Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 13:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 19 (csütörtök), 18:07 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Úton Moby Dick felé egy csónakon, tartármártással a zsebemben...
Lionela írta:
grotka írta:
Wolf's rain-t nézek. Most látom először, de valami hatalmas 8-> Megyek is vissza nézni!

Vigyél magaddal zsepit is... (

(Cegény, cegény farkackák... :cry: )

Most néztem meg a Wolf's rain végét... :shock: Én leginkább egy tömeggyilkossághoz tudnám hasnonlítani. Engem a könnyeimbe folytottak :cry: a cegény, cegény farkackákat pedig.... inkább nem részletezném... Lehet, hogy folytatni kéne a gyilkolást, én az alkotókat választanám... :evil: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 19 (csütörtök), 14:25 
Fanficbúvár

GANTZ

Oké, oké, már én is úgy gondolom, hogy ez a Catastrophe. Elég durva az egész, asszem a mangaka megint csillogtatja anatómiai tudományát, nem kicsit volt szaftos ez a rész. Az öreget sajnálom, sajnos kicsi az esélye, hogy túléli... Inaba meg... au. De milyen már, hogy az öregnek kezét-lábát veszik, Inabának meg csak a kisujját...?

Szóval várom a köv, fejezetet még mindig. Tippjeim:

Nishi szokásához híven természetesen láthatatlan. Mint mindig. Ha őt, vagy Kuronót rövid időn belül kinyírják, morcos leszek. Max akkor bocsájtom meg, ha látok egy csókjelenetet köztük, de tekintve, hogy férfi a mangaka, erre kicsi az esély XD Szerintem Reikának és Inabának annyi. Vámpírok... basszus hol vannak a vámpírok?!?! Hajlamos vagyok elfelejtkezni róluk. Vajon harcolnak az ellenség ellen, vagy ülnek ölbetett kézzel...? És vajon mi van azzal a németországi gyárral? Mert én még mindig nem tudom elhinni, hogy Gantz emberi gyártmány... ez nekem bizarr.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 12 (csütörtök), 21:41 
Fanficbúvár

szerintem is a gantzok beféltek aztán odaküldtek minden elérhető embert: szerintem ez már katastrophe.
és én akkor is szeretem inabát x'D de tényleg rohadtkevésvolt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 11 (szerda), 14:48 
Fanficbúvár

Nyekk, Gantz.
Tömör vélemény: WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!

Mégmégmégmégmég, ennyinemelééég :D

és azt hiszem, Inaba remek helyzetben van, hogy meghaljon... de azt nem hiszem, hogy még egy Buddha-szobros incidens lenne... Katastrophe előtt csak nem nyírja ki Oku megint az összes karaktert... legalábbis ajánlom, hogy Kuronót meg Nishit hagyja életben, ha már másokat nem is :D

És remélem magyarok is felbukkannak *-* XD hisz ha már olaszok vannak, meg ott vannak... szerintem nem a Tokió-csapat az egyetlen, akiket odaküldött Gantz irtani... csak képzeljetek el egy MAGYAR csapatot, akik kisujjból szétverik ezeket a szobrokat, haha XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 10 (kedd), 17:35 
Szárnybontogató

okés köszi megvan :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 10 (kedd), 15:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

grotka írta:
öhm először is köszönöm szépen, másodszor mi az a rar jelszó? :? *menthetetlenül hülye infóból, főleg hogy fél éve már nincs is olyan órája*

Rájösz, ha ki akarod csomagolni a letöltött titkosított rar fájlt. Akkor fogja kérni :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 10 (kedd), 15:04 
Szárnybontogató

öhm először is köszönöm szépen, másodszor mi az a rar jelszó? :? *menthetetlenül hülye infóból, főleg hogy fél éve már nincs is olyan órája*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 09 (hétfő), 19:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

grotka írta:
Nincs meg véletlenül valakinek az opening zenéje (a teljes szám)? Cserébe tudnék adni endinget? Nanana valaki?

http://www.4shared.com/file/67647590/3b ... e.html?s=1

rar jelszó: www.startimes2.com

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 09 (hétfő), 19:19 
Szárnybontogató

jujj ezek után meg sem merem nézni a végét... :? Eddig nagyon tetszik (5. résznél tartok) Nincs meg véletlenül valakinek az opening zenéje (a teljes szám)? Cserébe tudnék adni endinget? Nanana valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 09 (hétfő), 19:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

grotka írta:
Wolf's rain-t nézek. Most látom először, de valami hatalmas 8-> Megyek is vissza nézni!

Vigyél magaddal zsepit is... (

(Cegény, cegény farkackák... :cry: )

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 09 (hétfő), 18:48 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 05 (csütörtök), 19:00 
Fanficbúvár

azt mondod májndfákk, én ismételem magam: Monster :D
és persze pszichológia is dögivel, és további pozitívum, hogy két lábbal a földön jár... eddig még nem találkoztam másik olyan animével, ami komoly, és semmi természetfeletti nincs benne... ha van még ilyen, kéretik szólni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 05 (csütörtök), 6:38 
Szárnybontogató

Ez esetben elnézést kérek, de ehhez hozzá kell tennem, hogy alapból nem szeretem a német nyelvet. Viszont ezek után elhúzok és megnézek pár német animét is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 21:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

grotka írta:
émet se lehet jobb, de azt szerencsére még nem volt szerencsém látni/hallani. :)

Ha még nem volt szerencséd hallani, ne nyilatkoz róla, ilyen elítélendően, és legfőképp jogosulatlanul.

A német szinkron az egyik legjobbak közé tartozik ugyanis. A japán után az az második amit hajlandó vagyok megnézni.

A németeknél több mint 10 évre visszamenőleges immáron az animekúltúra. Számos sorozatot leszinkronizáltak már, és mondani se kell, gyakorlat teszi a mestert.
A hangválasztások általában remek (ami kicsit furcsa mert sokszor az eredeti japán hangtól teljesen eltérő hangszínű embert választanak a szinkronra, mégis úgy teszik, hogy ez a másfajta hang is remekül illik a karakterhez), a fordítás is jó. Ritka hogy nem szó szerint adják vissza a szöveget. Emellett nem erőltetik a teljes fordítást, a támadásokat, helységneveket, szereplőneveket, stb. meghagyják eredeti japánnak, ami külön pluszpont.
A hangszinészek kellőképen beleélik magukat a szerepbe, nem veszik azt félvállról, és nem veszik egy kalap alá az animéket a "mesékkel". Komolyan utánnanéznek a saját szereplőjük történetének.

Egy nagy negatívumot tudnék kiemelni a német szinkronban. Máig nem tudom felfogni minek kell az openingeket és endingeket német nyelvre áténekelni? @-) Mikor fogja már fel ez a nép hogy nyelvük zeneileg nulla????

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 21:16 
Szárnybontogató

Ha jól emlékszem, amikor volt egy százas lista, hogy melyikek a legjobb animék a Neon Genesis Evangelion volt az első. Vagy legalábbis benne volt. Spirálnak a mangáját nem olvastam, csak az animét láttam, az openingje iszonyat az tuti. Egyetértek egyébként, ha anime akkor japán szinkron, (a magyar állítólag az után az egyik legjobban használható nyelv szinkronizálásra, azt jól elszoktaák találni). Az angol iszonyat, német se lehet jobb, de azt szerencsére még nem volt szerencsém látni/hallani. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 18:18 
Fanficbúvár

pszichológia és májndfákk? legjobb x'D
akkor holnap el is kezdem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 18:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsofiy írta:
és h ne csak kényszeresen reagáljak :D : tudom hogy a neon genesis evangelion alapanime, de kevés az időm és túl sok befejezése van azt hiszem, de azért kezdjem el, ne? :D

Igen NGE alapmű, viszont a te szaviddal élve abban is van "májndfákk" dögivel. A maradék meg pszichológia XD

Szóval te döntöd el, vevő vagy-e ilyenre, vagy nem.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 17:40 
Fanficbúvár

nemtom, én is japánhangpárti vagyok, ahhoz meg lusta h letöltsem a magyar feliratot ha egyszer bele van égetve az angol akkor meg úgyis zavaró rárakni... és ennek köszönhetően enyhén jobb az angolom mint pl osztálytársaimnak, szal... :D nem haszontalan ^^

Spirál <3 mondjuk animében fura, jónéhányszor májndfákk (először animét láttam) de szerencsére a manga jó sok kérdésre (ha csak kérdéssel is x'D) de válaszol... :) és amikor a sorsról beszélnek mindig könnyes lesz a szemem. evvan.

én vagyok az egyetlen aki nem látta a sailor moont? x'D

és h ne csak kényszeresen reagáljak :D : tudom hogy a neon genesis evangelion alapanime, de kevés az időm és túl sok befejezése van azt hiszem, de azért kezdjem el, ne? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 9:23 
Könyvmoly

Este megpróbálom akkor ott, nagyon szépen köszönöm :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 04 (szerda), 6:52 
Szárnybontogató

Hát, hogyha magyarul keresed, akkor a videoplayer-t tudom ajánlani, nem olyan jaj, de jó a minősége, de nézhető. szivi_edes20-nál fent van az első 10 rész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 21:34 
Könyvmoly

Én is azzal kezdtem de már nincs fent :( :( :( *szipp szipp* Ajj pedig nagyon rá vagyok indulva :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 21:31 
Zöldfülű

Mami, azt tudom, hogy Crunchyrollra elvileg hamarosan visszateszik a letörölt videókat, és ott az egész Kuroshitsuji fent volt ; ) <3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 20:54 
Könyvmoly

Kérhetek egy kis segítséget? :)

Felkeltette az érdeklődésem a Kuroshitsuji, de nem tudom, hol tudnám megnézni/letölteni. Valaki megszánna? O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 18:09 
Szárnybontogató

Amit én először láttam az a Sailor Moon volt, még icipici koromban, utána következett a Tsubasa kapitány (közben valahol ott lébecol a Dragon Ball, és valamilyen röplabdás sorozat, aminek nem emlékszek a címére), majd az Inuyasha, ez volt az a pont amikor elindultam lefele a lejtőn és lettem animefüggő. Eddig kétszer voltam vállalkozó szellemű és néztem meg animét angol felirattal (DN Angel és Vampire Knight Guilty utolsó pár része), inkább meg szoktam várni a magyar feliratot. :P
Mondjuk többnyire ahhoz is lusta vagyok, hogy keresgéljek ismertetők között, melyik tetszene, inkább ha belebotlok egybe, akkor azt megnézem/elkezdem nézni. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 22:37 
Fanficbúvár

Nálam az abszolút überelhetetlen anime az a Monster. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert az volt az első, amit láttam, de annál jobban semmi sem döbbentett meg. 74 rész, de fokozottan megéri. Remekmű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

grotka írta:
Jézusom, ennyit megnézni nekem egy élet is kevés lenne. Egyébként neten nézed őket vagy letöltöd, és milyen felirattal?
Mondhatjátok, hogy előitéletes vagyok, de van amiből nem bírok végignézni egynél több részt.:?
Legutóbb pl. Special A-t néztem, na az tetszett, nagyon aranyos volt, és sok jól eltalát karakter volt benne.
Ami meg a kedvencem az a Death Note és a Spirál, meg most az élre tör a Kuroshitsuji (Fekete komornyik). :x

Eredeti nyelven, angol felirattal nézem őket.

Az én szememben istengyalázzással egyenlő az angol szinkron, de mi magyarok is igen érdekes eredményeket szoktunk kihozni ez ügyben. :roll:

Egy anime japán nyelven a jól, és kész :wink:

Neten nem nézek animét, mert az igényeim túlmutatnak az 5x5 centis szar kép és hangminőségű valamiken :D

Plusz ennyi anime után már nincs olyan hogy kedvenc. Két kategóriára oszlik ez a sokminden. Van kedvelt anime, amit sokszor megnézel, meg van kevésbbé kedvelt. :)

És hogy egy élet kevés lenne hozzá... Ez azért költői túlzás. Én is összehoztam valahogy 4-5 év alatt XDDDDDDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 19:34 
Szárnybontogató

Jézusom, ennyit megnézni nekem egy élet is kevés lenne. Egyébként neten nézed őket vagy letöltöd, és milyen felirattal?
Mondhatjátok, hogy előitéletes vagyok, de van amiből nem bírok végignézni egynél több részt.:?
Legutóbb pl. Special A-t néztem, na az tetszett, nagyon aranyos volt, és sok jól eltalát karakter volt benne.
Ami meg a kedvencem az a Death Note és a Spirál, meg most az élre tör a Kuroshitsuji (Fekete komornyik). :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 18:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kenzie Prudence Banx írta:
Első részig? Jézusom, milyen banda vagytok Ti? Mindenki lehúzta az ízlését a slozin, hogy senki nem szereti? :( Nem baj, én kitartó vagyok, és kitartóan imádom ilyen utálkozó kereszttűzben is. :D :x :x

Nézd meg az aláírásomban a linket, hány sorozatot néztem már végig. Gondolom kellőképpen mutatja az elszántságom és a mániám.

Na ha már én sem tudok végignézni egy animét (ami eddig csak az Air, Gakuen Heaven sorozatokra volt teljesen igaz), akkor ott már gyanús valami :P

Nem azt mondom ezzel hogy szar az anime, mert rengeteg ember van akinek tetszik, és tény hogy a grafikája évekkel megelőzi a korát. Viszont nagyon-nagyon sokan képtelenek voltak 4-5 részen túljutni, és ez is mutat valamit.

Ha már könnyedebb, nyugisabb, lazább anime, akkor maradok a Natsume Yuujinchou-nál. :-D

Amúgy az én nézőpontom szerint 3-5 rész kell egy animéből megnézni, ahoz hogy teljesen jogosan el tudd dönteni tetszik-e neked, érdemes-e tovább nézned, vagy pápá, és keresel mást. Ha egy sorozat ennyivel nem fog meggyőzni, akkor soha.

Van kivétel, mert pl. Katekyo Hitman Reborn! sorozat, aféle baromkodásnak indult. Kellett 25 rész hozzá, míg kőkemény shounené alakult, és igazából csak ezután lett nagy a rajongótábora.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 6:45 
Szárnybontogató

Meglehetősen új anime, magyar felirattal videoplayer.hu -n szivi_edes20-nál megvan az első 10 rész. Szerintem nagyon jó! (a gantz-ot én nem olvasom :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 22:42 
Fanficbúvár

fekete komornyikról még nem is hallottam x'D én első résznél soha nem adok fel semmit, mert az nagyon előítéletes dolog, de másfél évet szünetetlettem a 4. rész után az airt x'D

egyébként nem tudja valaki mikor lesz gantz új feji? :-S persze hogy megint cliffhanger van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 21:52 
Zöldfülű

Első részig? Jézusom, milyen banda vagytok Ti? Mindenki lehúzta az ízlését a slozin, hogy senki nem szereti? :( Nem baj, én kitartó vagyok, és kitartóan imádom ilyen utálkozó kereszttűzben is. :D :x :x

Fekete komornyik? Az micsoda? :D (értsd: nem nézem :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 19:58 
Szárnybontogató

Az Air-hez: én az első részig bírtam :P Fekete komornyikot nézi valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 19:14 
Zöldfülű

Igen, EL opening. Lilium! :x Különben én is így vagyok, hogy régen láttam, azóta sem néztem újra. Nem volt lelki erőm, pedig szeretem. Nyuu oltári édes, ahogy mindent elront, semmit nem tud/ért, és nem tud mást mondani, csak hogy Nyuu. :x

Hm... majd próbálok időt szakítani a Fountainra, mindenképpen felírom magamnak, hogy el ne felejtsem, aztán meglátjuk. :-P
Különben meg a meghalásos jelenetről annyit; neked nem elég elképesztő, ahogy Sho és Kei (Yepp, végre valahára nem Gackt meg Hyde hanem Sho és Kei. Meddig tartott, míg megszoktam... *sóhaj*) kimennek a tengerpartra, ahova eltervezték a(z addigra halott) barátaikkal, hogy egyszer elmennek nappal, és a kocsiban ülve, együtt megvárják a gyilkos napfényt? Ennél szebb és meghatóbb haláljelenet nincs, lehetetlen, hogy létezzen ennél gyönyörűbb. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 19:01 
Fanficbúvár

huh, EL... nagyon régne láttam (és nem merem újra megnézni) kicsikét fájt a vége, annyira emlékszem, és hogy az openinget hetekig nem tudtam kiverni a fejemből x'D (főleg hogy klimt-kép-átdolgozások *.*) de ha jólemlékszem jó volt. :D

fountaint nézd meg ha tudod :D űber, halálközpontú mondjuk eléggé (vagy inkább örök élet?) és szerintem abban van a legelképesztőbb meghalásosjelneet a filmtörténetben. ott az katarzis kábé xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 18:37 
Zöldfülű

Nem tudom, lehet, hogy elfogult vagyok a DN filmekkel, de én akkor is imádom őket! :x Jó, persze, tényleg elég eltérő az animétől, meghát néhol tagadhatatlanul logikátlan, de akkor is isteni. :D

Ez a történet dolog nem rossz ötlet, majd szólj róla, ha kész lesz. 8->

A fountaint nem láttam, szóval nem nyilatkozhatok, de bármi is az, szerintem nem versenyezhet a Moon Childdal. Persze, emberfüggő a dolog, ez meg csak az én véleményem. :D

De ha már úgyis elkezdtünk beszélgetni, mit szólsz az Elfen Liedhez? (Úgy jön a képbe, hogy ugyanonnan töltöttem le anno, mint az Airt. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 18:12 
Fanficbúvár

hátttttö.... DNfilm... egyik osztálytársam látta és félóráig győzködtme hogy AZ ANIME JÓÓÓÓ, AZ ANIME JÓÓÓ, NÉÉÉÉZD MEG! x'D persze, kenicsi kisszivem a zisten, kábé katarzis a második film első fele miatta, de nem tudok elsiklani a rossz zene, fudzsivara tacuja (Light... a Raito nevet nem értemli meg), az iszonyat CGI meg a többi rossz színész, és persze a logikátlanságok iszonyat nagy kupaca mellett (szó szerint kell venni mikor azt mondom a fejemet vertem a falba. nem, nem, nem veszi elő egy köztéren, több milla ember között a füzetet és írja bele valakinek a nevét! nem mondja h kira-supporter... estébé. ) egyszerűen nem autentikus az egész :S mondjuk pár feles után korrekt B-filmes kikapcsolódás lehet, de sajnos nekem nagy scalódás :D (leszámítva bpersze erüt. ő. <3)
(ja meg a szinkronok... x'D)

á dehogy, Rem nem látta a végét :D egyszer úgyis megírom az ereeti történetet amiből Ryuk/Ohba elkészítette a tömegeknek a mi verziónkat :Á

jaaaa így már értem :D akkoriban már nem igazán figyeltem, kábé a harmadik rész óta csak azt akartam hogy vége legyen :/

legszebb? :D nálam az a fountain, de a moonchild nagyon nagyon előkelő helyen van a listán. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 16:59 
Zöldfülű

Ramenseto! :D Yepp, az jó volt! :) Amúgy nem, nem a babába került, azt csak irányítani tudta, mert az anyukája is tudta. És azért lett benne a madárban, mert mikor kiderült, hogy Misuzu meg fog halni, és hogy ő is meghal, ha vele marad, azt kívánta, bár újraélhetné a nyarat. És hoppá! Újraélte varjúként. :x

A DN filmes dolgot kikérem magamnak, igenis nagyonüberhiperkirályak a DN filmek. Ken'ichi Matsuyama (as. L) meg baromi jó színész! :x
Ohba mint Ryuk? Fura ötlet. /:) Akkor már inkább Rem! O:-)

A Moon Child meg vitathatatlanul a legszebb film, ami valaha készült. Ennél jobb filmet csinálni sem lehetne. :x :x :x :x :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 16:37 
Fanficbúvár

de nekem már az egész varjúdologgal bajom volt :S Yukito-t bírtam x'D olyan szépre rajzolták néha x'''D plusz még az elején a ramensetto! felkiáltás az haláli :D és akkor minek kellett átnyomni egy izébe? sőt, most akkor nem a babába pakolta magát? igazából nem is nagyon vágom mi van x'D

a DN 9,99/10. csak azért nem 10/10, mert olyan nincs x'D na mondjuk ha a filmet nem nézzük, mert azok szörnyűek, de a manga és az anime... :x ezt nem írhatta ember x'D szerintem ohba az ryuk álnéven :D

MC... *.* annyira gyönyörű *.* a vége... yuugure ni kimi tomita orenji no taiyou *dúdolgat*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 15:39 
Zöldfülű

zsofiy írta:
szerintem pont hogy semmi szomorú nincs benne x'D
és mikor a 13. (12+1.) részt megnyitottam és ááhhh full az ismétlése a középtájon lévő egyiknek meg amúgy is az egésznek... 8-)
a grafika viszont tényleg gyönyörű.
de izé, na, én amúy is elég válogatós ember vagyok :D a deathnoteot nálam úgysem lehet űberelni x'D
off: moon child <3 na Az szomorú sztem is :D

Nos, akkor csak úgy tök mellékesen mondom, hogy a 13. (12+1.) rész direkt ilyen összefoglalós cucc, ilyen Yukito újjászületik a holló/varjú (sosem tudtam eldönteni, melyik) testében, és újraéli a nyarat. :)
És igen, a Death Note überelhetetlen. :x
off: *egyetértően bólogat* Pont a minap néztem újra, és még mindig imádom. Ha anime lenne, akkor ez lenne az egyetlen, aminek lenne esélye a DN ellen. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 14:56 
Fanficbúvár

Kenzie Prudence Banx írta:
Hát nem tudom, én is láttam már az Airt (nem is egyszer) és személy szerint imádom. :x Lehet hogy csak én vagyok olyan, hogy mindenben a jót keresem, és igazából semmi jelentős nincs a történetben, de nekem valahogy olyan aranyosan megható volt. A történetet is szeretem, a grafikát is, a zene meg valami eszméletlen. Persze ez csak az én személyes véleményem, megértem azt is, ha neked nem tetszett, tényleg elég szomorú meg minden, lehet, hogy egyeseknek ez sok. :)
(És nem veszekedni akartam, ha esetleg annak tűnt, akkor sem, csak most keltem, és nem nagyon tudom megfogalmazni, amit akarok. :mrgreen:)

szerintem pont hogy semmi szomorú nincs benne x'D
és mikor a 13. (12+1.) részt megnyitottam és ááhhh full az ismétlése a középtájon lévő egyiknek meg amúgy is az egésznek... 8-)
a grafika viszont tényleg gyönyörű.
de izé, na, én amúy is elég válogatós ember vagyok :D a deathnoteot nálam úgysem lehet űberelni x'D
off: moon child <3 na Az szomorú sztem is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 14:47 
Zöldfülű

Yepp, úgy látszik, ez az anime tényleg csak nekem tetszik. Nem baj, én majd kitartóan imádom helyettetek is. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 14:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsofiy írta:
én egy hős vagyok.
nem, komolyan.
végignéztem az airt.
háttttöööö...

Tényleg hős vagy. Én 5 részt bírtam végignézni belőle, azt is csak azért mert addig tartott a grafika iránti lenyűgözésem.
Nem elég hogy nem szól semmiről (szó szerint hisz egy full üres városban játszódik), még az az 1-2 szereplő is agyamra ment amit láthattunk.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 14:15 
Zöldfülű

Hát nem tudom, én is láttam már az Airt (nem is egyszer) és személy szerint imádom. :x Lehet hogy csak én vagyok olyan, hogy mindenben a jót keresem, és igazából semmi jelentős nincs a történetben, de nekem valahogy olyan aranyosan megható volt. A történetet is szeretem, a grafikát is, a zene meg valami eszméletlen. Persze ez csak az én személyes véleményem, megértem azt is, ha neked nem tetszett, tényleg elég szomorú meg minden, lehet, hogy egyeseknek ez sok. :)
(És nem veszekedni akartam, ha esetleg annak tűnt, akkor sem, csak most keltem, és nem nagyon tudom megfogalmazni, amit akarok. :mrgreen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 01 (vasárnap), 13:34 
Fanficbúvár

én egy hős vagyok.
nem, komolyan.
végignéztem az airt.
háttttöööö...

nemtudom, futott már valaki bele? x'D értem én hogy nagyon jelentőségteljes és szomorú akart lenni, de kábé két mondat volt aminek szerintem értelme is volt az egészben :S (abból az egyik yukito felkiáltása az elején, a ramenre vonatkozóan.) nagyon akart valamit mondani, de nem igazán sikerült, azt meg végképp nem vágom miért voltak olyan jelenetek amiket 4x megnézettek velünk, és abszolúte semmi nem változott közben. mert ha még más megvilágításba helyezné a történetet vagy valami...
ehh... elpazaroltnak érzem ezt a pár órát amit rááldoztam x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 20:48 
Szárnybontogató

Nekem tetszett, már alapból a rajzolás magával ragadott sokszor, de valóban: az első jobb volt. A másodikban sok minden maradt befejezetlenül. Én elkezdtem mangában is, csak lassan fordítják magyarra, úgyhogy az kicsit le van maradva. Zerora én is kíváncsi lennék, és az ikertestvérére is spoiler az lettem volna.
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszett az egész! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 17:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
grotka írta:
Található a környéken Vampire Knight fanatikus is? :P

Hogyne :D Bár még a Guilty-t nem láttam :oops: de igyekszem pótolni...

Én láttam és ne örülök neki. Nem szeretem, hogy erőltették ezt a szenvedős-szerelemes-szerlemiháromszöges dolgot. Plusz a Guilty hihetetlen módon kiszámítható volt, egyszerűen képtelenség volt csavart találni a történetben, ami meglepetést okozott volna a nézőnek. Sokszor részekkel az események előtt már könnyedén megmondtad, hogy ez eg ez lesz majd.

Szóval az első magasan veri a második részt. Mondjuk attól még ugyanúgy megnézem, ha lesz harmadik is, de kizárólag Zero miatt. :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 16:42 
Szárnybontogató

Phoebe Halliwell írta:
grotka írta:

Én láttam, és csak ajánlani tudom! :-) Videoplayer-en megtalálod, öhm ha jól emlékszem lehbogi-nál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 15:15 
Fanficbúvár

grotka írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 20:09 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 22 (csütörtök), 21:24 
Fanficbúvár

Á, igen, Nishi-kun menőzése halálos volt XD nem tudom, Inaba valahogy irritál, ezért mondom azt, h ha valaki meghal (márpedig valószínű, h megfog), akkor inkább ő, mint a többiek... és Nishi/Kurono :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra