Drachiss:
Oké.... Ez baromi hosszú lesz, de nem tudtam megvágni, majd töröljétek, ha úgy gondoljátok, vagy nemtom... Minden mondata, sőt, minden egyes szava megér egy misét. Én már szó szerint szédülök, annyira fáj... Ha néhol vulgárisak a kommentjeim, nézzétek el őket, nem bírtam visszafogni magam.
(isten ments, hogy ebből bármit is kiszedjek - luc)
És az ég szerelmére, gyengébb idegzetű adminok inkább el se kezdjék!
Cím: Varázslatos kalangyaim
Ezt még annyira fel sem vettem, gondoltam a "kalangy" biztos valami azerbajdzsáni amulett, vagy üzbegisztáni békafajta, netán etiópul így mondják, hogy szemöldökcsipesz...
Felkészültetek? Tuti?
Nah, akkor kalangyozzunk!
1.fejezet.
-Shenon kell fel!!Jött egy elég fura leveled!!!-Léda rángatott ki az ágyból.Léda a tesom 25éves non szerizem.
-Te jó ég mi eza sürgetés ég a ház??-én még a szemem is csukva volt az álomtól.
Én meg már itt becsuktam a szemem...
Shenon Whones vagyok 14éves vok.Barna hátközépig érő tépett haj égszinkék szem babapofi tetőfokos ego...meg stb..
-Shonon nyisd kia szemed és olvasd el ezt a nyavajás levelet!!Most mond meg h lehet valaki ien húú nem találok rá szót talán a nyomi lenne a legjobb kifejezés!-Léda már olyan "ideges" volt h azt hittem a levélel amia kezében van puzzlezni fogok mert széttépi de hála a jó istennek nem csinált semmit a levélel.
-Nah muti mitöl vagy igy felpörögve csaj!-Én és kikaptama kezéböla levelet megdörzsöltem a szemem és megnéztem a levél egyik felét.Dölt betükkel volt irva és igy reggel alig birtam elolvasni.Ez állt benne:
Kedves Shenon Whonens!(Frez Tuna 4.szám 2. emeletén lakó kisasszony)Ön felvételt nyert a Roxfort Boszorkány és Varázsló ...bla bla bla iskolájába(nem igy irták)..=D
Szeptember 1.-én a 9 3/4 vágányon jelenjen meg.3-adéves kiképzés fog kapni...bla bla bla
Meggalagony prof.(vagy mii) =D .
"Kedves Drachiss Idenenincsneveddetirpákvagybzmg! (Vigyorgó 4.szám 2. emeletén lakó admin-nyanya! Ön felvételt nyert Merengő Admin és Vigyori ...bla bla bla rezervátumába(Lio nem igy irta).."
-Uham Fiha hát ez meg mia jó istenem??Mien Bu.ze.ráncs irhatott iet??Meg amugy is 9 3/4 vágány nem létezik vgy csak én vok igy lemaradva??Boszárkány??kit akarnak ezek átverni??Asszem 1hét mulva jelenésünk lesz...ha már küldték ezt a valamit kiwi lennék mi lesz ott..-én a szivem majd meg állt ez számomra akkora nagy baromságot jelentett h az már fáj.
Számomra is...
Másnap elmentünk Az Abszol Utra egy olyan kocsmán át jutottunk oda el aminek eddig még a létezéséröl sem tudtam pedig abban a utcában ha nem mentem eddig végig 50szer akkor egyszer se.Nagyon szép látvány tárult elém egy csomo talláros balf.asz mászkált ott talárba..
Hát az tényleg
kurvaszép látvány lehetett...
azt hittem az a csepnyi eszem is megfog állni.
Az enyém már parkol.
Beszereztünk midnent ami a papirra le volt irva.Tök komoly tallárom lett.
Gondolom talláromra választottad...
És a pálcám se semmi.Mikor a levelet olvastam azt hittem nagy átbaxás lesz az egész de tévedtem...vagyis még mindig abban vok h ezzel csak szivatni akarnak de ez az egész tanszer vásárlás stb. nagyon komolynak tünt majd meglássuk 1.én.Az indulás elötti napokban elmentem fordászhoz most a hajamba szöke tincsek vannak és az alja fekete(ha már mekk valahova jól nézzek ki),csináltattam magamnak mükörmöt ami fekete és a közepén egy R betű van vagyis Roxfort.Kiszedettema szemöldököm és vettem fekete kontak lencsét.Letisztitattam az arcom vettem a taláromhoz illő ruhákat és szépitkező szereket is..
Az utolsó estén midnent bepakoltam 2pörönd plusz egy retikül.Jah ugye állatott is kellet venni nekem egy gyönyörű perzsacicám lett.Stelly a neve...tök édddesz.
Jó kisz Drakhissz, okosz kisz Drakhissz, cúnya-gonosz ficírók elvették a drágaszágát!
Elkövetkezett az a nap amikor végre kiderül mi áll a dolgok mögött.Kimentünk a Londoni vonatállomásra.Láttam h a 9 és a 10 közötti falon átmegy pár emerka..hát odasiettem(hozzáteszem már nem volt velem Léda)..Mikor végre tisztán láttam mindent észre vettem 4 különös srácot...elég fura volt a kinézetük.Egyiknak fekete haja volt fehér melirral és oylan vékony volt h hu...a másiknak rasta haja volt és jó rappes cuccai , a 3.diknak szőke haja volt a 4.diknek pedig hosszu barna.Odamentem hát.
-Szeva srácok!Ti értitek ezt??-én már egyből ezzel a kérdéssel támadtam le őket. Szegény kék.
Szegény lilák, szegény narancssárgák, és szegény ÉN!
-Aha!-válaszolta a fekete hajú srác.-Én Bill Kaulitz vagyok most leszek ötödéves a Roxfortban.Ő itt Tom az ikrem ő is ötödéves mint én.
A srác, amint a világra passzírozódott, csípőből ki is tojta a saját ikrét. Varázslóknál ám ilyen flottul megy!
Ő pedig itt Gustav és Georg ők csak ki kisértek minket.-hadarta a Bill nevű srác.-Látom kiscsaj te még új vagy?!-Tom kacsintott rám.
-Őh hát asszem eléggé új vok-vigyorogtam-azt hittem a levélből itélve h kibaxás:S-én kicsit fura volt minden.
Ezzel én is így vagyok...
-Ha akarod akkor szivesen seggetek átjutni a vágányhoz.
Várjál, odaadom a sajátom, hátha éppen passzol az arcodra...
Nemsokára indul és kéne helyet is keresni.-Bill odajött mögém és elkezdett előre lökdösni h menjek már.Aztán nagy nekifutással egy teljesen más világba éreztem magam ugyanis átjutottama piros vágányhoz csodi szíp volt..
Ilyen szípet mán rígen óvastam...
Lassan a Tom és Bill is megérkezett a más Világba.Felszáltama srácokkal a vonatra.
-Oh sorry még be se mutatkoztam Shenon Whonens vagyok=)-én.Már a vonaton voltunk.Elindultama foson.
Bzmg, bzmg, bzmg, bzmg!!!
Nem vettem észre de egy idő után Bill és Tom eltüntek bizti találtak maguknak helyet a haverjaik mellet..Tiszta szarul éreztem magam kezemben a Stelly és vonszolom magam után az egyik böröndöt amire rá volt kötve mégegy.Egyszer csak megszülitott valaki.(nem voltam bizti h engem szolitanak meg nem a nevemet mondták)
-Cicás csaj!Gyere ebbe a fülkébe te még elférsz.-egy szőke hajú srác sápadt volt és szürke szemei voltak a talárja pereme zöld szinű volt.A fülkében még egy mogorva arcú csaj ült a szőke srác mellet nah meg két tulméretezett dömper csávó a szembe lévő "kanapén".
KANAPÉ?! EGY VONATON?!
-Őh oksa ha akarjátok.-Bevonszoltam magamat és a cuccaimat a fülképbe majd megálltam.Tisztára megvoltam szeppenve pedig elég kemény csajsze vok.
Eddig én is ezt hittem magamról...
-4órán át álni fogsz vagy leülsz mellém??Jah am Draco vok Draco Malfoy ő itt Pansy Parkinson-mutatott a mellete lévő csajra-Ő is Crak és Monstro-eza két dömpire vonatkozott.
Dömperempemperemmperemm...
-Én Shenon vok Shenon Whonens most vok elsőnek ezen a vonaton cseppet furának érzem.-mosolyogtam Dracora Pansy elég rémisztően nézett rám ezért inkább rámeredtem a cuccaimra ami a lábam elött hevertek.
-Várj majd segitek felrakom neked oksa??-crak aki az egyik dömpi volt.
Kezdek bedömpizni...
-Jajjh köffike^^-mondtam tiszta boldog voltam h még csak kb 15perce vok itt és ennyi embert megismertem.
-ez czuki volt Shenon.Remélem a Mardekárba kerülsz jól ellenénk (egy kiccsikót, két borjat, meg néhány kisbarit) -Draco olyan közel jött hozzám a másik lányt elhagyva.Aki láccolag majdnem tüzethányt a méregtől.
-Mardekár???Az meg mi a fax??-kérdeztem Pansy idegesédében elkezdett röhögni.
-Te eszes ki szerzemény a Mardekár az egy ház a suliba van még Hugrabug Hollohát és Griffendél.Mi mind Mardekárosak vagyunk.-mondta visikoló kényes hangon Pansy eza csaj már alapból nem volt szimpi.
-Fogd már be a pofikádat nem hallottad h új honnan tudná h mik ezek??-Draco láccot a szemébena düh de h mitől azt még énse tom..
Nem vagy egyedül.
=D -Gyere végig megyünk a vonaton és megmutatom h kikkel ne társalogj mert vannak itt emberek akik nem méltók rá-Draco majd szó szerint kilögdösött a fülkéből.Melletem jöt elindultunk a fülkék mellet ott sok sok beszélgető ember volt láccot rajtuk h rég ismerik egymást.El se birtam képzeli h h kerültem ide minden annyira fura volt.
-Szép csaj vagy.Pansyt meg hagynikell hagy mérgelődjön csak féltékeny.-Draco kacsintott rám valamié olyan volt mintha pillangók lettek volna a gyomromban.
Az enyémben aknavetők vannak...
Épp válaszra nyitottama szám mikor - első álomás-azzal kihuzta az egyik fülke ajtaját.
-Mivan Tracsko jöttél nyálat csorgatni??-Szolt egy pattanásos barna hajú csaj.
-Van neve is kicsi szivem.-mondtam nemtudom mér mondtam csak ugy kiindultam magamból.Ekkor Draco hátulról átkarolt midnenki tátott szájjal figyelt éreztem h pirulok.
-Ő itt Csangi Jangi és PattanásBerci másnéven Cho Chang és Meritta.Elég nyomik szal nem ha rám hallgacc csaj akkor jegyezd meg h ezek nem méltók arra h egy szót is szoljanak hozzáMost pedig viszlát megyünk tov.-mondta azzal behuzta Choék ajtaját és továb indultunk még midngi a derekamon volt a keze.
Arzént! Uzit! Kézigránátot! Kalasnyikovot! Nuncsakut! Vagy legalább egy
kibaszott kötelet!
-Most pedig megyünk a Potty fészekbe.-Malfoy továbbra is kaján vigyorral.Én az elöbbi emberekről nem mondtam semmit bár elég röhej volt ahogy kinéztek.Megérkeztünk egy olyan fülkébe ahol 4-en voltak egy pasival együtt aki aludt.Berontottunk.=D
-Ez itt a Potty fészek.Ő itt Harry Potter róla majd még mesélek ő Hermione Granger(nemtom jól irtam e) (az övét - meglepő módon - igen)
és Ronald Weasly (az övét nem...)
nah.-muatta be sorba az emereket.Azok non iesztően lestek ránk.-Remélem nem a Griffendélbe karülsz hanem hozzánk..Gondolom nem akarsz ezekkel együtt lenni.
-A mardekárba csak aranyérüek lehetnek!-okoskodott egy vörös hajú srác aki Ron névre halgatott.
Mardis akarsz lenni,
De nincs aranyered,
Jobbat hát nem tehetsz:
Vágd fel az ered, yeah.
-Nocsak látom bátor vagy weasly patkány aranyvérű megsugom h Shenon az.Te mocsokold itt az aranyvérűket egyedül..a Mardekárba nem kerülhetnek Srávérüek-itt mélyen az egyetlen lányra pillantott Hermionéra.
-Kussizá Malfoy mert megfizecc!Látom lecserélted a béka képüt.-Harry akineka homlokán egy villám alaku seb volt.
-Hova büszkélkecc villás fejű mi h oda ne...-nem birtam befejezni mert ebbena pillanatban már megint a folyosón voltam.
-Nyugi most megyünk tovább-Malfoy.Még jópár fülkét végig jártunk.Aztán elérkeztünk utolsó állomásunkra.
-Nah ők itt haverok ők is Mardekárosak.Bill és ...-de itt közbe szoltam
-Ismerem őket sziasztok srácok.-én és puszicserével köszöntem nekik.
-Csá Csaj!-köszönt Tom-Szia Shenon-köszönt Bill.Tom mellet két nagydudás szőke csaj ült Bill pedig szembe velük feküdt és jegyzetelt valamit.
-Ismeritek egymást pompás.-azzal a 3 fiu is köszönt egymásnak.-Na császtok skacok mi megyünk vissza a fülkénkez.-Oksa-mondták egyszerre 4-en.-Csá.
-szasztok-köszöntem azzal elindultam Draco után.
-Nemtudtam h ismized őket naon biroma búrájukat.-Draco annyira sietett h azt hittem meghalok mire utol érem.
Bárcsak...
-A...Vágány...nál...talál..koztunk...-lihegtem.-Lassíts egy picit.
-Jah ok sorry.Ha beértünk mindent elmondok Pottyról és a suliról.-Lassacskán oda értünk a fülkéhez kb 2 óra telt el amiota leléptünk Malfoyjal.Pansy Crak és monstró talárba búje elaludtak.Ketten leültünk malfoyyal Pansy az már Crakék mellett volt.Malfoy ült én pedig az ölébe hajtottam fejem és ugy feküdtem.Ő belekezdet a monoglóba:
-Harry Potter iskolánk leghíresebb varázslója.Minden tervemnek állandóan keresztbe tesz Dumbledor Prof. persze kezdvencének tartjó Dumbledor az igazgató.A seghely a homlokán a villám az azt jeliz h a legrosszab átok ami halálos eltalálta de ő tulélte a szülei meghaltak ő pedig muglik közé keveredett aztán eljött ide a Roxfortba tanulni.Aki megölte a szüleit és őt is meg akarta Voldemort volt világunk legnagyobb varázslója.....-Még egy darabig beszélt Voldemortról és a suliból aztán elhallgatott.
-Hu elég rémisztő..-mondtam Draco a hajamat birizgálta majd megszólalt:
-Át kéne öltöznünk tallárba lassan megérkezünk.-mondta és levette az egyik táskáját.Meg az én két táskámat.
-Köszi!Hu nem zavar ha teljes egészében átöltözök itt?-kérdeztem.
-Nem!-mosolygot és felvette a tallárt.én elkeztem öltözni felvettem egy fekete szöknyát egy magasszárú pipőt meg egy halálfejes ujjatlan polot arra pedig a a tallárt.Draco nagy szemekkel figyelte az öltözésemet.Egyre közeledett hozzám a szánk majdnem összeért mikor a vonat lefékezett.a lámpák lekapcsolodtak és olyan hideg lett h az nem igaz.
Hát ez nem igaz...
-Megérkeztünk??-én felhúzott szemöldökkel.
- Nincs még vége? - én idegileg lerongyolódva.
-Dehogy nézzünk ki!-Draco és mind ketten kihajoltunk az ajtón a többiek még mindig szunyáltak Draco sejtése az volt h álompór volt keverva valami ételükbe vagy piájukba.Egyszer csak valami lökött valamit a Vonaton és mindannyian visszaestünk(már akik kinéztek) a fülkébe.
Egy csaj jött végig mindenhol szal miden fülkében elmondta mi történt.
-Semmi pánik egy dementor volt és ellenőrizte h nincs e itt Sirius Black.Lassan megérkezünk.-azzal tovább viharzott.
Másfél ora mulva megérkeztünk a Kastélyba gyönyörű volt.
Megérkeztünka kastélyba egyszerűen gyönyörű volt.
Hát bizony tényleg rohadtul szép lehetett, ha már ennyiszer elismétled...
Tisztára elfelejtettem mi volt mikor még Normális voltam.
Én is...
Én voltam az egyetlen akit McGalagony leültett egy régi fasz ékre.
Ó, hogy az a...! XD XD XD XD XD
A fejemre rakott valami beszélő süveget.Tsizta muri volt mig meg nem szolalt.
-Hmmm észnek sincs hiján a lány és a képességeire rádolgozunk nem is akármien boszorkány lesz.-egy darabig hallgatott-Mardekár!!-kiáltotta.A szivemről egy kő esett le Tom Bill és Draco feláltak és ugy tapsoltak.Én oda futottam a Mardekár asztalához és leültem Bill és Draco közé.
-Jajjh egy oriási kő esett le a szívemről azt hittem Griffendélt mond...Am nem azt modtad malfoy h ide csak aranyvérűket osztanak be??-kérdeztem.
-Igen ide csak aranyvérűek jöhetnek és ezekszerint te is az vagy!És ennek mi csak örölünk most képzeld el h mien lett volna ha a Potty fészekbe kerülsz a Weaslyk közé.-Bill és adott az arcomra egy puszit azt hittem olvadóba lépek és éreztem h kezdek pirulni.
Bizony én is kezdem elérni a forráspontot...
láccólag ezt Draco is észrevette ezt és ő is adott egy puszit ekkor tudtam h kb olyan vörös vok mint a rózsa.Tom csak nevetett rajta amugy ő még midnig a két szőke csajjal volt el nagyon.
-Hát mielött megtelnek az asztalok van egy új bejelentésem:Nem kisseb mint Rubeus Hagrid lesz az uj tanárotok és Lupin profeszor az új sötét varázslatok kivédése tanárotok.A sulit dementorok fogják örizni de ne féljetek az iskolába nem jöhetnek be.Képződjék hát a lakoma!-mondta nagy nyüzsgés keletlezett.
És akkor megképződé vala a lakoma, amelyből komák és nemkomák egyaránt lakomáztak...
-Kapunk étlapot vagy mi??-kérdeztem de amint kimondtam minden asztal dugig volt kajával azt hittem csak álmodok..
-Étlap??Lool=)-tényleg keveset tudsz a roxfortról Bill.olyan aranyosan moslygott h azt hittem kiskanállal kell majd felszedni engem.LOL
Lol, én már nem hiszem, hanem TUDOM, hogy mire a végére érek, kiskanállal kell majd felszedni engem. LOL!
A vacsora nagyon finom volt jól telizabáltuk magunkat majd elindultunka Mardekár klubhelyiségébe.Megálltunk egy olyan festmény elött amin egy öreg pasas ült kezébe egy oriási kigyóval a kép mozgott én csak tátott szájjal néztem ezt persze Bill is észre vette Draco a talárja ujárról tépte le a cérnákat.
-csukd be a szád mert belemászok!-Bill én vettema lapot és becsuktam de még midnig a festményeken volt a szemem, meg persze a mozgó lépcsők amin jöttünk.
-Nah mi lesz hogy megyünk be?-kérdeztem és Draco mögé osnotam és megpöcköltem a hátát.
-Jah...őh őh a jelszó...micsoda???Uhh szala jelszó Angel Blood!elég fura ien jelszavunk még nem volt:S-Draco majd a festmény kinyitodott és egy kisebbb lyukon bementünk.Elképesztő szé volt a Klubhelyiség.
-Arra van a lányokszobály szivi!Jóéjt majd holnap talizunk.-Bill és megölelt majd adott 3 puszit.DRaco is ezt tette csak ő nem akart elengedni.Én eluintultam azona lépcsőn amit Bill mutatott.Eléggé forgolodtam az ágyban valahogy nem tudtam elaludni.azt hittem ha elalszom akkor majd otthon kelek fel ugy h ezt az egészet csak álmodtam.De nem reggel felkeltem és a Roxforti ágyamban voltam.Felöltöztem aztán lementem a lépcsőn.Draco már lent ült a zöld börkanapén.
-Jóreggelt!-én és odaültem mellé.
-Szia kiscsaj!Hogy telt az első Roxforti éjjeled?-ő majd adott a homlokomra egy puszit.
-Hát nem akartam elaludni mert azt hittem ha felkelek akkor otthon ébredek..aztán elkeztem gondolkodni h mi lesz ma aztán elaludtam.-én és ásitottam egyett.
-Bill azt mondta ha felkeltél akkor menj fel hozzá!-Draco láccot h szomorűság volt az arcán.
-Akkor felmekk!-adtam neki egy puszit majd elkeztema fiukhoz vezető lépcsőn baktatni.Nill még aludt én meg felébresztettem...
-Bill ébredj!!-szolaltam meg a fiuk hálószobályába még félhomály volt.Bill nem ébredt fel arra amit mondtam de viszont tom felébredt aki a mellete lévő ágyon feküdt.
*Drach szobályában néma csönd, és hulla szag. Csak a felakasztott test rontja kicsit az összképet.*
-WáááááH te jó ég a szivbajt hozod rám csaj azt hittem h Pityon van itt!!
Pertyelusz Pityon... Besz*rás... ez kész...
-Tom úgy nézet rám mintha halálos veszéjt jelentenék rá...
Bezzeg a szobája "ly", mi?!
bár nem tudtam h ki az a Piton de ha Tom is fél tőlle akkor biztos nem valami kedves ember.Tom üvöltésére viszont fel kell a kis álomszuszék is.
-Shenon??Te mit kere...Jah jóh vágom.Amugy csak annyit akartam mondani h Piton nekem adta oda az óra rendedet.8-tól lehet kajálni menni 9-kor mindenkinek elkezdődik a tanóra és neked az első kvidics lesz szal ne edd magad túl teli mert sztem senki nem akar hányásesőt.Jah és Tom fog téged megtanítani kvidicsezni.Majdnem minden óránk együtt lesz kivéve Jóslástant....csak úgy szólok h nem valami jó ötlet Trawey(nemtom h irják) (Azt vettem észre, de rá se ránts, nem ez az egyetlen... Amúgy is, szerintem a Travi is tökre ráillik...)
prof.-t felidegesíteni mert halálos jővőt fog neked jósolni és még 5.dikben le nem adod a Jóslástant addig fog zargatni.-hadarta Bill egyszusszal...
Pacsit neki! Hogy is volt Lio játéka? Aki egy levegővel végigmondja...?
hát elég jó elvettem Billtől az órarendet s lévén h 7 óra van még csak visszamentem Dracohoz, elötte persze puszitcseréltünk a srácokkkal.Baktattam le a fiúk szobályából mikor megláttam h Draco és Pansy egymáson hemperegve csókolóznak hirtelen éreztem h könnyek csordulnak le az arcomon és szó nélkül kiosontam a klubhelyiségből.Tudtam h még egy óra van kajáig és én vissza már nem akartam menni.Gondolkodtam...ajon Pansy-t szereti??De hisz annyi rosszat mondott róla...Lehajtott fejjel mentem végig a lépcsőkön mígnem egy képhez értem.valami dagadt csaj kornyikált ott.
A dagadt csaj, alias a divatosan duzzadt bige, más néven a túlsúlyos maca, tehát a Kövér Dáma...
-Talán nem szerelmi bánatod van kislányom???-szólt hozzám a kép én egyből felfigyeltem rá...hu az csak egy dolog h mozod de még beszéljen is...
-Honnan gondlja és miköze magánnak ehez??-vágtama képhez a kérdést.
Két kézzel.
-Ne feled lányom h most nem a saját világodba vagy a mugliknál...itt mindenki mindent tud álltalába...és kérlek ne légy ien csökönyös...mindenkinek jóbb lenne ha nyugodtan állnál a dolgokhoz..Én a Kövér Dáma vagyok a Griffes klub képe. -mondta a Kövér Dáma olyan nyugalommal ami engem is meglepett.Vissza akartam vágni de semmi értelmes nem jött kia számon ezért inkább otthagytam...és tovább sétálgattama folyosókona fejemet ismét lehajtottam.
Miért, Uram, mondd, MIÉRT?!
Épp azon gonolkodtam h most öszintén mi aza mugli és h kerültem én ide??Mikor egyszer csak nekemjött valaki.
-Nem lácc a szemedtől te bar.om??-kérdeztem ekkor megpillantottam egy barna hajú fiut akinek heg volt a fején.Próbáltam felidézni h ki lehet...
-Bocs nem láttlak!-mondta és megigazította szemüvegét...ekkot beugrott h ki Harry Potter... nincsmse se!kell egy fej!
Ami azt illeti, nekem sem ártana egy új...
-Véletlen nem lehet egy ien rondaságot észre venni mint én...hát erősebbre kéne csináltatni a lencsédet...-mondtam de olyan mérgesen h azt hittem h a Potter hátrálni fog és tobávv megy de tévedtem.
-Draco???Jobban jártál volna a Griffendélbe..Egy idő után rá fogsz jönni h mien Draco és az ikrek..-Harry..nem egészen értettem amit mond..
-Bocs de nem szrulok rá a segítségedre!!Ismerem már Draco!-mondtam tovább akartam indolni de megfogta a vállam.
-Most meg mit akarsz??-kérdeztem.
-Sztem pedig igen is rászorulná Draco tönkre fog tenni hidd el.Ha ismernéd már rég falnak rohantál volna tölle.-mondta és most ő probált utján tovább indulni de én tartottam vissza.
-Mivel fog tönkre tenni??-néztem rá nem hittem volna h az a Draco akit én megismertem ienre lenne képes.
Jah, ismered egy napja, de már ő a sírig tartó szerelmed...
-Lemegyünk a parkba???-kérdezte egy cseppet se láccót rajta idegesség stb..én már rég kibolrutam volna...
-Kétdeztem valamit!-megint elkezdett lándolni a véremben a düh..
A spontánégés is egy megoldás.
-A Parkban elmondom neked is jót tesz ha a levegőn vagy és kora reggel nemhiszem h bárki is zavarni fog minket ellentétben itt a folyosón ahol szellemek járnak és majd a végén nem képesek leszállni rollunk.-mondta azzal vonszolni kezdett maga után.Egy nagy tölgyajtóhoz értük.Majd azon át elindultunk a meleg reggeli gyepen.
Finnyásak ezek a népek, a déli, meg az esti gyep nem felel meg nekik - az hamarabb kihűl.
-Itt jó lesz-mondta-Taco apja Halálfaló
Nem azért mondom, hogy dicsekedjek, de mióta írok és olvasok a fandomban, megtanultam néhány figurát, a gügye becézésekkel is tisztában vagyok, de Taco Malfoy eddig halálbiztosan az egyik legröhejesebb dolog, amit valaha életemben láttam XD
és a fiu semmivel se külömbözik nála...mellesleg szereti az embereket tönkre tenni láttad már Pansy-t??Ha van egy kis időd majd vedd szemügyre jobban ő már kikészült Dracotól.Sárvérű minden muglira ezt mondja miintha jobb lenne aranyvérűnek lenni és csak félvér vagyok.-mondta...Halálfaló nah az meg mi az anyám kinja??nah meg ma már másodjára találkozok a mugli szóval..Sárvérű Aranyvérű Félvér...kezd már egy kicsit magas lenni ez nekem.
-Mi az h Halálfaló??És a Mugli??-kérdeztem felhuzott szemüldökkel közben leültünk egy tavacska mellé egy fa törzsealá.
Hajj, anyám, hogy miért nem fojtottál pelenkába engem...
-jajjh-mosolygott.- halálfalónek nevezzük Voldemort csatlósait..-mondta - a mugli pedig varázstalan embert jelent.
-Voldemort??Az aki megölte a szüleid??-itt éreztem h rosz témára tértem..
Én meg már tutira megtértem, mert vagy fél órája a Jóistent szólongatom.
de folytattam-És ezekszerint Voldemortnak a csatlósa Draco apja??-olyan pofát vágtam ehez a dologhoz h már elképzelni is fájdalmas volt.
Akkor inkább ne képzeljük el, és akkor legalább EZ nem fog fájni!
-Igen pontosan szal ngyon vigyázz vele...mármint Dracoval..Amúgy látom jól informált vagy..-mosolygott majd felkelt és elment melőlem nem birtam felfogni h most megbántottam vagy csak komplett le vok maradva...
Én meg így a végére már azt nem bírom felfogni, hogy komplett vagyok-e még...
H mi történt és majd a kövi részből megtod.
Csak attól óvjon meg a jó ég...
Ezt akarta feltölteni az SV-be, a Slashekhez, "nem korhatáros" jelzéssel...
Közben arra is rájöttem, hogy ez elvileg egy Hp/Tokio Hotel fic... A leírásban szereplő HP/HT alapján arra következtetek, hogy Harry Potter/Hokio Tokel...
Nah megyek hányni.