Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 13:51

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 13 (vasárnap), 21:51 
Zöldfülű

Megint animét néztem.
1, Final Fantasy - Legend of crystals
2, Scrapped Princess
3, Ergo Proxy

Az utolsóhoz kérnék némi magyarázatot is. Valamiért nem tiszták a dolgok. Miért van Ergoból kettő? Honnan jöttek a Proxyk és miért pusztítják el a saját városaikat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 12 (szombat), 14:35 
Fanficbúvár

A minap láttam egy animét Sword of the Stranger, történelmi, valahol az 1500as évbekben játszódhat, a szamurájok korában. A kínai császár egy különös csapatot küld japánba hogy szerezzenek meg valamit, a csapat fő jellemzője hogy gyilkosok, a legjobbak közül, mindegyikük rendkívüli harcos és akár egymaguk is elintéznek egy kisebb hadsereget.

A különös csapat egy kisfiút akar elkapni, Kotarout. Ekkor lép a színre Akage, egy rejtélyes harcos és megvédelmezi a fiút és kutyáját, Tobimarut.

A film tele van akciójelenetekkel, nagyon szép a kidolgozása és a zene is a helyén van, én mindenkinek ajánlani tudom akik szeretik az akciósabb animéket. Kicsit sok benne a vér, némileg szürreális helyenként, de talán ezzel is csak a korabeli dolgokat akarták bemutatni, hogy akkoriban az emberek kicsit másmilyen mentalitásúak voltak japánban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 21:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsofiy írta:

köszazinfót :) még szerencse h ha kábé tkét hónap alatt is de felfogtam h kell olvasni egy mangát x'D *kicsit hülye szegény*

Engem csak az zavar be hogy néhány hülye amerikai bekavar a mangákba.
A mangát ugyebár eredetileg hátulról-előre. És jobbról-balra kell olvasni.
Ám néhány amerikai csapat megforgatja a sorrendet az európai-amerikai változatra, azaz hogy balról-jobbra kelljen olvasni.
Ezzel csak azt érik el, hogy megkavaradodik a szerencsétlen olvasó. Könnyebb hozzászokni, hogy jobbról-balra olvasunk mindig mangát, minthogy azon sakkozok, hogy ezt a mangát átforgatták-e, vagy nem.
Volt hogy 10 oldal zagyvaság után esett le hogy rossz felé olvasom az épen soronkövetkező mangámat.
Ráadásul van hogy egy mangán belül is változik ez. Az első kötet japán olvasatú, a második már európai, a harmadik megint japán stb.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 20:55 
Fanficbúvár

egen, kicsit zavar már h folyton teszi az agyát h mennyire szerencsétlen és használhatatlan és sosem érhet a bátyja nyomába... :/

köszazinfót :) még szerencse h ha kábé tkét hónap alatt is de felfogtam h kell olvasni egy mangát x'D *kicsit hülye szegény*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 16:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsofiy írta:
nagyon hálás, nagyon köszönet!!! :D
megával semmi bajom, jóban vagyunk mi x'D

belenéztem jútyúbon az elejébe és szerelmesvagyok narumiba :x gyengéim az okos animefijúk x'D

Annyira nem okos, hisz hülye felfogni mennyire okos... :D Na ezt gubozd ki!

Amúgy figyelmeztetlek, hogy az anime vége lezáratlan. A mangába folytatódik.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 16:18 
Fanficbúvár

nagyon hálás, nagyon köszönet!!! :D
megával semmi bajom, jóban vagyunk mi x'D

belenéztem jútyúbon az elejébe és szerelmesvagyok narumiba :x gyengéim az okos animefijúk x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 14:29 
Tollforgató

Húh de jó^^ ahogy lejön a Donnie sztem le is szedem. ^^
Nagy cuppanos nyálas puszit küldök neked;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 13:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

Most így hirtelen ezzel szolgálhatok:

Spiral:

http://animestash.info/anime/show/907

Ez ugynevezett muxed verzió. Azaz a fájlok nagyon kicsire össze vannak nyomorgotva. Ez valamennyire a képminőség rovására ment, de nem olyan vészesen mint pl. a youtube-on.

Ha lesz időm keresek normális verziót.

Szerk: Már van is, igaz megauploados. Mondjuk Spiralnál mást ne nagyon várjatok. Max még torrentet találni, amúgy nehezen beszerezhető a szentem:

link: http://www.zone-anime.com/anime/spiral.html

FMA movie:

összenyomorgatott: http://animestash.info/anime/show/724

Sima: http://www.zone-anime.com/anime/fullmet ... mbala.html

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 13:11 
Tollforgató

Én is szeretném nézni a Spirált, csak olyan korán van. Általában fél 11re érek haza :S így esélyem sincs nézni :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 05 (szombat), 20:58 
Tollforgató

zsofiy írta:
amúgy unatkoztam és animaxeztem, és megtetszett a spiral :D viszont azt se nagyon találom :/

Régi kedvenc animém. :x (Nem mintha sokat láttam volna, ugyebár. :oops:)

*szükségszerűnek érezte ezt most közölni x"D*

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 05 (szombat), 16:35 
Fanficbúvár

ehh :// ászról eltűnt minden fma, ami oké mert leszedtem már, de a múvit valahogy nem tudom levadászni :////
lio nem tudod véletlenül hogy honnan lehetne beszerezni? :oops:

amúgy unatkoztam és animaxeztem, és megtetszett a spiral :D viszont azt se nagyon találom :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 22:56 
Írópalánta

Lionela írta:
A raw sohasem a csapat hibája, hanem az hogy pl. mostanában hogy japánban a 3 legfőbb raw-t szolgáltató emberkét letartóztatták, mindenki beijedt. KHR raw-ot beszerezni az elmúlt hónapban kész kihívásnak minősült.
A felirat minősége és helyesége remek a Yuuri-nál, én talán egyszer láttam nagy hibát, és az is inkább azért volt mert szó szerint akart valamit fordítani, ami elég macerás. Szerintem még élvezhető a csapat munkái.
A Ruminál sose láttam hatalmas hibákat, és a minősége is jó. Én mindig azt nézem, ami épp gyorsabban jött ki.
Megtartani, DVD-re írni viszont vagy a shinsen félét vagy a Conclave félét fogom. Azok abszolút profi munkák minden téren.

Az a csapaton múlik, h honnan szerzik be a rawot ^^ Mondjuk, hha tényleg ennyire nagy a hiány, akkor gondolom nem tudnak jobbat szerezni. De nem is ez volt a fő problémám, hanem h az a 2 KHR rész [87-88], amit tőlük néztem sztem tényleg tele volt "érdekes" mondatokkal - nem angolos, néhány esetben meg értelmetlen. Persze lehet, h csak álmos voltam vagy valami...
Arról hallottam, h azt a 3 csávót letartoztatták, és elég sok sorozat rawjait ők szolgáltatták, de arról nem h emiatt hiány lenne. Szerencsére engem nem érintett a dolog (eddig) XD
Köszi a tippet ^^

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 19:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lanna írta:
Sziasztok! Csak egy rövid kérdésem lenne ^^ Azon gondolkozom, h elkezdem nézni a Nabari no Out, de annyian feliratozzák XD melyikkel érdemes nézni? Yuuri-san meg Rumi a 2 leggyorsabb, vagy legalábbis még csak náluk van kint a 12. epizód, de Yuuri-sannal elég rossz tapasztalataim vannak (KHR 87-88 >> szörnyű raw és audio, nyelvtani hibák, értelmetlen mondatok :/), erről a Rumiról meg még soha nem hallottam.... amúgy angol feliratról beszélek ^^

A raw sohasem a csapat hibája, hanem az hogy pl. mostanában hogy japánban a 3 legfőbb raw-t szolgáltató emberkét letartóztatták, mindenki beijedt. KHR raw-ot beszerezni az elmúlt hónapban kész kihívásnak minősült.
A felirat minősége és helyesége remek a Yuuri-nál, én talán egyszer láttam nagy hibát, és az is inkább azért volt mert szó szerint akart valamit fordítani, ami elég macerás. Szerintem még élvezhető a csapat munkái.
A Ruminál sose láttam hatalmas hibákat, és a minősége is jó. Én mindig azt nézem, ami épp gyorsabban jött ki.
Megtartani, DVD-re írni viszont vagy a shinsen félét vagy a Conclave félét fogom. Azok abszolút profi munkák minden téren.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 01 (kedd), 12:22 
Írópalánta

Sziasztok! Csak egy rövid kérdésem lenne ^^ Azon gondolkozom, h elkezdem nézni a Nabari no Out, de annyian feliratozzák XD melyikkel érdemes nézni? Yuuri-san meg Rumi a 2 leggyorsabb, vagy legalábbis még csak náluk van kint a 12. epizód, de Yuuri-sannal elég rossz tapasztalataim vannak (KHR 87-88 >> szörnyű raw és audio, nyelvtani hibák, értelmetlen mondatok :/), erről a Rumiról meg még soha nem hallottam.... amúgy angol feliratról beszélek ^^

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 21:21 
Írópalánta

zsofiy írta:
apropó: yamato nadeshiko shichi hengével valakinek valamilyen tapasztalata? =] kacérkodok vele, egy részt meg is néztem, de még nem tudom lesz-e köztünk több x'D látta esetleg vki? ^^

Én láttam az animét is (bár nem az egészet), de a mangának fanatikusa vagyok. *örök hűséget esküszik Sunakonak meg az összes bishinek* Az anime se rossz egyébként, de Sunako személyiségében vannak apró változtatások (nem feltétlenül jók), illetve a grafika sem teljesen ugyanaz, mint a mangában... Összességében viszont a manga "meghalokaröhögéstől" poénjai megmaradtak, szal ha nem akarod elolvasni a mangát (még befejezetlen angolul, 77. fejezetnél tartunk), akkor nyugodtan vesd bele magad az animébe. :P

He shrugged good naturedly.

“Who cares, I think we’re both happy with the arrangement."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 30 (hétfő), 17:54 
Szárnybontogató

Lionela írta:
(még azokat a nyomorult állatokat is megbocsájtottam, amik úgy néznek ki mintha egy 5 éves rajzolta volna őket.)

Szerintem azok tiszta viccesek voltak XD Boota LÁV XD
Lionela írta:
Aztán jött a sorozat felénél az első tetőpont. Enyhénszólva meglepődtem, gondolván, ha már itt lenyomták a "főellenséget", mit fognak még 10 részen keresztül csinálni?

Ez nekem is megfordult a fejemben, de egész jól kijöttek belőle
Lionela írta:
Egész jóképú fiatalember kerekedett belőle :D

Határozottan jól nézett ki, főleg azokkal a bőr kötésekkel XD De az időugrásra már Rosshiu is aránylag jól nézett ki, habár még idegesítőbb kis p*cs lett belőle...
Lionela írta:
Apropó vége. MARHÁRA nem tetszik a lezárás, na de ez ugyebár egyéni szocproblémám.

Szerintem túlidealizált very happy end lett. Szegény Yokot én is sajnálom, de Niát nem különösebben bírtam, úgyhogy Simont csak a vacak ízléséért tudom szánni, meg azért, hogy így beleválasztott szerencsétlen XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 27 (péntek), 18:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Oh el is feljetettem eldicsekedni, hogy megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t :D :D :D :D
Elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem a nézése, anniy szent.

Az első pár rész egy nagy WTF volt. Biztos voltam benne hogy valami komoly agyi problémával küzd a forgatókönyvíró (na meg a karakterdizájner) mert ennyi kreténséget egy helyre összehordva rég láttam. Aztán ahogy kezdett shounenizálódni a sorozat, egyre inkább megtetszett (még azokat a nyomorult állatokat is megbocsájtottam, amik úgy néznek ki mintha egy 5 éves rajzolta volna őket.).
Aztán jött a sorozat felénél az első tetőpont. Enyhénszólva meglepődtem, gondolván, ha már itt lenyomták a "főellenséget", mit fognak még 10 részen keresztül csinálni?
Majd jött a kellemes csalódás az időugrás képében. Úgy látszik az idő mindenki előnyére vált, de leginkább Simonéra. Egész jóképú fiatalember kerekedett belőle :D
A politikai vonal behozása remek húzás volt, csakúgy mint ez a létezéses dolog. Habár ez utóbbit a végére túlontúl elnyújtották. Az utólsó 4 rész 5/6-a elég kínszenvedéses, ugyanazt ismételgetik egyrecsak, szerintem full fölöslegesen. 2 részbe gyönyörűen meg lehetett volna oldani, és a néző se csalódik így a végére.
Apropó vége. MARHÁRA nem tetszik a lezárás, na de ez ugyebár egyéni szocproblémám. Plusz akármennyire is rühellem a romantikát, kicsit túlzásnak tartottam, hogy mind szegény Yoko (ő ráadásul kétszer is), mind Simon hoppon marad a végére.

Összesítés: Remek. Melegen ajánlom mindenkinek. :-D Egy 10-es skálán 8-ast adnék neki, a fent felsorotak miatt, na meg mert tényleg idegesítő a karakterdizájn XDDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 25 (szerda), 18:41 
Szárnybontogató

zsofiy írta:
köszi :D tegnap unatkoztam, úgyhogy elkezdtem xD moooost 19. rész =)) de elképesztően morbid néha :D nemtom hányszor fogják még elsütni azt hogy hirtelen elkezd vérezni az orra =))
a legfontosabb meg kyouhei (L) legszebb animepasi a világon :D imádom h folyton félmeztelen =))

Hajrá XD Biztosíthatlak, nagyon sokszor, ez a sorozat egyik fő poénforrása XD Ami a legszebb animepasit illeti... Takkkenagga-kuunn XD *Voldy szereti a szépsötéthajú-énvagyokaviláglegnyugisabbéslegokosabbembere-pasikat*

OFF: nem kéne lecserélnem már az avataromat? XD na mindegy... legalább az aláírást kidobtam XD ON

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 25 (szerda), 11:55 
Fanficbúvár

köszi :D tegnap unatkoztam, úgyhogy elkezdtem xD moooost 19. rész =)) de elképesztően morbid néha :D nemtom hányszor fogják még elsütni azt hogy hirtelen elkezd vérezni az orra =))
a legfontosabb meg kyouhei (L) legszebb animepasi a világon :D imádom h folyton félmeztelen =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 25 (szerda), 1:21 
Szárnybontogató

zsofiy írta:
apropó: yamato nadeshiko shichi hengével valakinek valamilyen tapasztalata? =] kacérkodok vele, egy részt meg is néztem, de még nem tudom lesz-e köztünk több x'D látta esetleg vki? ^^

Mindenképpen folytasd. Tipikusan az az anime, amitől leesel a székről, annyira röhögsz, még a legkomolyabb jelenetekben is beüthet valami, többnyire Sunako sötétségimádó alaptermészete vagy Takano hülyesége miatt, ütős poénjai és röhögtető SD-fejei vannak. Én végigvittem mind a 24 részt, és nem csalódtam, habár kissé hiányoltam az erősebb romantikus vonalat, de egyébként behalás darab, és töménytelen mennyiségű fanservice is van benne :wink: Hajrá! YNSH 4ever XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 24 (kedd), 11:19 
Fanficbúvár

zsofiy írta:
phoebe, próbáld proxyval látogatni ^^ akkor nem fogja tudni honnan vagyol, engem is simán beenged =]

péel használd ezt (csak ki a pipát a no scriptsből és mehet)

imádlak XD de tényleg :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 23 (hétfő), 23:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eqinox írta:
Üdv ismét!
Már elég régen jártam erre.
Viszont most találtam két animét és kíváncsi lennék a véleményetekre!
Tenshi Kinryouku
Appleseed Saga Ex Machina

Először hirtelen nem tudtam miről beszélsz XDDDD
Aztán megvilágosodtam, hogy az első cím, az valójában az Angel Sanctuaryt takarja :lol: :lol: :lol:
Az AS amúgy jó. Főleg ha szereted a se fülse, se farka dolgokat, és ha lány vagy :D :D :D A manga mellett nézve remek, de magába szerintem nagyrészt érthetetlen és zagyvaság, mivel összvissz egy 20 kötetes manga legelső fejezetét (a bevezetőt) dolgozza fel. Ahol az OVA véget ért valójában ott kezdődik a tényleges sztori, és a lényeg.
Szóval mindenképp úgy ajánlanám, ha utánna folytatod a mangával. Magában max a lányok élvezik, a helyes fiúk nagyszámú aránya miatt :-D

Az Appleseedet nem láttam, így közelebbit nem tudok mondani. Tipikus fiúknak való anime robtokkal, nagy mellű csajjal, majd megszólaló CG-vel. Valahogy nem vonz engem az ilyesmi :P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 23 (hétfő), 23:22 
Fanficbúvár

phoebe, próbáld proxyval látogatni ^^ akkor nem fogja tudni honnan vagyol, engem is simán beenged =]

péel használd ezt (csak ki a pipát a no scriptsből és mehet)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 23 (hétfő), 23:07 
Zöldfülű

Üdv ismét!
Már elég régen jártam erre.
Viszont most találtam két animét és kíváncsi lennék a véleményetekre!
Tenshi Kinryouku
Appleseed Saga Ex Machina

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 19:47 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Phoebe Halliwell írta:
jelentem, kiakadtam.
mi az, h a Veoh többet nem elérhető Magyarországon? Eddig az összes anime, amit néztem, 98%ban Veoh-féle lejátszóval volt, és most egyik se megy... wáááááááááááááááá

Most tűnt fel? :lol: :lol: :lol: Kb. egy hónapja már, hogy le lettünk tiltva.

A hivatalos verzió az, hogy azokban az országokban, ahol túl kevés volt a felhasználó beszüntették a szolgáltatásukat. A nemhivatalos vezió szerint meg a Veoh letiltja a fél világot, akikre nem vonatkoznak a szigorú amcsi szerzői jogi törvények, hogy így védjék magukat. Csak nehogy a Youtube is nekikezdjen... :roll: :roll: :roll: :roll:

Phoebe Halliwell írta:
És így most nemtom nézni az X-et :((

Töltsd le. Az U betűsön fenn van, gyönyörű DVD verzióban.

nem, nem most tűnt fel, csak akkor akadtam ki, h az mindenhol Veoh-osan van fönn, és így nemtom nézni...
sztem az lesz... letöltés... azér köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 17:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
jelentem, kiakadtam.
mi az, h a Veoh többet nem elérhető Magyarországon? Eddig az összes anime, amit néztem, 98%ban Veoh-féle lejátszóval volt, és most egyik se megy... wáááááááááááááááá

Most tűnt fel? :lol: :lol: :lol: Kb. egy hónapja már, hogy le lettünk tiltva.

A hivatalos verzió az, hogy azokban az országokban, ahol túl kevés volt a felhasználó beszüntették a szolgáltatásukat. A nemhivatalos vezió szerint meg a Veoh letiltja a fél világot, akikre nem vonatkoznak a szigorú amcsi szerzői jogi törvények, hogy így védjék magukat. Csak nehogy a Youtube is nekikezdjen... :roll: :roll: :roll: :roll:

Phoebe Halliwell írta:

Töltsd le. Az U betűsön fenn van, gyönyörű DVD verzióban.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 15:43 
Fanficbúvár

jelentem, kiakadtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 19 (csütörtök), 14:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ha már páran nekiálltak áradozni éppen futó sorozatokról, gondoltam én is beszállok.

Rengetegről esett itt szó a tavaszi szezonban induló animék közül, de az egyik gyászosan el lett felejtve.

Nabari no Ou 8->

A jelenleg 11. részénél tartó sorozat 2 rész után már menthetetlenül fanná tett, ami azóta is töretlen.

Mi is az alapsztori? Nézzük csak. Adva van a jelenlegi modern világunk, ahol is nem kevés a hétköznapi emberek álcája mögé bújt ninja. Pontosabb 5 nagy ninjafalu harcosai élnek elszórtan mindenhol.
Van egy szegény elárvult (?) fiú, akinek a testében a ninják legerősebb fegyvere van, ami egyrészt páratlan képességeket biztosít számára, másrészt hihetetlen gyors gyógyulást. Ez a fiú bekerül egy kis csapatba ami rajta kívül egy másik fiúból, egy lányból, és egy tanárból áll. A fiú egyik társa a saját bátyát üldözi, miután az hidegvérrel legyilkolta saját klánját, egyedül fiatalabb testvérét hagyva életbe… Ismerős? Folytathatnám még, ám gondolom aki kicsit is ismert az animék világában pár sor után már magába üvöltött, hogy NARUTO. :roll:

Hát igen. Meg kell hagyni az alapsztori kísértetiesen hasonlít, ám a szereplők, a megvalósítás, és a cél gyökeresen ellentétes. Meg merném kockáztatni, hogy a Nabari no Ou mindaz, amivé a Naruto válhatott volna, ha nem ölik meg teljesen a fillerekkel, a rétestésztázássokkal és egyéb baromságokkal. Mintha az ott elkövetett negatívumot ez a sorozat hivatott volna kijavítani.

A sorozat szereplői egyenesen zseniálisak. A főszereplő, Miharu, más ninjananimék főszereplőjével gyökeresen ellentétes karaktert kapott. A harcos animék szereplői mindig a legerősebbek akarnak lenni, soha nem adják fel, küzdenek mindenért. Miharu szimplán magasról tesz a világra. Olyannyira közönyös a történésekre, hogy félő hogy a halála oka az lesz, hogy bambulásában egy kamion elé sétál. A srác az átlaghoz képest, kicsi, gyenge és lassú. Ezzel ő tisztában is van, és marhára nem is szeretne rajta változtatni XDD
Kinézetre is gyengének, elesetnek tűnik, sőt megkockáztatnám, hogy lányosnak is. (Kicsit a Loveless Ritsukájára hajaz) Ezt nem is átalkodik kihasználni. Ha valamit el szeretne érni, ha megtámadják, vagy ha szimplán szívatni akar valakit, előveszi nagy ártatlan szemeit, pirospozsgás kis pofikáját, és vékonyka hangját. (lásd aláírásom kontra avatarom :) ) Nincs az teremtmény a földön, akinek ne szorulna össze a szíve, és ezután még bántani merné :D
Kivéve sajnos az ellenséges ninjákat, amiből akad dögivel. A Miharuba rejtett fegyver ugyanis nem más mint a világ legnagyobb bölcsessége és tudása (kár hogy szegény srác nem fér hozzá, ráférne a suliban…) ami a legendák szerint bárki kívánságát képes teljesítni. Az amúgy is folyton egyedül lévő srácot mindenki vagy meg akarja ölni, vagy fel akarja használni. Elég fusztráló helyzet annyi szent, és habár Mihari úgy tesz, mint akit mindez hidegen hagy, azért sejthető, hogy nem esik jól a lelkének.
Emellett társául kap egy tipikus könyvmolynak tűnő srácot, aki valójában egy hidegvérű gyilkos, egy szöszke coffos csajt, aki szamurájnak hiszi magát, és egy olyaanyira naiv tanárt hogy van rá egy ötösöm, hogy a naivitása a sorozat folyamán a halálához fog vezetni.
(Ha már fogadás. Ha Miharu macskája nem ember valójában, én megeszem a takarómat).

A sorozatban harc, vér, dráma, érzelmek, poénhegyek, komoly morális kérdések… Egyszóval minden megvan. A legnagyobb poénforrás maga Miharu, aki egy szakadék felett fél kézzel lógva is képes annyira közönyös lennyi saját helyzetére, hogy a segítségére sietőtől az időjárás iránt érdeklődik. Avagy mikor a jövőét beszélik ki, ő szimplán katicabogarak, avagy hangyák megfigyelésével foglalkozik.

A sorozat zeneileg, és hangilag is remek. Egyedül talán a megrajzolását mondanám furcsának. Hasonlít a CLAMP stílusára: bishik tömkelege, nyúlánk alakok. :x

Azt hogy milyen hosszúra tervezik jelenleg megtippelni se tudom. (Ha jól hallottam mintha 26 részt rebesgetnének). Remélem azért hosszabb lesz, hogy sokáig lehessen még élvezni.

Egy kis leírás (mondjuk elég zavaros), és képek: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1840

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 18 (szerda), 12:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Végre eljutottunk idáig is. Több mint 10 év után végre lezáródott az Inuyasha. Ma ugyanis az 558. fejezettel immáron lezárult a manga. Azaz kimondhatjuk hogy VÉGE. (édes istenem, végre)

A rövid véleményem csupáncsak ennyi: Kabbe Rumiko... :roll: :roll: :roll: $fal $fal $fal $fal
A hosszabbat most inkább nem taglalnám.

Mondjuk azt még el tudnám viselni, hogy az izgalmasabb részekből lássak animét. 26 résznyi cuccot simán ki lehetne hozni belőle, úgy hogy a szemetet szimplán kihagyják.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 16 (hétfő), 7:46 
Fanficbúvár

Lionela írta:
A Bleach új részeit szerdánként adják Japánban. Pár óra múlva a dattebayo már le is fordítja, szóval, magyar idő szerint csütörtökön már nézheted is.

A kiosztást meg elnapoltam, mert jelenleg nyakig benne vagyok az államvizsgára való készülésben, és egyéb nyalánkságokban.

köszi, akkor csüt-bleach, péntek-naruto jól időzítenek

sok sikert a vizsgákhoz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 15 (vasárnap), 21:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cirdan írta:
már csak azt kéne kiszámolni hogy milyen napokon fog jönni ezentúl az új bleach rész <.<

ui1.: Liotól még nem is kaptam meg a kiosztásomat :roll:

A Bleach új részeit szerdánként adják Japánban. Pár óra múlva a dattebayo már le is fordítja, szóval, magyar idő szerint csütörtökön már nézheted is.

A kiosztást meg elnapoltam, mert jelenleg nyakig benne vagyok az államvizsgára való készülésben, és egyéb nyalánkságokban.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 15 (vasárnap), 21:04 
Fanficbúvár

Bleach
hátbakker, most hogy beértem az animét elkezdtem olvasgatni a mangát is rossz szokásomhoz híven, egyből a "Turn Back the Pendulum" minisorozattal kezdtem, hááát mit ne mondjak érdekes dolgok derültek ki
ad1. bár ez nem olyan nagy spoiler de Gin már gyerek kora óta mosolyog, és vékonyítja a szemét, bár szerintem ez egy idő után már csak azért megy mert begörcsölt neki a képe nem pedig szándékosan... szerintem amikor megszülte anyukája (szegénynek ilyen gyerek lett) már akkor ilyen képe lehetett...
ad2. utáljuk Aizent továbbra is, nem gondoltam volna hogy őneki is köze van van a Vizardokhoz... de még mennyi, csak azt nem értem hogy akkor ő most mesterségesen rásegített a régi kapitányokra és helyetteseikre, de akkor Ichigoval mivan, nála nem segített senki ha jólemlékszem, vagy ott még nem is vizardok lettek hanem pusztán hollowok... no mindegy
am azon is gondolkozom, hogy Aizen hány évig próbálgatta a hajhátrahajtogatást, mert jól áll neki de elötte több mint 100 éven át olyan idomítottak voltak a tincsei

a többi dolgot amit kigondoltam korábban elfelejtettem mire idáig elértem az írásban...

ja meg nagyon jó volt a múvi 1es... már csak azt kéne kiszámolni hogy milyen napokon fog jönni ezentúl az új bleach rész <.<

ui1.: Liotól még nem is kaptam meg a kiosztásomat :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 12 (csütörtök), 5:22 
Fanficbúvár

Code Geass R2, így, 9 rész után is üt :D nekem nem okozott csalódást... részletek fehérben, mert Spoiler :D

Rollo felbukkanása színt hozott a történetbe, és én végülis kedvelem is (mosmár). De Lelouchnak elég egy ballépés, és Rollo kinyírja. Hoppá. Ezt viszont C.C. nem fogja hagyni duplahoppá.
Az, h C.C. keveset szerepel, az zavar. Remélem azért, mert a végén többet megtudunk róla, vagy valami. Mert engem naaaagyon érdekel a története.
Ne legyen már Lelouch/Kallen! Végül is szeretem ezt a párost, de inkább Lelouch/C.C. De azért el kell ismernem, az amikor Kallen ráesett Lelouchra most a 9. részben, az halál volt :D
Suzaku batárnagy baromságokat csinál. Melegen ajánlom neki, hogy legyen rá valami ézszserű indítéka, mert még Code Geass fanok százai, ezrei fogják meglincselni... Én még adok neki esélyt.
Az Uralkodó viszont elmehetne nyugdíjba, vagy legalább fojtsa meg valaki a parókájában.
Nina változatlanul egy idegesítő, őrült liba. Oké, hogy szerette Euphemiát, és kiborult a halála után, de ez már azért...
Több Lloydot a sorozatba! Úgy imádtam az első évadban, de eddig még csak keveset volt...
Több Sncheizelt! Eddig minden openingben benne volt, ideje lenne villognia egy kicsit.
Hol van Cornelia? Suzaku és az Uralkodó mellett még valaki, aki biztosan tudja Zero kilétét. Hol van?
Viletta karakterének iránya meglepett. Lelouch egy álnok dög :D
Nunnally... meglepett, mit ne mondjak. Oké, tudtam, hogy Euphemiával hasonlóak... de akkor is.
ORANGE-KUN!!! :D :D :D Örülök neki, csak jól láttam őt az openingben :D Még valaki, aki tudja Zero kilétét (de honnan?)
Li Xinge indokait nem értem. Oké, ezek a Tian Zi-s indokait értem, de hogy most mit akar? Gőzöm sincs...
Gino haláli egy fazon :D Az új szereplők közül a kedvencem. Imádom, amikor elkezd Kallennal flörtölni :D
Anya is érdekes. Szerintem ő is fog még mást csinálni, mint a blogjába írogatni...
És a végére hagyom Lelouch-t. Marad ugyanolyan, mint volt, ugyanolyan, kicsit őrült, de alapjáraton kicsit ügyetlen (oké, fizikailag még mindig nulla), és zseni. Továbbra is ő a fő kedvenc nálam :) és örülök, hogy végre láttuk a Lelouch vs. Schneizel sakkjátszmát :D már az első évad óta vártam rá, amióta Nunnally említette, hogy Schneizel volt az egyetlen, aki le tudta győzni Lelouch-t sakkban :D

Tömören ennyi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 10 (kedd), 21:25 
Fanficbúvár

Lionela írta:
A Bleach Movie 2 még nincs subbolva ezért nem találod sehol.

December végén került mozikba, és mindig kb. 8-10 hónapba telik míg megjelenik a DVD.

Ősz körül várható a megjelenése.

Amíg nem jön ki a DVD ne is keresd sehol, nem fogod megtalálni....

A dettabayo-s cucc április 1-ei tréfa volt a csapattól. Ha alaposan megnézed direkt el is írták a nevét Reballions-ra

UI: Mondd hogy nem Cirdan vagy másik néven is regisztrálva... HA igen készülj fel, hogy kitekerem a nyakad, ha nem akkor vedd úgy hogy ne szóltam. :lol: :lol: :lol:

felkészültem :roll: az a mentségem, ha mentség hogy laptopról voltam és nem jutott eszebe a belépőkódom

amúgy meg akkor nemértem miről hablatyolt haver hogy ő már látta ezt a részt sztem ő is csak letöltötte a "reballiont" és megnézte ahogy a ferdeszemüek baseballoznak egyet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 10 (kedd), 20:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

shade_of_cir írta:
amúgy ti mit tudtok, miért nem olyan "ismert" a Bleach 2. múvija, mert szinte egy magyar anime-oldalon sincs róla hír, dattebayosok letöltésénél is már csak vmi fake van...

A Bleach Movie 2 még nincs subbolva ezért nem találod sehol.

December végén került mozikba, és mindig kb. 8-10 hónapba telik míg megjelenik a DVD.

Ősz körül várható a megjelenése.

Amíg nem jön ki a DVD ne is keresd sehol, nem fogod megtalálni....

A dettabayo-s cucc április 1-ei tréfa volt a csapattól. Ha alaposan megnézed direkt el is írták a nevét Reballions-ra

UI: Mondd hogy nem Cirdan vagy másik néven is regisztrálva... HA igen készülj fel, hogy kitekerem a nyakad, ha nem akkor vedd úgy hogy ne szóltam. :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 10 (kedd), 19:55 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: szokás szerint a hátad mögött, fütött gyilkos vágyakkal
Phoebe Halliwell írta:
ezt tudom!

www.gendou.com

csak regelni kell, és ott rengeteg anime-zene van.

köszi, ezt egyszer ugyan már mutatták de valahogy elfelejtettem, szóval köszike :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 10 (kedd), 19:48 
Fanficbúvár

ezt tudom!

www.gendou.com

csak regelni kell, és ott rengeteg anime-zene van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 10 (kedd), 19:12 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: szokás szerint a hátad mögött, fütött gyilkos vágyakkal
amúgy ti mit tudtok, miért nem olyan "ismert" a Bleach 2. múvija, mert szinte egy magyar anime-oldalon sincs róla hír, dattebayosok letöltésénél is már csak vmi fake van...

am sejtem mi lesz erre a szokásos válasz(gúúúgli), deeee Lio nem tudsz egy olyan oldalat ahol fennvan sok sok anime zene köztük véletlenül a Bleach is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 21:38 
Szárnybontogató

Belldandy írta:

ohh, azt imádom :x
nekem Viral a kedvencem :D

Nekemisnekemisnekemis :D
Top öt a következő:
1. Viral, magasan. Mi sem jobb egy szöszke cápa-cicánál, akit rendszeresen sz*rrá vernek? XD (Ötödik férjem XD)
2. Boota. Igen, az a kis izébizé aki Simon vállán szokott ücsörögni, és egyébként iszonyat édes XD
3. Kamina, mert őt nem lehet nem szeretni. Haláli karakter.
4. Kittan, a másik marha, Kamina után szabadon
5. Yoko, mint említettem, ő eddig az egyetlen női shounenanime-főszereplő, akit bírok, mert egyszerűen király :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 21:18 
Sztorihajhász

Voldemortia írta:

Jelentem, őrülten szerelmes vagyok a Tengen Toppa Gurren-Lagannba :x Youtubeon nézem, mert torrenten nem jön le rendesen, és három nap alatt ledaráltam 12 részt a 27-ből, (most vagyok a 22.-nél) és azt kell hogy mondjam, ritka jó darab. Nagyon siet, de a sztori nem sablonos, tud újat mutatni és remek karakterek vannak benne. Valamint megérkezett az első "a-főszereplő-plátói-szerelme-de-másba-van-belezúgva" főhősnő, akit kifejezetten bírok :D Go Yoko! Most éppen Szikrámat fertőzöm lassan és biztosan a folyamatos kommentárjaimmal, de muszáj volt errefelé is kinyilatkoztatnom az imádatomat XD

ohh, azt imádom :x
nekem Viral a kedvencem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 20:01 
Fanficbúvár

Juj, X *_*
3 részt láttam eddig belőle, de eddig imádom... nagyon tetszik, amint van időm, nézem tovább, mert Kamui engem nagyon megfogott... meg alapból kötelező volt a Code Geass után belenézni az X-be, tekintve, hogy CLAMP XD szal csatlakozok Liohoz: eddig úgy látom, érdemes megnézni :D

és most már hivatalosan is imádom a Soul Eatert XD Excalibur hangját úúúúúgy, de úúúúúgy eltalálták, hogy az már tökéééély XD
Excalibur: Az én legendám a 12. században kezdődik! Mi a kedvenc számotok 1 és 12 között?
Black Star: 1. Nekem kell a Nr. 1-nak lenni!
Kid: 8! Tökéletesen szimmetrikus!
Excalibur: Idióták! Nincs jogotok dönteni! Az én legendám a 12. században kezdődik!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 18:44 
Fanficbúvár

én max egy ezeréves ajánláshoz tudok hozzászólni x'D

szóval erőteljesen támogatom ha valaki tétovázna: tessön The Melancholy of Haruhi Suzumiyát nézni, mert ha a sorrend macerás is, akkor is... jóféle egy anime :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 17:18 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Voldemortia írta:

Jelentem, őrülten szerelmes vagyok a Tengen Toppa Gurren-Lagannba :x ...

Ezt az animét kb, 3 hónapja kerülgetem. :lol: :lol: :lol: Túl csúnyácskának tartom a rajzolását, ezért még nem mertem belekezdeni.

Viszont ugyanezt mondtam anno a Trigunra, ami zseniális =)) =)) =))

Szóval abszolúte döntésképtelen vagyok :roll:

Hidd el nekem, a rajzolása nem olyan rossz, mint amilyennek elsőre látszik :D ha más nem, legalább Boota miatt érdemes megnézni, ilyen aranyos kis izékét még nem láttam XD Jelentem, végignéztem, és rohadt jó volt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 12:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Közbe egy újabb, már-már megszokott ajánlásommal jövök.

Amúgy ha nem érdekel titeket, meg zavaró a már-már rendszeres öncélú baromságaim, akkor szóljatok nyugodtan és nem írom tele a topikot a hülyeségeimmel XDDD (van még jópár jövőbeli ajánló a tarsolyomba, de ha senkit se érdekel, nem írogatom tele a fórumot)

Na szóval. A soron következő ajánlásom egy régebbi sorozat, és biztos vagyok benne, hogy akad itt olyan személy, aki már találkozott vele.

Az anime címe: X (Igen összvissz egy betű :P)

Mielőtt belebonyolódnák, el kell mondani, hogy ilyen címmel van egy 24 részes sorozat és egy movie. A kettő valójában egy és ugyanaz. A sorozat ugyanazt meséli el mint a movie, csak jóval részletesebben. Pont emiatt szeretném inkább a sorozatot figyelmetekbe ajánlani.

A sorozatot a Clamp stúdió neve fémjelzi. Aki gyakran animézik az egyből tudja, mit jelent ez. Aki nem tudná, annak elárulom a stúdió munkáiban mindig közös néhány pont, leginkább a karakterdizájn terén. A Clamp animék (és mangák) közös jellemzői a nyúlánk, magas szereplők, a fantasyra hajazó alaptörténet, és a rengeteg helyesebbnél helyesebb bishi :D
A stúdió jegyzi például a Code Geass, az XXXHolic, a Tsubasa Chronicle, avagy a Cardcaptor Sakura című animéket is.

Az X sorozat alaptörténése mondhatni a világvége körül forog. Adva van egy fiú, Kamui, akinek születése pillanatában megjósolták, hogy az ő kezében lesz a világ sorsa. El kell döntenie, hogy megmenti Földünket annak legnagyobb ellenségétől, az emberektől, akik folyton mérgezik, és pusztítják a természetet. Vagy inkább az emberek oldalára áll, biztosítva a fennmaradásukat.
Mindkét oldalnak vannak támogatói, ezek az ún. Égsárkányok és Földsárkányok. Mindegyik „Sárkány” egy-egy különleges spirituális erővel megáldott ember, a csapatok élén egy-egy jövendőmondóval.
Kamui először úgy tűnik, mint aki magasról tesz az egész sárkányosdira, és nem akar oldalt választani, ám a későbbi események, amelyek központjában a gyerekkori barátai állnak, választásra kényszerítik. Amit senki se sejtett, az az, hogy valójában két Kamui van, hisz a sors egyensúlyra törekedik. Ha Kamui az egyik oldalra áll, feléled az „ikercsillaga”, hogy elfoglalja a másik oldalon a helyét, és ezzel kezdetét vegye a Földért ill. az emberiség fennmaradásáért folytatott küzdelem.

A történet számos karakter mozgat, hisz mind Égsárkányból, mind Földsárkányból 7-7 van. Minden karakter alaposan kidolgozott, a sorozat folyamán mindannyiuk múltját megismerhetjük.

A sorozatban az alapszituáció ellenére nem a harcokon van a hangsúly, hanem az a mögött húzódó drámai, érzelmi vonalon. Egymásnak ellentétes világnézetek, filozófiák csapnak össze, miközben a sárkányok próbálnak küzdeni a sorsszerűség ellen.
Az anime komoly érzelmi hatásosat vált ki a nézőből, nem egyszer van szükség zsebkendőre. Ahogy a Kamuik sorsa egyre inkább a végzetük felé halad, úgy hullanak körülöttük a saját rendeltetésük és meggyőződésük szerint cselekedni próbáló Sárkányok.

Annak ellenére hogy az anime 2001-2002-es gyönyörű rajzolása van (DVD verzió). Igaz meg kell szokni a Clamp stílust (nyúlánk alak, háromszöges fej XD).
A sorozat zenéje és hangjai is tökéletesen illenek a képekhez.

Infók, képek itt:

http://www.aoianime.hu/?anime=168

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.183

Szóval így a végén, csak azt tudom mondani, hogy jó szívvel ajánlom mindenkinek a sorozatot, aki szereti a drámai, filozofálgatós, nagy kérdéseket boncolgató animéket.

Aki megnézi annak várom véleményét :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 11:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cirdan írta:
Lionela írta:
Ezt az animét kb, 3 hónapja kerülgetem. :lol: :lol: :lol: Túl csúnyácskának tartom a rajzolását, ezért még nem mertem belekezdeni.

a trigun azon animék közé tartozik sztem aminek jó a szinkronja

Akármennyire is jó a magyar szinkronja, szerintem az eredetit az életben nem fogja utólérni. Főleg Vash japán seiyuu-ja zseniális. Nála jön át igazán a "full hülyének tetetem magam, de valójában angstolok ezerrel" figura.

Ez olyan minthogy a magyar szinkronhangok közül Inuyasha és Shippo hangját is nagyon eltalálták, meg jól is játszanak, de még így is mérföldekre vannak az eredeti japántól.

Hiába a seiyuu egy komoly foglalkozás odakint, amit vagy véresen komolyan vesznek, vagy nincs olyan stúdió aki szerződtetté őket. Nálunk az animéket egy kalap alá veszik az amerikai meseborzalmakkal. Bemegyünk, ledaráljuk a szöveget aminek a felét nem is értem miről szól, délre már haza is érhetek ebédre... 8-|

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 11:46 
Fanficbúvár

Lionela írta:

a trigun azon animék közé tartozik sztem aminek jó a szinkronja

apropó tegnap megnéztem egy régebbi Miyazaki Hayao filmet a Laputa nevezetüt és szerintem egész jó volt, a megszokott elvarázsolt kis világ jó kis hangulattal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 11:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Voldemortia írta:

Jelentem, őrülten szerelmes vagyok a Tengen Toppa Gurren-Lagannba :x Youtubeon nézem, mert torrenten nem jön le rendesen, és három nap alatt ledaráltam 12 részt a 27-ből, (most vagyok a 22.-nél) és azt kell hogy mondjam, ritka jó darab. Nagyon siet, de a sztori nem sablonos, tud újat mutatni és remek karakterek vannak benne. Valamint megérkezett az első "a-főszereplő-plátói-szerelme-de-másba-van-belezúgva" főhősnő, akit kifejezetten bírok :D Go Yoko! Most éppen Szikrámat fertőzöm lassan és biztosan a folyamatos kommentárjaimmal, de muszáj volt errefelé is kinyilatkoztatnom az imádatomat XD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 05 (csütörtök), 21:59 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Cirdan írta:
narutó múviról mi a véleményed? sztem kicsit sabolnos lett a többi narutóhoz képest mint amilyenek a filmek eddig is voltak

A shippuuden movie?

Látványos...

Ennyiből ki is merül minden pozitív véleményem. Ja meg cuki naruto mikor kirázza a vizet a hajából.

Egyébiránt se értelmes története, se mondanivalója, se eredetisége nincs. Pont.

Mélyen egyetértek veled, Lio. Igazán szeretem a Narutot meg minden, de ciki, hogy minden movie meg filler ugyan arra a koncepcióra épül : van egy szerencsétlen idióta, aki kihasználja az embereket, de jön Naruto, és megváltoztatja, és "A világ újra megmenekült, hála a Pindur Pandúroknak" L-) szánalom XD

Tudom, mindenkinek elege van belőle, hogy időnként felbukkanok és beledumálok egy két héttel ezelőtti hozzászólásba, de sajnálom, ez van XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 05 (csütörtök), 5:22 
Fanficbúvár

Ami nekem nagyon fájt a 11. rész végén, az az volt, h megmutatták nekünk, h ki a Révész, és én azóta is sokkos állapotban vagyok XD

SPOILER
Merthogy ha Chika apja a Révész, és tudjuk, hogy elég régóta él (hisz Shitóval találkozott 100 éve), akkor lehet, h Chika meg a húga, sem átlagosak? Most leszámítva azt, h Chika perpill zombi... szóval én ezen kiakadtam a végén...
SPOILER VÉGE

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 04 (szerda), 20:09 
Fanficbúvár

Lionela írta:
...

köszönöm, nekem már a RAW is megteszi... ez már a vég XD akkor majd én leszek egyetlen fanatikus rajongója :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra