Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 február 08 (szombat), 17:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 02 (csütörtök), 11:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

Anabell Malfoy írta:
Hellóhelló.

....
Köszi és puszi: Anabell

Nem anonym admin, hanem ÉN voltam, mint az az e-mailcímből egyértelműen le is szűrhető.

Már írtam egy mailt neked, de ha esetleg nem kapnád meg itt is válaszolok.

Nos az első gond:

"Két kattintásomba tellett volna..."

Hát nem egészen. Feltöltéskor szinte mindent meg tudon változtatni/javítani KIVÉVE a kategóriát. Azt ha megőszülünk se tudjuk megváltoztatni, így egyértelmű hogy akategóriagondos dolgok egyből elutasításra kerülnek.
(arról nem is beszélve, hogy nem várható el tőlünk hogy mi javítgassunk ki mindent. Mi moderátorok vagyunk és nem beta-readerek. Sok helyen csak kapsz egy elutasítót és bogarásztd ki hogy ugyan miért kaptad, mi legalább vesszük a fáradságot hogy leírjuk mi a gond, de úgy látszik ez nem elég sokaknak. Ez a tipikus " a kisujjam nyújtom, de a karom kell" eset)

Az meg hogy nem mentetted le... Hát nem tudom. Nálam alap hogy lementem a dolgaim, hisz bármi megtörténhet. (gondolj csak arra mikor elszállt a szerver)

Ja és a sztorit a MAdam Pudifootba akartad feltölteni, nem a Weasleybe (ezért utasítottam el).

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 02 (csütörtök), 11:00 
Hát, sajnálom...

Nem én utasítottam el amúgy, de nem ez a lényeg.

A tanulság: mindent ments el ezentúl, mert kábé semmi időbe nem kerül, viszont megkímélheted magadat az efféle kellemetlenségektől.

Egyébként az ötlet aranyos, remélem sikerül újraírnotok. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 02 (csütörtök), 10:49 
Szárnybontogató

Kiseraaa írta:
Anabell Malfoy írta:
Hellóhelló.

Nos, fura problémám van, ami részben az én hibám is. Tegnap egy kedves ismerősömmel a meriről (nem vállalja a nevét, nem akarja égetni magát :lol: )megalkottam valami újat, valami elképesztően idiótát: Pulicer penna. Úgy gondoltam, csinálok majd néhány kis "riportot" az írókkal és más szórakoztatására felpakolom majd őket a merire... Készen is voltam már a első fejezettel, nem mentettem el, hiszen minek: Helyesírási hiba nincs benne: átnéztem worlddal, énis átnéztem. A Szent Mungóba akartam tenni, de rájöttem, hogy oda úgysem lenne jó, oda más kategóriájúak kerülnek. Ez Weasley Varázvicc Vállalatos. Be is jelöltem, de az a fránya görgető úgylátszik arrébbcsúszott, és nem a Weasleybe tettem. Kérdem én, miért kell ettől még elutasítani? Amikor elfogadja, tudtommal küld egy levelet, hogy oké, felmehet, de légyszives ezt meg ezt csinálni vele, egyébként jó. Vagy az anonym modnak is csak 2-3 kattintás lehet az egész. Szóval nekem most nincs elmentve, és telljesen eltűnt. Ha levélben megírták volna nekem, én azt még ki tudtam volna javítani. ÉS ez most nam panaszkodás, csak egy kérdés: Esetlen megvan még az elutasítottak között ez az egész, leírással együtt..?

Ez pontosan mikor történt? :?

Amúgy az elutasított törik nincsenek meg nekünk sehol (ha csak vki külön le nem menti a gépére :oops: ). Úgyhogy... sajna ez elveszett.

Apropó: miért nem mentetted el magadnak??? Sztem ez alap... :roll:

Ez tegnap volt, de ma néztem meg az értesítőt.

Ezt valahogy selytettem.. :cry: :?

Hát jó, épp 4 dolgot csinálltam egyszerre, felvételire tanultam, Mosogattam, versettanultam és füzetetmásoltam. NEm nagyon volt időm mentegetni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 02 (csütörtök), 10:45 
Anabell Malfoy írta:
Hellóhelló.

Nos, fura problémám van, ami részben az én hibám is. Tegnap egy kedves ismerősömmel a meriről (nem vállalja a nevét, nem akarja égetni magát :lol: )megalkottam valami újat, valami elképesztően idiótát: Pulicer penna. Úgy gondoltam, csinálok majd néhány kis "riportot" az írókkal és más szórakoztatására felpakolom majd őket a merire... Készen is voltam már a első fejezettel, nem mentettem el, hiszen minek: Helyesírási hiba nincs benne: átnéztem worlddal, énis átnéztem. A Szent Mungóba akartam tenni, de rájöttem, hogy oda úgysem lenne jó, oda más kategóriájúak kerülnek. Ez Weasley Varázvicc Vállalatos. Be is jelöltem, de az a fránya görgető úgylátszik arrébbcsúszott, és nem a Weasleybe tettem. Kérdem én, miért kell ettől még elutasítani? Amikor elfogadja, tudtommal küld egy levelet, hogy oké, felmehet, de légyszives ezt meg ezt csinálni vele, egyébként jó. Vagy az anonym modnak is csak 2-3 kattintás lehet az egész. Szóval nekem most nincs elmentve, és telljesen eltűnt. Ha levélben megírták volna nekem, én azt még ki tudtam volna javítani. ÉS ez most nam panaszkodás, csak egy kérdés: Esetlen megvan még az elutasítottak között ez az egész, leírással együtt..?

Ez pontosan mikor történt? :?

Amúgy az elutasított törik nincsenek meg nekünk sehol (ha csak vki külön le nem menti a gépére :oops: ). Úgyhogy... sajna ez elveszett.

Apropó: miért nem mentetted el magadnak??? Sztem ez alap... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 02 (csütörtök), 10:19 
Szárnybontogató

Hellóhelló.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kritikaírás
HozzászólásElküldve: 2006 február 26 (vasárnap), 17:04 
magiccat írta:
xy írta:
Sziasztok ó nagy adminok!
Már egyszer írtam nektek, egy Destiny nevű lányról aki magának ír kritikát. Ma megint olvastam egy művét és van néhány khm. érdekes dolog megint.
Egy figyi nevű anonymus író 11óra 1 perckor írt a ficére kritikát, 11óra 2 perckor pedig a versére. Természetesen jót.
Megint érkezett egy csomó jó kritikája pedig nem is frissített. Szerintem nem tanult az esetből. Nekem teszik amit ír, ezért figyeltem oda rá.
Bocsássatok meg, hogy megint zaklattalak titeket. :cry:
XY- egy jóakaró :oops:

Letöröltem párat tőle (olyat, amit 2x írtak be, vagy széttolta az oldalt). Ha az oldalon lévő figyelmzetetés ellenére sem tér jobb belátásra, kénytelen leszek a többivel is végezni.

köszönöm, hogy figyeltetek a beírásomra. Én csak jót akartam neki, mert tetszik a fice.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kritikaírás
HozzászólásElküldve: 2006 február 26 (vasárnap), 16:59 
Ó-nagy-admin "on stage"

xy írta:
Már egyszer írtam nektek, egy Destiny nevű lányról aki magának ír kritikát. Ma megint olvastam egy művét és van néhány khm. érdekes dolog megint.
Egy figyi nevű anonymus író 11óra 1 perckor írt a ficére kritikát, 11óra 2 perckor pedig a versére. Természetesen jót.
Megint érkezett egy csomó jó kritikája pedig nem is frissített. Szerintem nem tanult az esetből. Nekem teszik amit ír, ezért figyeltem oda rá.

Letöröltem párat tőle (olyat, amit 2x írtak be, vagy széttolta az oldalt). Ha az oldalon lévő figyelmzetetés ellenére sem tér jobb belátásra, kénytelen leszek a többivel is végezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritikaírás
HozzászólásElküldve: 2006 február 26 (vasárnap), 15:04 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 15:42 
Írópalánta

bővítsétek júúúúúúúúúúúúj :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 13:55 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Lionela írta:
zsyraf írta:
még sokat? :(( csak ennyit mondj meg... :((

Mondom: gyüjtögethetsz még.... Fanfic-faló vagy a legtovább... Utánna ugyanis már csak két szint van...[/quote

de bővíthetjük a végtelenségig

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 13:12 
Írópalánta

te kivételesen örülhetsz neki, az összes adminhaveroddal együtt. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 13:11 
Sztorihajhász

Nekem meg egyáltalán nem is változik már az első hozzászólásom óta... :cry: (és nem hinném hogy fog valaha is :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 12:48 
Írópalánta

...a végső állomásig... $dead 8-} $alien2

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 12:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsyraf írta:

Mondom: gyüjtögethetsz még.... Fanfic-faló vagy a legtovább... Utánna ugyanis már csak két szint van...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 12:43 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 12:43 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsyraf írta:
könyörgöm, csak a következő számot mondjátok meg, amikor emelkedik a fokozat.. :((

megöl a kíváncsiság. :(( :(( :((

Majd egyszer.... (csendben megjegyzem: még gyüjtögethetsz)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 25 (szombat), 12:40 
Írópalánta

könyörgöm, csak a következő számot mondjátok meg, amikor emelkedik a fokozat.. :((

megöl a kíváncsiság. :(( :(( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 20:16 
Írópalánta

oh, elnézést.... nem tudtam. nos akkor lelkesen gyűjtöm a pontokat. O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 17:25 
Sztorihajhász

Lionela írta:
Bocsi, de inkább kitöröltem... Mi a poén, ha előre tudsz mindent?

Hol a meglepi?

Eddig is hétpecsétes titokként őriztem a dolgot, és addig, amíg valaki el nem jut az utolsó rangszintig, szeretném, ha még nem lenne publikus a lista.

Bocsi... nem tudtam, hogy titok. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 16:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kylee írta:
Lionela írta:

Hol a meglepi?

Eddig is hétpecsétes titokként őriztem a dolgot, és addig, amíg valaki el nem jut az utolsó rangszintig, szeretném, ha még nem lenne publikus a lista.

Te már eljutottál volna, ha nem lennél admin. :-D

Lio a csúcs... Lio a király... Lio a szerény...

:o) 8-} <:-P O:-) B-)

A merifórum első 1000 hozzászólásos egyéne.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 16:15 
Zöldfülű

Lionela írta:

Hol a meglepi?

Te már eljutottál volna, ha nem lennél admin. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 16:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Belldandy írta:
zsyraf írta:
nem panaszkodni akarok... *pukedli*

egy listát szeretnék... :oops: méghozzá a rangokról... naaaaaaaaa hadd kapjaaaaaaak. :roll:

Íme:
...

Hol a meglepi?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 15:37 
Sztorihajhász

zsyraf írta:

egy listát szeretnék... :oops: méghozzá a rangokról... naaaaaaaaa hadd kapjaaaaaaak. :roll:

Íme:

...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 23 (csütörtök), 15:30 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2006 február 20 (hétfő), 20:35 
Ki ez a sok hülye??? Már elnézést? Ez szánalamas...Saját magadnak Kritikát írni?! Mégilyet...ez röhyel...komlyan csak sajnálni tudom az ilyen embereket! De ha lehet, akkor ne legyen regizős a kritika írás, mert én is a lelkes lusták ligájába tartozom ^.^ :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 13:06 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 15 (szerda), 7:07 
Sztorihajhász

mena írta:
Heló! Nem tudom, jó helyre írom-e, de hiába teszik fel az írók az új fejiket, nem jelennek meg. Ezért ált azt teszi az ember, h kritikát ír, mire megjelenik az ominózus fejezet. V nem. :cry: Lehet ezen segíteni? :roll: Köcce előre is :-D :-D :-D

Ez valószínűleg vagy azt jelenti, hogy még nem néztük meg az adott fejezetet, vagy azt, hogy sajnos el kellett utasítanunk... A frissített történet címe így is kikerül az újak közé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 14 (kedd), 23:26 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 14 (kedd), 9:32 
Fanficbúvár

Rhyselane írta:
Szerintem e mellett az előny mellett a "kritika" kritikák száma is csökkenne, mert hát.. nem mindenki regisztrált, és amúgy is ritka lusta emberkék is vannak itt (élen velem...) akik nem jelentkeznek be, vagy csak szimplán kimarad, így egy csomó kritika kiesne.
Mondjuk az, hogy valaki magának ír, eléggé szánalmas.

Ez csak egy vélemény a sok közül, és bocsika a belerondításért:)

Én is ettől tartok. Így is lusták az emberek írni, ha regisztrálniuk is kell hozzá, még kevesebben szánják majd rá magukat. De te tudod, Kristie.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 19:20 
Zöldfülű

Szerintem e mellett az előny mellett a "kritika" kritikák száma is csökkenne, mert hát.. nem mindenki regisztrált, és amúgy is ritka lusta emberkék is vannak itt (élen velem...) akik nem jelentkeznek be, vagy csak szimplán kimarad, így egy csomó kritika kiesne.
Mondjuk az, hogy valaki magának ír, eléggé szánalmas.

Ez csak egy vélemény a sok közül, és bocsika a belerondításért:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 16:13 

amúgy ez a Destiny vagy ki - megnéztem az adatbázisban a kritikáit - és az után kezdett el magának írni kritikákat, miután kapott valakitől egy egypontosat. :P
gondolom nem tetszett neki, h másfél csillaggal kevesebbet kapott, aztán gondolta felhúzza egy kicsit.

és még a "Nem tetszik" kritikára is -nyilván- 10 pontot kapott...

még mindig arra szavazok, h csak regelve lehessen kritikát írni (mert így az atabázisban simán ki tudom keresni a felhasználóhoz tartozó összes kritikát és 1. könnyebb törölni 2. lehet látni, ha mondjuk csak egyetlen sztorihoz ír 30 kritikát.)+ ezek után talán el kellene tüntetnem a csillagokat - mondjuk akkor mindenféle pontozás is ugrik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 13 (hétfő), 10:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Belldandy írta:
Jesszus.. :shock: Mostanában ez az új divat? Hogy mindenki magának ír kritikákat?... :lol: szánalmas...

Lassan eljutunk oda, hogy lehet új hírt írni. Annakidején mikor kiírtam hírbe, hogy nem játszuk el azt hogy újrastöltögetjük aznap ugyanazt a sztorit, pár kivételtől eltekintve (hülyék ugyebár mindig akdnak) teljesen megszünt a jelenség...

Jól meg kell a csapatot fenyegetni. Ha ennyire fontosak a kritikái, akkor a fenyegetés tárgya: az összes kritika törlésre kerül... >:)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 14:52 
Sztorihajhász

Jesszus.. :shock: Mostanában ez az új divat? Hogy mindenki magának ír kritikákat?... :lol: szánalmas...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 14:48 
Köszi hogy utánanézel, remélem nincs igazam, de nekem feltünt, hogy frissítés nélkül ennyit kapott egyszerre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 14:12 
Fanficbúvár

xy írta:
Sziasztok! Észrevettem , hogy valaki magának ír kritikát akkor kinek kell szólni? Ha ide kell írni, akkor nézzétek meg Destiny-A balsors hercegnője c. ficét!! pár perc alatt kapott kb 13 kritikát!!!!!

Mindjárt utánanézek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 12 (vasárnap), 13:56 
Sziasztok! Észrevettem , hogy valaki magának ír kritikát akkor kinek kell szólni? Ha ide kell írni, akkor nézzétek meg Destiny-A balsors hercegnője c. ficét!! pár perc alatt kapott kb 13 kritikát!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: butitájm krossz in jueszéj
HozzászólásElküldve: 2006 február 11 (szombat), 20:37 
Szárnybontogató

Kedves Adminok. véletlenül elcs*sztem a Alap témát. Egy felesleges témát raktam be. Mégegyszer bocs, kérlek, töröljétek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 21:11 
HSB magyarázó mailje:

Nézd, Jessyca Alpine a barátnőm, aki nyilván elolvasta, de
nem tudott kritikát írni, vagy nem lépett be. Love and sex fanról is
ugyanezt gondolom. Nem vagyok olyan, hogy ilyeneket csinál, mert
nekem pont elég, ha más elolvassa. Nem kellenek az én kritikáim.
Egyébként Jessyca mondta, hogy olvasta, de nem írt kritikát, a másikról
pedig fogalmam sincs. Nem tudom, hogy hogy feltételezhettek rólam
ilyet, de ha kitörlitek a kritikákat, az már a ti gondotok!!!!!!!Nem az
enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként ha csak egy hülye kis törénetet írnék, ti is megértenétek,
hogy miért írnék magamnak, de már volt, és írták, hogy ez a legjobb
szori az oldalon, akkor minek is csinálnék ilyet????HA AZT AKRJÁTOK,
HOGY NE FOLYTASSAM, AKKOR NEM FOLYTATOM, ÉS KÉSZ!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 21:09 
majd cseréljétek fel a két mailt, nem jó sorrendben küldöm :D ez már az én újbóli válaszom HSB e-mailjére:

nézd, én 20 éves vagyok, újságírónak tanulok, 10 éve folyamatosan írok valamit, szóval a véleményem talán elég adekvát.

a te történeted nem jó. én beleolvastam, és még látszik, hogy nagyon fiatal vagy, mert a sztori éretlen, a formai dolgokkal egyáltalán nem vagy tisztában, nem tudod, hogyan kell párbeszédet helyesen írni (figyelmedbe ajánlom Magiccat: A Merengőről merengőknek című írását, főleg a 2. fejezetét, ezzel foglalkozik, tanulságos). a cselekmény hiteltelen, abszurd és kislányosan álmodozó.

én nem mondom, hogy ne írd tovább. írd! vannak olyanok a merin, akiknek ez tetszik, szóval írd tovább. csak az önbizalmadból kiindulva nem árt, ha egy hozzártő ember véleményét is tudod. ne szállj el magadtól, az még a profiknak sem áll jól.

a kritikákat pedig törölni fogjuk, mert nem hiszem, hogy igazat mondtál/írtál. sajnálom, ez a véleményem, nem hiszek neked, a tények ellened szólnak (a kritikák váratlan tömkelege, gyors megírásuk, és a "kritikaíróid" és a te írási stílusod közötti nyugtalanító hasonlóság).

jan collie, admin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 15:44 

jaj, nem kell ilyenekkel megvárni engem!!!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 11:15 
Sztorihajhász

*meghajol janó előtt* _U_

Ennél jobban meg se lehetett volna fogalmazni...
kíváncsi leszek, mit válaszol ezek után... :? bár szerintem le fogja tagadni... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 11:03 
Fanfic-faló

jah, bell, persze, hogy megvárom.

KRISTIE!! akkor téged várlak :) írj be vhova légyszi, hogy cselekdhetek-e HSB ügyében!

itt a mail, amit küldtem neki:

nézd,

nyilvánvaló, hogy magadnak írsz kritikákat.

megmondanád, hogyan kaphat valaki 19 fejeztre 19 kritikát 16 perc alatt? jessica alpine és love and sex fan bizonyára valódi boszorkányok vagy zsenik, ha ilyen tempóban tudnak olvasni (egy perc alatt akár HÁROM fejezetet is! az igen!) és még mindhez kritikát is írnak... nahát, igazán elismerésre méltó!

ezt sürgősen hagyd abba. ráadásul még csak nem is okosan csinálod a dolgodat, mind2 álneved alatt egyforma kritikákat írsz, a stílusjegyek kísértetiesen hasonlítanak a tiedhez. nagy valószínűséggel törölni fogjuk ezeket a kritikákat, de megadjuk a lehetőséget, hogy megvédd magad.

te milyen magyarázattal tudsz szolgálni?

kíváncsian várja válaszod a merengő admin gárdája.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2007 augusztus 04 (szombat), 17:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 10:41 
Sztorihajhász

A kritikák törlésével viszont még várd meg kristie-t szerintem... bár... hm... *bell ma nagyon határozott*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 10:40 
Sztorihajhász

Hihi :twisted:
Egy kritikában már írtam neki röviden a dologról, de biztos nem árt, ha bővebben kifejted neki... >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 09 (csütörtök), 10:28 
Fanfic-faló

sztem akkor én írok heaven sexy babynek. megírom neki, hogy felfigyeltünk erre a dologra, és ha tényleg olyan rövid idő alatt kapott kritikákat, akkor az csakis csalás lehet, és ki fogom törölni a nagy százalékát.

kristie, te benne vagy? egy admin még adjon megerősítést, és akkor belelendülök a törlésbe (jan, a pusztító akcióban eheheheh :twisted:).

addig is írok neki egy mailt. pussz! amúgy vagyok modizni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 08 (szerda), 21:51 

lehet, h mégis regitrálós kritikaírást kellene bevezeteni?
vagy esetlen rá kellene jönnöm, hogyan lássam az ip címeket:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 08 (szerda), 21:40 
Fanfic-faló

jan wuz here írta:
én is arra voksolok, hogy valami nem stimmel. nagyon gyanúsan egyformák az elmúlt kritikái. két ember is az a jessica izémizé meg a love and sex fan is elég egyforma kritikákat ír. lehet, hogy utána kéne járni...

jan collie, aki már megint elfelejtett bejelentkezni

Nem az volta rpoblémám,h. egy embertől jött neki ennyi, hanem egyik pillbe még csak 79 kritikéja volt, és hirtelen 90re felment... Mazsival elég gyanúsnak találtuk ...köcc,h. utána néztek

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 08 (szerda), 21:26 
én is arra voksolok, hogy valami nem stimmel. nagyon gyanúsan egyformák az elmúlt kritikái. két ember is az a jessica izémizé meg a love and sex fan is elég egyforma kritikákat ír. lehet, hogy utána kéne járni...

jan collie, aki már megint elfelejtett bejelentkezni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 08 (szerda), 19:50 
Fanficbúvár

Larten_H írta:
Panaszom lenne... Heaven Sexy Baby kritkái enyhén gyanúsík, mintha a csaj magának irogatna :S elég gáááz, percenként mennek a kritikák.. ugyanarról a névről, sé mgé scak nem is a műhöz kapcs... így lett 73-ről hirtleen 90 kritikája :S
ha vki erre jár utána nézhetne

Hát ez igazán érdekes. Bár nem egyértelmű, hogy ő írta-e vagy sem. Minden egyes fejezethez van egy mondat. Na majd megnézi a többi admin is, aztán eldöntjük, mi legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 08 (szerda), 19:43 
Fanficbúvár

Larten_H írta:
Panaszom lenne... Heaven Sexy Baby kritkái enyhén gyanúsík, mintha a csaj magának irogatna :S elég gáááz, percenként mennek a kritikák.. ugyanarról a névről, sé mgé scak nem is a műhöz kapcs... így lett 73-ről hirtleen 90 kritikája :S
ha vki erre jár utána nézhetne

Mindjárt utánanézek.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra