A mostani fénypontok egyértelmű hősei Ananke és mellons. Ave admins.
Ananke:
... és egyúttal rábíztam a szervezést, hiszen ő jobban értett ehhez mint én, de termesztésen, ha a véleményemet kérte, akkor segítettem neki, lévén nekem is fontos volt, hogy ez az összejövetel jó hangulatban teljen.
háromszor kellett elolvasnom
azt hittem én nem látok már rendesen, és azért olvasok ekkora baromságot, hogy termesztést szerveznek XD
Ő azt tartotta fontosnak, hogy fent tartsák a látszatot…
hé, hahó, tartod te is? basszus, Atlas, miért lógsz megint, látom, hogy leeresztetted a karod! így kezdjen az ember egy görög istennel, mi? szerinted hogy tartsam én ezt így egyedül, rohadt nehéz ez a látszat! hogy a Föld se könnyebb? jólvanna, de én csak egy admin vagyok, hogy tartsak fönt egy látszatot?
Hat egész hónapja vagyok már mesélő és önvédelmi technika, oktató az árvaházban.
és még egy, amire azt hittem én vagyok a hülye, de nem
itt agyaltam milyen érdekes sztori lehet, ahol a főszereplő maga egy önvédelmi technika... mélységes csalódásomra csak rosszul használja a vesszőket XD
- Vissz hall!
- Od pince!
mint valami rossz kódnyelv XD mit tesz egy szóköz... emzéperiksz, emzéperiksz jelentkezz!
amúgy egy sorral lentebb:
- Viszlát!
mire gondolt mikor az elsőt írta?
Róz Nővér
nagyon remélem, hogy ez nem a Rose név így leírva...
Egy csendes nyári estén Perselus a Piton- kúrián volt és a kandalló előtt ült kedvenc kanapéján, karjában tartva a 7 hónapos Lucecitát.
tipikus karakterhű kép, nem? Lucecitát dajkálja Piton a kandalló előtt ülve egy nyári estén...
amúgy az egész fic
Tudom, hogy nem lehetne, de szomjan fulladok!
azt nehezen. XD ha nincs víz, nem fulladsz. meghalni meg lehet, de belefulladni? mert ha meg beszél levegő van. XD
természetes a legjobb francia alpokból származót adja
ásványvízről van szó. van rossz francia alpok is?
Minden nap felébredek, élek, lélegzem, mosolygok, mint egy robot. Csak remélni tudom, hogy egy nap okom is lesz arra, hogy ezt tegyem… Egy nem sablonosnak indult Alkonyat fanfic.
elárulok valamit: de.
Christian mint dalszövegíró, én meg akárcsak a többi nő, kurtizánként. Ott olyan nők dolgoztak, akik pénzért árulták szerelmüket. hívhatjuk akárminek, az marad, ami.
A mai világban csak úgy gondolnának rájuk, mint egyszerű prostituáltra, de mi akkor nem így gondoltunk magunkra. A legtöbbjüknek az előélete nem volt valami fényes, így úgy gondolták, ha örömet okoznak más embereknek, akkor jóváteszik azt, amit már elkövettek. pff. ilyen az, mikor valaki bele se gondol, hogy mit ír le. XD
Leírás: Ez a második verspróbálkozásom. Kritikát kérek szépen!
Elhiszitek?
Elhiszitek, ha azt mondom, mindent egy hangszer tett tönkre?
Cselló. Egy iskola, egy zeneiskola. És egy ember.
Fogalmatok sincs, mi értelme, igaz?
Én tudom, hiszen én szenvedem meg igazán.
Átkozom magam, hogy négy éve beiratkoztam.
Azóta pokollá vált számomra.
Nem hittem volna, hogy ez lesz.
Állandóan csak: be tudsz jönni hétfőn?
Vagy kedden és csütörtökön?
Elegem van!
Elhiszitek?
próbálkozás az stimmel. versnek nem mondanám.
és moderálás, avagy Ananke fáradtan példamondatokat ír az elutasítóba:
- Kivittem a szemetet - suttogta Ron a sarokban kuporgó Neville-nek.
- Kivittem a szemetet. - A sarokban kuporgó Neville rá se mert nézni Ronra.
- Kivittem a szemetet. - A nyomaték kedvéért Ron megrázta a sarokban kuporgó Neville vállát.
azért megnéznék egy ficet az adott mondatokkal
- Hogy bírod lenyelni? – kérdezte mindig undorodó arckifejezéssel.
jujj, nekem is máson jár már az eszem
Kittihez váratlanul beállít valaki, akire életében se számított volna, és a szülei meglepik valami különlegessel, ami élete egyik legjobb ajándéka!
mert szóba jöhet, hogy holtában sem számíthat? XD
Azt a bizonyos "másik metrót" én csak "piros metrónak" hívom, magam közt.
enyhe skizofréniára utaló jelek
Nos lássuk csak a mai anyag a 18. századi viszonyok kezdete hazánkban.
csak nekem fura a megfogalmazás? a 18. századi viszonyok kezdete a 17. században volt, vagy miért kellett ezt így írni?
mellons:
Nekiláttam moderálni, és úgy kb. rögtön sírni kezdtem:
- Hogy vagy? - kérdezte a szőke varázsló és megsimogatta szerelme gömbölyű hasát. (Lucius)
- Most már jól. (Perselus)
- Ezt hogy érted?
- A délután folyamán a kis Jövevény vagy kviddicsezett odabent, vagy nem tudom, de majdnem kirúgta a hasfalam...
- Szegénykém! - és újra megsimogatta az érzékeny felületet. - Vacsoráztatok?
- Nem, megvártunk téged!
- Oh, édesek vagytok - visszaadta Lucecitát kedvesének. (Lucius)
Kérem szépen, a terhes Perselus, és kedvese, Lucius egy estéje, miután a szőke hazaér. Lányuk, Lucecita, az Esmeralda című sorozatból örökbefogadott szépség.
A karakterek úgy egyébként cseppet sem OOC, sőt, a párosítás is Snicius a leírás szerint.
Uff.
Itt hagyunk így, szépen kikötözve, és várhatod, míg a megbízóid rád találnak, vagy ránk bízod magad, elmondod, amit tudni akarunk, és cserébe megvédjük a golymókszaros kis életedet.
Még golymókszaros!
Sárkánytrágyás, bagolypotyadékos, sellő... nekik mijük van? *legyint* Hagyjuk.
- Szerbusz, fiam! - mondta Draco...
Szervillamos, szertroli... Draco nagyon otthon van a mugli közlekedésben.
Hiába, a tegnap este buli a jó öreg Albusnál már tényleg sok volt… főleg neki…
Nem emlékezett sok mindenre, csak arra, hogy rendesen beittak. Pomona egy idő után már vihogni sem tudott, és folyamatosan az orrát piszkálta. Pedig bányászengedélye sem volt!
Minerva McGalagony ébredése a vad buli után. Hódítanak a sírni való ooc karakterek.
Nem tudom, mikor láttunk utoljára msn-es sztorit, de ezt figyeljétek:
PitePiton üzenete:
- Kedves Hermione mi újság veled?
Mione2 üzenete:
- Semmi különös, minden rendben van! És Perselus veled mitörtént?
...
Weasleypók üzenete:
- Szia Herm!
Mione2 üzenete:
- Szia Roni! Mizujs veled ebben a nagy világban?
...
Albino Danonino üzenete:
- Jó napot Granger kisasszony!
Mione2 üzente:
- Jó napot magának is igazgató úr! Még mindig egy nap egy zacsi citromport eszik?
...
Aqranyvérű kisőrdög bejelentkezett.
Aqranyvérű kisördög üzenete:
- Csá te kis várvérű!
Mione2 üzenete:
- Csá neked is Melléfoy.
Ezek után már csak egyet merek nem érteni. Hermione miért Mione2
Van belőle több is?
Na jó, mégis több kérdésem lenne. Hogy jön Pitonhoz a pite? Albus miért albínó? Ha még Dracóra írta volna...
Milyen az a várvérű?
Hogy lehet Draco egyben őr, és ördög is?
Leírás: Itt az első fejezetecke, amiben megjelenik a főhősnőnk is.
Cím: Amikor a vodka a fejembe száll...
Hát akkor szóljon nektek Lady Gagától a Pokerface! - kiáltotta bele a mikrofonba a zenekeverő srác.
Mindezt az USA beli, állítólagos legmenőbb aranyvérű varázslók számára fenntartott lebujon belül.
- Hol a fenében vagy és voltál egész éjjel? - oszt le "kedvesen" drága barátnőm.
Mint a kártyapaklit, leosztom. Ha már egyszer pókerfész a lédi gagától.
és kedvenc visszatérő vendégünk is életre kapott:
Fredék
- Szerbusztok, srácok! – köszönt Fred és testére. (ééés, elkezdtük. Fred ráköszönt a saját testére. Elvégre, biztosan rég látta)
Hermine nagy szempillával pislogott. (Biztos tetszeni akart az ikreknek.)
- Ti meg mit kerültök ide? (sőt, hogy is!)
- Hogy tálaltatok ránk? – (hát tányér, jobbra és ballra evőeszköz, végül pohár rátok. Észrevettétek, hogy a szerző folyton enni akar, és ezt Ronra vetíti ki többnyire?)
csodálkozott Harry is.
- Ez csak maradkon…
- a mi titkunk – felelte Fred és Fred. (most komolyan nem tudja, hogy az egyik George? Vagy azt nehéz leírni, ezért ha már tök ugyanúgy néznek ki, minek az a csúnya megkülönböztetés?)
- Hé! – tört ki a vörös gyökér. (mint a vulkán! És éppen melyik?)
- Igen! Malfoy mit keres itt? – rántott pálcát a másik is. Aztán körülnéztek, és észrevették a széttépett halálfalókat. (pfú, Harryék milyen brutál módon csaptak szét köztük!)
- Harcoltatok? – kérdezte Fred testvérére nézve. (Tipikus hülye kérdések kategória. Azért sikerült legyőzni a halálfalókat, mert lefeküdtünk a fűbe, dehogy harcoltunk mi)
- Nem hagyhattuk hogy elvigyenek minket – mutatott rá Ron válaszolva.
- Szép munka volt – nyugtázta Fred az elfekvő sötét mágusokat, ahogy elégedett képpel végigpillantottak a területen. (én nem biztos, hogy ennyire örülnék a széttépett tetemek látványának)
- Harry ügyesen harcolt – bólintott Hermi. – Malfoy pedig úgy játszik mellénk akar állni. (tehát úgy látszik, hogy így játszik)
Fred pont olyan bizalmatlanul nézett a szőkére, mint előtte a többiek.
- Mi sem bízunk benne de maradhat. Majd kiderül, hogy viselkedek és mit hajlandó elárulni (:)) Harry szigorú önmegtartóztatásra kárhoztatta magát. De nem biztos, hogy sikerrel jár, majd kiderül. Kis ragozási baki és az i helyett e)
– mondta Harry. – Nagy előny lehet ha beszél az apja köreiről.
- Azért nem ártana átöltöznie – csámcsogta Ron. (Oké, én is szeretek nassolni, de azért ez már durva.)
Draco végignézett magának, és hát el kellett ismernie hogy a fekete csuklyás köpeny és álarc hamar kihirdetné mindenfelé milyen társaságban volt ezelőtt.
- Így halálfalónak látszol – bólgogatott Hermione is okosan. (jah, mert erre senki más sem jött rá. *bólgogat*)
A szőke válaszul ledobálta ruháját. (az összest?
Ott helyben?)
- Akkor mit egyek fel? - (Na ugye, megint az evés. Ez úgy hangzott, mint Ron. De most szegény meztelen Dracónak inkább vennie kéne magára valamit. Vagyis, dehogy is! Meztelen Draco
)
kérdezte.
- Majd én adok valamit – nézett rá Harry fürkészőn. (hohó, ebből már drarry lesz, látom.
)
Fredék vigyorogtak, és együtt bementek a látatlan sátrukba. Odabent aztán leültek enni, Herry pedig az ikrek felé fordult.
- Tehát miért jöttetek?
- Találtunk egy ekerlyét (ez vajon fejlődés a gereblye óta?) –
vágta rá Fred. – Pontosabban tudjuk hol van.
A trió szeme felcsillant.
- Ez nagyon szerű! – kiáltott Hermióne. (Ó ne! Hát én is azt mondom!
nagyszerű)
Harry eltökélt arccal tette le a virslit, Draco pedig kissé távolabb húzódott. (tehát eddig Draco virslijét szorongatta? és csalódást okozott szegény szöszinek?)
- Holnap indulunk! Minél hamarabb össze kell gyűjtenünk az összes horkúkszot. (:)) ez a kiscsaj aranyat ér)
A következőben megnézik mit találtak Fredék, és már Draco is segít nekik.
(bizony, Draco lesz a látvány(– tervező), a kiváló sztriptízzel. Figyelemelterelés)
és egy kis mellonsi önkritika:
Saját fejezetem javítása közben, jó ideig nem bírtam abbahagyni a vigyorgást.
- Nem a te hibád volt a halála. (ront megölte voldemort)
Harry bűntudattal küzdve.
- Hiszem megültem őt...
Valahogy így nem ugyanarra asszociálok, mint amit a megölés eredményez.
Tania:
Amíg Alex öltözött én bementem a fürdőbe mosakodtam rendbe szedtem magam.
Biztos kiesett az a gomb a billentyűzetből, amin a vessző van...
- Ismertetnéd, hogy ezt mégis hogy tervezed? (szóismétlés, pl ismertetnéd, hogy ezt mégis hogy tervezted)?
hoppá.. de legalább tudjuk, hogy van bétája
Assa:
Akkor a fél könyvtárat ABC sorrendbe kellett raknom.
Miért, egyébként hogy voltak elrendezve?
Ugye tudod, hogy teljesen hazaviszlek?
Tudni épp nem tudom, de merem remélni.
Lilyana:
SLASH!
"Alig szóltak egymáshoz. Csak néztek le a semmibe. Majd hirtelen Krisztián kinyitotta két ajkát, és tűzpiros nyelvével hangokat formált.
– Vége, köztünk már semmi sem működik. – Mondta, és felhúzta két szemöldökét. Arckifejezése rezzenéstelen volt. Már-már túl kifejezéstelen.
- Hogy érted? De tegnap nagyon jól elvoltunk. Még le is szoptál. Emlékszel? Ne csináld már! – Szólt kétségbe esve Gábor."
Kinyitottam két szememet, felhúztam két szemöldökömet, hollófekete szempilláimmal pislantást formáltam:
- He? - Nyitottam kétségbeesve szólásra két pici festett ajkamat.
"Az eddig tőlem megszokott mindenbe mindegy mikor, de benne vagyok…"
Azta!
Ugyanitt:
"A fiúk kezdtek be par ázni"
Én is kezdek be par ázni.
" Arina! – halottam meg bátyám hangját a távolból."
A típushibák miért fájnak így mindig?
"Alakom teltkarcsú: a fenekem, a mellem és a combom jóval nagyobb, mint kellene, bár akadnak páran, akik csinosnak tartanak. "
Végre egy hús-vér karakter!
Ki jön velem megalapítani a hizzunkegyutt.com-ot?
"Csak a szüleim idekötöztek még születésem előtt, és az óta itt éltünk. "
Kíváncsi lennék, hogy milyen technikát alkalmaztak a szülei.
Az ökör és a nyúl
Egyszer reggel az ökör kiment az erdőbe. Találkozott a nyúllal. Köszöntek egymásnak:
- Szia nyúlbarátom! Hogy ityeg a fityeg? - mondta az ökör.
- Hát, nem olyan jól! Ne menj az erdő sűrűjébe, mert sok farkas van ott! Az én családomat is felfalták!
- Én nem félek semmitől! - és elbúcsúztak.
És az ökör mégis bement a farkasokhoz.
- Ááááá! - és az ökör elpusztult.
Vége
Atya. Isten. O_O
és egy kis újonc, avagy Asha is talál, még ha nem is keres:
"... témát váltott, mikor észrevette, hogy Piton szemei éppen feléjük vándorolnak."
Én is témát váltanék, valahogy így: Nézd! Pitonnak vándorolnak a szemei...
"Üdvözöllek szép leány. Mit keresel a király palotályánál?"
Pontos j-ket.