Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2025 január 16 (csütörtök), 2:39

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Panaszok és sértegetések
HozzászólásElküldve: 2017 november 12 (vasárnap), 14:56 
Szárnybontogató

G Lamaro írta:
zsuzsanna1987 írta:
Lyany írta:
Sziasztok! :D

Nem tudom, jó helyre írom-e, de egy héttel ezelőtt töltöttem fel a történetem első fejezetét és még nem kaptam róla visszajelzést. A Történetek szerkesztése/törlése pont alatt ott van, elvileg van rajta két megtekintés (ez első fejezetnél lehetséges?). Viszont se e-mailt (elutasítás/elfogadás) nem kaptam, se nem került ki a főoldalra.
Ha esetleg valaki ránézne, megköszönném :)

Ha a történeted még nem került fel, de van már rajta két megtekintés, az azt jelenti, hogy két admin látta, és most elbírálás alatt van. (Kb. három-négy napig tart, amíg felkerül egy történet, ne ess kétségbe.)

Ez téves infó. Az adminok megtekintései a moderáló listában nem látszanak a megtekintések számában. A két megtekintés ugyanolyan feltörés, mint az üres kritikás, csak itt más módszert használnak.
A történet pedig valóban moderálásra vár. Az elmúlt két hétben kicsit összejöttek a dolgok az adminoknak, ezért kicsit lassabban halad a moderálás. De hamarosan sorra kerül a te történeted is. :)

Ó, bocsánatot kérek. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 november 12 (vasárnap), 14:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsuzsanna1987 írta:
Lyany írta:

Nem tudom, jó helyre írom-e, de egy héttel ezelőtt töltöttem fel a történetem első fejezetét és még nem kaptam róla visszajelzést. A Történetek szerkesztése/törlése pont alatt ott van, elvileg van rajta két megtekintés (ez első fejezetnél lehetséges?). Viszont se e-mailt (elutasítás/elfogadás) nem kaptam, se nem került ki a főoldalra.

Ha a történeted még nem került fel, de van már rajta két megtekintés, az azt jelenti, hogy két admin látta, és most elbírálás alatt van. (Kb. három-négy napig tart, amíg felkerül egy történet, ne ess kétségbe.)

Ez téves infó. Az adminok megtekintései a moderáló listában nem látszanak a megtekintések számában. A két megtekintés ugyanolyan feltörés, mint az üres kritikás, csak itt más módszert használnak.
A történet pedig valóban moderálásra vár. Az elmúlt két hétben kicsit összejöttek a dolgok az adminoknak, ezért kicsit lassabban halad a moderálás. De hamarosan sorra kerül a te történeted is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 november 12 (vasárnap), 13:45 
Szárnybontogató

Lyany írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2017 november 12 (vasárnap), 12:09 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Roxfort (ha ott nem találsz, akkor épp csillámpónikra vadászok)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 november 23 (szerda), 21:13 
Szárnybontogató

Üdv!

Hozzászólásom csak félig-meddig meríti ki a topic témáját... illetve igazából se panasz, se sértegetés, csak érdeklődni szeretnék, hogy a múlt héten feltöltött regényem első két fejezetével mi a helyzet? Csak mert nem jött semmilyen e-mail, a saját beállítások/történetek szerkesztése, törlés anyám kínja menüpont alatt viszont ott van, és a read count szerint egyesek már olvasták is! (WTF? Ha nincs még engedélyezve, akkor ezt hogy?) Ha valaki tudja a választ, homályosítson fel legyen szíves! Előre is köszönöm! :)

Üdv,
Ronin

"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 augusztus 14 (vasárnap), 15:22 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan panaszom, vagy kérdésem (ki minek érzi), hogy miért nincs a fióktörlésére alkalmas gombunk, illetve ha van, miért nem olyan helyen ahol én is megtalálom? XD
Csupán azért kérdezem, mert a napokban észrevettem, hogy még mindig létezik egy régi fiókom, aminek a jelszavát is elfelejtettem már, olyan régen csináltam. Amennyiben lehetséges, akkor az oldal tehermentesítése céljából szeretném megszüntetni a fiókot.

Előre is köszi a választ! ;)

"Ha halandzsázást akarok hallani valakitől, fecsegésfőzetet adok neki, Potter. Te meg, Crak, ne szorítsd annyira Longbottom nyakát, mert ha megfullad, nekem kell vesződni a papírmunkával..." /Severus Snape/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 28 (csütörtök), 22:30 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
Doresszi írta:
Sziasztok!

Jobb helyet nem találtam, így itt kérdezem meg: ha nem kaptam elutasító levelet, de eltűnt a történetem, az baj?

Pár napja töltöttem fel (emlékeim szerint 07.26.), és egy darabig ott is volt a saját történeteknél. Ma reggelre azonban eltűnt. Először azt gondoltam, hogy találtatok benne valami hibát, így vártam, de azóta sem jött levél, se jó se rossz hírrel. Mit csináljak? Rakjam fel még egyszer? Vagy várjak még?

(író – Doresszi; cím – Egy boldog befejezés; a Mielőtt megismertelek novellagyűjteményem második darabja lenne)

Köszi előre is a segítséget!

Ma délelőtt 9:31-kor kiment a Merin használt címedre. Nézd meg a spamek közt, időnként oda kerül valamiért a Meri által küldött levél. :)

Köszi, meglett!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 28 (csütörtök), 22:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

Doresszi írta:
Sziasztok!

Jobb helyet nem találtam, így itt kérdezem meg: ha nem kaptam elutasító levelet, de eltűnt a történetem, az baj?

Pár napja töltöttem fel (emlékeim szerint 07.26.), és egy darabig ott is volt a saját történeteknél. Ma reggelre azonban eltűnt. Először azt gondoltam, hogy találtatok benne valami hibát, így vártam, de azóta sem jött levél, se jó se rossz hírrel. Mit csináljak? Rakjam fel még egyszer? Vagy várjak még?

(író – Doresszi; cím – Egy boldog befejezés; a Mielőtt megismertelek novellagyűjteményem második darabja lenne)

Ma délelőtt 9:31-kor kiment a Merin használt címedre. Nézd meg a spamek közt, időnként oda kerül valamiért a Meri által küldött levél. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 július 28 (csütörtök), 20:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kérdezz az adminoktól!
HozzászólásElküldve: 2016 június 20 (hétfő), 20:42 
Zöldfülű

Kasei írta:
Banyus írta:
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy eddig volt olyan jogosultságom, hogy a rendszer automatikusan felengedte az új fejezeteimet (valahol még az engedélyező e-mail is megvan hozzá). marysilver néven töltöm fel rendszeresen az írásaimat, most viszont, mintha ez a jogosultságom elveszett volna. Mi ennek az oka és visszakaphatom-e. Köszi szépen! :)

Írtam privátot. :)

Válaszoltam, köszönöm! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 20 (hétfő), 20:23 
Sztorihajhász

Banyus írta:
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy eddig volt olyan jogosultságom, hogy a rendszer automatikusan felengedte az új fejezeteimet (valahol még az engedélyező e-mail is megvan hozzá). marysilver néven töltöm fel rendszeresen az írásaimat, most viszont, mintha ez a jogosultságom elveszett volna. Mi ennek az oka és visszakaphatom-e. Köszi szépen! :)

Írtam privátot. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 20 (hétfő), 20:09 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 17 (péntek), 10:51 
Szárnybontogató

Kasei írta:
Ronin írta:
Üdv!

Nem biztos, hogy jó helyre írom, mert nem sértegetés, de voltaképpen talán panasznak felfogható, hogy már viszonylag rég feltöltöttem a regényem újabb fejezetét, de még nem jött se elutasító se elfogadó e-mail. Oké, ez most elég hosszú lett(kb. 9000 szó), de eddig mindig megvolt a moderálás egy-két nap alatt, gondoltam szólok, hátha elveszett ez éterben vagy ilyesmi. Ha ez van, akkor feltöltöm újra, csak jó lenne tudni, mi van vele. :)

Üdv,
Ronin

Nincs elveszve, a listában áll, ami mostanság tele van elutasítós történetekkel, ezért lassult be a moderálás. :?

Oké, kösz az infót! ;)

Mellesleg ennyi elutasítós történetet... nem irigyellek titeket. :D

"Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 17 (péntek), 7:33 
Sztorihajhász

Ronin írta:
Üdv!

Nem biztos, hogy jó helyre írom, mert nem sértegetés, de voltaképpen talán panasznak felfogható, hogy már viszonylag rég feltöltöttem a regényem újabb fejezetét, de még nem jött se elutasító se elfogadó e-mail. Oké, ez most elég hosszú lett(kb. 9000 szó), de eddig mindig megvolt a moderálás egy-két nap alatt, gondoltam szólok, hátha elveszett ez éterben vagy ilyesmi. Ha ez van, akkor feltöltöm újra, csak jó lenne tudni, mi van vele. :)

Üdv,
Ronin

Nincs elveszve, a listában áll, ami mostanság tele van elutasítós történetekkel, ezért lassult be a moderálás. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 16 (csütörtök), 21:43 
Szárnybontogató

Üdv!

Üdv,
Ronin

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 15 (szerda), 14:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Victoria írta:
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom-e, de az előbb észrevettem, hogy a Hó és vér című történeteben a második és a harmadik fejezet felcserélődött. Ez mitől van? Előre is köszönöm!
U.I: A történetet Victoria2002 név alatt töltöttem fel.

Valószínűleg a Saját beállítások --> Történetek szerkesztése/törlése menüpontban véletlenül rákattintottál valamelyik fehér nyílra. Ugyanígy tudod visszacserélni is. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 15 (szerda), 13:54 
Zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom-e, de az előbb észrevettem, hogy a Hó és vér című történeteben a második és a harmadik fejezet felcserélődött. Ez mitől van? Előre is köszönöm!
U.I: A történetet Victoria2002 név alatt töltöttem fel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 09 (csütörtök), 17:56 
Zöldfülű

Tényleg a nagyításal volt a gond.Köszönöm a segítséget :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 09 (csütörtök), 10:53 
Sztorihajhász

Ilyet valamelyik böngésző (chrome talán) szokott csinálni, amikor túlságosan fel van nagyítva az oldal. Próbáld meg eredeti méretben, vagy más böngészőben, hogy úgy működik-e.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 09 (csütörtök), 10:44 
Zöldfülű

Sziasztok!Nem tudom jó helyre írom-e, de nekem az oldallal van egy kis problémám.A menük lenyilló részei rosszul jelenek meg ezért szinte nem is tudom használni az oldalt.Kérlek segítsetek.Előre is Köszönöm :-)
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 04 (szombat), 15:31 
Ó-nagy-admin "on stage"

Dorisia Deer írta:
Sziasztok!
A minimum 2000 szó a prológusokra és epilógusokra nem érvényes, ugye? :wink:

Szia!
Alapvetően de, érvényes. Ha annyira rövid a prológus (~1500 szó alatt), én azt szoktam kérni, az első fejezettel összevonva kerüljön fel. (Úgy is szépen el lehet szeparálni, fejezetcímmel, csillagozással, akármivel. :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 június 04 (szombat), 13:56 
Zöldfülű

Sziasztok!
A minimum 2000 szó a prológusokra és epilógusokra nem érvényes, ugye? :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 31 (csütörtök), 22:11 
Fanfic-faló

mort_rainey írta:
Sziasztok!

Nem panaszkodni, pláne nem sértegetni jöttem, kérni szeretnék valamit (csak nem találtam jobb topicot)... Igazából szakértői véleményre lenne szükségem felnőtt tartalom-ügyben, ha van rá mód. Írhatok valakinek? Előre is köszönöm, és elnézést a zavargásért!! :oops:

Szia!

Írtam PÜ-t. ;)

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2016 március 31 (csütörtök), 20:32 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nem panaszkodni, pláne nem sértegetni jöttem, kérni szeretnék valamit (csak nem találtam jobb topicot)... Igazából szakértői véleményre lenne szükségem felnőtt tartalom-ügyben, ha van rá mód. Írhatok valakinek? Előre is köszönöm, és elnézést a zavargásért!! :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 06 (vasárnap), 18:00 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
Nem, nem volt szükség ilyesmire. :) De a Merengő kicsit olyan mint a Roxfort. Az évek során annyi varázslatot adtunk át közösen neki, hogy önálló entitása fejlődött. :) Most pedig bizonyára karácsonyi hangulata támadt, és ezért irányította a karácsonyi történetek felé az RTG-t. :)

Tehát ez tök véletlen volt? De érdekes :D
Egyébként nem néztem bele mindegyik történetbe, de amit elolvastam, annak nagyjából a fele karácsonyi sztori volt :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 06 (vasárnap), 12:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Merilwen írta:
Nem panasz, nem sértegetés, csak kíváncsiskodom: Ti megbűvöltétek a Random Történet Generátort, hogy csak karácsonyi történeteket adjon ki? :-? :-D

Nem, nem volt szükség ilyesmire. :) De a Merengő kicsit olyan mint a Roxfort. Az évek során annyi varázslatot adtunk át közösen neki, hogy önálló entitása fejlődött. :) Most pedig bizonyára karácsonyi hangulata támadt, és ezért irányította a karácsonyi történetek felé az RTG-t. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 06 (vasárnap), 9:48 
Fanficbúvár

Nem panasz, nem sértegetés, csak kíváncsiskodom: Ti megbűvöltétek a Random Történet Generátort, hogy csak karácsonyi történeteket adjon ki? :-? :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 26 (csütörtök), 16:35 
Sztorihajhász

memnoch írta:
Az elutasítás ideje október 8. volt, a küldője pedig stoobie.

Megnézem. :)

Szerk.: küldtem pü-t. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 26 (csütörtök), 15:13 
Zöldfülű

Az elutasítás ideje október 8. volt, a küldője pedig stoobie.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 26 (csütörtök), 13:13 
Sztorihajhász

memnoch írta:
Sziasztok!

Pár hónappal ezelőtt megpróbáltam feltölteni egy fejezetet, de elutasításra került helyesírási hibák miatt. Ezután felkerestem egy bétát aki javította ezeket a hibákat, aztán újra feltöltöttem. Visszajelzést ugyan nem kaptam, de láttam, hogy a fejezet törölve lett(nem tudom szerkeszteni). Azt gondoltam biztos rosszul tettem fel, így újra megpróbáltam, de ismét sikertelenül. Kíváncsi lennék rá, hogy mi lett vele, ha töröltétek akkor miért? Csak, hogy egyáltalán tudjak javítani rajta.

Tudnál kicsit több konkrétumot mondani? (Elutasító ideje, küldője.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 november 26 (csütörtök), 11:16 
Zöldfülű

Sziasztok!

Pár hónappal ezelőtt megpróbáltam feltölteni egy fejezetet, de elutasításra került helyesírási hibák miatt. Ezután felkerestem egy bétát aki javította ezeket a hibákat, aztán újra feltöltöttem. Visszajelzést ugyan nem kaptam, de láttam, hogy a fejezet törölve lett(nem tudom szerkeszteni). Azt gondoltam biztos rosszul tettem fel, így újra megpróbáltam, de ismét sikertelenül. Kíváncsi lennék rá, hogy mi lett vele, ha töröltétek akkor miért? Csak, hogy egyáltalán tudjak javítani rajta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 11 (vasárnap), 13:07 
Zöldfülű

Rendben. ^^
Igen, ott már megváltoztattam.

Köszönöm szépen a gyors választ! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 11 (vasárnap), 12:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia! :)

Igen, a történeted még a listában van, és várja, hogy egy hozzáértő admin megnézze. :)

Másik e-mailcímre nem tudjuk küldeni a moderáló levelet, mivel azt a rendszer küldi ki a megadott címre. Viszont az e-mailcímedet te magad is meg tudod változtatni a Saját beállítások / Személyes adatok szerkesztése részben. (Ha nem megy, pü-ben írd meg az új címet, és lecseréljük mi. Újra regisztrálni teljesen felesleges emiatt.) :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 október 11 (vasárnap), 12:07 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Én se panaszkodni, se sértegetni nem szeretnék, csupán egy egyszerű kérdésem lenne. :)
Még október 9-én feltöltöttem a történetem első fejezetét. Eddig nem került ki és gondolom még nem is utasították el (mert amíg szerkeszthető, addig nem törlitek, igaz? O.o). Viszont az a helyzet, hogy az e-mail cím, amivel anno regisztráltam, már nem él, így ha kapok is e-mailt a történetről, akkor nem tudom megnézni. :/

A kérdésem lényegében annyi, hogy lehet-e másik e-mail címre kérni az elfogadó/elutasító leveleket? Vagy újra kell regisztrálnom a mostani e-mailemmel? :)
A választ előre is köszönöm. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 szeptember 02 (szerda), 13:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

Van egy kérdésem, bár nem olvastam vissza, hogy ez volt-e már kérdés.
Sajnos évekkel ezelőtt rákerültem valami fekete listára, ami ilyen kihívásos fekete lista, hogy szabályt szegtem, stb. Ez azért nem tegnap volt, nem is múlt hónapban, hanem elég régen. Hogy lehet erről lekerülni? Le lehet egyáltalán? Még fél éve derült ez ki, csak aztán nem ez volt a fő célom, hogy kihívásra írjak, de most úgy alakult, hogy ha lenne lehetőségem kihíváson részt venni, akkor részt vennék. Viszont a lista miatt ugye sok helyről elutasítanának.

Szóval van valami megoldás, vagy szokjam meg, hogy kihíváson nem indulhatok?

(slytherin princess és hellatrix néven írtam régen)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 24 (szerda), 15:50 
Fanficbúvár

Köszi, most valamennyire összeszedte magát. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 24 (szerda), 15:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gigi685 írta:
Luthien, Firefoxot használok. Valahányszor megnyitom, a Kaspersky a képembe tolja, hogy ez egy trójai, szóval nem hangzik túl jól.

Próbáld ki az Adblock Plus kiegészítőt! Nálam minden ilyen zavaró tényezőt kiiktat. :) (Emellett nézd meg a Kaspersky beállításaiban, hogy van-e "játék üzemmód"! (Az Avastnál van ilyen.) Ez azt jelenti, hogy a vírusvédelem csendben és önállóan dolgozik, nem tol üzenetet a képedbe minden apró támadásnál. :) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 24 (szerda), 15:11 
Fanficbúvár

Luthien, Firefoxot használok. Valahányszor megnyitom, a Kaspersky a képembe tolja, hogy ez egy trójai, szóval nem hangzik túl jól.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 24 (szerda), 13:44 
Sztorihajhász

Gigi685 írta:
Hellóka, jöttem sértegetni. :) (nem, igazából nem, csak gondoltam, ez hatásos beköszönés lesz)

Na szóval, tegnap bekaptam egy vírust, és ezért virtuális antibiotikumos kezelést (ok, ez nem korrekt, mert vírust nem kezelünk antibiotikummal) kellett adnom a gépnek, minden kiirtottam, amit csak értem, szóval lehet, az a baj, hogy én töröltem le valamit, de tegnap óta nem tudok megmaradni a Merengőn, annyi a folyamatosan felugró ablak és netes hirdetés, a Kaspersky meg mindegyikre villog, hogy ilyen meg olyan rosszindulatú programokat lát. Nekem ez nem oké. Esetleg volt más is ilyen helyzetben, vagy valaki tudja, mit kell ilyenkor csinálni...?

Milyen böngészőt használsz? Nálam a Chrome tisztára megbolondult és nem csak a Merinél, de minden oldalnál ezt csinálja, ezért visszaváltottam Firefoxra, ott rendben van. Ha nem ez a baj, akkor nem tudom, de hátha más tud rá mondani valamit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 24 (szerda), 13:30 
Fanficbúvár

Hellóka, jöttem sértegetni. :) (nem, igazából nem, csak gondoltam, ez hatásos beköszönés lesz)

Na szóval, tegnap bekaptam egy vírust, és ezért virtuális antibiotikumos kezelést (ok, ez nem korrekt, mert vírust nem kezelünk antibiotikummal) kellett adnom a gépnek, minden kiirtottam, amit csak értem, szóval lehet, az a baj, hogy én töröltem le valamit, de tegnap óta nem tudok megmaradni a Merengőn, annyi a folyamatosan felugró ablak és netes hirdetés, a Kaspersky meg mindegyikre villog, hogy ilyen meg olyan rosszindulatú programokat lát. Nekem ez nem oké. Esetleg volt más is ilyen helyzetben, vagy valaki tudja, mit kell ilyenkor csinálni...?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 15 (hétfő), 18:02 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Leanne Iris Price írta:
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy 06.10 vagy 11.-én frissítettem a sztorimat, aminek címe Devils Never Cry.
Nem hisztizni akarok, vagy ilyesmi, csak szeretnék érdeklődni, hogy hogy áll a moderálás?
Félreértés ne essék, nem akarom én itt osztani azt észt, meg semmi, csak hozzá vagyok szokva, hogy legfeljebb három nap, és le van moderálva a történt, és most kicsit szúrja a szememet, hogy már kb négy vagy öt napja ott áll. :D
Szóval, meg tudnátok mondani, hogy csak a figyelmeztetések riasztották el az adminokat, vagy egyszerűen túl sok a moderálásra váró történet?
A választ előre is köszi. :)
Üdv: Leanne

Szia!

Tudtommal csak annyi áll a háttérben, hogy kevesebb a ráérő admin. Vizsgaidőszak, költözés, munka. Igyekszünk a moderálással, elnézést, ha a következő időszakban is előfordul még ez, de a legnagyobb hátráltató tényező, a vizsgaidőszak kitart még bő két hétig.

Ó, hát persze! Ez nekem eszembe sem jutott. Jó jövendőbeli tizedikes létemre ez nekem eszembe sem jutott.
Hát, akkor elnézést a zaklatásért, gondoltam, megérdeklődöm a dolgot.
Köszönöm még egyszer a választ.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 15 (hétfő), 15:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Leanne Iris Price írta:
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy 06.10 vagy 11.-én frissítettem a sztorimat, aminek címe Devils Never Cry.
Nem hisztizni akarok, vagy ilyesmi, csak szeretnék érdeklődni, hogy hogy áll a moderálás?
Félreértés ne essék, nem akarom én itt osztani azt észt, meg semmi, csak hozzá vagyok szokva, hogy legfeljebb három nap, és le van moderálva a történt, és most kicsit szúrja a szememet, hogy már kb négy vagy öt napja ott áll. :D
Szóval, meg tudnátok mondani, hogy csak a figyelmeztetések riasztották el az adminokat, vagy egyszerűen túl sok a moderálásra váró történet?

Szia!

Tudtommal csak annyi áll a háttérben, hogy kevesebb a ráérő admin. Vizsgaidőszak, költözés, munka. Igyekszünk a moderálással, elnézést, ha a következő időszakban is előfordul még ez, de a legnagyobb hátráltató tényező, a vizsgaidőszak kitart még bő két hétig.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 június 15 (hétfő), 10:51 
Zöldfülű

Sziasztok!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 28 (csütörtök), 21:38 
Zöldfülű

G Lamaro írta:
dodo412 írta:
Én hisztizni szeretnék, és olyannyira hisztis vagyok, hogy kizárólag emiatt regisztráltam a fórumra.
Úgy általában már kicsit kinőttem a merengős korszakomat, de van egy sztori, ami miatt szökőévente egyszer visszajárok. Azért ilyen ritkán, mert ilyen ritkán frissül. Tényleg, az eddigi rekord két és fél év, de ha valaki kíváncsi, én napra pontosan megmondom. Ennek eddig nem lenne sok köze az adminokhoz, de a hisztim tárgya pont az, hogy a bűvös két és fél év után érkezett egy feltöltés, ami vissza lett dobva. Sírtam egy kicsit, majd feldolgoztam: jó, biztos nem sikerült úgy, hogy az publikálható legyen egy ilyen színvonalas fanfiction-oldalon. Node az esemény azóta háromszor megismétlődött! Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a baj ezzel a fejezettel, amiért annyira szalonképtelen, hiszen olvastam az előtte lévő 14-et, és elég intelligensnek, de legalábbis azt nagyon ügyesen megjátszónak tűnt az írója ahhoz, hogy ne vétsen olyan mértékű és mennyiségű hibákat, amik olvashatatlanná tennék a szóban forgó műalkotást. De ha mégis, én most már akkor is elolvasnám, ha minden mondatban szerepelne a lyuk pontos j-vel, vagy msn-sztori lenne, vagy az író következetesen keverné a zihált és zilált szavakat (amire nem egy példa van a sikeresen feltöltött történetek között is, beleértve a sajátomat).
Szóval a kérdés: be tudom állítani valahol, hogy e-mail értesítőt kapjak, ha frissül a történet? Vagy ha nem, akkor megtennétek, hogy felengeditek a Hello Idegen következő fejezetét, ha az írónő kedves kettő-hat hónap múlva újra megpróbálja? Vagy továbbkülditek nekem a rossz verziót, hogy saját magam is megbizonyosodhassak arról, hogy nem érdemes arra, hogy a nagyközönség olvassa, és ti virtuálisan eltáncolhassátok nekem az "Én megmondtam" táncot? Vagy bármi más módszer, amivel elérhetem, hogy még az életemben elolvashassam ezt a ficet?
Köszi!

Szia!
Nos, idén valóban kétszer frissíteni a szerző. Első alkalommal én utasítottam el, vesszőhibákért, párbeszédek központozási hibáiért, valamint egy olyan hat szóból álló leírásért, amiben 11 (igen, tizenegy) hibát számoltam össze. Másnap ismét feltöltötte, és a jelek szerint újra elutasításra került. (Sejtésem szerint nem javította ki a hibákat.) Amint kijavítja a jelzett hibákat, felkerülhet a fejezet. (Addig viszont kétlem, hogy bármelyik admin hajlandó lenne felengedni.)
A Merengő programja nem teszi lehetővé értesítő e-mail küldését, és ha lenne is ilyen funkció, letiltanánk, mivel nagyon megterhelné az e-mailforgalmukat. A postás szerepét sem vállaljuk, leginkább azért, mert nem valószínű, hogy hosszabb ideig meg tudnánk jegyezni, mit kell elküldeni és kinek... Ha nagyon szeretnéd elolvasni a fejezetet javítatlanul is, azt javaslom, írj a szerzőnek, hogy küldje el neked. :)

Hahó!
Hűűű, de nem szoktam meg, hogy valaki ilyen gyorsan válaszoljon! És ezt nyugodtan lehet bóknak tekinteni.
Köszi, igyekszem megoldani akkor a problémát magam, vagy felkeresek egy pszichológust, hogy kezelje ezt a hatalmas veszeséget! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 27 (szerda), 22:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

dodo412 írta:
Én hisztizni szeretnék, és olyannyira hisztis vagyok, hogy kizárólag emiatt regisztráltam a fórumra.
Úgy általában már kicsit kinőttem a merengős korszakomat, de van egy sztori, ami miatt szökőévente egyszer visszajárok. Azért ilyen ritkán, mert ilyen ritkán frissül. Tényleg, az eddigi rekord két és fél év, de ha valaki kíváncsi, én napra pontosan megmondom. Ennek eddig nem lenne sok köze az adminokhoz, de a hisztim tárgya pont az, hogy a bűvös két és fél év után érkezett egy feltöltés, ami vissza lett dobva. Sírtam egy kicsit, majd feldolgoztam: jó, biztos nem sikerült úgy, hogy az publikálható legyen egy ilyen színvonalas fanfiction-oldalon. Node az esemény azóta háromszor megismétlődött! Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a baj ezzel a fejezettel, amiért annyira szalonképtelen, hiszen olvastam az előtte lévő 14-et, és elég intelligensnek, de legalábbis azt nagyon ügyesen megjátszónak tűnt az írója ahhoz, hogy ne vétsen olyan mértékű és mennyiségű hibákat, amik olvashatatlanná tennék a szóban forgó műalkotást. De ha mégis, én most már akkor is elolvasnám, ha minden mondatban szerepelne a lyuk pontos j-vel, vagy msn-sztori lenne, vagy az író következetesen keverné a zihált és zilált szavakat (amire nem egy példa van a sikeresen feltöltött történetek között is, beleértve a sajátomat).
Szóval a kérdés: be tudom állítani valahol, hogy e-mail értesítőt kapjak, ha frissül a történet? Vagy ha nem, akkor megtennétek, hogy felengeditek a Hello Idegen következő fejezetét, ha az írónő kedves kettő-hat hónap múlva újra megpróbálja? Vagy továbbkülditek nekem a rossz verziót, hogy saját magam is megbizonyosodhassak arról, hogy nem érdemes arra, hogy a nagyközönség olvassa, és ti virtuálisan eltáncolhassátok nekem az "Én megmondtam" táncot? Vagy bármi más módszer, amivel elérhetem, hogy még az életemben elolvashassam ezt a ficet?
Köszi!

Szia!
Nos, idén valóban kétszer frissíteni a szerző. Első alkalommal én utasítottam el, vesszőhibákért, párbeszédek központozási hibáiért, valamint egy olyan hat szóból álló leírásért, amiben 11 (igen, tizenegy) hibát számoltam össze. Másnap ismét feltöltötte, és a jelek szerint újra elutasításra került. (Sejtésem szerint nem javította ki a hibákat.) Amint kijavítja a jelzett hibákat, felkerülhet a fejezet. (Addig viszont kétlem, hogy bármelyik admin hajlandó lenne felengedni.)
A Merengő programja nem teszi lehetővé értesítő e-mail küldését, és ha lenne is ilyen funkció, letiltanánk, mivel nagyon megterhelné az e-mailforgalmukat. A postás szerepét sem vállaljuk, leginkább azért, mert nem valószínű, hogy hosszabb ideig meg tudnánk jegyezni, mit kell elküldeni és kinek... Ha nagyon szeretnéd elolvasni a fejezetet javítatlanul is, azt javaslom, írj a szerzőnek, hogy küldje el neked. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 27 (szerda), 21:39 
Zöldfülű

Köszi!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 19 (kedd), 18:16 
Ó-nagy-admin "on stage"

Bluedeberry írta:
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy tegnap feltöltöttem egy új fejezetet és azt írja nekem ki a rendszer, hogy már nyolcan megnézték ezt. Én viszont nem látom, hogy fent lenne az új fejezet. Ilyenkor mi történik?
A másik problémám pedig az lenne, hogy nem értem mi az "üres" komment. Nekem nem jeleníti meg?
A választ előre is köszönöm.

Szia!

A megtekintések azt jelzik, hogy a türelmetlenebb olvasók feltörték a fejezet, hogy el tudják olvasni, ne kelljen várniuk, míg felengedjük.
Az üres kritikák szintén az egyik ilyen módszer termékei.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 19 (kedd), 18:07 
Zöldfülű

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy tegnap feltöltöttem egy új fejezetet és azt írja nekem ki a rendszer, hogy már nyolcan megnézték ezt. Én viszont nem látom, hogy fent lenne az új fejezet. Ilyenkor mi történik?
A másik problémám pedig az lenne, hogy nem értem mi az "üres" komment. Nekem nem jeleníti meg?
A választ előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 16 (szombat), 11:17 
eLit Auror

Elyes írta:
Kadma írta:
Sziasztok! Hasonló problémám van nekem is, még talán csütörtökön töltöttem fel egy kis történetet, tegnap óta látom, hogy megtekintették, de nincs feltöltve, és emailt sem kaptam (persze lehet, hogy én vagyok hülye, és mikor szanáltam a leveleimet, véletlenül kitöröltem, de nem hiszem). Csak most lett fura picit, mert az a tapasztalatom, hogy az írásaimat szinte rekordgyorsasággal elfogadjátok. :) Remélem, csak időhiányról vagy egyébről van szó, nem kell aggódnom még. :( További szép napot!

Szia!

Sokunknak elkezdődött a vizsgaidőszak, így besűrűsödtek a napjaink, ezért a következő pár hétben lehet, hogy a megszokottnál lassabban kerülnek fel a történetek. Megnéztem a ficedet, mindjárt írok itt egy privátot azzal kapcsolatban.

Köszönöm szépen! :china:

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 május 16 (szombat), 11:13 
Billentyűzetgyilkos

Kadma írta:
Sziasztok! Hasonló problémám van nekem is, még talán csütörtökön töltöttem fel egy kis történetet, tegnap óta látom, hogy megtekintették, de nincs feltöltve, és emailt sem kaptam (persze lehet, hogy én vagyok hülye, és mikor szanáltam a leveleimet, véletlenül kitöröltem, de nem hiszem). Csak most lett fura picit, mert az a tapasztalatom, hogy az írásaimat szinte rekordgyorsasággal elfogadjátok. :) Remélem, csak időhiányról vagy egyébről van szó, nem kell aggódnom még. :( További szép napot!

Szia!

Sokunknak elkezdődött a vizsgaidőszak, így besűrűsödtek a napjaink, ezért a következő pár hétben lehet, hogy a megszokottnál lassabban kerülnek fel a történetek. Megnéztem a ficedet, mindjárt írok itt egy privátot azzal kapcsolatban.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra