Már megint szegény Draco Malfoy:
Hermionét kicsit-nagyon átalakítottam lazábbra vagányabbra. Feltűnik egy ikertesó is meg pár ujj barát.........
huhú! Ujj barátok! Mindig is imádtam a bábszínházat!
Én Hermione Granger alias Donna vagyok 18 éves és a hetedik, évemet kezdem meg a Roxfortban.
Öhm... Bábszínház, melynek főszereplője egy Mary-Sue Granger, aki Hermione-Donna is.
Aztán kiderült még egy apróság, mégpedig: Narcissa Malfoy (természetesen már Black) ugyan olyan kém volt, mint Piton.
Ugyan olyan kém volt, mint Piton, de... valaminek itt még kell lennie, nem? Olyan volt, de mégsem, vagy mi?
Az ifjabbik Malfoy kissé kimértebben viselkedett az apja oldalán nem volt olyan fennhéjázó, mint általában DE nem kell megijedni szerintem és a skacok szerint is ugyan olyan görény maradt, mint volt csak aurornak tanul és a Jó oldalon áll az anyjával együtt.
Szerintetek egy Draco/Hermione párosítású fic lesz?
Sajnos, amiről még mindig nehezen beszélek a szüleink meghaltak. Annyi azért mégis kissé megnyugtat, hogy nem halálra kínozták őket, hanem csak egyszerűen kimondták rájuk a halálos átkot...
Meghalt mindenki, de nem baj, legalább gyorsan purcantak ki. Ollé!
Az ikertestvérem Melinda alias Linda és az Én kapcsolatom talán-talán kicsit jobb.
Draco Malfoy alias ideges admin és az írók közt a kapcsolat viszont talán egyre feszültebb.
Igaz Ő még mindig anyáskodó, nagyképű csitri aki volt de a háború óta mintha kicsit komolyabb lenne…na ezt nem kell száz százalékosan venni majd meglátjuk hogy viselkedik a suliban(uhh).
Ez utóbbi szerzői megjegyzéssel teljes mértékig egyet tudok érteni. Sőt, Uhhh-uhhh...
Azóta a nagynénikénk a dúsgazdag jó fej fiatalos Claudia lett a gyámunk. Mindennel elhalmoz minket állati nagy a szobánk és Nekem külön csináltatott, egy egész színház termet, hogy ott nyugottan énekeljek, gitározzak meg minden. Van külön tanárom Bereczki Zoltán, aki idén ott fog nekem órákat tartani a Roxfortban.
Berecki Zoli a Roxfortban tanít?
Nyugottan felvehetnének oda akkor engem is. Csak Szinetár Dóri meg ne tudja...
Hát igen lágtornász- énekesnő szeretnék lenni.
Lágtornász? Én is, én is, én is! Biztos tiszta jó. Tornázom a lágban és közben éneklek. Tisztára feldob már a gondolat is.
Ami Zoli (suliban csak a többi tanár elött Bereczki prof lesz) szerint sikerülni is fog. Nagyon hajlékony vagyok három oktávos a hangom, ami azt jelenti hogy bármelyik énekes hangját tudom utánozni.
Ne már! Ilyen jóban is vannak? Zoli és az ő profija, aki már mindenkit tud utánozni és közben hajlékony is... Ej, ej, Dóri, le leszel cserélve...
de a McGalagony professzor megengedte, sőt külön parancsolta, hogy minden képen le kell tennünk a R.A.V.A.S.Z.-t mert teljes mértékben megérdemeljük.
Látom magam előtt Hermionét, ahogy felmászik a Kövér Dámára és próbál rátuszkolni egy RAVASZ-t, mert a McGalagony azt mondta, hogy megérdemli...
Ezen a nyáron egy hónapig júliusban a Weasley –családnál süttetem a hasam. Mint mindig nagyon jól éreztem magam. Harry, Ron, és persze Ginny egy csomó időt ott volt nálunk aminek persze Linda nem igazán örült de kit érdekel ha neki ott lóghatnak a pasijai ugyanis neki nem elég egy akkor leszarom az Ő véleményét!
Egy hónapig júliusban? Még szerencse, hogy nem két hónapig júliusban... Először azt hittem, hogy Hermione az Odúban volt, cserébe Ron, Harry meg Ginny Grangeréknél... Arról nem is beszélve, hogy Hermione szolid és nőies, mint mindig.
Megismerkedtem pár ujj haverral is akik idén lesznek elöször Roxfortosok mert eljöttek a Drumsdrangból mert elmondásunk szerint ott nem voltak olyan jó csajok…na persze a valódi igazság amiért név szerint : Lucas*, Rob(ert)**, Jake***, Portman**** ja és persze Samy akit csak Cickánynak lehet hívni azt senki nem kérdezze miért…ö mellesleg lány.
Na, végre kezdődik az előadás!
Holnap lesz augusztus huszonnyolcadika, megyünk ujj talárokat venni Madam Malkinhez.
Értem én: ujj haverokra ujj talárok.
És végül némi szerzői hozzáfűzés:
Na hát az első fejezetben kiderül, hogy Hermione (ezentúl Donna) nagyon megváltozik már nem az a jó kislány aki volt és hát bele irtam egy tesót is neki meg pár ujj barátot na meg hogyan zajlott a háború! Még lesz sok-sok érdekesség a következőkben!!
Kritikákat nagyon-nagyon-nagyon szívesen fogadok…..ugyanis ez az első történetem…
…Tudod ott lent az a szép kis kocka….
*Lucas: a Tuti Gimiből nem ugyan az a karakter és személyiség csak kinézetre így képzeljétek el.
**Robert: Robert Buckley a Rúzs és New York-ból. Persze nem annyi időst alakít mint a sorozatban hanem csak tizenhetet.
***Jake: Jacob Black rövid hajjal azaz Laurent /Twilight-ból. Persze nem vérfarkas csak nagyon megtetszett a kinézete.
****Portman: Születtet feleségek Lenette egyik fia az ikrek közül. Itt csak egyke.
És akit mindenki várt - Drachiss közlegény akcióban:
Tizenhét év telt el azóta, hogy a jó győzött. Mindenki boldog volt. Az akkori hősök az óta már összeházasodtak életük szerelmével és családjuk lett.
Harry elvette két év szünet után Ginny-t, és nagyon boldogok voltak. Két lányuk van és egy fiuk: Cariba és Ilena Potter, valamint öccsük James Potter.
Azt azért megnézném, Harry mikor nevezné a gyerekét Caribának.
Olyan, mint a kalyiba, csak flancosabban írják.
Neville tizenhét év után végre visszakaphatta szüleit. Frank és Alice Longbotomot, még Voldemort fénykorában Bellatrix Lestrange cruciatus átokkal kínozta őrületbe és juttatta kórházba őket. De miután Voldemort elpusztult, a sötét varázslatokkal kínzott emberek felépültek és csodával határos módon egészségesek voltak.
Igen, ez már csak így megy. Az őrületbe kínzott emberek felépültek, a leátkozott végtagú emberek újra tudtak járni, a némák láttak, a vakok süketeltek, tehát minden tök happy.
Fred és George Wiesley varázsviccboltja óriási üzletlánccá tekeredett.
Az én agytekervényeim meg kificamodtak, látva ezt az érdekfeszítő "miatökömazaszó" módra megírt mondatot.
Fred egy szőke hajú, kék szemű lányt vett feleségül. A lányt Júliának hívták. Magyarországról származott, de már kiskora óta Angliában élt családjával. Gyógyító volt és ezzel segített a harcban. A harmadik hónapban van.
A csaj még meg sem született, de Fred már elvette. Elkapkodott formája az elrendezett házasságnak.
George Aliciát vehette végül el, akit nagyon féltett a sötét időszakban. Nagyon jól megvoltak és már látszott a lány kerekerdő pocakja.
Kerekerdő pocak... nem akarok belegondolni, hogy az milyen lehet...
Szeptember elseje. A Kin’g Ross pályaudvar kilenc és háromnegyedik vágányánál több száz diák volt ott.
Vajon milyen megfontolásból írta ÍGY annak a szerencsétlen pályaudvarnak a nevét?
Békeidőkben átkeresztelték?
Mc Galagony professzor tartott nekik előadást.
DJ Piton meg a lábát vakarta.
Remélem jól telt a nyár, és kitűnő lelkesedéssel kezdtek bele az új tanévnek.
Szeretem, mikor viszaolvassák, hogy hová tettem a filctollamat.
Lenne néhány fontos bejelenteni valóm. A kastély melletti erdő tiltott terület mindannyiótok számára. A másik pedig, a Mágiaügyi Minisztérium új rendeletet írt elő. Minden tizenhetedik évét betöltő boszorkány és varázsló köteles házasságba bonyolódni.
- Gyerekek! Frics úr irodájának ajtaján megtekinthetitek a tiltott tárgyak listáját, és mellesleg nem ártana, ha összeházasodnátok a legnagyobb ellenségetekkel, mert az olyan mókás, és a minisztérium is ezt akarja, ráadásul más ötletem nincs, hogy hozzam össze a sztorimban szereplőket.
A szerelem bájitala fog segíteni. Erre azért van szükség, mert kevés az újszülött gyermek. Ez a bájital kiszűri életetek párját és egy varázs végzetes pecsétet biztosít arra, hogy örökre együtt maradjatok.
Én is ilyen házasságot akarok. Nincs a folytonos rinyálás, hogy jajj, vajon ez a pasi is kapufa lesz-e, és még a lábamat sem kell folyton beretváznom, mert ő szeretni fog... Tök jó.