Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 17:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 22:03 
Szárnybontogató

Hát úgy tűnik, hogy a gépemnek befellegzett... egyelőre, olyan szép vírust sikerült összeszednem valahonnan... *sírva röhög kínjában* Holnap viszem remélhetőleg szerelőhöz. Ezen okból kifolyólag nem tudom mikor lesz friss, de addig is kritizáljatok nyugodtan! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 17:19 
Szárnybontogató

Harmadik fejezet második része engedélyezve!
eléritek itt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=68338&i=1
Jó olvasást, és ne feledjetek el utána billentyűzetet ragadni! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 11 (csütörtök), 16:49 
Szárnybontogató

3. fejezet második részének sorsa az adminok kezében van, ha felengedik, jelentkezem ismét. :D

De addig is önreklám itt is:

Picit pofátlan lennék, ha van időtök és kedvetek, kattintsatok a következő linkre:
http://en-eletem-verseny.blog.hu/2010/0 ... j_jatszani
Egy pályázatra írtam és minél többen rámennek a linkre, annál több pontot kap. :) Előre is köszönöm! :D Elolvasni nem muszáj. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 17:40 
Szárnybontogató

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67991&i=1

felengedve. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 02 (kedd), 17:08 
Szárnybontogató

LoWeDrUmAnDbAsS írta:
Szijjja ^^

gondoltam, beköszönök (:

elolvastam a művedet, és nagyon tetszett, de wh-n nem írtam, neked semmit *elpirul* :roll:

a lényeg, hogy most nem tudok értelmes kritikát írni, de ígérem, megajándékozlak eggyel merin kicsit később (:

gratulálok, nagyon jó lett a történet (:

Szia! :D
Örülök, hogy benéztél! Szavaid melengetik szívemet! Hát én sem írtam whn mindegyikhez, amit olvastam, ha jól rémlik a tiéd is kimaradt a szórásból. :oops: De pótolni fogom! :D Főleg, hogy az volt a másik buborék kulcsszóra íródott történet! :D Azt vártam a legjobban :)
Várom :)
Örülök, hogy így látod! :D *megint belevigyorog a biosz könyvbe*

Harmadik fejezet adminkézre került. Engedélyezésre vár, ha eldől a sorsa, írni fogok!
Addig is szívesen veszem a véleményeteket! :D Villanyozzátok fel biosztanulással eltöltött napjaimat! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 15:57 
Könyvmoly

Szijjja ^^

gondoltam, beköszönök (:

elolvastam a művedet, és nagyon tetszett, de wh-n nem írtam, neked semmit *elpirul* :roll:

a lényeg, hogy most nem tudok értelmes kritikát írni, de ígérem, megajándékozlak eggyel merin kicsit később (:

gratulálok, nagyon jó lett a történet (:

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 28 (vasárnap), 12:22 
Szárnybontogató

Próbálkozom új műfajban - a femslashben.
A Witch Hunter kihívásra írásomhoz kapcsolódóan kíváncsi lennék a véleményetekre :)

Gyertya és lángja
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67603

Az én nevem nem szokott garancia lenni arra, hogy egy írás megéli a befejezést.
Tanulva hibáimból... ez teljesen befejezett és így kezdtem el tölteni. Nehogy abba a hibába essek, hogy a történet feltöltését félbehagyom, mert elfogy az intuíció.

Választott kulcs: buborék volt
csapatom a witch
Témáját tekintve femslash - bármily meglepő :D. Párosítás: Változó, állandó Hermione nevű hányadossal - bétám szavaival élve.

Alapszituáció: Voldemort hatalma egyre nagyobb, befolyása egyre inkább érződik, a háború már mindent meghatároz. Az emberek félnek, barátból ellenségek lesznek, míg az ellenségek akár baráttá is válhatnak. Hermione próbál megküzdeni önmagával, problémáival, a társadalommal és az azáltal felállított normákkal, mindeközben olyan kapcsolatba bonyolódik, ami felforgat körülötte mindent.

megjegyzés: Három részes - a klasszikus évszak metaforika köré épült. - Slash részek csak a második, Téli, részben jelennek meg. Tehát az ősz 14es korhatár tekintetében, a tél tizennyolcas, az ősz pedig vegyes.

Frissítés gyakorisága: heti egy vagy kettő.

Ah jelenleg más nem jut eszembe. :D Szóval szívesen veszem véleményeteket! :) Jó olvasást!

Az adatlapomon olvashattok arról, hogy a többi történettel mi újság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 0:08 
Sztorihajhász

Sziaaa!

Végre előkerültél... Hónapok óta nem hallottam felőled... Akkor még nyaraltál, és azóta nem láttalak msn-en (sem).

Örülök, hogy megvagy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 23:01 
Szárnybontogató

Sikeresen összekaparintottam magam. Már csak egy gondom van, meg kell találnom a régi stílusom, mert már magam is elszörnyedek attól, hogy hogyan fogalmazok egy-egy fanfiction írása közben. No de ez most jelenleg mellékes.
Szóval folytatások íródnak.

Gondolkoztam melyik történetnek mi lesz a további sorsa... Hát leghamarabb valószínűleg az Ablakból kémlelt édes mennyország című kisregényt fogom lezárni, mivel azt sosem terveztem hosszabbra öt-hat fejezetnél.

Osztottam, szoroztam, összeadtam kivontam, számot vettetem, meg minden egyéb műveletet elvégeztem. Arra jutottam az "Igendwann schliesst sich der Kreis - Valamikor bezárul a kör c. írással kapcsolatban, hogy a vége az tényleg már rétestésztásra sikeredett - mint ahogy az olvasók felhívták rá a figyelmemet, köszönöm! :)
Szóval a kilencedik fejezet utáni részeket letörlöm - röpke hat rész, mi az. - és onnan folytatódik majd, hogy Hermione elmegy Enid lakásából és a lépcsőházban találkozik Pitonnal. Egyelőre még nem tudom megmondani abból hány részre lehet számítani pontosan. De háromnál - plusz egy epilógus - többre nem.

Egy nagy kérdőjel van a Naplemente című sztori mellett... Holnap újraolvasom és meglátom meddig jutottam el benne úgy történetileg, majd utána folytatom. Azzal egy gondom van, túlságosan elmentem vele non-magic irányba. Hát ez van.

Egy motoros lány memoárját nem fogom folytatni naplószerűen. Nem volt időm a rehab mellett továbbírni. Szerencsére most már nagyjából minden rendben van, csak néha sántítok, és hamarosan lesz egy vaskivételem is. Már alig várom...

Hirtelenjében más nem jut eszembe.

Ha bármilyen kérdésetek adódna ne habozzatok, tegyétek fel nyugodtan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 9:59 
Szárnybontogató

elnézést mindenkinek aki folytatásra vár... lesz, de jelenleg balesetem után fontosabb az, hogy teljesen felépüljek. Orvoshoz futkozás, gyógytorna, járni tanulás, na meg a szóbelik elveszik minden időmet szinte... de igyekszem :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 15 (vasárnap), 21:43 
Szárnybontogató

Ezt nem én írtam... de :D Az Anti-Valentinos novellámnak kedves barátnőm megírta a párját :)
Jó szórakozást és kritikaírást hozzá!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=48568

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 12 (csütörtök), 18:58 
Szárnybontogató

Új novellám született. A következő címmel: Álom, álom, édes álom, rémálom...
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=48423
A novella a második Heliopath kiírásra készült, aminek a témája az Anti-Valentin volt. „Játék, ahol minden mesét igaznak látsz, Koldus, akiből király lesz a végén. Ott járj, ahol a drámán túl majd vígjáték vár..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 28 (vasárnap), 15:56 
Szárnybontogató

Szia, soká lesz folytatás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 15 (hétfő), 16:53 
Szárnybontogató

kinek öröm, kinek nem... Ihletet kaptam a Recipe Ferum folytatásához. Ma, vagy holnap felkerül merengőre - legkésőbb holnap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 09 (kedd), 21:43 
Szárnybontogató

ha valakit érdekel a folytatása a Valamikor bezárul a körnek, akkor olvashatja.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=45252&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 08 (hétfő), 18:05 
Szárnybontogató

Ha esetleg valakit érdekelne az új fejezet a Valamikor bezárul a körből. :P
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=45168&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 07 (vasárnap), 11:31 
Szárnybontogató

Merengőn nem nagyon van időm vele külön-külön szöszölni, ezért elnézést kérek. Tehát a válaszok:

I. fejezet kritikáira:

Stiffike kritikájára:

Szia! Köszönöm, hogy írtál. Nem sok embernek tetszik a való életben meg főleg nem , de így jártak. Nekem ez a stílusom, máshogy nem tudok írni. Folytatás már olvasható.

Tidinek:

Szia, köszönöm, hogy írtál!
Egy kezemen meg tudnám számolni anélkül, hogy felhasználnám mind az öt ujjamat, hogy hány vidám hangvételű írás került ki a kezeim közül.
Örülök, hogy tetszik a stílus, amit használok.

Jackson Pollocknak válasz:

Szia, először is szeretném megköszönni azt, hogy megtiszteltél a kritikáddal!
Tetszett az a dal és ez a szöveg részlet, és sok mindent elárul a történet alakulásáról – bár ezt egyelőre csak én látom szerintem. : ) Szép ám, lassan tizenegy éve tanulom, lassan kezd megszűnni a nyelv iránt érzett szeretetem. Igyekeztem hiteles lenni, leendő pszichológusként valahogy könnyebben meg tudom ragadni szerintem az emberi érzelmeket.

Stephnek

Szia!
Oh, nem szándékoztam beléd fojtani a szót. Örülök, hogy tetszik. Még mennyi izgalom lesz benne. ; ) Igen, azt már megvitattuk.
Köszönöm, hogy billentyűzetet ragadtál.

Hetedik fejezet kritikájára – ami eredetileg Epizódok címszó alatt futott.

Evehid kritikájára:

Szia! Belelendültél :D Oh, pedig én úgy éreztem, ez nem sikeredett annyira hitelesre :) Én már tudom a végét *bíbí* :D Na jó, ez most szemétség volt :) Annyit elárulok: tartogatok én még hideget-meleget mindenki számára. ;) Persze, hogy lehet, nyugodtan :D ;) Most rontsam el a poént? :D Hm hogy lehet Harry különben? ;) kíváncsi vagyok, erre hogy jöttél rá :P :D - nem árulja el, hogy igaz-e :D - kíváncsi vagyok. :) Örülök, hogy késztetést éreztél arra, hogy billentyűzetet ragadj.

Jackson Pollocknak:

Szia!
Elárulok valamit, itt még nem ért véget a gonoszkodásom. : ) A következő fejezetből megtudod. Köszönöm, hogy írtál!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 01 (hétfő), 19:42 
Szárnybontogató

*bejön*
Kidühöngtem magam, rájöttem felesleges emiatt "pofáznom" az is azt jelenti, hogy érdekel valakit az írásom. De akkoris tartom magam az előzőhöz, hogy nem törne le senkinek a keze... mindegy. Már nem tudom mitől vagyok nyugodt, lehet a whisky is segített :D
Na jó, rövidre zárom. Nem törlöm az írásokat a közeljövőben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 30 (vasárnap), 18:47 
Szárnybontogató

most lehet erre azt mondani, hogy hiszti. Ha az, hát tekintsétek annak, de elegem van.

Kedves Merengők!

Lehet törölni fogom az írásaimat, mert úgy érzem nincs értelme feltenni ide. Akinek kell, annak elküldöm, vagy elolvassa a készülő oldalamon. Amikor még nem engedélyezték, akkor bezzeg kapok üres kritikát. Ha egyszer arra képesek, akkor írjanak utána legalább egy egysoros vagy két szavas kritikát. (jó, rossz, hagyjam már a fenébe) A jelenlegi helyzet idegesítő és elkeserítő, mert nem ezért dolgozok egy fejezettel órákat, írtam érettségi időszakban stb. Ennyi erővel írhatok a fiókomnak is - lehet visszatérek ahhoz. Akkor legalább nem kell idegeskednem jó pár dolog miatt.
Félreértés ne essen, nem azoknak járatom most a számat, akik mondjuk msnen véleményt mondanak róla. Csak ez az üres kritikás-majd le sem sz*rjuk dolog böki a csőrömet.

Üdv: Legadéma

Na máris jobban vagyok, holnap majd jelentkezem és elmondom, hogy mire jutottam. Köszönöm a figyelmet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 30 (vasárnap), 13:56 
Szárnybontogató

egy epizód engedélyezésre vár a körös írásomból. Kritikáknak mindig örülök :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 29 (szombat), 21:18 
Szárnybontogató

fejezet első fele engedélyezésre vár :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 28 (péntek), 17:59 
Szárnybontogató

helyzetjelentés: Most tartok a felénél - azt hiszem. - Szép hosszú fejezet lesz, na jó hosszú az biztos, hogy szép az más kérdés. Érdekes, kinek a szempontjából? jajj, rám jött az öt perc sorry :lol: :-D
És rossz kedvem van, egyik kedvenc szereplőmet egyszerűen megölték az egyik kedvenc könyvemben :( Nincs igazság...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 25 (kedd), 14:45 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Na akkor nem csak nálunk ilyenek a magyartanárok. Megnyugtató a tudat :D De akkoris pont csütörtökön?:S két nappal érettségi előtt. Na, midnegy, túléltük :)

Ötödik rész, hatodik rész egy ideje már izé felkerült, gondoltam kiírom ide is.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=44514&i=1 olvashatod ott :D
A hatodik részhez vezető link:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=44528&i=1

Hetedik rész öhm hosszúnak ígérkezik, csak picit különleges és rengeteg a meló vele... De remélem a várakozásért majd kárpótol benneteket, tekintve, hogy miről szól.
Egy kis spoiler 8) hátha valakit érdekel :D Fehér betűkkel szedem, hogy aki nem akarja ne olvashassa :wink:

Biztos elakarod olvasni? :D Akkor görgess lejebb!

Nah, most még megmenthet az, ha nem jelölöd ki ;) Erotikus tartalommal bír... Tehát inkább tizenhaton felüliek olvassák.

Mennyivel könnyebb lett volna, de mintha nem is gondolkodott volna. Szív és ész nélkül cselekedett.
Mintha nem is az ő élete lett volna, mintha valaki más cselekedett volna helyette azon az éjszakán…

<i>Ismét látta maga előtt a lány rémült arcát, ahogy durván magához húzta, úgy olyan mohón és erőszakosan csókolta meg, hogy felrepedt az ajka. Még most is látta maga előtt azokat a rémült, értelmetlen, kérdő barna szemeket…</i>

Megremegett, töltött magának még egy pohárral.

<i>A testében tomboló vágyat nem hogy enyhítette volna a lány érzelmei, félelme, hanem még magasabb fokra szította. Még követelőzőbben csókolta meg az ajkait, szájában megérezte a lány vérének fémes izét, de képtelen volt arra, hogy megálljt parancsoljon magának.
- Kérem, ne – könyörgött a lány, már tudta mit akar a férfi.</i>

Nah, azt hiszem ennyit szerettem volna :twisted: Ördögi mosoly már megy... Bár fájósan a foghúzás után... na mindegy. Elmegyek belebújok abba a bizonyos fejezetbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 24 (hétfő), 17:51 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Nedves, mohos, lehetőleg szobahőmérsékletű rókaodúk az Amazonas menti esőerdőkben.
Nyugi, anno nekem is mindig akkor találták ki a színházlátogatást, amikor tökéletesen alkalmatlan volt :-) Általában péntek estére időzítve, amikor az ember épp elmenne egy jót italozgatni a barátaival vagy ilyesmi... Ráadásul legtöbbször valami halálosan unalmas, pocsék rendezésű darab jutott nekünk :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 20 (csütörtök), 17:35 
Szárnybontogató

Következő fejezet engedélyezésre vár! Kell egy kis pozítivum amikor az ember egész nap csak tanul és tanul azokra az érettségivizsgákra :roll: :wink:
Rohan is tovább... miért kell pont ma színházba menni kötelezően?? :shock: utálom a tanárokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ficblog Legadéma módra
HozzászólásElküldve: 2008 november 19 (szerda), 15:20 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Nem hiszem, hogy túl sok embert érdekelne, hogy van, vagy sem, mégis úgy gondolom, hogy hasznos.
Ha kérdésed lenne valamelyik írásommal kapcsolatban, azt felteheted nyugodtan, a választ azonban ne vedd biztosra. Lehet nyaggatni a folytatásért, de parancsra nem nagyon tudok írni :wink:
Üdv: Lega

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra