semmi belőle, (Visszalökte.)
Tizenkettőt elhessentek belőle. (Elkezd csápolni)

Barna kislány, jól meggondold magadat, (Ujjával megfenyegette Mionét.)
Hogy hova teszed a leánysorsodat,(Még mindig)
Gyöngyvirágos oltár elé leteszed,(Megfogja Hermione derekát)
Onnét többé soha fel nem veheted. (És megcsókolt, majd ő is visszaült)

Én szóltam.

A napok átlagosan teltek. A nappalt végigtanulták, az éjszakát végigszeretkezték.

Ámen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 19:17 
Fanficbúvár

Drachiss és a versek

Harry ment a Roxfortba
Ihajja.
Roxrfortexpresszel ment
Csuhajja.
Találkozott Dracóval
a szőkével.
Kezében egy
levéllel.
Dracó jól nézett ki
de nagyon.
Harryt a szerelem
csapta agyon.
Udvarolni kezdett neki
mert szerette.
Malfoy várfalát
lassan ként bevette.
Együtt járnak mostmár
a Roxfortba.
Szeretkeznek sokat
a toronyba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 19:15 
Fanficbúvár

Ananke és Ő Akit Nem Nevezünk Nevén //Mod megj: Komolyan mondom, a továbbiakban kitalálok neki valami fantázia nevet, mert nagy átlagban ő minden második bejegyzés//

A szeretet ereje védelmezi Harryt,
Olyan erősen, ahogy eddig senkit.
Tükörpajzsa megvédi,
A halálos átoktó.

Milyen pillanatromboló hatása van egy kis elírásnak! XD Elképzelem, ahogy valaki szavalja ezt az egész jó kis versikét, és nagy parasztosan a megható, drámai hangulatba: átoktó. XDD

Erdőkben tanyáztak,
A medál már meglett,
De Ron begurult,
És elment Franciába.

De nem maradt sokáig,
Visszament. Szerencs,
Segítségével lett meg a kard,
Aznap kora este.

RonFranciába ment... XD Mint valami rossz káromkodás, nem a francba ment, hanem Franciába. :D

Szerencs, csoki? XD

Még egyszer beleszagolt Ginerva hajába.
Félt, hogy nem teheti több, a Nagyúr diadalmára
Harry besétált, a sötét rengetegbe,
Úgy vélte fel van készülve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 19:10 
Fanficbúvár

Ananke

- Száj le rólam te mocskos korcs.

Remélem ez nem freudi elszólás... XD

Léptek zaja hangzott, majd feltűnt a lépcsőfordulóban egy kócos, fekete hajú, zöld szemű, feltűnően jóképű fiú jelent meg álmosan a lépcsőfordulóban.

Elfelejtjük a mondat elejét, mire a végére érünk, he? ;;)

Leírás: A 15 éves Nobara egy hagyományos családnak a legidősebb lánya.

Hagyományos? =))

- Értsd már meg, hogy te nem vagy akárki! – szólt parancsolóan az anyja. – A Sumiyoshi család legidősebb lánya vagy, aki a tanulmányai befejeztével átveszi a családi bizniszt.

Csak nekem furcsa ebben a szövegben a biznisz? XD

//Mod megj: Csak az én nyelvem akad össze, ha ki akarom mondani ezt a nevet? Lehet ezért nem lettem soha nagy anime/japán fan. Képtelen vagyok kiejteni a szavakat vagy neveket XD//

- Miss Evans, a szüleit megölte Tudjukki - mondta a szörnyű hírt McGalagony.

Igazi részvétteljes kijelentés. XD

-Siess már!- morogta Márka az ajtóban
-Hova? !

pff. XD Tisztában van a szóköz-szabályokkal. xD
és ki az a Márka? =))

Cím: New bigining

pff. XD

Augusztus 30.

Holnap megyünk Roxfortba!!! Nagyon jó érzés, hogy visszatérünk! Viszont van valami, ami elrontja az örömöm! Ugyanis ma átjött Lara, és elmondta, honnan tudta meg Black, hogy a százszorszép a kedvenc virágom: Mikor James elkobozta Lily és az én naplómat, mindkettőre "Gemino!"- t mondott!

1. Jamestől igazán szemét dolog volt "eltulajdonítani" a naplóm! És azt hiszi, még mindig nem tudom! Várj csak James Potter!
2. Ha már Potter kegyeskedett elcsenni a naplóm, legalább ne másolta volna le!
3. És ha már lemásolta, hogy jön ő ahhoz, hogy odaadja Siriusnak? Mert odaadta!
4. Továbbá; Sirius hogy volt képes ezután nyugodt lelkiismerettel a szemembe nézni?
5. Minek kellet felhasználnia a rögzített infókat? Mert EZER SZÁL SZÁZSZORSZÉP kicsit sem fennhéjázó! És végül
6. Csak azt furcsállom, hogy Lara mindezt pont most mondja el!

Ez Becca naplójának egy fejezete... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 19:06 
Fanficbúvár

Drachiss (+ újból az adminok kedvence)

I biss me Draco love

- Draci, járunk?
- Persze Pansy, hány nap?
- Nem tom majd meglátjuk. Nem tudsz valahol egy üres tantermet? - kérdezi gonosz vigyorral az arcán Draco.
- Sztem a mágiatöri üres, nézzük meg.
Szerencséjükre üres volt, így nyugodtan egymásnak eshettek. Gyorsan lekapkodták egymásról a ruhákat, ebből látszott, hogy gyakorlott páros. No meg türelmetlen. A szenvedélyes szeretkezések, és a gyors tempó hívei.

- nocsak az új Draco girl – gúnyolódott egy feltűnően jóképű, kócos fekete hajú fiú, és vörös hajú barátja. Nemsokára befutott Mione is az uncsi „Hagyjátok, Malfoly nem ér ennyit”- dumájával.
- - Nocsak a kis sárvérű barátnőtök végre kibökött egy értelmes mondatot is . de nem gondoljátok, hogy egy csaj túl kevés kettőtöknek.
- Ne merészeld.
- Ja el is felejtettem, hogy más szóba sem áll veletek, így már megértem, hogy miért a kis sárvérűvel kavartok.
Ezután jött a párbaj. A két csaj hamar elesett, és a végén hála a Griffendéles bátorságnak, Harry győzött, alias „kócos fekete hajú srác”. De persze a Mardis pasi is sokáig bírta, mert a vörös, ahogy meglátta Mio- t ájultan, rögtön felvitte a gyenguszra. Szegény Madame Pomfrey lassan már kikészül, hogy a Pottereket, és haverjaikat ápolja. Részvétem.
Őrjöngött is mikor felvitték a bulát. Lassan elviszik a Mungó zárt osztályára. Nem is lenne nagy kár érte.
A párbajozóknak hamar híre ment, már a fél Roxfort ott tolongott azon a folyosórészen. Lassan megérkezett a jó öreg MC. Gali is, és kiosztotta a buntetőmunkát. Amikor mehallotta a tantermi estet, mer állítólag egy kis pisis, hallotta, még jobban begurult. Ez csak egy szimpla átlagos nap volt, Mione már készül is újraírni a jó öreg Roxfort történetét. Nem tudta, hogy valaki más elkezdte…

Harry levelet kap, Ginny megzavarja olvasás közben, a Kis Hős pedig közli:

- Várjál csak gyorsan átfutok rajtad!

//Mod megj: *Cryss elképzelte* XD//

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 19:02 
Fanficbúvár

Drachiss //Mod megj: Kitartást, a nép imád :D//

Az, hogy feljövök ilyen kora hajnalban modolni, egy dolog. Az, hogy 43 sztori van a listában, megint egy dolog. De az, hogy elsőre ebbe botlom...

Malfoy langyi

- Hé! Nézzétek, mit kaptam apámtól! - mondta Malfoy, miközben felmutatott egy rózsaszín Hello Kitty-s érmetartót.
- És mi lenne az nagymenő? - kérdezte Ron, elfojtva nevetését.
- Hogy ez mi? - értetlenkedett a szőke srác- Ez a legújabb érmetartó!
Azzal visszafordult a mardekáros sereghez, akik összegyűltek az újdonság láttán.
- Négy reteszből áll, az első a gallenoknak, a második a sarlóknak, a harmadik a knútoknak, és a negyedik a … - hallt el a hangja, mikor rájött hogy a negyedik rekesz minek is való.
- Na, mondd már mire való! - kérlelték többen is.
- Ööö… Az aaaa… - motyogott Draco.
- Én tudom mire való, ám! - szólalt meg egy gúnyos hang Malfoy mögött.
- Na persze, Potter! Te mindent tudsz! - visított Pansy Parkinson.
- Mondom, hogy tudom! - mondta Harry. - Majd Malfoy elmondja!
- De ez nem egy lány érmetartó? - kérdezte egy griffendéles lány.
- Ó neeem. - somolygott Harry. - A lányokéban csak három retesz van…
- És mondd, Potter, honnan tudod ilyen jól? - kérdezte a szőke fiú.
- Onnan, hogy a mugli rokonaim ilyet árulnak a boltjukban, mindenféle színben. - mutatott rá Harry a pink érmetartóra.
- Draco, honnan szereztél te mugli érmetartót? - kérdezte egy mardekáros.
- Ja, honnan is szerezted? - kérdezték többen is.
- Vagy Potter ezt is tudja? - nézett egy hollóhátas fiú Harry diadalittas arcára.
- Bizony, hogy tudom! Az én mugli rokonaimtól. Láttam, amikor bejöttek az apjával a boltba. A nagynéném még sosem látott két olyan embert, aki ilyen furcsán öltözködött volna. Meg is jegyezte nekem.- húzódott mosolyra a szája a fiúnak.
Kitört a hahotázás.
- Szóval akkor mire is való a negyedik retesz? - kérdezte egy kíváncsi hugrabugos.
- A negyedik hely az óvszereknek való. - bökte ki végre Harry. Röhögésorkán kíséretében.
- De akkor miért rózsaszín? És miért van rajta ez az idétlen macska? - kérdezte nevetve az egyik griffendéles fiú.
- Azért mert Malfoy langyi! - vágta rá valaki a tömegből.
Ismét kitört a nevetés
- Harry! Ron! Nézzétek, mit kaptam anyukámtól! - mutatott fel Hermione egy ugyan olyan Hello Kitty-s érmetartót, amiről később megbizonyosodtak, hogy háromreteszes.
- Most mi van? - értetlenkedett a többiek viselkedésén a lány.
- Malfoynak pont ugyanilyene van.
Ezzel az egy mondattal elérte, hogy a szőke srác arca olyan legyen, mint Ron haja.
És addig-addig nevettek, míg Piton oda nem ment.
- Mit ordibálnak itt? - kérdezte morcosan a bájitaltan tanár.
- Malfoy langyi! - kiáltotta egyszerre mindenki.
- Ja, hogy az? Miért nem tudták? - értetlenkedett Piton.

Huszonéves, friss személy- és vagyonőr bizonyítvánnyal rendelkező, krónikus elmeháborodott hölgy keres gazdit. Elmegyógyintézeti ápolók előnyben!

It's only love

-Én.....nem is tudom!-a lány félve akart elszaladni, de mintha valami megállította volna.
Valamit még mondani akart, de igazán ő sem tudta, h mi az. Csak futni akart és maradni mégis, de nem tudta mit is tegyen igazán.”istenem de félek, talán …...talán ha megmondanám, vagy ha mégsem????........”
Gondolataiból egy hang rázta fel, amely távolról hallatszott és egyre közelebbről jött.
-Kelj föl, kislányom, gyerünk!!!El fogsz késni!!!!
A hang, mint az néhány perc múlva kiderült édesanyja hangja volt, amint épp próbálja rábírni lányát, h kiverekedje magát az ágyból.
-Jól van hagyjál, már ébren vagyok!!!!-morgolódott a lány anyjával.
-Gyerünk igyekezz, mert elkésel!!!!
-Honnan????!!!
-Honnan,honnan!!Hát az iskolából!!!!
-Jó!Miért nem ezzel kezdted, akkor fel sem ébredek!!-Mondta a lány fásultan, majd kiszállt az ágyból, és elindult a szekrényéhez ruhákért. Bepakolta őket a ládájába majd elindult, hogy elérje a vonatot.
Fél úton az órájára pislantott, és mikor megállapította, h már 10:45 a gyaloglás futásba szökött át. A futás nem volt hasztalan. Ő volt az utolsó felszálló a vonatra és ez eléggé zavarta. Mindig is utált késni. „miért kell nekem állandóan ilyen szerencsétlennek lennem, tegnap a torta, most meg …..”
-Ááááááááá, ilyen nincs ki volt ez az iste....................-mérgelődött volna hangosan, mikor valaki belevágott.
-GRANGER, NEM TUDNÁL AZ ORROD ELÉ FIGYELNI, ÖSSZE TIPOSTAD A VADONATÚJ CIPŐM!!!!- üvöltözött az igencsak „kedves”.
-Én figyeltem Malfoy, neked kéne szemüveget csináltatnod.- mondta Hermione és tudta, hogy ő is mindjárt üvöltésben tör ki, de igyekezett tartóztatni magát a figyelem felkeltétől.
-Én nem vagyok ám szentpotter, aki szemüveg nélkül még az orra hegyéig sem lát, igaz szemüveggel sem, de az már más kérdés.-mondta és egy gúnyos mosoly jelent meg az arcán, mikor megállapította, hogy ez elérte a kellő hatást.
-Te.........te...............TEBEKÉPZELTÖNTELT...........GÖRÉNY!!!!!!!-Hermione üvöltött ahogy a torkán kifért. Mi az, hogy az egyik legjobb barátját aki annyiszor megmentette ennek a mocskos görénynek és több 100 másik embernek az életét, most itt becsmérli őt valaki aki a lobogó tűz elől is képes 90 fokos fordulattal ló vágtában elfutni. Hermionét elkapta a harci ideg és már húzta volna a pálcáját, hogy undorítóbbnál undorítóbb átkokat szórjon rá, amikor is egy erős kéz megállította terve elvégzésében.
-Hagyd Hermione nem éri meg, tudod.....!!!-vigyorgott a kéz tulajdonosa, aki nem volt más mint egyik legjobb barátja Harry Potter. Mikor Mionak eszébe jutott amit még tavaly találtak ki Harryékkel hármasban. Ez tulajdonképpen egy baráti gondolat volt, amit akkor találtak ki, mikor
Malfoy fejest ugrott a Roxforti tóban egy párbajuk során és Piton prof. nagy segítségére sietve vagy 150 pontot vont le a Griffendéltől. Ez a következő kép hangzott:”Kerüld a görényeket, mert büdös kis állatok, de ha közelükbe kerülsz szavukat dobd ki az ablakon(majd ha eljön az ideje őket is!!!!)”- mikor visszaemlékezett elmosolyodott és Harryvel bement a kabinukba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 18:54 
Fanficbúvár

Ananke + szóalkotás

Leírás: Ez a történet egy hasonló, megtörtént eset potterizálásával jött létre. Hermione nagyot csalódik a férfiben, aki elrabolta a szívét. Kritikának nagyon örülnék! Minden jog J.K.R.-t illeti.

potterizálás. =)) lol, ez nagyon jó! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 18:51 
Fanficbúvár

mellons

Az előző rész tartalmából: Piton felráncigálta...

Hát ezt baromira bírom. :lol: Mindig valami huszadrangú sorozat jut róla az eszembe. :D Végül is, nem lehet ám csak úgy egyszerűen visszalapozni.

- OK, biztos. Mi az a morli mellesleg?
- Tündérféleség -mondta Lili miközben leült. - Képesek megnőni és kicsik lenni.
(igen, miután megnőtt, máris tök kicsi lesz. Világos) Állítólag nagyon fejlettek. Ideadod azt a puzzle darabot Vivi. Ezt meg pakold el a táskádba. - azzal odaadta a könyveket neki - Köszönöm.
- Nem értem. - szólalt meg ekkor a portás.
- Mit? - kérdezett vissza a lány, miközben behelyezte a darabot a helyére.
- Hogy miért nem vagy halott.

Ami ilyenkor még annál is jobb, minthogy ezt olvassam tovább.

- Ezek meg mik? - kérdezte Vivi.
- KTG-nek hívták a régiek, mint kukatető gördeszka. A prototipusok abból készültek.
- Ööö... és ebből hogy lesz gördeszka?

Hát azt én is szeretném tudni. Érdekes egy sztori ez. :lol:

- Hahó, már megint itt vagyok! Még az sem tartott vissza, hogy az összes halálfaló egy gyökér kis nimfománnak tart, aki nem talál magának egy nőt, ezért a rabon éli ki az összes elfojtott perverzióját - kurjantotta Malfoy, miközben becsukta a szobaajtót. – Látom, felfedezted az új meglepetésed.
Itt Draco éppen beront az egyébként "rabként" tartott Ginnyhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 30 (péntek), 18:48 
Fanficbúvár

Ananke és az adminok kedvence

Leírás: Egy röviddke vers az idő utazásról kérlek, írjatok KRITIKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))

Hegyen, völyön túlsétálok,
Átugrok én minden árkot,
Utazok az időben,
Mindezt egy magassarkú cipőben.

Az ősemberekhez utazom,
Ott a mamut csonot kuatom,
Csontját a hajamba beteszem,
Igy már a kanibálok sem esnek nekem.

Ókorban a kányes Cleopatra,
Nem tudja mit vegyenvel máma,
Tetszik neki a cipőm,
De mindjárt letelik az időm.

Ott vagyok hol él még Werbőczy,
S verseket ír Petőfi,
De áború lesz, tünök innen messze,
Szabad ország leszünk, már holnapután, este.

A jövőbe betoppanok,
Itt a dédunokáim már nagyok,
Csészealjak, repülők,
Máris imádom ezt az időt.

Visszatértem a jelenbe,
A kertünkben vagyok, na neee!
Ablakba kell felmásznom,
mint az állakertben a majom.

Mikor bejutottam végre,
Azt hittem a világnak vége.
Anyukám a szobámba,
Látta ahogy felmászok az ablakba.

Ez mind veled is megeshet,
Csak figyelj, tanulj, leszek a mestered.
Ennyi volt mára itt a vége,
Remélem tetszett a napversikéje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:35 
Fanfic-faló

Ananke:

Leírás: Az előző rész folytatása! Amíg nem kapok legalább egy hozzászólást, nem folytatom az írást. Pussz

Milyen meglepő... XD

- Drót végén széndarab, mi az? – tette fel a problémát.

- Gyakorló villamosmérnök – válaszolt magától értetődően Lara.

- Mikor van a legnagyobb magömlés? De…

- Amikor felborul a kombájn – jött ezúttal Becától a válasz.

- Mi az a kombájn? – dünnyögte Lara.

- Ezt nem mondod komolyan – csapott a homlokára Lilly.

Ezeket a kérdéseket mellesleg a Hollóhátas kilincs teszi fel az ott lakóknak...

Miután Harry felvarázsolt még egy ágyat Lily szobájában, a kislány és a nő leültek beszélgetni.
Egyiken sem voltak fáradtak, inkább egymás történeteit hallgatták egész este.

XD Mert ágyfüggő, hogy fáradtak-e? :D De álmos vagyok, átülök már a másik ágyra... =))

A kis Lily már egyre türelmetlenebbül kérdezgette, hogy válaszoljon már. Nem tudta, mire gondolt a nő, aki látszólag mellette ült, de lélekben valahol máshol jártak.

Ojajj, skizofrénia... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:33 
Fanfic-faló

Ananke:

Perselus mereven ült...

Oké, egy slashben ezt én egész másként értelmezem... :D

Drachiss:

Leírás: Ez egy rövitke történet, lehet, hogy majd folytatom. Valahogy kikellett adnom a mérgem. A Griffendél és a Mardekár " nagyfiúiról " szól.

- Draci, járunk?
- Persze Pansy, hány nap?
- Nem tom maj meglátjul. Nem tudsz valahol egy üres tantermet? - kérdezi gonosz vigyorral az arcán Draco.
- Sztem a mágiatöri üres, nézzük meg.
Szerencsééjükre üres vol, így nyugodtan egymásnak eshettek. Gyorsan lekapkodták egymásról a ruhákat, ebből látszott, hogy gyakorlott páros. No meg türelmetlen. A szenvedélyes szeretkezések, és a gyors tempó hívei.

- nocsak az új Draco girl – gúnyolódott egy feltűnően jóképű, kócos fekete hajú fiú, és vörös hajú barátja. Nemsokára befutott Mione is az uncsi „Hagyjátok, Malfoly nem ér ennyit”- dumájával.
- - Nocsak a kis sárvérű barátnőtök végre kibökött egy értelmes mondatot is . de nem gondoljátok, hogy egy csajtúl kevés kettőtöknek.
- Ne merészeld.
- Ja el is felejtettem, hogy más szóba sem áll veletek, így már megértem, hogy miért a kis sárvérűvel kavartok.
Ezután jött a párbaj. A két csaj hamar elesett, és a végén hála a Griffendéles bátorságnak, Harry győzött, allias „kócos fekete hajú srác”. De persze a mardis pasi is sokáig birta, mert a vörös ahogy meglátta Mio- t ájultan, rögtön felvitte a gyenguszra. Szegégy Madame Pomfrey lassan már kikészül, hogy a Pottereket, és haverjaikat ápolja. Részvétem.
Őrjöngött is mikor felvitték a bulát. Lassan elviszik a Mungó zárt osztályára. Nem is lenne nagy kár érte.
A párbajozóknak hamar híre ment, már a fél Roxfort ott tolongott azon a folyosórészen. Lassan megérkezett a jó öreg MC. Gali is, és kiosztotta a buntetőmunkát. Amikor mehallotta a tantermi estet, mer állítólag egy kis pisis hallotta, még jobban begurult. Ez csak egy szimpla átlagos nap volt, Mione már készül is újraírni a jó öreg Roxfort történetét.

*rutinosan fejbelövi magát*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:31 
Fanfic-faló

És Drachiss nem hazudtolja meg önmagát:

A Roxfort egy kőkorszaki épület...

... mert valójában Frédi és Béni, valamint Irma és Vilma építették. :shock:

A három barát vidáman ölelgette magát.

...

A fiú keze eléggé elkalandoztak a srác fenekén, majd lejjebb haladva kicsatolta a melltartót.

Egy pasin melltartó?! Ráadásul a feneke alatt?!

Draco vidáman vetette magát a puha ágyékába, hatalmas vigyorral az arcán.

=))

...végül megállt a lány ajkaival.

És leparkolt velük.

Piton nem tudott semmit mondani mert Harry a szájában táncolt.

*tölt, biztosít, célra tart, lő, puff*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:29 
Fanfic-faló

Assa:

... hirtelen egy undok horkantas, majd egy erotlen nyuszites hallatszott. Harry felismerte benne Dean Thomasinat.

Végül is, ha elég magas hangú nyüszítés volt...

Ekkor hirtelen belepett a satorba egy magas, vertol es izzadtsagtol budos, izmos, budos, hosszu fekete haju, budos, hogy cask a fontosakat emlitsuk.

Hm, szerintem az is fontos lett volna, hogy vajon ki vagy mi volt ennyire büdös.

Ananke:

Minden dolognak van tipusa, még a cólának is, hogy light, pepsi, coca, és mindenki aszerint választ, amit szeret vagy ami éppenséggel a kezébe akad a boltban.

Ki nem találnátok, de ez az első mondata egy novinak a BARÁTSÁGRÓL. XD

De vajon honnan ismered fel, hogy kik az igazi barátaid és kik nem azok. Íme néhány ötlet, amely személyes tapasztalaton alapszik, bár néhol ferdítek, de hogy hol, az maradjon az én titkom.

Akkor miért írja, hogy saját tapasztalat? :?

Szeptember elseje volt. Az ősz elég hamar elérkezett.Nem mindig akkor indul? XD
Csomagokkal megpakolt gyerekek szálltak fel a Roxfort felé tartó vonatra.
Az is teljesítmény, csomagokkal felugrani a 120-szal hasító vonatra... =))
Volt néhány első évesként kezdő gyerek is, akik izgatottan forgolódtak körbe a pályaudvar nyüzsgő moraja felé.És volt olyan is, aki másodévesként kezdte? Na és miért körbe forogtak, ha a pályaudvar moraja egy irányba volt? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:24 
Fanfic-faló

Drachis, az állatszeretet és egyéb finomságok:

Kategória: SLASH
Jellemzők: Romantikus
Korhatár: 12
Szereplők: Rubeus H.
Leírás: Hagrid/ Bolyhoska

...adminlondon olvastam hogy sok a feltöltés és kevesen vagytok szal botcsi a feltöltéséért!

Ehhez nincs hozzáfűznivalóm.

mindenféle szitokszó tört ki Hermione orkán

A hangorkán...

- Tudnod kell valamit. Remus várfarkas.

És ha előléptetik, palotatigris, netán kastélyrozsomák lesz.

Draco lenyomta magát Hermione torkán.

Ezt nem akarom vizualizálni...

Odalépett az asztalhoz, és széles mozdulatokkal megkutyvulászta a készülő főzetet.

...

-De hát Mia, én szeretlek!
-Hazudsz!
-Nem igaz! Hiszen költő vagyok!
-Emos köcsög!

XD

Hermione és Draco nagyban bubuznak:
Draco úgy érezte, ha sokáig tart mág ez a gyönyör, bele fog halni Hermionéba.

Új megközelítés a nekrofilek felé...

Vagy túl sokszor ejtették anyuék fejre, vagy a sok esés a quiddics közben ártott meg neki.

khm...

- Édes kis szarcsimbókom – suttogta Narcisa kéjesen Lucius fülébe.

Saccperkábé itt jöttem rá, hogy vannak beteg emberek... XD =)) =)) =))

Hermione berohant a lány WC-be Piton meg utána ment.
(Alatta egy sorral: )
A denevér kivezette a lány a könyvtárból.

Íme az újabb bizonyíték arra, hogy a Roxfort összekomfortozta a könyvtárt a slozival. Ha elfogy a klotyópapír, még mindig akad néhány könyv. Kezdem érteni, hogy Harryék miért nem szeretnek oda járni...

A teremben csak a diákok főzeteinek hangos trotyogása törte meg a csendet.

Ugyanis éppen a togyogva rotyogó főzetet tanulták...

- Hazaértél végre? - kérdezte Draco, miközben kiönelégült.

Ügyes fiú.

Tutan come on sírja.

...

- Haligali csöpikéim! – köszönt Sirius. – Aszittem az agyam ledobom a toronyból, mikor megláttam itt azt a bigét!
- Melyiket?
- Tod, azt a flancos rucijú, atomkemény rinyát.

Sirius előkapta az ökölét, és megbucizta Pipogyuszt.

- Cső csákány csumi mucókáim!
- Szasz, Siri! Mizu van a pusztán? Ellie megtalált?
- Ne is mond, ott vinnyorgott a fülembe bűbájtan előtt, aszittem tökön döföm magam Flitwickkel!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:19 
Fanfic-faló

És akkor Drachiss admin lett...:

"Ha most elmennék WC-re a tanár tuti kijönne és megint szívnék egy nagyot"

Első postom itt máris egy ilyen gyöngyszem. Vagy pusztán én vagyok ilyen kora hajnalban túl perverz...

- Várj Shino, leordítom, hogy te is megértsd!

Fokozott figyelemmel várjuk...

- Vladislav Kearney Tristram Conal Ciaran Weylin O'Criostalcailis - hadarom el a teljes nevemet.

Hogy is mondják? Egészségedre!

- És mi van a két halálfalóval?
- Ájultan fekszenek, a rend most hallgatja ki őket.

Nyilvánvalóan bőbeszédű foglyok.

Mikor odaért hosszan megcsókolta a meglepődött láyt.

A Coca-Cola láyt.

"Ficánka módjára ízlelgették egymást."

Sorry, de nékem ez nagyon Kis hableány-feeling... XD

"- Szállj le rólam Malfoy!
- Miért látom ,hogy élvezed hiszen remegsz!?"

Így van, Hermione, miért élvezed?

"- Mit keresel Dracokandúr közelében?- szólt Pansy belindulva."

Ecsém... ez az első teljes napom itt, és már én is totál be vagyok lindulva....

"Nem tudta mit fog mondani Ronnak hiszen úgy megbánta. ÚGYE?"

Úgy ám.

"Draco miután elszabadult Pansytól mindenfelé Hermionét kereste. Vajon hová tűnt? Biztos visszament Wizlipatkányhoz !Hmm. Nem szerethettem belé! ÁÁÁ dehogy! Hogy én egy sárvérűvel? KIZÁRT!"

Biztos én őrültem meg !Hmm. Nem olvashattam ilyen borzadályt! ÁÁÁ dehogy! Hogy én egy ilyet felengedjek? KI VAGYON CSUKVA!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:15 
Fanfic-faló

Alena és... ehhez nem lehet mit hozzátenni:

Annak idején Voldemort hatalmai egyre erősödtek, és már nagyon kevés mugliszármazású maradt életben. Harry is megszeppent mikor több társa nem jött vissza az életbe, miután meghaltak. ( :lol: hát igen, elég nyilvánvaló, ha már egyszer meghaltak, nem jönnek vissza...) Köztük volt Dean Thomas és Jerry Lee (??????? :lol: ez szerintem inkább Lee Jordan akart lenni... ) is, akik Harrynek igen jó barátai volt. Harry szomorúan nézte, mikor Ginny elvesztette a pasiját, és Lee kommentátorai is hiányoztak a kviddicsmérkőzéseken.

Rettegésben teltek napjaik mikor csapnak le rájuk Voldemort. - Ez a fogalmazás, te jó ég... Voldemort már nem is egy személynek számít. :lol:

-Hermione, meneküljetek el a Sötét Rengetegen át! - Rég volt már ugyan, mikor kiolvastam az utolsó könyvet is, de még mindig Tiltott Rengetegre emlékszem....

Ha nem kapok kritikát, automatikusan folytatni fogom, mert ha nem kapok kritikát, az azt jelenti, nem olvassátok a ficemet. :shock: No comment...

Éppen április elseje közeledett, és Fred and George azon tököltek... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:14 
Fanfic-faló

Ananke:

Azt kérte, ne sírjak. Ha ő meghal, azért én ne sírjak. Azt mondta, hogy ha a halálhírét is hozzák nekem, én ne sírjak, mert nem akar sírni látni.
Kérte, hogy ha lenéz rám a Mennyből – remélve, hogy oda kerül ha meghal -, ne azt kelljen látnia, hogy kisírt szemekkel ülök a szobámban. Azt kérte, ne szomorkodjak utána, és ne sírjak érte. De nekem ez nem megy. Megszegtem az ígéretemet, mikor megtudtam, hogy Harry halott, nem tudtam türtőztetni magamat, kitörtek a könnyeim, s jó ideig nem is apadtak el.

Nem tudom, nekem már az első ne sírjak-nál tudatosult, hogy nem kéne sírnia... XD ehhez képest még leírta kétszer. :D

ugyanaz a fic, enyhe megölés-hangsúlyozás:

És Harry meghalt, ahogy sokan mások is, Voldemort is. Már nem félek kimondani a nevét, hisz egy halottól nincs okom félni.
Harry megölte azt a szörnyeteget, de akkor Bellatrix Lestrange hátba támadta, és megölte őt, aztán Ron megölte azt az álnok kígyót. De ő sem élte túl a harcot, egy eltévedt átok telibe találta. Az nem derült ki, hogy kitől származott a varázslat.

Remeg a kezem, amint a méreggel teli kis üvegfiolát kiveszem az íróasztalom fiókjából. Remeg a kezem, amint az ajkamhoz emelem, s remeg egész testem, amint a keserű folyadék végigfolyik a torkomon.
Utolsó erőmből az asztalra teszem még az üres fiolát, az ágyamhoz botorkálok, majd ledőlök rá. Érzem, a méreg már dolgozik bennem, az izmaim kezdenek megmerevedni, légzésem is lelassul. Azt még érzem, amint utolsó könnycseppem, végigfolyik az arcomon. Éreztem, amint megszületik a szememben, majd életét szimbolizálván végigfolyik egyik orcámon, végül pedig nemes halált hal ajkaim közt. S én követem őt.

És majdnem ennyi az egész fic. XD Kicsit mintha sok lenne a szóismétlés... Vagy csak engem zavar a sok éreztem, ne sírjak és megölte, méreg, remeg ennyire?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:12 
Fanfic-faló

Ananke:

Mc Galagony

XDD lol, meg a Teknő? XD

- Apa, ki ez a szőke csucsu? – A kérdést meghallva Harry szája vészesen rángatózni kezdett, Narcissa egyik szemöldöke a homloka közepéig rándult. A többiek nem igazán figyeltek fel a kialakuló jelenetre.

Csucsu? =)) * a kérdést olvasva An szája vészesen rángatózni kezdett, szemöldöke a homloka közepére (ki)rándult... XD*

Vajon hogy alakul a további találkozás? Leállnak beszélgetni? Vajon Lucius megállítja a két embert? Megtudhatjátok a következő részben!

már szappanoperára tervez? XD

Draco magán kívül összepakolt és visszament a Roxfortba.

És hol volt, ha nem magában?

és erre Jan Collie:
nem, tudod Draco magán kívül mindent összepakolt, de magát már nem pakolta össze, mert az már igazi művészet lett volna.

Cornelia a Griffendél asztalnál ma reggel is Harryékkel társalog.-Cornelia.-a lány pislogva felnéz a kócos fiúra.-Hm?-a lány értetlen pillantással néz.-Miért van az, hogy ti ketten úgy veszekedtek Atticus-szal, mint Malfoy és Hermione?-kérdezi, mire Hermione mérgesen néz a srácra.-Azért, mert ő egy görény.-feleli vállat vonva Cornelia.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:09 
Fanfic-faló

Larten:

Abban a pillanatban, hogy szabad lett a keze, már kapta is elő a pálcáját, hogy átkot szórjon ellenfelére, de Harry sem volt rest! Gyorsan előkapta a pálcáját ő is, és már mindketten kimondani készültek a varázsigét, amikor…

– Cappitulátusz! - hangzott fel, s a két fiú pálcája egyszerre kirepült a kezükből, és McGalagony professzor kezében landolt, aki paprikapiros arccal méregette őket, s a fiúk tudták, nem ússzák meg büntetés nélkül.

Kis nyelvújító :D

Brian beült autójába, és elfordította a kulcsot. A motor barátságosan morgott, ő pedig megpaskolta a motorháztetőt.

Az teljesítmény a vezető ülésből XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:33 
Fanfic-faló

Ananke:

Egy 17 éves, vállig érő fekete hajú, magas fiú lépett a süveghez és húzta a fejére.

Táblát viselt "17 éves vagyok" felirattal, hogy ennyire látszott rajta a kora? :D

Hmm.. Nehéz kérdés. Bátorságod van elég, eszed is. Két házat ajánlok neked, a Griffendélt és a Mardekárt. Melyiket választod?
Nem ismerem egyiket sem.
Akkor talán..
Azok ott a házak színei a zászlókon, igaz?
Igen, igen.
Melyiké a zöld, ezüst?
A Mardekáré.
Akkor legyen a Mardekár. Szeretem a zöldet.

XD

Eközben a Griffendél asztalánál egy kisebb csapat összedugta a fejét.
- A Mardekárba került. Velejéig romlott.

=))

Mellesleg nézd meg, hova ült le. Malfoy bandája rögtön befogatta.

A hintó elé a lipicai mének mellé, vagy mi? XD

És eddig ez mind egy sztoriból volt... :roll:

Scorpipus elmondta... vicces kis elírás XD

- Elég perverz lehetett ez a Vitale fiatalon – szólalt meg az étkezőbe menet Florence – Ennyi gyereket összehozni!
Az miylen perverz már... :roll: Nagyon ismeri a szó jelentését...

- Jaj hagyd már minden 5 éves az RBF - re készül Ront lefoglalja Lavender Hermionet meg az hogy minél látványosabban ne vegyen tudomást róluk hidd el mi maximum csak az árnyékunknak hiányzunk a kutya sem veszi észre hogy eltűntünk.

=)) sok a vessző XD

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra