Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2024 december 14 (szombat), 4:55

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Kérdezz az adminoktól!
HozzászólásElküldve: 2018 január 13 (szombat), 14:36 
Írópalánta

Sziasztok!

Szerettem volna az Offtopicok között egy új témát létrehozni, de nem találtam rá lehetőséget. Ezek szerint ott akkor nem lehet új témát nyitni?
Egy versíró játék volt amúgy a tervem, aminek az a lényege, hogy valaki ír egy szép, költői sort, egy másik ember pedig erre egy oda nem illő, vicces/gagyi rímmel reagál. Aztán újabb költői, újabb gagyi, és így tovább. Példának okáért ilyesmire gondoltam:
Rémálmok követnek, a fénybe kapaszkodnak
Az Interspar pénztáránál vevők panaszkodnak.

vagy

Este, a telihold fényében
Lagzi Lajcsit nézek a tévében.

Gondoltam, ez jópofa játék lenne. :)
Bocsánat, ha nem ide tartozik a kérdés, csak nem tudtam, hol lehet ezzel kapcsolatban érdeklődni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 16 (szombat), 10:36 
Ó-nagy-admin "on stage"

Esmi írta:
Ne haragudjatok, de ezzel a slash-kérdéssel nem tudok megbékélni. Írtam az adminközpontos e-mail címetekre, azt nézi még valaki?

Írtam választ. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 14 (csütörtök), 20:36 
Írópalánta

Ne haragudjatok, de ezzel a slash-kérdéssel nem tudok megbékélni. Írtam az adminközpontos e-mail címetekre, azt nézi még valaki?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 12 (kedd), 0:21 
Írópalánta

Elyes írta:
Esmi írta:
Várom a választ... Bocsánat, csak látom, hogy más topicokban mennek a válaszadások, és tartok tőle, hogy az én kérdéseim beleolvadtak a többibe.

Szia! Fú, jó is, hogy írtál megint, el is felejtettük, hogy ez még megválaszolatlan maradt :oops:

Mivel főhősről van szó, én inkább azt javasolnám, hogy tedd ki a figyelmeztetést, de a leírásba pl. beleírhatod, hogy csak egy rövid jelenet erejéig lesz említve a dolog, mélyebben nem taglalod a történetben, így azokat az olvasókat sem riasztod el, akik egyébként kerülik a slash-t.

Néhány SMS/chat/stb.-ben használt smiley még gond nélkül belefér, nem kell kivenned őket :) A szabály inkább arra vonatkozik, amikor a szerző indokolatlanul egy-egy leíró részben használná az emotikonokat.

Köszönöm szépen a válaszodat! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 11 (hétfő), 19:46 
Billentyűzetgyilkos

Esmi írta:
Várom a választ... Bocsánat, csak látom, hogy más topicokban mennek a válaszadások, és tartok tőle, hogy az én kérdéseim beleolvadtak a többibe.

Szia! Fú, jó is, hogy írtál megint, el is felejtettük, hogy ez még megválaszolatlan maradt :oops:

Mivel főhősről van szó, én inkább azt javasolnám, hogy tedd ki a figyelmeztetést, de a leírásba pl. beleírhatod, hogy csak egy rövid jelenet erejéig lesz említve a dolog, mélyebben nem taglalod a történetben, így azokat az olvasókat sem riasztod el, akik egyébként kerülik a slash-t.

Néhány SMS/chat/stb.-ben használt smiley még gond nélkül belefér, nem kell kivenned őket :) A szabály inkább arra vonatkozik, amikor a szerző indokolatlanul egy-egy leíró részben használná az emotikonokat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 11 (hétfő), 13:50 
Írópalánta

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 09 (szombat), 2:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Ismét szeretnék érdeklődni. Hamarosan megkezdem a regényem feltöltését, de két kérdés merült fel bennem.

1. Az egyik főhős homoszexuális, de ez csupán egyetlen fejezetben kerül megemlítésre. Egy néhány soros bekezdés foglalkozik a témával, azon belül az érzelmi részével, fizikai érintkezésből pedig csupán egy ölelés történik. Utána már nem merül fel, és a történet alakulásához sincs köze. Kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben is ki kell-e tenni a Slash figyelmeztetést, vagy elhagyható?

2. Olvastam a GYIK-ben, hogy a szöveg ne tartalmazzon szmájlikat. A regényemben négy darab szmájli bukkan fel (három mosoly és egy nyelvnyújtó), ebből kettő egy internetes beszélgetésben, kettő pedig SMS-váltásban. Szabályt sért-e ez a minimális adag, vagy ennyi még belefér? Amennyiben azt mondjátok, nem fér bele, természetesen kitörlöm őket.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 02 (szombat), 21:31 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
Namito írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy már 4-5 napja feltöltöttem a történetem első fejezetét, még nem lett lemoderálva, azonban van rajta 9 megtekintés? Akkor most 9 admin/9x megnézte egy admin? Elég régen töltöttem fel utoljára bármit, és akkor 1 nap alatt megvolt, ezért sosem láttam rajta kikerülés előtt megtekintést. Azért kérdezném, mert ha így van, és esetleg nem tudták volna eldönteni, hogy felmehet- e vagy sem, akkor gyorsan átolvastatnám egy barátommal hátha maradt benne valami olyan hiba, amit én nem vettem észre.

Szia!
Nem, az admini megtekintéseket nem számolja az oldal, azokat nem látod. A 9 megtekintés annyit jelent, hogy már kilencen "feltörték" a történetet, azaz megkerülve a rendszert megtekintették (elolvasták) a fejezetet.
A késlekedésnek pedig annyi az oka, hogy sok a feltöltés, az adminok pedig részben a Kívánság Üsttel, részben a Mai Országos Merengő találkozóval voltak/vannak elfoglalva, így kevesebb idő jutott moderálásra.

Köszönöm a választ!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 02 (szombat), 20:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

Namito írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy már 4-5 napja feltöltöttem a történetem első fejezetét, még nem lett lemoderálva, azonban van rajta 9 megtekintés? Akkor most 9 admin/9x megnézte egy admin? Elég régen töltöttem fel utoljára bármit, és akkor 1 nap alatt megvolt, ezért sosem láttam rajta kikerülés előtt megtekintést. Azért kérdezném, mert ha így van, és esetleg nem tudták volna eldönteni, hogy felmehet- e vagy sem, akkor gyorsan átolvastatnám egy barátommal hátha maradt benne valami olyan hiba, amit én nem vettem észre.

Szia!
Nem, az admini megtekintéseket nem számolja az oldal, azokat nem látod. A 9 megtekintés annyit jelent, hogy már kilencen "feltörték" a történetet, azaz megkerülve a rendszert megtekintették (elolvasták) a fejezetet.
A késlekedésnek pedig annyi az oka, hogy sok a feltöltés, az adminok pedig részben a Kívánság Üsttel, részben a Mai Országos Merengő találkozóval voltak/vannak elfoglalva, így kevesebb idő jutott moderálásra.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 december 02 (szombat), 17:19 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 november 29 (szerda), 2:18 
Írópalánta

G Lamaro írta:
Esmi írta:
Sziasztok!

Egyelőre csak érdeklődnék. A regények fejezeteinél van felső határ a szószámokat tekintve? Csak mert amit jelenleg írok, abban előfordulnak elég hosszú, tizenhat-tizenhét word oldalas fejezetek, körülbelül 6700 szó. Ez még csak első kézirat, nem biztos, hogy így is marad, de ha mégis, akkor abban az esetben egyben töltsem fel a hosszabb fejezetet, vagy érdemes különszedni?

Előre is köszönöm a választ!

Van egy technikai felső határ, ami kb. 14000 szó. Ennyit tud egy fejezetben kezelni a Meri. (Ha túlléped, feltöltéskor az "Előnézet"-ben látni fogod, hogy levágta a program a fejezet végét.) Egyébként más felső határ nincs. :)
Az olvasók nem nagyon szeretik a nagyon hosszú fejezeteket, ez a 6-7000 szó nagyjából az a határ, amit még a többség viszonylag szívesen olvas. Ez felett már nagyon jó történetnek kell lenni, hogy belevágjanak a hosszú fejezetekbe. :)

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Akkor majd ennek tudatában járok el a történet átfésülésekor :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 november 28 (kedd), 8:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Esmi írta:
Sziasztok!

Egyelőre csak érdeklődnék. A regények fejezeteinél van felső határ a szószámokat tekintve? Csak mert amit jelenleg írok, abban előfordulnak elég hosszú, tizenhat-tizenhét word oldalas fejezetek, körülbelül 6700 szó. Ez még csak első kézirat, nem biztos, hogy így is marad, de ha mégis, akkor abban az esetben egyben töltsem fel a hosszabb fejezetet, vagy érdemes különszedni?

Van egy technikai felső határ, ami kb. 14000 szó. Ennyit tud egy fejezetben kezelni a Meri. (Ha túlléped, feltöltéskor az "Előnézet"-ben látni fogod, hogy levágta a program a fejezet végét.) Egyébként más felső határ nincs. :)
Az olvasók nem nagyon szeretik a nagyon hosszú fejezeteket, ez a 6-7000 szó nagyjából az a határ, amit még a többség viszonylag szívesen olvas. Ez felett már nagyon jó történetnek kell lenni, hogy belevágjanak a hosszú fejezetekbe. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 november 28 (kedd), 1:08 
Írópalánta

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 október 19 (csütörtök), 18:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

FannyBrandyWise írta:
Sziasztok!

Kicsit úgy érzem már offolom ezt a topicot, de ezt még muszáj megkérdeznem. Original kategóriában novellák feltöltésére nincs lehetőség, vagy csak én vagyok vak és én nem látom?

A választ előre is nagyon köszönöm :3

De, van lehetőség original novellák feltöltésére közvetlenül az Original kategóriába. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 október 19 (csütörtök), 17:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Kicsit úgy érzem már offolom ezt a topicot, de ezt még muszáj megkérdeznem. Original kategóriában novellák feltöltésére nincs lehetőség, vagy csak én vagyok vak és én nem látom?

A választ előre is nagyon köszönöm :3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 szeptember 14 (csütörtök), 18:44 
Sztorihajhász

FannyBrandyWise írta:
Sziasztok!
Ha rövidebb részekből álló kisregény(szerű)t írok, és egy rész nincs meg 2000 szó, szóval normálisan nem tölthetem fel, akkor mit csináljak? Ha többet egybe töltök fel, az úgy bénának tetszik, pl prológus és első fejezet, a közepén átvált egy teljesen más szemszögbe... Mit tudtok javasolni, mi ilyenkor a módi? Vagy egyszerűen próbálkozzak a merengőn kívül ezzel az írásommal? Gondolom, nem én vagyok az első ezzel a problémával.
A választ előre is nagyon és kicsit kétségbeesve köszönöm!

Szia!

Miért tetszene bénának, ha többet egybe töltesz fel? :) Sokan csinálják. (Pl. fordításoknál ez elég jellemző. Sok külföldi ficoldalon nincsenek ilyen követelmények, ezért rövidebbek a fejezetek, és a fordító még csak változtatni se tud ugyebár a történeten, szóval nekik semmilyen más lehetőségük nincs is.)

Egyáltalán nem te vagy az első ezzel a gonddal, de ne ess kétségbe, és nem is kell Merengőn kívül próbálkoznod emiatt. :)
Az egyben feltöltés nem feltétlen azt jelenti, hogy egy fejezetként (tehát egybeillesztve, vagy akár összedolgozva) töltöd fel, hanem hogy egy feltöltésben többet töltesz fel. Ha kiírod az adott részek fölé, hogy Prológus, meg Első fejezet, néhány enterrel el is választod őket, látszani fog, hogy két különálló fejezetről van szó, egy feltöltésben, és nem lesz probléma szemszögváltással vagy bármi mással. Ez a módi ilyenkor. :)

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 szeptember 14 (csütörtök), 18:32 
Zöldfülű

Sziasztok!
Ha rövidebb részekből álló kisregény(szerű)t írok, és egy rész nincs meg 2000 szó, szóval normálisan nem tölthetem fel, akkor mit csináljak? Ha többet egybe töltök fel, az úgy bénának tetszik, pl prológus és első fejezet, a közepén átvált egy teljesen más szemszögbe... Mit tudtok javasolni, mi ilyenkor a módi? Vagy egyszerűen próbálkozzak a merengőn kívül ezzel az írásommal? Gondolom, nem én vagyok az első ezzel a problémával.
A választ előre is nagyon és kicsit kétségbeesve köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 szeptember 13 (szerda), 21:10 
Sztorihajhász

FannyBrandyWise írta:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az addig tiszta, hogy politikai töltetű írást nem lehet feltölteni, de ha a történetem egy Alternatív Földön játszódik, és abban a helyzetben lennének benne politikai utalások, és kemény gyűlölködés meg ilyesmik (de a végén a teljes kép értelmében mindenképp tanító, és jóra ösztönző jelleggel), az beleférne?
Köszönöm a választ! :D

Szia! :)
Ez a szabály az aktuálpolitika írásokra és állásfoglalásokra vonatkozik, a valós, jelenlegi és korábbi politikai helyzetekre reflektáló, propaganda-szagú történetekre.
Amiről te beszélsz, az rendben van. :) Hiszen számtalan történetben megjelenik a politika, fanfiction és original berkekben is. (Hogy messzebbre ne menjünk, a Harry Potter világa sem mentes politikai kérdésektől.) Az alternatív vagy fiktív világokban, fiktív politikai életről és annak kérdéseiről szóló történetek felkerülésének nincs akadálya.

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 szeptember 08 (péntek), 15:35 
Zöldfülű

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az addig tiszta, hogy politikai töltetű írást nem lehet feltölteni, de ha a történetem egy Alternatív Földön játszódik, és abban a helyzetben lennének benne politikai utalások, és kemény gyűlölködés meg ilyesmik (de a végén a teljes kép értelmében mindenképp tanító, és jóra ösztönző jelleggel), az beleférne?
Köszönöm a választ! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 augusztus 12 (szombat), 21:26 
Zöldfülű

Már látom. Köszönöm szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 augusztus 12 (szombat), 21:22 
Sztorihajhász

Ambrus írta:
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, és előre is elnézést, hogyha az, de eléggé újonc vagyok. Szval töltöttem fel egy történetet, ami első körbe még javításra szorult, ezért feltöltöttem még egyszer. Azóta tudom szerkeszteni, de amúgy nem hiszem hogy feltöltődött volna mert nem kaptam róla email, szóval gondoltam türelmesen várok, viszont a megtekintéseknél már ott van egy 7-es szám?

Épp most moderáltam le, a részleteket megtalálod a kiküldött e-mailben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 augusztus 12 (szombat), 21:14 
Zöldfülű

Sziasztok!
Lehet buta kérdés, és előre is elnézést, hogyha az, de eléggé újonc vagyok. Szval töltöttem fel egy történetet, ami első körbe még javításra szorult, ezért feltöltöttem még egyszer. Azóta tudom szerkeszteni, de amúgy nem hiszem hogy feltöltődött volna mert nem kaptam róla email, szóval gondoltam türelmesen várok, viszont a megtekintéseknél már ott van egy 7-es szám?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 31 (hétfő), 11:55 
Zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm! :D

"Meghitt világomat, saját mitológiám sárkányai védik."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 31 (hétfő), 11:22 
Billentyűzetgyilkos

Isobelagross írta:
Sziasztok!

Pár napja töltöttem fel egy történetet (Madam Puddifoot kávézója, Draco/Harry) és szerettem volna szereplőnek megjelölni Albus Perselus Pottert.

Szia! Véletlenül kimaradt abból a kategóriából a karakter a legutóbbi frissítésnél, köszi, hogy szóltál! Javítottam, most már be tudod állítani :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 31 (hétfő), 11:08 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy aprócska problémával fordulnék hozzátok, és csak reménykedni tudok, hogy jó helyre küldöm az üzenetet.

Pár napja töltöttem fel egy történetet (Madam Puddifoot kávézója, Draco/Harry) és szerettem volna szereplőnek megjelölni Albus Perselus Pottert. Nem tudom, hogy az én gépemmel van-e probléma vagy, hogy másnak is akadt-e ilyen gondja, de nem találtam meg a szereplők között. Keresőben igen, de feltöltésnél már nincs ott. Érdekelne, hogy ebben az esetben mit tudok tenni. :)

A választ előre is nagyon szépen köszönöm!

"Meghitt világomat, saját mitológiám sárkányai védik."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 30 (vasárnap), 9:34 
Zöldfülű

Szia!

Ó, értem --- azt hittem én állítottam el valamit esetleg a gépemen...
Köszönöm a választ!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 30 (vasárnap), 9:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia!

Igen, tudunk erről a problémáról. A levelek karakterkód-táblája állítódik el, és ez okozza az olvashatatlan leveleket. Dolgozunk a probléma megoldásán, de ez még időbe telhet, mire stabil megoldásra találunk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 július 29 (szombat), 22:02 
Zöldfülű

Helloooo!!!

Remélem ide való a kérdésem, ha mégsem előre is bocsi.
Szóval, kétszer is feltöltöttem egy történetemet és mindkétszer két különböző moderátor vissza is dobta (--- oké megértettem a célzást, továbbra sem tudok helyesen írni.... mentem is keresni magamnak egy bétát) a kérdés nem is erre vonatkozik, hanem arra, hogy:
mindkét e-mailben az üzenet szövegéből hiányoznak az ékezetes betűk :S .... ami eléggé megnehezít mindenféle olvasását, értelmezést, javítást. Na már most fogalmam sincs, hogy ez miért történik, ugyanis soha nem fordult elő még ilyen. Vipmail-es címem van.... nem tudom, hogy esetleg előfordult e másnál is ilyen helyzet, vagy van e valami tanácsotok, hogy mit tudok tenni.

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 18 (vasárnap), 20:00 
Fanficbúvár

Jó, mondjuk nekem a hivataloskodásból,
az üzenet felépítéséből és abból ítélve, hogy egy szót nem ejtettek saját magukról, nekem ez csak a huszadik olyan szerencsétlen társulásnak tűnik, ahol pár ismeretlen, és a megfelelő háttérrel egyáltalán nem rendelkező amatőr író úgy gondolja, hogy megcsinálja a saját szerencséjét, és saját kiadót meg professzionalitást meg világhírt akarnak csinálni maguknak a semmiből. Uhh, hát hadd ne mondjam, hogy ismerem a jelenséget. :haha:

Mindenesetre e-mail címeket lelesni és aztán pénzt kérni, és ilyen sok logikai bukfenccel leírni a lényeget baromira nem elegáns dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 21:59 
Tollforgató

Én is kaptam üzenetet. Azért megírtam nekik, hogy kösz nem, és nem tehetik ki semmilyen írásomat, csak a félreértések elkerülése végett.

Egyébként tényleg kulturált a megfogalmazás és a stílus, lehetne sokkal rosszabb (agresszívebb, primitívebb, stb.) is. (Viszont épp emiatt lehet néhányaknak becsapós.)

Ronin: automatás kávé kábé ennyi és sokan élnek vele :D Off vége.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 19:56 
Szárnybontogató

Mindössze hetven forint naponta, és nyersz egy belépőt a paradicsomba... ja, hogy kicsit rossz a szaga, mintha meglenne rohadva? Nem számít, hisz elvégre csak hetven forint, amit mindenféle semmiségre elköltünk naponta(amúgy árulja már el valaki, mit lehet venni manapság hetven forintból? még egy csomag rágó is drágább! :D)...

Jó, akkor ha engem is betámadnak, akkor megkérdezem, hogy megveszik-e tőlem a regényemet? Hetven forint/karakterért kitehetik az oldalukra... a szerződést havonta újítjuk, mert a tagság is havi. :evil:

Vagyis dehogy, persze, majd arra pazarlom az időm, hogy velük fogok szórakozni, naná, hogy törlöm majd a vírusmarketinggel fertőzött levelüket! :D :D :D

"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 13:31 
Zöldfülű

Szerintem ennyire túlaggódni is felesleges, mert egy kimondottan udvarias levelet küldtek, ahol külön kiemelték, hogy csak saját kérésre kerülnek fel írások. Első ránézésre egy nagyon új oldalnak tűnik, valahol mindenkinek el kell kezdenie. Ez a tagdíjas dolog… Szerintem ezt úgy értik, hogy ha egyszer fizetsz, akkor mindig élvezheted a tagság előnyeit. De ezt csak én gondolom. :) Viszont ha nem érdekel a dolog, akkor kitörlöd az emailt, többe nem gondolsz rájuk, ennyi. Nem kell ebből boszorkányüldözést csinálni, vannak idegesítőbb dolgok, ez semmi. Például, hogy a win minden frissítés után különféle ürüggyel az adatainkra vadászik. Na, az gáz...;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 13:11 
Zöldfülű

Szintúgy csatlakozom, már nálam is landolt az e-mail. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 13:09 
Zöldfülű

Csatlakozom, ma délben kaptam tőlük levelet. Én is ignorálni fogom, nem volt valami szimpatikus az a propaganda szöveg, amit lenyomtak... :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Melodie 2017 június 06 (kedd), 13:22-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 11:55 
Írópalánta

Akkor már én is csatlakoznék azokhoz, akik jelzik, hogy kaptak ilyen levelet. Én nemes egyszerűséggel ignoráltam, gondolom, csak nem fognak lopkodni, ha már ilyen kedvesen megkérdeztek előtte. :lol: Mindazonáltal számomra kicsit MLM szagú-ízű a dolog, mármint a szövegezést tekintve, az ilyen direkt marketinges előadásokon lehet ilyesféle fogalmazásmóddal találkozni. Ami még szemet szúrt, az az alábbi mondat:

Idézet:
A meghívó elutasítása nem jelent semmilyen szankciót a számodra (írásaid akkor is megjelenhetnek az oldalunkon, sőt, szívesen fogadjuk műveidet), elfogadásával viszont WayersFantasy Klubtaggá válsz, ami örök érvényűvé válik már egyhavi tagdíj megfizetése után is.

Nem vagyok jogász, de elég aggályosnak tűnik egy havi tagdíj megfizetésével örök életre valami tagjává válni, különösen, hogy én se egy impresszumot, se semmi ilyesmit nem leltem az oldalukon...

Köszi, hogy utána néztek! :wink:

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 11:18 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: A Föld Pusztaságán, valahol Westeros környékén, a Roxfot kastélyában, Stiles szobája mellett.
Én is kaptam ilyen levelet, amit kedvesen visszautasítottam, és sok sikert kívántam nekik, de számomra sem volt túl pozitív ez az élmény, sőt!

Úgy tűnik akkor minden (vagy legalábbis minden második) merist megkörnyékeznek... Szóval tényleg nem ártana utána nézni, hogy honnan jött ez a kóbor lélek.

"I have stood at the very edge. I have looked into the abyss. If I'd have taken one more step, I would have fallen.
But no matter how far I ran away from God, he was still waiting ahead."
(Penny Dreadful)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 9:36 
Fanfic-faló

Mi is kaptunk Ritsu Tonksszal ilyen levelet, tanakodtunk is, hogy honnan vették a címünket, és hogy mi ez, de akkor ezek szerint a Meriről.

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 06 (kedd), 0:16 
Írópalánta

Én is kaptam ilyen levelet ettől az oldaltól. Nekem valahogy elég negatív érzéseim voltak az üzenetüket olvasva, olyan "elhúzzuk az orrod előtt a mézesmadzagot" dolog, felsorolva azt a mindenféle földi jót, amivel a leendő klubtagokat kecsegtetik, majd a végén mintegy visszahúzódva odabiggyesztik, hogy "de persze nem kell klubtagnak lenni, anélkül is szívesen feltesszük az írásaidat!" Számomra nem túl bizalomgerjesztő. Örülök, hogy Capable behozta ide ezt a dolgot!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 03 (szombat), 22:29 
Zöldfülű

Köszi, és igazán nincs mit. Aggódtam, de talán feleslegesen. Majd eldöntitek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 03 (szombat), 21:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én most hallok erről először, de lehet, hogy más hallott már róla.

Önmagában az, hogy a Merin "vadásznak" leendő tagokra nem ad okot aggodalomra. Frissen induló oldalaknál előfordul, hogy ezt a módszert választják. (Anno 2004-ben a Meri alapítója, Kristie is kb. 300 hasonló emailt küldött ki, próbálva idecsábítani a felhasználókat más oldalakról. :) )
Egyelőre nincs különösebb tennivaló szerintem. Az engedélyetek nélkül nem tehetik fel az oldalra az írásaitokat. A klubba való belépést feleslegesnek tartom, van Magyarországon több olyan oldal, csoport, amely ingyenesen kínál lehetőséget a fejlődésre, esetleg művek kiadására. Nem egy merisnek jelent meg már műve a segítségükkel.
Személy szerint nem mondom azt, hogy határolódjatok el az oldaltól, ez mindenkinek a saját döntése. De egy új oldal, amely kapásból tagdíjat emleget, nagyratörő terveik ellenére semmit nem lehet tudni az üzemeltetőiről, és látogatásom során elsőként egy kiadott könyv első két fejezetébe botlok, ami szerintem biztosan nem a kiadó engedélyével van fent az oldalon, hát számomra nem egy pozitív első benyomás... sőt!

Mindenesetre utána nézünk jobban a dolognak. Köszönjük a jelzést! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 június 03 (szombat), 17:18 
Zöldfülű

Sziasztok!

Hosszú lesz (bocsánat), de más meris szerző is kapott ilyet, gondoltam, szólok. Valami oldal írogat, kimásolom a levelezésünket. Szerintem tagvadász, aki az itteni felhasználókat lesi :D És műveket akar összeszedni. Megtiltottam neki, hogy a sajátjaimat használják, de ki tudja :/

Előfordult másoknál is ma este, vagy korábban? Mit kellene tenni? Engem kicsit zavar és meg is ijesztett, hogy figyel valaki (pedig itt aztán elég új tag vagyok). Adminok, segítség :?

UPDATE: nyilvánvalóan kamu a cucc, és pénzvadász, de tenni kéne ellene valamit, nehogy bárki áldozatul essen, illetve kiiktatni őket az oldalról.

info@wayersfantasy.hu
18:02 (14 perce)

címzett: saját magam
Szia!

Ezt az üzenetet azért kapod, mert az internetre feltöltöd írásodat (akár többet is) szívesen közzétennénk a saját weboldalunkon is: http://www.wayersfantasy.hu/
Ráadásul, ennek keretében egy fantasztikus lehetőség birtokába is juthatsz, ami kitörést jelenthet számodra, ha a jövőben is szeretnél írással foglalkozni, és műveidet szeretnéd nagyközönség előtt megmutatni.

A Wayersfantasy nem túl régóta működik, de szeretnénk, ha idővel egy népszerű, sokak által kedvelt és látogatott weboldallá válna. A fejlődésünk sajnos nem olyan ütemben halad, ahogy szeretnénk, mivel jóformán a semmiből építkezünk, de töretlen lelkesedéssel igyekszünk növekedni. Folyamatosan arra törekszünk, hogy egy széleskörű kapcsolatrendszert alakítsunk ki, ahol közösek az érdekek, és egymást támogatva juthatunk előrébb.
Ezért is szeretnénk most ennek az üzenetnek a keretében egy meghívót átadni neked, ami által WayersFantasy Klubtaggá (WFK) válhatsz.

A WayersFantasy Klubtagság egy olyan együttműködés, ahol a tagok és a Wayersfantasy egymást segítve halad egy olyan cél felé, ami mindkét fél számára kedvező változásokat jelent.
Terveink közt szerepel könyvek kiadása, egy profi (forgalomba kerülő) havi magazin elindítása, valamint egy online játszható, szöveg alapú szerepjáték létrehozása. Célunk, hogy a Klubtagok közül mindenkinek legalább egy – annak fogadtatásától függően pedig akár több – írását nyomtatott formában is közzétegyük egy-egy magazin vagy könyv oldalain.
Ezek megjelenésekor a profit minden olyan szerzőt, grafikust megillet, akik kivették részüket a megalkotásukban – a Wayersfantasy filozófiája, hogy „nagy sikereket csak közösen, egymást támogatva lehet elérni, és ezt a szövetséget megbecsülve, igazságosan kell honorálni azokat, akik segítettek megmászni a hírnévhez vezető számtalan lépcsőfokot”.

A meghívó elutasítása nem jelent semmilyen szankciót a számodra (írásaid akkor is megjelenhetnek az oldalunkon, sőt, szívesen fogadjuk műveidet), elfogadásával viszont WayersFantasy Klubtaggá válsz, ami örök érvényűvé válik már egyhavi tagdíj megfizetése után is.
Ez a díj nem túl nagy összeg, de számunkra a létezést, a fejlődést jelenti. A tagok által megfizetett összeg teljes egészét közös céljaink elérésére fordítjuk – vagyis olyan kiadványok létrehozására, amikben a te szerzeményeid is megjelenhetnek. Ezáltal a kiadást követően befolyt bevételből te is részesülsz, így a befizetett tagsági díjad idővel megtérül, sőt, keresethez is jutsz.

A WayersFantasy Klubtagság két feltétele:
1. Legalább egy saját – a weboldalunkon is közzétehető – írás vagy grafika beküldése részünkre.
2. Havi 2000 forint (azaz napi ~70 forint) tagdíj megfizetése.

Napi 70 forintot mindenki elkölt olyan dolgokra, amikre nem feltétlenül van szüksége, így kidobott pénznek érzi. Ha viszont ezt az összeget arra fordítaná, amit szeret, és egyfajta befektetésként gondol rá, akkor már nem tűnik pazarlásnak.
Idővel talán támogatás nélkül is fejlődésnek indulhatunk, azonban a jelenlegi helyzetben a jövőnk bizonytalan képet mutat. Összefogásra van szükségünk ahhoz, hogy a mai nehézkes gazdasági helyzetben (megfelelő tőke nélkül szinte képtelenség a fejlődés) előrelépést érhessünk el.

Taggá válásod után számos előnyt élvezhetsz, amit a Wayersfantasy nyújt számodra:
- Írásaid megjelenhetnek a későbbiekben kiadásra kerülő magazinjainkban, könyveinkben, ahol amatőr szerzők műveit kívánjuk közzé tenni. Az így szerzett bevételből a saját írásod után részesedést kapsz.
- Egy olyan közösség részesévé válsz, amelynek tagjai hasonló érdeklődésük, mint te. Idővel összejövetelek, találkozók szervezését tervezzük a tagok számára, ahol jobban megismerhetjük egymást, új barátságok alakulhatnak, és szorosabbá fűzhetjük partnerkapcsolatainkat.
- Nyereményjátékokban vehetsz részt, amelyek során értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, kizárólag a Klubtagok között. A nyeremény értékét az határozza meg számodra, hogy milyen tagsági szinten állsz.
- Tagságoddal különböző szinteket érhetsz el, attól függően, hogy mennyi ideje fizeted már a tagsági díjat. Ennek jutalmaként minden szintlépéskor egyedi – Wayers világához köthető – háttérképet kapsz, ezáltal kiemelkedhetsz a többi tag közül. Nem mellékesen az igényes, szép képek gyűjtése is örömödre válhat.
- Betekintést nyerhetsz a frissen megjelent fantasy és sci-fi kötetekbe. Weboldalunkon egy olyan „Könyvtár”-at építünk, ahol beleolvasókat teszünk közzé a már megjelent könyvekből. Az újonnan kiadott könyvekbe azonban hónapokkal azelőtt beleolvashatsz, hogy azok felkerülnének a weboldalra.
- Béta-tesztelőként hamarosan kipróbálhatod a WayersOnline játékot, ami egy fejlesztés alatt álló, Wayers világán játszódó szöveg alapú szerepjáték. Az ingyenes kipróbálható küldetések számát tagságod szintje határozza meg. A játék segítségével még jobban megismerheted ezt a világot, valamint lehetőséget kapsz, hogy Játékmesterré válj. Ez azt jelenti, hogy történetek (küldetések) írásával részesülsz a játék által megszerzett profitból.

Ha szeretnél Klubtaggá válni és élvezni annak előnyeit, ezzel együtt pedig csatlakoznál kicsiny, de összetartó csapatunkhoz, és szeretnél egy olyan közösség részese lenni, ahol egymást segítjük, hogy valahogy boldogulhassunk ebben a „kis ember” számára jelenleg ellehetetlenített világban, várjuk megtisztelő válaszod!
Ha nem élnél egyik lehetőséggel sem, tehetségedre akkor is számítunk: küldd el részünkre azon műve(i)det, ami(ke)t engedélyeddel közzétehetünk az oldalunkon.

Üdvözlettel:
Samu István
(Wayersfantasy)

W. Alice <smexyblu@gmail.com>
18:06 (10 perce)

címzett: info
Szia!

Honnan szereztétek meg a címemet? Hol találtatok az írásaimra és rám?

Kérlek, adjatok választ minél előbb!

Illetve azt már most kijelentem, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy közzétegyétek a munkáimat, akárhol bukkantatok rá.

Üdvözlettel,
Alice

info@wayersfantasy.hu
18:10 (6 perce)

címzett: saját magam
Szia!

A fanfic.hu oldalon leltünk rád.

Elnézésed kérjük, amiért levelünkkel zavartunk! Természetesen, a hozzájárulásod nélkül semmilyen írásod nem kerül ki az oldalunkra.

Üdvözlettel:
Wayersfantasy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 29 (hétfő), 10:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Igen, sajnos kilométeresre nőtt a moderáló lista, és nem csak az original történeteknél... :(
Ennek az oka nem éppen különleges, csak sok admint érint, ezért látszik úgy, mintha valami különleges lenne a háttérben. Sajnos sokunkat hátráltatnak az itteni munkánkban a munkahelyi, otthoni gondok. Emellett gőzerővel folyik a tábor szervezése is, ami idéntől már ötünknek eredményez néha éjszakába nyúló munkát. (Én idén vagyok először szervező, és a korábbi tapasztalataim ellenére a fene sem gondolta, hogy ennyi munkával jár négy napra elegendő program összerakása... :D )
Szóval mostanság meglehetősen kevés időnk jut a moderálásra, de igyekszünk több energiát erre fordítani, és felzárkózni a feltöltések sebességéhez. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 29 (hétfő), 10:20 
Írópalánta

Én szeretném csendben, óvatosan és nem tolakodóan megkérdezni, hogy hol vannak az adminok az original részlegnél? Az egyik írásom három, a másik öt napja várja, hogy elbírálják az új fejezeteit, és ahogy nézem, közben mások történeteinél is egyre gyűlnek a felengedésre váró részek. Van ennek valami rendkívüli oka? Nem kötekedni aksrok, semmi ilyesmi, csak szeretném megtudakolni, mi újság, van-e valami, amiről nem tudok, stb. Köszönöm előre is!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 23 (kedd), 21:04 
Zöldfülű

Mellons, köszi a választ :)

Tényleg nem kötekedni akartam, nem tudom még elképzelni sem, hogy dolgoztok. Köszi, hogy elmondtad nagyjából, belátom, hogy lehetetlen mindent mindenhol kiszűrni. Talán az segít, ha az olvasók jelzik az ilyesmit az írónak, de többször volt már ebből sértődés, ha nem tudja a kritikaíró megfelelően tálalni/rossz napja van az írónak, és támadásnak veszi/ezer más változó.
Nem olyan vészes a helyzet. Egymás után fogtam ki random négy-öt ilyet, azért érzem súlyosnak, de én sem látok mindent. Nem tudhatom, hogy a sok feltöltésből melyik jó, melyik kevésbé, mert nem olvasom el az összeset. Viszont igyekszem többet olvasni, több különböző műfajt, más szerzőket, stb., és nyitva tartom a szemem minden szépre és jóra :)
Illetve a bétás résszel egyet kell értenem (de csak saját magamból kiindulva) nincs mindig kapacitás vagy írói igény arra, hogy a helyesíráson felül más is javítva legyen egy történetben. Rossz, tudom, de ez van.

Még egyszer köszi a választ, mindent elmondtál, ami érdekelt.

Szép napot :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 23 (kedd), 12:58 
Billentyűzetgyilkos

Capable írta:
Sziasztok!

(Nem tudom, hol lenne jó helye.)

Szia!

Remélem azért nem olyan szörnyű a helyzet, hogy ennyi rossz helyesírású történettel lehessen találkozni a merin, de az első és legfontosabb megjegyzés a "hogyan történik" kérdéskörrel kapcsolatban, hogy az admin nem béta. Ami azért nagy különbség, mert míg a béta, előolvasó, nevezzük akárhogy, figyelmesen végigolvassa a rá bízott fejezeteket és remélhetőleg jelzi a szerzőnek a hibákat, addig mi nem tudjuk ezt megtenni, máskülönben még hosszabb ideig állnának a történetek a listában. Megnézzük a párbeszédformázást, nevek helyesírását, igyekszünk minél több helyen beleolvasni és megítélni, hogy megfelelő-e helyesírásilag. Az elírásokat épp ezért például nehezebb kiszúrni, az jobban akkor tűnik fel, ha belemerül az ember az olvasásba, és rájön, hogy az nem egészen stimmel, de tüzetesen nem tudunk mindent átolvasni. Sokszor már az elején kiderül, ha egy feltöltéssel gond van, akkor annak alapján átnézzük a fejezetet, hogy az adott hibák vagy helyesírási probléma végig fennáll-e, vagy csak egy-egy hiba csúszott be. Rövid fejezetet könnyű akár végigolvasni, ott egy-két hiba is soknak számít, elutasítót kap. Egy húsz oldalas fejezetnél viszont nyilván ha épp nem futunk bele a hibába a ki-kiragadott részekben, akkor becsúszhatnak pár hibás fejezetek. Mi csak megkérhetjük a szerzőt, hogy javítson - sajnos van, akit akár háromszor is -, és javasolhatjuk, hogy keressen egy bétát, mert hasznos lenne a számára, de ezen felül az a szűrő marad, amit szerencsésen észreveszünk, és ki-ki megítélése szerint eldönti, hogy ennyi hiba elutasítás-e, vagy felengedi a fejezetet azzal, hogy megkéri a szerzőt a javításra.
Magas a feltöltések száma, sok fandomból kerülnek fel sztorik, nem mindenki ismeri mindegyiket közülünk, plusz kinek éppen mennyi ideje jut arra, hogy pár történetet megnézzen a listából. Senki sem hivatásszerűen, megélhetésért admin. Bétázni, lektorálni egész más kategória, mint napi teszem azt ötven fejezetet megnézni, hogy lehetőleg legrosszabb esetben két-három napon belül felkerüljön az oldalra, különben a szerző rákérdez, hogy mi történt, miért nem néztük már meg. Gondolom belátható, hogy sajnos bétázásra nincs kapacitás, mint ahogy a fejlődésre és javulásra való vágyat sem sikerülhet minden hobbiszinten író felhasználónkban felébreszteni. Próbálunk törekedni a minőségre, de arra elsősorban a szerzőknek kell törekednie, és mi ebben igyekszünk segíteni. Ugyanerre hasznosak a kritikák, a visszajelzések, mert ha az író odafigyel rájuk és szeretne javulni, akkor megfogadja a jó tanácsokat.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 22 (hétfő), 7:54 
Zöldfülű

Sziasztok!

(Nem tudom, hol lenne jó helye.)

Nem akarok gonosz vagy pofátlan lenni, de amióta olvasok az oldalon, valami szemet szúrt. A felengedett történetek egy része tele van helyesírási és nyelvhelyességi hibákkal, itt-ott központozási hibákkal. Régi és új fejezetek egyaránt, nem lehet azt mondani, hogy az admini szűrés előtt mentek ki.
Nem pusztán egy vessző vagy egy elírás, hanem olyan hibák, amiket a Word talán nem húz alá (mert fel emelte jellegű), de egy hozzá nem értő is látja. Én meg lektor vagyok :)
Na, csak arra vagyok kíváncsi, hogy történik ez. Hogy moderáltok, ha van olyan történt, ami ennyire javítatlanul kimehet, más meg egy vessző miatt visszarepül? No offense. Háromszor írtam át, de egyszerűen borzasztó a stílusom másokkal szemben. Sajnálom.

Sajnálom, tényleg én leszek most a közellenség :( De ez egy igényes oldal hírében áll, és sorozatosan ilyeneket látok. Címet, szerzőt nem hozok nyilvánosságra.
Nem tudom, hogy a szerző nem reagál-e a kérésre, a béta végez pocsék munkát (vagy a szerző, mikor javít, ez hihetőbb), esetleg az admin nem nézte végig sorról-sorra. Nem számít. Fura, kész.

Szabad utálni, hogy szóltam :'(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 18 (csütörtök), 18:56 
Zöldfülű

Elyes írta:
Lady Rose írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi az a maximum szószám, amit fel lehet tölteni egy fejezetben? Sokáig keresgéltem, de nem találtam erre vonatkozó infót. :-(

Szia!

Itt a fórumon találod a választ, egészen lent a lap alján :) Körülbelül 14.000 szó az, ami egy feltöltésben felfér, e fölött az oldal maga levágja a szöveget (ezen sajnos nem tudunk módosítani), ez nagyjából 20-25 A/4-es oldalnak felel meg a Wordben. Ha ennél hosszabb lenne a fejezet, valahol "vágd ketté", és egymás után, egy-egy külön fejezetbe töltsd majd fel. A fejezet címénél vagy a leírásban szoktuk ilyenkor jelölni az olvasóknak, hogy a két fejezet összetartozik, csak technikailag nem fért fel egy feltöltésben.

Rendben, nagyon köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 18 (csütörtök), 9:34 
Billentyűzetgyilkos

Lady Rose írta:
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi az a maximum szószám, amit fel lehet tölteni egy fejezetben? Sokáig keresgéltem, de nem találtam erre vonatkozó infót. :-(

Szia!

Itt a fórumon találod a választ, egészen lent a lap alján :) Körülbelül 14.000 szó az, ami egy feltöltésben felfér, e fölött az oldal maga levágja a szöveget (ezen sajnos nem tudunk módosítani), ez nagyjából 20-25 A/4-es oldalnak felel meg a Wordben. Ha ennél hosszabb lenne a fejezet, valahol "vágd ketté", és egymás után, egy-egy külön fejezetbe töltsd majd fel. A fejezet címénél vagy a leírásban szoktuk ilyenkor jelölni az olvasóknak, hogy a két fejezet összetartozik, csak technikailag nem fért fel egy feltöltésben.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 18 (csütörtök), 9:05 
Zöldfülű

Sziasztok!

Előre is nagyon köszönöm!
:)

Rose

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 május 10 (szerda), 20:35 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
missy írta:
Sziasztok! :)
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy holnap lesz két hete, hogy feltöltöttem az egyik fanficemhez (Rocksuli) az új fejezetet, de még mindig nem fogadták el, viszont el sem utasították, semmilyen visszajelzést nem kaptam, hogy mi a baj vele. Nem türelmetlenkedek, csak furcsállom, mert eddig minden fejezetet elfogadtak 2 napon belül. Rá tudnátok nézni, hogy mi a baj? :) Köszönöm szépen előre is. ^^

Szia! :)

Bocs az elhúzódó válaszért, de meg kellett kérdeznem a többieket, mivel én annyit tudok a Narutóról, hogy valami távol-keleti dolog. ( :oops: )
Mint megtudtam, nincs különösebb baj a feltöltéseddel, már amennyire ez megállapítható a fandomot nem ismerve. Sajnos aki értene hozzá, mostanában nagyon elfoglalt, ezért maradt bent a listában a feltöltésed. Reméljük, hamarosan orvosolni tudjuk a problémát. :)

Rendben, nincs semmi gond, csak nem értettem, azt hittem elfelejtődött vagy ilyesmi. :D Köszönöm a választ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra