Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 január 16 (csütörtök), 4:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 11 (szerda), 17:19 
Fanfic-faló

Draco Malfoy akcióban:

Perselus Piton bajban volt, legalább is azt hitte. Mostanában egyes nő vagy éppen lány diákjait eléggé megkívánta. Többször is előfordult már, hogy órán el kellett fordulnia, nehogy látszódjon egyre duzzadó férfiassága, mert egy-egy szebb diáklány olyan mozdulatokat végzett, ami fölsarkalta a mostanában elég kalandozó fantáziával megáldott tanár urat.

Azt hiszem, ha valaki állandóan megkívánja a diákjait, az igenis nagy bajban van... Még akkor is, ha lányok az adott diákok...

Azért el tudjátok képzelni?
Mary-Sue *Az író neve* az üstje fölé hajolt, lassú, kéjes mozdulattal felvette a szikéjét, majd aprítani kezdte a a szárított piócát...
Piton vörös fejjel fordult el, hogy elrejtse vonzalmát.
Mary-Sue vadítóan vonzó volt mikor a hozzávalókat aprította. Arról nem is beszélve, mikor az elszúrt bájitalát tartalmazó üst fölé hajolt, és elfintorította kecses kis orrocskáját...

Az tény, hogy már lassan fél éve nem volt nővel, csak képzeletében saját maga kényeztetése közben.

Szegényke... Én úgy nem akarom elképzelni Piton masztiját... de tényleg nem... :shock:

Elég meleg volt a teremben, úgyhogy a lány levette talárját, ami nélkül egy szép, bár a tanár úr ízlésének idegen sárga, váll nélküli felső mutatkozott meg, s gyönyörű, nap barnított vállak.

:shock:

Ekkor jött a gond, ugyanis a tanár úr nadrágjában megduzzadt a férfiassága. Gyorsan le akart ülni a helyére, s csak ekkor vette észre, hogy a lány ijedten nézett rá. Szerencsére csak az arcát figyelte. Valószínűleg nem értette, hogy miért bámul rá vagy öt perce ilyen mereven. Piton kapott az alkalmon.

Öhm... tanárúr... miért néz ilyen mereven? - kérdezte Mary-Sue Kettő. Piton nem felelt, inkább kapott az... öhm... alkalmon...

Leírás: Egy lány...aki talán már nem is él. Ez a vers nagyon szívből szól, mert egy kicsit rólam is szól.

Én egy kicsit azért észrevenném szerintem, ha talán már nem is élnék... legalábbis remélem... :roll:

Drachiss és az a nyomorék káromkodó Evans:

- A francba, a francba, a francba! Mi a jó büdös szart csináltam?! Ezer százalék, hogy randiznom kell Potterrel.
A lánynak csak akkor tűnt fel, hogy Sirius ott áll mögötte, mikor a fiú vigyorogva megszólalt.
- Tudod, Evans, én mindig is sejtettem, hogy kivételes értelmi képességeid vannak, de ez alátámasztja elméletemet. - Lily épp azon töprengett, vajon hol tanult Black ilyen választékosan fogalmazni, mikor a srác folytatta. - A szar tényleg jó büdös.

Ennek fényében nem csodálom, hogy ezt a történetet három napja kerülgetjük a listában...

- A picsába Black! Így is tiszta ideg vagyok, minek kell még neked is cseszegetned? - a lány észrevette, hogy Sirius már nyitja a száját, így tovább ordított - Ez költői kérdés volt, nehogy válaszolj!
Evans egy gyors mozdulattal felrobbantott egy bokrot (az egyik tüskés ág csupán centikre kerülte el Tapmancs szemét), azután csak a fák recsegését lehetett hallani a Tiltott Rengeteg felől.

- Evans?
- Hm? - Lily láthatóan nyugodt volt, de még mindig kapkodva szedte a levegőt.
- Megcsókolhatlak?
- Heh?! Nem! Illetve… nem is tudom. Talán, de… NEM.
- Figyelj, tudnom kell valamit. Folyton Remusra gondolok, de nem úgy, hanem ÚGY! Még… órákon is, sőt, még kviddicsedzésen is. Érted?! Kviddicsezés közben! Állandóan elvétem azokat a nyavalyás gurkókat. Néha Ágas olyan furán néz, szerintem sejti, hogy mi van… Evans? Lily, jól vagy?

- Te… te buzi vagy?!
- Hát, minden jel arra mutat, hogy igen.

Lily, figyi má, meleg vagyok, hadd smároljalak már le... Mellesleg kezdem valóságosan is látni az MM fejezet szükségességét.

Ahogy a lépcsőfordulóhoz ért, mögötte felmorajlott a klubheliség.

Ez így nem egészen heles.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 11 (szerda), 17:13 
Fanfic-faló

Drachiss hajlandó volt ezt is megnézni:

Elárulok nektek egy szörnyű titkot. Eddig még senkinek se mondtam ezt el. Ti vagytok az elsők, akik olvassák. De tényleg senki se tud róla. Még Hermione és Ron se tudják. Már épp itt az ideje, hogy elmondjam valakinek. Nekem hajfétisem van.

Rengeteg barátommal csak azért vagyok jóban, mert eleinte érdekesnek találtam a hajfürtjeiket. Ott vannak például a Weasley-k, az ő fürtjeik voltak a legérdekesebbek. Azok a vörös fürtök. Nagyon érdekes. Istenem, mint a tűz. Maga a szenvedély.

:shock: :shock: :shock:

Ott van még a Chang lány. Mikor DS-edzéseken figyeltem őt, feltűnt, hogy milyen lágy esése van a hajának. Karácsonykor, mikor megcsókoltam, titkon beletúrtam a hajába, s megállapítottam, hogy milyen sampont használ. Nem tudom, milyen lehet ez a sampon. Biztos valami kínai gyártmány. Hasonlított a Sunsilk samponomra, de mégis más volt.

Na most akkor megállapítottad, vagy nem?

Már majdnem mindenféle hajból sikerült szereznem, de egy még hiányzik. A szőke. Sajnálatomra csak egy olyan szőke embert ismerek, akinek a haja megfogott. Az ő haja egyszerűen varázslatos. Ha tehetném, éjjel-nappal ezt a hajkoronát fogdosnám, s csodálnám.

Ahha... Fogdosnád, mi? Biztos, hogy a haját?

Draco Malfoy kalandjai:

Hamar kiderült róla különleges ifjú, akivel szoros barátságot kötöttek az alatt a pár nap alatt, amíg kórházban volt...

De nem volt kényelmetlen, hogy ott volt rajta az a különleges ifjú végig, míg ki nem derült?

Mellkasom ütemtelen szaporasággal emelkedett fel, s le

Kezeket fel, aki látott már leemelkedő mellkast!

Torkomból minden elsöprő, rekedtes sikoly tört ki.

Na most vagy minden elsöprő cucc tört ki a csajból, vagy egy mindenT elsöprő sikoly, ami ezen túl még rekedt is volt, szóval nagyon tuti... Azért is jár csoki, ha valaki be tud nekem mutatni egy ilyet. :D
Lehet, hogy nem is csaj, hanem pasi...? :shock:

Az utolsó képen félholtan fekszem az iskolai titkárságon, mert rosszul lettem. Korábban is megesett már, hogy rosszul lettem, ilyen erős azonban még sosem volt.

Olyan rosszul lett, hogy félholtan feküdt, erre mit tettek vele? Bevitték a titkárságra! A mentők meg smafu, mi?

És az a legviccesebb, hogy a leírás szerint:
Scarlett Johns 1863-ban találkozik egy titokzatos fiúval, akit könnyebb sérülésekkel vittek be az kórházba.
De a féloldalas fejezetben se Scarlett, se a titokzatos fiú nem tűnt fel konkrétan, köze sem volt kórházhoz. Arra pedig kíváncsi lennék, hogy 1863-ban merre volt iskolai titkárság és hasonló stílus, mint itt.

+poén: Scarlett Johns 1863-ban találkozik egy titokzatos fiúval, akit könnyebb sérülésekkel vittek be az kórházba. Hamar kiderült róla különleges ifjú, akivel szoros barátságot kötöttek az alatt a pár nap alatt, amíg kórházban volt... végül egyik nap eltűnt. Több száz évvel később Scarlett Forks-ba menekül egy csapat ellenséges vámpír elől, ahol megpillantja azt a katonát, akivel akkor a kórházban megismerkedett...

Több száz, azaz egy? Vagy pedig új kategóriával álltak elő: twilight sci-fi... :-)

- Semmi közöd hozzá – úgy vélem kicsit meglepődtem a válaszán, de hagytam, hogy felmenjen a lépcsőn, vagy inkább robogjon a jobb szó rá?

Úgy vélem, kicsit megdöbbentem ezen a mondaton. De nem biztos, még megkérdezem magam...

Ez egy Batman sztori. Aprólékos kidolgozással, figyelve a lelki történésekre. De ez nem zárja ki, hogy pörgős akcíók hiányoznának belőle. Mivel, ez az első gépre vitt, munkám őszinte véleményeket várok.

Attól, hogy lelkizős, még lehet akciómentes, jó?!

Mi történhetett? !

Hosszú mondat, azaz: !

- Érdekes dünnyögte- miközben kiszáradt torka tudta, a déli fal sötét titkokat rejt, de erről a titokról, ő nem tudott. Ez nem az ő titka volt.

A torok tudja, hogy titok, mert titok, hogy nem tudja és titok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:59 
Fanficbúvár

Drachiss és a versalkotás örömei

Bellatrix még fiatal volt,
amikor felfigyelt rá Voldemort.
Nem ment flottul az első találkozás,
harsogott is Crucio-tól az egész ház.

De aztán megkedvelték egymást,
ez a könyvből is kitűnik be kell hogy lásd.
Sokan mondják, hogy Voldy nem tud szeretni,
de én hiszem, hogy Bella fel tudta fagyos szívét olvasztani.

A Nagyúr lassan ráébredt érzéseire
és egyre kedvesebben felelt, de csak Bella kérdéseire.
"Szeretsz Voldie-baby?"-"Tudod, hogy szeretlek."
De Trix félt, hogy szavai mögött hazugság rejlett.

Bellatrix félretette kételyeit,
mert nagyon imádta (és persze szerette) a félvér zsenit.
Tommy sosem hazudott neki,
és gyakran mondta, hogy szereti.

Mikor összeházasodtak volt nagy mulatás,
égszakadás na meg földindulás.
De azért persze megmaradtak gonosznak
öldösték is rendesen a muglikat.

Nemsoká kinyírták ici-pici Hellit
Bella pedig azt vette észre, hogy hasa gömbölyödik.
Ezek után ők és utódaik átvették a hatalmat,
és végre valahára a gonosz uralkodhat.

Draco marhára szerette Harryt,
De nem mondta meg neki, a mindenit!
De sebaj, mert aztán jött Drach,
És vele együtt beütött a krach.

A két fiú szerelmét gyorsan megírta,
Draco szívében pedig fellángolt egy dalos pacsirta.
Odaállt Harry szobájának ablaka alá,
És eldalolta neki, mennyire vágyik rá.

Harry is rájött, hogy szereti a szőkét,
Mert e dallal megmelengette a szívét.
Azóta ők ketten boldogan élnek,
Amikor kedvük van, vígan kef... énekelnek.

$fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:58 
Fanficbúvár

Luna Aurora

Tudta merre tart, megfigyelte hova megy Hagrid minden szabad idelyében.

- Tényleg meg akarod próbálni, igaz?
- Mit? – Halvány lila ibolyám nem volt arról, hogy mire céloz.

xDDDD

Draco Malfoy

mégis csak a Weasely házba ment, ahol a két barátja a konyhában tartózkodott éppen.

Újabb névváltozat. Vízeli? :D

Emlékezett ugyan még a régi önmagára, aki eleget marcangolta magát Sirius, Dumbledore halálánál, és más ilyen helyzetekben is, de ahogy, akkor úgy mostsem bírta legyűrni őket.

Mit tesz pár elcsúszott vessző...

Hermionékat sem látta egyáltalán, és ez barom szar érzés volt.

Egy Hermionét sem látott. És ez... Barom! Szar! ...megint előhozta belőle a skizoid énjét...

Jobb, mint jó.

Überszuperextraextázisjó...

Az egyik különösen nehéz nap után Harry fáradtan dőlt le otthon a fotelbe, és bontott ki egy üvegsört.

Majd kitette üvegszemét, lerúgta üvegcipőjét, felvett egy üvegkönyvet és olvasni kezdett az üvegpalota legüvegebb üvegtermében.

A vezető helyén Alice molygott rám.

Én meg visszaszúnyogoltam rá.

Kezdett melegem lenni, s lehúztam a kabátom cibzárját.

Szerintetek ezért fizet a bank? Mert akkor én is elhintem pár helyen, hogy cibzár...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:55 
Fanficbúvár

Draco Malfoy

Első napjaim azzal teltek, hogy meg kellett szoknom az erőmet, és a változást, hogy már végig tudok úgy menni Cullenék tükörsima konyháján anélkül, hogy hasra esnék.

Tipikus esete annak, amikor az ember nem tudja, hogy mi volt a mondat eleje, de mégis befejezi.
Amúgy kicsit olyan hatása van, mintha legfőbb vámpírereje abban rejlene, hogy nem esik hasra. Tök jó! Ezért én is vámpír akarok lenni...

*béta*

- Te tényleg azt hiszed, hogy nem bosszulom meg a barátaimat, ha tudom, hogy Malfoy ölte meg őket? Nem Ő volt az, bízz, bennem kérlek!

Öhm, Ron... vagy Harry jelen esetben összeveszett magával...

- Nem fogok bántani egy ártatlan embert! – ordította most már Harry is, aki elveszítette a béke tűrését.

De aztán megtalálta, és visszaadta a békének, ami az övé.

Luna Aurora

- Megbotlottam a pólómban. (... =))=)) )Éppen ki akartam fordítani, miközben jöttem lefele, csakhogy elejtettem, lehajoltam érte, de orra buktam, és legurultam. Ennyi.

mellons

De ha mind z még nem lett volna elég, ott volt a konyhalány is.

Először pislogtam, hogy mi az, ami mind z? Z a hangya? Aztán hipersebességgel leesett, hogy mindez a kód megfejtése.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:52 
Fanficbúvár

Drachiss

David Koren egy varázsló volt. Franciaországban született és 14 éves koráig ott is laktak. David május tizenharmadikán született. Mikor David betöltötte a 14-et a szülei új fejleményeket közöltek vele levélben, mert David a Beuaxbatonsban volt.

Kedves David!

Reméljük jól vagy! Remek hírekkel szolgálhatok neked, édes fiam! Az apádat áthelyezték az angliai Mágiaügyi Minisztériumba! Ezzel együtt egy családi házat vettünk Londonban. Ebből kitalálhatod, hogy az egész család Angliába költözik. A következő tanévet már a Roxfortban fogod kezdeni! Ezzel a hírrel együtt kívánunk neked nagyon boldog születésnapot! Az ajándékodat megtalálhattad az ágyadnál reggel.
Szeretettel üdvözlünk:
Apa és Anya

David számára ez ledöbbentő hír volt. Az ajándékot természetesen megtalálta az ágyánál, de az a hír, hogy költöznek megdöbbentő volt.

Oh, jeeee, Géza-Sanyi... Gazsi-Sámson, vagy micsoda. *visszakeres* Gary-Stu.

A tanév végén David haza utazott, és mikor Párizsba ért a vonat a szülei fogadták.

A vonatot...

Ekkor Dave már elég jól tudod angolul, ezért egyedül indult el az Abszol útra a szükséges tárgyakat beszerezni.

Nem vagyok Dave, ezért bocs, de nem tudom.

Már az Abszol út macska kövein gyalogolt hazafelé

Remek példa arra, hogy vannak szavak, amelyek külön/egybe írva teljesen mást jelentenek... Itt Dave konkrétan végignyalogolt néhány olyan kövön, amik egykor macskák voltak.

- Sziasztok! – köszönt rájuk Dave, enyhe francia akcentussal.
A gyerekek megfordultak és pálcát rántottak. Miután láttak, hogy csak egy ismeretlen gyerek elrakták a varázspálcát.
- Szia! Ki vagy és mit akarsz? – kérdezte tőle egy fekete hajú, szemüveges fiú.
- Dave Koren vagyok, és csak ismerkedni szerettem volna – válaszolt Dave.
- Én Harry Potter vagyok. Bocs a gyanakvásért, csak furcsa, ha egy idegen csak úgy ránk köszön – mondta kicsit barátságosabban a szemüveges fiú.
- Ő itt Ron Weasley, - mutatott egy magas vörös hajú fiúra – ő Hermione Granger, -most egy barna hajú lányra nézett – és végül ő Ginny Weasley, Ron húga.
- Sziasztok! – köszönt megint Dave.
- És hogy kerülsz ide? Mármint hallom francia vagy – kérdezte Hermione.
- Igen francia vagyok. Az apámat Londonba helyezték át, ezért az egész család ide költözött – válaszolt Dave.
- Így már minden érthető. Hányadikos leszel? – vette át a szót Ron.
- Negyedikes leszek – mondta Dave.
- Mi is! Vagyis ők hárman. Én csak harmadikos – örvendezett Ginny.
- Aha. Az jó. Akkor most megyek – mondta Dave.
- Segítsünk megvenni a cuccokat a suliba? – kérdezte Hermione.
- Nem kösz. Már megvettem, ami kell. Akkor találkozunk az iskolába, vagyis a vonatnál. Sziasztok! – köszönt el Dave.
- Szia! – hangzott mögötte kórusban.
Dave boldogan indult el haza, azzal a tudattal, hogy nem lesz egyedül a vonaton. Egy másik gondolat is kezdett benne megteremni. Az hogy Ginny Weasley egész jól nézz ki.

Ahha, és az egész nincs egy oldal, de kapásból összespanol Harryékkel, és már egyből szerelmes... *sóhaj*

Jah, a leírás lemaradt:

Leírás: Ez egy történet egy új gyerekről aki belépett a Harry Potter történetbe.

Megyek, én is megtaposom a könyvet, hátha Draco mellett kötök ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:51 
Fanficbúvár

Luna Aurora

egy újabb napló...

Előszó
Előre mondom, nem fogok sokat írni, csak ha valami nagyon extra történik. Semmi macera, csak amit nem mondhatok ki másoknak, azt fogom leírni. Ja, és ha lenyúlod, letöröm a kezedet, akárki is legyél!!!

a leírásból:

A szereplő halála nem teljesen igaz...

=))=)) pedig ez egy olyan dolog, ami vagy igaz v nem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:49 
Fanficbúvár

Jan Collie

A meccs lassan pörgött
ellentmondás a javából

Edmundban is inkább gyermeket vélt felfedezni, bár ő már jóval „királyiasabb” megjelenésű volt.

a szerző később sem tisztázza, h azért-e, mert korona volt a fején vagy aranyalmával hadonászott...

mellons

A történet első két sora. Azt senki ne kérdezze, hogy ez pontosan mi is akart lenni.

Dante. Dante és Karin. Dante, Karin és Jeremiah. Karin és Jeremi. Jeremi és Dante. Jeremi és Sarah. Jeremi és Sarah. Dante. Hárman járnak újra az ördög útján. Legyen, legyen, legyen.

Hát legyen, ágya vigye.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:43 
Fanficbúvár

Drachiss

Leírás: Mikre képes a szerelem..pláne a romlott..!

Romlott szerelem? :shock: Bepenészedett?

Az ezüstös telihold fénye úgy lepte be sápadt testemet,mint a nyomora pórnépet.

Kissé fura hasonlatai vannak...

Hullaszag volt.A szellő csak úgy sodorta felém ismerős illatát.Fagyos hideg volt.Testem minden porcikája mégis lángolt.Mozdulatlanság volt.Csupán én vergődtem.Fájó csönd volt.Egy nyamvadt lélek sem szólt.Világos hajam úgy tapadt lucskos testemhez,mint rothadó fertő a meleghez.

Kavarog a gyomrom, mint rohadt, orrfacsaró odőrt árasztó almacsutka a centrifugában.

Majd a merev csöndet önön sikolyom törte meg.

:shock: Merev csönd?!

Leírás: ~ Az én szememben még mindig csak a negyedik Harry Potetr rész dominál, úgyhogy a történetem is ennek a szellemében íródott ~

Asszem műveletlen vagyok, mert én még nem olvastam domináns Harry Potetr regényt...

Ugyanattól a szerzőtől:

Cím: Egy durmstrangos lány naplója: Október 30 - Megérkezünk
Első mondat:
Ma megérkezünk, ma megérkezünk, ma megérkezünk!

És kreatívak vagyunk, kreatívak vagyunk, kreatívak vagyunk!

Ezek voltak az első gondolataim, miközben a festőien besütő napsugárra meredtem az ágyamban.

Hogy a jó égbe tud egy napsugár festőien besütni? Rávigyorog a palettára, vagy mi?

Addig várakoztam rád, hogy gyakorlatilag meghaltam az aggodalomban!

Hermione belefeküdt az aggodalmába, és meghalt benne.

Mikor közelebb lépett hozzá, a lány megmarkolta a vállát, és hirtelen minden végtagja levált a törzséről, és a feje messzire gurult. Magányosan hagyott lábairól nagy sebességgel oszlott a bőr, és hamarosan az egész lány porrá vált.

Most küldtem el öt darab, meglehetősen gyomorforgató verset, plusz még két olyan sztorit, amelyek hasonlóan horrorisztikusak voltak. Mi van ma? Dömping?!

Cím: Harry és Hermi összeveszése: összeveszés 1.nap

Ha már a cím ilyen, vajon mi lesz a sztoriban?

Hermióne a lányvécébe egy varázsfőzetet csinált éppen amikor már az utolsó hozzávaló került volna a főzetbe nem találta az egyik hozzávalót.

De Hermióne miért az egyik hozzávalót keresi, mikor az utolsó kéne?

-Mirtil merre vagy?? Kéne egy kis segítség!!
-Hát persze én csak arra vagyok jó hogy segítsek??
-Ha nem jössz akkor én nem fogok hozzád többet jönni!!
-Hát jó , de pontosan mit kell csinálnom??
-Nem találom Harry régi, rossz pálcáját!-Eközben Hermione hallotta hogy valaki az ajtóban hallgatózik .Ki akarta az ajtót nyitni de valaki más már megelőzte.

Na vajon ki?

-Harry hát te ??-Szólalt meg Hermi meglepetten.
-Minek neked az én régi amúgy meg jó pálcám??
-Én ,én ,én nem tudtam hogy jó!!
-Megtaláltam éjjen itt van!!-szólalt meg Mirtil .
-Add ide Mirtil az az enyém -Húzta ki Harry a pálcát Mirtil kezéből.

Most már mondja el nekem valaki, hogy ki az a Mirtil.

Azzal kiment Harry heves léptekkel a vécéből .

És tud az író szerkeszteni magyar szép mondatot.

-Bocs Mirtil mindjárt jövök!!-Szólt még vissza Hermi miközben Harry után futott és kiabált utána még valamit ordítozott de az mát nem érdekes.

Hermi kiordibálta a tüdejét, de a történet szempontjából annyira nem érdekes a mondanivalója, hogy nem is értem, az író akkor minek pötyögte oda.

-Harry várj kérlek állj meg vagy a pálcámmal állítalak meg.
-Jól van ,mi van??
-Bocs én azt hittem , na mindegy .
-ttthhh hagyd ezt a dumát kislány elegem van a te hülye ötleteidből .

Ttthhh, ez mi akar lenni?

-Harry én megértelek de ez így nem megoldás!!
-Tudod mit?? akkor kéne előbb gondolkodni amikor ellopod azt a pálcát.
-Beismerem igazad van!!Most boldog vagy??
-Álmos vagyok mentem szia!!
Azzal Harry elviharzott.

Érdekfeszítő történet, csak mondjuk halovány lilám sincs arról, hogy miről szól. Ötletek?

Legolas: Nem szeghetik utam rokonaid!
Én: Ha utad nem is, de a nyakadat, azt igen!

=))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 08 (vasárnap), 19:41 
Fanficbúvár

Luna Aurora

Ez egy elvont történet egy pad életéről, néhol én jelenek meg benne:)

:shock: :shock: :shock: mmint néha ő a pad?

Több száz oldal is kevés lenne, ha minden egyes vendégem történetét el kéne meséljem, ezért bocsáss meg Kedves olvasó, ha nem teszem, pedig mindenkire emlékszem.

csak nekem morbid h egy pad mondja h kedves olvasó? x'DDD

Drachiss

Gyűrűk Urás gyönyörűség. A karakterhűségen még van mit dolgozni, de ettől függetlenül jókat vigyorászom rajta:

Annak örömére, hogy megtanultam írni, úgy döntöttem, naplót kezdek. Tehát: a nevem Arwen (vagy Arwen Undómiel, néha Arwen Úrnő) és én volnék Imladris... milye is? Jó, mondjuk, hogy hercegnője. Szüleim Elrond és Celebrían, akik mindig azt mondják, hogy én nemes felmenőkkel rendelkezem, szóval viselkedjek ehhez méltó módon. Erről ennyit.
Továbbá Eru megáldott (bár néha úgy tűnik, inkább megvert) két testvérrel is. Elladan és Elrohir ikrek, életük értelméül pedig az alábbiakat tűzték ki:
1. Nomád életmódot folytatnak a Kószákkal, és csak évente egyszer látogatnak haza (Apa reakciója: csak a testemen keresztül lépitek át a kertkaput!!!).

1 hét múlva:
Itt punnyadok Apa történelemóráján, miközben ő épp Tar-Akárkicsodáról, meg a nagy hadi hőstetteiről tart előadást. Már vagy egy órája. Egyfolytában. Segítség!
(A tesóim gonosz vigyorral integetnek odakintről. Na várjatok csak!)

Elképzelem Arwent, amint éppen punnyad...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 07 (szombat), 13:39 
Tollforgató

mellons:

Én, a műsorvezető, azaz Lelkiismi - =))

- Áh, Sara! Bazdmeg! - ordít fel Black fuldokolva.
- húha... Sirius mérges rám :D xD

Hát ez kész. :)) Miben is volt ez a Lelkiismi dolog? A Némóban, nem? Az a szenilis, dilis kék hal. Hogy is hívták... - szenilla :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:34 
Fanfic-faló

Drachiss:

Suttogtak. Álmodtam. Sokan és egyszerre suttogtak. A nevemet. Elisabeth. Elisabeth. Elisabeth. Gyorsan, aztán lassan, aztán megint gyorsan. Egyszerre és összevissza.

Tőmondatok. Remekek. Imádom őket.

Aztán mintha egy reflektor fénye vetült volna rá a színpadon, megláttam egy fiút. Bár inkább férfinek mondanám. A bőre úgy csillogott, mint a gyémánt és én nem bírtam volna másra nézni, ha tehettem volna sem. Fekete hosszú haja volt, összefonva, de nem volt tőle nőies… csak még inkább vonzó. Az írisze teljesen fekete volt, a bőre a csillogás mögött is elefántcsont fehérségű. Aztán újabb suttogás, de most nem csak az én nevemet suttogták… Elisabeth. Claude. Elisabeth. Claude. Elisabeth. Claude.

Jelentkezzen, aki tudja, hogy
1.) Miért nem nézhetett másra?
2.) Milyen csillogás mögött volt a bőre a hapsinak?

- Elisabeth… - ahogy kinyitotta a száját, nem hittem a fülemnek, bársonyos, az angyalokéval veteksző, mély és lágy volt a hangja. Ő is suttogott.

Ennyi suttogás, pedig ez még csak az első bekezdés fele.

És azzal Claude anélkül, hogy utoljára a szemébe nézhettem volna, fekete tollakká bomlott, amiket a szellő elfújta a semmibe.

Arra ébredtem, hogy a szél csapdossa az ablakom a függöny a plafonig szállt és odakint vihar.

Azt vettem észre, hogy ennek a mondatnak semmi értelem.

Ananke:

drabblék

Ez csak én ejtetem drebbl-nek? Aminek a többesszáma drebblk. Nálam. XD Nem drabblék. Milyen lék? Drabb-lék!

Meghalt! – susogják szerteszét döbbenten, ám senki se meri hangosan kimondani, félnek, meghallja.

Drágám, ha meghalt nehezen hallja meg ;)

Hirtelen lép be valaki, s minden szem rá szegeződik.

Lehet nem hirtelen is belépni? Laaaassaaaaan biztosaaaan mintha jégen járna teszi be a lábát? Vagy hogy?

– ne hagyj egyedül! – majd egy apró csókot nyom amaz ajkaira. – cáfold meg, kérlek, mond, hogy hazudik!

Júúúj, de művészire akarta az író.... Csak én mászok falra attól, ha valaki minden névelőt kispórol a ficéből azért, mert azt hiszi, úgy lesz irodalmi? XD

Másnap délután fél négykor egy nagyon ideges Lily Evans rohangált fel-alá a tóparton, miközben fennhangon káromkodott.
- A francba, a francba, a francba! Mi a jó büdös szart csináltam?!

Így kezdődik a fic, és nincs rajta durva nyelvezet figyelmeztetés. XD Hát köszi. :D

Reggel van. A nap sugarai besütöttek az ablakon, mely a fák rengetegére, az égre és a kviddics pályára nézett.

Szép kis váltás. :D

Sikoltozást hallottam, csak nem velem álmodtál? – kérdezte kaján vigyorral.

Ez se úgy sikerült, mint szerette volna. XD

Assa:

Draco és az ő házimanója. A nevét figyeljétek. :D
A hatalmas paplankupac alól egy szőke fej bújt ki, és nyafogva utasította a manót:
- Kávét! A fürdőbe. Készen van a fürdővizem?
- Természetesen Uram, ahogy kérte.
- Elmehetsz Ronald. A kávét ne felejtsd el! – vette oda a manónak, és átment a fürdőszobájába, és beleült a hatalmas kád vízbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:32 
Fanfic-faló

Luna Aurora és az előző szerző bosszúja (avagy fuss, Drachiss, ha kedves az életed):

Cím: vers nektek: vers
Kategória: Madam Puddifoot kávézója
Jellemzők: Humor
Korhatár: nem korhatáros
Szereplők: más szereplő
Leírás: enged fel

útálom az adminokat
mert ne engedikfel a stroymat.
föleg az a drachhis nevű
hogy enné meg a tetű!!!!!!!!!!!!!!!
rohaggyon le keze láb!!!!!!!!!
KEDVES EMBEREK! AKLOR IS FELTESZEM!
mer tti álveznétek a történetem
Dracról van benne szó
arca felér mint a ló
aki nézed most a versmet
engedd fel
ha sdmin vga y dögölj meg.

=))=))=))=))

(és Drachiss felmerült válaszlehetősége:

Kedves író ne sértődj meg,
Majd ha tudsz gépelni, keress újfent meg,
Addig is jó művelődést kívánok,
Agyadat lepjék el rózsaszín csákányok. )

Draco Malfoy:

Próbál lenyomni a földre, valamint úgy szorítja a kezem, hogy másnak eltört volna már rég. De sikertelenek a próbálkozásai. Ellököm magamról, majd felpattanva felé nyújtom a kezem.
- Már elhiszed?
- El. Ennyitől egy ember keze eltört volna. Neked pedig csak belilult. Rosalie vagyok - nyújtja a ekzét kézfogásra.

Aki a leggyorsabban megszámolja, hogy hány kéz vagy kéznek szánt szó van ebben a részletben, csokit kap!

Az egész egy kastély volt, és nem sima épület. - A tervező biztos középkori hangulatban volt - jegyezte meg Amanda csak úgy félvállról. - A kedvenc olvasmánya biztos az Arthur mondakör és társai voltak – tette hozzá szőke társnője. A másik két leányzó bólintott.

A kastély nem sima épület, az más!
- DM biztosan moderálási kedvében volt - jegyezte meg a hang a fejében. - Tuti, hogy a kedvenc olvasmánya a Logikátlan következtetés és társai voltak... - A többi hang a fejében bólogatott.

Assa:

Cím: Cím: Kitty Jones kalandjai a Tekergőkkel, avagy a Fekete Hajú Herceg JólsepRen, a Családszégyene, a Vérengző Kismackó a Picipatkány, és a Végzet Nélküli Végzetes Csütörtök Jégkirálynője: A randiszervezés, avagy Kitty beveti magát

A fejezet:
A Roxfortban mindenki tudja, hogy Kitty Jones a legjobb randi szervező. A Tekergők is hozzá fordulnak segítségért, mikor James randira akarja hívni Lilyt...
>˘°*°˘

Na, melyik is a hosszabb? :-D

És most jut eszembe, hogy elfelejtettem tőlük megkérdezni ez a Kitty Jones a Bartimaeus-féle Kitty Jones lenne-e? Bár erősen kétlem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:27 
Fanfic-faló

És még mindig Drachiss:

Cím: Örök szertelme: Öröek szterrelem

Azért bírom, hogy még kétszer egymás után sem tudja rosszul, de legalább ugyanúgy leírni...

Leírás: Ginny meg ahRary írj krititkát. Első msztorinm régi.

Ginny, ahRary! Írjatok kritikát neki!

Az ősznek mér hire hava sem,volt mikor, jött a tel.

Ősszel nem szokott esni a hó, de akkor hirtelen betoppant egy telefon...

Ginny tutta,hogy szercsi Harry,aki már régota Hermi pasija, volt miután Ront Piton megmérgezteés meghalt.

Magyarázat: Ron meghalt Pitonmérgezésben, ezért Hermione rájött, hogy szereti Harryt, akit viszont Ginny is tökre szercsizett.

Ginyn nem baírtaíb tobvább odment Harryhe és, megmontda neki

Szerintem etióp. Vagy arab. De az is lehet, hogy valami különös, számomra ismeretlen tájszólás.

Harrí, én szertelek!
Bocse Gin sde ,Én Hermoibnt kefélem. Mert szereterm.
(És Hermione ennek a sorrendnek nyilván marhára örül.)
hogy rohnadál meg!

Harry, figyi már, én beléd vagyok zúgva, dögölj meg.

És Ginny sírve ment el,hagyta Harryt ott mert ránjötr hogfty nem érdekli a fiút csak szereti. Aztán eszáébe jutott egy ötletc és rákerekedett at pofájára egy miosoly.

Az én szemem meg már a fic címénél rákerekedett a monitorra, hát még most!

Elment Pijtonhoz és mekkérdezte őt és ő azt mobdta igen.

Várjatok, itt már kezd bonyolult lenni...

Útópistakuss gondolarai voltjak.

És akkor utó... Pista! Kuss!
Voltjak - ahha, orosz.

Ginny visszment és a bájitlat Hermi italába töltöttte. Hermione megitta.
Glutygluty.

=)) Istenem! =))

Hermine egy óra múlva halt.

Hullanak a szereplők, mint a legyek.

Ezután Ginyés Haryr boldogan áktejk.

Ja, Hörmi feldobta a praclit, oszt szabad a pálya, ollé.

És a szerző itt van még egy sztorival, szóval... mindjárt jövök.

--- és íme

Cím: Malfoy szertele: első resz
Kategória: Sötét Varázslatok
Leírás: Olvesd el írj kritkéát

Esküszöm, ezt már mutogatni kéne...

-...Baby kit érdekel mit mondanak rólunk Baby számomra csak Shenon tudja a választ Baby testünket megosztjuk sokszor mással...-mikor közeledd mentem ezt a részletet halottam a Puskás Peti számából.Kitört rajtama nevetés végre reggel óta elsőnek.

Rajtam meg folyton kitör az elmebaj, mikor meglátom, hogy írók azt hiszik, a roxforti kölykök magyar előadók számait dúdolásszák.

Min nevec minicsaj??-kérdezte Tom de amint ezt komondta sztem vtte az adást h min röhögök és inkább leintett.Visszamentünk az öltözőbe.Visszaölötzünk.

Tájékoztatok minden kedves érdeklődőt, hogy ez még csak a történet hetedik sora.

Épp az ajtó felé mentem mikor bejött Ericce ő is maradekáros volt de ő asszem már az utolsó évében volt.

A maradekáros, gyönyörű nevű Ericce sajnos meg fog halni. Szegény...

-Szia Shenon.Mien volt az első repülésed?????Tom hol van??-Ericce.

-Szevasz Ericce.Tök karajul repültem neki helyből a falnak!!!!!!!!!! Az eszem hol van??-Drach.

-Szia Ericce!Hát izgi volt.A Puskás Peti utánzatú művész úr pedig most művészkedi vissza a cuccait.-röhögtem el magam aztán az ajtóhoz léptem...Még épp halottam Tom megjegyzését "nem vok süket kiscsaj" de már válaszolni nem tudtam mert kimentem a Parkba sokkal többen voltak most kint a nyári napsütésben mint reggel mikor Harryvel beszélgettem.Mivel eléggé kihivóan voltam felöltözve ráadásul magas sarkú ahogy Draco mondaná kipp kopp cipő volt rajtam ezért mikor lefele haladtam a régi lépcsőn a Sőtét lények gondozása orára minden egyes fiu szeme megakadt rajtam és a lányokis tátott szájjal lestek.Néhány lány meg is jegyezte h "új beképzelt" ez nem esett valami jól de nem érdekelt hisz fő az EGO.Amugy visszatérve Ericcére ő egy emo méghozzá elég helyes.Megérkeztem az órára még csak pár ember volt ott meg Hagrid a tanárunk eléggé nagy darab volt én kb a csipőjéig értem azzal a nagy magaságommal.

Hát ez... hű... :shock:

-Szép Napot Hagrid!!-köszöntem vidáman neki valahogy feldobott a kvidics.Hagrid gyorsan felkapta a fejét és odaintett magához.

-Szia!Te vagy Shenon ugye??Figyelj itt olyan állatok lesznek amiet még Mugli szem nem igen láthatott szal az első orákat inkább a háttérbe tölcsed ha gyenge idegzetű vagy.Amugy üdvözöllek a Roxfortban.Na siess a többiekhez mindjárt elindulunk.

Ó, milyen karakterhű Hagrid! Figyelj ide, Shenon, ha már itt vagy mugliként, méghozzá úgy, hogy kapásból a hatodik évfolyamban kezdesz, annak ellenére, hogy varázsolni se tudsz, akkor inkább bújj el a hátam mögé, oké?

-Hogy telt a napod Harry??..Hallottam valamit majd vacsora után beszélünk??-kérdeztem.-Hermy meg Ron ti meg legalább egy sziát nyögjetek ki nekem pls mert valahogy non jól esik.-Szai-mondta Ron nem lácott valami örömtelinek de nem foglalkoztam vele.

Hát... Ron nem tudta azt a sziát kinyögni...

-Nem vagyok Hermy!-mondta dühösen Hermyke!-De nekem az maracc.-mndtam-Skacok hagyátok már abba!!Amugy jól telt eddig..és a válaszom persze!-mondta Harry.-Nah megyek látom jönnek a srácok.Tényleg jött lefele Crak Monstro Bill Draco Tom és tüllök kicsit meszebb Pansy is.

Aztat kérdezném én itt mostan szíves tisztelettel tülletek, drága adminkollegák és kolleginák, hogy ha a Pansyt egy traktorkerékre ültetnék e rája, akkor gyorsabban leérne ja Dracóék előtt, ugyi?

-Beléd meg miütött hisz eza tyúk a kis Tracskóval van!! (Mintha kicsit traccsolna...) És halottad h nevezett??Kész csoda h nem Sárvérűzött le mint a kis barátja!!-mondta olyan dühösen Hermione h a szemüldöke ugy egymásba fort h egy hosszu csíknak lehetett látni.

Hermione - a traccsolós -, olyan mérges volt, hogy előkapta zsebéből a forrasztópálcát, és érzékeltetni óhajtván dühének mértéket, összeforrasztotta a szemüldökeit. Én ezek után már csak arra lennék kíváncsi, hogy hol a szemüldököm...?

-Helokka csávókák!-köszöntem olyan nagy vigyorral h a szám szint a fülemig ért.

Ennek ilyen liftezős feje van.

Draco olyan jól smárolt h azt hiszem h a karjai között fogok elolvadni.abba hagytuk.

- Draco, ez olyan jó, hogy inkább fejezzük be!

Mikor megfordultam h mosolyogjak láttam h Harmione mutogat ránk és Ron meg csak les ki a fejéből Hermy és arry veszekedtek.Minden bizonnyal rajtam.Visszafordultam Draco megölelt és a fülembe sugta h szeret.én meg vissza :D Elindultunk lefele a kunyhóhoz Malfoy keze és az enyém össze volt kulcsolva melttem Bill jött aki a másik kezembe belekarolt Mögöttünk pedig a többiek..

Van egy olyan érzésem, hogy ezzel az íróval lesz még gondunk.
Jah, és a legnagyobb poén:

7. rész másodikf ele

Az írónak még egyetlen sora sem ment fel, de őt ez nem érdekli.

Ami viszont fura, hogy a nyelvezete, stílusa nem hasonlít annyira az előzőhöz... Vagy azért, mert az még tényleg nagyon első mű volt, és régi, vagy azért, mert nem ugyanaz a személy írta. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:19 
Fanfic-faló

Drachiss is gyilkolja a népet:

Leírás: Pansy Parkinson és Draco Malfoy a fő szál [sajt álláspontból]

A késői időpontra való tekintettel már nincs erőm ementálikereket hányni...

feltűnik a hagyományos Harry-Ron-Hermionetrió is....

Hozzáteszek új szereplőket (lásd. Hermionetrió), van akiket kihagyok... nem nagyon lesz köze a HP cselekményvázlatához. Hatodik évesek.

Éppen moderálom ezt a sztorit... zokni van a lábamon. Asszem elutasítót kap.

Draco a szemeit forgatva bemerült a vízbe, aztán kelletlenül kimászott a vízből.

Az író nem ismétli a szavakat ismétli.

- Oké mama, ébren vagyok, ne parázz!
- Pansy! Ne beszélj így! Ezért az illemórák és a többi?!

És a kedves mama hogy beszél? Vagy ő nem illemórák és a többi?

- Olyan vagy mint akit megtéptek. Egy picit adhatnál magadra! – és gyors pálcamozdulatokkal helyre tette lánya kinézetét.

Felrakta a polcra.

- Ő is csak kihasznált, mint mindenki más! – csattant fel a fiú. – Vedd már észre, hogy mindenki csak átmegy rajtad!

Elvégre ő is - mint mindenki más - csak egy úthenger...

- Igazán leszokhatnál erről! Anyádat is a sírba viszed ezzel, és engem is, annyira nem kisasszonyos. –fanyalgott Draco.

Jah, inkább ténsasszonyos. Itt mellesleg arról van szó, hogy Pansy imád kérődzni a rágón. Mindig mondtam, hogy egy buta tehén.

Draco és Pansy a prefektusi jelvényét is kitűzte.

Eggyé lényegültek...

Lassulni kezdett a vonat és befutottak Roxmortsba. A fiákerek szokás szerint felvitték őket a kastélyba. A lakoma után Pansy felszólította a gólyákat, hogy kövessék Dracót és őt. A klubhelység eleinte zsúfolt volt, aztán egyre többen kívántak jó éjszakát, és mentek el aludni.

Pluszpont a tőmondatokért.

Aztán volt nálunk egy vacsi… Tom megkörnyékezte őt. Elég cikire sikeredett a szitu, mert Pansy csúnyán visszautasította.
- Tom? – nézett értetlenül Blaise.
- Ehh… Voldemort.

Draco összespanolt a nyáron Voldival, már ilyen bensőséges a viszony, ohh jeee.

- Blaise! Tom direkt megkérte, hogy nézzük el neki ezt a régi világuralmas bakiját,

- Gratulálok! Na jó, én lépek, még meg kéne célozni Pansyt.

És akkor Draco megcélozta Pansyt, a távcsöves csúzli mögül leselkedve a mit sem sejtő lányra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:17 
Fanfic-faló

Draco Malfoy:

Nos mivel nekem ez az elsö írományom szeretnék sok kritikát. Nos Ron és Hermione járnak és szakitanak és itt jön a képbe Piton. Hermione megbetegszik... többet nem árulok ell

Ell ne áruld!

Egy őszi estén a grimauld tér 12 tombolt a vihar csapkota az ágakat az ablakoknak.

Kérnék telefonos segítséget!

Harry Potter ült a kandaló elött egy pohár bór társaságát élvezte, amikor megjellent elötte Ginny aki már, felönt nő volt 24 éves.

Harry bórt iszogatott, mert ő már csak ilyen volt. De aztán megjellent Ginny, akit már felöntött valami nő, gondolom őt is bórral...

.- Harry beszélnünk kellene egykét dologról, van egy hírem -Igen és pedig miaz a nagy hír kérdezte Harry. – nos hát gyereket várok ugye nem haragszol? Kérdezte Ginny. Miért haragudnák Ginny én csak örülni, tudok neked és a babának, mosolyodott el Harry és megcsókolta a feleségét, közben egyre többen jelentek meg a házban a vacsorára. Molly azzal volt elfogla hogy finomabbnál finomabb ételeket készítsen a vendégeknek.

Nem kell ezen sokat tökölni! Röviden tömören! Figyuzz, Harry, gyerekem lesz. Nem gáz, ugye? Nem, Ginny, tök kúl, induljon a banzáj!

Ezekben, a percekben kell megjeleniuk Ronak és Hermionénak gondolta Harry. És ebben a percben megjelent Ron és Hermione kézen fogva, nagyon örulteknekik a többiek.

Mert ennek a Ronak és Hermionénak így kellett lennie. Tudták ám, hogy jönniük kell. Mert ha Harry azt gondolta, hogy nekik meg kell jelenniük, akkor ők sem tökölhetnek, menniük kell...

–na és mióta vagytok együtt? Tette fel a kérdést Ginny. -Kerek 3 hónapja! Jelentette ki Ron nagy buszkén, Hermione csak mosolygott.-Na és veletek mivan? Kérdezte Hermione gyorsan mást témára szeretett volna váltani.

Három hónapja nem találkoztak, de most Harry első gondolatára megjelentek... Arról nem is beszélve, hogy Hermione valaki mást témára váltott...

– Mi kitűnően vagyunk főleg, most hogy Ginny gyereket vár mosolygót Harry.

Ginny gyereket vár mosolygót. Hermione meg baglyot fancsaliképűt...

Harry gondolkozott hogy el mondja-e Ronéknak Pitont, és kénytelenvolt mer Lupin állanadoan azzal, zaklatta, mikor mondja el nekik

Elmondani Ronéknak Pitont?
Harry nagyot sóhajtott, aztán kinyögte:
- Piton.

-Jólvan elmondom majd vacsora után rendben? –Rendbenvan de ha nemmondod ell nekik kénytelen leszek nekik én elmondani, jelentette ki Rémus. –Ron, Hermione szeretnék nektek valamit mondani, mondta kicsit zavartan, de látta Lupin pillantását és inkább ugydöntött hogy elmongya. – Mit szeretné mondani haver? Mondta Ron – Hát, azt hogy szóval –Bőgdmárki erősködött Ron.
-Najó Piton hivatalosan is csatlakozott a rendhez, és Dracoval együtt.
-VÁÁÁÓÓ ámult Ron -Azt hittem, hogy szóval nemis állmotam hogy megérem azt a napot, amikor Piton és Malfoy is csatlakozik hozzánk, suttogta Ron nehogy valaki, meghalja. – Ugyan Piton mindigis a jó oldalon állt ezt Dumbledore is mondta. Méltatlankodott Hermione. – Miért véded állandóan csattant fel a két fiú.

- Megbeszéjjük a két hülye előtt, hogy elmondom nekik, úgyse értik, vágod Rémus mondta Harry.
- Ja, de tényleg monggyad már el felelte Lupin. Ron és Hermione hallgattak, mert nekik itt nem volt szerepük.
- Na monggyad. Bőgd ki, hallod
- Múúú mondta Harry.
VÁÁÁÓÓ! súgta Ron, nehogy valaki meghaljon tőle.

-Azért mert… nemtuta befejezni a mondatott, mert épp Dracó lépett be a konyhába mögötte Pitonnal. – Ááá profeszor örülök, hogy látom. Mondta Ron nagy képuen.
-Szevasz Potter köszönt Draco egy igen nagy vigyorral a képén, míg megnem látta Ront.-Mivan Weasley már köszini sem tutsz? Kérdezte éppesen. – szia Dracó! Köszönt jó hangosan Hermione.-Nahát Granger teis itt vagy?-Képzeld, itt miért hol lennék?
-Weasley gatyájában. Jellentete ki jó hangosan úgy, hogy még Pitonis meghallota a sarókbann.

DM a sarókbann nemtuta eldönteni, hogy köszini akar vagy nem tutsz éppesen kérdezni...

Ron elvörösödött Hermione semmi jelét nem adta megzavaródásának, Pitonak feltűnt hogy nem nagyon foglalkozik mostanában semmivel csak a könyvekell, még Draco megjegyzésére se reagált vajon csak gondolkodik vagy nem érrá ijenekell foglalkozni.

DM viszont egyre több jelét adja a megzavarodásnak, mire a családja próbál csak a tévévell foglalkozni, és nem a számítógépes őrülttel...

Ám ekkor mindenki megrökönyödésére Hermione felpattant és lekevert egy óriási pofont a szőkeségnek. - Hermione mire volt ez jó? Kérdezte Harry. – Nemtudom elegem van most bocsásatok meg egyedül, akarok lenni és kirohant a konyhából. – Milyen szép piros az arcod Draco, jegyezte meg Harry. – ott egy szép kéznyom a jób arcodon és mindenki elnevette magát kivéve Pitont.

Most bocsásatok meg, de szép piros folt van az agyam helyén és nevetek...

Hermione ült az ágyán összekuporodva és sírt nemtuta miért de szerinte ugyvolt a legóbb, ha kisírja magát majd jó negyed óra sírás után visszament a többiekhez és beszélgetett legtöbbet Lupinal beszélgetett és oda ment hozzá Ron.

Ugylenne a legóbb, ha (Hermione) legózna (s)írás helyett...

.- Figyelj Hermione nemtudom minkaptad fel a vizet de, lazulj ell probáj szórakozni egy kicsit. – Nem látod, hogy épp azt készítem

=)) Ez a tipikus esete annak, mikor valaki hisz a wordnek!
Épp azt készítem, vágod?! Az ellazulást!

-Nemérdekell! Sziszegte Ron arcába elegem, van belőled minid csak a kvidics meg a pénz, meg más nőkőn jár az eszed nemond hogy nem vettem észre, amikor flörtöltél azzal a kis libával!

És Ron minije ekkor belibbent a kviddics és a szenvedély és a pénz közé... furcsa szenvedélyei vannak, nem?

– Ez a bajod, Merlinre! Komolyan mondom nemhagytsz élni mibajód van neked, azzal hogy mással flörtölök? Komolyan nem érted Ron?-Mit kéne értenem? Hermione lángolt a duhtöl.- Levicorpus! Kiáltotta Hermione suhintott egyet a pálcájával - Ááá Ron a levegőbe emelkedett.

Áááá, nem is Ron volt...

Mindenki értetlenül bámult hol Ronra hol Hermionéra akinek könnyfátyol jelent meg a szemében és elkezdtek lefele folyni az arcán.

Hermione kipiszkálta a szeméből a könnyfátyolt, s lefolytak az arcán.

– Nemérdekelsz többé hagyál békén szakitok veled és a döntésem végleges elegem van, abból hogy hajnallók hajnalán jársz haza! –Igen és zavar, másokat jóban érdeklődnek irántam. - Nemérdekelsz mostmár többé Ron nemis tudom, hogy szerethettelek még de, most már szabad vagy azt teszel, amit akarsz! Piton tudta mifog ezután következni így gyorsan odament és meg fogta a kezét mielöt az lendulhetett volna. – Netted meg hidel nemszabad nem érdemlimeg akármit tett. Hangja keményvolt de mégis lágy hangzású, Hermione sírni kezdett Piton most tényleg sajnálta a lányt nemtuta miért de valamit érzet a lány iránt.

Dobpergés. Önök Ron és Hermione vitáját látták, hallották.

-Jólvan minden rendben lesz –Semmisem lesz rendben mindenki, utál, azért mert sárvéru vagyok, szipogta. –Lupin hozide egy nyugtató főzetett szerintem jót tenne egy Ms Grangernek. – nem kell, jobban vagyok csak egykicsitt mérges, vagyok és fáradt.

Lupin hozide a sárverunek egykicsitt valamit...

–rendben van, megbocsátok de akoris nagy köcsögség volt tőled! - mondta Hermione szolidan és nőiesen.

-Gyertek kész a vacsora! Szolt ki Mrs. Weasley a konyhából. A bacsóra viszonylag jól telt mindenki beszélgetett vidáman kivéve Hermionét.

Imádom a következetességet...

-Hermione egyél, úgy nézel ki, mint egy zipzár kedvesem

- Ugyan, Mrs Weasley! - ellenkezett Hermione, és a fogantyúját lejjebb rántva kiszabadította néhány fogát...

Nemtudom azóta ilyen miotta kibékültünk biztos csak stres az egész

Ilyen a stres. És is stresses vagyok, miotta ilyesmit olvasok magyar ficcben...

Maga csak neszólyón bele semmi köze hozzá maga pince szökevény maga áruló csaló!

Én már nem szólyok bele...

.-Ez a híres Griffendél bátorság hátba támadni az elenfelett mi?!

Bezzeg az elenalatt! Az olyan Mardekár!

Szerintem feletébse tartozik magára Profeszor. sziszegte Hermione

Kérem az ötleteket. Ez mit jelent?

.-Á Perselus épp téged kereslek a Szt.Múngonak kellene elkészitteni ezt az ellenszer, van egyijen vírus sajnos nagyon veszélyes és már ketten bele haltak ebbe a vírusba. – Igen és mia neve? - Ebola-vírus –MI? Hökkent meg a férfi.

MI? Hökkent meg a DM... - Kéne neki egy ágyat elkészíteni a Szt. Múngoban a zárt osztályon. fanficmérgezése van.

-Hermione mindenrendben olyan sápadt vagy és kivert a víz jól vagy?
-Nem hiszem egy kicsit rosszul, vagyok ennyi az egész. Rémus és Perselus összenéztek Piton gondolkodón nézet rá, mintha valaminek a tuneteitt keresné. – Nem vagy lázas? És a kezét a homlokára tette de nemérzet semmitse mert túl meleg volt a keze –Perselus nézd meg te, mert én nem érzem hogy melege, mert meleg a kezem. Piton közelebb lépet és kezét a lány homlokára tette homlokát összeráncolta és sóhajtót egyet. – Mikor volt beteg utójára Ms. Granger? – Nemtudom aszthiszem 3 hete de mienek a jelentősége? Kérdezte de a hangja el-elcsuklott. Ekkor olyan hirtelen akart mozdulni, hogy megszédult és Piton karjaiban kötött ki a férfi alig tudta elkapni így az arcuk csak pár cm-re volt egymástoll. Khm… Lupin segítenél Ms. Grangert valamejik szóbába vinni, hogy megvizsgálhassam? És azzal elvonultak az egyik szobába.

Nem aprózzák el. DM nem gondolt semmit, mikor Rémus és Piton megpróbálták megnézni, hogy melege...

És most, magam mögött hagyva ennyi jellenetett, megyek alszom inkább. Jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:14 
Fanfic-faló

Draco Malfoy:

...és közben a sós könnyeim végig peregtem az arcomon megállíthatatlanul, kegyetlenül.

És közben átlényegültem könnycseppekké, hogy végigpereghessek az arcomon, s olyan filozofikus lehessek, mint Arisztotelész sem...

Édesanyám gyűlölködve tekintett rám, úgy, mintha egyenes én szúrtam volna szuronyt apám mellkasába.

Pedig a ferde én volt! Esküszöm!

Feszült csönd volt, majd néhány élettel taps hangzott fel, s rövidesen az emberek elindultak a kijárat felé.

Néhány halállal meg ujjongás...

Lehetséges, hogy ritkán lesz frisselve!

:shock: Az agyam el lesz dobalva.

Csak úgy repültek a forró, augusztusi napok, eljött a holdtölte, majd el is múlt.

A holdtölte, mely valóban nagyon fontos a történet szempontjából. Eljött, elmúlt. Puff.

Drachiss:

Leírás: Ez a kis történet egy este a nővérem segítségével történt.

Jujj, de izgi, megtörtént történetnek lehetünk szemtanúi!

Sziasztok, üdvözlek téged a roxfortban.

Mi itt ketten én eléggé furán nézünk...

El tudtad volna képzelni a roxfortot a 21. század formájában?

Nem. Milyen formája van a 21. századnak? Kocka?

Szeptember 1-je van, indul a vonat roxfortba. Mindenki felszállás üvöltőt a kalauz

Úgy üvöltőt, hogy szinte süvöltőt.

Harry érkezet meg először a névre szólókabinba utána Ron és Hermione.
-Sziasztok, srácok hogy vagytok? (Hermione)
-Jól.(Harry)
-Figyu egészen jó ez a fütöt vonat nem?(Ron)

- Ugye, milyen frankón tud párbeszédet írni a szerző? (Drach)

-Jólál a roxfortnak a 21. század arca.(Ron)

Látom magam előtt, ahogy a kastély elszalad a plasztikai sebészetre, kezében egy fényképpel a 21. századról, és követeli, hogy neki is olyan arcot faragjanak.

-Igazadvan Ron minden ecerüb így.(Harry)
-Már csak a tanárokat kéne tüntetni!(Ron)

Tanárokat tüntetni? :-? Vizualizálom, amint a diákok egy hatalmas táblára felszegezik McGalagonyt, és a megtépázott tanerő ruhájára rávésik Flitwick nevét, kiállnak a suli előtt placcra, és fennhangon harsogják sérelmeik - tüntetik a tanárokat, tanárokkal, tanárokért. Tök ecerü.

-Tiszta hülyeség ez az egész 21. század!(Hermione)
-De miért Hermione töklasz ezaz egész!(Ron)
Ezek után tovább ment a vonat.

Mert amíg ezt az élvezetes témát kitárgyalták, a vonat egyhelyben állt.

5 óra út után megérkeztek roxfortba. Hagrid kiöltözve megjelent a színen és köszöntőt, mindenkit és kíséretbe mindenkit.

:shock:... MI VAN? Durván tizedjére bontom szótagokra a második mondatot, de még úgy sem világos.

Odabent meleg volt és csilogot minden és szólt a zene.A mozgó lépcsők gyorsan felvitt mindenkit a hálóhelységekbe.

És még egy író, aki mozgólépcsőkké degradálja a roxforti döcögős csúszdákat...

-Aszt illeti nem is rossz ezaz egész.(Ron)

Ami aszt illeti, Nagini voltam, szevasztok.

-Ahogy mondod Ron.(Harry)
-Minden anyivalmásablet, az egész.(Hermione)

Az "anyivalmásablet" szónak többször is nekifutottam, mert nem bírtam felfogni, hogy milyen almás micsodáról beszél az író...

-Milett más itt.(Ron)
-A kinézet talán, a dolgok, na, azok megváltoztak, de a tanárok azok nem változtak.(Harry)
-Igaz azok nem változta, de miért nem?(Ron)

Hát ezt már sosem tudjuk meg...

Nosza, indulás tovább a hálótermekbe érve az álak lebomlásának áradatát lehetet megcsodálni az egész szoba olyan volt, mint egy 5 csillagos szálloda szobája, fönt a vízágyakkal és plazmatévékkel körbevet szobában mindenki csak ámult és bámult, de sajnos ez nem feledtette el velük azt a gondolatot, hogy holnap kezdődik a tanítás.

*Az ála lebomlott, az elméje pedig megbomlott*

Másnap reggel 8:00-kor kezdődőt a tanítás 1. óra bájitaltan Piton a szokásos mogorva hangulattal jöttbe az órára.

Pipsi karon ragadta mogorva hangulatát, és becsoszogott vele tanítani.

Ront, ahogy lehet is merni hozzot egy videojátékot és egész órát játékkal töltötte az egész órát, de persze ahogy tavaly is mostis rajta kapta, de nem akárhogy Ron elkiáltotta magát így /EZAZ 10000000 pont huhu!/.

No comment...

Na, képzeljétek el Piton arcát ezek után olyan vörös lett, mint Piroska köpenye. Ron persze 3 óra büntetést kapott.

$fal

Folytatása következik

Biztos...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:09 
Fanfic-faló

Luna Aurora:

egy igazi újítóval van dolgunk... részletek a leírásból:

Mi lenne, ha a Griffelnélesek jóban lennének a Mardisokkal, a Mardisok pedig kebelbarátként kezelnék a Hugrabugosokat és a Hollóhátasokat? De akkor már tegyük fel a kérdést: Mi enne, ha nem is lennének házak?

itt feltettem a kérdést h minek is a Roxfort egyáltalán? meg ez az egész világ? és azt hittem, nem fogja jobban fokozni
tévedtem

De ami még jobb, mi lenne, ha mindezt összevetve a hatodikosokat és az ötödikeseket egy szuper osztálykirándulásra invitálnánk?

...

Persze az osztályfőnökök sem maradhatnak ki a buliból, szóval, szansájn, bícs és szabálysértés minden mennyiségben!

az, igen, szansájn, az feltétlen..

A kviddicset is felkavartam egy kicsit: van fiú, és van lánycsapat, és nem házak szerint, hanem az egész Roxfortból vannak beválogatva a játékosok. További érdekesség még, hogy valakinek megváltoztattam a hajszínét, de szerintem illik hozzá, mindegy majd meglátjátok!

nem arról volt szó h nincsenek házak? következetesség rulz

- Jaj, nem rád értettem, te tetszesz, komolyan! A hajad a legjobban!

---

-...De McGalagony valami teljes képtelenséget akar velem kifejtetni vagy egyméteres házi dolgozatban, mert te elvileg értesz a mittudoménmilyenvíziizéknek a párzási és átváltozási folyamatához.
- Ja igen, a háromfejű siklótörpék!

*visítva nevet* mert Hermione ehhez is ért! =))

---

És igazad volt, bevallom, nem szerettem úgy Adamat, mint ő enegem, most már belátom.

azt hittem elgépelés, de nem, végig Adamat

mellons:

Leírás: Apró szemelvények a roxfortosok életéből, kicsit modernizálva:-P Nem, nem mondanám, hogy kicsit. Például: hol buliznak esténként? Vagy mi történik a szobákban? Amit Rowling néni kihagyott, azt a fantáziám segítségével pótoltam, persze saját párosításokkal, meg sötöbö...

- Demelza! – Ginny türelmetlenül keresgélt a szekrényében, barátnőjétől segítséget kérve. Az említett éppen a fürdőszobában sminkelte magát. Péntek este hét óra volt, és a lányok barátaikkal együtt éppen kocsmázni készültek Roxmortsba, természetesen tilosban. Elég nagy fős kis csapatról volt szó, és ennyien elég nehezen lehet kijutni egy koleszból, amit mágiaészlelő bűbájok védenek.

Igen ám, de a szőke, bár hülyének egy kicsit sem mondható Hermione rájött, hogy egy cseppnyi mágia használata nélkül, a sunyi, osonásos, ’’ablakonkimászós’’ módszerrel is simán megoldható. A lányok szobái a földszinten voltak, úgyhogy nem kellett hozzá nagy erőfeszítés. Persze nem mindenki egyszerre mászott, de úgy hármasával.

- Mi van?! – kiabált ki a füriből Demelza.
- Nincs véletlenül egy gumid?
- Nincs, mind elfogyott.

- Úristen, ti nonstop eksönöztök Ritchievel? Hétfőn vettél, nem? – hüledezett Ginny. Erre aztán a félig kisminkelt Demelza is kilépett a fürdőből.
- Dehogy nonstop! És az amúgy is csak három darabos volt – a lány nemleges válasza nem volt teljesen igaz, pedig alig három hete jöttek össze Ritchie Cote-tal. De hát így van ez, valakinek könnyen megy, van akinek kevésbé

Hát ja, így megy ez. A Griffendél torony a földszintre került, Hermione szőke, a lányok kocsmázni járnak, és állandóan szexelnek... Mi jöhet még?

---

Leírás: Pótlás! Sikeresen eljutottunk odáig, hogy javítani tudjuk az elrontott feltöltést. Ehhez kellett az is, hogy mi észrevegyük, mert sajnos nem szólt senki, csak az admin, akinek a levelét persze nem néztük meg, csak hetekkel később. Hát na... no comment. :)

Hát na, ez valóban no comment. Senki nem szólt, CSAK az admin. CSAK az a szegény admin szólt. Hej. És persze, hogy ne nézzétek meg az e-mailt.

---

Leírás: Úristen, ez a 6. próbálkozásom hogy felrúgjam ide... Drukkolok magamnak... Szóval, folytatódik a globális felmelegedéssel egybe eső történet Lilyről, aki tudott célozni, meg színezni, meg írni is. Éljen. Béke.

- Peace, and love, Lily! Miért vagy ilyen morc? Holnap jön Michelle!
- Nem érdekel se Michelle, se a világbéke. Rohadt világbéke.
- Nyaaaa, Lilycsááán!***
- Fogd be. Utálom a nyivákoló japán libákat.****

********Na, meg még pár. ***** Hát mi van ma?

---

- Nem kell sajnálnod – jelentette ki Koram hirtelen. – Tényleg. Lehetne rosszabb is.
- Mire gondolsz?
- Végül is, ágyban fekszem a puszta föld helyett, és nem fáj semmim. Csak éppen nem tudok mozogni.

Milyen szép is az élet. Csak totál lebénultam, semmi gáz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 19:03 
Fanfic-faló

mellons:

A kisfiú egyenes testtartással, lépett ki a többiek közül, és ült le a székre. A Teszlek Süveg még rá sem került a fejére, amikor kimondta a házat: - Griffendél!

A teremben mindenki – még a keresztfia is.
De mit könyörgöm? Befejezés? Dracót a csata helyszínén kapták el, és vetették kihalgatás alá, de végül Harry Potter megmentése miatt törölték a vádak alól, és visszatérhetett az iskolába

Még mindig egy l-el és egy füllel hallgat, és a törölték a vádak alól is érdekes leírás a felmentették helyett.

A férfi minden vágya, hogy elhalássza Ginny Harrytől. Ginnynek döntenie kell: Harry vagy?

:)) Nem, nem vagyok Harry, inkább Ginny maradok, de kössz a kérdést. :lol:

Más. Leírás:
Az oxymoron két ellentétes jelentésű szó összekapcsolása valamilyen logikai vagy érzelmi egyezéssel, általában egy jelzős szerkezet alkalmazásával. Pl: napsütéses éjszaka, keserű méz, hangtalan zaj, gyűlölök és szeretek, nem lelé honját a hazában, vagy a Tűzbe dermedt Merengő, amit mindenki olvasson el aki nem akarja hogy lerúgjam az agyát...

Na mit szóltok? Ezek után elolvassuk?

- Harry, beszélni akartál veled?

Naná, elbeszélgetek én saját magammal, Ron.

- Beszélni szeretnék veled, de nem akarom, de egyelőre nem szeretném, ha Ron is megtudná.

Jáj, mamám. :lol: De nem akarom, de talán mégis megkéne, de pedig nagyon lusta vagyok, de azért egyelőre elgondolkodom rajta, hogy de mégis meg kell írnom azt az elutasítót.

]Dumbledor professzor a szobájában ült, Persus Pitonnal beszélgetett. Egy hangra lett figyelmes. Először nem értette, - hisz ez egy női hang- gondolta. Aztán hírtelen:

- PERSLUS! AZONNAL…A PARKBA! – kiáltotta, és korát meghazudtoló módon iramodott neki. Pitonnak eszébe sem jutott akadékoskodni, bár nem értette mi történik.

Hát nincs egyedül. Én sem értettem egy eseménysort sem. Nem mellesleg Perselus a fejezet folyamán talán egyszer sem volt önmaga, helyette Persus, Perslus, és anyám kínja mi még. De Dumbledore sem járt jobban...

Drachiss és a romantika:

Ó, lelkem harmatos rózsájának puha szirmait cirógatja a szerelem bizsergető fuvallata...

A Harry Potter könyvek szereplői és világa kizárólag J. K. Rowling teremtő fantáziájának gyümölcsei.Én csak kölcsönvettem őket a magam és mások szórakoztatására.Megírásukból semmi anyagi hasznom nem származik.

Nah, itt már kinyílt a csipám...

Későre járt az idő, de Yvonne Lennox még ágyán ült.Pár perccel később már az igazak álmát aludta.

Nah igen, a fic kezdődhetett volna úgy is, hogy kapásból alszik, de akkor hová lennének az ilyen gyönyörű váltások?

Álmában egy fekete, göndör hajú fiú szerepelt.Nevén:Sirius Black.

Nah, itt már tudtam, hogy nem csak a szóközök miatt megy az elutasító...

Tudta,ez az álma nem valósulhat meg,
mégis vele álmodott.Egyszercsak fölriadt.Fölkelt, megnézte hány óra.4:30.Vissza is feküdt.Próbált visszaaludni, de nem tudott.Pedig próbálkozott mindennel, de nem sikerült.Egyszercsak valaki kopogott
az ablakon.

Ha ezer évig élnétek, akkor sem találnátok ki, hogy ki kopogott...

,,Sirius" (Oh, hogy én erre nem jöttem rá!)-gondoltam.Kinyitotta az ablakot, majd megszólalt.

E/1, E/3, és még mindig nem vagyunk a negyed oldalas fic felénél.

- Gyere!De nehogy zajt csapj!A fiú ,,bement".
- Figyelj Yvonne!
- Igen?
- Én szeretlek!

- Figyelj, Mary Sue!
- Igen?
- Én nem szeretlek!

- Azt várod,hogy higgyek is neked Black?
- Igen.Gyere, ülj fel a seprűmre! - azzal megfogta és felrakta a seprűjére.

Ohjeee, extraszuper tenyészbika Sirius rulez! Nem cicózik, már az első randin előveszi a "seprűjét".

- Ne! - kapálozott a lány - Azonnal tegyél le!Nem hallod? - ekkor azonban már késő volt.
A lány és a fiú már az ezüst holdsugár fényében repültek.Fél óra repülés után megérkeztek.

Yvonne és Sirius boldogságban úszva szelték át az eget. Arcukra halovány pírt csent a szél, ám ők nem törődtek vele, rózsaszín ködfelhőben hancúroztak érzékeik. A fiú szorosan a lányhoz tapadt, kezével csípőjét ölelte, vigyázva rá, nehogy egy-egy élesebb kanyarnál leessen a kedves a seprűről. Mikor megérkeztek a tágas valahova, lassan ereszkedtek a földre, miként az angyalok tennék. Amint földet értek, Sirius messzire hajította hőn szeretett Kométáját, majd térdre vetette magát az éteri fényben ragyogó Yvonne előtt:
- Én szeretlek!

Egy réten álltak amely fölött az ég narancssárgásan festett.
- Figyelj Yvonne! - kezdte a fiú újra - Én még soha nem hoztam ide lányt!Észrevehetnéd
hogy téged szeretlek!

Mondtam...

- Ez biztos?
- Igen!
- Szeretlek!
- Én is!Majd megcsókolták egymást.

Hol a zsepim? Hát a lavor? $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 18:56 
Fanfic-faló

Drachiss, Gyűrűk Ura, vámpírok, stb:

Hosszú és keserves út után nagy nehezen Frodó eljutott Völgyzugolyba. Ebben nagy segítségére volt Vándor. A sérülése miatt sok pihenésre volt szüksége. Két napig aludt. Egy gyönyörű szép Októberi napra virradt Völgyzugoly. Évszakhoz képes nagyon jó idő volt. Frodó amint felébredt kiment egy erkélyre és végig nézett a völgyön. Majd meglátta barátait. Nagyon örült hogy a másik három hobbit is épségben elért ide. Frodó örömében megölelte barátait.

Drachiss modolás közben Gollammá változott. Ebben nagy segítségére volt az író. Az átalakulás miatt sok pihenésre volt szüksége. Amint felkelt, kiment az erkélyre, és meglátva a tőmondat labdával teniszező párost (Elrondot és Frodót), tüzet nyitott rájuk - rútul megdobálta őket elutasítóval.

Gandalf nem akta, hogy Frodó többet tegyen a Gyűrű ügyében.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én pl. sosem néztem Gandalfot aktának... legalábbis nem túl mappaformájú...

Elrond tisztában volt azzal, hogy milyen veszélyes a Gyűrű és hogy Szauron Völgyzugolyt figyelni.

És néha ugye nem ártana olvasni el, hogy mit írni...

Őket nem sokkal késöbb egy csapat törp követett.

Esküszöm, ez már GYU-gyalázás...

Mellettük öt tünde ült. Közében Legolas.

Ő mellette is tündék ültek. Ők is öten voltak. Középen vezetőjük ült.

Épp ma néztem meg megint a Rómeó és Júlia musicalt. Van benne az a dal, amit Rómeó énekel, mikor Mercutio meghal: Miért? Uram, mondd miért?!

-Előbb halok meg semmint, hogy a Gyűrű egy tünde kezében látnám.- mondta Gimli.

Gimli se gondolja végig, hogy mit mond, vagy csak törni a közös nyelv.

Jah, igen, a legnagyobb poént hagytam utoljára. Két részlet, összevágva, hogy értsétek:

Leírás: Mi történik ha a Gyűrű Szövetségéhez csatlakozik még valaki? Egy lány? Olvassátok el ha érdekel.

Frodó felfigyelt arra a tündére. Többek közt az keltette fel a figyelmét hogy egy nő volt. Még a tündék közt is kivételes volt a szépsége. Nyakig érő karmazsin vörös haja is különlegessé tette.

IGEN!!! Ezt is megértük! Gyűrűk ura Mary Sue! *hevesen keres egy tapsolós, táncolós szmájlit*

Az előbb már idézett szerző másik művének leírása:

Leírás: Egy lány vámpírrá válását mesél el.

---

Rituális gyilkosságok

Bevezetés

1987 –ben egy milliomos férfi kitalálta,hogy épít egy lányiskolát.A városon kívűl vett egy telket,ahol a Virginis család kastélya ált. Közel két évébe került,hogy a kastély egyes részeit felújítsa.Amikor történetünk kezdőik, 1990 szeptember 1.-jét írtak a naptár szerint.Egy csomó kislánytól és a szüleiktől volt hangos a buszmegálló. Némelyeknek ez már a sokadik évük lesz,de némelyeknek az első éve. Amanda Jhonson épp a szüleitől búcsúzkodottt,amikor a busz megérkezett.-„Amanda.Vigyázz magadra kicsim!”-puszilta meg anyja a kislányt.Apja a kezébe adta a csomagjait,és Amanda elindult a busz irányába a többi gyerekkel együtt.

Miután felszállt a járműre,elindult,hogy keressen egy helyet magának. Legelöl talált magának egy helyet.Az ablak mellett űlt le.Csomagját felpakolta a polcra. Nemsokkal később 3 lány jött oda.”Szabad?”-kérdezte a szőke leányzó. Amanda csak bólintott. Az út hátralévő részében nem szóltak egy szót sem egymáshoz a lányok.Amint azonban meglátták az iskolát, igencsak meglepődtek. Az egész egy kastély volt, és nem sima épület.„A tervező biztos középkori hangulatban volt”-jegyezte meg Amanda csak úgy félvállról.„A kedvenc olvasmánya biztos az Artur mondakör és társai voltak”-tette hozzá szőke társnője.A másik két leányzó bólintott. De mielőtt bármit hozzáfűzhettek volna, egy barna hajú nő jelent meg.„Kövessetek lányok.Csak sorban”-szólalt meg a nő. Az iskola kapujához egy kőből rakott gyalogút vezetett.„Mielőtt a szobáitokba kísérlek benneteket,idegenvezetést tartok”.Miközben körbe vezette őket,a nő elmesélte az iskola történetét.„1987-ben egy Phillip Mason nevű amerikai milliomos vette meg a telket,a kastéllyal együtt,melyet felújított.A kastély a Virginis famíliáé volt. 100 éve, az akkori családfő Jhonathen Virginis építettetett”-mondta a hölgy.
Az 1990-es év végén Amanda Jhonson eltűnt,s vele együtt még másik két leányzónak is nyoma veszett. Aztán egy hónap múlva megtalálták a lányok holttestét nem messze az iskolától az erdőben.

Ennyi. Dugig hibákkal, és akkor erről a hirtelen váltásról a végén már nem is ejtenék szót. Körbevezetik, aztán egyszer csak eltűnik. Hopp.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 06 (péntek), 18:37 
Fanfic-faló

Luna Aurora:

Karkaroff hallgatózik. Crak az egyik őr a Terem előtt. A másik szótlan... vagyis mégsem, ez Macnair hangja... Az pedig nem sok jóval kecsegtet. A Sötét Nagyúrról beszélnek. Vincent felhozza az ügyüket. Macnair röhög és megjegyzi: Azok ott nagyon elrontottak valamit, ha azt hiszik, hogy holnap még élni fognak! Crak nyel egyet. Fél. Nem csodálom, ezek után ki ne félne. Pedig most kapott kegyelmet, de a Nagyúr haragja néha félelmetes. A kegyelme túl könnyen elveszíthető. Sajnos.

Éljenek. A tőmondatok. Vagyis mégsem.

Nyulat akartál, s én nyúllá változtam-

Ananke:

Hát Selena egy lány, aki elég nehéz múlttal rendelkezik, pont ezért kicsit zárkozott, és túlságosan is "szabadelvű".

Meglep, hogy Selena lány, igen nagy esélye volt, hogy fiú (50%!), és sokat fogyott, vagy hogy volt nehéz a múltja?

Piton füstölögve hagyta el a bűbájtan tantermet.

Azért ilyen kontextusban én arra asszociáltam, hogy Pitonnak konkrétan füstölt a feje :D És a Herkulesből Hádészra hasonlított.

Draco Malfoy:

Egyáltalán nem tudott a könyvre koncentrálni. Túlságosan dühös volt ehhez. Egy idő után próbált a fiúra koncentrálni, hátha annak a figyelése megnyugtatja. Az ételt, amit bevitt neki, azt már megette. Vajon miért csinálja ezt? Gondolkodott magában. Egésznap csak alszik, beszélni egyáltalán nem beszél, pedig egy ilyen korú fiúnak már illett volna, és ha nem vinne be neki valami ételt, nem is enne.

Hogy is van ez? Amit bevitt, azt megette. Vajon miért csinálja ezt? Mármint... miért eszik?
Ha nem kapna enni, nem enne. De furcsa viselkedés...

- Csak nem félsz tőlem? – vonta fel a szemöldökét érdeklődve, de aztán egy gúnyos mosoly jelent meg az arcán. – Annyit akartam csak kérdezni, hogy van –e valami utolsó üzeneted a te kis Wezley patkányodnak – ajánlotta fel egészen kedves arcot vágva.

Márminthogyakkorizé? Wezley patkány? Most komolyan?

Igazság szerint a bátyámnak írtam karácsonyi ajándékkép, de úgy döntöttem, hogy feltöltöm, hátha szívesen olvassátok.

Írt valamit a bátyjának, ami valójában egy ajándék kép? Összetett egy művész lehet az író...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 20:36 
Fanfic-faló

Luna Aurora:

- Végre - mosolyodott el Elisabeth és könnyein keresztül Zamfira szemébe nézett, ami úgy csillogott mint egy rubin.

csak én érzek itt némi képzavart? xD

- Most jöttem ki a gyenguszról és már menjek is vissza?

na ezt azért már tényleg nem kéne.... *sírvaröhög*

...jégszőke tincsei játékosan ugráltak, csillámos kék szeme hatalmasra tágult...

milyen az a jégszőke?? :shock: a jég az nem színtelen?

(bepof: neeem, a jégszőke az olyan fehéresszőke, nálunk ezt így használják legalábbis :D - Luc)

egyszer ezüstkék ruhás nő, utána ezüstszőke tincsei

vizuális típus vagyok, de ezek így egy történeten belül meghaladják a képességeimet xD

mellons:

Én, a műsorvezető, azaz Lelkiismi, üdvözlök minden kedves Nézőt, ezen a gyönyörű vasárnapi reggelen. Aki eddig lemaradt volna történetünkről, íme, egy kis visszaemlékezés. Előző részünk tartalmából. Kis csapatunk hétvégi mini szabira indult. Remekül érezték magukat, ám Lily megszívatta Jamest, aminek az lett a következménye, hogy Sirius, Mr. Mindenre Fel(áll), most nem állt fel. Kellemetlen, de igaz.

- Áh, Sara! Bazdmeg! - ordít fel Black fuldokolva. Hát, az biztos, hogy nem kellemes, ha egy pohár vízzel ébresztik az embert. Nem, Sara, ez inkább egy vödör víz volt! Jajj Lelkiismi, fogd már be! A mennyiség itt nem fontos.

Hát ez kész. :)) Miben is volt ez a Lelkiismi dolog? A Némóban, nem? Az a szenilis, dilis kék hal. Hogy is hívták...

(mellesleg ilyen kevesen tudják leírni helyesen a baszd meg-et? vagy csak túl kulturált sz-szel? - Luc)

Egy egyperces Edward érzéseiről!

Ebben az a legjobb, hogy egy normál, jó pár oldalas történetről van szó. Ezért ha egy perc alatt el tudja olvasni, nagyon ügyes. :)

- Akkor inkább kockáztatod, hogy elmondod neki az igazat és Lestrange pedig elkapja?!
- Nem, dehogy – ráztam meg a fejem. – Azt hiszem, egy kis füllmentés belefér…

Hehe, hova menti a fülét? :lol:

Drachiss:

Hát ezt én nem értem...

Cím: Ha egy Adonisz koppan: j
Kategória: Madam Puddifoot kávézója
Jellemzők: Sötét
Korhatár: nem korhatáros
Figyelmeztetések: Nemi erőszak

Leírás: jjk

A fejezet, igen, a TELJES fejezet:

s

Ennyi. Mit írjak az elutasítóba? ttk? nm? Esetleg ss? Vagy legyek ötletes, és írjak neki annyit: "Sajnos az ABC nem tölthető fel az oldalra." ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 20:09 
Fanfic-faló

Drachiss:

Idézet:
Az Árpád High Schoolba járok

Mire javította? Na mire?

az Árpád High School tanulója vagyok

Idézet:
Mary, jó az orrod most!

És ezt? Kitaláljátok?

Mary, jobban néz ki az orrod most!

$fal

- Ha bármi baj lenne, küldjetek baglyot, Főleg ha Malfoy csinálja a balhét. - kérte a miniszter.

A két pont még oké, megszokott hiba, de a főleg miért nagy "F"? :shock:

Már rég kerülgetik a házasságot, pedig két éve járnak.

Látom magam előtt, ahogy Ron és Hermione már hónapok óta körtáncol egy templom körül...

Ron és Hermione felállt.

Ront még megértem, de Hermione... hogy?!

- Szeretnénk bejelenteni valamit. Már régóta halazgatjuk azt, amit mondani szeretnénk.

- Alaposan kifiléztük a dolgokat, és végül arra jutottunk, hogy veszünk egy halászhajót - mondta Ron.

- Draco Malfoy.
- D-Draco Malfoy? Hogy vehették fel azt a patkányt? – ordította Ron.
- Nem tudom. A miniszter személyesen jött bejelenteni. Ahogy láttam Kingsley sem örül neki.
- Biztos kémkedni megy.
- Először én is erre gondoltam. De Kingsley rájött volna, elvégre ő a miniszter.

Bizony, ez tökre összefügg ám...

Valaki kopogtat az ajtón.
- Megérkezett. Igen?
- Jó napot! – köszönt Malfoy. Csak most jött rá, hogy Ginny Weasleyvel és Harry Potterrel kell dolgoznia.
- Ti mit kerestek itt? – kérdezte Malfoy.

Miután rájött, hogy Ginnyvel és Harryvel kell dolgoznia, Malfoy annyira meglepődik, hogy alapvető dolgokra kérdez rá...

Megforgatom a hömikémet*, kihörpintem a maradék kávémat, és látványos fölállás közben kecsesen hasra esek.

Mi az ég az a "hömike"?! Nem magyarázza a végén, hiába van becsillagozva, én meg így hülyén halok meg! :roll:

Liz, aki a Siriusra vetett pillantás után rögtön földobódott

... He? :shock:

- Tudod Lily, csak egyszer fordulhat elő, hogy öngyilkos leszek. Ha bejelented, hogy férjhez mész, és a férjed nem én leszek!
- Hogy merészelj turkálni a fejemben?!

Már ugye mindenki érti, hogy miért útálom?

Azt értem, de hogy az "utálom" miért hosszú "ú", azt nem vágom.

Lány: Náthás vagyok, mert nem takartál be. Vagyis kitakartál.
Fiú: Sajnálom. (...) Miért nem takartad be magad?
Lány: Mert aludtam. Nem vetted észre?

XD

Otthon, számítógép előtt.
Lány: Mesélek egy viccet, jó?
Fiú: Ühümm...
Lány: Az unokák a nagymamánál vannak. Éppen ebéd van, a kislány csak turkálja az ételt. A kisfiú nézi. Nagymama kb. tizedszerre a kislánynak:
Egyél máááááár! - Kisfiú erre mérgesen:
Ne basztasd a húgomat, jó?????
Fiú: Hümmm... Baszni akarsz?

=))

Lány: Álmos vagyok.
Fiú: Gyere, bébi... Hadd tegyem beléd.
Fiú: Naaa... csak egy kicsit...
Fiú: Mondd, mit csináljak veled? Hogy akarod, ahhh...
Lány: NEM AKAROM! NEM ÉRTED?
Másnap.
Lány: Ma megfogtam egy József Attila-kéziratot!
Fiú: És nedves lettél?

Eskü', szinte fáj, hogy el kell küldenem... XD

Istenem ad, hogy épségben túléljük ezt!

Istenem, könyörgöm, két dével add...

Az bizto, hogy elmenne egy mese könyvbe.

Vagy nem...

Így esett meg az az eset, mikor a királyfit férjhez akarta adni sorban jöttek az országból a fiatalok, s még más országokból is jöttek, mert elvitte a szél a királyfi szépségének a hírét.

A szél elvitte a királyfi szépségének hírét, meg a vesszőket is.

Ugyan is a királyfi egytől-egyik elhajtotta, mert nem találta őket szimpatikusnak.

Így Blaise hosszas gondolkozásba esett, míg rá nem jött, hogy a szomszéd faluban él egy tökéletes izmokkal meg álldót fiú.

Elment másnap a királyi udvarba, s sétálgatott az ablak alatt, míg nem egyszer egy parancsoló hangot halott a háta mögül:

Harry nem gyözött csodálkozni, hogy hogyan történhetett ez, s ekkor rájött hogy Blaise barátja nagyon jobban van Draco herceggel, hisz most is ott állt mellette.

Így elment megköszöni neki, majd Draco herceggel összeházasodott.

Blaise lett Harry király

MI?! :shock:

Harry és Draco boldogan élt, míg meg nem haltak.

(élni egy személyként, meghalni már kettőként? - Luc)

Draco Malfoy:

- Ez durva… Ja, a név. Hát, mondjuk Brigitte Lightning.
- Nekem meg, Marianne Wild.

Ti nem érzitek úgy, hogy a Brigitte Lightning és a Marianne Wild művésznév, de drágáink nem színészek vagy énekesek, legfeljebb furulyáznak? :roll:

Ananke:

Ezt a fejezetet Jessica___B___Vicious története ichlette...

Ja, Ich Ananke, már csak hogy törjük a németet XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 20:00 
Fanfic-faló

Drachiss:

Egy pillanatra megállt, felsóhajtott majd egy pillanat múlva tovább indult.

Mivel egy pillanatra állt meg, egyértelmű, hogy nem egy óra múlva indul tovább...

Nem szabad sírnod, ne adj neki örömöt ezzel…

Örörmöt okozni szokás, nem adni... Vagy én vagyok hülye?

18 - as karika...

A lány arca sápadttá vált, és sajnos tudta, mi következik.

- Ma nyugodtan kezdjük valami egyszerűvel. A kezeddel vagy a száddal? – a lány felnyögött.

- Oké, akkor legyen a szád. – a fiú megfogta a lány haját, majd erősen meghúzva, annak száját rányomta égnek meredő férfiasságára. A lány még erősebben sírt.

- Ó, ez az – sóhajtott a fiú.

Nagyszerű érzés volt végre felülkerekednie a mocskos por aljnépen. A sárvérű meg mégis használt valamire…
Az ő szájtechnikája volta legjobb.

- Gyerünk, mocskos ribanc! Gyorsabban! – a lány szája már elzsibbadt, de folytatta, mert tudta, hogy Malfoy általában gyorsan elélvez…

Igaza is volt. Öt perccel később már lihegve, száját törölve tápászkodott fel a földről.

Hát ez igazán, nagyon szép volt...

összegombolta nadrágját

Az írónak meg át kéne tanulnia, hogy miként kell beírni bizonyos dolgokat.

Az Árpád High Schoolba járok

A tervem az volt, hogy elmegyek a barátnőmhöz, Anne-hez. Amúgy 14 éves vagyok, 15 leszek tavasszal. Rövidebb, a nyakamig ér, picit hosszabb, és van benne egy vörös melír csík. Ja, sötét szőke hajam van.

Ja, és ez a sorrend is tök jó.

Este elmentünk egy kicsit szórakozni.
Ami persze egy rossz hírű bár volt.

14 évesen ugye oda való az ember...

- Tudod, kivel szórakozzál, bazdmeg?! – ordította a képembe. Na, ez még nálam is szebben beszél.
- Veled? – hergeltem tovább. Na, a pasinál itt telt be a pohár. Behúzott egy jó nagyot, az orrom egy nagy reccsenéssel eltörött.
- AÚÚÚ! – nyögtem.
- Akarsz még, kisanyám?
- Nem, kösz!
Erre viszont jobban begurult. Belém is rúgott, viszont Anne egy karate rúgással tökön rúgta, így szerencsére megmenekültem.

Micsoda izgalmak! Micsoda akciójelenet! Micsoda banális helyzet! Micsoda elképesztő naivitás és primitív életszemlélet!

Nyilván kérdezik, hogy honnan hallottam én Dumbledore-ról. Nos, akkor regélek egy kicsit.
Apámnak van egy féltestvére, Megan, aki boszorkány, és a Roxfortba járt. Ő amúgy csak 25 éves, apám 47. Anyám pedig 44. És Megan sokszor járt nálunk. 2008-at írunk amúgy.
- Elmondanád, hogy hívnak?
- Ööö… Mary Evans vagyok, uram.
- Oh, és a barátnőd?
- Anne-Mary Wheeler. Uram, mennyit írunk?
- 1976 nyara van.
- OH. MY. GOD!

Oh My God! Ebből Mary Sue lesz-lesz-lesz... *dúdol*

Mary, jó az orrod most!

Ez meg egy magyar szép mondat.

- Meg is teszem most! – mondta Dumbledore, mi meg nem rögtön fogtuk fel.

És ez is...

Lilyanjudyth:

Cím: Más, mint régen: Addig keféltek, amig meg nem haltak

Találó. :D

... beépül a MelegSzem szerkesztőségébe

Sosem lennék ennyire kreatív, ha újságot kéne kitalálni. :))

Viháncolok, mint egy igazi ribi, de nem vagyok teljesen kiütve.

No comment. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 19:54 
Fanfic-faló

mellons:

- Sirius, ha te most Lilyvá változtattad magad, kinyírlak!

Ez nekem most nagyon fájt.

Szeretnék bizakodni, de a halál után nincs semmi, nem számít, mit mond a sok vallás, ők úgyis csak a pénztálcádat esik.

Hajaj. Itt bizony összekeveredtünk kissé. :D

igaz úgy se olvassa el senki a naplóm, maximum, ha kedves szobatársam lenyúlná… (Lily, ha ezt most olvasod, akkor ajánlom, fuss, mert tőből leharapom mind a két kezed!!!)

Az is szép baleset lesz. És mekkora állkapcsa lehet a csajnak.

Az előző rész tartalmából: Dumbledore kijelenti, hogy Umbridge-dzsal nem lesz semmi baj...

Ezen még mindig nevetnem kell. Annyira idiótán jön ki, mint valami sorozatnál. :lol: Szerintem ez a lány mindig így írja. Túl sokat nézhet tévét.

– Hát, igazából helyes fiú van bőven – mondta Lavender. – Ott van például Seamus Finnigan, aki az osztálytársunk… vagy Harry Potter… de még Ron Weasley sem csúnya… na meg az eggyel alattunk lévő Kyle Bell… Reakció:
Hehe. Haha. Muhaha…

Jaja, én is asszondom. :roll:

Drachiss:

A fotelok olyanok voltak, mint amiket nagyon régen használtak volna. Sőt, még új huzatuk is volt.

Jah, mióta új huzat van, rá se mernek ülni.

Mio a sötétben nem tudta, hogy mit ábrázol, csak a formáját látta.

Igen, ugyanis az új huzat képes rá, hogy a kanapéból például fotelt csináljon.

- Csak ne ön… - Herminek kiment a vér a fejéből és tök sápadt lett meg minden.

*Drachnak is kiment a vér a fejéből, és tök sápadt is lett, meg minden, pont, mint legutóbb, mikor ugyanezt olvasta ugyan

Piton felvágta a fejét

Mostanában mindenki horrort ír?!

"A barátnőmnek kikaparta a szellem a szemét, és meghalt. Szegény. " Annyira látszott, hogy mennyire sajnálja, de komolyan... el is küldtem, hogy sajnálja még jobban egy kicsit...

...bólogat Cuddy és behajt a St. Jacob Schoolba. Éppen magyar óra van...

Csak nekem fura ez?

Luna Aurora:

- Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn! - visította valaki a fülembe, mire leestem az ágyról.

nem csodálom, én is a székről -.-'

Ananke:

178cm magas zöldes barna szemű, fekete hajú, normál alkatú átlagcsaj. Nah nem éppen... Hastáncolok 10 éve, hajlékony vagyok, csak török és rock zenét hallgatok. Van lap-topom, PDA-m és még egy csomó más hasztalan cuccom, ami csak fogja a port a szobámban. Itt van a mániám vagy nem is tudom minek nevezhető: másfél éve kezdődött, hogy érdekelni kezdtek a vámpírok, a szellemek, a démonok, a vérfarkasok és további misztikus lények.

Legjobban az tetszik, hogy a csajszi magas, zöldes... UFO? :D

De érdekes figyelni a témákat is. Bemutatkozás:

Ananke vagyok, 165 centis színváltós szemű barna hajú, alkatom átlagos. De nem is! Mert karatézok! És mindenféle zenét meghallgatok. Van egy laptopom és mp3 lejátszóm is. És a mániám, hogy béna sztorikat nézzek át a Merengőn...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 19:45 
Fanfic-faló

Drachiss:

Cím: Malfoy ok
Leírás: (most kapaszkodjatok meg) ez a story a Malfoyékról szól de belekerül a veresegyháziasszony kórus is!de csak a zene!

:shock: *röhög, mint a vesztés*

A háborónak vége,nagy küzdelmek és sok halál árán de Voldi végül kifingott.

Jah, feldobta a talpát a csóka. Kipurcant. Elgyíkozott az örök vadászmezőkre az a szerencsétlen. Megleste a macit a málnásban, a bundás meg letépte a fejét. Kinyiffant.

Draco jólle hordta Crackot!

Darabokban. Azt a drogos mindenségit neki!

-mondta és közbeszólt,én félbeszakadok.

És a történet a második bekezdésben valami horrorisztikus irányba fordul...

Luius a szobalány után rohant!Jól kitömte a lányt!

=)) Elképzelem Luciust, mint a 102 kiskutyában Monsier Le Nyúz (Gérard Depardieu), ilyen bazinagy bundában, házimanóbőr csizmában nekikezd faforgáccsal kitömni a csajt... XD

Lucius berohant a wcre!Nagyon erőlködött hogy elrelytse ami,ki akar jönni!

Félreértés ne essék: Luciusnak nem hasmenése, hanem sírógörcse van...

-Ne állj a lábamon!
-Érsd meg,fiam,anyád megöl!
-Ne állj a lánamon!
-Szeretlek Dragony!
-Te szeretsz, engem...

... véresre taposni...

Mondjuk, Dragony és Luius egészen jól kijönnek, de hogy a veresegyházi asszonykórus hogy került ide, azt nem tudom, mert én még nagyítóval sem találtam meg...

---

Leírás: egy szerelmi háromszögnél nincs rosszabb. ginny halálosan szerelemes harry potterbe de valami vagy valaki megzavarja ezt a szerelmet.

Egy csúnya leírásnál nincs rosszabb. A "Shift" billentyű halálosan szerelmes a betűkbe, és nagyon szereti, ha legalább a nevek kezdőbetűinél lenyomjuk.

Ez lehetetlen!!!!!!!!!!!! Ez túl sok felkiáltójel!!!!!!!!!!!!!!!

Gondolta Ginny mikor meghallotta, hogy Draco Malfoy az új munkatársuk. Harry és ő ott álltak az irodájuk közepén. ők voltak a Varázsjátékok És Mágikus Sportok főosztály vezetői.Most derült ki, hogy ők lesznek Malfoy főnökei.

Csak tudnám. Hogy miért szeretik annyira. Az írók. A tőmondatokat. És miért nem. Tesznek. Szóközt.A mondatvégi.Írásjelek után.

A miniszter Kingsley Shacklebolt személyesen jött elmondani,hogy Draco a Bizarr Találmányok Szabadalmi Hivatalában fog dolgozni, és az ő dolguk felügyelni i rá.
--Kedd lesz az első napja!!-mondta a miniszter.-Sok sikert!!-ezt már nevetve mondta.és távozott.

- Ez igen! Nem semmi! De minek a felkiáltójel! Te se tudod! Én se tudom! Mi se tudjuk! Senki sem tudja! De a tőmondatokért is pacsi jár ám!

--Én nem dolgozom vele.-mondta keservesen GINNY!-10 perc alatt felrobban az egész iroda.

Remélem látjátok, hogy ezt Ginny mondta! Mert bizony, akármilyen hihetetlen, de GINNY mondta!

-ne légy szomorú. nekem több okom van rá haragudni-mondta mérgesen Harry.-de ezt a három hónapot kibírnunk.

Jah, és tök jól passzol a mondat eleje és vége...

--Honnan veszed,hogy három hónapig lesz itt?-kérdezte Ginny.-Mondta, a miniszter?
--Igen, mondta.Nem hallottad?
Nem. De nem is figyeltem. Amikor mondta, hogy Malfoy velünk fog dolgozni, elbambultam.
--Értem. Este a főnix rendje vacsoráján te is ott leszel?
--Igen. Ronék mondani akarnak valamit, és nem akarok kimaradni belőle. Szerinted mit akarnak mondani?
--Vajon mit?
--Szerintem azt, hogy összeházasodnak.
--szerintem is.Másról nem lehet szó.

Poén: ez a teljes fejezet... Most már szabályzat is van, nem lehetne mondjuk, teszem azt, elolvasni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 19:28 
Fanfic-faló

Ananke:

Most épp a tányéromon fekvő kolbászról eszembe jut az, hogy kedvesemmel már három napja nem szeretkeztem.

:D Slash, persze.

Nem vagyok egy érzelgős, szentimentális ember - néhányak szerint szívem sincs, akkor mivel érezzek? - de én abban a pillanatban, hogy megláttam a szőke ördögöt, beleszerettem.

XD Hát ez aztán nem érzelgősség. :lol:

Kimondhatatlanul élvezem a nő döbbenetét, egészen addig, míg ki be nem csukja maga után az ajtót.

Na most merre csukja? :D

- Na, ne. A nagy Hermione Granger beleszeretett egy mardekárosba? – tátották el a szájukat Ginnyék.
- De igen – hajtotta le a fejét Hermione.

- An, hogy vagy?
- Kösz nem. XD
*tartsunk ne válaszoljunk a kérdésre napot!*

Így hát elengedte Dracót, s kicsit zavartan, de a szemébe nézet. A szőke ázott kiskutya szemekkel nézett Harryre, aki erre rögtön beindult, és addig keféltek, amig meg nem haltak.
Itt a vége fuss elvéle.

Na jó, ez persze nem így történt, bár Harry nem bánta volna.
Szóval, itt van az eredeti dolog, ahogy történt:

A szőke ázott kiskutya szemekkel nézett Harryre, akiből még jobban előtört a megvigasztalási kényszer, de nem tehetett semmit, mert amint a szőke látta, hogy Harry őt nézi, hátra lépett kettőt, majd megfordult, s elrohant.

- Ne... - mondta elhalloan Draco.

Szegény Dracónak olyan elálló fülei voltak, hogy egész elhalloan hallott.

Draco Malfoy:

Leírás: Ez egy saját szereplős fic,ami csak a hatodik könyvig követi az alapsztori,utána csak nagyon kevés átfedés lesz a hetedik könyvel,de az első könyv előtti részek is kissé mások lesznek/lehetnek. Nos a prológus nagyon rőviden elmondja a gerincét a ficnek erre fog alapúlni az egész történet. Ja ne várjatok,állandó frissítést,mert éretségizni fogok és ingázom hétvégente Pest és az otthonom között,nincs sok szabadidőm! A korhatár csak későbbre fog vonatkozni,meg a többi jelzés!

Prológus

-Létezik egy történet,miszerint a Roxfortot egy lányról nevezték el.A történet szerint a
Roxfort alapítóköve tartja magában a lány lelkét,mert azt megátkozták egy olyan átokkal,ami
olyan gonosz,hogy az átkot küldője is belehalt.Ám ,azomban,a lány túlélte,és a Négy Alapító
úgy kívántak segíteni neki,hogy a követ elhelyezték,mint alapítókövet,hogy lelke,ne haljon
meg,hanem járjon,éljen az iskola falain belül.Nos hát ennyi,röviden a Roxfort elnevezésének a
története.Óhajt még valamit kérdezni Miss Granger?-fáradtan McGalagony professzor.
-Nos ami azt illeti,igen!Akkor pontosan Roxfortnak hjívták a lányt?
-Nem teljesen,a lányt Núvia Roxfortnak HÍVJÁK!
-Hívják?Ez azt jelenti,még most is köztünk jár?
-Ó,ez nem teljesen igaz,csak akkor jár köztünk,ha valaki előhívja,pontosabban:ha valaki a
Roxfortot meg akarja menteni,akkor megjelenik és a lehetőségeihez mérten segít.-Most pedig ha
jól hallom kicsöngettek.Holnapra kérem a Bonsaiból szemüveg dolgozatokat!

-Ó miért javúltál meg,te számítógép?Miért pont most,miért pont ehhez a történethez?-kérdezte DM.-Bizony DM.-És miért mindig olyanokkal akadók össze,akik egyáltalán nem túdnak írni?-kérdeztte megint.-Most pedig,ha jól hallottam,kicsengettek.Holnapra kérem a vekkerórából szóköz dolgozatok!

Assa:

- Caroline Aliana Piton – ez a három szó volt, ami kis híján Harry vesztét okozták.
Ekkor lépett ki az elsősök sorából egy tizenhét év körüli, hosszú, fekete hajú és kék szemű, igazán csinos lány.
...
- GRIFFENDÉL – hallották a süveget. Ekkor lett csak igazán fülsértő a csend a teremben.
Míg a lány elfoglalta helyét a társai között, többen összesúgtak mögötte.
...
- Mondd, te állsz valamilyen kapcsolatban Piton professzorral? – kérdezte Harry a lánytól.

Nem, Harry, nem áll... ~x( Mégis mi másért lenne gyönyörű, griffendéles, a trióval egykorú, kedves Mary-Sue?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 19:23 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

... erős kopogás szakította meg a tudatában fellépő szúszá állapotot.

Beeed bojsz beed bojsz a vacsiganadu vacsiganadú van *déj kanforjúúúúú *dúdol*

(*csak ha már Bob Marley, legyen is az :D - Luc)

Már nem is mondok semmit, hová túntem ennyi idre, mert tudom, hogy nincs mentslg.

Nincs. XD

Lionela:

Tsunade és Kakashi bólogatott, majd Kakashi elpukkant.

Hát nem aranyos? Szegény Kakashi elpukkant. :lol: :lol: :lol:

(animét nem néző adminjaik kedvéért, a drága író azt akarta ezzel kifejezni hogy Kakashi elteleportált, ami a a hoppanálás Narutós változata)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 19:20 
Fanfic-faló

Drachiss:

A lány felemelt az egyik asztalról egy vázát, majd nekicsapta a fiú fejének. Az egy utolsót röhögött, majd a földre rogyott.
- Ezért mással megyek a karácsonyi bálra – mondta Heroin de Danger.

*Drach De La Kokain már itt furán nézett...*

A lány sajnálatára, pont Perselus Piton jött vele szemben. Persze Perselus előre eltervezte, hogy ő legyen az első, hiszen régóta szerelt a webcamokat az egész kastély szerte, így lehallgatta a csajszit.

Miközben a bulinak lassan vége lett, Hermione rosszul lett.
Gyorsan kirohant a WC-re (vagy vécére, tökmindegy).
Ott lepisilte pálcáját, ami kékké változott.

MI?! :shock:

- Úristen, terhes vagyok!

Kirohant a WC-ből (vagy vécéből, tökmindegy), és nekiment Harry Pottier-nek, a francia Cosmopolitan főszerkesztőjének.
- Sacré Bleu! Magha még mít kheres itt? – háborodott fel a fiú/lány (nemtom).
- Harry, terhes vagyok!
- … és büdös a pálcája! Oh, mon dieu! Ez ter’es!

XD

Miután Harry megpróbálta megerőszakolni Hermit, az megcsapkodta őt egy vázával, majd ott hagyta a WC előtt (vagy vécé, tökmindegy).

Miután rájött, hogy lefeküdt Ronnal, Perselusszal, Harryvel, Dumledore-ral, Hagriddal (?) és még sok más emberrel, abbahagyta a számolást és nyugovóra tért.
Másnap véletlenül Seamus, amikor belopódzott a kémia szertárba, hogy dugjon Luna Lovegood-dal, meglökte azokat a fiolókat, melyekre az volt írva, hogy nem szabad meglökni. Így az egész Roxfort a levegőbe repült.

u.i.: csak a WC-k maradtak meg (vagy vécék, tökmindegy).

---

A teljes fejezet:

-Hol van Kiki már csak 5 perc és indulunk.Jobb lesz ha siett mert lekési a legtitkosabb kirándulást.
-Jutt is eszembe hová megyünk?Szeretném tudni hogy milesz velünk jó.
-Hát a Relytélyek Barlangjába.A legtitkosabb helyre az egész világon.-mondta közbe Kiki aki a semmiből jött elő.
-Csak hogy itvagy már azt hittem else jösz.

- Jut eszembe, hová is küldesz, Drachiss? Szeretném tudni, mi lesz velem.
- Hát az Elutasítottak Földjére. A leglátogatottabb helyre az egész világon - mondta Drach, aki Kikivel ellentétben nem a semmiből jött elő.

Ananke:

griffendéles csaj, akinek már első ránézésre nincs kint mind a négy kereke

Furcsán is nézne ki ha négy keréken gurulna... :lol:

Leszámítva Hermione "Még mennyi idő az út?" kérdéseit, és Tonks "Mindjárt ott vagyunk" válaszait.

Mennyi idő az út? :shock: Azt hittem az útnak hossza van, nem ideje. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 18:16 
Fanfic-faló

Ananke:

itt-ott nyomott szomorkás, de alapjában az az irományom áll hozzám a legközelebb. két *Memory* rész között van főhősnőnk visszaemlékezés, a többi részben csupán elmeséli az emlékeit. Hogy kinek? azt majd kiderül a végén :D

Vajon milyen mélyre nyomottan szomorkás? És kidolgozottan már nem ez áll hozzá legközelebb? Azt hiszem őt még nem világosították fel arról se, hogy a magyar egy toldalékoló nyelv...

Szertefoszlott, mint a napfényben felemésztődő hó.

Biztos én tudom rosszul, de a hó nem olvad? =))

Drachiss:

Legalább kilátok a két kis résen, amik valaha a szemeim voltak, de most…

... a füleid?

A korai időpontra való tekintettel agyhelyem még nem funkcionál és épp egy ovis mondókát kántálok magamban ezerrel.

Ott kotlottak a velünk szemben lévő üléseken és bambán bámultak ki a fejükből.

Crak és Monstro a tojásaikat költik...

körüljárt az agya

Az agy kiugra vala a fejből, és körbetipegé vala Harry.

Xellos naplója
Előre szólok aki bele mer olvasni azt megölöm!!!!!Tényleg , nem viccelek , csukd be szépen és rakd le ! .....Nem rakod le ?! Jól van te akartad, de ha megtalállak véged !!!
Nos , most hogy minden nem kívánatos elemet sikerült eltávolítani azt hiszem el kellene kezdenem nem ?
1. bejegyzés :
Mit is írjak?.......mit is , mit is? .......Áh megvan ! EZ A ROHADT SÁRKÁNY ! Nem hiszem el csupán néháy órája vagyunk összezárva és ez alatt 20-szor fejbecsapott 40-szer gyomronvágott és vagy 50-szer leordította a fejemet , pedig nem is csináltam semmi rosszat csupán megkérdeztem hogy" milyen az idő odafönt" meg még náhány dolgot de tényleg csupán csekélységek voltak, de hát komolyan mindíg olyan magasan hordja az orrát, pedig nincs is rá oka !, hisz nem tökéletes ,úgy mint én . Tehát összefoglalva borzalmas napom volt . És most is itt ülök a jéghideg kövön az idióta tepmlomukban és ami még ennél is rosszabb ÖSSZELÁNCOLVA FILIÁVAL , csak azért mert a hülye főpap szerinz rajtam kell tartaniuk a szemüket ami végöl is jogos de könyörgöm bilincs ? , 24 órás összezártság ? , EZ AGYRÉM !!!!!!!! És hogy miért ülök a kövön ? Kérem alással azért mert hajnal 3 van , és drága arany csillagomnak szüksége van szundikálásra , de nem hajlandó felengedini az ágyra , őszintén nem is nagyon fűlik hozzá a fogam de így lefagy .....na tudjátok mim , de legaláb adna 1 széket, takarót valamit hogy ne faggyak meg ! Amúgy, tényleg kibaszott hideg van itt! Miből van ez a hely jégből?! Ja és még nem is tettem említést Filiácska azon különös cselekedetéről amit álmában hajt végre ....KItalálod mi? : nem nem beszél álmában , még csak nem is járkál HANEM ÜVÖLTÖZIK ÉS VEREKSZIK ! VEREKSZIK AZ NEM KIFEJEZÉS ÚGY TÖKÖN RÚGOT HOGY UTÁNA FÉL ÓRÁN KERESZTÜL CSILLAGOKAT LÁTTAM !

FÚÚÚ, MAMMER! TÖKÖN RÚGOTT AZ ÁGYRÓL, MIKÖZBEN TE A FÖLDÖN FEKSZEL?! AZ MÁR NEM SEMMI, ÖREGEM! CSAK TUDNÁM, HOGY EZT MIÉRT KELL ÜVÖLTENI?! ELHISZEM, HOGY FÁJ, DE HIDD EL, HA FELÉBRESZTED, TUTIRA KINÉZ NEKED MÉG EGY MOGYORÓTAPOSÁS!

- Te meg mit irogatsz?!
- HUh..FILIA TE ÉBREN VAGY ?!

Nem, csak ismét elkapott az üvöltözős, rúgkapálós roham!

- Na mutasd csak !
- Dehogy mutatom magán ügy!
- Az nem "Az titok" ?
- De pontosan az ezért sem mutatom meg!
-de
-Nem
-DE
-Nem
-DE
-NEM
( Ez azt hiszem el fog tartani még egy jó darabig , addig is viszlát )

Én meg azt hiszem, hogy erre marhára rápacsáltál, szal röpül neked az elutasító, addig is viszlát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 22:31 
Fanficbúvár

Ananke

- Lina, légy szíves ébredj fel! Ne hagyj itt minket! Mi lenne velünk nélküled?
Jé, ez James!
- Ne könyörögj, nem áll jól… - nyöszörögtem, miközben kinyitottam a szemem.
- Angel! – kiáltotta boldogan – Hogy érzed magad? Már éppen vinni akartak a Mungóba! Várj egy picit! – lelkendezett, majd az ajtóhoz rohant, feltépte, és kiordított: „Srácok, Lina felébredt!”
Na, erre lett csak nagy az öröm! Beszaladt a kórtermembe Lily, Kelly, Sophie, Remus és Sirius.
- Angie! – ujjongtak. Végül is, szeretek örömet okozni…

Szegény csaj... Épp, hogy felébred és mindjárt háromféleképpen hívják. Miért nem lehet egyféleképp becézni? Most komolyan. XD Ez annyira idétlen...

Remélte, hogy nem nagy vendég, mert a szobáján rendetlenség uralkodott. ... és Hagrid például nem fért volna be a szobába a szennyeshalmok mellett. (Hát istenem, mit várnak egy fiútól, aki külön szobát kap, hogy továbbfejlessze a tanulmányait, hogy felvegyék a Mágikus Csillagászati Központba?) Mert ez nem kis dolog ám!

Figyelitek a rossz zárójelezés mit tesz?
Remélte, hogy nem nagy vendég, mert a szobáján rendetlenség uralkodott. Mert ez nem kis dolog ám!

=))

Kinyitotta az ajtót, és szerencsére nem lepődött meg, mert nem volt olyan nagy vendég.

Mert ha Hagrid jött volna meglepődik. XD

- Ágas! - kiáltotta a nemrégjött. - Te meg mit csinálsz itt benn?
- Öhm... épp... öhm... aludtam... - dadogta meglepetten James. Mert mégis hol legyen?

Akkor most meglepődött vagy sem?

Közben Sirius körülnézett, hogy hol találhatna magának helyet, hogy fel tudja venni a leülési pozíciót.

Szerintem inkább a mérleg pozicíót vegye fel, ha már jógázunk. XD

- Engedd meg Ágas, hogy félresöpörjek pár megoldott világrejtélyt, és leüljek. - Próbált okosnak tűnni, de James észre vette a hibákat.
- Persze, persze, szolgáld ki magad, már épp ajánlani akartam, hogy... - Mondta volna tovább is, csakhogy Sirius félbeszakította.

Hogy micsoda??? Jelentkezzen aki érti ezt. :D

- Mondd pajtás, mi bajod a nőkkel?
- Hát én... én... félek tőlük... - suttogta szégyenkezve.
- Ez butaság! Képzeld el, hogy az életed gyújtópontjában nem volt nő! Mi lenne akkor?
- Semmi...
- Figyelj! - Tapmancs megfogta James vállát, mind két kezével - Te mától nem félsz a nőktől!
- De Sirius - James ugyanúgy tett, mint előbb barátja - én félek tőlük!

Értelmes párbeszéd a köbön... XD

- Azonnal mondd meg, kijjé vagy! - Alice.
- Igen, kijjé vagy?! - Roxanne.
- Az ENYÉM! Eleget bújkáltam már! Eleget voltam megalázott szerelmes!

Wááááá ~x(

Edwin Troll Grubb az előcsarnokban ődöngött.

Jelentkezzen, aki ismeri az ődöngött szót! Ez valami olyasmi, mint a lődörgött, nem?

A nagydarab fiú durván faragott arcáról nehéz volt bármilyen érzelmet leolvasni, de most szinte sütött róla a csalódottság.

Na és ki faragta? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 22:27 
Fanficbúvár

Ananke

Nos a csata picit átdolgozva. Tudom, hogy nem így történik, de itt így fog.

:D Amúgy ez a fanfiction lényege, drága... :D

Perceken belül megtelt a nagyterem, diákok százai engedtek korgó gyomruk csábító szavának.

Azért megnézném annak a srácnak a reakcióját, akit a korgó gyomrommal igyekszek elcsábítani... :D

Drachiss

Cím: Népmesék HP-módra: Piroska és a Farkas
Kategória: SLASH
- ?

:shock: Ez a második Piroska és a farkasos sztori, amivel az elmúlt két napban találkoztam... :shock:

Nymphadora Piroska Tonks

Tonks tehát elindult, hogy megtömje a nagyit lekvárral, meg kaláccsal.

Mint a libát...

Odasétált lassan a pulthoz legközelebb eső székhez. Kiköpte rózsaszínű rágóját. Levette kabátját. Mosolyt villantott. Haját lazán félrelibbentette. … És leült.

És a tőmondatok közé. Miért kellett... Hatásszünet?

- Nem is félelmetes. Fel merek menni. A nagyit meg kell tömni. A nagyival ki kell békülni…

Mondom én...

- Ha akarod, szívesen felkísérlek…az emeletre *macsó tekintet*.

Ha akarod, szívesen küldök egy elutasítót *tigrisvigyor*.

- Te vagy az Piroska ? – kérdezte nyekergős hangon a nagyi.
- Miért ilyen nagy a füled ? – időközben előbújtak Remus farkasfülei.
- Miért ilyen nagy a szád ? – tátva maradt a szája attól amit látott.
- Mióta van farkas ? – gondoljatok, amire akartok …

Hát én bizony arra gondolok, hogy egy elgépelt betűvel a sztori egyetlen igazi poénját is sikerült elbaltáznod.

- Nagyi, ereszd el, én vagyok Piroska – lépett be Tonks, és Remusnak sikerült addigra feltáplálózkódnia.

Jah, Piri biztos őt is megtömte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 22:02 
Fanficbúvár

Luna Aurora

na ezt kövessétek xD

részlet a leírásból:

A jelenből a múltba, a napló szerint pedig a jövőbe ugrunk.

Draco Malfoy

Kellemes téli nap virradt Godric's Hollow-ra. Lily Evans még egyáltalán nem sejtette, hogy a napjai meg vannak számlálva ezen a néven. Álmosan nyújtózkodott a Griffendél-torony tükre előtt, immár végzős karácsonyozóként fekete dísztalárjában.

a) kérdés: hogy jön ide Godric's Hollow, meg a kellemes téli nap, ami rávirradt?
b) kérdés: Mi a fene az, hogy Lily Evans még nem sejtette, hogy napjai meg vannak számlálva ezen a néven. Jövő keddtől már másként hívják?

Másnap indult haza utoljára a vonat a téli szünetre Roxfortból. Erre a gondolatra egy kicsit lefagyott a mosoly az arcáról. Aztán csak ennyit mondott:
- Na mindegy. Élvezzük ki ezt a napot.
- Te meg kihez beszélsz? - lépett egy vörös loboncú lány Lily háta mögé, kéz a kézben egy hasonló hajszínezetű fiúval. Molly Prewett bájosan mosolygott a lányra.
- Senkihez - válaszolt Lily, majd hátat fordított a tükörnek. - Nem láttátok Jamest?
- Még öltözködik - válaszolt Arthur Weasley.

Azt számolom, hogy ha az 1977-78 években Molly és Arthur még a Roxfortba jártak és végzősek voltak mondjuk, akkor hány évesen szülte meg Molly az 1972-ben született legidősebb Bill fiát?

//Mod megj: Te ilyeneket számolsz? Én szimplán csak vigyorogtam rajta, hogy nem igazán összeegyeztethető a kettő. Eszembe nem jutott volna utána is nézni :D //

- Még öltözködik - válaszolt Arthur Weasley.
- Oké, akkor megvárom - mosolygott a másik vörös lány. - Ti menjetek csak a Nagyterembe.

Ezek szerint Arthur az egyik vörös lány?

- Rendben - válaszolták Mollyék, majd vidáman kiszaladtak a klubhelyiségből.
Látjátok őket magatok előtt ti is?

James Potter még egyszer átsimított haján, majd a kezében tartott tükröt visszavarázsolta csengővé. Kihúzta a fiókot, és a csengőt kicserélte egy apró, zöld színű dobozra. Lazán felpöccintette a dobozka fedelét, és rákacsintott a benne heverő gyűrűre.

És James kikezd vala az eljegyzési gyűrűvel...

- Ne haragudj, hogy késtem - karolta át barátnőjét James, és lágyan megcsókolta.
- Minden megbocsájtva - szólt vissza csillogó szemmel Lily. - Na és mi lesz az ajándékommal?
- Milyen ajándékkal? - játszotta az értetlent a fiú.

Lily pedig eladó, csókkal, ajándékkal bármit meg lehet tőle szerezni.

A Nagyteremben már szinte mindenki összegyűlt. Ide-oda szállingóztak a gyerekek, kisebbek és nagyobbak.

A tanárok pedig repdestek és házimanók fagytak le a betonra...

- Nem bírtuk volna tovább fenntartani a helyeteket, ha most nem jösztök. - idegeskedett Molly.

- Bezony. Ideje vót mán, hogy gyüjjetek - kontrázott rá Arthur.

- Oké, oké - védte magát viccesen a kezével Sirius. - Nem mondtam semmi rosszat, Don Juan.
- Sirius! - szóltunk rá mind.
- Bocsi - vigyorgott, majd ő is helyet foglalt köztünk.

És a vicc? Eddig csak Lily, James, Arthur, Molly, Sirius volt.
ÉN nem.

- James Potter, azonnal gyere le onnan! - kiáltotta McGalagony professzor. - Hallod?
- Ne haragudjon, professzor, de ezt most muszáj - tekintett le a bagolyra, aztán kószán és félszegen letérdelt az asztalra.

Bagoly?

- Éljen! - hangzott a terem egyetértése. Úgy tűnt, mindenki örül. Ennek hatására az asztalon egy másik fiú kötött ki.
- Molly Prewett, hozzám jössz? - kérdezte érdeklődve Arthur, akihez szintén csatlakozott vidám barátnője.

Athur felszédült az asztalra örömében... És legalább négy-öt gyerek után elveszi Mollyt.

- Hát nem fantasztikus? - kérdezte Peter Pettigrew. Dadogása már szinte teljesen el volt felejtve, hála a kornak.
- De - szipogott a többi fiú.

Hogy tapasztaltabb kollégámat idézzem: A macska meg ki van nyávogva az ablakon... A többi fiú úgy meghatódott Pettigrew nemdadogásán, hogy szipogni kezdtek? :shock:

A legjobb, hogy elküldhetetlen, nyelvtani stikli alig volt benne..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 21:51 
Fanficbúvár

Drachiss mindenki örömére hozza a formáját továbbra is

Cím: Egypercesek: GrindelWalt Disney Pictures
Leírás: Félpercesek, aranyosak, kommentárokat, hipnotizállak... :D jó olvasást Beteges humor!!!!

Dumbledore professzor mosolyogva haladt végig a folyosón, amikor hirtelen nekiütközött álmai nőjének.
A lánynak barna, fényes haja mellett dús keblei voltak és vérvörös ajkai. Hogy szépítsünk, a lány megszólalt:
- Mi a faszt nézel?!
- Á, üdv Ms Granger. - A férfi akármennyire is próbált a lány szemeibe nézni, folyton látókörébe kerültek azok a nagy, kerek dudák. - Mi járatban errefelé?
- Közöd, köcsög? - A lány a férfi lába elé köpött. - Az a nyomorék McDonald's vagy mi a szösz hívott, mert nem csipázza a házi-dolim.

Váóó, hogy milyen kőkemény lett itt valaki! (Persze Dumbin kívül.) Hermione megmondja a frankót, mer' olyan tutkerájos bige, hogy plasztikázás nélkül növesztett titáni dudákat, kézenfogva bevezeti az áramot a pincébe, és ráadásul még McDöncit is lecsapja, mer' nem taknyozza a házi dolit.

- Értem - mosolygott a férfi a lány melleinek.
- De uram, lenne egy kérdésem?
- Igen?
- Nem halott vagy, vazze?

- Hát vazze, akárhogy is igyekszem, még mindig nem jött össze...

A férfi észbe kapott majd máris rohant le Perselus Piton szobája felé, hogy az kinyírja őt. Több óráig szenvedett, de végül arra a provokációs eszközre vetemedett, amit más előtte biztos, nem mert volna csinálni: Elővett egy üveg sampont és egy jól irányzott dobással Persi fejére dobta.

A literes kiszerelésű schaumának hála, Pipsi agybaja eztán már agyrázkódással párosult.

Eközben egy emelettel feljebb
- Hermi, hol voltál? - kérddezte Harry Potter, vagy, ahogy magát hívta, H. Piddy.

Felcsapta a fejére a nagyonkemény rappersapit, lement hídba, és folyton úgy csinált a kezeivel - amiken fejenként nyolc-tíz kilós fukszok csillogtak, akár Draco frissen polírozott, pucér segge a holdfényben -, mintha ki akarná bökni a saját, és a körülötte állók szemét.

- Csak szóltam a Dumbinak, hogy ki kéne nyíratnia magát, me' rég halott.
- De hülye vagy - csapott (menőn) homlokára Piddy, hogy még egy villám alakú heg jelent meg a fején -, még csak az ötödik részben vagyunk!
A fiú pofán csapta a csajt, majd lerohant a pincébe. Ha Dumbledore halott, nem szól neki a horcruxokról és akkor szarügy van.

Jah, mert akkor Harry nem tud majd a horcruxokról, ezáltal nem tudja majd, hogyan ölje meg Voldit, éppen ezért tanácstalnul meresztgeti a világra csillogóan zöld szemeit, és egyszer csak észreveszi, hogy né' má', ez a Voldemort egészen jó csaj, mégha nem is használ Schaumát. Tényleg szar ügy. De legalább jól pofán csapta Hermafroditát /vagy, ha már ő Dumbi álomnője, akkor Hermafroditét/ nokedlivel - az is valami.

- Piton professzor! - A fiú lihegve rontott be a pinceterembe, és még épphogy élve találta Dumbi professzort.
- Mi történt? - kérdezte, mikor meglátta, hogy Piton haja ragyogó és szőke (?) volt. - Piton professzor, ezt Dumbledore professzor csinálta magával?
- Nem én, a Schauma - nyöszörögte Dumbi.

Pedig eskü', hogy nem lestem. XD

- Szerintem jól áll - szólalt meg egy hang az ajtóban.
- Ki vagy te? – fordult arrafele Perselus.
- Te hülye, most mondtam: én egy hang vagyok az ajtóban.
- Ja, bocs, de Dumbi, miért Pitonnal ölette meg magát?
- Mrs Norrist is én nyírattam ki, Argus vele csalt meg - tette hozzá szipogva Dumbi.

Hajj... Miért hiszik az emberek, hogy vicces a Mrs Norris/Fröccs párosítás...?

- Maga meleg? - hökkent meg Harry.
- JK Romlik is elmondta egy sajtótájékoztatón a HP7 megjelenése után, én Grindelwaldot szerettem a legeslegjobban egy cuki muki kerekecske gombocska világon. - Harry hirtelen hülyének tartotta magát, hogy milyen szembetűnő volt már, hogy Dumbi meleg, ha így beszél. - Még meg is alapítottuk a GrindelWalt Disney Pictures-t.
- Jó, de ennek mi köze ahhoz, hogy Pitonnal nyíratta ki magát?
- Hát hogy mivel Mrs Norrist is vele nyírattam ki, így maradtam a szokásomnál. Tudod, egyszer Persi, mindig Persi!

Jah, a fic ugyan úgy kezdődik, hogy Hörmi Dumbi álmai nője, de a végére már kijön, hogy meleg... Ez ooolyan cukcsi-mukcsi!

Őszintén: kinek vicces EZ?

//Mod megj: lázas vagyok és még ez is... :(( Nekem ezt csak az admini kommentátor tette élvezhetővé... Mondjuk alapból nem tűröm mostanság a "vicces" sztorikat...//

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 21:42 
Fanficbúvár

Assa

A horcrux a lényeg, bár a többi se kutya (illetve Sirius, aki szerepel a ficben igen, viszont ő most mellékes).

Érezte, hogy baj lehet abból, hogy már a hatodik napot töltik itt de nem volt más választásuk hisz 3 napig alig tudtak mozogni úgy kimerítette őket Voldemort egyik hokruszának az elpusztítása, hogy kénytelenek voltak lepihenni.

Percek alatt felmérte a helyzettett, hogy most így a horuksz pusztítása útán még nem heverte ki magát a belső mágiájuk és csak nagy nehezen tudnák legyűrni a 12 szakképzett aurort de ha sikerülne akkor menekülni nem tudnának és így is úgy elkapnák őket.

Ananke

Csak belefekszel a pihe-puha ágyacskádba, lehajtod azt a túl okos fejedet a griffendélvörös párnádra, lehunyod a szemét, és már alszol is.

És ha a párna hiperaktív és nem tud aludni kinyitja a szemét és kiugrik alólad. :D

A pillantásával ölni lehetne, de van mögötte valami más is.

Sorrendben: üvegtest, retina, érhártya, ínhártya :D

Mindig egy szerzetesi cellát képzeltem el Piton mellé, egy falról lógó priccsel, egy rogyadozó asztallal és egy sámlival.

Én mondjuk egy magának való, de szép nőt, aki nem ilyen erőbajnok. XD

Piton az egyik szekrénykéhez lép, két poharat és egy üveg bort vesz elő. Rám néz, elgondolkodik. – Iszol velem egy pohárkával?

Jó a sorrend :D

A fejezet kissé OOC, bocsi :-)

A fejezet nehezen XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 21:38 
Fanficbúvár

Luna Aurora

- Akkor is bátor vagy! - kötötte tovább az ebet a karóhoz.
- Jó, ha te így gondolod, legyen így.
- Igen, Ananke is így gondolja! - úgy tűnt ez nála a mindent eldöntő érv.

=)) hát ha Ananke mondja, akkor úgy is van :D

Ő volt az, a Fiú az Üveg Mögül.

Drachiss

Az idő közeledett karácsony felé.

Gyors idő érkezik halloweenről a hármas vágányra, majd tovább indul húsvétra. Az idő menetrendszerint szilveszter, pünkösd, húsvét időállomásokon áll meg. A vágány mellett kérjük, vigyázzanak!

Godric’s Hollow-ban már leesett az első, fél méter magas hó.

A második fél méter magas hó pedig holnap fog leesni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:36 
Fanfic-faló

Drachiss:

Oké.... Ez baromi hosszú lesz, de nem tudtam megvágni, majd töröljétek, ha úgy gondoljátok, vagy nemtom... Minden mondata, sőt, minden egyes szava megér egy misét. Én már szó szerint szédülök, annyira fáj... Ha néhol vulgárisak a kommentjeim, nézzétek el őket, nem bírtam visszafogni magam. (isten ments, hogy ebből bármit is kiszedjek :D - luc)

És az ég szerelmére, gyengébb idegzetű adminok inkább el se kezdjék!

Cím: Varázslatos kalangyaim

Ezt még annyira fel sem vettem, gondoltam a "kalangy" biztos valami azerbajdzsáni amulett, vagy üzbegisztáni békafajta, netán etiópul így mondják, hogy szemöldökcsipesz...

Felkészültetek? Tuti?
Nah, akkor kalangyozzunk!

1.fejezet.
-Shenon kell fel!!Jött egy elég fura leveled!!!-Léda rángatott ki az ágyból.Léda a tesom 25éves non szerizem.
-Te jó ég mi eza sürgetés ég a ház??-én még a szemem is csukva volt az álomtól.

Én meg már itt becsuktam a szemem...

Shenon Whones vagyok 14éves vok.Barna hátközépig érő tépett haj égszinkék szem babapofi tetőfokos ego...meg stb..
-Shonon nyisd kia szemed és olvasd el ezt a nyavajás levelet!!Most mond meg h lehet valaki ien húú nem találok rá szót talán a nyomi lenne a legjobb kifejezés!-Léda már olyan "ideges" volt h azt hittem a levélel amia kezében van puzzlezni fogok mert széttépi de hála a jó istennek nem csinált semmit a levélel.
-Nah muti mitöl vagy igy felpörögve csaj!-Én és kikaptama kezéböla levelet megdörzsöltem a szemem és megnéztem a levél egyik felét.Dölt betükkel volt irva és igy reggel alig birtam elolvasni.Ez állt benne:
Kedves Shenon Whonens!(Frez Tuna 4.szám 2. emeletén lakó kisasszony)Ön felvételt nyert a Roxfort Boszorkány és Varázsló ...bla bla bla iskolájába(nem igy irták)..=D
Szeptember 1.-én a 9 3/4 vágányon jelenjen meg.3-adéves kiképzés fog kapni...bla bla bla
Meggalagony prof.(vagy mii) =D .

"Kedves Drachiss Idenenincsneveddetirpákvagybzmg! (Vigyorgó 4.szám 2. emeletén lakó admin-nyanya! Ön felvételt nyert Merengő Admin és Vigyori ...bla bla bla rezervátumába(Lio nem igy irta).."

-Uham Fiha hát ez meg mia jó istenem??Mien Bu.ze.ráncs irhatott iet??Meg amugy is 9 3/4 vágány nem létezik vgy csak én vok igy lemaradva??Boszárkány??kit akarnak ezek átverni??Asszem 1hét mulva jelenésünk lesz...ha már küldték ezt a valamit kiwi lennék mi lesz ott..-én a szivem majd meg állt ez számomra akkora nagy baromságot jelentett h az már fáj.

Számomra is...

Másnap elmentünk Az Abszol Utra egy olyan kocsmán át jutottunk oda el aminek eddig még a létezéséröl sem tudtam pedig abban a utcában ha nem mentem eddig végig 50szer akkor egyszer se.Nagyon szép látvány tárult elém egy csomo talláros balf.asz mászkált ott talárba..

Hát az tényleg kurvaszép látvány lehetett...

azt hittem az a csepnyi eszem is megfog állni.

Az enyém már parkol.

Beszereztünk midnent ami a papirra le volt irva.Tök komoly tallárom lett.

Gondolom talláromra választottad...

És a pálcám se semmi.Mikor a levelet olvastam azt hittem nagy átbaxás lesz az egész de tévedtem...vagyis még mindig abban vok h ezzel csak szivatni akarnak de ez az egész tanszer vásárlás stb. nagyon komolynak tünt majd meglássuk 1.én.Az indulás elötti napokban elmentem fordászhoz most a hajamba szöke tincsek vannak és az alja fekete(ha már mekk valahova jól nézzek ki),csináltattam magamnak mükörmöt ami fekete és a közepén egy R betű van vagyis Roxfort.Kiszedettema szemöldököm és vettem fekete kontak lencsét.Letisztitattam az arcom vettem a taláromhoz illő ruhákat és szépitkező szereket is..
Az utolsó estén midnent bepakoltam 2pörönd plusz egy retikül.Jah ugye állatott is kellet venni nekem egy gyönyörű perzsacicám lett.Stelly a neve...tök édddesz.

Jó kisz Drakhissz, okosz kisz Drakhissz, cúnya-gonosz ficírók elvették a drágaszágát!

Elkövetkezett az a nap amikor végre kiderül mi áll a dolgok mögött.Kimentünk a Londoni vonatállomásra.Láttam h a 9 és a 10 közötti falon átmegy pár emerka..hát odasiettem(hozzáteszem már nem volt velem Léda)..Mikor végre tisztán láttam mindent észre vettem 4 különös srácot...elég fura volt a kinézetük.Egyiknak fekete haja volt fehér melirral és oylan vékony volt h hu...a másiknak rasta haja volt és jó rappes cuccai , a 3.diknak szőke haja volt a 4.diknek pedig hosszu barna.Odamentem hát.
-Szeva srácok!Ti értitek ezt??-én már egyből ezzel a kérdéssel támadtam le őket. Szegény kék.

Szegény lilák, szegény narancssárgák, és szegény ÉN!

-Aha!-válaszolta a fekete hajú srác.-Én Bill Kaulitz vagyok most leszek ötödéves a Roxfortban.Ő itt Tom az ikrem ő is ötödéves mint én.

A srác, amint a világra passzírozódott, csípőből ki is tojta a saját ikrét. Varázslóknál ám ilyen flottul megy!

Ő pedig itt Gustav és Georg ők csak ki kisértek minket.-hadarta a Bill nevű srác.-Látom kiscsaj te még új vagy?!-Tom kacsintott rám.
-Őh hát asszem eléggé új vok-vigyorogtam-azt hittem a levélből itélve h kibaxás:S-én kicsit fura volt minden.

Ezzel én is így vagyok...

-Ha akarod akkor szivesen seggetek átjutni a vágányhoz.

Várjál, odaadom a sajátom, hátha éppen passzol az arcodra...

Nemsokára indul és kéne helyet is keresni.-Bill odajött mögém és elkezdett előre lökdösni h menjek már.Aztán nagy nekifutással egy teljesen más világba éreztem magam ugyanis átjutottama piros vágányhoz csodi szíp volt..

Ilyen szípet mán rígen óvastam...

Lassan a Tom és Bill is megérkezett a más Világba.Felszáltama srácokkal a vonatra.
-Oh sorry még be se mutatkoztam Shenon Whonens vagyok=)-én.Már a vonaton voltunk.Elindultama foson.

Bzmg, bzmg, bzmg, bzmg!!! =)) =)) =))

Nem vettem észre de egy idő után Bill és Tom eltüntek bizti találtak maguknak helyet a haverjaik mellet..Tiszta szarul éreztem magam kezemben a Stelly és vonszolom magam után az egyik böröndöt amire rá volt kötve mégegy.Egyszer csak megszülitott valaki.(nem voltam bizti h engem szolitanak meg nem a nevemet mondták)
-Cicás csaj!Gyere ebbe a fülkébe te még elférsz.-egy szőke hajú srác sápadt volt és szürke szemei voltak a talárja pereme zöld szinű volt.A fülkében még egy mogorva arcú csaj ült a szőke srác mellet nah meg két tulméretezett dömper csávó a szembe lévő "kanapén".

KANAPÉ?! EGY VONATON?!

-Őh oksa ha akarjátok.-Bevonszoltam magamat és a cuccaimat a fülképbe majd megálltam.Tisztára megvoltam szeppenve pedig elég kemény csajsze vok.

Eddig én is ezt hittem magamról...

-4órán át álni fogsz vagy leülsz mellém??Jah am Draco vok Draco Malfoy ő itt Pansy Parkinson-mutatott a mellete lévő csajra-Ő is Crak és Monstro-eza két dömpire vonatkozott.

Dömperempemperemmperemm...

-Én Shenon vok Shenon Whonens most vok elsőnek ezen a vonaton cseppet furának érzem.-mosolyogtam Dracora Pansy elég rémisztően nézett rám ezért inkább rámeredtem a cuccaimra ami a lábam elött hevertek.
-Várj majd segitek felrakom neked oksa??-crak aki az egyik dömpi volt.

Kezdek bedömpizni...

-Jajjh köffike^^-mondtam tiszta boldog voltam h még csak kb 15perce vok itt és ennyi embert megismertem.
-ez czuki volt Shenon.Remélem a Mardekárba kerülsz jól ellenénk (egy kiccsikót, két borjat, meg néhány kisbarit) -Draco olyan közel jött hozzám a másik lányt elhagyva.Aki láccolag majdnem tüzethányt a méregtől.
-Mardekár???Az meg mi a fax??-kérdeztem Pansy idegesédében elkezdett röhögni.
-Te eszes ki szerzemény a Mardekár az egy ház a suliba van még Hugrabug Hollohát és Griffendél.Mi mind Mardekárosak vagyunk.-mondta visikoló kényes hangon Pansy eza csaj már alapból nem volt szimpi.
-Fogd már be a pofikádat nem hallottad h új honnan tudná h mik ezek??-Draco láccot a szemébena düh de h mitől azt még énse tom..

Nem vagy egyedül.

=D -Gyere végig megyünk a vonaton és megmutatom h kikkel ne társalogj mert vannak itt emberek akik nem méltók rá-Draco majd szó szerint kilögdösött a fülkéből.Melletem jöt elindultunk a fülkék mellet ott sok sok beszélgető ember volt láccot rajtuk h rég ismerik egymást.El se birtam képzeli h h kerültem ide minden annyira fura volt.
-Szép csaj vagy.Pansyt meg hagynikell hagy mérgelődjön csak féltékeny.-Draco kacsintott rám valamié olyan volt mintha pillangók lettek volna a gyomromban.

Az enyémben aknavetők vannak...

Épp válaszra nyitottama szám mikor - első álomás-azzal kihuzta az egyik fülke ajtaját.
-Mivan Tracsko jöttél nyálat csorgatni??-Szolt egy pattanásos barna hajú csaj.
-Van neve is kicsi szivem.-mondtam nemtudom mér mondtam csak ugy kiindultam magamból.Ekkor Draco hátulról átkarolt midnenki tátott szájjal figyelt éreztem h pirulok.
-Ő itt Csangi Jangi és PattanásBerci másnéven Cho Chang és Meritta.Elég nyomik szal nem ha rám hallgacc csaj akkor jegyezd meg h ezek nem méltók arra h egy szót is szoljanak hozzáMost pedig viszlát megyünk tov.-mondta azzal behuzta Choék ajtaját és továb indultunk még midngi a derekamon volt a keze.

Arzént! Uzit! Kézigránátot! Kalasnyikovot! Nuncsakut! Vagy legalább egy kibaszott kötelet!

-Most pedig megyünk a Potty fészekbe.-Malfoy továbbra is kaján vigyorral.Én az elöbbi emberekről nem mondtam semmit bár elég röhej volt ahogy kinéztek.Megérkeztünk egy olyan fülkébe ahol 4-en voltak egy pasival együtt aki aludt.Berontottunk.=D
-Ez itt a Potty fészek.Ő itt Harry Potter róla majd még mesélek ő Hermione Granger(nemtom jól irtam e)
(az övét - meglepő módon - igen)és Ronald Weasly (az övét nem...)nah.-muatta be sorba az emereket.Azok non iesztően lestek ránk.-Remélem nem a Griffendélbe karülsz hanem hozzánk..Gondolom nem akarsz ezekkel együtt lenni.
-A mardekárba csak aranyérüek lehetnek!-okoskodott egy vörös hajú srác aki Ron névre halgatott.

Mardis akarsz lenni,
De nincs aranyered,
Jobbat hát nem tehetsz:
Vágd fel az ered, yeah.

-Nocsak látom bátor vagy weasly patkány aranyvérű megsugom h Shenon az.Te mocsokold itt az aranyvérűket egyedül..a Mardekárba nem kerülhetnek Srávérüek-itt mélyen az egyetlen lányra pillantott Hermionéra.
-Kussizá Malfoy mert megfizecc!Látom lecserélted a béka képüt.-Harry akineka homlokán egy villám alaku seb volt.
-Hova büszkélkecc villás fejű mi h oda ne...-nem birtam befejezni mert ebbena pillanatban már megint a folyosón voltam.
-Nyugi most megyünk tovább-Malfoy.Még jópár fülkét végig jártunk.Aztán elérkeztünk utolsó állomásunkra.
-Nah ők itt haverok ők is Mardekárosak.Bill és ...-de itt közbe szoltam
-Ismerem őket sziasztok srácok.-én és puszicserével köszöntem nekik.
-Csá Csaj!-köszönt Tom-Szia Shenon-köszönt Bill.Tom mellet két nagydudás szőke csaj ült Bill pedig szembe velük feküdt és jegyzetelt valamit.
-Ismeritek egymást pompás.-azzal a 3 fiu is köszönt egymásnak.-Na császtok skacok mi megyünk vissza a fülkénkez.-Oksa-mondták egyszerre 4-en.-Csá.
-szasztok-köszöntem azzal elindultam Draco után.
-Nemtudtam h ismized őket naon biroma búrájukat.-Draco annyira sietett h azt hittem meghalok mire utol érem.

Bárcsak...

-A...Vágány...nál...talál..koztunk...-lihegtem.-Lassíts egy picit.
-Jah ok sorry.Ha beértünk mindent elmondok Pottyról és a suliról.-Lassacskán oda értünk a fülkéhez kb 2 óra telt el amiota leléptünk Malfoyjal.Pansy Crak és monstró talárba búje elaludtak.Ketten leültünk malfoyyal Pansy az már Crakék mellett volt.Malfoy ült én pedig az ölébe hajtottam fejem és ugy feküdtem.Ő belekezdet a monoglóba:
-Harry Potter iskolánk leghíresebb varázslója.Minden tervemnek állandóan keresztbe tesz Dumbledor Prof. persze kezdvencének tartjó Dumbledor az igazgató.A seghely a homlokán a villám az azt jeliz h a legrosszab átok ami halálos eltalálta de ő tulélte a szülei meghaltak ő pedig muglik közé keveredett aztán eljött ide a Roxfortba tanulni.Aki megölte a szüleit és őt is meg akarta Voldemort volt világunk legnagyobb varázslója.....-Még egy darabig beszélt Voldemortról és a suliból aztán elhallgatott.
-Hu elég rémisztő..-mondtam Draco a hajamat birizgálta majd megszólalt:
-Át kéne öltöznünk tallárba lassan megérkezünk.-mondta és levette az egyik táskáját.Meg az én két táskámat.
-Köszi!Hu nem zavar ha teljes egészében átöltözök itt?-kérdeztem.
-Nem!-mosolygot és felvette a tallárt.én elkeztem öltözni felvettem egy fekete szöknyát egy magasszárú pipőt meg egy halálfejes ujjatlan polot arra pedig a a tallárt.Draco nagy szemekkel figyelte az öltözésemet.Egyre közeledett hozzám a szánk majdnem összeért mikor a vonat lefékezett.a lámpák lekapcsolodtak és olyan hideg lett h az nem igaz.

Hát ez nem igaz...

-Megérkeztünk??-én felhúzott szemöldökkel.

- Nincs még vége? - én idegileg lerongyolódva.

-Dehogy nézzünk ki!-Draco és mind ketten kihajoltunk az ajtón a többiek még mindig szunyáltak Draco sejtése az volt h álompór volt keverva valami ételükbe vagy piájukba.Egyszer csak valami lökött valamit a Vonaton és mindannyian visszaestünk(már akik kinéztek) a fülkébe.
Egy csaj jött végig mindenhol szal miden fülkében elmondta mi történt.
-Semmi pánik egy dementor volt és ellenőrizte h nincs e itt Sirius Black.Lassan megérkezünk.-azzal tovább viharzott.
Másfél ora mulva megérkeztünk a Kastélyba gyönyörű volt.
Megérkeztünka kastélyba egyszerűen gyönyörű volt.

Hát bizony tényleg rohadtul szép lehetett, ha már ennyiszer elismétled...

Tisztára elfelejtettem mi volt mikor még Normális voltam.

Én is...

Én voltam az egyetlen akit McGalagony leültett egy régi fasz ékre.

Ó, hogy az a...! XD XD XD XD XD

A fejemre rakott valami beszélő süveget.Tsizta muri volt mig meg nem szolalt.
-Hmmm észnek sincs hiján a lány és a képességeire rádolgozunk nem is akármien boszorkány lesz.-egy darabig hallgatott-Mardekár!!-kiáltotta.A szivemről egy kő esett le Tom Bill és Draco feláltak és ugy tapsoltak.Én oda futottam a Mardekár asztalához és leültem Bill és Draco közé.
-Jajjh egy oriási kő esett le a szívemről azt hittem Griffendélt mond...Am nem azt modtad malfoy h ide csak aranyvérűket osztanak be??-kérdeztem.
-Igen ide csak aranyvérűek jöhetnek és ezekszerint te is az vagy!És ennek mi csak örölünk most képzeld el h mien lett volna ha a Potty fészekbe kerülsz a Weaslyk közé.-Bill és adott az arcomra egy puszit azt hittem olvadóba lépek és éreztem h kezdek pirulni.

Bizony én is kezdem elérni a forráspontot...

láccólag ezt Draco is észrevette ezt és ő is adott egy puszit ekkor tudtam h kb olyan vörös vok mint a rózsa.Tom csak nevetett rajta amugy ő még midnig a két szőke csajjal volt el nagyon.
-Hát mielött megtelnek az asztalok van egy új bejelentésem:Nem kisseb mint Rubeus Hagrid lesz az uj tanárotok és Lupin profeszor az új sötét varázslatok kivédése tanárotok.A sulit dementorok fogják örizni de ne féljetek az iskolába nem jöhetnek be.Képződjék hát a lakoma!-mondta nagy nyüzsgés keletlezett.

És akkor megképződé vala a lakoma, amelyből komák és nemkomák egyaránt lakomáztak...

-Kapunk étlapot vagy mi??-kérdeztem de amint kimondtam minden asztal dugig volt kajával azt hittem csak álmodok..
-Étlap??Lool=)-tényleg keveset tudsz a roxfortról Bill.olyan aranyosan moslygott h azt hittem kiskanállal kell majd felszedni engem.LOL

Lol, én már nem hiszem, hanem TUDOM, hogy mire a végére érek, kiskanállal kell majd felszedni engem. LOL!

A vacsora nagyon finom volt jól telizabáltuk magunkat majd elindultunka Mardekár klubhelyiségébe.Megálltunk egy olyan festmény elött amin egy öreg pasas ült kezébe egy oriási kigyóval a kép mozgott én csak tátott szájjal néztem ezt persze Bill is észre vette Draco a talárja ujárról tépte le a cérnákat.
-csukd be a szád mert belemászok!-Bill én vettema lapot és becsuktam de még midnig a festményeken volt a szemem, meg persze a mozgó lépcsők amin jöttünk.
-Nah mi lesz hogy megyünk be?-kérdeztem és Draco mögé osnotam és megpöcköltem a hátát.
-Jah...őh őh a jelszó...micsoda???Uhh szala jelszó Angel Blood!elég fura ien jelszavunk még nem volt:S-Draco majd a festmény kinyitodott és egy kisebbb lyukon bementünk.Elképesztő szé volt a Klubhelyiség.
-Arra van a lányokszobály szivi!Jóéjt majd holnap talizunk.-Bill és megölelt majd adott 3 puszit.DRaco is ezt tette csak ő nem akart elengedni.Én eluintultam azona lépcsőn amit Bill mutatott.Eléggé forgolodtam az ágyban valahogy nem tudtam elaludni.azt hittem ha elalszom akkor majd otthon kelek fel ugy h ezt az egészet csak álmodtam.De nem reggel felkeltem és a Roxforti ágyamban voltam.Felöltöztem aztán lementem a lépcsőn.Draco már lent ült a zöld börkanapén.
-Jóreggelt!-én és odaültem mellé.
-Szia kiscsaj!Hogy telt az első Roxforti éjjeled?-ő majd adott a homlokomra egy puszit.
-Hát nem akartam elaludni mert azt hittem ha felkelek akkor otthon ébredek..aztán elkeztem gondolkodni h mi lesz ma aztán elaludtam.-én és ásitottam egyett.
-Bill azt mondta ha felkeltél akkor menj fel hozzá!-Draco láccot h szomorűság volt az arcán.
-Akkor felmekk!-adtam neki egy puszit majd elkeztema fiukhoz vezető lépcsőn baktatni.Nill még aludt én meg felébresztettem...
-Bill ébredj!!-szolaltam meg a fiuk hálószobályába még félhomály volt.Bill nem ébredt fel arra amit mondtam de viszont tom felébredt aki a mellete lévő ágyon feküdt.

*Drach szobályában néma csönd, és hulla szag. Csak a felakasztott test rontja kicsit az összképet.*

-WáááááH te jó ég a szivbajt hozod rám csaj azt hittem h Pityon van itt!!

Pertyelusz Pityon... Besz*rás... ez kész...

-Tom úgy nézet rám mintha halálos veszéjt jelentenék rá...

Bezzeg a szobája "ly", mi?!

bár nem tudtam h ki az a Piton de ha Tom is fél tőlle akkor biztos nem valami kedves ember.Tom üvöltésére viszont fel kell a kis álomszuszék is.
-Shenon??Te mit kere...Jah jóh vágom.Amugy csak annyit akartam mondani h Piton nekem adta oda az óra rendedet.8-tól lehet kajálni menni 9-kor mindenkinek elkezdődik a tanóra és neked az első kvidics lesz szal ne edd magad túl teli mert sztem senki nem akar hányásesőt.Jah és Tom fog téged megtanítani kvidicsezni.Majdnem minden óránk együtt lesz kivéve Jóslástant....csak úgy szólok h nem valami jó ötlet Trawey(nemtom h irják)
(Azt vettem észre, de rá se ránts, nem ez az egyetlen... Amúgy is, szerintem a Travi is tökre ráillik...) prof.-t felidegesíteni mert halálos jővőt fog neked jósolni és még 5.dikben le nem adod a Jóslástant addig fog zargatni.-hadarta Bill egyszusszal...

Pacsit neki! Hogy is volt Lio játéka? Aki egy levegővel végigmondja...?

hát elég jó elvettem Billtől az órarendet s lévén h 7 óra van még csak visszamentem Dracohoz, elötte persze puszitcseréltünk a srácokkkal.Baktattam le a fiúk szobályából mikor megláttam h Draco és Pansy egymáson hemperegve csókolóznak hirtelen éreztem h könnyek csordulnak le az arcomon és szó nélkül kiosontam a klubhelyiségből.Tudtam h még egy óra van kajáig és én vissza már nem akartam menni.Gondolkodtam...ajon Pansy-t szereti??De hisz annyi rosszat mondott róla...Lehajtott fejjel mentem végig a lépcsőkön mígnem egy képhez értem.valami dagadt csaj kornyikált ott.

A dagadt csaj, alias a divatosan duzzadt bige, más néven a túlsúlyos maca, tehát a Kövér Dáma...

-Talán nem szerelmi bánatod van kislányom???-szólt hozzám a kép én egyből felfigyeltem rá...hu az csak egy dolog h mozod de még beszéljen is...
-Honnan gondlja és miköze magánnak ehez??-vágtama képhez a kérdést.

Két kézzel.

-Ne feled lányom h most nem a saját világodba vagy a mugliknál...itt mindenki mindent tud álltalába...és kérlek ne légy ien csökönyös...mindenkinek jóbb lenne ha nyugodtan állnál a dolgokhoz..Én a Kövér Dáma vagyok a Griffes klub képe. -mondta a Kövér Dáma olyan nyugalommal ami engem is meglepett.Vissza akartam vágni de semmi értelmes nem jött kia számon ezért inkább otthagytam...és tovább sétálgattama folyosókona fejemet ismét lehajtottam.

Miért, Uram, mondd, MIÉRT?!

Épp azon gonolkodtam h most öszintén mi aza mugli és h kerültem én ide??Mikor egyszer csak nekemjött valaki.
-Nem lácc a szemedtől te bar.om??-kérdeztem ekkor megpillantottam egy barna hajú fiut akinek heg volt a fején.Próbáltam felidézni h ki lehet...
-Bocs nem láttlak!-mondta és megigazította szemüvegét...ekkot beugrott h ki Harry Potter... nincsmse se!kell egy fej!

Ami azt illeti, nekem sem ártana egy új...

-Véletlen nem lehet egy ien rondaságot észre venni mint én...hát erősebbre kéne csináltatni a lencsédet...-mondtam de olyan mérgesen h azt hittem h a Potter hátrálni fog és tobávv megy de tévedtem.
-Draco???Jobban jártál volna a Griffendélbe..Egy idő után rá fogsz jönni h mien Draco és az ikrek..-Harry..nem egészen értettem amit mond..

-Bocs de nem szrulok rá a segítségedre!!Ismerem már Draco!-mondtam tovább akartam indolni de megfogta a vállam.
-Most meg mit akarsz??-kérdeztem.
-Sztem pedig igen is rászorulná Draco tönkre fog tenni hidd el.Ha ismernéd már rég falnak rohantál volna tölle.-mondta és most ő probált utján tovább indulni de én tartottam vissza.
-Mivel fog tönkre tenni??-néztem rá nem hittem volna h az a Draco akit én megismertem ienre lenne képes.

Jah, ismered egy napja, de már ő a sírig tartó szerelmed...

-Lemegyünk a parkba???-kérdezte egy cseppet se láccót rajta idegesség stb..én már rég kibolrutam volna...
-Kétdeztem valamit!-megint elkezdett lándolni a véremben a düh..

A spontánégés is egy megoldás.

-A Parkban elmondom neked is jót tesz ha a levegőn vagy és kora reggel nemhiszem h bárki is zavarni fog minket ellentétben itt a folyosón ahol szellemek járnak és majd a végén nem képesek leszállni rollunk.-mondta azzal vonszolni kezdett maga után.Egy nagy tölgyajtóhoz értük.Majd azon át elindultunk a meleg reggeli gyepen.

Finnyásak ezek a népek, a déli, meg az esti gyep nem felel meg nekik - az hamarabb kihűl.

-Itt jó lesz-mondta-Taco apja Halálfaló

Nem azért mondom, hogy dicsekedjek, de mióta írok és olvasok a fandomban, megtanultam néhány figurát, a gügye becézésekkel is tisztában vagyok, de Taco Malfoy eddig halálbiztosan az egyik legröhejesebb dolog, amit valaha életemben láttam XD

és a fiu semmivel se külömbözik nála...mellesleg szereti az embereket tönkre tenni láttad már Pansy-t??Ha van egy kis időd majd vedd szemügyre jobban ő már kikészült Dracotól.Sárvérű minden muglira ezt mondja miintha jobb lenne aranyvérűnek lenni és csak félvér vagyok.-mondta...Halálfaló nah az meg mi az anyám kinja??nah meg ma már másodjára találkozok a mugli szóval..Sárvérű Aranyvérű Félvér...kezd már egy kicsit magas lenni ez nekem.
-Mi az h Halálfaló??És a Mugli??-kérdeztem felhuzott szemüldökkel közben leültünk egy tavacska mellé egy fa törzsealá.

Hajj, anyám, hogy miért nem fojtottál pelenkába engem...

-jajjh-mosolygott.- halálfalónek nevezzük Voldemort csatlósait..-mondta - a mugli pedig varázstalan embert jelent.
-Voldemort??Az aki megölte a szüleid??-itt éreztem h rosz témára tértem..

Én meg már tutira megtértem, mert vagy fél órája a Jóistent szólongatom.

de folytattam-És ezekszerint Voldemortnak a csatlósa Draco apja??-olyan pofát vágtam ehez a dologhoz h már elképzelni is fájdalmas volt.

Akkor inkább ne képzeljük el, és akkor legalább EZ nem fog fájni!

-Igen pontosan szal ngyon vigyázz vele...mármint Dracoval..Amúgy látom jól informált vagy..-mosolygott majd felkelt és elment melőlem nem birtam felfogni h most megbántottam vagy csak komplett le vok maradva...

Én meg így a végére már azt nem bírom felfogni, hogy komplett vagyok-e még...

H mi történt és majd a kövi részből megtod.

Csak attól óvjon meg a jó ég...

~x( $fal ~x( $fal ~x( $fal

Ezt akarta feltölteni az SV-be, a Slashekhez, "nem korhatáros" jelzéssel...

Közben arra is rájöttem, hogy ez elvileg egy Hp/Tokio Hotel fic... A leírásban szereplő HP/HT alapján arra következtetek, hogy Harry Potter/Hokio Tokel...

Nah megyek hányni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:27 
Fanfic-faló

Drachiss:

Leírás: Lilla egy szegedi lány, aki hirtelen családi okok miatt másik városba költözik, messzebbre... Elhagyja barátait, a család egyik felét, és be kell illeszkednie az új helyre. Új suli, új élet, és persze a szerelem is rátalál, egy picivel később... :)

A TELJES történet:

Egy újabb nap. Körülöttem csupa doboz piramisok, és hatalmas csomagtömegek állnak. Már készülünk a költözéshez

FOLYTAT.

Éééés, csapó! Ilyet se láttam még... a leírás hosszabb, mint a fejezet maga.

Ananke:

Ráharapott James nyelvére, olyan erősen amennyire csak tudott. De a fiú nem rebbent vissza, hanem tovább csókolta.

jujj :shock: azért elég kitartó ez a James, Lily megharapja a nyelvét de ő tovább csókol? :lol:

Csak egy kis kecsegtető...

- A francba is! 18 éves! - Suttogta maga elé, majd eltette a táskájába az aktát és felpattant a motorra.

House-nézők előnyben! Merthooogy egy Dr House ficről lenne szó, és egész jól eltalálta a karaktereket, legalábbis elsőre úgy tűnt míg ki nem derült, hogy egy 18 éves csajsziba esett bele House. :lol: Ennyit a karakterhűségről...

Cím: Bilardy Kluck: Kérlek, elmennél a picsába?

És nincs durva nyelvezet figyelmeztetés. Mikor már a fejezetcím is ez. XD

- Abban reménykedtem Uram, hogy amint azt a sárvérűek előszeretettel mondják, Ön majd ott áll mögöttem.

Piton beleegyezően bólintott.

- Ahogyan ön is mögöttem állt, Mr. Malfoy.

Új értelmet nyer ez a mondat egy slashben... =))

Draco Malfoy:

A lámpák halvány, sejtelmes fénye bevilágította az utcát. Régóta ültem már egy padon, teljesen átfagytam. A kísérteties derengés sem járult ahhoz hozzá, hogy jobb kedvem legyen.
Felnéztem az égre, melyet milliónyi csillag pöttyözött. Mintha mindegyik egy-egy remény lenne, az élet sötétjében. Mire feleszméltem a gondolataimból, elkezdett apró pelyhekben hullani a hó, lassan beborítva az utcát és engem is. Görcsösen szorítottam a kezeimet, mintha az Enyém és az Övé összefonódna. Erre a gondolatra elfogott a halk sírás. Patakokban folyt a könnyem, a hideg miatt szinte az arcomra fagyott. Már vagy két órája ültem a mínusz tíz fokban, egész testemben remegtem. És akkor valaki hátulról hirtelen átölelt. Ő volt az.
-Szeretlek - suttogta.
-Én is téged
Majd ajkaink egy csókban forrottak össze, felmelegítve engem.

Ollá! The story! Csaj ül a mínusz tíz fokban a padon. Kics*szettül fázik. De akkor jön Ő, átöleli, és a csajban kialakuló hipotermia úgy megijed, hogy el is tűnik...

Elképzelem, hogy Ő véletlenül nem jár arra, és reggel jégkockába fagyva találják meg a csajt...

---

-Ugyan már! Teljesen be vagy már gyepesedve, ideje, hogy valaki felfrissítsen -kacsintott az idősebbik Winchester. Mandy hamar kirakta eléjük a kért italokat.
-Mi útban vagytok itt? -érdeklődött a lány.

Mi útban vagytok itt? Megvallom, én is állítottam ilyeneket a történetektől ma, moderálás közben... Csak így: útban vagytok itt... nem érdekelnek a mik...

Haja a szőke sötétebb tónusaiban, hátközépig omlott le.

A szőke világosabb tónusaiban pedig a bokájáig...

Ritmusra lépkedett előre a színpadon mely kéken világított. Körbe táncolta a rudat, majd belekapaszkodott és zavarba hozó testhelyzeteket vett fel. Egyik lábát fejéhez emelte és úgy pördült meg a rúd körül.

Pasik ülnek a sztriptízbárban, s nem beleejti őket a zavarba a táncosnő mozdulata?

Haley nem figyelve a fiúra folytatta a táncot, mely talán egy kígyóbűvöléshez hasonlíthatott, mert a lány teste úgy csavarodott, mintha csak inakból és izmokból állna.

Oh, én biztos vagyok, hogy ezzel ott megbűvölt pár kígyót!

Mikor a lány a színpad egyik széléhez érve bedőlt, Dean nagyot markolt a formás fenékbe mely tálcán kínálkozott. Erre Haley megfordult, szexisen levette a csizmáit, végignyalta lábát, majd talpával a fiú mellkasába rúgott, mely hátratántorodott. A széke felborult vele együtt.

Atomszexi a dolog. Cowgirl lekapja a csizmáját, megnyalizza a lábát, majd fölrúgja a vendéget. És a legszebb: a srác még ezután is meg akarja őt kettyinteni...

-Vadmacska -nyögte Dean.
Haley leugrott a színpadról, a fiú fölé lépett majd így szólt:
-Mindent a szemnek, semmit a kéznek, haver! -majd visszatornázta magát a rúdra.

Visszatornázta magát a rúdra? :shock: Ne! Én ezt nem akarom elképzelni! Csaj a lábai közé kapja a rudat, s felmászik rá, mint nebulók az iskolai tornateremben a kötélre...

-Huh, a tesód nem egy elesett csaj -mosolygott Sam.
-Nem, egyáltalán nem. Egyszer egy férfi kurvának nézte, erre ő betörte a pasas orrát -mesélte Mandy pohártörölgetés közben.
-És veled mi a helyzet, ő ... -kérdőn nézett a lányra, hogy megtudja a nevét.
-Mandy.
- ... Mandy, te is ilyen durván kezeled a helyzeteket? -kérdezte a fiú gúnyosan.
-Belőlem is ki lehet hozni a kisördögöt, de én először kérdezek, csak utána cselekszek -válaszolta Mandy félmosollyal arcán.
-Ebben hasonlítunk. A bátyám az ellentétem, ahogyan neked a nővéred. Micsoda véletlen, kicsi a világ -mondta Sam, közben nagyot kortyolt italából.

Sam nyomul. És...

-Sűrűn jártok errefelé? Máskor is beugorhatnátok -mosolygott Mandy.

... bejön neki.

Akkor legyen kétszer két deci tiszta Whisky, jéggel persze
Tiszta whisky jéggel? Az már nem felvizezett whisky?

-Rendben, de ha letapizol, akkor "visszakézből" rúglak orrnyergen -fenyegetőzött, nem túl komoly hangnemben Haley.
-Ok,eszembe se jutna... -dünnyögte Dean mosolyogva, Haley szúrós szemekkel nézett rá- Tudom, mindent a szemnek, ...semmit a kéznek. Tiszta sor!

Áh, a romantika édes illata csiklandozza a lelkemet...

Bemutatkoztak egymásnak, majd leültek ugyanahoz az asztalhoz, ahol Dean ült a műsor alatt. A színpadon már másik lány táncolt, de a két fiatal mos nem figyelt oda rá.

Mert a fiatal mosok most egymásra figyeltek... És Calgonról beszélgettek...

-Imádom a sebességet! Hüm, szép ez a sebváltó, jó a fogása -motyogta a lány.
-Értem már, te a kocsikra meg a sebváltókra gerjedsz, igaz? Akkor nekem esélyem sincs -gúnyolódott a fiú.
-Igen, szólni is akartam, hogy majd egy kicsit hagyj minket kettesben -élcelődött Haley, széles mosoly ült ki arcára.
-Hé... na... ah... -nyögte Dean.
-Jajj, bocsi! Mellényúltam egy kicsit, az már nem a sebváltó volt? Majd jobban figyelek -nevetett Haley -Ahogy látom téged is sebességbe kapcsoltalak -pillantott a fiú lábai közé.

Eksön, béjbi, eksön!

-Ezt megkaptam -bólintott egyet Dean -Gyere vissza ide hátra, kiengesztellek. Melyik póz a kedvenced? -nézett rá perverz mosollyal. Haley vigyorgott egyet, és visszamászott a fiú ölébe.
-A lovagló póz elég kényelmes, a legegyszerűbb meg a misszionárius póz... és még van egy pár, amit szeretek. De, ha most kérhetek, akkor legyen valami piszkos, valami durvább... Cuissade póz. Ismered? -kérdezte Haley csillogó szemekkel.
-Nekem nem tudsz újat mondani -szólt Dean majd a lányhoz simult. Haley a hátára feküdt, csípőjét oldalra fordította, majd a felül lévő lábát magasra emelte. Dean a lány másik lába fölé térdepelt terpeszbe, elöl megtámasztotta magát két izmos karjával és úgy hatolt óvatosan a fiatal nőbe. Az utolsó menet után egymásba fonódva aludtak el, fáradtan és kielégülten.

Ollálá... Az utolsó menet után, egymásBA fonódva... Elképzeltem bizonyos egymásba fonódó tagokat és ments meg uram minket!

-Ilyen rossz beszélgetőpartner vagyok? -nézett Mandy szomorú szemekkel.
-Jajj, dehogy. Csak már régen aludtam egy jót, és kimerült vagyok -mondta a férfi aranyosan.

Ja, olyan kis cukin mondta...

-Szívesen segítek -vállalkozott a srác.
-Te tudod! Azt hittem fáradt vagy!? -nézett a fiúra.

...

Formás lábait csábítóan rakogatta egymás után a fiatal nő, követője szemeit meresztgette.
Aha... felemelte az egyiket, lerakta. Felemelte a másikat, lerakta. És megint az elsőt. Aztán a másikat. És jobb és bal, és jobb és bal... ezaz! Égessük a zsírt!

Sam megcsókolta a lányt, édesen mégis heves élvezettel, majd kiemelte az üvegdarabok közül és az egyik asztalhoz tolta
Látom magam előtt, Sam egy csipesszel fekszik a földön, és: - Üveg, üveg, üveg, lány! Ez kell nekem.
És akkor kiemelte.

-Akkor futás! -mondta Sam és a lány után eredt. A színpadhoz szaladt, ahol a lány a rúddal bohóckodott. Át az asztalok között, meglepően gyorsan cikázott a lány. Vissza a színpadhoz, ekkor Sam utolérte és elkapta a derekát, de a lány kiszabadult és a színpad elejéhez, a függönyökhöz szaladt.

És a kérdés pirospontért: Hol van most a lány?

-Olyan magas vagy -panaszkodott a lány.
-Hát ez meg, hogy jutott most eszedbe? -kérdezte furán Sam.
-Csak, izé, én meg sem tudlak csókolni, mert nem érlek el -panaszkodott félmosollyal Mandy.
-Erre is van megoldás -a fiú ölébe kapta ismét a lányt, de közben belé is hatolt -Így te is elérsz, de én úgy is annyiszor csókollak meg, ahányszor csak akarod.

Amúgy nem nagyigényűek. Kimásztak a zuhany alól, be az ágyba, oszt gúúd nááájt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:21 
Fanfic-faló

Luna Aurora:

Csöng-csöng – szólalt meg hangosan a csengő.

de... ezt most mért kellett?

Drachiss:

- Mi a a kalácon? – kérdezte Albus.
- Amikor jön a Télapó, és hoz rengeteg ajándékot! De neked biztos virgácsot hoz, mert te rossz vagy…
- James! – szóltam rá, Harry csak vigyorgott.
- Lossz? Vilgác? – kérdezte Al megszeppenve. – Én ló vaok! – mondta Albus, mire kitört belőlünk a röhögés. Nem kell félreérteni, a fiam nem ló. Ez a mondat Albus nyelvén annyit jelent, hogy: Én jó vagyok!

*Daing-daing – szólalt meg hangosan Drach feje, ahogy koppant az asztalon*

A bálas lány ismét megtalált minket...

A lány feltekerte a lábát a fiú derekára , hogy megkönnyítse a dolgát.

Ezek a mai guminők...

- Adam megbütykölt a uhanyzóban!

Gumimacák vs. Robotok - A uhanyzóban berendezett műhely rejtelmei.

- Tom Nedem?
- Felcserélted a betűket te gyökér!

Hát nem herélnék vele cselyet.

győzedelmi, vagy vigasz bulikra járnak, hogy leivással pihenjék ki a nap fáradalmait.

:shock: Álomba piálják magukat? Vagy mi? Ezt nem értem...

( Az ősök begyepesedett hülyék! Nem igaz, hogy nem lehet megérteni! Mi az, hogy szobafogság? Csak mert tönkrezúztam a drágalátos Porscheját! Ő is tudja, hogy részegen nehéz egyenesben tartani a kocsit.)

$fal

A lázadókat könnyű lesz majd felismerni nem-divatos ruhájukról, frizurájukról (amiről lerí, hogy nem foglalkoztak minimum egy órát az elkészítésével)

Tehát a szomszéd Pirike néni, aki hajnali ötkor felcsapja a hajhálóját a fejére, mamuszba bújik, és felölti molyrágta otthonkáját, tutira lázadó lesz, akár akarja, akár nem.

Az régiek iskolákba jártak, tanultak, szülőket tartottak.

Nah megyek, megetetem már anyámat, meg adok neki a kistálkába vizet, aztán felcsatolom rá a nyakörvet, és megsétáltatom...

de ki fogja tudni találni az rengeteg eszével az alattvalók gyártásának folyamatát

Hát a rengeteg eszével tutibiztos.

Csak neki lesz olyan agya

Mert a többieknek másmilyen agya lesz...

Ő fogja kitalálni, hogy a minden napi ivászatokon, ne csak szobára kelljen menni, de orgiákat is kelljen majd tartani. Az így esetlegesen keletkezett magzatokat ki kell venni az emberi testből, és egy bizonyos technikával úgy tartósítani, hogy amikor készen lesz (a kész állapotba olyanokat sorolják, akik nagyjából megfelelnek a mai tízen-, huszonéveseknek), rögtön útjára lehessen majd indítani a plázákba úgy, hogy megállják majd a helyüket.

Az emberi szervezet tartósítása: végy egy magzatot, keverj hozzá lisztet, élesztőt, két tojást - ha ügyes vagy, héj nélkül -, egy kevéske tejet, és mindenféle E betűs vackot. Ezt követően vedd elő a turmixgépet, majd vágd ki a francba. Tulajdon ujjaidat nyomkodd a masszába, egészen addig, míg az alsóneműd is habarcsos lesz. Amint ezzel megvagy, végy egy lábost vagy üstöt, és öntsd bele az egészet, aztán egy kanállal vakarászd fel a konyhapultról és a földről azt, ami mellé ment. Ha a kanál nem válik be, szedd elő a Rambó-kést, és szabdald szét vele a berendezést, meg a védtelen ujjaid.
Ha ezen teendőkkel végeztél, vegyél kezedbe 1, azaz egy darab gyufát, és próbáld meggyújtani. Ha végig ég, próbálkozz másikkal. Amint gyufamentesítetted a környékbeli áruházakat és mini ABC-ket, jusson eszedbe a gázgyújtó nevű nyalánkság, amiből éppen az előző használatkor fogyott ki a gáz. Miután ezen alaposan kisajnálkoztad magad, húzd a fejedre a homlokpántot, vakard elő a szekrényből a terepszínű bozótharcos öltözéket, és a seszínű trutyival teli lábosoddal trappolj ki a kertbe, ahol aztán néhány nagyobbacska, száraz faág összegyűjtésével készíts máglyát. Gyútsd meg. Ezt legkönyebben úgy kivitelezheted, ha két száraz ágat, egymáshoz dörzsölsz, lehetőleg úgy, hogy merőlegesek egymásra. Ha így nem sikerül, szedd elő kovaköveid, és fickósan csapkodd össze őket. Közben az sem árt, ha Abmira idézeteket mormolsz. Ha ezzel sem megy, egyszerűen csak vedd elő a zsebedből az öngyújtód.
Amint a tűzoltók eloltották a kertedet és a szomszéd házát támadó tüzet, trappolj vissza kondéroddal a konyhába, és vágd be a mikróba, majd egy perc múlva vedd ki, és pakold át a cuccot a fagyasztóba. 13-15 év múlva vedd elő, és jégcsákánnyal kapard elő a gyereket.

$fal $fal $fal

Ha eleget éltek majd, és az a veszély fogja őket fenyegetni, hogy esetleg beérnek, és tartósan lázadók maradnak, egyszerűen csak túladagolják majd magukat, és egy, a citytől messze eső ponton elhaláloznak. Az ily módon keletkezett hullákat gépezetek fogják bedarabolni, hogy a gyorskajáldákban sose fogyjon el a zabálni való.

*Drachnak ökölbe szorult az arca*

Igen. Nekik tökéletes életük lesz. Semmiben sem fognak hiányt szenvedni. Egyszerűen csúcs lesz.

Hát a leírtak után már kezdem is őket irigyelni...

Assa:

Az első, ami megütötte a szemem, az a karácsonyfa volt. A sarokban állt, nem messze a kandallótól, s bár az első gondolatom az volt, hogy alaposan leszúrom Hermionét, amiért ilyen tűzveszélyes helyre tette...

Szép karácsooony... *dúdol*

És Draco Malfoy is hozzászól:
Hát, nem tudom, én látok magam előtt egy karácsonyfát, ami vadul püföli valaki szemét...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:14 
Fanfic-faló

És megintcsak Drachiss mulattatja a jónépet:

Egy szép, öblös mező haladt el mellettünk.

Bizony, manapság már az öblös mezők futnak a vonat mellett, és nem fordítva. Az öblös mezők tulajdonságai közé tartozik továbbá, hogy jó hangosak. Üvöltözik, hogy nő a fű.

Végre kinyitják az ajtót, és az elsős tömeg, mint a kiengedett birkacsorda...

A birka, az... *fejvakar* A marha... Marhanyáj és birkacsorda...?

Ekkor valami növény nevű nő, azt hiszem McGalagonya elővett egy tekercset, körbejárt rajta a szeme, majd felkiáltott.

Mert a növény nevű nő (vagy a nő nevű növény?) valójában Mordon volt, aki kisluttyantotta a szemét, ráállította a stemplire, a szem pedig, miként a repülő, kieresztette hajtóműveit, és végigcaplatott a papiroson.

Kicsit ledermedtem, de pár másodperc múlva már megindultam egy szék felé, amin a híres-neves Teszlek Süveg ült.

*Drachiss fején a bozontos haj állt*

A fiú arcáról lefagyott a mosoly.

Mivel a jégszemű, jégszívű, jégszőke Dracóról van szó, ezért ezen már meg sem lepődünk.

Elmosolyodtam, majd Dumbledore felállt a tanári asztalnál.
- Kedves diákjaink! – és hosszú, hosszú beszélgetésbe fogott…

Saját magával...

Malfoy megragadta a kezem. Felemelkedett, és a fülembe súgta:
- A jelszó: sárvérű-lehányók.

Milyen kreatívak ezek a mardisok...

Szapora léptekkel igyekeztem a mozgólépcsőkön

Figyelitek, ugye? A Roxi beújított, mer' nehogy mán lejárják a lábukat a szerencsétlen nebulók...

Valóban, minden zöld- és aranyszínű volt.

Valóban, az író tutira nem olvasta el a HP-könyveket, aminek hatására Draco és az önjelölt mardekáros Drachiss minden előzmény nélkül szívrohamot kaptak.

Forró volt a szája, és én nagyon élveztem. Ennek jeléül beletúrtam nedves, szőke hajába, és ő is ezt tette.

Malfoy is a saját haját simizte. Cuki.

Nyelve, mint a könyörgő kisgyerek a cukorka után kérlelte ajkaimat, hogy nyíljanak ki, amik megtették, utat engedve mindkettőnk nyelvének, ami heves, vad táncot kezdett járni.

Jó hogy nem már azt írja, hogy Malfoy nyelve könyörgő kiskutyaszemeket meresztett...

A fiú egy copfba szedte nedves, koromfekete fejemet, megcsavarta, és teljes testével a falnak tolt.

$fal $fal $fal Tegnap egy vörös fej, ma egy copfba szedett fekete!

Jön az izgis rész, ki a 18-ast!

Ajkaink szétszakadtak, mire én lenéztem alsótestére, középen pedig megláttam a düledező férfiasságát.

Nah, ez volt az a mondat, amin szó szerint sírva röhögtem vagy tíz percig... =)) Az még hagyján, hogy szétszakadtak az ajkaik, kicsit horrorisztikus, de nem baj. De hogy Malfoy düledező férfiassága...! Besz*rás, de komolyan! =)) =)) =)) =)) =))

Elmosolyodtam, ő is ezt tette, majd újabb vad csókolózásba fogtunk. Malfoy elengedett, lenézett hímvesszőjére, majd felemelte bal lábamat, a vállára tette, és kezei segítségével finoman behatolt.

Tehát a csaj függőleges helyzetből nyomott egy spárgát... Whiskast neki!

Fájt. De nem érdekelt. Kívántam őt. Nagyon is. Próbáltunk csókolózni, de a fiúnak annyira koncentrálnia kellett, hogy nem sikerült.

Miért, mondjátok meg nekem, hogy miért van az, hogy valaki úgy ír bubuzást, hogy még életében nem unga-bungázott? Mi a jó francra koncentrált annyira Draco, hogy még nyelvszkanderezni se lehessen közben? Jól mozog-e a csípője? Vagy elég arisztokratikus-e a tartása a zuhanyfülkében megejtett "itt a botom, hol a botom, rajta koton, húzom-nyomom" alkalmával?!

Pénisze most már vadul lötyögött hüvelyemben, fokozva izgalmamat.

*visít*
Ha lötyögött, az már régen rossz... =)) =)) =))

A melleimnél megállt, majd körbenyalogatva azt, finoman belekóstolt a mellbimbóimba. Megtette ezt a másik mellemmel is...

Egy mellen több bimbó... Mint egy tehén, vazz!

Sorozatosan sikoltgattam, már hatalmas volt bennem az izgalom.

Bennem is.

Eljutottam a csúcsra, és ezt végleges sikoltásommal fejeztem ki.

*Sóhaj* Én is...

Mikor összeszedtem magam, felkeltem, kiszálltam, megtörölköztem, felöltöztem, majd eltűntem az ajtóban, és utána az ágyban is...

Mikor összeszedtem magam, megírtam az elutasítót, elküldtem, elszívtam egy fél doboz cigit, lemostam a vért a falról, majd eltűntem a listában, és utána az ágyban is...

---

El leszek egyedül is a Griffendélben. Csak Cissyt sajnálom. Ő Mardekáros lesz, tuti biztos. Tipikus sunyi, hátba támadó típus. De ettől függetlenül még szeretem. Nem tudom mihez fog kezdeni nélkülem.

El leszek egyedül a vigyorgóban is. Csak Cissyt sajnálom. Ő ugyanis nem jut be az elmegyógyba. Ennek eredményeképpen tőmondatokkal támad hátba.

- Nem, Sirius, nem zavarsz, főleg hogy, hoztál kaját - vigyorgott Trix is, és rávetette magát egy csokibákéra, aki épp szökni próbált, kevés sikerrel.

A csokibák és csokinék valójában azkabani rabok, és folyton szökni próbálnak.

A Roxfort Express egy sípszóval tudatta a diákokkal, hogy megérkeztek.

Lio... Nem vettél észre magadon mostanában furcsa, vonatszerű stílusjegyeket? :D *még él benne az emlék a mondákról, melyek egy kis adminról, és annak sípjáról szóltak*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:06 
Fanfic-faló

Moondragon:

Ez a történet maga:

MÉG NEM ÍRTAM SEMMIT, HOLNAPTÓL FOGOK!!!

Drachiss:

Hogy én mindig milyen jókor jövök moderálni...

- Na mi van, Perselus? – kérdezte Bellatrix a klubhelyiségbe érő fiútól.

- Semmi, Bella. Csak utálom a bálakat – felelte morcosan Perselus.

- Nyugizzál! Remélhetőlleg ez lesz az utolsó – mosolygott a lány és szájon csókolta a ledöbbent Pitont.

Így van! Ne túráztasd magad, kicsi csíra, a bálak is utálnak téged...

A lány szája telt volt és erős. Nyelve simogatása maga volt a tökély. A fiú nem akarta elereszteni Bellát, fogni akarta és csókolni örökké… amíg csak világ a világ.

Vajon nekem tőmondatokkal dúsított, erős szám van? :-?

Nyelvük lágyan simogatták, kényeztették egymást, gyengéden harapdálták a másik ajkait.

Kettejüknek volt egy nyelve, ami ráadásul még harapni is tudott. Tiszta sor.

Kezei lassan leváltak Piton nyakáról és ujjával végigsimított a fiú férfiasságán. - Amit tulajdonképpen már vagy tíz perce fog.

- Csak ennyire vagy képes? - suttogta Bellatrix és felemelte a fiú kezét: - Menjünk.
- Nem mész te sehová! - azzal még jobban a falhoz taszította a lányt.
- Tudod, hogy félelmetesen sötét vagy? - benyúlt a szoknya alá.

Hát nem csak ő.

18-as gömbvillám fellőve az égre, ugyanis erotikomikus jelenet következik.

Perselus hirtelen felkapta Bellát és az egyik padra fektette. Kigombolta nadrágját (mármint a sajátját) és elővette a lüktető tagot, majd beléhatolt.

1. Bellán szoknya volt, mint az az előző pár sorban mindösszesen hat alkalommal kiderül, az olvasó meg nem hülye.
2. A második mondat, akárhogy is nézem, nekem olyan, mintha Pipsi lehúzta volna a sliccét, elővette volna a diktafonját, hogy aztán visszadugja a gatyóba.

A fiú alig észrevehetőn megrázta a fejét és csatlakozott párjához, aki a tölgyfaajtó felé vonszolta a srácot (Meg kell jegyeznem, hogy itt most eléggé befolyásolhatónak tűnik Piton, de Bellatrix ellen nem tehet semmit, tehát ezt nézzétek el nekem!) .

Meg kell jegyeznem, hogy itt most a fic közepébe nem illik szerzői megjegyzéseket írni, esetleg a végére, tehát az elutasítót, ami nagyon érik, nézd el nekem!

McGalagony igazgatónő természetesen, Madam Hooch, Remus, Bimba professzor, Trelewney, Hagrid, Flitwick, Sinsistra és persze Piton.

Egy mondaton belül két új nevet is megalkotni a már meglévőkből, nem semmi.

A szemem sarkából figyelem újra a társaságot, és látom, hogy Remus már egy ideje próbál megszabadulni a kissé hisztérikus állapotban lévő enyhén részeg Trelewneytől, de nem igazán sikerül neki, amit persze Piton nem is leplezett kárörömmel figyel. A következő pillanatban Trelewney felpattan, rám néz. Merlinre, vajon most hogyan fogok meghalni? Hamarosan megtudom.

Pedig egész jó fic lenne, csak ez az átkozott Trilivni, meg a tőmondatok..!

- Ne lépj már a lábamra! – rimánkodott egy vörös üstökű lány a mellette álló fiúra.
- Ja, bocs – felelt neki a nála nem sokkal idősebb szintén vörös hajú fiú, aki feltehetőleg a bátyja volt.
Mindketten egy-egy kocsit toltak.

Ginny egy Corvette-et, Ron meg egy Jeep Grand Cherokee-t. Arról nem is beszélve, hogy rárimánkodott Ronra...

Az arca tele volt hegekkel – nem kisebb feltűnést keltve az ott nézelődő emberek között.

Az sajnos nem derül ki, hogy minél nem kisebbet... :(

- Olyan furcsa visszatérni. Persze örülök, hogy most újra hetedikesek vagyunk, és hogy Ginnyvel leszünk egy évfolyamba – az előtte álló lány hátramosolygott -, de most, hogy Voldemort meghalt, lehet, hogy vége a kalandnak.

Segáz, Harry! Te csak légy pozitív! Elvégre mekkora kaland, hogy egy elmebeteg őrült ki akar nyírni!

- Nyugodj meg kicsikém, szerintem ez az év is izgalmas lesz, mivel… – ekkor azonban a mellette álló fülbevalós férfi a kezét az anyja szájához szorította, hogy elhallgatassa.

Ezt annyira láttam magam előtt! XD Ahogy Bill befogja Molly száját! XD

- Valami gyanúm van – somolygott magában az egyetlen barna hajú lány. – Biztos köze van ahhoz, hogy fürdőruhát kellet hozni ebben az évben.

Fable szavaival élve: Te csak fogd azt a gyanút, és el ne ereszd!

Remus Lupinra, aki megtalálta a szerelmet szintén halott mennyasszonyába, Nymphadora Tonksba, a híres metamorf mágus aurorba.

Lupin letépte Tonks fejét, bekukkantott a résen, és hopp!, ott volt a szerelme.

Helyette elővette csámpást a kis fonott macska kosárból, és megkérte Ginny, hogy ő is vegye ki Lukréciát a saját kosarából.

Mióta szokás elővenni az állatokat? Max. kiengedem, vagy valami, különben jön a grínpísz... A Lukrécia meg... áh, mit is vártam...

Lukrécia nemes mozdulatokkal leereszkedett gazdája ölébe és kéjesen dorombolt.

*Drachiss nemes mozdulatokkal leereszkedett a földre, és kéjesen szörnyülködött.*

Ekkor Harryék jobban szemügyre vették az asztalnál ülő embereket.
Minden tanárt megismert, csak egyet nem.

Tehát, Harry, Harry, no meg Harry, aki mellesleg enyhén skizofrén.

- Iskolának egy tanulója részt fog venni egy új nemzetközi kapcsolatokat építő bajnokságban. A Septomágus Tusán!
Az egész teremben csönd maradt.
- A bajnokság lényeg olyan,– folytatta - mint a Trimágus tusáé, csak itt hét iskola fog részt venni benne. – mindenki kíváncsian pislogott.

Hát ezért kellett a bikini!!! *Drachiss szobájában a felismerést követően csönd maradt.*

Aarera Patil

Jelentkezzen, aki első nekifutásra ki tudja olvasni ezt a nevet.

Tajemil Shahaaraze Magicae Indiából

Egészségedre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:00 
Fanfic-faló

mellons:
Denem már ismerte a baglyot. Szotyola volt, barátja, Fenrir baglya. A fiú kivette az üzenetet Szotyola csőréből.

Szóval Szotyola a bagoly. Hoonnnnan szedik ezeket? /:)

Lilyanjudyth lelki sérülése:

- Alan Rickman – igen, a kivi ugrott be. Pont olyan. Szőrös!

*zokog*

Azt hiszem, ez érzékenyen érintett. :((

Ananke és a modern líra:

Meghaltam, mert jött a zöld sugár.
Meghaltam, mert kegyetlen voltál.
Meghaltam, mert kicsit sem szerettél.
Meghaltam, mert korán eltemettél.
Meghaltam, én Ginny Weasley.
Meghaltam, mert a Nagyúr senkit nem hagy ki.
Meghaltam, mert nem voltam elég erős.
Meghaltam, mert gyáva szívem nem hős.
Meghaltam, mert nem volt ki megvédjen.
Meghaltam, mert már nem szerettél régen.
Meghaltam, de nem tehetek róla,
ez így marad és én nem élhetek újra.

Nekem a legjobban a "Meghaltam, mert korán eltemettél." sor tetszik. :D Biztos én olvastam figyelmetlenül a könyveket, de ott nem volt szó élve eltemetésről. :D

---

Csak ment maga elé...

Azért ez még skizofréneknél is nehézkes :D

A „kövér” dáma erei felvágódtak a kezénél és bokájánál.

Irodalmi műben ilyen szerkezetben ezt max úgy tudom elképzelni, hogy egyszer csak kiugranak az erei a kezéből. XD Új értelmet nyer a 'majd kiugrik a szíve a helyéről' mondás... XD

Egy meleg nyári nap volt, amikor Susan Scott felkelt. Rendszerint kócos hajjal, álmos szemekkel. A11 éves Susan álmosan fáradtan felkel az ágyból és elmegy a tükörhöz.
- Úgy nézek ki, mint egy madárijesztő, akit épp most borzoltak fel a madarak. Susan 148cm volt és 38-40kg (sajnos).
Na de elég az elmélkedésből kezdjünk is bele

Berontottam a konyhába „mi a reggeli?”- kérdéssel. Tudni való, hogy volt egy testvérem, aki szintén 11 éves tehát ikrek vagyunk Emma, aki néha olyan idegesítő tud lenni pont, mint néha a barátaim. Lucy aki 11 éves kedves, makacs, néha idegesítő és okoskodó de azért jó fej. Patrícia, aki néha nagyon kedves de néha nagyon pletykás meg idegesítő. De térjünk vissza a történethez.
- mit kérsz?- kérdi anya
- toastot – felelem
- te mit kérsz?-kérdi anya Emmát
- Ugyan ezt- feleli
Megjött a posta. De nem a rendes baglyok hozzák. Anyu elsápadt tudta, hogy most jönnek a Roxfortos levelek. De a gyerekeknek még nem mondta hogy boszorkányok.
Em meg én csak bámultunk. Beengedtük a baglyokat Észrevettem, hogy levél van lábukhoz kötve. Megnéztem az én nevemre volt címezve,a másik pedig Em-ére.Ez volt rá írva:

Tisztelt Scott kisasszony!
Örömmel értesítjük,hogy felvételt nyert a ROXFORT-Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolába. Mellékelten meg küldjük a szükséges tankönyvek listáját és felszerelési tárgyak listáját. A tanév szeptember 1-jén kezdődik. A többiről majd a nagymamája felvilágosítja.

Tisztelettel:
Igazgatóhelyettes
- Tehát a nagyi boszi volt!- mondtuk egyszerre Em-el.
- Igen, csak nem mertük elmondani!- mondta anya és apa.
- Akkor hívjuk nagyit!- mondtam
- Majd ő elmogyaráz mindent és akkor mehetünk az Abszol útra.
Másnap
Megjött nagyi és elindultunk a varázsvilág felé.
- Most megyünk az Abszol útra?- kérdezte a nővérkém
- Igen - felelte nagyi
- Az Abszol út hol van?- kérdeztem
- Londonban- mondta nagyi
Tehát az Abszol út Londonban van.
- Itt is vagyunk-mondta nagyi
- Hello Tom!!- köszönt nagyi a kocsmárosnak
- Hali- mondta Pat
- Átmehetünk?- kérdezte nagyi
- Menjetek csak!- mondta a kocsmáros
Átmentünk az Abszol útra. Megvettük a könyveket a Cikornyai és Patzában. Utána nagyi elmagyarázta, hogy a varázslóknak is vannak bankjaik. A Gringottst a koboldok őrzik. Nagyi már előre kivette a pénzt onnan.Aztán betértünk a Patikába onnan a bagolyszalonba utána Madam Malkinshoz És megvarrattuk a talárokat a suliba. Már csak Olivander hiányzott a pálcaüzlet. Elég sok pálcát adott a kezünkbe. Emmának Bükkfa sárkányszívhúrral. Kilenc
hüvelyk. Elegáns rugalmas darabot kapott. Én Magyal főnixtoll, tizenegy hüvelyk,kellemesen rugalmas pálcát kaptam. Megbeszéltük hogy holnap nagyi eljön értünk és kikísér a vonathoz.

Az egész mű. Azt hiszem ez tökéletes lenne arra is, hogy bemutassuk, mit NEM szabad egy műben elkövetni. XD
Ja, megjegyzem PD, Slash kategóriában volt... =))

Draco Malfoy:

- Nem vagyok szerelmes!- legyintette le. – Nem tudom, miért nem lehet ezt felfogni?

Lelegyintette? :shock:

Szóval, arra gondoltam, hogy ebben az évben lehetnél te az én kísérőm - mondta Pascha, miközben nekidőlt a csűr falának, s bájos molyost öltött fel.

Pascha nekidőlt a falnak, s felöltötte régi molyosát...

Drachiss:

A lánynak vállig érő, vörös feje volt.

Drachnak ezt olvasva nagy, kigúvadt szeme volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luciatus 2009 február 02 (hétfő), 19:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:55 
Fanfic-faló

Draco Malfoy:

Draco nagy sóhajtással fejezte be szerelmi vallomását Hermioné-nak, majd fölállt. A lány is ezt tette. Még mindig bamba volt a csodálkozástól. Draco közel lépett a lányhoz, és megsimogatta Mio arcát. A lány lehunyta a szemét. Draco kicsit lejjebb hajtotta a fejét, egyre közelebb és közelebb Hermione arcához, míg végül a fiú is lehunyta a szemét, és megcsókolta a lányt. Hermionét meghitt melegség és forróság járta át. Átölelte a fiút, majd mikor Draco nyelvei előretörtek a lány szájába, Mione belekarmolt Draco hátába. A fiú nagyon élvezte, és a lány is, és mindketten tudták, hogy ezt nem szabad, de most nem érdekelték a korlátok. Vad, heves és forró csókolózásba kezdtek, miközben Draco simogatta Hermione nedves haját, a lány pedig a fiú hátát karolta. Pár perc volt csak ugyan, de nekik óráknak tűnt, annyira belemerültek egymás felfalásába.
Hirtelen a sarkon megjelent Ron. Mikor meglátta Draco-t, nem nagyon izgatta, de amikor felismerte Hermionét, földbe gyökerezett a lába.

Szeretkezzünk tőmondatokban, Draco! - mondta Hermione, Draco meg megcsókolta. A nyelveivel. Aztán felfalta. Aztán Hermione is.

- HERMIONE! – kiáltott Ron. Draco elengedte Hermionét, felnézett, és észrevette Ront. Hermione megfordult, és amikor volt kedvesét meglátta, holt sápadt lett. Egy gyors mozdulattal ellökte magától Draco-t, és Ron elé szaladt, csakhogy közben megcsúszott, és beverte a fejét. Ron odaszaladt hozzá, ahogy Draco is, és a vörös fiú ijedten állapította meg: Hermione elvesztette az eszméletét. Lassan ránézett Draco-ra, és könnyek gyűltek a szemébe.

Hermione már mégsem akar szeretkezni. Inkább átfut Ronhoz.

- Hermione… - csak ennyit tudott kinyögni, miközben ráfeküdt a lányra, és felkiáltott:
- HERMIOOONEEEEE!

Hermione elájul, azonban Ront (vagy Dracót?) nem érdekli. Ha egyszer úgy kezdődött a fejezet vége, hogy szex lesz benne, akkor szex lesz, akár aktív Hermi, akár nem...
Ráadásul érdemes megfigyelni, hogy Ron (Draco?) képes egyszerre nyögni és kiáltani, hogy Hermione...

Luna Aurora:

Szép karácsony köszöntött a roxforti birtokra. Az egész kastély díszbe öltözött az ünnep tiszteletére. Szenteste lévén már mindeki a hálójában volt, kivéve két tanárt, akik a Szükség Szobájában töltötték édes kettesben az ünnepet.
- Édes Pomona, szeretnék neked adni valamit.
- Mit tudnál még adni nekem, Filius, ennyi egymás mellett töltött dolgos év után?
- A szerelmemet, drága Pom.
- Hát tényleg szeretsz? Ennyi évig szerettél és nem mondtad el?
- Nem tehettem Pom. Csak most éreztem késznek kettőnk kapcsolatát.
Pomona nem bírta tovább, így megcsókolta a férfit. A legszebb ajándékot adták egymásnak: a szerelmet.

ééééés ennyi! komolyan x) ez a teljes megható karácsonyi történet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:51 
Fanfic-faló

Luna Aurora borzalmai:

a leírás hatására (Tekergők "kicsit" modernebb stílusban) félni kezdtem és hát nem volt alaptalan x'')

- Nos szívem! Te jössz! Mesélj, neked mid van? - vigyorgott Lilre James.
- Két kezem amik közül választhatok, hogy melyikkel vágjalak pofon ha megint szívemnek hívsz édesem! - mondta Lil önelégült vigyorral. - Nekem is a műköröm, aztán a derekamon egy ilyen izé jel. - hátul kicsit felhúzta a világoskék mély dekoltált Mayo Chixes pólóját és valóban, a derekán egy szív volt középen amit tövisek nőttek be és azok a szív mellett össze gubancolódva alkottak valami hülye mintát két oldalt. - Aztán megint csak ugyanolyan köldök piercing mint Alinak van csak nekem fölötte van még egy, egy napocska, de ez már inkább has piercing mert nem a köldökbe van szúrva hanem fölé. - felhúzta a pólóját a hasáig és valóban két testékszer virított ott neki. - Ennyi.
- Fasza - ámult James. - Amúgy eszméletlen vagy. Ugye tudod? - Lily tavaly még a természetes vörös hajával illegett amit vasalt, most pedig fodrász által sűrűn hullámosított festett élénk csillogó vörös haja volt ami a háta közepe alá ért pár centivel, zöld szemét most egy vadabb lilás árnyalatú sminkkel emelte ki és kontaklencsével tette még zöldebbé és csillogóbbá, a szemöldöke nagyon vékonyra volt szedetve és festve is volt sötét vörösre. Az orra az köz tudottan plasztikázott mivel harmadikban kviddics meccsen nekirepült egy gurkó és eltört. A bőre pedig szolárium által égett latinosan barnára, úgy néz ki mint egy igazi spanyol lány. Jamesnek ez tetszett hiszen ő is a nyáron festette még feketébbre a haját hogy latinosabb legyen és ő sem hanyagolta a szoláriumot...

nem tudom, hova lehet ezt még fokozni...

Draco Malfoy:

Nem tudok mit mondani...

McGalagony beújított (második rész)

McGalagony tanárnőt nagy megpróbáltatás érte gyerekkorába és szegény azóta sem heverte ki. Mindig is benne bujkált, de csak akkor forrt ki teljesen. A támadás óta nem bírt se ránézni, se hozzányúlni bármihez ami olyan volt. De a mai nap teljesen más volt. Vele volt kedvese is, aki támogatta a bajban.
Most is ott ül vele szemben. Közöttük az asztal, de érezhető a levegőn keresztül is a segítő szándék. Rá se bír nézni arra zacskóra, mert tele van olyan dolgokkal. Kedvese bíztatóan közelebb tolta a zacskót. Vett egy nagy levegőt, de nem bírt kivenni belőle egy darabot se.
- Tudom, hogy a jégmadártámadás óta félsz tőle – szólat meg Rémszem. – De a kék az csak egy szín, így szerintem nyugodtan vegyél egy kék gumicukrot is.

Ja, de tudok. Ez így "A Fejezet" maga.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:48 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

A sorkihagyások csak a szabályok kedvéért lettek beletéve, kicsit rossz helyeken vannak, kicsit feleslegesek... De higyjétek el, ilyesmi miatt is visszautasíthatnak egy ficet... IGAZ, KEDVES ADMIN? :D

*pötyög*

IGAZ, KEDVES ÍRÓ.

kántáljuk együtt: Draciss, Drachiss, Drachiss!

A karácsony meghittsége... a karácsony melege... és a Télapó űrrakétája...

A szépséges Űrrakéta

Eme mese, már-már feledésbe merült, mert mindenki a Télapót várja decemberben. Mindenki elfeledte már az űrrakétát aki a Nap és a Föld között halad és osztogatja az ajándékokat.
Egy napon a vörös folyó pártjára zuhant eme szépséges űrrakéta. Senki nem járt arra, legalábbis ő azt hitte. Egy kalapos nyúl ugrált a földön, kezében egy gyűrűvel.
- Szia Nyuszi! – köszönt oda a rakéta a nyúlnak.
- Te meg ki vagy, honnan tudod a nevem és hogy kerülsz ide? – sorolta kérdéseit a tapsifüles.
- Én egy űrrakéta vagyok, akit a gyerekek hite tartott eddig a világűrben. Én hoztam eddig nekik decemberben az ajándékot, de valamiért bennem már nem hisznek, így lezuhantam.
- Értem, de ez nem magyarázza, hogy honnan tudtad a nevem – duzzogott a nyúl. – De ha megvársz idehívom a Télapót, mert most épp ráér, így november tájékán – azzal elsietett.
Szegény világűrt látott barátunk pedig ott maradt a széles folyó partján, mely szinte tengernek tetszett. A sebes folyású folyóból ekkor kiugrott egy hal, furcsa mód lánccal a kezében.
- Te hal, áruld el nekem kérlek, hogy mért van a kezedben lánc. Tudtommal meg se tudnád fogni, hisz nincs kezed.
- Tévedsz. Én egy szerencsés hal vagyok, akinek van keze. Ez, amit te láncnak nézel a folyó dugója. Ha megrántanám a folyó soha többé nem folyna. Én vagyok ugyanis az őre – azzal táncolva elsietett.
- Milyen furcsa egy hely ez – töprengett az űrrakéta.
Ekkor ért oda Télapó és Nyuszi.
- Szerbusz kedves Űrrakéta. Nyuszi elmondta a történetedet. Mostmár tudom, hogy ki helyett viszem én az ajándékokat.
- Ezek szerint te vagy a Télapó? Nem lehetnék valahogy segítségedre?
- Ez egy nagyon jó ötlet drága barátom. A rénszarvasok úgyis kiöregedtek, és utánpótlás sincs tehát húzhatnád te a szánomat.
- Az megtisztelő lenne. Egy dolgot azonban kérnék.
- És mi lenne az? – kérdezte immár Nyuszi.
- Valaki húzzon ki ebből a sárból! – sipítozott.
Télapó és Nyuszi mosolyogtak, majd egy varázsszóra kimentették bajba esett társukat.
Innentől a Télapó szánját az Űrrakéta húzta, aki fényesre sikálva, büszkén vállalja új munkáját.

---

Voldemortnak vége… a háború befejeződött a fehér oldal győzedelmeskedett.

A vesszők pedig emigráltak.

Harry tekintete elidőzött Neville mosolygós arcán. A háború rajta alakított a legtöbbet. A kezdetben alamuszi és kissé ügyetlen kisfiúból egy erős férfi vált. Az arcán viselte a háború utolsó csatájának egy mozzanatát, arcának jobb felén a szeme sarkától majdnem az álláig húzódott Bellatrix.

Sajnos az elmúlt események miatt nem sok olyan diák volt, aki ne látta volna félelmetes theszálokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:44 
Fanfic-faló

Luna Aurora:

Lily érzi a halálát

érdekes is lenne, ha nem

*Vigyázz magadra! - Igazából ez azt jelenti, hogy vigyáz magára. Nem nagyon tudok franciául. :) Esetleg ha valaki tudja, hogy kell írni, szívesen elfogadom az ötletet. :)

a mai már az sem akadály, ha nem tudnak az adott nyelven, kiírnak vmi hasonlót, amit kidobott egy netes szótár, oszt jónapot

Assa:

Újabb vessző-virtuóz a láthatáron:

Az idő már majdnem elütötte a 11 mikor egy barna hajú lány név szerint Lana Steewenson vagyis én, elértem a pályaudvart, ahonnan indul a vonatom, a 9 ľ vágányról, a Roxfort express.

Vissza, siettem, a kupéba, mélylevegőt vettem és beléptem, a hatás nem maradt el Lilyék hirtelen felpattantak és sírva borultak a nyakamba én meg a lendülettől hanyatt vágódtam.

Ja, egyébként a teljesség kedvéért a nagy dráma oka is megér egy misét:

- Mi van? –kérdeztem.
- Öhhh.. a hajad van benne két kék csík. – mondta Lily.
- Mi van vele? Nekem tetszik, ha nektek nem, akkor, viszlát! – mondtam és kiviharzottam a kupéból(csak úgy megjegyzem ballábbal keltem, úgyhogy hamar felkapom a vizet).

Én is. Itt már megtörtént, pedig ez csak a harmadik bekezdés volt.

- Mi van te nem, láttad?
- Mit kellet, volna látnom?
Biztos, csuklott mikor, írta...

És a végére a tekergős történetek egyik alaptétele, szokatlan stílusban:
Sirius is kinyújtotta a nyelvét, Hogy milyen aranyos így a pofia!!

---

Hagrid az elfogyasztott vajsör mennyiségével arányos hátbaveregetést osztott ki Harrynek

:shock: Hát úgy se hallottam még, hogy "három korsónyira hátba veregette"... :shock:

---

Lily/James sztori, a kezdet:

Egy szemüveges, feketehajú fiú sétál egy távoli kastély folyosóján. Az utat nagyon ismerheti, mert csak néha nyitja ki a szemét, hogy hátrapillantson és meggyőződjön róla, hogy nem követi őt senki. Befordul egy sarkon és megpillant egy földön fekvő nőt. Odarohant és szólongatni kezdte a hölgyet:
- Dunn professzorasszony, jól van? - a fiú egy kicsit megijedt. Lehajolt a nőhöz. Várta a választ.
- Rajtad múlik a világ sorsa. Létezik egy lány... Ismered - mondta nagy levegőket véve a tanár - meg kell őt szerezned... Evansnak meg kell szeretnie téged. A fiatokon múlik majd a világ sorsa. Össze kell jönnetek. Rajtad múlik a világ sorsa.

Csak engem irritál, ha valaki keveri, hogy akkor most jelenben, vagy múltban beszél, ráadásul a történet negyedik sorában egyből bevágja a "ti nem élhettek egymás nélkül, ez a sorsotok" dumát?

--- és mind közül a leghalálosabb:

Oké... nyugodt vagyok... higgadt... és nem köpöm ki a tüdőm.

Amikor először elvesztettem a szűzességemet...

*felvonyít* =)) =)) =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:31 
Fanfic-faló

Drachiss és a vicces történet vagány Hörmmel:

Íme egy TELJES története... Azt hiszem, mindent elmond, amit lehetséges. Az összes mondata egy mentális orgia. Csak erős idegzetűeknek!

Utolsó figyelmeztetés: csak az kezdjen bele, aki érez magában elég kiköpni való narancslevet, vagy szörpikét!

Cím: I want Hermi!: Visszamerengés (part one)
Kategória: SLASH ---- NEM SLASH, csek említőleges, de az is úgy, hogy nagyítóval kell megtalálnod, hogy rájöjj, mit akar
Korhatár: 16
Leírás: Hermi mindenkire számított csak Dungra nem. Emlékek jutnak eszébe... Figyelmeztetés: E fic csak hiper-extra idegzetűeknek való! A 16-os karika NEM DÍSZ! A fic néha már-már beteges humorú. Ja, amúgy senkit sem riasztok, úgy is elolvassa, aki akarja. De aki elolvassa, nem tehetek róla, ha röhögés közben leesik és beveri a fejét. Nos, csapjunk a thestralok közé! (Papírzsepiket elő, mint sírás, mint nevetés miatt!)

-------------------------------

- De hisz ez lehetetlen! – a lány szemébe könnyek szöktek, ugyanis ő imádta Mundungus Fletchert, de nem tudta, hogy ő lenne a nagybátyja. Dung más volt, mint aki megismert ötödéves korában.

Most akkor ki kicsodának a micsodája?

- De nem az. – Ron ujjai ráfonódtak Mioérira. A lány körmei más-más színűek voltak. Volt, amelyiken Hello Kitty-s matrica volt, meg volt olyan is, amelyiken egy sötét jegy.

Mer' a Hermi az egy ilyen tök vagány csaj, bezony. Rá is kulcsolom a kezem Mioérira... (ez kimondva tök vicces)

- Voldemort?! – sikkantott fel Dean, aki úgy figyelte Ronék beszélgetését, mint a kedvenc argentin szappanoperáját, a Csacska Angyalt.

... *harmadik bekezdés, de már tépkedi lefele a saját fejét*

- Nem, te hülye – fordult felé a lány –, de-nem-az külön. Nem?

- De, úgy van – válaszolta a szeplős –, bár még nem lehet tudni. Lehet, hogy Denem az.

- Most akkor De-nem-az vagy Denem az?! - csapott az asztalra Dean értetlenkedve.

Éljenek az értelmes emberek, és párbeszédek!

- Dean, szerintem most inkább maradj csöndben – mondta a vörös hajú.

- De…

- Azt mondta, kuss! – csattant fel Mio, akinek könnyek szöktek a szemébe.

Nagyon szerette Dungot… Azóta az este óta…

1998. december 24

Karácsony. Ő meg itt ül egyedül a nagyvilágában. Árván. Sosem tudott ennyire együtt érezni Harryvel, aki most biztos Roncimoncival tölti az első közös karácsonyt a Grimmauld téri házban.

Bár Harry árva, mégis megtalálta boldogságát barátaiban, szeretőiben. Herm nem tudta magát elképzelni ilyen boldognak… csak árvának.

Kész, ennyi, nincs remény.

Itt ül London egyik sikátorában, alkohol társaságában, és a boldogságot száműzve tekint fel az égre.

Még mindig rosszat álmodik az óta az este óta…

1997. július 2

- Anyu! Apu! Itt vagyok! Megérkeztem!- kiabált boldogan Mio.

Most ért haza a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképező Szakiskolájából, utoljára. Most, miután befejezte tanulmányait, nem tudta, hogy hogyan tovább.

Ron Harryvel, Mrs Norris Csámpással (bár szegény Csámpás nem tudja, hogy barátnője megcsalja őt Friccsel meg pár kóbor macskával).

A Warner Bros. új szuperprodukciót helyezett kilátásba, a Szabadítsátok ki Willyt sikrerére alapozva "Szabadítsátok ki Drachisst!" címmel.

Még Malfoynak is van barátnője –, Millicent Bulstrode személyében.

Megverlek!

Mindegy.

Átvágott a Hallon (magyarul: előszoba, a gyengébbek kedvéért), morfondírozva, hogy hogyan tovább.
Ne tessék félreérteni. Nem a jövőjéről, csak Mio kicsit buta, és elfelejtette, hogy merre kell kanyarodni, így még mielőtt dönthetett volna, frontálisan nekiment a falnak. Az orra elkezdett vérezni.

Az oké, hogy én nekimegyek ennek-annak (anyu ma azt mondta, hogy mivel még nem okoztam sérülést magamnak ezen a napon, ezért nem használhatom az elektromos kenyérmiszlikelőt), de azért ha eltévedek, és elfelejtem, merre kell menni, még nem baktatok neki a falnak...

Megtörölte a szaglószervét egy öt éves papír zsepivel, amit az óta őrizgetett, amióta megkapta Rontól három éve, aki pedig két évig őrizgette.
Bement a nappaliba, miközben az I’m like a virgin című számot dúdolgatta.

*pityereg*

Furcsa, kellemetlen érzése volt.

- De hisz pont ma ittam tizenötödjére Acitmelt. Nem lehetne a közérzetem ilyen rossz – jegyezte meg magában.

Actimelt, te gyökér.

A fotelok olyanok voltak, mint amiket nagyon régen használtak volna. Sőt, még új huzatuk is volt.

Mio a sötétben nem tudta, hogy mit ábrázol, csak a formáját látta.

Mindegyik fotelon nagyon sok táncoló emberke ugrándozott.

A TV és a képkeretek nagyon porosak voltak.

Ez azért volt szokatlan, mivel Mrs Granger ismert volt tisztaságmániájáról.

- Jaj, anyu, hol vagytok már!? – Mio kezdett megijedni.

Lehet, hogy szülei elköltözetek? Vagy lehet, hogy távollétében kiadták a szobáját?

- Ha ha haaaa!- Herm összerezzent.

Hát ettől én is összerezzennék...

Egy ismerős, de nem túl szimpatikus hang ütötte meg a fülét.

- Üdv, Ms Granger… Vagy inkább Mio?

- Csak ne ön… - Herminek kiment a vér a fejéből és tök sápadt lett meg minden.

*Drachissnak is kiszaladt az agya a fejéből, meg lekaparta a falat is, meg minden.*

A felé közeledő nőnek kócos, éjfekete, pókhálószerű haja mellett vérvörös ajkai voltak.
Szeme csillogott az izgalomtól.

Lehet, hogy néhány kedve olvasó rájött, hogy kiről beszélek, mások pedig anyósukra ismertek rá.

Igen, Bellatrix Lestrange volt az.

Hogy neked is Bella lenne az anyósod, de admin-gyilkos tirpák, te...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:30 
Fanfic-faló

Draco Malfoy:

Persze Ő is, mint mindenki más, azt akarta, hogy a Nagyúr meghalljon, és Potter nyeljen, akkor, amikor majd eljön az idő, de nem hitte, hogy ennyire felkavarná, ha Potter meghalna.

Ananke:

- Neked is szia! Félelmetes igaz - kérdezte.

:lol: csak nekem nem hat kérdésként? =))

- Igen mióta itt vagyok engem, bámul.

vesszőhasználat :roll:

Ez a fejezet egy bolívhez hasonlít, ami átöleli az előző, és a következő fejezetet.

azért gondolkodtam egy keveset, mire rájöttem, mit takar nála a bolív

Luna Aurora:

Tévedés.
Szerettük őt.
Szerettük azt, akinek hittük.
Szerettük azt, akinek mutatta magát.
De nem a mostani énjét szeretjük.
Már nem.
Én úgy sajnálom.
Úgy bánom…

Miért?
Miért kell minden mondat után?
Egymás mellett már nem lehet olvasni a mondatokat?
Igaz.
Így drámaibb.
A hatás.
És idegesebb, aki olvassa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:23 
Fanfic-faló

Ananke:

Cambridge-gel

jaja, meg kambrigi nyelvizsga, mi? XD

- Mormotapi! --> eggen, az alvó Sirius egy újabb elmés megszólítása... :roll:

Luna Aurora:

Szójegyzék (szuahéli – magyar)

mi jöhet még ezek után? :shock: már japán szavakat írni egy ficbe is olyan snasz... vmi eredeti kéne.. ezaz, legyen szuahéli!

Bwana - főnök, úr
Uchawi – varázsló
Nyoka – kígyó
Eusi – fekete (ez Harry hajára utal, eredetileg oroszlán volt a terv, de az már egy másik műfaj: oroszlán – simba)
Dawa – orvosság

most komolyan, vette a fáradságot és megnézte h van szuahéliül a varázsló... =))

Drachiss:

Cím: Szemvilág

Leírás: Egy szomorú történet egy vak lányról és annak barátjáról. Gyengébb lelkivilágúak ne olvassák. Nem vicc. Egy régi cd-n találtam(nem én írtam) és gondoltam meg kell ismernie a világnak mert nagyon gyönyörű a maga szomorú módján.

Volt egyszer egy vak lány, aki utálta önmagát ezért. Mindenkit utált a barátján kívűl. Egyik nap azt mondta a lány, hogy ha láthatná a világot, akkor feleségűl menne a barátjához.
Történt egyik nap, hogy ajándékba kapott két szemet és láthatta a világot és a barátját is. Ő megkérdezte:
- Most, hogy láthatsz, hozámjössz feleségűl?
A lány megrökönyödve látta, hogy a barátja vak és ezt mondta:
- Sajnálom, de nem megyek hozzád, mivelhogy te vak vagy.
A barátja sírva távozott és csak ennyit mondott:
- Kérlek szépen, ügyelj a szemeimre...

Ennyi az egész, dugig hibával... Hetek óta nem volt alkalmam adminkodni, erre feljövök, és csípőből ebbe rohanok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:20 
Fanfic-faló

Ananke:

Eléggé EU és eléggé egós.

EU? XD

Elő az optimistasággal, avagy nevetni jobb, mint sírni!

én vagyok rosszul értesült, amiért optimizmusnak ismerem? :lol:

Phalaenopsis Vita és Sirius Black. Két olyan ember, akik felesküdtek a másik kikészítésére, bár a legszorosabb lány-fiú barátság köti össze őket.

szegény csaj... nem lehet egyszerű ilyen névvel, főleg, mivel a "falénopszisz" szó inkább hangzik valami rossz betegségnévnek mint egy lány nevének. XD

A zokogás a vállamat rázta.

ó igen, én is érzem... it áll mellettem a zokogás, és... ó te jó ég, mindjárt hozzámér! segítség, a zokogás rázza a vállamat!

Jan Collie:

Leírás: Elégé első írás.(milyen lehet a nagyon első írás?) Lily/Jamesnek mondanám, de van benne Sirius/saját sz. is. Lily legjobb barátnője (Viv, saját sz.) felnyitja Lil szemét.(és utána megvizsgálja, vagy beolajozza a könnycsatornákat vagy mi...?) E/1, Viv szemszögű. Nem igazán J.K.R. hű! A durva nyelvezet nagyon enyhe. (az ellentmondás ne továbbja) Remélem nem baj, hogy így ugrálok az időben. (nem. direkt szeressük az ilyet.)

Luna Aurora:

Siteve ment végig a folyosón, hogy elérje az SVK tanár lakosztályát. Biztosra vette, hogy a professzora jelenleg ebédel, megbújik az egyik oszlop mögött, és hátba támadja.

most akkor melyiket csinálja Piton? v mindezt egyszerre? az egyik oszlop mögött állva ebédel és úgy lesi, ki téved arra?

mellons:

Nos kiderül, mit is takar a HHMMLK-t!

Tyű-tyű. Általában a rövidítéseket arra találják ki, hogy valami rövidebb legyen. Hát nem tudom… :D
Melyik szervezet tagja vagy, gyermekem? A HHMMLK-é! - vágja ki büszkén a fiú, miközben csak háromszor zavarodik össze.
:lol:
Különben is, mi az a t-rag a végén?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra