Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 27 (csütörtök), 9:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 28 (péntek), 6:46 
Fanfic-faló

Eve T. Snape írta:
Idézet:
Kedves Eve!

Nem a hátad mögött tárgyaltunk ki, hanem egy nyitott fórumon lettél megemlítve. És sajnálom, hogy megbántottunk - nekem nem állt szándékomban, és nyilván a többieknek sem.

Ami azonban a történetet illeti: NEM volt benne több hiba. Tudom, mert átnéztem. Már ha persze az általam bétázott verzió került a kezedbe.

Eta

"meggyanúsítottak azzal hogy felengedtem egy rossz történetet, mikor azt már előbb Larthen "lefoglalta" magának. Ennyi. És lusta voltam alakot áltani,. itt kapjátok meg. Úgyis annyi minden van itt, ez már nem számít.

OFF vége...

Naaa, Eve. Ez erős volt, akkor nem meggyanusítva lettél, hanem megkérdeztem,h nem te voltál-e, mert akkor csak te modiztál rajtam kívül. Utána kiderült,h. vhogy magától került fel, mert senki nem modizta le...
Akkor senki nem gyanúsított meg, téged. Ami azt illeti most sem...

Pusza

EDIT: Cirdan, én elolvastam XD.
Ész öjülök,h. végül lezáródott a vita :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 22:25 
Tollforgató

jan collie írta:
azért ez nem egészen így műxik. én is azt mondom, hogy 5-6 hiba egy 10 oldalas fejiben lópikula, azzal ne sz*rakodjunk.

én még annyit tennék hozzá a dolgokhoz:
anganior meg enahma: nagyon letámadtatok minket, mint két dúvad, hogy MICSODA, HOGY NEM ENGEDTÜK FEL?!?! ilyen volt a hangnem, csak megjegyzem. ezek után én speciel nem háborodok fel eve szintén támadó hangvételén.

de azt tartom, hogy ha így van, eve, akkor változtass a moderálási követelményeiden.

jan

Tudtommal az a feladatom, hogy kijavítsam a hibákat, arról soha nem volt szó, hogy mennyit "engedjek el". De ha van ilyen szabály, szólj!

Enahma: Elhiszem, viszont, mivel emberek vagyunk mindenki tévedhet! Én is elnézhettem, te is elnézhetted, ennyi. Nem is ez zavart annyira, hanem az, amit lejött az egészből, hogy 1. rossz admin vagyok, 2. Már csak azért is, mindentől függetlenül fel kellet volna engednem, csak azért, mert TE vagy a bétázója! És ez egy nagy baromság! Soha nem nézem, hogy ki bétázta, és az író nevét, meg a címén csak átsiklok azért, hogy ne valamit olyanba nyúljak, mi másé / nem tudnék tárgytalan lenni! Leszögezném, ez nem ellened szól, bárki írt volna így be, annak is úgyanagy válaszoltam volna!

Ennyi, Vége.
Jó éjt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 22:17 
jan collie írta:
anganior meg enahma: nagyon letámadtatok minket, mint két dúvad, hogy MICSODA, HOGY NEM ENGEDTÜK FEL?!?! ilyen volt a hangnem, csak megjegyzem. ezek után én speciel nem háborodok fel eve szintén támadó hangvételén.

Egyetértek Enahmával, én is bocsánatot kérek mindekitől, akit megbántottam, nem volt szándékos.
Én azért ebben a hangnemben írtam, mert egyrészt én is béta vagyok, ergo érint engem is, ha visszautasítás-szinten nem jó, amit csinálok; másrészt azért, mert Enahma elég nagy szívességet tesz nekünk, és ez a helyzet (eltekintve attól, hogy jogos vagy nem jogos stb) mindenképpen... kínos volt nekem.

Eve!
Annyit fűznék még hozzá, ha nem baj, (és semmiképp sem akarok senkit megbántani, most sem), hogy:
ha csak annyit mondasz, hogy a helyesírással van baj, és nézzük át, azzal így, hogy 2 béta is átnézte, magában nem tudunk mit kezdeni. Mert átnéztük. És bízunk Enahmában. És én ezt nem tartom korrupciónak vagy részrehajlásnak, csak bizalomnak egy olyan valaki felé, akiben van okunk bízni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 22:02 
Írópalánta

jan collie írta:

Nem gondoltam, hogy letámadtam volna bárkit is. Csak meglepődtem, aztán felháborodtam. Talán kicsit élesen tettem, nem tudom, de sehol nem volt bántó a hangnemem. Akit mégis megbántottam volna, attól bocsánatot kérek.

Eta

A világ, s benne mi magunk, Isten tapintható, kikristályosodott gondolata. S mi, mint gondolattal bíró gondolatok beszélünk, és ezáltal teremtünk, vagy elbeszélünk, és újrateremtünk. Mert minden beszéd teremtés és minden történetmondás újrateremtés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:57 
Fanfic-faló

Eve T. Snape írta:

És Lionela, ami a moderálási stílusamt illeti, ez csak rám tartozik, mindenki másképp csinálja, és ez így van jól!

azért ez nem egészen így műxik. én is azt mondom, hogy 5-6 hiba egy 10 oldalas fejiben lópikula, azzal ne sz*rakodjunk.

én még annyit tennék hozzá a dolgokhoz:

de azt tartom, hogy ha így van, eve, akkor változtass a moderálási követelményeiden.

jan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:56 
Fanficbúvár

ha a vita továbbra sem dölne el, indítványozom, egy független vizsgáló bizotság létrehozását, az ügy kivizsgálására!

ezek monumentális gondolataim manifesztációi voltak, melyeket mondtatokban realizáltam, amúgy nem kell komolyan venni, de jobb mintha veszekednétek... akárkinek is legyen igaza!

EDIT: engem már le sze sz*rnak errefelé...
EDIT2: mondom :D szal ha ezt nem olvassák... akkor vandálkodhatok >:)
EDIT3: ha ezt valaki olvassa majd jelzzen XD egyébként mára megúsztátok :-P majd máskor vandálkodok ^^

EDIT4:jócckakát mindenkinek!!! :-h

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Cirdan 2006 április 27 (csütörtök), 22:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:52 
Írópalánta

Eve T. Snape írta:

Enahma! Nem tudom, kinek a verziója került a kezembe, de láttam, amit láttam, megszámoltam, amit megszámoltam, és VOLT! Ezen kár veszekedni, főleg, hogy már nincs meg az a verzió, amit én láttam!

Megvan a verzió, és nincs benne hiba.
Eve, ne haragudj, nekem ez a foglalkozásom. Mármint a helyesírás (is).

Eta

A világ, s benne mi magunk, Isten tapintható, kikristályosodott gondolata. S mi, mint gondolattal bíró gondolatok beszélünk, és ezáltal teremtünk, vagy elbeszélünk, és újrateremtünk. Mert minden beszéd teremtés és minden történetmondás újrateremtés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:46 
Tollforgató

Idézet:
Kedves Eve!

Nem a hátad mögött tárgyaltunk ki, hanem egy nyitott fórumon lettél megemlítve. És sajnálom, hogy megbántottunk - nekem nem állt szándékomban, és nyilván a többieknek sem.

Ami azonban a történetet illeti: NEM volt benne több hiba. Tudom, mert átnéztem. Már ha persze az általam bétázott verzió került a kezedbe.

Eta

Enahma! Nem tudom, kinek a verziója került a kezembe, de láttam, amit láttam, megszámoltam, amit megszámoltam, és VOLT! Ezen kár veszekedni, főleg, hogy már nincs meg az a verzió, amit én láttam!

És Lionela, ami a moderálási stílusamt illeti, ez csak rám tartozik, mindenki másképp csinálja, és ez így van jól! A másik, ami a cáélzást illeti! lehet, hogy te nem emlékszel, de volt, mikor "meggyanúsítottak azzal hogy felengedtem egy rossz történetet, mikor azt már előbb Larthen "lefoglalta" magának. Ennyi. És lusta voltam alakot áltani,. itt kapjátok meg. Úgyis annyi minden van itt, ez már nem számít.

OFF vége...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:36 
enahma írta:
...Már ha persze az általam bétázott verzió került a kezedbe...

(ha ez nekem szólt, csak zárójelben: persze, azt használjuk)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eve T. Snape írta:
.....

Szerintem túlreagálod egy "kicsit" a dolgot.

Arról inkább nem szólok, hogy 10 word oldalban 5-6 hiba talása után már elutasítót írtál, mikor minden más(külalak, fogalmazás) jó volt. Ez te magánügyed, hogy hogy adminkodsz.(félig-meddig)

Tudtommal semmi sértőt nem mondtam. Legalábbis semmit nem szántam annak. Bocsánatot kérek, ha úgy érzed a lekedbe tiportam. Nem ált szédékomban...
Arról meg nem is bezsélve, hogy semmilyen veled kapcsolatos esetre nem céloztam a hozzászólásaimban.

Szerintem vegyél mély levegőt és gondold át mégegyzser.

Ha mérges vagy valamiért azt kérlek ne a fórumon töltsd ki. Pü-ben, e-mailen állok rendelkezésedre,de másokat ne zavarjunk ezzel....

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:32 
Írópalánta

Eve T. Snape írta:
Most, hogy így jól kibeszéltetek a hátam mögött, megvédem magamat, ha szabad!

(...)

Lionela ez neked is szól! Had mondjam el, hogy nagyot csaélódtam benned, mert tényismeretnélkül ítélkeztél, pedig egy 21 éves önállő felnőttnek, már lehetne több esze! És a megjegyzésedet is kikérem magamnak, mert azaz eset, amire a hozzászólásodban céloztál, az is hamis volt!!!

Gratulálok! Ügyesek voltatok... Elvonatkoztatok, és én nem a Merengőben csalódtam most, hanem az emberekben!

Kedves Eve!

Eta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:30 
Fanfic-faló

:|

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 21:22 
Tollforgató

Angainor írta:
Most Elanor elküldi még egyszer, köszi mindenkinek a "védelmet"! :)
Csak ég a képemről a bőr, hogy az ország legelismertebb bétája és írója a bétánk (no meg én :lol: ), és pont ilyenért küldik vissza...
Úgyhogy Eve Snape nevében is bocsánat Enahmától...

Most, hogy így jól kibeszéltetek a hátam mögött, megvédem magamat, ha szabad!

1. Nem szoktam megnézni a történet címét, nem pofára moderálok, 10 word oldal volt, és az "ottmarad"-on kívül volt még kb 5-6 hiba! Nem jegyzem meg, már pár órája is volt, szóval nem nem tudom felsorolni, hiába is kériek mailban! Én általában 4-5 hiba után küldöm vissza, mindig számolom, és WORD-ben nézem át!

2. Nem engedek át semmit, csak azért, mert egy híres író bétázza/Írja! Még ha maga az Úristen akkorsem, hiszen köztudott, hogy mindenki hibázik, ezért is egy indok volt, mikor megalakult az admingárda! Nem fogok senki miatt részrehajló lenni, és nem is értem, hogyan gondolhatjátok, hogy csak azért fogom, vagy más admin csak azért fogja átengedni a történetet, mert X fejezet fennt van, és Enahma bétázza! A korrupciót drágáim, ne itt keressétek!!

Arról már szót sem ejtek, milyenm becsületes aranyos dolog kitárgyalni mást a háta mögött!

Lionela ez neked is szól! Had mondjam el, hogy nagyot csaélódtam benned, mert tényismeretnélkül ítélkeztél, pedig egy 21 éves önállő felnőttnek, már lehetne több esze! És a megjegyzésedet is kikérem magamnak, mert azaz eset, amire a hozzászólásodban céloztál, az is hamis volt!!!

Gratulálok! Ügyesek voltatok... Elvonatkoztatok, és én nem a Merengőben csalódtam most, hanem az emberekben!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:43 
Zöldfülű

Én is köszönöm a gyors reakciókat, a védelmet meg pláne.
Természetesen lehet, hogy Eve mellényomta a gombot, nem akarunk most itt úgy feltűnni, mintha nekiugranánk három irányból. Csak megdöbbentünk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:40 
Sztorihajhász

Boldog szülinapot Sissy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:39 
Most Elanor elküldi még egyszer, köszi mindenkinek a "védelmet"! :)
Csak ég a képemről a bőr, hogy az ország legelismertebb bétája és írója a bétánk (no meg én :lol: ), és pont ilyenért küldik vissza...
Úgyhogy Eve Snape nevében is bocsánat Enahmától...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:12 
Ó-nagy-admin "backstage"

enahma írta:
Lionela írta:
Most miért?
CSak mert megjegyeztem, hogy te tuti a védelmedbe veszed?
Szerintem miután leírtad a helyesírásos dolgot nincs olyan admin amelyik ne engedélyezné...

Mert nem engedték föl...
de már megnyugodtam :D
E.

Volt már olyan hogy én is véletlen töröltem valki cuccát, ugyanis azt hittem egy másikat nyitottam meg...

Edit: Amúgy átment végre a mail, vagy még mindig utál engem?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:04 
Írópalánta

Lionela írta:
Most miért?
Szerintem miután leírtad a helyesírásos dolgot nincs olyan admin amelyik ne engedélyezné...

Mert nem engedték föl...
de már megnyugodtam :D
E.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

enahma írta:
Lionela írta:
Ha még itt van enahma küldd el mégegyzser a sztorit. Szerintem nem lesz vele még egyszer gond..... :lol:

ITT VAN! ÉS DÜHÖNG!
*dühöng*
:evil:
Eta, alias enahma

Most miért?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 19:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

enahma írta:
Komolyan? HELYESÍRÁSRA hivatkozva???
Átnéztem, és az egyetlen kérdéses szó benne az "ottmarad". Egyébként 3 helyesírásellenőrzővel futottam most át, és az az 1 (egy) helyesírási probléma van benne.
Nem értem, mi lehetett a baj.
Eta

Eve néha... Hm... inkább nem mondom ki hangosan.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 18:56 
Írópalánta

Lionela írta:
Ha még itt van enahma küldd el mégegyzser a sztorit. Szerintem nem lesz vele még egyszer gond..... :lol:

ITT VAN! ÉS DÜHÖNG!
*dühöng*
:evil:
Eta, alias enahma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 18:55 
Írópalánta

Angainor írta:
Na most nem azért mondom (mégha ez ciki is így az előző hozzászólás után), de a Merengő (evesnape@citromail.hu) épp az imént küldte vissza a sztorit, a helyesírásra hivatkozva!!!! :?: :?: :?:
Eleve nem tudok mit kezdeni ezzel, de azt gondolom, ha más nem, Enahma neve magáért beszél, nem??
(Mindenesetre a formázott verzió elveszett. És némi bizalom is a Merengővel szemben...)
:?: :?: :?:

Komolyan? HELYESÍRÁSRA hivatkozva???
Átnéztem, és az egyetlen kérdéses szó benne az "ottmarad". Egyébként 3 helyesírásellenőrzővel futottam most át, és az az 1 (egy) helyesírási probléma van benne.
Nem értem, mi lehetett a baj.
Eta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 18:54 
Ó-nagy-admin "backstage"

Angainor írta:
enahma írta:

Ez azért is mehetne, mert a fentnevezett sztorit én bétázom... :D

Eta

Na most nem azért mondom (mégha ez ciki is így az előző hozzászólás után), de a Merengő (evesnape@citromail.hu) épp az imént küldte vissza a sztorit, a helyesírásra hivatkozva!!!! :?: :?: :?:
Eleve nem tudok mit kezdeni ezzel, de azt gondolom, ha más nem, Enahma neve magáért beszél, nem??
(Mindenesetre a formázott verzió elveszett. És némi bizalom is a Merengővel szemben...)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 18:47 
enahma írta:

Eta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 18:36 
Írópalánta

Lionela írta:
Angainor írta:
Kedves Adminok!
Lenne egy javaslatom - de az elején kezdem :)
......

Tőlem mindegy. DE ebben Kristie a döntő. Úgy is csak ő tudja megcsinálni.

Eta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 17:43 
Fanfic-faló

Jelentem hazaértem, vagyok...

Előre jelzem,h. lehet pár napig nem tudok majd gépközelben lenni :S mert a térdem hal megfele XD *miért nem tudok én rendesen írni XD* és lehet,h. ágyhoz leszek kötve... majd kiderül :)

Listás dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni :) ...

Lio: NYUSZ egyre jobban tetszik az avid :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 17:39 
Ó-nagy-admin "backstage"

Angainor írta:
Kedves Adminok!
......

Tőlem mindegy. DE ebben Kristie a döntő. Úgy is csak ő tudja megcsinálni.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 17:30 
Kedves Adminok!
Én Elanornak (Harry Potter és a Hősök Krónikája) vagyok a bétája. Kéthetente frissítjük a sztorit - ezeken a napokon viszont, akármennyi idő is telik el a feltöltés a felengedés között, legalább 4-5 "kritika" érkezik, csak azért, hogy hamarabb elolvashassák az új fejezetet (ilyenek, mint "grt" vagy "olvasom" és "én is"). Már próbáltuk ezt megakadályozni, de úgy tűnik, nem lehet.

Szóval: nem lehetne Elanort a listás írók közé helyezni?
A Hősök Krónikája úgyis benn van a 8 kiemelt között, szóval az emberek is szeretik, valamint valóban megbízható író (úgy értem, SOHA nem fog olyan fejezetet feltenni, amit ne engednétek át úgyis). (Személyes véleményem a megbízhatón kívül az, hogy még nagyon jó is :-D de ez nem ide tartozik :) )
Szóval semmi nem változna, csak egy valami: a jövőben nagyjából 40-el kevesebb kamu kritikánk lenne.

Mit gondoltok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:35 
Szárnybontogató

Boldog szülinapot Sissy!!! :-D :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:34 
Szárnybontogató

Lionela írta:
hozsp írta:
Húhú... Találó az avid, Lio! Ma is harapsz! :D És a canis lupusod és a panthera oncad is nagyon bejön! :lol:

Kérdés inkább az, mikor nem harapok én? :lol: :lol: :lol:

Az álírás az meg a legnagyobb múzsám. Ha nem tudok írni egyszerűen csak nézegetem pár percig és voálá, már megy is a dolog.

Jó neked... nekem is kéne ilyen kép... Még keresem. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:30 
Tollforgató

Sissy írta:
Ezennel hivatalosan is 14 ÉVES LETTEM!*nagyon büszke*
Boldog szülinapot!! =D> <:-P :-*
(Idősebb vagyok nálad egy hónappal :-P :-P :D :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

*elővesz egy órási lapot és vigyorogva felemeli.*

A lapon csupáncsak két szó áll: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

*vigyorogva lengetni kezdi, majd hozzárajol egy nyuikát is és úgy lengeti tovább*

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:26 
Írópalánta

Thunder írta:
Boldog szülinapot :)

Köszi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:07 
Fanficbúvár

jaja *csatlakozik* BOLOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

:o) <:-P =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 16:02 
Sztorihajhász

Boldog szülinapot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 15:49 
Írópalánta

jan wuz here írta:

hey sisco, hali! ma van a szülinapod? BÓÓÓÓDOG SZÜÜLLINAPOOOOOT!!! *gajdol, hamis*
amúgy tod, mi van? a neved, sissy, azt jelenti angolul, hogy: nőies, feminim, meleg-gyanús fiú :D :D :D csak hogy ne csak nekem legyen hülye, kétértelmű nevem az adminok között :))

Köszke!!!! :-D Ezennel hivatalosan is 14 ÉVES LETTEM!*nagyon büszke*

Kössz a felvilágosítást:D Akkor ezt jelzem anyámnak aki ugyanis Erzsébet aminek a német megfelelője Sissy. Egyébként a nőies jelző nagyon is illik rám, mármint alakraXD

Meleg-gyanús fiú: a suliban KÉT pasit is úgy becéznek h Sissy:D nah erre mit mondassz? 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 14:47 
Sissy írta:
Hú de régen jártam én errefele... *megtapogatja az ismerős falakat, rácsodálkozik az új dolgokra*

Ezer bocs h most egy ideig se hírem se hamvan nem volt. Mostanában egyre kevesebbszer jutok géphez ha meg ide is jutok valahogy már kész hulla vok :roll: Plusz mostanában inkább a rajz "karrierem" építgettem. De most itt vok és szülinapom tiszteletére kitisztítottam a listát 8) Pussz mindenkinek :wink:

hey sisco, hali! ma van a szülinapod? BÓÓÓÓDOG SZÜÜLLINAPOOOOOT!!! *gajdol, hamis*
amúgy tod, mi van? a neved, sissy, azt jelenti angolul, hogy: nőies, feminim, meleg-gyanús fiú :D :D :D csak hogy ne csak nekem legyen hülye, kétértelmű nevem az adminok között :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 14:36 
Írópalánta

Hú de régen jártam én errefele... *megtapogatja az ismerős falakat, rácsodálkozik az új dolgokra*

Ezer bocs h most egy ideig se hírem se hamvan nem volt. Mostanában egyre kevesebbszer jutok géphez ha meg ide is jutok valahogy már kész hulla vok :roll: Plusz mostanában inkább a rajz "karrierem" építgettem. De most itt vok és szülinapom tiszteletére kitisztítottam a listát 8) Pussz mindenkinek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 12:44 
Fanfic-faló

Lista kilőve, és mára én is. A romantika indexem az egekben, és sztem ha még egy D/H-t le kéne modiznom akkor meghalna a maradék agysejtem is XD, de az még kell nekem legalább holnap délig :P :)

Net közelben leszek még ma, de ha lehet kicsit kihúznám magam a mai munka alól. Mert hulla vagyok, minden tekintetben Xd fizikai, szellemi, lelki stb... :)

Pusza, és NYUSZ

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 11:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

hozsp írta:
Húhú... Találó az avid, Lio! Ma is harapsz! :D És a canis lupusod és a panthera oncad is nagyon bejön! :lol:

Kérdés inkább az, mikor nem harapok én? :lol: :lol: :lol:

Az álírás az meg a legnagyobb múzsám. Ha nem tudok írni egyszerűen csak nézegetem pár percig és voálá, már megy is a dolog.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 27 (csütörtök), 7:53 
Fanfic-faló

Kinyírtam a listát, maradt bent egy Slash, ahhoz nem nyúlok.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 17:20 
Fanfic-faló

Lio, kiírtam magamat hírbe :) MEg,h. nem kell új admin, jah és képzeld... *megyírja a rejtett topicba * usgyi olvasni :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 17:07 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Egyébként MI van itt?

Akciós az admináválás, vagy mi ez a tömeg?

Azt hiszem Kristie világosan megmondta, hogy egynelőre NEM KELL új admin.

Most tudom, hogy én vagyok gonosz, meg minden, de azért gondolkodjunk. Lassan több admin lesz így mint író.

Témábavágóan vár rátok valami a program topicban... (lassan át kellene nevezni :-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 16:32 
Fanfic-faló

Lionela írta:
Egyébként MI van itt?

Most tudom, hogy én vagyok gonosz, meg minden, de azért gondolkodjunk. Lassan több admin lesz így mint író.

Témábavágóan vár rátok valami a program topicban... (lassan át kellene nevezni :-) )

Hát ha nem kell nem kell. :D Nem azért... Cska mostanában úgy tűnik eléggé el avgytok havazva. :) Ezért gondoltam, h esetleg kell ideiglenes segítség vagy ilyesmi. De ha bírjátok a sztoritömkeleget, akkor mindegy. :) Bocs a zavarásért! További jó adminkodást! Bye: Ananke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 16:25 
Tollforgató

Lionela írta:

Tudom, hogy Kristie mondta... :cry: :cry: csak gondoltam, ha már Ananke jelentkezett, akkor én is... :D hogyha egyszer mégis kéne majd új admin, akkorra... :-P :D
Mondjuk az igaz, hogy most mindenki adminkodni akar... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 10:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Egyébként MI van itt?

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 26 (szerda), 10:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

jan collie írta:
Larten_H írta:
Ma próbaérettségimre magolok, szal nem tok modizni. Jah és vhogy lehet közölni az embörckékkel,h. admin vok? XD mert ma kaptam kb 5 levelet,h. miért nem admin nézte át a történetét Xd hanem én =))

Még estefelé felnézek :D

larten, írd ki hírbe. sztem aki admin lesz, annak mindig ennek kéne lennie az első feladatnak. csak aztán mindig elsiklunk vhogy felette :D írd ki hírbe, sztem kristie sem ellenezné, sőt.

Aha. Szerintem már volt róla szó, hogy írd ki hírbe! (meg azt is hogy több jelentkezőt egyenlőre NEM várunk :lol: )

Most már lecsengett a szavazás, úgyhogy nem fog zavarni senkit. :P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 25 (kedd), 21:50 
Sztorihajhász

Ananke írta:
:D Ja és tényleg, sok sikert hozzá! (Így előre is:D)

Köszi :) (a többiek nevében is ;))

Na, jóéjt, összeírtam az összes (?) évszámot... ennyi elég is mára, sőt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 25 (kedd), 21:49 
Fanfic-faló

Larten_H írta:
Ma próbaérettségimre magolok, szal nem tok modizni. Jah és vhogy lehet közölni az embörckékkel,h. admin vok? XD mert ma kaptam kb 5 levelet,h. miért nem admin nézte át a történetét Xd hanem én =))

Még estefelé felnézek :D

larten, írd ki hírbe. sztem aki admin lesz, annak mindig ennek kéne lennie az első feladatnak. csak aztán mindig elsiklunk vhogy felette :D írd ki hírbe, sztem kristie sem ellenezné, sőt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 25 (kedd), 21:41 
Fanfic-faló

Thunder írta:
Ananke írta:
... Thunder a jövő adminja érettségizik ...

*röhög*

És visszaborul a törire...

*sír*

:D Ja és tényleg, sok sikert hozzá! (Így előre is:D)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra