Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 január 16 (csütörtök), 3:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2015 május 16 (szombat), 11:00 
eLit Auror

Sziasztok! Hasonló problémám van nekem is, még talán csütörtökön töltöttem fel egy kis történetet, tegnap óta látom, hogy megtekintették, de nincs feltöltve, és emailt sem kaptam (persze lehet, hogy én vagyok hülye, és mikor szanáltam a leveleimet, véletlenül kitöröltem, de nem hiszem). Csak most lett fura picit, mert az a tapasztalatom, hogy az írásaimat szinte rekordgyorsasággal elfogadjátok. :) Remélem, csak időhiányról vagy egyébről van szó, nem kell aggódnom még. :( További szép napot!

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 20:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

1wolfgirl1 írta:
Jaj, elnézést kérek, erről nem tudtam. Most rettenetesen szégyellem magam. :oops: Kicsit túlaggódtam az egészet.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

Semmi baj, és nincs mit. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 20:26 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
1wolfgirl1 írta:
Üdv!

Nem tudom, hogy pontosan ebbe a topicba illő-e az észrevételem, mivel nem panaszkodásnak vagy sértegetésnek szánom, hanem részemről ez egy puszta tanácstalan fejvakargatás.
Előző hét péntek este töltöttem fel az egyperceseim közé egy újabb kis szösszenetet, viszont a mai napig nem kaptam róla leveles visszajelzést, hogy megfelelő volt-e vagy sem. Ezt csupán azért találom furának, mivel láttam, hogy kerülnek feltöltésre új fejezetek, s nem egészen értem ezt az egészet. Esetleg elkeveredett (az agyam már különféle összeesküvési elméleteket spekulál) vagy a rendszer nem jelzi? Mert a történeteimnél, ahol tudom szerkeszteni, ott jelzi, hogy van, és a feltörések számát is mutatja, valamint a kritikákat is.
Előre is köszönöm szépen a választ!

1wolfgirl1

A hétvégére "szabadságolták magukat" az adminok (értsd: szaktáboroztak, családlátogattak, dolgoztak, stb.), ezért kevés időt töltöttünk a moderálással. De mindjárt megnézem. :)

Jaj, elnézést kérek, erről nem tudtam. Most rettenetesen szégyellem magam. :oops: Kicsit túlaggódtam az egészet.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 20:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

1wolfgirl1 írta:
Üdv!

Nem tudom, hogy pontosan ebbe a topicba illő-e az észrevételem, mivel nem panaszkodásnak vagy sértegetésnek szánom, hanem részemről ez egy puszta tanácstalan fejvakargatás.
Előző hét péntek este töltöttem fel az egyperceseim közé egy újabb kis szösszenetet, viszont a mai napig nem kaptam róla leveles visszajelzést, hogy megfelelő volt-e vagy sem. Ezt csupán azért találom furának, mivel láttam, hogy kerülnek feltöltésre új fejezetek, s nem egészen értem ezt az egészet. Esetleg elkeveredett (az agyam már különféle összeesküvési elméleteket spekulál) vagy a rendszer nem jelzi? Mert a történeteimnél, ahol tudom szerkeszteni, ott jelzi, hogy van, és a feltörések számát is mutatja, valamint a kritikákat is.

1wolfgirl1

A hétvégére "szabadságolták magukat" az adminok (értsd: szaktáboroztak, családlátogattak, dolgoztak, stb.), ezért kevés időt töltöttünk a moderálással. De mindjárt megnézem. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 23 (hétfő), 19:55 
Fanficbúvár

Üdv!

1wolfgirl1

A sikerhez vezető út – karbantartás miatt – zárva.
Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 07 (szombat), 11:30 
Ó-nagy-admin "backstage"

PennaElla írta:
Üdv!
Nem tudom, ez panasznak vagy sértésnek megállná-e a helyét, de mindenképp érdemes megjegyeznem, hogy a Merengő adminjai keményebbek, mint egyes könyvkiadók. Ez talán mégis elismerés, mert amiket mostanában olvasok papír alapon, egyszerűen vicc. Nem, inkább sírni kell rajta...
További sikeres munkát!

Szia!

Hát, nehezen tudom eldönteni, hogy ez most tényleg dicséret-e vagy panasz, megköszönjem-e a csapat nevében, vagy inkább mondjam, hogy magunkba szállunk... :)
Ha inkább panasznak érzed, akkor írj valamelyik adminnak, szerinted melyik történettel voltunk esetleg túl szigorúak, meg tudjuk beszélni, ha pedig valóban dicséretnek érzed inkább, és az egyes kiadók kiadási gyakorlata fölötti sajnálkozásnak (amiben teljesen igazat adok neked), akkor azt tudom mondani, hogy mi mindig viszonylag szigorúan mértünk, de csak az olvasók érdekében. (Meg persze a szerzőkében is, csak ezt időnként vitatni szokták.)
Akárhogy is, köszi, hogy írtál, a visszajelzéseknek mindig örülünk! <):)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 március 07 (szombat), 10:36 
Zöldfülű

Üdv!
Nem tudom, ez panasznak vagy sértésnek megállná-e a helyét, de mindenképp érdemes megjegyeznem, hogy a Merengő adminjai keményebbek, mint egyes könyvkiadók. Ez talán mégis elismerés, mert amiket mostanában olvasok papír alapon, egyszerűen vicc. Nem, inkább sírni kell rajta...
További sikeres munkát!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 18 (vasárnap), 13:07 
Zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm :) Bocsi a gondokért :$ Tökéletes ez a cím is :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 17 (szombat), 1:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

sheraphine írta:
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a verseket, amiket írtam (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104110 ; http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102805 ; http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101357 ; http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102806 ) lehetséges, hogy berakjátok egyetlen műbe úgy, hogy a kritikák ne vesszenek el, vagy csak úgy oldható meg, ha törlöm őket, és újra feltöltöm őket egy helyre? :)

Nem szokásunk ilyen kérést teljesíteni, mert elég macerás játék. Ezt most csak kíváncsiságból csináltam meg. :) (Bő fél órába telt mindent helyretenni a négy fejezetnél...)
A sorrendet a leírások alapján állítottam be, a címen pedig elvileg tudsz változtatni, ha nem jó neked. :) (Ha mégsem, szólj.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 január 16 (péntek), 22:50 
Zöldfülű

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a verseket, amiket írtam (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=104110 ; http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102805 ; http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=101357 ; http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=102806 ) lehetséges, hogy berakjátok egyetlen műbe úgy, hogy a kritikák ne vesszenek el, vagy csak úgy oldható meg, ha törlöm őket, és újra feltöltöm őket egy helyre? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 21 (vasárnap), 19:33 
Zöldfülű

Köszönöm :xmasbox:x

A természetes tehetség tanulás nélkül is sokra képes. A tanulás tehetség nélkül semmire se megy
Quintilianus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 21 (vasárnap), 18:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lady Piton írta:
Helló!
Lenne egy kis gondom.
Valamiért nem tudok válaszolni a saját kritikáimra. Tudja valaki, miért van ez? :?x
Új operációs rendszer lett feltöltve a gépemre, ennek ellenére mindent el tudok érni, még a történetemet is sikerült újra feltöltenem némi javítás után. Már fel is került, mégsem tudok válaszolni a kritikákra.
Ezt írja ki:
Kritikák kezelése
_NOTYOURSTORY
Eddig még soha nem csinált ilyet, ki lehet küszöbölni valahogy?
Előre is köszönöm a segítséget, boldog karácsonyt! :-Dx :xmastree:x

Ez azért van, mert konkrétan az a feltöltés, amire a kritikát írták, már nincs fent a Merengőn. Vagy te, vagy valamelyik admin törölte valamiért a fejezetet, és utána már nem lehet válaszolni az arra írt kritikákra, mivel ezek a kritikák lógnak a semmiben, egyetlen fent lévő fejezethez sincsenek kötve. Sajnos ezt nem tudjuk kiküszöbölni, ezek a kritikák már válasz nélkül maradnak...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 21 (vasárnap), 14:01 
Zöldfülű

Helló!
Lenne egy kis gondom.
Valamiért nem tudok válaszolni a saját kritikáimra. Tudja valaki, miért van ez? :?x
Új operációs rendszer lett feltöltve a gépemre, ennek ellenére mindent el tudok érni, még a történetemet is sikerült újra feltöltenem némi javítás után. Már fel is került, mégsem tudok válaszolni a kritikákra.
Ezt írja ki:
Kritikák kezelése
_NOTYOURSTORY
Eddig még soha nem csinált ilyet, ki lehet küszöbölni valahogy?
Előre is köszönöm a segítséget, boldog karácsonyt! :-Dx :xmastree:x

A természetes tehetség tanulás nélkül is sokra képes. A tanulás tehetség nélkül semmire se megy
Quintilianus

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 08 (hétfő), 14:51 
Zöldfülű

Lilyana írta:
agneskamilla írta:
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy vajon miért nem működik a sztorimban a link, amit beletettem. A html kód jónak tűnik, de ha rákattint valaki, a link elejére oda van biggyesztve a fanfic/merengo/ és ettől zsákutcává válik a hivatkozás. Én rontottam el valamit? Tudnátok ötletet adni, hogy tudnám javítani?

A sztori itt van: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=118670

Köszönöm a segítséget!

a.

Szia!

Az a baja, h a rendszer valamiért belső linkként érzékeli a te külső linkedet.
Egyelőre nem jöttem rá, hogy miért, de ideiglenes megoldásként azt tudom ajánlani, hogy csak írd be sima szövegként a linket, ne változtasd át url-lé. Most pont az ilyen belső linkes hibák elhárításán dolgozunk Gyokával pár napja, reméljük, sikerül hamarosan megoldani. Sajnálom, hogy egyelőre nem tudok többet segíteni. :-(

Köszönöm, így fogok tenni:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 08 (hétfő), 14:42 
Szárnybontogató

Lilyana írta:
Szia!

Hát, ez rossz hír, én is azt mondtam volna, amit Gyoka. * sóhaj * Akkor a másik verzió a következő:
Bár Gyoka szerint a Meri csak egy gép, sztem a Meri egy élőlény is a nyavalyás guminyulakkal meg a szeszélyeivel, a meggyőződésem, h ilyenkor valószínűleg a kereső megint macskakakisat játszik. :evil:x
A héten javítottunk Gyokával a google-ös merengős találatok elérésén, érdemes ott is próbálkozni úgy, hogy beírod, h fanfic.hu vagy Merengő és utána melléírod a keresett kifejezést, kategóriát, stb.
Sajnos nem a legjobb megoldás, de a keresőnk időnként be szokott kattanni, ez a kezdetektől így van, nem új dolog nála, és ilyenkor talán még a külső kereső is jobb a semminél. Az utóbbi időben folyamatosan tömködjük be a réseket, rajta leszünk ennek a javításán is. (Vagy Gyoka sasszemű logikájával, vagy az én sámánimáimmal, valamelyik csak használ. XD)
Köszönjük, hogy szóltál, ahelyett, h csak bosszankodva legyintesz! :)

Nincs mit. Igazad lehet, mert ez teljesen random. Először azt hittem, állandó hiba, de úgy emlékszem, hogy pl. mikor Pitont jelöltem meg szereplőnek, kidobálta a találatokat, amikor azonban Hermionét, akkor üreset jelzett. Nem ismerem az oldal felépítését, nem is vagyok szakértő, de olyan, mintha a kereső problémája a keresett kategóriákhoz rendelt referenciában lenne. Ha külön be van állítva, hogy egyes szereplőket megadva milyen találatot dobjon ki, akkor lehet, hogy kimaradt néhány figyelmeztetés vagy szereplő a beállítások közül vagy a referenciájuk hibásan lett megadva (lemaradt egy idézőjel pl vagy valamilyen karakterelütés történt). Legalábbis ez az egyetlen ötletem, ami magyarázhatja, miért működnek bizonyos szűkítések és mások miért nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 08 (hétfő), 13:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cortez írta:
G Lamaro írta:
Cortez, ha a kategórián belül szűkíted le a keresést annyira, hogy egyetlen történet sem felel meg a feltételeknek, a program "üres kategóriának" észleli a kategóriát, erre pedig az általad idézett szöveget írja ki.

Nem szűkítettem le annyira. A megadott szereplő/kategória szerepelt a történetek között, mégis üres kategóriának érzékelte. Ha csak simán nincs történet ilyen kritériumokkal, nem írtam volna.

Szia!

Hát, ez rossz hír, én is azt mondtam volna, amit Gyoka. * sóhaj * Akkor a másik verzió a következő:
Bár Gyoka szerint a Meri csak egy gép, sztem a Meri egy élőlény is a nyavalyás guminyulakkal meg a szeszélyeivel, a meggyőződésem, h ilyenkor valószínűleg a kereső megint macskakakisat játszik. :evil:x
A héten javítottunk Gyokával a google-ös merengős találatok elérésén, érdemes ott is próbálkozni úgy, hogy beírod, h fanfic.hu vagy Merengő és utána melléírod a keresett kifejezést, kategóriát, stb.
Sajnos nem a legjobb megoldás, de a keresőnk időnként be szokott kattanni, ez a kezdetektől így van, nem új dolog nála, és ilyenkor talán még a külső kereső is jobb a semminél. Az utóbbi időben folyamatosan tömködjük be a réseket, rajta leszünk ennek a javításán is. (Vagy Gyoka sasszemű logikájával, vagy az én sámánimáimmal, valamelyik csak használ. XD)
Köszönjük, hogy szóltál, ahelyett, h csak bosszankodva legyintesz! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 08 (hétfő), 13:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

agneskamilla írta:
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy vajon miért nem működik a sztorimban a link, amit beletettem. A html kód jónak tűnik, de ha rákattint valaki, a link elejére oda van biggyesztve a fanfic/merengo/ és ettől zsákutcává válik a hivatkozás. Én rontottam el valamit? Tudnátok ötletet adni, hogy tudnám javítani?

Köszönöm a segítséget!

a.

Szia!

Az a baja, h a rendszer valamiért belső linkként érzékeli a te külső linkedet.
Egyelőre nem jöttem rá, hogy miért, de ideiglenes megoldásként azt tudom ajánlani, hogy csak írd be sima szövegként a linket, ne változtasd át url-lé. Most pont az ilyen belső linkes hibák elhárításán dolgozunk Gyokával pár napja, reméljük, sikerül hamarosan megoldani. Sajnálom, hogy egyelőre nem tudok többet segíteni. :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 07 (vasárnap), 22:46 
Szárnybontogató

G Lamaro írta:
Cortez, ha a kategórián belül szűkíted le a keresést annyira, hogy egyetlen történet sem felel meg a feltételeknek, a program "üres kategóriának" észleli a kategóriát, erre pedig az általad idézett szöveget írja ki.

Nem szűkítettem le annyira. A megadott szereplő/kategória szerepelt a történetek között, mégis üres kategóriának érzékelte. Ha csak simán nincs történet ilyen kritériumokkal, nem írtam volna.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 07 (vasárnap), 22:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!

a.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 21:40 
Zöldfülű

Kyraper írta:
sheraphine írta:
Sziasztok!
A történeteket kijavítottam, és feltöltöttem! Átnéznétek, hogy így jó, vagy még mindig nem? Jelenleg a harmadik és ötödik szösz vár adminra. :)

Sher.

Szia!

Hosszú a lista, igyekszünk eljutni hozzád is, kis türelmet kérünk. :)

Sejtettem, már kikerült, köszönöm szépen! Remélem már nincs vele semmi gond! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 21:26 
Fanfic-faló

sheraphine írta:
Sziasztok!
A történeteket kijavítottam, és feltöltöttem! Átnéznétek, hogy így jó, vagy még mindig nem? Jelenleg a harmadik és ötödik szösz vár adminra. :)

Sher.

Szia!

Hosszú a lista, igyekszünk eljutni hozzád is, kis türelmet kérünk. :)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 20:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

Sher.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 06 (szombat), 0:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

sheraphine írta:
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy a ficemhez feltöltöttem a harmadik és a negyedik fejezetet, de a negyedik előbb lett moderálva, mint a harmadik. Utána néznétek ennek? :) Előre is köszi! :)

A fic: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=118675

Sher.

ment pü, bár lehet, h már írtak neked a többiek

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 december 05 (péntek), 10:32 
Zöldfülű

Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy a ficemhez feltöltöttem a harmadik és a negyedik fejezetet, de a negyedik előbb lett moderálva, mint a harmadik. Utána néznétek ennek? :) Előre is köszi! :)

A fic: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=118675

Sher.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 27 (csütörtök), 23:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kaktuszok, épp most moderáltam a történeted. Jártak erre adminok, de a te történeted a sokadik volt, ezért kellett várnod. (Egyébként a történetek moderálása általában 1-3 napon belül történik...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 27 (csütörtök), 22:29 
Zöldfülű

Kedves adminok!
Tegnap délelőtt felraktam egy történet javított verzióját. Érdeklődnék, hogy továbbra sem jó, ezért nem került fel, vagy az elmúlt kb 36 órában egyetlen admin sem járt errefelé?
A választ előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 november 25 (kedd), 23:02 
Szárnybontogató

Az oldal kezd szétcsúszni? Régebben akadtak keresési problémák, de most ha megpróbálom szűkíteni a találati listát szereplővel, korhatárral vagy figyelmeztetéssel, azt írja ki, hogy "Itt még nincs történet".

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 31 (péntek), 22:46 
Zöldfülű

Lilyanjudyth írta:
Lexiee írta:
Sziasztok!

Kb egy hete feltettem eegy új történetet Levelesláda címen Severitus kategóriába. Fenn van rendesen? Mármint látjátok a történetet, csak nincs rá időtök? Azt megérteném, csak félek, hogy rosszul tettem fel és nem látjátok. :)

Köszi a választ előre is!
Lexie

Szia!

Igen, bent volt a listában, csak kérdéses volt. :)

Felengedtem a fejezetet, leírtam, mi a helyzet. Remélem, megkaptad. ^^

Szia!

Köszi szépen! :) Megkaptam. Át fogom tenni!

Lexie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 31 (péntek), 14:04 
Betűmániákus

Lexiee írta:
Sziasztok!

Kb egy hete feltettem eegy új történetet Levelesláda címen Severitus kategóriába. Fenn van rendesen? Mármint látjátok a történetet, csak nincs rá időtök? Azt megérteném, csak félek, hogy rosszul tettem fel és nem látjátok. :)

Lexie

Szia!

Igen, bent volt a listában, csak kérdéses volt. :)

Felengedtem a fejezetet, leírtam, mi a helyzet. Remélem, megkaptad. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 30 (csütörtök), 21:06 
Zöldfülű

Sziasztok!

Lexie

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 02 (csütörtök), 19:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

amphetamin írta:
ElizaandHiggins írta:
Kedves Adminok!

A kérdésem nem különleges. Körülbelül 1 hete töltöttem fel az első fanficemhez az első fejezetet, majd egy napra rá a másodikat. A második többször el lett utasítva a helyesírási hibáim miatt ( ami miatt elnézést kérek, de nem tudtam, hogy mi a probléma, mert nem fértem hozzá az admin üzenetéhez). Tudtommal már ki vannak javítva, már többen fel is törték. Többször próbálkoztam újrafeltöltéssel, de nem lett se engedélyezve, se elutasítva. Csak remélem, hogy nem lettem letiltva folyamatos töltögetések miatt. Igazából emiatt aggódom.

Nem aggódj, nem lettél tiltva. :) Több frissítés és feltöltés érkezik, mint amennyi szabad kapacitásunk van időben. Az admin is ember, nem mindig sikerül beosztani az idejét, vagy ha épp igen, esetleg nem ért az adott műhöz, így kénytelen a hozzáértőekre hagyni a munkát. Időhiányban szenvedünk, kérlek, légy türelemmel, hamarosan érkezik az email.
Sajnos a feltöréseket nem tudjuk kiküszöbölni, a szemfülesek rafináltan megoldják az ilyesmit.

Igen, leginkább a fandom miatt maradt bent sokáig a fejezet. Nekem is egy félórás utánjárásra és emlékek felidézésére volt szükségem, hogy moderálni tudjam. :) (Hiába na, nagyon régen láttam a filmet... :oops: :D )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 02 (csütörtök), 16:09 
Fanfic-faló

ElizaandHiggins írta:
Kedves Adminok!

A kérdésem nem különleges. Körülbelül 1 hete töltöttem fel az első fanficemhez az első fejezetet, majd egy napra rá a másodikat. A második többször el lett utasítva a helyesírási hibáim miatt ( ami miatt elnézést kérek, de nem tudtam, hogy mi a probléma, mert nem fértem hozzá az admin üzenetéhez). Tudtommal már ki vannak javítva, már többen fel is törték. Többször próbálkoztam újrafeltöltéssel, de nem lett se engedélyezve, se elutasítva. Csak remélem, hogy nem lettem letiltva folyamatos töltögetések miatt. Igazából emiatt aggódom.

Nem aggódj, nem lettél tiltva. :) Több frissítés és feltöltés érkezik, mint amennyi szabad kapacitásunk van időben. Az admin is ember, nem mindig sikerül beosztani az idejét, vagy ha épp igen, esetleg nem ért az adott műhöz, így kénytelen a hozzáértőekre hagyni a munkát. Időhiányban szenvedünk, kérlek, légy türelemmel, hamarosan érkezik az email.
Sajnos a feltöréseket nem tudjuk kiküszöbölni, a szemfülesek rafináltan megoldják az ilyesmit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 október 02 (csütörtök), 14:23 
Zöldfülű

Kedves Adminok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 augusztus 07 (csütörtök), 11:20 
Fanficbúvár

kitti0116 írta:
Sziasztok!

Tegnap el lett bírálva a ...
de nem kaptam róla e-mailt. ...

Üdv: kitti0116

Hasonló problémám lenne nekem is. :)

Szerk: Tárgytalan, kis késéssel, de megérkezett. XD Úgy tűnt, tett egy kerülőt a mátrixban. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 05 (szombat), 13:45 
Zöldfülű

Kasei írta:
Assa írta:
kitti0116 írta:
Sziasztok!

Tegnap el lett bírálva a 21. fejezet ebből: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=111921 ,
de nem kaptam róla e-mailt. Ez nem zavarna, mert legalább felkerült, meg minden, csak ha akadna benne mégis valami javítanivaló, arról nem tudok, meg gondoltam szólok :)

Szia!

Küldtem e-mailt, a listánkban szerepel is, pontosan 20:57-kor ment ki.
De hogy hova keveredhetett útközben... :-?

Spam? Ott még érdemes megnézni. :)

A töröltek között sincs, megnéztem :/ Se spamnél.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 05 (szombat), 12:37 
Sztorihajhász

Assa írta:
kitti0116 írta:
Sziasztok!

Tegnap el lett bírálva a 21. fejezet ebből: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=111921 ,
de nem kaptam róla e-mailt. Ez nem zavarna, mert legalább felkerült, meg minden, csak ha akadna benne mégis valami javítanivaló, arról nem tudok, meg gondoltam szólok :)

Szia!

Spam? Ott még érdemes megnézni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 05 (szombat), 10:58 
Ó-nagy-admin "on stage"

kitti0116 írta:
Sziasztok!

Szia!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 július 05 (szombat), 10:21 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 26 (csütörtök), 8:08 
Billentyűzetgyilkos

Saori írta:
Hello~

Hasonló problémám lenne, illetve kérdésem.

Panda írta:
Sziasztok

Egy olyan kérdésem lenne, hogy pár napja feltöltöttem egy fejezetet (Aokigahara).

Sziasztok!

A japán, ugyanúgy, ahogy a vers, viszonylag "kényes" téma, nem minden admin ért hozzá, például a japánhoz én személy szerint semmit nem konyítok, csak olyankor nézem meg a kérdéses történetet, ha valami csoda folytán ismerem a fandomot :mrgreen: Valószínűleg csak az a helyzet, hogy a feltöltésetek óta nem tudott hozzáértő admin moderálni, ezért várakozik még mindkét történet a listában :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 25 (szerda), 23:36 
Zöldfülű

Hello~

Hasonló problémám lenne, illetve kérdésem. Nálam is van olyan, hogy feltöltök egy fejezetet - három nap múlva is pang az inboxom. Nem sürgetés, mert totálisan megértem (ismerek olyan oldalt, ahol feleennyit sem tesznek meg a történetek minőségéért, szóval Isten áldja Adminlandet), csak ilyenkor kicsit beparázok. És itt is jönne képbe a kérdésem: ugye csak az időhiány és a mennyiség miatt húzódik el ilyenkor? Mindig attól félek, hogy nagyítóval lesik a vesszőimet, hogy aztán húsos elutasítót kapjak... *összeesküvés-elmélet rajongó*

Előre is köszönöm: Saori :)

A vesszőimet tényleg nagyítóval kell lesni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saori 2014 június 27 (péntek), 13:09-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 június 25 (szerda), 20:35 
Zöldfülű

Sziasztok

Egy olyan kérdésem lenne, hogy pár napja feltöltöttem egy fejezettet (Aokigahara). Lehet, hogy csak én vagyok türelmetlen, de még emailt se kaptam, hogy mi lett vele, és az oldalon sem látom.

Válaszotokat előre is köszönöm: Panda

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 13 (vasárnap), 7:10 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia! :)

Szinte soha nem moderálunk feltöltési sorrendben, mivel nem értünk mindenhez. Én például hozzá sem nyúlok bizonyos fandomokhoz, vagy a versekhez, egyszerűen kihagyom azokat. Emellett tegnap két admin moderált egyszerre. Az utólag már nem látható, ki honnan válogatott a listából, de valószínűleg egyikük az elejéről, másikuk a végéről indult az ütközések (dupla moderálás) elkerülése érdekében. Neked, sejtésem szerint, egyszerűen peched volt, hogy a Hé... nagyjából a lista közepén van. Igyekszünk orvosolni a hosszú lista problémáját. :) (Néha tényleg ijesztően hosszú a lista... Brrr...)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 április 13 (vasárnap), 5:42 
Írópalánta

Sziasztok!

Az előző hozzá szóláshoz kapcsolódok magam is. Itt nem is a napok óta várakozok részt ismétlem meg, illetve, hogy többen törték fel a történetemet, mint kellett volna.
Hanem a gond az, hogy a felengedések nem sorrendben történnek vagy valami egyéni rendszer játszik közre.
A történetem 3. napja vár, ezzel szemben, akik velem egy időben töltöttek fel engedélyezték őket – igaz csak tegnap – viszont vannak hozzám hasonlóak, akik még mindig várnak és kb. egy időben rakták fel az írásukat. Viszont, voltak olyanok, akiket már a feltöltés pillanata után pár órával engedélyeztek.

Tehát hogy is van ez? Rengeteg a történet megértem, de akkor miért nem azokat engedélyezik (vagy utasítják el) első körben, akik régebb óta várnak?

Lauras

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 15 (szombat), 16:26 
Billentyűzetgyilkos

Teljességgel igazad van. Reméljük, hogy hamarosan sikerül visszatérnünk a régi kerékvágásba.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 15 (szombat), 13:13 
Írópalánta

Kedves Adminok!

Napok óta vár a történetem az elbírálásra. Tudom, slash-t kevesebbek néztek át, de valahogy mégis jó lenne, ha nem kellene napokat várni. Csoda, hogy így sokan feltörik, és végül hozzászólás nélkül távoznak? Oké, tudom, hogy akkor is lehet hsz-t írni, ha valaki feltöri.

Igen, olvasom, hogy sok a munkátok, vannak problémátok, érthető. Tudom. Mégis azt hiszem, hogy ha gyorsabb lenne a feltöltés, az a merengő színvonalának is jót tenne.

Ez csak egy kérés, és nem támadás.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 09 (vasárnap), 16:05 
Fanfic-faló

Meglehetősen megszaporodtak az elmúlt napokban, hetekben a friss feltöltések, sok a torlódás a fiókban az adminoknál. Nem a személyed ellen van kifogás, csupán időhiányban szenvedünk; az admin is csak ember, kérlek, légy türelemmel. Valószínűleg nem volt még idő rá, mert folyamatosan növekszik az átnézendő lista, vagy nem járt erre hozzáértő admin (bár megjegyzem, nem tudom, milyen fandomban dolgozol).
Egy szó, mint száz, kérünk, legyél türelemmel, hamarosan érkezik az értesítő a sikeres feltöltésről (vagy az elutasítóról)! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 09 (vasárnap), 12:17 
Zöldfülű

Helló,
Érdeklődnék, hogy vajh, miért nem történt még semmi a pont egy hete feltöltött fejezetemmel.
Bye,
Alex

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 március 01 (szombat), 13:55 
Zöldfülű

Hello!
Ismét csak a moderálási idővel lenne problémám... illetve inkább egy kérdésem.
Hétfőn töltöttem fel egy történetemet, de azóta még nem jött elbírálás.
A címe: Koporsószögek - visszaemlékezés az életre.
Privet Drive-os sztori.
Megköszönnék minden információt, ami kapok.
Üdv. :*

mod. szerk.

A probléma megoldódott, úgyhogy már felesleges válaszolni.
De azért köszi :)

A tenger hangja ezüst csilingelés, sötét szoprán,
hangjával, fodrával csábít a gonosz boszorkány. /Saját vers/

http://onetwilightfan.lapunk.hu/

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 27 (csütörtök), 21:29 
Könyvmoly

Daradea írta:
Nekem egy apró problémám lenne. Mit tehetek akkor hogyha a kritikákhoz egy csomó értelmetlen dolgot odafirkantanak?
Pl.:gghjjvv
A válaszokat előre is köszi!

Ebben a topicban tudod kérni a törlésüket, megadva a kritika linkjét. Ezek a kritikák a fejezet feltöréséből származnak. Töröltem őket. ;)

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 február 27 (csütörtök), 20:57 
Zöldfülű

Nekem egy apró problémám lenne. Mit tehetek akkor hogyha a kritikákhoz egy csomó értelmetlen dolgot odafirkantanak?
Pl.:gghjjvv
A válaszokat előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra