Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 február 08 (szombat), 17:28

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 21:56 
Fanfic-faló

Eve T. Snape találta, de muszáj AgiVega kommentje: (*Luc meghalt*)

Egészen addig, amíg neki nem ment a szemközti ágyban alvó barátjának, aki azonnal felriadt. Sirius Black körülnézett és meglátta az ágyékánál békésen durmoló James-t.

Enyhén félreérthető a drága...

És Ági:

Hihi... méghogy ENYHÉN? Szvsz NAGYON. Mellesleg hogy lehet valakinek az
ágyékánál aludni? James talán épp oda hajtotta a fejecskéjét? Sirius ölébe? És Siriust nem nyomta James feje? Elvégre a legérzékenyebb testérszéről van szó... 8) Én a helyében biztos felkeltettem volna Jamest, hogy 'haver, nyomod a tökömet...'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 21:50 
Fanfic-faló

Jan Collie:

Nyár van, meleg nyár.
Forr a levegő az ablaknál.
nekem már ez tetszik... miért pont az ablaknál, miért nem a szobában forr a levegő? hát mert az rímelt a nyárra... GRRRR!
Várjuk az esőt, a hűvös szelet,
ebben a hőségben jóleső hideget.
Éjszaka van, nagyon meleg,
Ilyenkor jégre vágyom, ha lehet.
megint keressük a rímeket...
Utaznék Grönlandra, azonnal.
S talán összefagynék egy macival.
fúú ez pofán vert!
De legalább lehűlnék, a hideg hiányzik...
Csak egy perc kéne belőle, mert a végén még "valaki" megfázik.
és a végén a szótagszám TÖKÉLETES!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 21:43 
Fanfic-faló

Alena is rátalált a szagra:

Az eddig tapasztaltak mellé belépett a kétkedés is. Látszólag nem tudta hova tenni a lány mondanivalóját. Aztán a döbbenet. Mintha valami meglepte volna, méghozzá jó alaposan. Szeretett volna a tanár fejébe látni. De nem tehette. A másik biztosan észrevette volna, ha a gondolatai közt mászkál valaki. Egyelőre meg kell elégednie a szagokkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 21:37 
Fanfic-faló

Jan Collie:

Béke van,
béke van.
Feketén bólingat
a halál kaszája.

Erica nagyon érezte, hogy most nagyon elszúrt valamit. Nagyot nyelt, és Piton felé fordult, aki igencsak dühösnek érződött, mert arca semmit sem mondott, csak a szaga mondta, hogy mi a helyzet.

hogy WAS?!?!?!?! :))

BRAKE ME,SHAKE ME

asszem ez itt "break" akart lenni, de a leányzó nem tudja, hogy most azt írta: fék engem, rázz engem... fék :D =))

Az utolsó küzdelem után csak ketten tértek magukhoz azon a hajnalon.
A napfény lustán csillant meg az elpusztult halálfalók maszkjain éppen úgy, mint a halott rendtagok csizmáin. Ott feküdt vérbe fagyva Mordon, Lupin, Tonks, az egész Weasley család és az összes varázsló, boszorkány, akik Harryékkel együtt harcoltak.
Hermione vértől mocskos ábrázattal állt meg Harry mellett, és Voldemort halott testére mutatott.

hát itten a lyánka meg rendesen lerendezte a fél Potter stábot. annyi baj legyen... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:22 
Fanfic-faló

Kisera:

Harrynek leesett az álla és a szekrény alá gurult.

Nem bírta elviselni Harry csodálkozó, de egyben kérdő tekintetét. Mi a rossebnek kellett ezt elmondania?

A lány azonban meg se hallotta. Piton tanár úr fekete szemeit rá meresztette. Hermione mögé settenkedett. Megfogta a lány széktámláját. Lehajolt a szorgalmas diákhoz. A lány füle mellett abbamaradt a görnyedése.

Luc nem volt elég gyors, és ezért egy tincse hiányzott tőből.

(Luuuuc *zokog :(( * - Luc(iatus))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:21 
Fanfic-faló

Jan Collie:

Malfoy nem pattant. Amellett, hogy egy szőke lotyó volt, még a felfogása is igen lassú volt neki...

Malfoy, mint szőke lotyó? Draco?! *elájul*

egy fantasztikus déhá leírása:

Draco és Mio lányáról szól ez az első történetem úgyhogy úgy viszonyuljatok hozzá

oké, úgy viszonyulunk...

Csendesen kinézett a folyosóra.

valaki elárulja nekem, hogy lehet hangosan kinézni valahonnan?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:19 
Fanfic-faló

Larten és a nagy igazságok:

...De ő nem esett kétségbe.- Hiszen én Potter vagyok! Nem szabad kétségbe esnem. Apropó, vajon anyám mindig is hűséges volt apámhoz? Mi van, ha nem is James az apám?

- Ez nem lehet igaz. Szóval igaz volt a feltevésem. Mégsem vagyok Potter. Ezért tudott megölni engem Voldemort. A saját fiát nem bírta megölni. Biztos van valami vérségi bűbáj. Ezt meg kell mutatnom Hermionééknek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:14 
Fanfic-faló

Belldandy gyöngyszeme:

Leírás:Hőseink első kalandja július 30.-án vagy 31.-én. Hőseink első kalandja egy lerobbant országúton kezdődik...

Egyszer réges-régen amikor az emberek szívét még a szerelem töltötte el, élt sok ember. Akikről az én meghatottsággal és könnyekkel teli történetem szól. A történetben a muglik és varázslók szerelmei találhatók.

kis túlélő a világ megmentője avagy heri potter és vörös hajú barátja éppen a Roxfort expressen utaztak, de nem....nem a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába készültek.(amúgy ez a Roxfort express egy autó volt.)

Nem, nem mert nem volt még szeptember elseje még csak Július 31 vagy harmincadika volt nem tudták pontosan a fiatalok mert nagyon bevoltak rúgva. Na mindegy.

Egy Krisztina Agléra koncertre készültek. A kedves róka megszervezte barátjának a születésnapjára. És még sok más koncertre mennek majd.

- Üdvözlöm hölgyeim. – szólalt meg elsőnek Fred. (azért mert mindent neki kell elsőnek megtennie).

Ron felpillantott és elragadta egy érzés amit legutóbb akkor érzet… nem is érzet ilyet még sose. Na mindegy folytassuk a történetünket.

*a könnyeit törölgeti* az ooooolyan megható!!!

majd perceken át nézték a 3 Weasly-k a két lányt a rózsaszínfelhőbe beburkolózva

Mindenkiből kitört egy hangos fúj.

azt hittem, más XD

- Bocs de ezt én mondtam. – szólalt meg Ginny.
- Neked ennyire nem tök mindegy? Ha annyira akarod téged is megölhetlek.
- Köszikécskecskékcske. De ezt most az egyszer kihagyom.
- Azért!! – Erre mindenki elkezdett veszekedni a kocsiban. Csak négyen hagyták ki a kis csetepatét. A 3 Weasly srác és Draco aki mint mindig most is a körmét reszelte hatalmas közönyösséggel.

Ashley és testvére akinek még mindig nem tudták meg a nevét már a nagy hóesésben odafagytak az automobilhoz. Igaz a nyár közepén tartunk de ez Istent nem nagyon zavarja. Kedvességből tette nekem, hogy izgalmasabb legyen a történetem. De most vegyünk be egy hajtűkanyart és fékezzünk le a történetemnél.

jó is, mert 1db admin már meghalt az olvasás közben...

A már 30 km-es kocsisor is boldogan elaludt

egy kocsisor hogy tud aludni???

Egy kicsit nehézkesebben ment mint induláskor, mert ugyebár két leánnyal bővült a banda és még a csomagtartóban kuporodott Hagrid.

világos, biztos elrabolták a szerencsétlent. mellesleg kíváncsi lennék rá, mekkora lehet az a csomagtartó. Minimum egy emeletes busszal kellett menniük...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:10 
Fanfic-faló

Lionela és a dráma:

Tudom, hogy szeretsz,csak te letagadod! De nem érdekel, én gyűlöllek téged, tudd meg!

Szóval harcoltunk, árkok repkedtek

=)) =)) =))

Larten
:

Cím: Relytéj: Relytéj

Sztem szegény szerző, csak arra emlékezett, hogy a szóban az egyik ly, a másik j.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:05 
Fanfic-faló

Lionela:

Beatrix pedig pár pillanatig morgolódott, mert alaposan bevágta a karját, de hirtelen elakadt a lélegzete. .

Bírom mikor a tagmondatok ilyen logikusan kapcsolódnak.

Nem, nem újságíró, áh, de hogy.

Így se láttam még leírva az "á dehogy"-ot =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 12:01 
Fanfic-faló

Jan Collie:

Ginny Weasley szemei ezekre, a szavakra hirtelen felpattantak és úgy ugrott ki az ágból, mintha ágyúból lőtték volna ki.

- Ronald, Harryt hol hagytad? – kérdezte Molly legkisebb fiát. Amaz csak kereke tágult pupillákkal bámult vissza rá.

arról már nem is beszélve, hogy a pupilla ugye alapból is kerek, kivéve, ha Voldi vagy...

- Micsoda?! Bakker, totál kiment a fejemből! Hány óra van egyel talán?

ez a kedves megoldás Harry száját hagyta el... de a helyesírás se rossz :D

A szerelem megmarad örökre: A szerelem nem múlik el

egy fantáziadús ficcím, mellette a fejezetcím. ötletes, változatos...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 23 (kedd), 11:49 
Fanfic-faló

Belldandy és a DéHá (de jó páros ez, sok a mestermű - Luc)

Tudom, hogy csak azért ragadtál össze a fiammal, hogy teherbe essél tőle!

Ez logikus, nem?

- Most már elég! Anya hagyd békén Grangert. Nem az ő hibája, hogy összeragadtunk, és ha megkérhetnélek, ne hívd őt az én jelenlétemben sárvérűnek! Sokkal okosabb és szebb az összes aranyvérűnél!

Hermione eddig is szerette a szőkeséget, de most, hogy egyre jobban megismeri a jobb felét határozottan imádja.

a bal felét nem?

Újai kezdek felmelegedni.

meg a régijei

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:54 
Fanfic-faló

Jan Collie és a tiniszerelem:

- Lefeküdtem Harryvel – hadartam egy szuszra. (fúú, jó hosszú mondat, az már tutkó, kell is hozzá elég szusz...) Reménykedtem, hogy nem hallotta meg, de nagyon is jól hallotta.
- Vííííííííí… - fülig érő vigyorral ugrott a nyakamba. Először meglepődtem, mert arra számítottam, hogy leszid, vagy valami, de nem tette. Én is átöleltem.
(mindjárt lefekszik Hermivel is, úgy látom... Ginny, a r*banc)
- El sem hiszem… - mondta, mire nekem eszembe jutott, hogy alig egy órája ugyanezt mondtam Harrynek.
Elengedett, de még mindig mosolygott.
- Na és?
- Hmmm?
- Milyen volt?
- Nem fogom elmesélni…
- Nem is akartam, csak hogy jó, rossz, elmegy, szuper, csúcs… valami…
- Na jó… szupercsúcs – érdekes, egyáltalán nem voltam zavarban, én is csak vigyorogtam, mint a vadalma.

...és a trend:

...vetette oda félvállról Hermione, és továbbindult a hetedikes prefi-fürdő felé.

olyan szupcsi, mikor valaki ilyen trendi tud lenni, hát most nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:47 
Fanfic-faló

Lionela:

Ez az írásom hasonlít a "Ne várj többé" című művemhez, csak nem slash, nem szerepel benne Ginny és Hermione és úgy egészében véve teljesen más.

Akkor aztán nagyon hasonlít...
:roll:

Harry Potter 1,5 éve vette feleségül Lisát. Lisa Horváth nem volt különösen szép, de nem volt csúnya, nem volt kifejezetten okos, de nem volt buta sem.

Harry két álmatlan éjszaka után úgy döntött, hogy végiggondolja magában a dolgokat. Így hát leült és végiggondolta.

Attól a naptól kezdve Lisa Harry Potterrel élt. Minden tökéletes volt. Lisa csupán háromszor kívánt elköltözni és Harry is csupán négyszer döntött úgy, hogy ez a kapcsolat halálraítélt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:40 
Fanfic-faló

Ismét Jan Collie és a DéHá:

a viva la tőmondatok klub új tagja:

Este van. Az egész iskolát beborította a fekete sötétség. A prefektusokon és a gondnokon kívül senki se tartózkodott kint. Bár vannak olyanok, akik megszegik a szabályokat. Hermione csöndesen sétált a folyosón. Odakint esett a hó. A hópelyhek belepték a füvet és az iskolát. Hiába voltak bent a Roxfortba akkor is hideg volt. Leheletük látszódott.

oh yeaaaah....

a továbbiakban hirtelen Hörm csak annyit mond: Szeretlek, Draco... és akkor összeborulnak. és akkor jó nekik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:34 
Fanfic-faló

Lionela:

A lány közelebb ment, s szeme kerekre tágult izgalmában.

Csak én vagyok ennyire perverz, vagy tényleg nagyon félreérthető ez a mondat?

Lábnyomok voltak a hóban, állatok nyomai. Ahogy nézte, egy szarvast és egy kutyát tudott kivenni, és valami kisebbet…

Aha... Szépen ki volt terítve a hóra egy szarvas és egy kutya...
Még ha nem is nézzük ezt a fogalomzavart akkor is... Jelentkezzen az aki elsőre felismeri az állatok lábnyomait egy erdőben ami hemzseg az élőlényektől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:28 
Fanfic-faló

Jan Collie (imádom a kommentjeit XD - Luc)

- Átmegyek Ginnyékhez. Hermione ma érkezik, megnéznénk a kastélyt
a lényeg, a tömörség, hát nem? most mit cicózzunk...? meek to Gin, Hörm iz coming. AND? PROBLEM, DUDE????

- ... a rendes ár 1000 galleon lenne, de önöknek mivel visszatérő vendégek felszámítom 700 galleonért.
- Hm. Nem olcsó, de nem is drága

akkor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:24 
Fanfic-faló

Lionela időjárásjelentése:

Tegnap este vihar volt, még most is lehetett érezni a levegőben az esőillatot, sőt a fák leveliről még látta az aláhulló esőcseppeket, amik földet érve elkeveredtek a harmattal. Ron úgy érezte a mai nap más lesz, mint a tegnapi, szikrázó napsütést és legalább 30 fokot várt, ami nagyon ritka Angliában, még így május táján is.

Éjszaka kelet felől egy ócáni légtömeg érkezik. Az ország egész területén erős esőzések várhatóak, idénként viharossá erősödő széllökésekkel. Ám ne csüggedjünk. A reggeli órákra felszakadozik a felhőzet, és egész napos kitartó napsütés várható. A délutáni órákra helyenként akár 30 fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Keleten kissé megélinkül a szél, ám ettől eltekintve az időjárás megfelelő strandolásra, kirándulásra.
Az elkövetkező napokban....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:22 
Fanfic-faló

Azért Alena is nagy mákos:

Istenem, istenem. Mindjárt meg őrülök. (ez egy, mugli filmnek a címe is, amit Hermione megnézetett velem, de poén) Miért is vagyok én tulajdonképpen mérges? Nem kéne annak lennem. Hiszen maga Harry Potter „könyörög” nekem „térden állva”, hogy ne haragudjak rajta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:21 
Fanfic-faló

magiccat:

Egy napon egy mágikus képességű gyerek születik Draco Melfoly néven.

Ekkor még semmi rosszindulat, vagy előítélet nem tört fel belőlem, elvégre én is elgépelek néha egy szót.

A világ még nem tudja hogy egy pár évtized mulva olyan varázsló lessz mint a hatalmas Voldemort nagyúr.

Én viszont már tudtam, hogy itt néhány perc mulva még gondok lesssznek.

De addig még hál istennek várni kell mert még nem tudja hogy hamarosan Roxfort képezte és ..........................P év mulva MEmegkapja a levelet és elmegy a roxfortba.

Mi van??!

És ettöl a perctől fogva az apha elhatározza a gyermeke sorsát a világmelváltás választja és a kis Draco nem tudja

És ettől a perctől kezdve minden megszűnik a racionális elme számára, amikor az apha elszakítja gyermekét a világ-mellváltástól, ami az ő sorsa. Igen. A mű egyébként itt megszakadt. Kár.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:18 
Fanfic-faló

Ismét Lionela:

pár versem, sötétek kritikát plz

=)) Mire nem képes egy vessző! Vagy inkább annak hiánya...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:14 
Fanfic-faló

Jan Collie és a sablonos kezdés:

A roxfort express bevágtatott a megállóba, és a hetedikesek leszálltak róla. Egy eddig ismeretlen lány is leszállt, és nyaka eleéig érő barna haja csak úgy szántotta a szelet. Mugli ruhát viselt, még pedig nem is szokványosat. A farmer gatya a csípőjéig ért fel, alul meg nagyban a földet súrolta. Nem beszélve, hogy nagy volt rá, le rítt hogy két mérettel nagyobb mint ami neki kellene. Felsője nem érte el a köldökét, és kiemelte formás melleit. Testéhez simult, és megmutatta mennyire soványka, bár ahol kellett volt neki. Nem voltak túl nagyok a mellei, súlyához képest viszont, nem volt deszka.

miért van az, hogy 10-ből 9 sztori ÍGY kezdődik?????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:10 
Fanfic-faló

Lionelának újból kijutott egy hungarikum:

- Hát ugye Magyarországon, Budapesten. Tulajdon képpen a Budai vár az iskola. Persze ezt a Ht ugye Magyarországon, Budapesten. Tulajdon képpen a Budai vár az iskola. Persze ezt a muglik nem tudják. Ők csak azt hiszik, hogy a régi királyaink építették.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 19:08 
Fanfic-faló

Lionela és a csodálatos DéHá világa:

Ez a történet a Hermionéék hatodik évében játszódik, a történetbe belefüzök egy saját szereplőt is. Igyekeztem a szereplők jellemét megtartani de néha elragadtam magam szóval bocsi...Jó olvasást! Légyszíves Kritikákat!

Az első pár mondat:

Draco Malfoy várt a roxfort expressre, amikor meglátta ellenségének egyik legjobb barátját Hermione Grangert. A lány egyedül álldogált a pályaudvaron, Draco először valami gúnyos beszólást akart hozzászólni de amikor meglátta, hogy Hermione elkezd rohanni felé nagyon meglepődött sőt egyenesen ledermedt teljesen hatalmábe kerítette egy érzés a mosolygó lányt látva, talán örült hogy a griffendéles a nyakába ugrik üdvözlésképpen.

Ennyit a jellemek megtartásáról. =)) Az express szót akkor már ne is említsem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:49 
Fanfic-faló

Belldandy találta:
-Jaj úgy örülök nektek!- kiáltotta Hermione Ginny nyakában.

Dibsynek, a fiatal házimanónak jutott az a munka reggel, hogy felkeltse a ház egyik „űrnőjét”, Alettát.

- Én Aletta Taylor, emmeg itt a bátyám John.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:45 
Fanfic-faló

kisera termése:
"Ma este megtörténik… megfogamlik… a gyermek, mely halálra ítéli a rosszakat…"

Draco finoman beleharapott a lány vállába, aki pedig kezeivel a szőke hátát simogatták

Belldandy:
- Ehhehihhihhen! - köhögte Angie.
*meghalt*
én is XD - jan

Kristie:
Mire Ginny végzett a terítéssel az egész család megérkezett. Ott voltak az ikrek, akik Harry tiszteletére egy kis időre visszaköltöztek, egymás karjaiban jött le Bill, akinek még mindig ott vooltak a hegek a testén és Fleur és persze ott volt a családfő is.

ismét Bell:
- Gyere csak ide, beszélni akarok veled! - mondta Mrs. Weasley, miközben ráült Ginny agyára.
egy fránya kis ékezet, mi? :D - jan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:36 
Fanfic-faló

alena gyöngyszeme:
Hermione Granger a kertben sétált. ÉS mikor a kertben sétált (Hermi), találkozott Draco Malfoyal.
-Draco, szeretlek! Olyan tutkerájos muki vagy!!!!!
- O, Hermi, én is téged! Olyan jó csajszi vagy!!!!
És akkor lefeküdtek. De nagyon ám!!!!!!!!!!!
Az volt a baj, hogy Ron meglátta öket, és Ron szerelmes Hermibe, de Hermi nem szereti viszont Ront.
És Ron meglátta őket.
Aztán Ron azt mondta Herminek, hogy ***!!!!!!!! (nagyon csúnya volt!!!!)
De Hermi nem törődött ám vele, nem ám!!!
Hermi azt mondta, hogy cssakis Dracot szereti, és hogy Ron menjen a francba!!
Ron erre beszaladt a Tiltott Rengetegbe és öngyilok lett.
Hermi meg erre nagyon sírva fakadt, és rájött, hogy neki Ron (volt) az igazi, és nagyon sírva fakadt.
Rájött Hermi, hogy Dracot nem is szerette igazán, csak jó volt vele szexelni. Rájött Hermi, hogy neki Ron (volt) az igazi!!!!
De Ron már sajnos meghalt így kénytelen volt Draco Malfoyhoz feleségül menni. Pedig őt nem szerette, de nem ám!!!!!
És akkor Hermione már nem is tartotta olyan szexinek meg tutkerájosnak meg naon hernyónak* Dracot, mert akkor már érezte a lábszagát, ezért nem tartotta annak elég tutkerájosnak.
És aztán Hermi boldogtalanul élt, mert nem szerette Dracot!!!!!!!!!!!!
(-Vége-)

*'naon hernyó' egy saját kifejezásem a "nagyon sirály", meg "nagyon király", meg ehhez hasonlókhoz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:33 
Fanfic-faló

szintén belldandy:
Nyár volt!
Harry-ért éppen ekkor ment el Arthur Weasley a Privet Drive 4.-re. Mikor Harry belépett az Odú ajtaján Mrs. Weasley így szólt neki:
- Harry fiam! Hogy te milyen sovány vagy!

Imádom ezt a terjengős leíró részt az elején.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:32 
Fanfic-faló

jaj, ezekre emlékszem XD én találtam őket:
- Hol van Hagrid? -kérdezte.
- A füvön. Jöjjön. - Harry azzal megmutatta a füvön heverő vadőrt.
- Szörnyü, szörnyü! Hagrid! Térjen magához! - pofozgatta Dumbledore az óriást.

bírnám, ha Hagrid visszaütne... :))

Harry nem tette viccessé a mumust. Hanem elpusztította.
- ... Harry. Tudod mit csináltál? -kérdezte Dumbledore.
- ... Elpusztítottam. Megöltem. Végeztem vele.
- Pontosan Harry. És ez tudod mit jelent?
- Mit?
- Elég erős vagy ahhoz hogy megszüntess egy nem is létező dolgot.
A mumus a félelmeidet mutatja meg, azt kell viccessé tenned hogy a látomás megszünjön.
Te nem tudtad viccessé tenni a Barátaid halálát, így hát végeztél a félelmeddel.
Érted?
- ...
(én is csak ennyit tudnék erre mondani: ...)
- Előbb utóbb megfogod érteni.
Pontosan ezt vártam Tőled.
(ergo, tudtam, Harry fiam, hogy sík hülye vagy, és úgyse fognád fel, te tökfej -monta a Dumbi)
Mára hát végeztünk Harry, jó éjt.

Harry megkövülten vonult ki a teremből (azt megnézném, hogy csinálta...), és a klubbhelyiségig (klubb, ó je) csak a hallottakon gondolkodott.
"Mit jelenthet ez?"

azt én is szeretném tudni...

- Ettől nem fog frászt kapni a thesztrál? -aggodalmaskodott Ron.
- Nem. - azzal Hermione egy utolsót sikított.
- A Mágiaügyi Minisztériumba. Gyorsan. - adta ki az utasítást a lónak.

és ehhez cryss kommentje:
Idézet:
- Nem. - azzal Hermione egy utolsót sikított.

Gondolta belefér még az időbe XD - cryss

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:27 
Fanfic-faló

Belldandynek éles szeme van:
szerettem volna egy új seprűt. A boltban találkoztam egy tejföl fiúval, aki megszólított:
tejföl fiú...? =)) =)) =)) - jan

A két legjobb barátnőm (Emma, Yasmine és Sulai)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2008 december 22 (hétfő), 18:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:24 
Fanfic-faló

jajj, ez az egyik kedvencem :D én találtam még anno:
"én jól írom a potteres neveket" című rovatunk következik:
Madam Poemfrey
Voldmeort

és a normál szavakat is:
gyönyörú
egyett

és ragzani is tudom magyartot:
Voldemortal
mortal... Volde Mortal Combat!!

szintén az én termésem:
Madam Puphadzky irdatlan méretű teste feltűnt az ajtónyílásban.

és a másik kedvenc :D
- Ez nem lakk…- nyüszített az ifjú klán vezér. – Valaki álmomban letépte a körmeim és rám küldött egy gyengítő rontást!
- Fáj?

NEM, WAZZE, NEM FÁJ, BAKKER NEM HALLOTTAD?? LETÉPTÉK A KÖRMEIM, ÉS TE AZT KÉRDED, HOGY FÁJ-E??!!

na még egy:
"Felvettem” megszokott állarcom, s beléptem a terembe.
egy állarc. jó lehet, de azért még mindig azon agyalok, hogy áll alakú arc, vagy fordítva, vagy hogy...? :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 18:21 
Fanfic-faló

Alena volt a szerencsés:
- Szappanozd be az hátam.
- Miért nincs rajtad zokni?
- Hát mert nem vettem föl. – És már a hátamat szappanozta a tusfürdővel. A szejelmem Draco.
- Nem zavarok? – hallik egy hang valamerről.
- Nem, csak épp pucérak vagyunk, ha nem gond – közölte, aki a haját kibontva hordta. Nem szerettem. Így a haját, de őt nagyon.
- Jah, nem – nemellenkezett a másik, aki viszont gumival. És akkor bejött. Őt én kezdtem szappanozni a haját a samponnal, mert csak úgy.
Jó volt.

=)) =)) =)) - jan

Eve:
Leírás...: Nem egy túl jó, de fejezet!
:D:D azigen - jan

Belldandy elegánsan kiborul:
Lángok. Mindenütt csak lángok. Alig kapok levegőt a füsttől. Köhögök. Felnézek.
ahh, ma van a Tőmondatok Világnapja, vagy mi???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2008 december 22 (hétfő), 18:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 14:17 
Fanfic-faló

Lionela és az egyfejezetes dráma:

Kedves Ginny!

Amikor ezt a levelet olvasod,engem nem látsz többé.Most,mikor írom ezt csak rád gondolok.Szemem elött pereg le,mint egy film az eddigi veled töltött időm.Mikor olvasod szavaim,a Varázslók ünnepelni fognak világ szerte.Kérlek,gondolj visza a szép eggyütt töltött éveinkre.De tudnod kell,mért nem láthatsz többé:Elmentem utolsó öszecsapásomra.Te erről nem tudtál.Megöltem Voldemortot.Te adtál erőt.De megsebezett egy inferus,ezért meghalok.Nem tehet senki semmit.Ginny...goldolj rám néha,s ne felejts el.Én se foglak.Ígérdmeg:Boldog leszel.Valaki másal.És sose feledd halott kedvesebb utolsó szavát:Szeretlek örökké,s a halál se választhat el.Légy nagyin boldog Ginny...Szeretlek örökké...
Harry

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 14:13 
Fanfic-faló

Lionelának is kijár a becézésekből:

Igazából magamban már százszor elátkoztam McGalit, amiért ilyen lehetetlen helyzetbe kényszerít.

McGalit? Bár a Dumbi és Voldi után már semmin nem csodálkozom...Ki lesz a következő? Piti? Netán Malfi?

és a párbeszédből is...

- Neeee…
- Dede.
- Neee…
- Dede.
- Komoly?
- Mondom!!
- Tényleg?
- Tényleg!
- Mikor?
- Asszem 10 nap múlva.
- Komoly?

Istenem, milyen mélyreszántó párbeszédírási stílus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 14:10 
Fanfic-faló

Larten:

Nyolc óra lehetett amikor ébredezni kezdtem. Ki voltam aludva, nem volt semmi gondom, karácsony volt és valaki puha karjai között feküdtem és....MI?! Puha karok, észveszejtő illat és... izmos mellkas? Kinyitottam a szemem, és felkaptam a fejem. Draco édesen szuszogó orrával néztem farkasszemet. Hála Istennek, még aludt. Kimásztam a karjai közül(én a mellkasán aludtam míg ő szorosan magához ölelt..., és felöltöztem. Hosszú sötétkék szoknya és egy ugyanolyan színű vállatlan, de hosszú újju felső. Felnéztem a polc tetejére mert mintha huhogást hallotam volna onnét, és igen: Draconak volt egy baglya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 12:33 
Fanfic-faló

Lionela:

Az ebéd kellemes beszélgetéssel telt el Hermione és Harry között, ugyanis a délelőtti beszélgetéstől sok jó emléket beszéltek meg.

Ezzel tudnak a sírba vinni... Esküszöm szinonímaszótárt fogok osztogatni...

legalábbis a charry szagból ítélve...

Na így se láttam még leírva :lol: :lol: :lol:

(én először Harry-nek hittem X'D - Luc)

Hallatszott be Hermione hangja. Majd be is lépett mögötte Nevillel, és a nagymamájával.

Belépett Hermione hangja?

-Én is úgy vagyok, hogy auror leszek, Harryék meg erre készültek már rég óta.

Én meg úgy vagyok, hogy menten megüt a guta...

Az egyiken Alice Longbottom ült, és üreges tekintettel nézett a társaságra.

Üreges??? :shock: :shock: :shock: :shock: Mi ez? Valami horrorshow?

Felmentek az 5-re, és leültek teázni.

*elképzeli, ahogy mászni kezdenek egy hatalmas ötöst formázó szoborra*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 12:27 
Fanfic-faló

Alena:

Lily és James ereiben megfagyott a vér. Nem elég, hogy Voldemort állt mellettük, de ha jól hallották a pálcát egyetlen fiukra szegezte...

Hallották, hogy a pálcát rá szegezte??? Esetleg látták...

(ez olyan Sade márkis elírás egyébként XDD lehet, csak művelt volt az író :D - Luc)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 12:24 
Fanfic-faló

Larten és a vagi rögidítések:

A nevem Summer Divins, 17 éves leszek nemsokára. Most éppenséggel a Royfort Boszi és Variképző Szaksuliba járok (hát ezt egy kissé lerövidítettem:D:D).

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Jött egy bagoly, énegyetlenjóbarátnőmtől, Lily-től. Najó. Nem az egyetlen barátom. Ott van még Dina és Chrissy is. Szóval, ez állt a bagolyban:

A Bagolyban =)) =)) =)) szegény *elképzeli, ahogy a bagolyra írják a levelet* =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 12:22 
Fanfic-faló

Lionela:

Azt hiszem azt kell, hogy mondjam, hogy aki nem az én fejemmel gondolkodik, kissé nehézkesen értheti meg a történetet, mert eléggé zavaros.

Akkor el se olvassa senki? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 12:20 
Fanfic-faló

Larten:

Úgytünt az egész világ összeesküdött a fejük felett.

Imádom az ilyen ötvözött cuccokat XD =))

Ginny valószínűleg nem adhat életet Harry Potter gyermekének. Nem volt elég idejük rá...

elképzeltem, ahogy Ron veszekszik a húgával, h. WAZZE nincs időnk,h. te szülj =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:45 
Fanficbúvár

Lionela return:

- Ki tudja ki törhet az éltedre – vigyorodott a fiú, mire a lány elnevette magát.

Lily és James egymás mellé ültek le, és az év végi vizsgák nehézségéről beszélgettek.

A fiú nem értette a dolgot, de eltárolta magában, hogy van olyan mardekáros, akim még köszön neki, de az is csoda, hogy él még a fiú, mikor.

A tó partján sétálgattak, és beszélgettek, miközben a fiú érezte, hogy talán megtörik az a jég, amit négy éve próbál feltörni.

Úgy egy óra múlva indultak vissza a klubhelyiségbe, mert a lány tanulni is akart, és ezt James sem tartotta rossz ötletnek, ugyanis a tekergők két tagja (James és Sirius) eléggé le voltak maradva a házi feladat készítés terén, ráadásul vannak olyan órák, ahová muszáj megcsinálni, teszem azt az átváltozástan.

Nézte a fát, majd visszaindult volna a Roxfortba, mikor meglátta Luciust, aki a fa felé igyekezett, ismét csak gonosz mosollyal. Emiatt a mosoly miatt döntött úgy, hogy marad.

A Lily/James sztoriktól ments meg uram minket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:44 
Fanficbúvár

Lionela

Vagy húsz percig álltam alattam mikor, már úgy éreztem, hogy nagyon fázok a derekam köré csavartam egy törölközőt.
Hogy tudok magam alatt állni? Ezt elárulná valaki?

Olyan vagy, mint egy élő halott.
Nem élőhalottat akartál mondani? XD -->//Mod megj: Zombiiii//

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:42 
Fanficbúvár

Ananke

" senki senkivel nem szexelhet, mert akkor vérfertőzés"

//Mod megj: tök logikus :D (rossz már nekik...)//

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:39 
Fanficbúvár

Belldandy

Draco barátaival, kint feküdtek a Parkban.
professzor tényleg megíratta a házi dolgozatot. Mennyi pénzt kérsz? - szólalt meg Draco.
-Nem pénzt kérek, hanem azt, hogy csábítsd el a sárvérűt és járjál vele. – Szólt Monstró.
-Tessék?
- Jól hallottad.

gyorsan a lényegre tértek...

első fejezetről van szó, természetesen D/Hr, és így kezdődik :lol: ígéretes, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:38 
Fanficbúvár

Kristie

ennyi az egész:

Cím: Magány és mosoly
Kategória: Versek
Leírás: gondolat

A szél meglibbent egy női ruhába öltöztetett
vállfát.

//Mod megj: Ez a művészet, nem Petőfi :D//

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:36 
Fanficbúvár

Larten_H:

Igen, bármennyire is hihetetlen. És ha, minden összejön, akkor holnap megismeritek – közölte mosolyogva, fülig érő szájjal.

- Huh – szólt Harry, majd egy kis álmélkodás után folytatta: - Erre nem számítottam, de epekedve várom azt a pillanatot, hogy találkozzak álmaid hercegével – sóhajtotta kedvesen, magához húzva barátját. - Tudod, nekünk is van beleszólási jogunk, nem adhatod oda bárkinek a szívedet – suttogta a fülébe, majd később a vörös hajú fiú is csatlakozott hozzájuk.

- Bizony, Harrynek igaza van. Előbb be kellett volna mutatnod nekünk, hogy mi a véleményünk róla, aztán talán járhatnál vele – fogta humorosra a dolgot, mire az válaszul játékosan meglökte.

- Ő kiérdemelte ez biztos. Remélem, hogy elfogadjátok őt, nekem ez nagyon sokat jelentene – súgta halkan, majd mindkettőnek adott egy cuppanós puszit, s elszakadt tőlük. – Harry, talán még sose kértem tőled semmi komolyabbat, de most rákényszerülök – kezdte akadozva, lehajtva a fejét.

- Mondd csak, és ha tudok, akkor segítek – rántotta meg a vállát, s várta, hogy a barátja folytassa.

- Szóval, ott van az a nagy ház, és ő nem mehet haza – magyarázta kissé hebegve. - És ha lennél olyan rendes, s megengednéd, hogy ő is velem jöjjön, persze csak addig maradnánk, amíg a háború véget nem ér. Szeretném most magam mellett tudni, féltem őt, nagyon – fejezte be szemlesütve. Igazából nem akarta mutatni a kicsorduló könnyeit, viszont a legjobb barátait nem ejthette át, azonnal még közelebb húzódtak hozzá.

- Te sírsz? – emelte fel az állát a fekete hajú fiú, s a szomorú arc, a kipirosodott szemek láttán belefájdult a szíve. – Ne búsulj, mindenre találhatunk megoldást – bizonygatta barátságosan, a hátát simogatva. – Szóval, először is beszélj lassabban! – szólította fel az előbb már-már hadaró lányt. – S kezdjük az elején. Miért nem mehet haza? – kérdezte átható tekintettel. Hermione hanyag mozdulattal letörölte a leszánkázó könnycseppeket, s belefogott.

- Tudod, a családja Voldemort oldalán áll, és harcol. Az apja már a beavatását tervezi, s előbb-utóbb sor is kerülne rá – válaszolta meg a kérdést, de aztán hozzátette. – Nem akarom, hogy emiatt helytelenül elítéld, mert ő más. Ő nem ért egyet azokkal az eszmékkel, próbál ellenszegülni, de egyedül nem sikerülne neki. Mellette kell, hogy álljak.

*ő már érzi a vesztét*

//A Mod is...//

Egymás kezét fogva vergődtek át a diákokon, majd a megfelelő ajtó előtt megtorpantak.

- Ugye nem azt akarod, hogy bemenjek veled, oda? – nyögött fel felismerésében, de a lány a kezét az ajkai elé tette.

- Kérlek – súgta, s az akaratlanul is bólintott. Félve nyitotta ki az ajtót, majd beljebb lépett a fiúval.

- Harry, Ron, Ginny, szeretném bemutatni a barátomat, Draco Malfoyt – jelentette ki határozottan, mire azok csak tátott szájjal bámultak rá. Kínos csend támadt hirtelen, s a szőkeség is egyre kényelmetlenebbül érezte magát.

- A józan eszemre kellett volna hallgatnom – állapította meg végül. – Mindenki úgy néz ránk, mint ha űrlényeket lennénk, vagy mi. Anyám, csak ezt éljem túl – rimánkodott magában.

- Na ne – hallották a vörös hajú fiú hangját, mivel először ő fogta fel az elhangzottakat. Harry aztán feltápászkodott a helyéről és közelebb sétált hozzájuk.

- Örvendek, Draco Malfoy. Már sokat hallottam rólad – folytatta a kis játékot jobb ötlet híján a srác, s a kezét nyújtotta a ledöbbent fiúnak.

- Hermione, ezt nem mondhatod komolyan, ő lenne az? – hitetlenkedett a „ Kiválasztott ”, majd megdörzsölte a szemét, annak reményében, hogy biztos csak rosszul lát.

- Igen – bújt oda szerelméhez kissé csalódottan, majd ismét megszólalt. – Szeretném, ha jobban megismernétek egymást. Nem lennék tökéletesen boldog, ha ti elleneznétek a kapcsolatunkat. Kérlek, csak próbáld meg megismerni – nézett szinte már könnyező szemekkel, mire a fiú megenyhült.

ÉS igen XD egy újabb megtért Dracoval van dolgunk XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:14 
Fanficbúvár

Lionela:
Cím: Konok konnektorok: -
Kategória: Versek
Jellemzõk: Általános
Korhatár: 16 //Mod megj: Szerintem van az 18 - is :shock://
Szereplõk:
Leírás: vers

Dugd belém, ami a tiéd,
és én feledtetem minden bajod.
Hiszen ezért vagyok,
ezt te is tudod.
És ha a számlát megkapod?
Ne ráncold homlokod!
Ujjazz meg,
és én elveszem minden bajod.

:shock: :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:10 
Fanficbúvár

Igen... újfent Lionela :D

Hideg, áthatolhatatlan köd lepte Nagy-Britanniát immár egy éve. A meterológusok értetlenül állnak a jelenség előtt. Nyaralóhelyek, hotelek mentek csődbe ugyanis az emberek szinte menekültek a környező országokba, napfényre vágyva. A tizenhat éves Harry Potter könnyen talált magának munkalehtőséget. Éppen az utolsó munkanapját fejezte be, a tejesember helyettesítésével. Július 30-a volt. Másnap volt a születésnapja, vagyis el kellett hagynia a Dursley házat. Harry arcán szomorúság jelent meg, ahogy eszébe jutott miként adta ezt tudtára Vernon bácsi. Amint hazaértek a pályaudvarról, bácsikája belökte a nappalba.

És ez még csak az első bekezdés!

//Mod megj: Harry a tejesember. Kúúúl :-D //

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára crystine004 2008 december 22 (hétfő), 9:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:07 
Fanficbúvár

Lionela
Egy fic első két mondata:

A nap sugarai csak néhol hatoltak át a hatalmas függönytől lepte ablakon. A sugarak az útjukba kerülő tárgyakat ügyesen megkerülve, egyenesen a pupillámba hatoltak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára crystine004 2008 december 22 (hétfő), 9:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 22 (hétfő), 9:05 
Fanficbúvár

Ananke
- Örülök, hogy jobban vagy. Már attól tartottam, hogy be kell vinnem a Szent Mungóba – mondta Remus. - na most tegezi vagy magázza? :D

- The nhem aluthál éjszhaka? – kérdeztem halkan.
először azt hittem valami angol szöveg... :))

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára crystine004 2008 december 22 (hétfő), 9:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra