Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 18:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 21:22 
Szárnybontogató

Assa írta:
...

Én is egész másra számítottam. Ez így olyan volt mintha az egészet csak álmodta volna valaki, és az lett volna a sorozat vége, hogy felébred nullpontról és az egész sorozat meg se történt.
Én abban reménykedtem, hogy a szigeten kívüli alternatív világ lesz majd az amit a végén elérnek valahogy. Például, hogy meghalnak/elhagyják a szigetet.
És ez a Jack a szuperhős dolog nekem sem jött be. Főleg az a bizonyos szemlehunyás a végén. Meg a váltások.. Jack a bambuszerdőben mászkál/a templomban ölelkezik
Imádtam a sorozatot és végigizgultam és ezzel az egészet elszúrták.
Szerintem azért lett ilyen gyér, mert a storyba már annyi csavart és kérdést raktak bele, hogy nem tudták volna rendesen kitalálni mindenre a választ/megoldást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 20:24 
Billentyűzetgyilkos

Na, rávettem magam, hogy tovább nézzem a Fallent. Még nem végeztem teljesen a második résszel sem, de ez jobban tetszik, mint az első, bár még mindig nem az igazi... de Azazel minden második megszólalásán hangosan röhögök xD

Magyar felirattal nézem, néha akadnak érdekes dolgok a fordításban. Eddig a kedvenc mondatom (ahol nem sikerült kihámoznom, hogy mi az eredeti angol szöveg):
"Bármikor történhet valami."
hát ez maximálisan így van xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 19:58 
Ó-nagy-admin "on stage"

Meroko írta:
Most fejeztem be a LOST utolsó évadját és.... EZ BORZASZTÓ! ilyen rossz véget nehezen találhattak volna ki. Látta valaki? Volt akinek tetszett?

Láttam, és nagyon utáltam. :?
Az évadban végig reménykedtem, hogy majd, majd kiderülnek a naaagy titkok, aztán semmi. És ez, hogy a másik szál a szigetes mellett az ő elképzelt életük a purgatóriumban, amíg megvárják egymást... :roll: Nekem így utólag igazából az a verzió tetszett volna, amit több fórumon is vázolt az egyik néző: hagyni az egész 6. évados szigetes szálat a fenébe, és a másikat (a purgatóriumot) beilleszteni az ötödik évad részeibe valahogy. (Esetleg a végül-mindenki-egymásra-talál dolgot kihagyhatták volna, és Desmondnak se kellett volna annyit szervezkednie; a végére már sok volt belőle.) És akkor kifuthatott volna arra, hogy Juliet felrobbantja a bombát, és tádá ez lesz az eredménye.
Válaszok akkor se lennének, de jobban illeszkedne az addigiakhoz, és koherensebbé tenné az egészet.
De ez a befejezés nekem nagyon sántított sajnos. Egyéni nyavalya, de nekem külön rossz pont volt a túlzásba vitt Jack-fényezés. *irritálja a doki a legelső résztől fogva*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 19:24 
Szárnybontogató

Most fejeztem be a LOST utolsó évadját és.... EZ BORZASZTÓ! ilyen rossz véget nehezen találhattak volna ki. Látta valaki? Volt akinek tetszett?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 19:58 
Sztorihajhász

=)) hát ki tudja :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 19:52 
Könyvmoly

Hát a rendező meg a forgatókönyvíró nem ugyanaz.. Odab*szna, ha Jensen írná, akkor most kiderülne h egy elég nagy vadállat :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 19:48 
Sztorihajhász

júúj
nem merem megnézni a képet :oops: =)) nagyon véresen durva? :D
és lehet hogy Jensen rendez de attól még nem biztos hogy ő is írta az egész részt x) ezt csak azért mondom mert nem nézném ki belőle hogy nagyon véresre csinálja x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 22:16 
Billentyűzetgyilkos

Én is olvastam, és mikorleszmáááár????? *.* :lol:
The Jim Beaver is azt írta, hogy "headed home, covered in blood". Mi a fenéről szólhat az a rész? O.o xD

szerk: és itt egy forgatás előtt/közben/után készült kép a hölgyről, aki vendégszerepel az adott részben. Csak kicsit néz ki durván O.o Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 20:09 
Könyvmoly

Assa írta:
Bizony ott van. És az egyik részben - az évad legjobb részében - valaki megkérdezi tőle: te vagy az ördög? :D

Szeretem ezeket a félreérthető megszólalásokat :D Mint Supnatban amikor egyszer elmennek a Szívek szállodája díszletei előtt, és Jared nézi, meg szintén Jaredes amikor a Fallen Idols részben Paris Hiltonnál mondja Dean, hogy "még a Viasztesteket se láttam", és ott mutatják Samet ilyen fura arcot vág xD
Meg persze az elmaradhatatlan My Bloody Valentine rész. "Dean, ez a kedvenc ünneped.." :D

szerk: Samatha Ferris (Ellen Harvelle) írta twitteren, nem tudom követi-e valaki rajtam kívül, hogy "Had lunch my buddy who shot SPN episode. NOT saying anything other than this: 1) Jensen was a great director... 2) Blood everywhere!" Szegény Jensen, milyen részt kellett leforgatni? :D

ehm, nem fehérítem ki, nincs benne spoiler, már úgyis mindenki tudja, h Jensen fog rendezni. Illetve már tudjuk h már rendezett :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 19:35 
Ó-nagy-admin "on stage"

Zsuzsee írta:
u.i.: Jól láttam a reklámban, hogy Lost utolsó évadában ott virít a mi kedvenc Supnatos Lucynk? *.* Mégiscsak néznem kell a sorozatot?:D

Bizony ott van. És az egyik részben - az évad legjobb részében - valaki megkérdezi tőle: te vagy az ördög? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 17:43 
Könyvmoly

Visszanéztem megtaláltam tényleg írtad :D Akkor nem olvastam el, mert igen, még spoiler volt :D Mindegy, én ígyis örülök neki xD

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 17:40 
Sztorihajhász

ezt én is írtam x'DD valszeg fehérítve és neked még spoiler volt akkor :)
én a hosszú orráról ismertem meg x'DD mindig az az egy mondata jut eszembe "Irish accent"-tel hogy "I'm a nice guy!" x'DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 16:53 
Könyvmoly

Baaaaaaah megvan honnan volt ismerős fallenes Azazel :D Hát ő volt Patrick az Odaátban! Emlékeztek, a "The curious case of Dean Winchester" részben a kártyás pasas. Jesszusoom xD Hogy ezek mindenhol kereszteződnek :D Tényleg kicsi hely ez a Hollywood :D

kép#1
kép#2

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 12:14 
Sztorihajhász

na de ők is csak néhányszor voltak mellékszereplők :(
én nagyon szeretem a sült krumplit :D :D csak ne egy kiló sóval. amikor Ruby felkelt a fekahajú lány halálos ágyáról vele az nagyon nagy volt :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 11:21 
Betűmániákus

verity írta:
szerk.: te jó ég, már a Reflektorban is VD-ről volt szó, meg a Twilightról. ha megjelennek a sikítozó VD-fanok, MEGHALOOOOK

Akkor én már itt sem vagyok. :arrow:

De a CM-től is sikoltozok, ahhoz mit szólsz? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 11:05 
Szárnybontogató

Zsuzsee írta:
Amúgy észrevettétek h ezek mindig a sültkrumplira izgulnak fel? Ruby is, bár őt mondjuk a ketchup jobban lekötötte :D

Cas a hambit tömte magába :D (oké, nem maga miatt :D)
pedig amúgy nem értem, annyira nem nagy szám a sültkrumpli. vagyis valami király fűszerrel tényleg isteni, de csak simán sósan.... ez is csak az amerikaiak hülyesége, akik nem tudják, milyen is az igazán jó kaja :D
na off vége

Fallen:
jaj, hát Lucifer okos, majd kitalál valamit, hogy újra megpróbáljon hatalomra törni XD a gonoszt sosem lehet igazán kinyírni. mondjuk kíváncsi lennék, hogy mit csinálna Azazel, ha mégis hagyták volna élni a nagyvilágban. újabb lázadás? ezúttal azért, hogy a Mennyben is lehessen sültkrumplit enni? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 8:45 
Könyvmoly

Supnatban ott van Ellen, vagy Bela :D

Nemesis: Na de Lucifer vissza lett küldve a Pokolba, így hogy lesz Világvége?:D Azazel az örökkévalóságig eresztgetheti a gyökereit a kőre :D Mindegy, én azért sajnálom őt.. Úgy lecuppannék mellé és etetném sültkrumplival :x És nem mutatták h mi lett Ezékiellel :( Én őt is bírtam :D

Amúgy észrevettétek h ezek mindig a sültkrumplira izgulnak fel? Ruby is, bár őt mondjuk a ketchup jobban lekötötte :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 8:26 
Sztorihajhász

mi volt a VD első tíz percében? fürödni voltam =)) aztán versenyt futottam a távirányítóért...
asszem ott kapcsolódtam hogy a pompomlányok gyakorolnak. vagy nemtom. továbbra is Damon :x =P~ :x és igen, amikor megjelent ő Stefan helyett az ágyon :-D *-* az agyam már különben is összehozta őt Elenával :-D
(nem fura hogy minden természetfeletti sorozat főszereplője (csaj) nevében van L? Vilma, Elena, Bella .... csak a Supnatban nincs női főszereplő :-D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 8:15 
Szárnybontogató

Zsuzsee írta:
Na, megtekintettem tegnap éjjel Fallen befejező részét, és hát:

azon én is kiakadtam, hogy miért nem tudják, hogy a Fényhozó=Lucifer... de hát amerikaiak, ők műveletnek XD
a visszaláncolás meg szerintem azért kellett, merthogy az elején is mondják, hogy akkor szabadulhat ki, amikor megfújják a kürtöt, és jön a világvége. szerintem csak ehhez akartak hűek maradni :D
a repkedéssel és a tűzkarddal egyet kell értenem XD de ilyen rövid sorozatnál szerintem belefér.

de továbbra is Castiel a kedvenc angyalom :x

VD: direkt nézem magyarul is, mikor itthon vagyok... :D annyira gáz pl Vicky hangja, amikor ott ordibált, hogy hagyják abba a bunyózást, én nevettem. Elenáét viszont szerintem jól eltalálták. meg a szövegeken szoktam furán nézni... ja, és most direkt figyeltem, félhold volt a meccs előtt :D (vagyis amikor vacsoráztak Bonnie-val, akkor asszem pont előtte mutatták)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 7:13 
Könyvmoly

Na, megtekintettem tegnap éjjel Fallen befejező részét, és hát: most, hogy közelebbről láttam azt a tűzkardot, elég gázul néz ki h látszik alatta a sima kard.. Még a szárnyak látványával meg tudnék birkózni, bár változatlanul tartom magam ahhoz, h amikor repkednek, tiszta Lois és Clark :D Történet szempontjából tetszett, hogy a Feloldozó végül is annak a fia, aki az egész bukás okozója, viszont nem hiszem el hogy ezek ennyire lámák, én már az előző rész végétől próbálom a fejükbe verni, hogy a Fényhozó az Lucifer neve, de nem hittek nekem :D Mondjuk mindenre elég könnyű volt rájönni, amikor Lucifer elkezdett Aaron anyjáról kérdezni a fiútól, már ott tudni lehetett h valószínűleg ő az apja.
Viszont kicsit ledöbbentem Mihályon, nem gondoltam h feka lesz xD Nincs bajom a fekákkal, de Mihály? :D Mindegy no. A Pokol is elég gyatrán lett megcsinálva, én Napóleon holttestét úgy kihagytam volna :D Na meg ott milyen szag lehet?! Nem csodálom h hullámzik a levegő :D
Örülök, hogy Camaelt végül feloldozta, viszont Azazelért haragszom. Lehet, hogy spicli volt, de meg lehet érteni, és végül is Aaron megúszta, nem? Kicsit soknak érzem, hogy visszaláncolták. Én bírtam :D Hogy húzta már a száját a sültkrumplira a hegyen: "Hidegen már nem is olyan jó.." :x És ahogy dobálgatta a haját :D
Hát, mindent összevetve, tetszett, minisorozatnak tök jó, ezeket a szárnyakat meg angyaltüzeket amúgy sem lehetne hosszútávon bírni. De így három rész tökéletesen jó volt. 8/10-et adok rá, de tényleg tetszett. Bár lehet megérdemelné a hetet Vilma miatt.. Aaron meg ezentúl Kovakövi Aaron?:D Hihetetlen. xD

u.i.: Jól láttam a reklámban, hogy Lost utolsó évadában ott virít a mi kedvenc Supnatos Lucynk? *.* Mégiscsak néznem kell a sorozatot?:D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 23:38 
Fanfic-faló

pedig az a jó. :(

amúgy én azon bosszankodok, hogy a TV szolgáltatónk levette a BBC-t. :evil: pedig azon adják a Doctor Who kulisszák mögöttöt... :roll:

amúgy, átjössz az Ismerkedőbe? :D érdekelne Írország. ^^ csak hogy ne offoljunk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 23:36 
Szárnybontogató

*sóhajt* nincs sajna

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 23:22 
Fanfic-faló

CW nincsen? :D

szerk.: te jó ég, már a Reflektorban is VD-ről volt szó, meg a Twilightról. ha megjelennek a sikítozó VD-fanok, MEGHALOOOOK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 23:20 
Szárnybontogató

Vagy 800 csatornát bogarásztam át az elmúlt pár órában, persze mind angolul itt Írhonban, de megérte! Vagy 8 NCIS-t találtam, plusz a CM-ből az 5. évad utolsó előtti részét, de azt vagy négyszer, és enyhén döbbent arcokat kaptam, amikor felsikítottam: a Bones-ban, fogalmam sincs, hányadik évad hányadi részében Booth jónéhány percig egy szál boxerben mászkál... *elolvadt* Ezt le kell tölteni valahonnan! *nyálcsorgat*

Viszont ami érdekes, sehol nem találtam se VD-t, se TB-t... Itt nem szeretik a vámpírokat? O.o

- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 23:17 
Betűmániákus

Istenem... Reid milyen bátor... :x

szerk: Áááááááááááááááááá.............. meghalooooook....... ilyen nincs!!!!! És most várhatok egy hetet!!!!!!! :shock: :-O :shock: Tudom mi lesz a kövi részben, olvastam az újságban, de... áááááááááááá... :-O :-t :-O akkor is, meghalok az aggódalomtól jövőhétig... :-SS :shock: :-SS :shock: :-SS

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 július 09 (péntek), 23:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 22:46 
Fanfic-faló

sok idióta. :D

amúgy ma néztem, és még mindig röhögök a szinkronon. Vickynek az a hang... :shock: :shock: mint egy cigi öregasszony...

ja, és még azon fetrengtem, amikor Elena álmodott és Stefan fejének a helyén megjelent Damon :x feje. az a kiáltás!!! :shock: =)) =)) ha valaki nem figyelte, akkor a 3. rész bemutatójának a végén van benne, nem is tudom, ki linkelte. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 22:43 
Szárnybontogató

Luna Black írta:
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/06/delelotti-video-3-vampirnaplok/
ezzel már találkoztatok?
asszem az ilyenek miatt nem nézek tv-t xD

én ezt egészen véletlenül láttam pont a tévében... húgomat kérdeztem - aki szintén nézte -, hogy most ugye én hallottam rosszul... de hát akkor tényleg nem XD mondjuk a fókuszban mindig ilyen "okossságok" vannak... vagy lehet, hogy csak én csípem el folyton őket :D

na CM 01x12 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 22:36 
Betűmániákus

Jaaaaaaajjjjj..... cuki Morganem táncikál... :x =P~ :x =P~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 21:12 
Fanfic-faló

hát ez nagyon gáz! =)) =)) =)) azt mondja True Blood :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 20:36 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
ezzel már találkoztatok?

mi az anyám van?!! XDDDD kevernek ezek már mindent mindennel :D
True Blood is meg VD is... nem gáz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 20:10 
Billentyűzetgyilkos

ezzel már találkoztatok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 18:47 
Szárnybontogató

Kidy írta:

szerintem jó sorozat, bár a főszereplő csaj idegesít, mert olyan kis törtető akármicsoda.

törtető cafka XD
hú, de rég láttam már house-t. az is szeptemberben folytatódik, mi? hjaj, minden csak suli időben. kiábrándító :D

én szerintem feladtam a True Blooddal való próbálkozást, komolyan felidegesít, ahányszor meglátom Sookie-t XD nem teszem emiatt tönkre magam XD de azt a bizonyos Erikes-Lafayette-es részt megnézném... :roll:

na, most megyek cm-ezni XD (cumizni :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 18:47 
Sztorihajhász

CM 2.05 wáá ezt láttam legelőször a tévében :)) :)) "Istennő vagy bébi. *meglátja hogy bámulják* Csak egy... kollegina" - Morgan x'DD hát ez nagy kedvenc marad :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 18:33 
Billentyűzetgyilkos

igeeen, én is szeretem Henyrt :D:D bár msgától a sorozattól nem vagyok elájulva, csak miatta nézem néha xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 18:12 
Szárnybontogató

imádom a blood ties-t Henri olyan nagyon szeuxuális..áhhhh...nemtudom, hogyan csinálja a színész, de ránézel és felizgulsz.. (kis túlzássalXD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 16:26 
Sztorihajhász

CM 2.04 Hotch: ne hívj szivinek :)) de kis morci :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 13:23 
Könyvmoly

xDD

igen ,szerintem nézd meg :)
a jellege kicsit bűbájos boszorkás. úgy értem a vámpírokon kívül moindenféle démonok vannak, akikkel szembe kell nézni.
és henry, a főszereplő vámpír amúgy is nagyon helyes, és jó arc :)

szerintem jó sorozat, bár a főszereplő csaj idegesít, mert olyan kis törtető akármicsoda.

nem hasonlít egyik vámpíros sztorira sem, amit eddig láttam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 13:17 
Könyvmoly

Én az első évadból először láttam két részt (azt se az elejéről), és érdekelt, aztán láttam, hogy lesz HBO-n, és mondom akkor megnézem maratonba. Erre kiderült h az a második évad :D Úgyhogy az első emlékem Ericről, hogy hajfesték-pakolásban nekimegy Lafayette-nek xD

Blood Tiesról hallottam, érdemes belekezdeni?
Basszus, ennyi vámpírt xD Elárasztottak minket :D

Kidy, én is azt néztem xD Tekerem le a képernyőt és sorban mindenkinél Damon-avák :D Gyorsan váltottam mielőtt Dean eltűnne a süllyesztőben :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 12:57 
Könyvmoly

jajj, sookie-t én is gyűlölöm xD

eric miatt kezdtem el nézni. és az első évadban még nincs olyan túl sok szerepe. és egyszer megnéztem egy true blood részt, mert mondom ericet megnézem már benne (egy képtől ismertem) nem volt benne. se a következőben. majd csak az ötödikben kb. kiakadtam, de közben rászoktam a sorozatra :D

szerintem érdemes megnézni, jó sorozat. persze szerintem többet kell belőle kapni, hogy megszeressük :)

vámpír akták (blood ties) rajongó, valaki? :)

u.i.: egyébként itt nézem, egyre több VD-s avák kerülnek felszínre xDDD :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 12:01 
Könyvmoly

Nahát a Maryann témába bele ne menjünk, az a halálom xD Azzal, hogy Egss meghalt, olajat öntöttek a tűzre, innentől Tara túllépett az elviselhetetlen kategórián.. Talán majd most Franklin megneveli kicsit.. Viszont azt sajnálom, hogy Jessicát meg Hoytot szétszedték, egész jó szál volt pedig.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 22:11 
Szárnybontogató

Most megint nem tudok dönteni, hogy leromboljam-e az illúziómat a könyvvel, vagy sem... :S De azért köszi! :)

Sookieról meg, amennyit eddig láttam belőle, csak ennyit: fog (szünet-szünet-szünet) fog. Pedig a könyvben elméletileg egy szép lány... :I

- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 20:28 
Ó-nagy-admin "on stage"

Én mindig jót mulatok Sookie-n, mert Mary-Sue az igaz, de annyira, hogy az már paródia. :lol:
Tara viszont egyre irritálóbb, ahogy halad előre a sztori. :?

A könyvet én sem olvastam, viszont a sorozat nagyon tetszett (kivéve Maryann szála a 2. évadban), és a függővéges befejezések miatt mindig bele kellett kezdenem a következő részbe, aztán általában ott ragadtam és végigültem azt is.

(De csatlakozom: mindenképpen eredeti hanggal.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 20:26 
Szárnybontogató

én is Sookie-tól tudnék a falnak menni... néztem eredetiben is, szinkronnal is, mindenhogy idegtépő volt. ráadásul engem annyira a pasik és a sztori sem kötött le, szóval a 10. részig gondoltam, adok neki esélyt, hátha mégis... de hát nem nyert :D lehet, hogy meg kéne néznem Eriket fodrász után, és hajlandó lennék tovább is elviselni Sookie béna fejét meg "játékát".

LaFayette a kedvencem. Jasonnek meg tetszik a teste XD és asszem itt véget is ér a "mit szeretek a TB-ben" listám :D
maradok a VD-nél és Damonnál :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 20:17 
Könyvmoly

Sookie eredetiben nem olyan vészes, de szinkronosan semmiképp ne nézzétek mert úgy katasztrófa xD Na meg Tarának az a nyávogós hang.. Ha már itt tartunk engem Tara készít ki, viszont Lafayette meg nagyon nagy arc :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 19:53 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Tania írta:
őt még a legnagyobb true blood-rajongó ismerősöm is szidta, mint a bokrot :D és ugyanezt mondta róla XD

xD Sajnos nincs mit tenni, ez az igazság. :D Csak velem meg az a baj, hogy nem tudok elvonatkoztatni tőle, és hiába a rakatnyi jó hapsi benne, ha meglátom a kiscsajt akkor muszáj elkapcsolnom. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 19:48 
Billentyűzetgyilkos

őt még a legnagyobb true blood-rajongó ismerősöm is szidta, mint a bokrot :D és ugyanezt mondta róla XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 19:42 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Én axn-en kezdtem el nézni, és amúgy lehet, hogy jó a sztori, de engem Sukie játéka kikészített. Pontosabban a játékának a hiánya, meg hát akkora mary sue szegénykém... Szóval nekem se jött be annyira.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 19:38 
Billentyűzetgyilkos

én is innen töltök, most szedem a true bloodot, majd meglátjuk : ) nekem azt mondták néhányan, hogy nagyon jó, nézzek utána : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 19:06 
Szárnybontogató

http://sorozatokingyen.org/
innen elég sok mindent le lehet amúgy tölteni :P én innen néztem végig a VD-t, Hősöket, elkezdtem a True Bloodot (nekem nagyon nem jött be, pedig nem olvastam...), ma megnéztem a Fallent is... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 17:21 
Szárnybontogató

Passz, őszintén. Gáz a képe a tévének, ami a szobában van, ami meg a közös nappaliban, azon meg ha szörfölök, mindenkit zavarok. Csak a meccsnézést fogadják el indoknak... :S De akkor lehet vadászok egy BBC 1-et.
Bár tegnap végignéztem a több, mint 500 csatornát odalent, és találtam egy rakat CSI-t, pár helyen (természetesen egy időben) CM-et, pár NCIS-t, és egy Mentalistát is. :P

- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra