Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 06 (csütörtök), 0:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 21:28 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Mert honnan veszed, hogy egy emlék megmutatásáról volt szó...? *titokzatosan mosolyog*

ÓH. Lily az idióta. Túl sokat írt és még kérdezni sem tud. Szerencsétlen ukumét félrevezette. :((

Korrigálom magamat...

Mert honnan veszed, hogy egy DARAB emlék megmutatásáról volt szó...?

Szóóóval, Siriust és Dracót nem lehet egy lapon említeni.

Sirius másnak okoz szenvedést...

... míg Dracónak szintén más okoz szenvedést.

Ááá, még a végén mindent lelövök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 21:16 
Betűmániákus

A tizedik kódex-et holnapra hagyom. Holnapra is kell gondolkodnivaló. Egy napra három fejtörő bőven elég, ha így folytatom, lék lesz a koponyámon. :lol:
Honnan veszem hogy emlék? Hát... egyrészt a megfogalmazásból. Például, Harry számonkéri, hogy az apja miért nem mutatta ezt meg neki eddig. Ebből én emlék megnézésére következtetnék. Vagy merengőben, vagy legilimenciával, mert erre utalt, hogy sejtésem szerint egymással szemben ültek. Ezt abból szűröm le, hogy: "Piton megigazította maga körül talárját" Ezt általában ilyen esetekben szokta.

Aztán, mivel Draco már nem most állt át, és egy olyan dologról szerzett most tudomást Harry, amit még a testvérének sem mondtak el, így ebből is arra következtetek, hogy egy múltbeli eseményt, emléket látott Harry valamiképpen. *tőből lerágja a karját kíváncsiságában, és idegességében, hogy vajon jól tippel-e*

*dörzsölgeti a tenyerét, és felcsillan a szeme* Örülök neki, hogy most Dracóról lesz szó, mert már az eleje óta fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon hogyan, miképp is került oda a jókhoz, meg Perselushoz, és hasonlók.
Szóval most nagyon izgatott vagyok. Teljesen felpörögtem. Nem is tudom, hogyan fogok tudni elaludni. *mint a kisgyerek a Karácsony előtti napon*
Amúgy... akkor most ebben a Draco-dologban Sirius lesz a rossz? Vagy csak kicsit negatív szereplő lesz? (Mármint hogy a jelenleginél negatívabb? Mert nekem most az, mivel gonosz Harryvel, de ebbe most nem megyek bele)
De mivel Harry gondolatai közt az szerepelt, hogy tudja, hogy Piton nem akarta Sirius ellen fordítani amikor megmutatta azt, amire kíváncsi volt, és te meg azt mondod, hogy most mindenki sajnálni fogja Dracót, szóval... ezekből én azt a következtetést vontam le *talán helyesen, talán helytelenül*, hogy Sirius csinált valamit, ami Malfoynak rossz volt... és talán ezért van most ott, ahol... vagy... *az asztalra borul* nem tudom... ezen még töröm a fejem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 20:30 
Betűmániákus

Jaj értem. Fennakadtál az SB-n, és a másikkal nem is foglalkoztál, értem én. :)) :)) Kíváncsi vagyok, vet még erre valakit a szél, vagy sem. Nem sok emberkét látok megnyilvánulni errefelé.

Amúgy félreérthető azért amit megosztottam veletek. :D Mert honnan veszed, hogy egy emlék megmutatásáról volt szó...? *titokzatosan mosolyog*
Siriusra valóban jók azok a jelzők, ahogyan fogalmaztál. XD

Malfoyt kivételesen mindenki sajnálni fogja, elég szomorú lesz az a dolog. A következő pár fejezet szinte Dracóról fog szólni, miért is nem önmaga, stb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 19:59 
Betűmániákus

Egyelőre ennyire futotta tőlem. Most még ott vagyok lefagyva, hogy mi a frászt csinált ez az ütődött, idióta, eszetlen, tökkelütött, félnótás, marha, ökör, vak Sirius. Pörög az agyam, hogy mit tehetett Dracóékkal.
De mondjuk ez hozzátesz még egy lapáttal az eddigi véleményemhez, szóval én kedvelem Malfoyt. Meg már most sajnálom. Bármi is történt, komoly dolog lehet, legalábbis a reakciókból én erre következtetek.
És mit jelent az, hogy Draco mostanában nem önmaga???? *kezd kétségbeesni*
Rosszat sejtek. Dracóval kapcsolatban már egy ideje rossz érzésem van. Csak még azt nem tudom, hogy pontosan miért... De nagyon töröm a fejem *már annyira gondolkodik, hogy az szinte ártalmas*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 19:35 
Betűmániákus

Csak ÁÁÁ? XD

Azt hitem, hogy pont neked lesz igen sok hozzáfűznivalód az új történettel szemben. Itt kocogtatom a fogamat miatta. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 19:24 
Betűmániákus

ÁÁÁÁÁÁáááááá!!!!!!!!! Kellett nekem elolvasni!!!!!!! *asztallapba fejét verő smiley* Most itt fogok agybajt kapni, mire fent lesz az egész! :-O
Örök hála értük, de most idebetonozom magamat, és hibernált állapotban fogom várni a frisseket, az tuti. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 16:49 
Betűmániákus

No, nehogy azt higgyétek, amikor ellógom a suliból - a héten kétszer - unatkozom. :D Nagy munkában vagyok, hogy nem sokára legyen mit olvasnotok.

Nos, aki nem akarja tudni, mi történik a Salvador Benevolus 23. fejezetében, illetve A tizedik kódex első fejezetében, az ne olvasson tovább.

Salvador Benevolus 23.

- Harry? – nógatta Piton.

Harry viszont nem szólalt meg, csak bámult maga elé, egyszerűen nem bírta megemészteni azt, amit látott. Minden lehetőség eszébe jutott arról, vajon Draco miért tért át az ő oldalukra, de ez… már tényleg túl sok volt. Tudta, hogy Pitonnak nem az a célja, hogy Siriust ellene fordítsa, amikor megmutatta azt, amire régóta kíváncsi volt, mégis kiborította kissé. Ő kérte, ő akarta, ezért nem hibáztathatja. Ugyanez az eset Dracóval is: Piton a bizalom miatt halogatta ennyire a dolgot.

- Jól vagyok… - mondta sokkal később, aztán szomorúan felnézett apjára. – Csak… másra számítottam mindkét esetben… és ez kissé… - elhallgatott és nyelt egyet, amikor eszébe jutott a jelenet. – Tudod, sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt mondom – komolyan felnézett az apjára -, hogy Draco ennyire bátor lehet. Nem értem, miért halogattad ennyire, hogy ezt nekem megmutasd!

Piton megigazította maga körül talárját, csak aztán válaszolt.

- Nem volt nehéz rájönnöm arra, hogy nem kedveled Dracót. Amikor kiderült számomra, hogy ő - ahol eddig éltél - nagyon is részt vett az eseményekben minden negatív értelemben, nem akartam megmutatni neked. Láttam, hogy fokozatosan próbálsz vele jó kapcsolatot kiépíteni, nem szándékoztam ezt a törékeny barátságot tönkretenni. – Sóhajtott egyet. – Henry nem vett részt az eseményekben, így számára sosem lett elmondva, mi is történt ott pontosan. Ha most egy szót is szólsz neki arról, hogy láttad, mi történt, akkor minden bizalmát elveszted, mint ahogy enyémet is. Megesküdtem neki, hogy soha nem árulom el neked az igazságot.

Harry kissé dühösen vetette oda:

- Ezt az egészet csak ezért nem mondtad el nekem? Azért, mert elvileg Henry sem tudja?! – a végén már szinte üvöltött. Amikor rájött, hogy ezt fél méterre teszi apja arcától, halkabbra fogta. – Igen, kicsit kiborultam tőle, de nem fogok máshogy viselkedni vele! Nem fogok kérdezősködni az egészről, meg a családjáról sem! Azt hittem, azért ennél okosabbnak ismersz!

Piton szája széle mosolyra húzódott. – Így igaz.

- Hát akkor?! – dühöngött tovább Harry.

- Esküt kötött velem – jött a tömör válasz.

Harry hirtelen elsápadt, és kihagyott a szíve egy dobbanást.

- Ugye, nem a Megszeghetetlent…?

A bájitalmester igen csúnyán nézett rá.

- Azt hittem, azért ennél okosabbnak ismersz – gúnyolódott. Harry erre vágott egy fintort, aztán morcosan apjához vágta a párnát, aki ügyesen elkapta és egy vigyorral letette maga mellé. – Tudod, sokféle eskü létezik, amiről majd ha aurorként tanulsz tovább, akkor fogsz megismerni. Draco ragaszkodott hozzá, hogy kössek vele egy enyhébb esküt, ami ugyan nem halálos, de azzá válhat. Azért nem mondtam eddig el neked, mert csupán most sikerült hatástalanítanom az átkot, hogy ne történjen baj. Eltartott egy ideig, de végül megoldottam.

Harry csak bámult maga elé, és alig bírta kipréselni magából a szavakat.

- Köszönöm, hogy ennyire igyekeztél – mondta halkan. – Így is rengeteg dolgod van, csodálkozom, hogy erre is volt időd.

- Hogy a fiamra ne legyen időm? – kérdezett rá Piton gunyorosan. – Remélem, nem gondolod komolyan.

Harry megerősítésként megrázta a fejét, hogy nem. – Összepakolom a holmimat, hiszen nem sokára indulunk.

Mindketten felkeltek az ágyról, és amikor Harry a szekrény felé indult, apja megragadta a karját.

- Biztos nem kérsz egy Nyugtató főzetet?

- Nem, köszönöm… megleszek. - Piton még mindig komolyan nézte őt. – Esküszöm, szólni fogok! Óh… - jött rá hirtelen valamire. Az emlékek megkapásakor teljesen elfeledkezett a dologról, pedig eredetileg azért akart olyan gyorsan beszélni Pitonnal.

- Mi az, Harry?

- Eredetileg amikor megkerestelek mást akartam mondani – vallotta be bánatosan, mire Piton kérdőn nézett rá. – Draco… Dracóról akartam beszélni veled. Én nem is tudom, hogy mondjam, mostanában… nem önmaga.

A tizedik kódex 1. fejezet

Perselus egyáltalán nem volt most lelkes, mint ahogy régen szokott a kvidicsmeccseknél. Sőt, ezúttal úgy vélte, hoz magával olvasnivalót is, és csak akkor néz oda, ha valami roppant érdekes történik. Kíváncsi volt rá, hogy ez az idény hogy alakul, mikor ilyen erős csapat állt össze a Mardekárból.

Ettől függetlenül fáradtan ült le az emelvény leghátsó sorába, hiszen a tanári kar lelkes része úgyis előre ül. Albus és Minerva is nagyon szerették nézni a meccset, ennek örömére az igazgató megint egyik förtelmes színű talárját öltötte magára. Néha késztetést érzett rá, hogy felvilágosítsa barátját, hogy olyan színek, mint például a rózsaszín és a citromsárga nem a legelőnyösebbek közé tartozik.

Amikor megszólalt a síp, mindkét csapat a levegőbe emelkedett, pont amikor Perselus felütötte a könyvét.

Már nagyon unta, hogy az ideiglenes Minisztériumba járt két hónapja minden kora reggel, papírügyeket intézni, amit Voldemort uralma alatt igen gyanús lett volna. Ezért is volt ismét fáradt, mert a Szent Mungóval is sok megbeszélnie valója akadt, szerződésírások saját bájitalok használatát illetően, amit jelentősen meg is fizettek neki.

Nem volt olyan nap, amikor nem futott össze egy ismerőssel a régi Brit Bájitaltan Szövetségből, csak hogy visszautasítson minden csábító munkát, amit számára felajánlottak külföldön. Tulajdonképpen még magát is meglepte, hogy többet nem kell úgy alakítania az életét, mint ahogy az elmúlt hosszú években.

Idő kellett, hogy elrendezze az életét, és nem szerepelt köztük olyan, amiben otthagyta volna a Roxfortot. Lelkiismeretesen végezte a munkáját, nem akarta, hogy olyan ember kezére kerüljön a Mardekár ház vezetése, aki egyáltalán nem hozzáértő. Igaz, már majdnem két hónapja, hogy Voldemort meghalt, de sok diáknak még mindig rendezetlen az élete, szüleik börtönbe kerültek.

Mindezek mellett nem kellett többet megtéveszteni személyeket, nem kellett tettetett gyűlöletét másokra zúdítania, és hazudnia mások érdekében. Amikor újra visszatért a következő tanévre, akkor jött rá, hogy ezen tények legtöbbjén nem tud változtatni, mert ő már ilyen emberré változott. Egy olyanná, akire bőven illet a kegyetlen halálfaló cím, még ha nem is követte el mindazokat a bűntényeket, amiket Voldemort követői. Túlságosan is későn jött rá, hogy a hosszú évek alatt rendkívül megkeményedett, akinek esélye sincs egy olyan életre, mint mindenki másnak, akinek van családja.

Különben is, ki viselné el őt egyáltalán? Amikor esély lett volna rá, hogy keresztfia több időt töltsön vele, akkor Lucius pártfordulása végül olyan jól sikeredett, hogy Draco örömmel ment vissza családjához, ő pedig teljesen egyedül maradt, hiába, hogy a Piton kúrián mindig pezsgett az élet. Bár be kellett vallania magának, a fiút teljesen máshogy nevelték, és legtöbbször idegesítette a fennhéjázó, pazarló viselkedése.

De viszont addig sem volt egyedül.

Így hát a nyári szünetnek hamar vége lett, Draco visszakerült a vádak alól felmentett apjához, ő pedig visszatért Roxfortba, hogy felkészüljön az újabb tanévre, ami azért közel sem volt annyira unalmas, mint gondolta. A diákok többségét teljesen megváltoztatta a nyár elején történt támadás, amiben Voldemort végleg elpusztult.

Az igazgató figyelmeztette rá még év elején, hogy mint házvezető nagyon figyeljen oda a diákjaira, hiszen a legtöbbjük apja halálfaló volt, akik nem menekülhettek a börtön elől. Úgy vélte, mindent meg tudott oldani, a legrosszabb helyzetben lévő diákjait is végül mosolyogni látta, mert a Családsegítő Szolgálat által talált szülők beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Viszont elborzadva figyelte a többi házvezetője munkáját, hiszen a diákok többsége ott volt a támadás során, és traumát szenvedett, még ha szüleik nem is voltak halálfalók. Nem volt olyan tanári gyűlés, amikor ne közölte volna kollégáival, hogy kikre kéne odafigyelnie.

A hetedévesek között történtek a legnagyobb változások, mert ők már kevésbé tudták feldolgozni a történteket, társuk elvesztését. Furcsa módon, az alsóbb évesek meglepően jobban viselték a dolgot.

Önkénytelenül is felnézett újra a könyvből, hogy szemügyre vegye a James-féle hasonmást.

Perselusnak az összes hatodévesre kiterjedt a figyelme, mert az ígéretes diákok mind jelentkeztek a R.A.V.A.Sz. felkészítő osztályába, köztük a griffendélesek többsége is. Néha elgondolkodott azon, hogy Minerva nem eléggé látja át a helyzetet, mint ahogy azt kéne, hiszen a legszembetűnőbb változás Potteren volt észrevehető. Most, hogy nem kell Voldemort miatt azt a látszatot keltenie, hogy velejéig utálja Harry Pottert, rájött, hogy kezd valami olyasmit érezni, amitől még maga is rosszul lett: aggodalmat.

Minden év augusztusában szokás volt, hogy mind a hét évfolyamról diákok látogathatták meg a Minisztériumot, hogy megismerjék leendő munkahelyüket, és a foglalkozásokat. Amilyen ártatlan esemény volt, annyira fordult szörnyűséges rémálomba. A Sötét Nagyúr összeszedte embereit, rátámadt az épületre, hogy minden elsöprő vérengzést folytasson. Voldemort Pottert abban a teremben találta, ahol a titokzatos függöny volt, a kimerítő párbaj végén pedig sikerült a fiúnak belöknie a gonoszt, majd darabokra törte azt.

Az épület addigra teljesen leomlott a sötét varázslatok által okozott robbanásoktól, és még éppen sikerült szinte mindenkit kimenekíteni. Lehet, sokkal több halottat követelt volna a támadás, ha épp akkor Perselus bátyja, Gaius auror főparancsnok nem tartózkodott volna a közelben, amikor megkezdődtek a támadások. Perselust mindig elképesztette Gaius munkája, de ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy mennyire talpraesett is tud lenni egy Piton: jól szervezetten sikerült lebonyolítani a mentést, miközben Caramel az egészet szabotálta hozzá nem értésével.

Pottert éppen eltalálta egy kvaff, mire Perselus összerázkódott, és megrázta a fejét.

Jó megfigyelő volt a fiú szétszórtsága, és dühítette, hogy Albus és Minerva sem törődik a varázslóvilág megmentőjével, aki maga próbálja megemészteni a történteket, és hogy ez már lassan a tanulmányain is meglátszódik.

Nyílván egy olyan tantárgynál, ami eleve rosszul megy neki, pláne feltűnő: nem volt olyan óra, amikor a terem nem végezte volna romokban a bájitaltan végére, ő pedig nem ordított volna fél órát Potterrel, miért volt olyan ügyetlen. És a fiút nem érdekelte: visszaszólt ugyan, de közel sem volt meg a dac, ami régen – mint akit már a jövője sem érdekel.

Mert amikor a gyűlölet látszatát kellett fenntartania a fiúval szemben, egyedül az szórakoztatta, milyen jól visszavág. Viszont ez mostanra egy „igen uram”, „nem uram”-ra csökkent. Szótlanul tűrte, hogy Perselus szinte a földbe döngölte ordításával, és még a sértések sem tették meg a kellő hatásukat Jamesről, pedig abban Perselus mesteri volt – még ha sosem gondolta komolyan a vádakat, és az utóbbi hónapban csökkenteni próbálta a sértéseket.

Hiszen már az első nap szembetűnő volt a különbség közte és apja közt: Harry Potter egyáltalán nem volt felelőtlen felfuvalkodott pojáca, mint apja. Igaz, mutatott némi hasonlóságot kihágások sűrűségében.

Aki nagyon jártas a legilimenciában, elkap olyan dolgokat az évek során, amit a fiú szemmel láthatólag próbál titkolni. De Perselus dühösen jött rá, hogy csak felszínes emlékeket kapott, a fiúnak nagyon nagy tehetsége volt az okklumenciához, csak éppen ő sem tudott róla. Így amikor a félretett emlékekbe vette a bátorságot és megnézte őket, Perselus nem látott a dühtől és kidobta őt. Pedig szerencsétlen fiút meg akarta kímélni a kellemetlen emlékektől, milyen apja volt – igaz, számára is ez volt a legkellemetlenebb élmény, amit a Tekergők okoztak.

Egy kisemmizett halálfalót család nélkül nem csoda, hogy annyira aggasztja diákjai sorsa, és Perselus elborzadva jött rá, hogy így próbálja korrigálni azt, hogy ő neki nincsen családja, ami elég ijesztő tény volt számára. De mindig az lett a végeredménye, hogy egy ilyen ember mint ő, nem érdemel meg ilyesmit.

A könyv nem terelte el kellőképpen a figyelmét. Pont akkor nézett fel, amikor Draco olyan sötét varázslatot alkalmazott, amitől teljesen ledöbbent a felismeréstől, mert a könyvekben olvasott róla utoljára. Potter ellen, ez nem kétség, de a fiú nem volt elég felkészült és olyan varázslattal védte ki, amivel nem kellett volna: kisebb robbanás következett és Perselusban bennakadt a levegő a rémülettől, ahogyan a harminc diák alatt hirtelen beomlott az egész emelvény, és mindannyian zuhanni kezdtek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 18 (vasárnap), 20:00 
Betűmániákus

E héten ws-elek voltam, de szerencsére annak a melónak a jó része már készen van. ^^

Most kezdtem neki írni, félbeszakítva némi lomeltakarítással, mert a szobám is akkora kupi... XD Istenem... pedig már nem öt éves vagyok, aki széthajigálja a játékait. :D

Jah és mindenki láthatja, hogy nem indultam a WS-en, ahogy mondtam. :)

Elég nekem a saját írásaim, amivel látjátok, milyen bőszen frissítek... *pirul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 12:12 
Betűmániákus

Hát... én most még a Karácsonyt se várom annyira, mint amennyire szoktam, mert ha jönnek az ünnepek, akkor már tényleg nagyon közel lesz az érettségi is, attól meg szörnyen félek. *remeg mint a kocsonya* :-S :-SS

Idő... amúgy nevetni fogsz, az elmúlt két napban úgy alakultak a dolgaim, hogy gyorsan kész lettem a leckével, meg a tanulással is és szinte az egész délutánomat tölthettem volna írással, csak egy aprósággal nem számoltam... a családdal. :roll:
Nővérem és a barátja visszaköltöznek hozzánk (nem részletezi) és előbb ki kellett pakolni nekik egy szobát nálunk, összecsomagolni náluk, rendbe kell rakni az itteni szobát ~x(, és aztán majd be is kell nekik pakolni. Emiatt tegnap például kb. három órán keresztül kapirgáltuk a tapétát a falról. ~x(
Szóval most plafonig vagyok a családdal, de azért majd megyek én is olvasgatni.

Nincs több terepgyakorlat? :D Hurrá!!!!! :-)V Ez szuper hír. Gondolom te is nagyon örülsz neki.

Lesz AM? Szintén HURRÁ!!!!! =D> Ez is remek hír.
És jönnek a könyvek felkavarni Harryék amúgy sem nyugis életét is? De jó!!!! Már nagyon kíváncsi vagyok. :-? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 21:21 
Betűmániákus

Ez az idő dolog ismerős... de ott lesz a Karácsony, stb... :D Én már most elterveztem, hogy süteményeket is hogy sütök... mert ugye 23- a határidő, és én akkor már el kezdem feltenni a történeteket, aztán ugye másnap este hétkor jön majd a nagy pillanat. :D

A szolgáltató két hétre ígérte a szerverbővítést - nagyon pipa leszek, ha ne adj Isten, pont 24-én este krepál be, mert annyi ember jön. (Szerintem utána is kérdezek hány embert bírnak el hirtelen)

Ezúton köszönöm mindenkinek a végtelen rossz időt, esőt és még ami belefér. :D Jó tudom, nem a kedvenc, de nem tudunk több terepgyakorlatra menni!! XD Tudjátok egy dolog, ha az ember órán írogat... van asztal... de ezaz erdőben kissé megoldhatatlan. XD De így... :))

És mindezek tetejébe módosították a pár napos szünetet, egy héttel későbbre, de így kiadva az egészet. :D :D :D *olyan boldog*

Remélem, ezek a hírek számotokra csak mind jót fognak jelenteni. ^^

Pláne, ha végre két storyt be tudok fejezni (AM, H) és elkezdem felrakni az újat, ami kissé SB hosszúságú, hiába lesz csak tíz fejezet. Tudjátok, könyvek. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 22:10 
Betűmániákus

Hát persze hogy megyek olvasni. Amennyire időm engedi. Sajnos én se rendelkezek még a klónozás csodájával, pedig milyen jó lenne... 8->
Ma én is örültem volna ha kettővel több kezem van. Akkor talán még írni is tudtam volna, de így csak a tanulás volt meg ma délutáni programként. :shock:

Kezdem érteni a tipikus "sokat akar a szarka, de nem bírja a farka"-féle érzést. A Merengőn három történetem fut(na), előkészületben meg még pluszban négy sztori készül, köztük három kisebb-nagyobb regény. 8-} Általában azt írom, amihez éppen ihletem meg kedvem van. De mostanában sajnos komoly időhiányban szenvedek.:(( Most ez a kényszerszünet is a legjobbkor jött, szóval... istenien elvagyok én is. Tökéletesen átérzem az "írnék én szívesen, de nincs időm és erőm"-féle dolgot. @-)

Szóval eszem ágában sincs rábeszélőhadjáratot indítani, hogy indulj... a lényeg, hogy a sztorik is frissüljenek, de te se készülj ki. Szóval te döntessz. Annyit vállalj csak, amennyit úgy érzed, hogy bírsz teljesíteni. Ha úgy érzed, hogy most nem tudsz/akarsz indulni, akkor ne tedd. Inkább pihenéssel töltsd a szabadidődet. :)

Épp kérdezni akartam, hogy tudod-e, hogy nem jönnek be az oldalak, de ezekszerint már te is tudod. Kár, pedig szétnéztem volna. Na, mindegy, majd talán holnap (vagy azután). $pray
Komolyan mondom, a lelkemet eladnám, ha cserébe előreugorhatnék az időben, mondjuk... az érettségi utáni első napra. $pray
Na, jóéjt I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 21:40 
Betűmániákus

Ukume, te is jössz olvasni? :D

Egyébiránt nem fogok indulni... (még mindig XD) sok Severitus story van, amit meg akarok valósítani, és a jelenlévőket is írni akarom. ^^

Most a WS rendezése (oldal helyrerázás stb.) miatt megint lemaradtam, de nem akarom, hogy folyton ez az állapot legyen. :(

(És természetesen nem jönnek be az oldalak, még mielőtt valaki itt kérdezné. Holnap délre megyek, reggel meg kiverem a balhét. Folyton leáll a szerverünk, kezd igen fárasztó lenni. :evil: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 20:43 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Éééén vitatkozni? Kijelentem, hogy nem jó és kész. :)) :)) :))

Az a baj, hogy annyira messze nem is jársz az igazságtól... :D

Én meg kijelentem hogy jó, és kész. :-P :D

Nem járok messze...? :-D Szupi. A három tippem közül az egyik jó, vagy az egyik közel jár az igazsághoz? :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 20:45 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
De ez ugye változhat a terrorizáló emberkék miatt. XD

Tessék csak indulni. Már milyen dolog, hogy a szervező nem indul? :lol: :wink:
Ráadásul nagyon szuper témákat eszeltetek ki. Komolyan mondom, még én is indulnék, ha klónozni tudnám magam, de jelenleg még meghalni sincs időm, főleg nem a karácsony előtti időszakban.

De te azért csak jelentkezz :D *most pedig elszalad, mielőtt hozzávágnak valamit*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 20:42 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Uh, ezer bocsánat mindenkitől az újfent elmaradt friss miatt - speciel nem tudtam a kezeimet klónozni, és a Ws-t (Hungarian Witches Sabbath - ws.lilyandmellons.hu) építettem fel, hogy új kihívás legyen nektek Karácsonyra becsomagolva. ^^

Tulajdonképpen írtó nagy dillemmában vagyok, hogy induljak mert így sem haladok az eddigiekkel... és itt a suli is... szal jelenleg úgy döntöttem, hogy nem indulok. De ez ugye változhat a terrorizáló emberkék miatt. XD

Hihi pedig milyen jó lenne néha valamelyik testrészt klónozni :)) Hm az elmaradt friss meg van bocsájtava nagyon örültem,hogy újra van WS és nagyon szép lett az oldal :) Akkor beállhatok én is a terrorizáló emberkék sorába?Ühm inkább csak a kérők sorába nem szeretek senkit sem terrorizálni ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 19:35 
Betűmániákus

Uh, ezer bocsánat mindenkitől az újfent elmaradt friss miatt - speciel nem tudtam a kezeimet klónozni, és a Ws-t (Hungarian Witches Sabbath - ws.lilyandmellons.hu) építettem fel, hogy új kihívás legyen nektek Karácsonyra becsomagolva. ^^

Tulajdonképpen írtó nagy dillemmában vagyok, hogy induljak mert így sem haladok az eddigiekkel... és itt a suli is... szal jelenleg úgy döntöttem, hogy nem indulok. De ez ugye változhat a terrorizáló emberkék miatt. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 19:32 
Betűmániákus

ukume írta:
Jelentem elolvastam (még tegnap) és szuper volt. *el se kezdjél vele vitatkozni, mert nagyon határozott*
De ez az Adam nekem gyanús. Néha olyanokat csinál, hogy az az érzésem, Piton ül velem szemben, aztán meg úgy érzem rosszban sántikál, aztán meg úgy néz ki, mint aki többet tud, mint amennyit elmond. Kíváncsi vagyok ki ez, várom a frisseket, addig is, szia :-D

Éééén vitatkozni? Kijelentem, hogy nem jó és kész. :)) :)) :))

Az a baj, hogy annyira messze nem is jársz az igazságtól... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 19:31 
Betűmániákus

Fantasia írta:
Lilyanjudyth. Amúgy az adatlapodon olvastam, hogy két új törin is ügyködsz. Kíváncsi leszek majd, hogy azok is lesznek e olyan klasszak, mint az eddigiek.

Éljen az optimista gondolkodás. :D Én mindig izgulok... mert elsősorban mindig magamnak írok, és csak aztán mutatom meg nektek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 16:41 
Betűmániákus

Jelentem elolvastam (még tegnap) és szuper volt. *el se kezdjél vele vitatkozni, mert nagyon határozott*
De ez az Adam nekem gyanús. Néha olyanokat csinál, hogy az az érzésem, Piton ül velem szemben, aztán meg úgy érzem rosszban sántikál, aztán meg úgy néz ki, mint aki többet tud, mint amennyit elmond. Kíváncsi vagyok ki ez, várom a frisseket, addig is, szia :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 05 (hétfő), 13:33 
Betűmániákus

Hurrá-hurrá!!!!! Visszatértem!!!!! És ezzel a lendülettel megyek is olvasni az Amadét. Utána jövök. =D> <:-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 19:43 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth. Amúgy az adatlapodon olvastam, hogy két új törin is ügyködsz. Kíváncsi leszek majd, hogy azok is lesznek e olyan klasszak, mint az eddigiek.

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 19:37 
Szárnybontogató

Harry Potter és Amade medálja

Szoktam olvasni, és asszem meg vagyok veszve érette. Amúgy az a férfi akivel a faluban találkoztak, nekem abszolúte nem tiszta alak. Valamit titkol.

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 16:12 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:

Amadéból direkt nem kezdtem a következő fejezetbe, hogy szerencsétlen Hagyaték frissüljön. :D Ebben csak az a poén, hogy erre az SB-hez írtam. =))

Valami friss csak lesz, arra akartam kilyukadni. :D

Ez egy nagyon hír :) Nekem aztán mindegy,hogy miből jön a friss :D Viszont úgy látom,hogy szegény Hagyaték nagyon nem akaródzik íródni,hogy frissüljön :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 10:00 
Betűmániákus

ukume írta:
Sajnos én még nem tudtam olvasni, mert kötőhártya gyulladásom van, és meg is eröltettem a szememet, így most majd' hogy nem el vagyok tiltva a géptől. Pihentetni kell a szememet :cry: X-(
Na de azért...

Óh, szegénykém. :-( Mihamarabbi gyógyulást!

Azért van ennek egy jó oldala is, amikor meggyógyulsz, rengeteg új fejezetet tudsz majd olvasni. :D Egyébként ha kinyomtatod a dolgokat, és abból kevesebbet olvasol, az már a "kímélet" kategóriába tartozik, nem?

Vagy annyira rossz a helyzet? Én azt hiszem, becsavarodnék, ha egész nap nem csinálhatnék olyan dolgokat, amihez egy "erős" szem kell. XD

Függővég... szerintem pokolian egyértelmű, ha Lily követ el frissítést, ő csak is így fejezheti be. :))

De nézzétek a jó oldalát. Ennek azaz előnye, hogy én soha nem szoktam főszereplőket nyirbálni a történet végén, hogy attól akadjatok ki. Nálam ilyesmitől sosem kell tartani. Ha mégis megtörténik, akkor meg nem kell elhinni, mert az egyik nyilván rosszat álmodott, és nem az utolsó fejezet. :))

Hogy ne csak OFF legyen...

Amadéból direkt nem kezdtem a következő fejezetbe, hogy szerencsétlen Hagyaték frissüljön. :D Ebben csak az a poén, hogy erre az SB-hez írtam. =))

Valami friss csak lesz, arra akartam kilyukadni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 10:06 
Betűmániákus

Sajnos én még nem tudtam olvasni, mert kötőhártya gyulladásom van, és meg is eröltettem a szememet, így most majd' hogy nem el vagyok tiltva a géptől. Pihentetni kell a szememet :cry: X-(
Na de azért naponta egyszer egy kicsit felnézek, és láttam hogy a függővég szó meg van itt említve, meg a leírást is olvastam én ostoba, szóval most a falat kaparom, mert olvasni akarok. X-( [-( 8-}
Na de most már mennem kell, sziasztok.
UI: Egy jó oldala azért ennek is van, a suliban közölték hogy be ne merészeljek menni amíg el nem múlik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 10:14 
Fanficbúvár

Igen ismerünk függővég terén,bár a mostani nem volt azért olyan vészes ;) Az előrehozott vasárnapokat én bizony nagyon tudnám szeretni :D
Hm fogfájás az nem jó.Nem is tudom,hogy én szerencsésnek mondhatom-e magam ezen a téren ugyanis nekem nem szokása fájni még akkor sem ha már ripityára van törve és a baj,hogy leginkább csak akkor vesem észre,hogy baj volt vele mikor már darabokban van :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 22:45 
Betűmániákus

Köszönöm szépen ^^

Ehh, szerintem már ismertek engem függővég téren. :D

És nem utolsósorban nem csak késni fognak szerintem a vasárnapok, hanem előbb tartunk vasárnapot - legalábbis remélem, a jövőben sok ilyen lesz. :)

A fogam per pill abbhagyta a fájást egy időre *lekopogja* így nem tereli el a figyelmemet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 19:57 
Fanficbúvár

Sebaj.Hétfő csak egy nappal van később mint vasárnap :) Különben is jobb később mint soha :) Olvastam és véleményeltem is :D Köszönöm szépen a frisset,na de pont itt abbahagyni :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 19:21 
Betűmániákus

Bocsánat a késésért... tudom jól, hogy nem vasárnap van. :D De így sikerült. ^^

Harry Potter és Amade medálja

5. fejezet - Vihar előtti csend

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55279

Jó olvasást ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:29 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ugyanis az elmúlt napokban a fogam kikészített - amikor meg annyi fájdalomcsillapítót vettem be... fogalmazzunk úgy, hogy bekábulva sem igazi írni... XD

Szegény, sajnállak. Azt én is utálom ha fáj a fogam, olyankor jobb ha a szél is elkerül, mert kibírhatatlan vagyok. *nem mintha amúgy könnyen viselhető lenne*
Én nagyon hangulat-ember vagyok, vagyis ha rossz a kedvem valamiért, akkor ott rendszerint valaki tuti meghal *szigorúan papíron persze O:-) *

Amúgy tegnap én is hasonlóan voltam, csak épp én a kimerültségtől nem tudtam már írni. I-) (Talán majd ma)
De neked drukkolok, hogy ne fájjon a fogad, és tudjál írni nekünk valami szépet $pray *egyáltalán nem célzott az ég-világon semmire, de nagyon szépen néz*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 12:03 
Betűmániákus

Azaz igazság: roppantul unom, hogy mindig arról a félőrültről (jóóóvan teljesen őrültXD) kell szólnia a történetnek, aki mindig Harry életére pályázik. Ezért miért is ne úgy kezdődjön, hogy már ki van nyírva szegény - egy problémával kevesebb. :)) Aztán jönnek Lily hülyeségei, mert bizonyos tárgyak fogják kicsit megkavarni a dolgokat, amik igen életveszélyesek... *cipzár*

Ehm, az még odébb van. *fütyürészik* (De legalább két fejezet kész van belőle.)

Jelenleg olyanokkal foglalkozok, hogy mit fejezzek be ugye. Vééégre szombat. Végre tudok írni, remélem, eredményét is látni fogjátok majd. :D

(Ugyanis az elmúlt napokban a fogam kikészített - amikor meg annyi fájdalomcsillapítót vettem be... fogalmazzunk úgy, hogy bekábulva sem igazi írni... XD Nem haladtam semmivel sem, még az iskolai beadandóimmal sem - szánalmas tud lenni. Szerintem ki fogom húzatni, mert kikészít már, de örülök, hogy most nem fáj végre, és írhatok.^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 15:41 
Betűmániákus

meichan írta:
Ezek csodás hírek Lily.
Hm engem valahogy nem zavar ha Voldi mentes egy történet,úgyis mindig csak a baj van vele szóval nem árt ha más miatt vannak gondok :))

Egyetértek. A hírek csodásak, =P~és ha kapunk kis részletet is az SB-ből, az csak hab a tortán.$pray

Voldival tényleg folyton csak a baj van, szóval én csak örülök, ha már alulról szagolja a Varázsvilágot.:)) *Ezért irtja ő is ilyen lelkesen azt a hullamaszkos retardáció rakást $dead* *gondolom ne most jegyezzem meg, hogy nálam Voldemort még a Pokolban sem bír nyugton maradni, neki a Mennyország kell :-P :roll:*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 12:07 
Fanficbúvár

Ezek csodás hírek Lily :) Most mondjam azt,hogy én azokról az órákról is gyakran lógtam amikről nem kellett volna?Pedig bzony így van,rendesen iskola kerülő voltam =))
Hm engem valahogyne zavar ha Voldi mentes egy történet,úgyis mindig csak a baj van vele szóval nem árt ha más miatt vannak gondok :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 11:17 
Betűmániákus

Idézet:
Aztán majd ha 100 év múlva valaki megtalálja a képet, talán rólunk is fognak tanulnak művészettörténetből.

Jajj. =))

Az órarendem rendeződik, egyre többet lehetek itthon. Nanáhogy, amiről el lehet menni, hát miért ne...? :))

Készülgetnek a frissítések, az új regény is. (Bár bevallom, gőzöm sincs, kinek mennyire fog tetszeni egy Voldi bá mentes történet.)

Nem sokára jön a Salvador is. Akik régóta járnak erre, tudják, hogy érdemes benézni, mert szoktam egy kis részt betenni ide. Tudom, milyen idegtépő kivárni, mire friss lesz, így legalább egy kicsit enyhül a kíváncsiságotok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 18:09 
Betűmániákus

meichan írta:
Valószínűleg rólunk mintázhatnák a türelem csodás mintaszobrát.Amúgy én addig mindig olvasok valamit újra tőled valahogy soha nem tudom őket megunni :)

Szobrászt nem, de rajzolásban tehetséges embert ismerek, ha szobrot nem is állítanak nekünk, esetleg megrajzoltathatjuk a "Türelem-mesterei című festményt. *Lily nyugodtan vehet példát rólunk önbizalom kérdésében... illetve rólam ne, mert az én önbizalmam a béka feneke alatt van =)) * Aztán majd ha 100 év múlva valaki megtalálja a képet, talán rólunk is fognak tanulnak művészettörténetből.=)) =))
Amúgy én is olvasok. Nem bírtam megállni, és - bár nekem inkább írnom kéne, de - újrakezdtem az Álmok földjént.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 12:24 
Fanficbúvár

én is mindig ezt mondogatom neki, hogy legyen már önbizalma :D ami nála nem jó, az másnál lehet, hogy nagyjából elérhetetlen, bárhogy is igyekszik :D

most virul ám a fejem rendesen, hogy ennyi egyetértő ember van errefelé :D(ez mennyire volt off? XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 22:12 
Fanficbúvár

Nem röhej a félkész előbb-utóbb kész lesz :)
Valószínűleg rólunk mintázhatnák a türelem csodás mintaszobrát.Amúgy én addig mindig olvasok valamit újra tőled valahogy soha nem tudom őket megunni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 23:06 
Betűmániákus

Erre mondják azt, hogy furcsa ízlésetek van? ;;) Jól esik olvasni ezt a sok biztató szót. :#-)

Nem tudom, holnap lesz-e friss, mert ma nem nagyon volt időm - és a héten sem. *morog* Minden félkész állapotban van, tiszta röhej. :(

Jövő héten már lazább lesz, mármint a 28 tanórát illetően. xD Egy szakon maradnak, és abból elég sokról lóghatok. ^^

Csupán szólni szerettem volna, hogy csodálom a végtelen türelmeteket, amíg vártok egy fejezetre, amit nagy nehezen megírok.

Úgyhogy ezúton is nagyon köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 11:27 
Betűmániákus

Így van, egyetértek meichan-nal. Lily, pumpáld kicsit feljebb azt az önbizalmat. ;) Én a szép részeknél nyálcsorgatva szoktam olvasni, az ilyesztőeknél vagy akciódusaknál meg sokkos állapotban. Szóval igenis nagyon-nagyon jól írsz. _U_ Ha tényleg úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve, és fejlődni szeretnél, akkor majd fejlődsz, ha lesz rá időd. Nem hajt a tatár. Ráérsz. Mi itt vagyunk, itt is leszünk, és izgatottan várjuk, hogy mikor mi fog kisülni a dolgokból.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 21:07 
Fanficbúvár

Lily ne légy kishitű!!!Én a SB-t eddig vagy ezerszer olvastam ahogy a többit is.A szérum,az új világ,az elfeledve nyomtatott állapotban vannak.Rongyosra olvasom őket a titkok kapuja is nyomtatva lesz amint lesz festék a nyomtatómba :D Amadét nagyon várom a SB-vel és hagyatékkal együtt.Amúgy is ismered a mondást "A jó munkához idő kell"Szóval senki nem viszi túlzásba.Én is imádom az összeset még akkor is ha te éppen azt állítod nem lett jó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 20:27 
Betűmániákus

ukume írta:

Biztosra veheted, sőt, már könyvelheted is, hogy nálam meglesz a kívánt hatás. _U_ Én olyankor is fergetegesnek tartom a fejezeteidet, mikor szerinted nem olyan jók, na most képzeld el mit fogok szólni a művedhez, ha végre te is azt mondod rá, hogy úgy kell reagálni, hogy a végén csak ülünk sokkosan, hogy úristen. _U_ =D>

Néha túlzásokba esel. Közel sem olyan jó egy fejezet, mint aminek kéne lennie. Ahhoz rengeteg időmnek kéne lennie, folyamatosan írni - nem megszakítani a menetet, így valami fejlődést is elérhetnék. :roll:

Igen, ezért nincs még SB, mert kell még ahhoz idő, hogy kimondjam én is: ez tényleg jól sikerült. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 20:25 
Betűmániákus

meichan írta:
Lily nem kell semmit sem elkapkodni...

Hát lehet kéne egy ilyen határidő... biztos ösztönző lenne. XD

Az Avalon az kivétel. Azt nem utáltam ki, mert aránylag jól sikerült. Eh, egyetlen slash, ami olvasható.

Amade... nem sokára jönnek az izgalmak és a pofára esések :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 21:05 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:

Ettől független hétvégén tervezem a frissítést belőle, mint ahogy az Amadéból is.

*felcsillan a szeme* De jó!!! *tapsikol* =D>

Lilyanjudyth írta:
Azt akarom elérni, hogy a fejezet elérje a kívánt hatást, és a végén csak üljetek sokkosan, hogy úristen, mivel ez egy fordulópont a történetben.

Nem pedig azt, hogy "ennyi, Lily...?"

Biztosra veheted, sőt, már könyvelheted is, hogy nálam meglesz a kívánt hatás. _U_ Én olyankor is fergetegesnek tartom a fejezeteidet, mikor szerinted nem olyan jók, na most képzeld el mit fogok szólni a művedhez, ha végre te is azt mondod rá, hogy úgy kell reagálni, hogy a végén csak ülünk sokkosan, hogy úristen. _U_ =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 21:05 
Fanficbúvár

Oh tehát készüljünk fel a sokkhatásra?Rendben én már készülök.
Lily nem kell semmit sem elkapkodni csak szépen nyugisan,mi kivárjuk!!!

Ha a slash nem megy olyan gyorsan mint azt mi olvasók szeretnénk akkor nincs mit tenni mint várni.Vagy kreálunk neked valami határidős kotyvaszt.Na mit szólsz?Na jó csak vicc volt.

Türelmesen kivárjuk a frisseket.

Hm ha már ws szóba került az Avalon legendája az egyik nagy kedvencem és sokszor olvastam már.Sőt ki is van nyomtatva :)

Amadét is várom kiváncsi vagyok arra a büntire avagy büntikre így többesszámban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 20:28 
Betűmániákus

Ufff.

Akkor sorban...

Hagyaték.

Kidolgoztam öt fejezetesre, írogatom... Vicces. Mert ha lenne valami eget rengetően fejem fölött lebegő indok (ws határidő) biztos írtó gyorsan befejezném. Hiába na, eléggé nyilvánvaló vált, hogy slasht nem bírok írni, pláne gyorsan. :((

Ettől független hétvégén tervezem a frissítést belőle, mint ahogy az Amadéból is.

Salvador... félkész még mindig, nem haladtam vele. Jó lenne jövő hétre be is időzíteni, mert addigra csak sikerül befejezni.

Az iskola a héten kezdődött, és az a 28 tantárgy kissé sok így elsőre. Azzal megy el a mostani hetem, hogy mindenre bejárok, így nem tudok írni. De ez nem tart sokáig, mert szelektálok majd. (Beszámíttatok)

Tudjátok jól, hogy abból most egy "infoáradatos" fejezet lesz, amit számomra sem egyszerű megírni, ugye Draco-centrikus, és fény derül a Sirius-Piton ellentétre is, illetve Roxfort lerombolása...

Azt akarom elérni, hogy a fejezet elérje a kívánt hatást, és a végén csak üljetek sokkosan, hogy úristen, mivel ez egy fordulópont a történetben.

Nem pedig azt, hogy "ennyi, Lily...?"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 14:53 
Könyvmoly

Amadét ugyan nem olvasom - még várom, hogy gyűljön hozzá néhány rész -, de Hagyatékot szívesen olvasnék...

Valami előrejelzés esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 19:21 
Betűmániákus

Itt is leírom, csak hogy erősítsem az állításom: SZUPER FEJEZET VOLT!!!!! _U_ :D
És én is nagyon várom az SB-t, *bárcsak lenne ideje újraolvasni* de türelmes vagyok. Várok mint a kisangyalok. O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 14:06 
Írópalánta

Én is várom már az SB-t. Viszont míg lesz friss, újraolvasom a már meglévő fejezeteket. :-D Most valahogy sokkal jobb, mint legelőre... vagy akkor is ilyen jó volt, csak én kezdek feledékeny lenni? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 13:41 
Fanficbúvár

Szia Lily!

Hagytam kritikát az Amade medáljához.

Hagyaték mikor tájt várható?Csak kérdem nem sűrgetni akarlak csak szegényke az valahogy nem akaródzik menni :)
Meg a Salvadort is nagyon várom ám :D

Most megyek vissza melózni.Pusz,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 19:43 
Betűmániákus

Vacsi után esett le, hogy nem linkeltem ide a frissítést. :oops:

Harry Potter és Amade medálja - 4. fejezet

Mámor és látomás

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55279

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra