Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 január 16 (csütörtök), 3:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 23 (hétfő), 18:40 
Billentyűzetgyilkos

Csak azt tudom mondani, hogy ha véletlen ismét előfordul, akkor szólj, mikor aktuális a dolog. Az újbóli feltöltés előtt. Úgy tudunk utánanézni, mi történt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 23 (hétfő), 17:58 
Zöldfülű

A történetem természetesen megvan, de csak azért mert újra feltöltöttem az ismételten átnézett, és kijavított verziót. Ugyanis, az előző feltöltés tényleg eltűnt. Egyáltalán nem volt sehol. Egyébként pedig, legalább egy hét után tűnt el, már akkor sem volt friss! Levelet pedig nem kaptam az elutasításról, így talán érthető, hogy panaszkodtam.

A természetes tehetség tanulás nélkül is sokra képes. A tanulás tehetség nélkül semmire se megy
Quintilianus

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Lady Piton 2014 január 24 (péntek), 18:13-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 23 (hétfő), 16:45 
Billentyűzetgyilkos

Lady Piton írta:
Nos, ahogy az előttem szóló, én sem akarok sértegetni senkit, de eltűnt az első történetem, amit véleményezésre töltöttem fel. :-( Tegnap még megvolt, ma nincs sehol. Nem tudom, hogy történhetett, úgy tudom, ha nem engedik fel, értesítenek, de semmiféle üzenetet nem kaptam! $?
Még átnézettem újra valakivel, aki talált benne néhány apróbb hibát, és most, újra fel van töltve, a kijavított verzió. Ha lehet, kérek legalább valami visszajelzést, ha nem felelt meg, első sztori, talán érthető, ha kicsit ideges vagyok!!! :-SS

Nem tűnt el a történeted, a listában van. Ha felengedjük, ha nem, értesítést küldünk róla mindenkinek. Megértem, hogy várod az elbírálást, ahogy mindenki más is, kérlek, légy türelemmel, több nap után érdemes csak azon gondolkodni, minden rendben van-e a feltöltéssel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 22:29 
Zöldfülű

Nos, ahogy az előttem szóló, én sem akarok sértegetni senkit, de eltűnt az első történetem, amit véleményezésre töltöttem fel. :-( Tegnap még megvolt, ma nincs sehol. Nem tudom, hogy történhetett, úgy tudom, ha nem engedik fel, értesítenek, de semmiféle üzenetet nem kaptam! $?
Még átnézettem újra valakivel, aki talált benne néhány apróbb hibát, és most, újra fel van töltve, a kijavított verzió. Ha lehet, kérek legalább valami visszajelzést, ha nem felelt meg, első sztori, talán érthető, ha kicsit ideges vagyok!!! :-SS

A természetes tehetség tanulás nélkül is sokra képes. A tanulás tehetség nélkül semmire se megy
Quintilianus

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lady Piton 2013 szeptember 30 (hétfő), 13:05-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 12:05 
Zöldfülű

Chris írta:
eszter1239 írta:
Hello!
Nem sértegetni akarok, ezt előre letisztázom.
Egy kérdésem lenne.
Lehetséges, hogy létezik olyan, hogy egy hétig bent van a történet moderálás nélkül?
Az eddigi legtöbb 5 nap volt, úgy gondoltam, oké, kivárom.
ÉS, lehet hogy a hangvétel kissé bunkóra sikeredett, de esküszöm, nem ez volt a célom.
Egy egyszerű kérdés volna, aminek nagyon örülnék, ha választ kapnék rá. :roll: :roll: :roll:
Üdv:Eszter

Szia!

Igen, előfordulhat, hogy egy hétig a listában van egy történet, bár ez általában már azt jelenti, hogy valamilyen probléma merült fel vele kapcsolatban, és több admin is véleményezi.

Most aktuális a problémád? (Mert jelenleg nincs a listában történeted.)

Bocsi, bamba voltam :D kiderült, hogy felkerült :D köszi a segitséget ;)

A tenger hangja ezüst csilingelés, sötét szoprán,
hangjával, fodrával csábít a gonosz boszorkány. /Saját vers/

http://onetwilightfan.lapunk.hu/

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 10:58 
Ó-nagy admin "Verem-úrnő"

eszter1239 írta:
Hello!
Egy kérdésem lenne.
Lehetséges, hogy létezik olyan, hogy egy hétig bent van a történet moderálás nélkül?
ÉS, lehet hogy a hangvétel kissé bunkóra sikeredett, de esküszöm, nem ez volt a célom.
Egy egyszerű kérdés volna, aminek nagyon örülnék, ha választ kapnék rá. :roll: :roll: :roll:

Szia!

Igen, előfordulhat, hogy egy hétig a listában van egy történet, bár ez általában már azt jelenti, hogy valamilyen probléma merült fel vele kapcsolatban, és több admin is véleményezi.

Most aktuális a problémád? (Mert jelenleg nincs a listában történeted.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 22 (vasárnap), 8:30 
Zöldfülű

Hello!
Egy kérdésem lenne.

A tenger hangja ezüst csilingelés, sötét szoprán,
hangjával, fodrával csábít a gonosz boszorkány. /Saját vers/

http://onetwilightfan.lapunk.hu/

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 05 (csütörtök), 12:06 
Zöldfülű

Hát, valószínűleg ez azért történt, mert a Spam mappába került a levél (nem először kapok erről hírt), de eddig még mindenki megtalálta, ha neked alap beállítás annak a törlése, akkor ennyi. Nem véletlenül nem bízom a gmail-ben.

Köszönöm a választ és a segítséget, így már minden tiszta, én is tudok haladni, és legközelebb felkészültebb leszek a feltöltés utáni várakozásban.

Köszönettel:
DeprLugia

Félórás szenvedés után (miután kiderült számomra, hogy a honlap nem ismeri fel sem az igazítás, sem a betűtípus kódot), nem is érdekel a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 01 (vasárnap), 7:04 
Billentyűzetgyilkos

Sajnálom, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy hozzám nem jutott el. (Ha csak nem sorolta valamiért a spamok közé, amiket olvasatlanul, mappánként törlök.) Már tegnap is leellenőriztem. Ilyen témában utoljára azt az e-mailt kaptam, amit lentebb említettem, a többi más meris ügy vagy személyes.
Közvetlenül a telefonomra is érkeznek az e-mailek, ha nem is vagyok otthon, a fontosabb problémákra már akkor válaszolok. Ráadásul moderálni is szoktam telefonról hazafelé, ellenőriztem, az akkor küldött e-mailek is elküldésre kerülnek normál ügymenetben. Ezért nem igazán örülök neki, hogy ezek szerint van egy bizonyos százalék, amit a rendszer elnyel. Nem ismerem a levelezőrendszert, amit használsz, korábban a citromaillel voltak hasonló problémák. Sok onnan érkezett üzenetet nem kaptunk meg, ami például az Üst idején elég kellemetlen volt.

Ami pedig a történetet illeti, most már egyértelmű, miért van még mindig a listában. Kérdéses történet, amit szerették volna a lányok, hogy többen megnézzünk a tartalma miatt. Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett rá várnod, főleg, mert az eddigi eredmény alapján elutasítós lesz. Viszont akkor most megírom gyorsan, mielőtt reggelizni megyek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 31 (szombat), 22:19 
Zöldfülű

From: angelw@mcom.com To: <mellons.mariann@gmail.com> Date: Mon, Aug 26, 2013 10:05 pm
Teljesen biztos, hogy a mail elment. Egyébként DeprLugia - A kihasznált forradalma.

Félórás szenvedés után (miután kiderült számomra, hogy a honlap nem ismeri fel sem az igazítás, sem a betűtípus kódot), nem is érdekel a dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 31 (szombat), 22:07 
Billentyűzetgyilkos

Egy bizonyos, a A Remény Hal Meg Utoljára című történet kapcsán kaptam csak e-mailt a napokban a várakozó történetek közül. Azt pedig meg is néztem, és a szerzője kapott róla válasz e-mailt a moderálást követően.
Ha az nem a tiéd volt, akkor részemről nem jutott el hozzám semmilyen e-mailed.

Milyen néven töltötted fel, és mi a történet címe? Csak ezek alapján tudok utánanézni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 31 (szombat), 21:19 
Zöldfülű

Sziasztok!
Hát ide is eljutottam... mi durva dolgokat láttam lentebb XD Jesszus!
Szóval nekem az lenne a szívfájdalmam, hogy egy hete (nem, nem túlzok, kb. ott járunk) tötöttem fel egy új sztorit. Semmi e-mail. Totális kétségbeesésemben és frusztrációmban írtam mellonsnak, de semmi válasz, ez pedig végleg kikészített.
A sztori a listában van, látom a szerkesztés menüben mindkét fejezetét. Itt most nem amiatt akarok sírni, hogy ennyire borzasztóan hosszú a várakozási idő. A bajom az, hogy írtam egy adminnak, és válaszra se méltattak, pedig nagy szükségem lett volna rá. Pontosabban: Nekem nagyon fontos lett volna.

A másik: hogy lehetséges, hogy már négyen olvasták az első fejezetet, a másodikat pedig ketten, mikor még nincs is engedélyezve? Hisz a töri csak akkor törhető fel, ha van már egy felengedett fejezete, nem? Tehát akkor az olvasások az Adminok olvasásait jelzi? De akkor most ez azt jelenti, hogy passzolgatás megy, "beleolvas, nemtetszik, meghagyom másnak'? Vagy nem értem a dolgot...

Nem, ez nem sürgetés vagy számonkérés. Csupán információt szetetnék, hogy megérthessem. És hogy a borzasztó nagy csalódottságomat vissza tudjam szorítani, legalább egy kicsit.

Béke, szeretet, harmónia,
Depression Lugia

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 29 (csütörtök), 10:59 
Billentyűzetgyilkos

fricskamacska írta:
A közösre végül a hetedik kóddal be tudtunk lépni, és délutánra megoldódott az enyém is. Lehet, hogy ez valami más jellegű rendszerhiba volt? :-? Üdv: Frm

Így vaktában nem tudom megmondani.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 28 (szerda), 15:49 
Szárnybontogató

A közösre végül a hetedik kóddal be tudtunk lépni, és délutánra megoldódott az enyém is. Lehet, hogy ez valami más jellegű rendszerhiba volt? :-? Üdv: Frm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 28 (szerda), 12:56 
Billentyűzetgyilkos

fricskamacska írta:
Sziasztok! A tesómmal közös szerzőnéven indulnánk, de akadt egy hatalmas probléma: A jelszót elfejtettem (mea culpa) DE!!! Hiába kérek újat, azt sem fogadja el a beléptető rendszer. Akkor most mi a franc van?? Nem, nem vágólapos beillesztés, rendes papírra kimásol, és bepötyög. Már vagy egy órája próbálkozom ~x( . Köszi a segítséget előre is! Üdv: Frm
Javítás: A saját tuti, hogy nem felejtettem el jelszómmal sem tudok belépni!!! Mi van a Merivel???? $dead

Nálam semmi gond nem volt. Add meg a felhasználóneveteket, úgy tudunk új jelszót adni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 27 (kedd), 13:01 
Szárnybontogató

Sziasztok! A tesómmal közös szerzőnéven indulnánk, de akadt egy hatalmas probléma: A jelszót elfejtettem (mea culpa) DE!!! Hiába kérek újat, azt sem fogadja el a beléptető rendszer. Akkor most mi a franc van?? Nem, nem vágólapos beillesztés, rendes papírra kimásol, és bepötyög. Már vagy egy órája próbálkozom ~x( . Köszi a segítséget előre is! Üdv: Frm
Javítás: A saját tuti, hogy nem felejtettem el jelszómmal sem tudok belépni!!! Mi van a Merivel???? $dead

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 24 (szombat), 20:51 
Zöldfülű

Szép estét! ~

Csak egy életbe vágó kérdésem lenne:
Miért nem tudok belépni az oldalra? Már mindegyik használt jelszómat kipróbáltam, és egyik sem ment, újat pedig nem tudok kérni, mert nem emlékszem, melyik e-mail címre regisztráltam anno. ^^
Ha tudtok segíteni, köszönöm!

~Időközben sikerült megoldanom a problémát~ ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 16 (péntek), 22:46 
Írópalánta

Köszönöm szépen a választ. :mrgreen:

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 16 (péntek), 4:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ez olyankor fordul elő, ha később elutasított fejezetre írták a kritikát.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 15 (csütörtök), 22:14 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam, hová írjak, ezért itt kérdezem meg, amit szeretnék. Mostanában minden régi kritikámat igyekszek megválaszolni, de már többször is jártam úgy, hogy ha a "Válasz küldésére" kattintottam, azt írta ki a Kritikák kezelésénél, hogy "_NOTYOURSTORY".

Ez miért van? Előre is köszönöm a választ.

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 13 (kedd), 21:49 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Néha Kaposvár, néha Vörs, az esetek többségében Álomvilág
G Lamaro írta:
Ott van a történeted a frissek között, de mivel 11-én töltötted fel, kicsúszott az első oldalról. Jelenleg a 3. oldal második felében van, itt: http://www.fanfic.hu/merengo/search.php ... &offset=30
Ez a Meri jelenlegi motorjának hibája miatt van, ugyanis a feltöltés idejét jegyzi meg, nem a felengedését, és az alapján rakja sorrendbe a frisseket.

Ezek szerint tenyleg figyelmetlen voltam ( tobbszor is ), koszonom a valaszt!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 13 (kedd), 21:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ott van a történeted a frissek között, de mivel 11-én töltötted fel, kicsúszott az első oldalról. Jelenleg a 3. oldal második felében van, itt: http://www.fanfic.hu/merengo/search.php ... &offset=30
Ez a Meri jelenlegi motorjának hibája miatt van, ugyanis a feltöltés idejét jegyzi meg, nem a felengedését, és az alapján rakja sorrendbe a frisseket.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 13 (kedd), 21:25 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Néha Kaposvár, néha Vörs, az esetek többségében Álomvilág
Sziasztok! Szerintem rossz helyen jarok, de mas topicot nem nagyon talaltam, ami legalabb ennyire megfelelne a kerdesemnek. (Vagy csak figyelmetlen voltam.) Nos, megkaptam az elfogado levelet ( eppen ma ) , de a tortenetemet sehol sem talalom a frissek kozott, viszont a sajat beallitasoknal ott van. Szoval az szeretnem kerdezni, hogy mas latja a frissek kozott, vagy csak nalam nem stimmel valami? A tortenet cime: Coleman ( iro: Sophie D Black) illetve bocsi, jelenleg nincsen ekezetem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 04 (vasárnap), 6:41 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
Röviden és velősen: egyelőre sehogy. :(
Sajnos, a Meri jelenlegi motorjának a hibája ez, és túl bonyolult lenne kijavítani ezt a hibát (és még számos másik hibát is). Pedig mi lennénk a legboldogabbak (értsd: az adminok és moderátorok), ha nem kellene napi szinten megküzdenünk ezekkel a hibákkal és következményeikkel. (Például, a feltörések során keletkező üres kritikák törlése, egyesével... 8-| )
Viszont már készül a Meri új motorja, amiben ezek a hibák ki lesznek küszöbölve, és sok más új funkcióval is rendelkezni fog, melyeket még a tervezési szakaszban gyűjtöttünk össze össznépi ötleteléssel. :)

Értem, köszönöm. :) Remélem, minél hamarabb elkészül az új motor. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 03 (szombat), 22:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Röviden és velősen: egyelőre sehogy. :(
Sajnos, a Meri jelenlegi motorjának a hibája ez, és túl bonyolult lenne kijavítani ezt a hibát (és még számos másik hibát is). Pedig mi lennénk a legboldogabbak (értsd: az adminok és moderátorok), ha nem kellene napi szinten megküzdenünk ezekkel a hibákkal és következményeikkel. (Például, a feltörések során keletkező üres kritikák törlése, egyesével... 8-| )
Viszont már készül a Meri új motorja, amiben ezek a hibák ki lesznek küszöbölve, és sok más új funkcióval is rendelkezni fog, melyeket még a tervezési szakaszban gyűjtöttünk össze össznépi ötleteléssel. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 03 (szombat), 21:11 
Zöldfülű

Bocsánat, valószínűleg rossz helyen járok, de más panasz-topikot nem találtam. Szóval kérdésem az lenne: az oldalon hogyan lehet elérni azt, hogy az olvasók ne törjék fel folyton a történeteket, hanem szépen kivárják, amíg az felkerül? Roppant idegesítő szokásuk az olvasók 75%-ának, és komolyan fogalmam sincs, mit tehetnék ellene. Esetleg nem lenne lehetséges az, hogy a friss történetek között ne akkor jelenjen meg a történet, amikor az író felteszi az új fejezetet, hanem amikor egy admin tényleg felengedi? Csakmert szerintem a feltörések 90%-ának az oka, hogy a kedves olvasók képtelenek várni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 03 (szombat), 6:17 
Zöldfülű

Értem. Akkor türelmesebb leszek, köszönöm. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 02 (péntek), 22:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

A történeted még a listában van, ezért nem látható publikusan, és nem kaptál elutasítót sem. Remélhetőleg az adminok hamarosan eljutnak a te történetedhez is a moderálásal. :)
Egyébként azt, hogy a feltöltésed még a listában van-e, te is ellenőrizni tudod. A listában lévő feltöltések megjelennek a Saját beállítások - Történetek szerkesztése/törlése menüpontban, a már felengedett fejezetekkel együtt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 augusztus 02 (péntek), 20:06 
Zöldfülű

Sziasztok!
Pár napja töltöttem fel a "Draco Malfoy fanclub" című írásomat, és nem tudom, mi is van vele, mert fent nincs, de elutasítót sem kaptam (vagy csak elrontottam valamit mert közben emailt is változtattam :oops: ). Tudtok nekem segíteni? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 13:22 
Zöldfülű

Köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 9:53 
Ó-nagy-admin "on stage"

Olivia Memorie írta:
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a listában van-e a "Mese a Karib-tengerről" című történetem?
Remélem semmit nem bénáztam el feltöltésnél :)
Előre is köszönöm!

Igen, a listában van.
A Saját beállításoknál is ellenőrizni tudod. Ha ott megtalálod, a mi listánkban is ott van (a Történetek szerkesztése/törlése menüpontban nemcsak a felengedett fejezeteid szerepelnek, hanem a még engedélyezésre várók is), ha nincs ott, az azt jelenti, hogy elutasításra került.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 14 (vasárnap), 9:41 
Zöldfülű

Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a listában van-e a "Mese a Karib-tengerről" című történetem?
Remélem semmit nem bénáztam el feltöltésnél :)
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 13 (szombat), 23:26 
Zöldfülű

Kasei írta:
Zimus írta:

Dögöljek meg, ha értem. Ugyanaz a címem van évek óta, nem értem mi az a "normális sztori", és azt sem vágom komolyan hogy a "Panaszok és sértegetések" topicban miért kell annyira megsértődni, ha megkérdezem hol a helyreutasító mél, amit azóta sem kaptam meg, és úgy látom nem csak én vagyok ezzel a problémával, mindenki ezt kérdezi itt, de csak engem barmoltok le. Hogyan "táncolhatnék pengeélen egy jó ideje", amikor hónapok óta nem jártam itt?

Arról, hogy nem akarod érteni, mi nem tehetünk. Úgy vélem, elég türelmes voltam veled egész végig, tisztelettel kezeltelek annak ellenére is, hogy te itt most megpróbálod lejáratni az adminokat. Még egyszer utoljára elmondom: az adminok listáján ott szerepel minden egyes elfogadott és elutasított történet (címmel, névvel, e-maillel). Minekutána a te e-mail címed két különböző nicknél ugyanaz volt, ez feltűnt nekünk. Mindezt jeleztem is neked, mire te megváltoztattad a a zirmusos nickedhez tartozót, ez pedig azt igazolja, hogy meg kellett kapnod mind az elfogadó e-mailt, mind az elutasítót. Nem kell sem hülyének tettetned magad, sem minket annak nézned. És hogy a szavaddal éljek, senki nem barmolt le, pusztán közöltük, hogy nem vagyunk ostobák, és jobb lenne, ha te sem játszanád meg feleslegesen magad.

Tényleg több nickem volt, de hát soha nem írtam párhuzamosan mindkettőhöz (háromhoz?) sztorikat, mert vagy az egyiket felejtettem el, vagy a másikat nem. Most sem emlékszem az előzőekre, csak a mostanira (ZirmusRELOADED), mert ezt leírtam valahova. Lehetséges, hogy hónapokkal ezelőtt költél egy levelet, amiben az állt hogy ugyanaz az emailcím (és ez valamiért probléma), és lehet, hogy emiatt megváltoztathattam, de erre abszolút nem emlékszem. És most (pár napja mikor visszajöttem) biztos nem változtattam semmit, csak feltöltöttem valamit gyorsan. Az ímélem továbbra is zirmus95 citromél, de mivel régen használtam a citroméles adatbázisban megszűnt, ezért újra megcsináltam, de a merengőn nem írtam át, mivel ugyanúgy csináltam meg. Tehát semmi nem változott. Egy sztorim van amihez kaptam még anno elfogadót, a Draco KONTRA Hermione és az fent is van.

Baj az, ha több nickem van? Csak erre az egyre emlékszem, az eredeti Zirmus néven még vannak fent történetek, adataim stimmölhetnek mivel ugyanaz a személy vagyok. Ez probléma? Mert ha igen, akkor töröljétek bármelyiket. Én csak azt akartam megtudni miért nem kaptam helyreutasító émelt, és benne van-e a listában a "Harry Potter méhészete" c. szotim első fejezete, vagy valaki véletlen kitörölte. szolgáltatóval kapcsolatos válaszra számítottam nem "komoly figyelmeztetésre".

De miattam ne fájjon a fejetek, ha nem hát nem, majd feltöltöm máshova. Kicsit durválltam amit leírtatok, de ti tudjátok. Emiatt nem érdemes aggódni, ha annyira feszegettem ezzel a húrotokat akkor elnézéseteket kérek,

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 13 (szombat), 22:40 
Sztorihajhász

Zimus írta:

Dögöljek meg, ha értem. Ugyanaz a címem van évek óta, nem értem mi az a "normális sztori", és azt sem vágom komolyan hogy a "Panaszok és sértegetések" topicban miért kell annyira megsértődni, ha megkérdezem hol a helyreutasító mél, amit azóta sem kaptam meg, és úgy látom nem csak én vagyok ezzel a problémával, mindenki ezt kérdezi itt, de csak engem barmoltok le. Hogyan "táncolhatnék pengeélen egy jó ideje", amikor hónapok óta nem jártam itt?

Arról, hogy nem akarod érteni, mi nem tehetünk. Úgy vélem, elég türelmes voltam veled egész végig, tisztelettel kezeltelek annak ellenére is, hogy te itt most megpróbálod lejáratni az adminokat. Még egyszer utoljára elmondom: az adminok listáján ott szerepel minden egyes elfogadott és elutasított történet (címmel, névvel, e-maillel). Minekutána a te e-mail címed két különböző nicknél ugyanaz volt, ez feltűnt nekünk. Mindezt jeleztem is neked, mire te megváltoztattad a a zirmusos nickedhez tartozót, ez pedig azt igazolja, hogy meg kellett kapnod mind az elfogadó e-mailt, mind az elutasítót. Nem kell sem hülyének tettetned magad, sem minket annak nézned. És hogy a szavaddal éljek, senki nem barmolt le, pusztán közöltük, hogy nem vagyunk ostobák, és jobb lenne, ha te sem játszanád meg feleslegesen magad.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 13 (szombat), 21:13 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Zimus írta:
Nem értem a logikádat... hogyan következtetsz arról, hogy megkaptam az elutasítót?? Mondtam, hogy nem kaptam meg. Azt sem értem nem is, hogy miért lenne szükségem az adminok listájára. Pár perce megint leellenőriztem, nem kaptam meg, de feltöltöttem újra.

Zirmus, ha nem szeretnéd, hogy Kasei nyilvánosságra hozza a másik, normális sztoriknál használt feltöltési neved, mert anélkül nem lehetne jobban részletezni a dolgot, ne próbálj belekötni, amikor türelmesen és kedvesen próbálja az értésedre juttatni, amit már korábban megírt e-mailben, és amit szemmel láthatóan felfogtál, mert megváltoztattad az e-mailedet is. Van egy határ, amin már táncolsz egy ideje, jó lenne ha nem lépnéd át. Ezt vedd komoly figyelmeztetésnek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 11 (csütörtök), 16:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

Zimus írta:
Nem értem a logikádat... hogyan következtetsz arról, hogy megkaptam az elutasítót?? Mondtam, hogy nem kaptam meg. Azt sem értem nem is, hogy miért lenne szükségem az adminok listájára. Pár perce megint leellenőriztem, nem kaptam meg, de feltöltöttem újra.

Zirmus, ha nem szeretnéd, hogy Kasei nyilvánosságra hozza a másik, normális sztoriknál használt feltöltési neved, mert anélkül nem lehetne jobban részletezni a dolgot, ne próbálj belekötni, amikor türelmesen és kedvesen próbálja az értésedre juttatni, amit már korábban megírt e-mailben, és amit szemmel láthatóan felfogtál, mert megváltoztattad az e-mailedet is. Van egy határ, amin már táncolsz egy ideje, jó lenne ha nem lépnéd át. Ezt vedd komoly figyelmeztetésnek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 11 (csütörtök), 16:42 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Neito írta:
Sziasztok! Csak az érdekelne, hogy a "Egy majdnem átlagos suliév" című történetem 15. fejezete még a listában van? Csak azért aggódom, mert ha jól láttam, akkor több, az enyémnél később felkerült történet már moderálva lett. Elutasítót elvileg nem kaptam, bár lehet, hogy elveszett a sok-sok hírlevél és szemét között. Köszönöm szépen! :)

"Egy majdnem átlagos suliév: Hétfő" Erre a fejezetre gondoltál? Ez még a listában van, és vannak is előtted. :)

Igen, erre. Akkor türelmesen várok tovább, akinek sürgős, úgyis feltöri. :-( :) Köszönöm szépen, hogy megnézted. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 11 (csütörtök), 16:42 
Zöldfülű

Kasei írta:
Zimus írta:
Nem kaptam helyreutasító levelet!! Pedig eltűnt már a listáról a törénetem, de még nincs fent. Valahol eklallódott?? Szerretném ha felkerülne, nagyon! Kb. öt napja tölthettem be.

A történetedet én moderáltam, és bizony kapnod kellett elutasító e-mailt. Amennyiben hiányolod, ismét elküldhetem, egyúttal le is moderálom az újonnan feltöltött fejezetedet és a másikat is, ami még mindig a listában van. Apropó, ezek szerint az elfogadó e-mail megkaptad...

Ha mindezek után még kétségeid támadnának, szívesen bemásolom ide az adminok saját listáját; azon épp egymás alatt van a két történeted: névvel, címmel, e-maillel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 11 (csütörtök), 15:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Neito írta:
Sziasztok! Csak az érdekelne, hogy a "Egy majdnem átlagos suliév" című történetem 15. fejezete még a listában van? Csak azért aggódom, mert ha jól láttam, akkor több, az enyémnél később felkerült történet már moderálva lett. Elutasítót elvileg nem kaptam, bár lehet, hogy elveszett a sok-sok hírlevél és szemét között. Köszönöm szépen! :)

"Egy majdnem átlagos suliév: Hétfő" Erre a fejezetre gondoltál? Ez még a listában van, és vannak is előtted. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 11 (csütörtök), 14:14 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 11 (csütörtök), 9:18 
Sztorihajhász

Zimus írta:
Nem kaptam helyreutasító levelet!! Pedig eltűnt már a listáról a törénetem, de még nincs fent. Valahol eklallódott?? Szerretném ha felkerülne, nagyon! Kb. öt napja tölthettem be.

A történetedet én moderáltam, és bizony kapnod kellett elutasító e-mailt. Amennyiben hiányolod, ismét elküldhetem, egyúttal le is moderálom az újonnan feltöltött fejezetedet és a másikat is, ami még mindig a listában van. Apropó, ezek szerint az elfogadó e-mail megkaptad...

Ha mindezek után még kétségeid támadnának, szívesen bemásolom ide az adminok saját listáját; azon épp egymás alatt van a két történeted: névvel, címmel, e-maillel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 10 (szerda), 23:34 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 06 (szombat), 21:33 
Zöldfülű

Azóta már felengedték a harmadikat, de köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 05 (péntek), 20:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Angel of Darkness írta:
Sziasztok! Én csak azt szeretném megérdeklődni, hogy a történetem -Fogadj el így!- harmadik fejezetét mikor fogjátok felengedni, csak mert azóta már a negyedik fejezet is felkerült, az ötödiket is elküldtem, s már nem merek többet feltenni. Az a fejezetem most eltűnt vagy csak kicsit tovább tart a javítás?

A 3. fejezeted egyáltalán nincs a listában. Nem került esetleg elutasításra? Csak mert akkor előbb azt kellett volna javítani, és nem a 4.-et felrakni.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 július 05 (péntek), 17:05 
Zöldfülű

Sziasztok! Én csak azt szeretném megérdeklődni, hogy a történetem -Fogadj el így!- harmadik fejezetét mikor fogjátok felengedni, csak mert azóta már a negyedik fejezet is felkerült, az ötödiket is elküldtem, s már nem merek többet feltenni. Az a fejezetem most eltűnt vagy csak kicsit tovább tart a javítás?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 24 (péntek), 16:02 
A Legnagyobb Fandomvadász

Szia!

Valószínűleg nincsen semmi gond a novelláddal, most sajnos egy kicsit lassabb a feltöltés, de a fórumszabályzatban és az alján lévő gyikben minden le van írva :)

viewtopic.php?f=3&t=872

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 24 (péntek), 9:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Afelől szeretnék érdeklődni, hogy minden rendben van-e a novellámmal? Láttam, hogy megnézték kétszer, de még nem lett publikus, és már jó pár napja így van. Ilyenkor kell aggódnom, vagy csak nincs időtök? Vagy ha van valami baj, arról kapok mailt?

Hálás köszönetem!
Coyote

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 17 (péntek), 19:09 
A Legnagyobb Fandomvadász

Szia :)

a listában még benne van, még egy kicsit várni kell, majd jön egy admin és megnézni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 17 (péntek), 17:40 
Zöldfülű

Sziasztok!

Még elég új vagyok itt a merengőn, és nem tudom, jó helyen alkalmatlankodom-e, továbbá, hogy nálatok milyen gyorsan halad a feltöltés. Annyi csupán a problémám, hogy az "Integrálás" (írta: Bonny) c. történetemet még hétfőn délelőtt töltöttem fel, és azóta nem került elbírálásra. Most eltűnt valahol az éterben, vagy ti vagytok túl elfoglaltak? :)

Előre is köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 május 03 (péntek), 6:10 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
A Segítség topicban, itt írtam néhány tippet Eddynek. Próbáld ki te is! :)

Köszönöm szépen! Valóban egy kacsacsőr volt a probléma. :oops:

Üdv:
Heaven

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra