Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 6:00

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 11:28 
Zöldfülű

Ugye nem ölöd meg Sarát? :-S :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 28 (szerda), 13:00 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Most ezt vagy azt jelenti h Sara meggyógyul,ami szökést is igényel, és Ginnyéknél meggyógyígyítják.v azt h meghal?:S

Remélem az első változat a helyttálló!!

*Kérlelően Pislog*

Igen, valóban ez a két lehetőség van. És mivel én egy gonosz boszorka vagyok, nem árulom el előre, hogy melyik a helytálló. :-$ :-Ą :-$ De ha úgy vesszük, hamarosan megtudjátok. A történet idővonalát nézve, most decemberben kiderül. :-Ą :-$ :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 28 (szerda), 12:51 
Szárnybontogató

Idézet:
Na jön Sara és Harry :x Vért köhögött fel? O.o beteg? :(( szegényke :((

Igen, Sara beteg. :( Nagyon beteg... :-Ą :-$ :-Ą És még az is lesz egy ideig... :-$ [IDÉZET]

Most ezt vagy azt jelenti h Sara meggyógyul,ami szökést is igényel, és Ginnyéknél meggyógyígyítják.v azt h meghal?:S

Remélem az első változat a helyttálló!!

*Kérlelően Pislog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 17:37 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Jó lett a két fejezet,garat hozzá:P

Köszönöm szépen, nagyon örülök neki, hogy tetszett a fejezet mindkét fele. :) :)

Idézet:
Am remélem Sara túléli és a köv.két fejezetben kiszabadulnak:P

Erről írtam a kritikaválaszomban a Merin. Itt nem írom le újra, ha nem baj. De azt elárulom, hogy Sara nagyon beteg, és nem túl rózsásak a kilátásai... :-SS :-Ą

Idézet:
Vmint remélem Sirius rájön a hibájára,hiszen őt is ártatlanul csukták le,és nekii meg kénee értenie Harry helyzetét.

Valóban, neki rá kéne jönnie, ha másnak nem is. Kb. úgy, mint Hagridnak. Hisz mindkettejüket ártatlanul ítélték el annakidején, és sajnos mégis csak Hagridnak jutott eszébe, hogy Harry ártatlan is lehet, Siriusnak nem. :(

Idézet:
Ginnyt is teljesen megértem,és sztem a Ginny Black név jól hangzik:P:D

Vmint a Weasleyek lettek a legnagyobb árulók,így megértem h csaladnevet akart változtatni.

Igen, tényleg érthető, a helyében én se akarnám megtartani a nevemet, mikor a családom elárult. :( És a Ginny Black tényleg jól hangzik. ;)

Idézet:
ui.:a köv fejezet(ek) (2db?) a hétvégén fentlesznek??
ui2:jó lenne feltenni a Csodaidokre is!!

Erre is válaszoltam a kritikádnál a Merin, ezt sem írom le újra, jó? :)

Idézet:
Tisztelettel:
Daedalus

Hálás köszönet, hogy olvasod, és hogy írtál is nekem. Nagyon örültem neki. :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 17:28 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Nagyon jó fejezet lett ez is (L) Mi történik Dorával és Isabellel? :(:(

Köszönöm, :) örülök neki, hogy így gondolod. :) :)

Nos... :-S :-SS ez kiderül a következő fejezet legelején. Megígérem. :-Ą :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 14:23 
Szárnybontogató

Jó lett a két fejezet,garat hozzá:P

Am remélem Sara túléli és a köv.két fejezetben kiszabadulnak:P

Vmint remélem Sirius rájön a hibájára,hiszen őt is ártatlanul csukták le,és nekii meg kénee értenie Harry helyzetét.

Ginnyt is teljesen megértem,és sztem a Ginny Black név jól hangzik:P:D

Vmint a Weasleyek lettek a legnagyobb árulók,így megértem h csaladnevet akart változtatni.
ui.:a köv fejezet(ek) (2db?) a hétvégén fentlesznek??
ui2:jó lenne feltenni a Csodaidokre is!!

Tisztelettel:
Daedalus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 9:22 
Zöldfülű

Nagyon jó fejezet lett ez is (L) Mi történik Dorával és Isabellel? :(:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 26 (hétfő), 17:41 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
*besonfordál*

Szija Jányom!

Szia Anyu! :-h >:D<

Idézet:
Na akkor most jön a mi is? ;;) hát persze, hogy kritika Lil módra :D Nos, Az egész indulója, ahogy én , ÉN ott voltam na az valami ahh... totál meghatódtam rajta :cry: gyönyörű vagyok :) (na ez most mindenkinek egozásnak tűnik, mi? :D) köszönöm :x

Nem, ez egyáltalán nem tűnt egózásnak, hisz akár tetszik, akár nem, szép vagy, így ÉN csak az igazságot írtam le ebben a tekintetben. :) De nagyon örülök neki, hogy tetszettél magadnak. ;) :D

Idézet:
Na most jön Sirius >:) :g Hajrá, gondolom nehéz beszélgetés lesz x) De Keb miért kerüli? :-?

Igen, hát... nem volt egyszerű, az biztos. :g >:)
Keb azért kerülte, mert finoman szólva, haragszik rá. Egy teadélutánnak Voldemorttal is jobban örülne, mint egy beszélgetésnek Siriusszal. Bár a helyében én is alaposan ki lennék akadva a csávóra. :-? [-( Sőt, ahogy magamat ismerem, én sokkal nyíltabban küldtem volna el "melegebb éghajlatra", de... hát... Keb ugye jó neveltetést kapott, szóval ő inkább laza eleganciával küldte el Siriust "melegebb tájékokra". =)) >:) ;) Említettem már, hogy imádom a srácot? :D :x :D

Idézet:
Opp :shock: milyen határozottan megválaszolta a kérdését :shock: (direkt nem írom le mit, hogy aki még nem olvasta ne tudja :P ) Hmm. Hideg és komoly. Ahogy megmondta elképzeltem, amint élesen metszi a levegőt a hangja 8->

Bizony, komoly volt, és határozott. Becsülöm is őt az erejéért. Lehet, hogy én a helyében inkább hazudtam volna. Hadd fájjon NEKI még jobban. ;) Álomszép elképzelni, milyen lett volna Sirius képe, ha Inala esetleg egy másik férfit nevez meg a 16 éves fia apjaként. =)) >:) 8-> Haláli élmény lett volna, de neeeem, Inala ennél becsületesebb. :) De azért az érzelmeit nem fogja dugdosni. Azt hiszem, a helyében a többség szintén hidegen és komolyan közölte volna ezt a hírt Siriusszal. :-? ;)

Idézet:
Hopsz. Sirius kiejtette a kedvenc kérdőszavam. Hogy merte!? Azt neki nem szabad

=)) De édes vagy. :) =)) Ez olyan aranyos volt. Neki nem szabad... :D :g

De épp ezért olyan jó ez a kérdés, mindenhová passzol. :-Ą >:) Ebben a sztoriban kb. nincs is olyan személy, aki ne tehetné fel, vagy akinek ne tehetnék fel. :-? :-Ą

Idézet:
:|N hisz az ő bűne nagyobb, mint bárkijé, hisz a keresztfiát árulta el, amiért én teljes szívemből gyűlölöm. X-(

Harry is fogja majd, azt garantálom. >:) És ő is fogja saját magát. :D >:)

Idézet:
Uhuhu most megkapta! Hehh Inala beszót neki^^ bírom a csajszit :x
Ez tetszik! Jaj Sirius de bunkó volt anno is... Hm... Ihihiii hát, ez rusnya volt Szipák :P

Ennek örülök, mert én is nagyon szeretem őt. :) És mi a legszebb az egészben? ;;) Hát hogy minden szava igaz volt. >:) :D (Bár ez persze azért szomorú is... :( ) De Sirius képét díjazni kellett volna szerintem. =)) >:)
Bizony, Sirius mondott csúnya dolgokat, :( [-( de neeem baj, majd most megkapja értük a magáét. >:) >:) >:)

Idézet:
Hejj ennyi volt az első rész?
na akkor kövi :D

:-P Hát nem volt elég? :-P ;) :D
Folyt. köv. ;)

Idézet:
Ehh Keb is tudta amit én :D Helyes, Inala legalább őszinte volt a fiával le a kalappal előtte :) Szeressük :x Hehe.. Keb megleckézteti nagyon helyes. Tudom, hogy kárörvendő vagyok, de Sirius megérdemli :-P

Inala soha semmiben nem titkolózott Keb előtt, számára teljesen egyértelmű volt, hogy a fia mindenről és mindenkiről tudja az igazságot. Amint a fiú elég idős lett, hogy megértse a dolgokat, elmondott neki mindent őszintén, és egy-két emléket is mutatott. Persze, nem csak a rosszakat mondta el Siriusról, de hát Keb számára az volt a lényeg, hogy a férfi nincs ott velük, azon egyszerű okból kifolyólag, mert nem kellettek neki az anyjával.
Így azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom, hogy Sirius alaposan elb*szta a dolgot, és jól megszívta, mert Keb eléggé kemény dió. :-Ą :D :-Ą Isteni csodának kéne történnie ahhoz, hogy a fiú megbocsásson neki, és hát... eléggé szorítja Siriust az idő az engesztelést tekintve. Főleg, mivel Keb, ha akar, piszkosul jól el tud bújni a férfi elől, úgy, hogy még csak meg sem kell erőltetnie magát. >:) >:) >:) >:) Ahogy Inala is mondta, EGY esélye lesz, hogy elérjen valami kis eredményt, mert ha nem, akkor "le is út, fel is út". >:) :-Ą =)) >:)
*Húúú, de gonosz vagyok. :D >:) *

Idézet:
Húú jól beszólt Dumbinak :shock: bár ő is megérdemelte :-P

Óóó, igen, azt nagyon élveztem ám leírni. :D >:) :D

Idézet:
Mi, óriások? :shock: :shock:

Bizony, azok. Ráadásul extravagáns változatban... :-Ą :shock: :-Ą

Idézet:
Jaj :-SS Szegény Sara :( remélem ő életben marad a végéig, és szegény Harry :(( semmire nem emlékszik :( De ugye fog? ;;)

Harry Sarara már emlékszik, és most megint visszakap pár emléket, és idővel fog újra mindenre emlékezni. Bár erőltetni már tuti nem fogja, épp elég nagy bűntudata lesz emiatt a mostani miatt is... :-Ą :-SS :-S

Idézet:
Jaj Sirius játsza a megsértett hőst -.- jellemző rá... X-(

Ja, mondhatni, hogy most épp "leissza magát a Sárgaföldig" =)) =)) =)) De nem baj, egy pár pofon után majd észhez tér. ;) >:) :D

Idézet:
ÁÁÁÁ MI MI MI!? Ilyen ronda függővég :-SS mi van Dorával és Izabellel? :((

*behúzza a nyakát, és épp nagyon szégyelli magát* Én szóltam előre, hogy csúnya lesz... :-S :-SS :-S De a következő fejezetben kiderül, hogy hová tűntek, és mi lesz velük. :-SS :-S :-SS

Idézet:
Jaj hát folytasd gyorsan :|N

*kisunnyog*

Mire hazaérsz, tuti kész lesz. :) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 25 (vasárnap), 21:26 

*besonfordál*

Szija Jányom!

Na akkor most jön a mi is? ;;) hát persze, hogy kritika Lil módra :D Nos, Az egész indulója, ahogy én , ÉN ott voltam na az valami ahh... totál meghatódtam rajta :cry: gyönyörű vagyok :) (na ez most mindenkinek egozásnak tűnik, mi? :D) köszönöm :x

Na most jön Sirius >:) :g Hajrá, gondolom nehéz beszélgetés lesz x) De Keb miért kerüli? :-? Opp :shock: milyen határozottan megválaszolta a kérdését :shock: (direkt nem írom le mit, hogy aki még nem olvasta ne tudja :P ) Hmm. Hideg és komoly. Ahogy megmondta elképzeltem, amint élesen metszi a levegőt a hangja 8->

Hopsz. Sirius kiejtette a kedvenc kérdőszavam. Hogy merte!? Azt neki nem szabad :|N hisz az ő bűne nagyobb, mint bárkijé, hisz a keresztfiát árulta el, amiért én teljes szívemből gyűlölöm. X-(

Uhuhu most megkapta! Hehh Inala beszót neki^^ bírom a csajszit :x
Ez tetszik! Jaj Sirius de bunkó volt anno is... Hm... Ihihiii hát, ez rusnya volt Szipák :P

Hejj ennyi volt az első rész?
na akkor kövi :D

Ehh Keb is tudta amit én :D Helyes, Inala legalább őszinte volt a fiával le a kalappal előtte :) Szeressük :x Hehe.. Keb megleckézteti nagyon helyes. Tudom, hogy kárörvendő vagyok, de Sirius megérdemli :-P

Húú jól beszólt Dumbinak :shock: bár ő is megérdemelte :-P

Mi, óriások? :shock: :shock:

Jaj :-SS Szegény Sara :( remélem ő életben marad a végéig, és szegény Harry :(( semmire nem emlékszik :( De ugye fog? ;;)

Jaj Sirius játsza a megsértett hőst -.- jellemző rá... X-(

ÁÁÁÁ MI MI MI!? Ilyen ronda függővég :-SS mi van Dorával és Izabellel? :((

Jaj hát folytasd gyorsan :|N

*kisunnyog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 25 (vasárnap), 19:21 
Fanfic-faló

légyszi ne használj piros színt

köszi,
Luc :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 25 (vasárnap), 19:16 
Betűmániákus

A Miért? 35/a és 35/b fejezete már a mélyentisztelt adminok kezében van. $pray

Leírásai:

35/a. fejezet:

A meleg elmúlt, de én őrült maradtam, szóval lássuk a ma esti időjárás-jelentést: A Malfoy-ház felett gyűlölettel teli felhők gyülekeznek, mikor Draco és Lucius hazaérnek végre Bulgáriából. Ezért az ifjú Malfoy hamar el is megy otthonról. Hagriddal való találkozása sem javít éppen a hangulatán, és mikor végül Ginnyék lakásának ajtaja előtt köt ki, nos... mondjuk úgy, hogy nyakig elmerül a bűntudat óceánjában. Ginny nem tudja leplezni félelmét, és Draco sem a bűntudatát, de mind a ketten nagyon igyekeznek. Így a sűrű bocsánatkérések zápora után, enyhülni kezd az idő, amint a napló kerül szóba. Azonban, újabb hidegfront éri el térségüket, amikor Draco végül kiböki, mekkora kihívással is néz szembe az apja maradi ostobasága miatt. A továbbiakban, Völgyzugoly amúgy békés és boldog légkörét is felkavarja egy igencsak borzongató hidegfront, melyet apaságnak hívnak. Sirius feltesz egy nagy kérdést, és kap rá egy sokkoló, ám nem teljesen váratlan választ. S miután "bőrig ázott" az Inalával folytatott beszélgetésben, elindult, hogy megmássza az "Apád vagyok" elnevezésű hegyet, ami ez esetben keményebb terep, mint a Himalája.

35/b. fejezet:
Időjárás-jelentésünk további részéből megtudhatják, hogy az "Apád vagyok" nevű hegy nem csak kemény terep, de igencsak rögös is, és jó időbe telhet, mire az ember megmássza. Vakon Sirius Black sikerrel jár végül? Az este további részében megtudhatjuk, hogy Longbottomék háza táján nem csak "égzengés", és "sötét árnyak", de "földrengés" is várható, amit még egy többszáz éves kúria falai sem bírnak ki. Szegény Neville pedig olyat kap, hogy a fal adja a másikat. De ahol a szükség, ott a segítség. Idő közben Azkaban fölött az emlékek, illetve azok hiánya okoz felhősödést, majd még inkább beborul, végül pedig mindent elnyel a sötétség. Másnap is megmarad a rossz idő, sőt, ahogy elérkezik a délután, a Lupin család is komoly bajba kerül. Vajon hová tűnt Remus életének két értelme? És vajon látja még őket valaha?

Most szólok, minél több kritikát kapok, annál előbb kaptok frisst is. Tessék ösztönözni, ha folytatást akartok. ;) $pray $pray :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 július 25 (vasárnap), 20:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 15:57 
Betűmániákus

A Haláli egy fazon 3. fejezete felkerült.

Leírása:
Nos, ha van bárki, akit érdekel, íme a történet 3. fejezete. Ebben, először Will gondolatai közé nyerhetünk egy kis betekintést, aztán Emmett és Bella kicsit átrendezik az erdőt. Később, Carlisle elmeséli a történetét Willnek, végül pedig, kicsit alaposabban szemügyre vesszük Will külsejét. Jó olvasást kívánok, és remélem kapok kritikát is. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74442&i=1

Kritikákat várok rá. $pray :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukume 2010 július 25 (vasárnap), 20:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 20:39 
Betűmániákus

Haláli egy fazon 3. fejezete az adminok kezében van. $pray Remélem erre több kritikát kapok, mint az előző fejezetre. :( Bár annak az egynek is nagyon örültem. :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 20:36 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Szia :) Megkésve, de jöttem írni neked :$ Csak most olvastam a fejezetet, mert nyaralni voltam. Szokás szerint nagyon jó volt :)

Örülök, hogy látlak, és hogy jól érezted magad. :)

Idézet:
Végig sejtettem h Inala miért is maradt itt és igazam lett ^^Sirius Lonával marad, igaz? És Keb bizonyára az ő fia...

Igen, jól sejtetted. :)
Hát egy biztos, Inalával már nem fog összejönni, de még kérdéses, hogy Lona hogy fogja viselni Siriust az elkövetkezendő néhány napban. Mert a csávó finoman szólva nehezen elviselhető lesz. :-Ą De talán két józanító pofon jó hatással lesz majd rá. :D :-Ą ;)
Keb apjának a kiléte pedig a fejezetből határozottan kiolvasható, :) de mivel én egy gonosz boszorka vagyok, nem erősítem meg a tippeket, csak annyit mondok, hogy a következő fejezetben Sirius is meg fogja kérdezni, és akkor majd megtudjátok. :D :-Ą ;)

Idézet:
Minerva halála meglepett és Piton még mélyebbre süllyedt nálam :evil: xd

Igen, sejtettem, hogy meglepő lesz ez a haláleset, de védelmemre legyen mondva, hogy nem én döntöttem el. ;) :-Ą
Ami pedig Pitont illeti, fog ő még ennél sokkal mélyebbre is süllyedni, attól tartok. >:) :-Ą Lesznek még nagyon csúnya dolgai. :-Ą :-SS

Idézet:
Amúgy ebben a fejezetben jöttem rá, hogy Neville mániákus bosszúja valójában mennyire hasonlít Ginny terveihez és kezdem megérteni őt. Sajnálom szegényt :(

Örülök, hogy kezded megérteni Neville-t, :) én személy szerint imádom őt, és nagyon megértem a bosszúja indokait. :( >:D< És nagyon sajnálom is őt. :( De majd megpróbálom bizonyos mértékben és a lehetőségekhez mérten kárpótolni a veszteségei miatt, a történet vége felé. :-$ :-Ą ;)

Idézet:
Visszatérve Ginnyre... nem is tudom h mit várt a "családja"... amúgy egyszer igazán belegondolhatnának legalább feltételezés szinten h mi van ha Ginnynek igaza van..

Bele fognak gondolni, csak akkor már késő lesz. :( :-Ą

Idézet:
Hiányoltam megint Harryt és Sarát :(:( :P

Sejtettem, hogy hiányolni fogjátok őket, de a kövi fejezetben megígérem, hogy ők is benne lesznek. Harrynek megint visszatér majd néhány emléke.

Idézet:
Hogy tudsz ilyen jól írni egyébként? :o :shock: Nem is értem, hogy miért írnak neked ilyen kevesen :S:S

Ugyan, én nem is írok olyan jól. :-P :) Csak úgy középszerűen. ;) Egyik barátnőmmel egyszer, még régebben úgy egyeztünk meg ebben a témában, hogy szerintem béna vagyok, szerinte meg nagyon ügyes, ezért az arany középutat választottuk, és úgy fogalmaztunk, hogy "Várakozáson felüli" szinten írok. :D :D :D

Idézet:
Mikor jön a következő fejezet? Már nagyon várom :oops: :-D

Most a hétvégén. :) Leghamarabb pénteken, de valószínű, hogy inkább szombaton vagy vasárnap. :)

Idézet:
Puszi:
Ginewra

Puszi neked is, és szia :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 11:44 

Oké. Várom, még akkor vagyok :D hétfőtől viszont elmegyek mamához és netközelben nem leszek :/ de ez már OFF

ON: várom nagyon a fejit ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 11:42 
Betűmániákus

Na, kivel? *angyalian mosolyog*

Miért? elméletem szerint hétvégén lesz. Legkorábban pénteket mondom, de szerintem inkább szombat vagy vasárnap lesz belőle, mert jelenleg két oldal van belőle kész. :-? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 11:32 

Jányom, azt te tudod kivel nem értek egyet :g

és Miért? :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 9:29 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
_Ginewra_ egyetértek :D

Anyu, te kivel nem értessz egyet? ;) :) ;;) :)

Idézet:
és én is várom ;;)

Jó-jó, igyekszek vele. :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 13:26 

_Ginewra_ egyetértek :D

és én is várom ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 8:07 
Zöldfülű

Szia :) Megkésve, de jöttem írni neked :$ Csak most olvastam a fejezetet, mert nyaralni voltam. Szokás szerint nagyon jó volt :)

Végig sejtettem h Inala miért is maradt itt és igazam lett ^^Sirius Lonával marad, igaz? És Keb bizonyára az ő fia...

Minerva halála meglepett és Piton még mélyebbre süllyedt nálam :evil: xd

Amúgy ebben a fejezetben jöttem rá, hogy Neville mániákus bosszúja valójában mennyire hasonlít Ginny terveihez és kezdem megérteni őt. Sajnálom szegényt :(

Visszatérve Ginnyre... nem is tudom h mit várt a "családja"... amúgy egyszer igazán belegondolhatnának legalább feltételezés szinten h mi van ha Ginnynek igaza van..

Hiányoltam megint Harryt és Sarát :(:( :P

Hogy tudsz ilyen jól írni egyébként? :o :shock: Nem is értem, hogy miért írnak neked ilyen kevesen :S:S

Mikor jön a következő fejezet? Már nagyon várom :oops: :-D

Puszi:
Ginewra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 18:08 
Betűmániákus

Tudom Anyu, nem is rád céloztam, hanem azokra, akik sehol semmit nem írnak. :( Pedig elérhető vagyok itt, a Merengőn, sőt, citromail-en is, mert kint van a mail-címem az adatlapomon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 18:02 

Én itt lányom, írtam neked ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 17:41 
Betűmániákus

Nos, akinek esetleg még nem szúrt szemet:

A Miért? 34. fejezete fent van a Merengőn.

34/a. rész:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74109&i=1

34/b. rész:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74111&i=1

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki megnyitja a fejezeteket, legyen szíves legalább két szóban véleményt mondani. $pray Vagy ha annyira nem tetszik a történet, hogy még írni sem akar az illető, akkor nem értem, hogy miért olvassa már a 34. fejezetet is? Mert azt senki ne mondja nekem, hogy három ember nyitogatta meg már 87-szer a 34/a fejezetet például, tegnap este óta. Légyszíves, ha már olvastok, írjatok is valamit. Annyira csak nem lehet rossz, ha már egyszer ennyiszer megnyitjátok. $pray $? $pray

Akik viszont írtak, vagy fognak írni nekem, azoknak köszönöm szépen. >:D< :) Nagyon örültem a kritikáitoknak, és igyekszem majd minél hamarabb válaszolni is rájuk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 17:21 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
*Megnyitja a merit, majd olvasni kezd*

(Jányom kritika!!!! XD)

A lányod meg reméli, hogy tetszett. :) ;)

Idézet:
Ja és először is gratulálok <:-P megvan az 500. kritikád, most néztem :D

Igen, én is láttam. <:-P :D <:-P :D <:-P Köszi. >:D<

Idézet:
Hm... Dumbi meg sem érdemli, hogy egy olyan mesés helyre kerüljön X-( és Sirius se *előszedi a "DUMBIT ÉS SIRIUST AZ AZKABANBA" feliratú tábláját *

Valóban nem érdemlik meg, de nem is azért küldtem oda őket, hogy nekik jó legyen. ;) Segítségért mentek. :-Ą Tudod, az az elméletem, hogy ha már egyszer Dumbi már olyan béna, hogy senkit nem képes megvédeni, még magától sem, akkor szedjen inkább maga köré pár profit, és hagyja rájuk az ilyesmit, ő meg zabálja inkább a citromporát, és gondolkodjon. ;) =)) ;)

Am, ők elméletileg egyszer fognak csak a történet során az Azkabanba menni, de akkor se beköltözni mennek majd. ;) ;) :-Ą :-Ą ;) ;)

Idézet:
Ez az Inala gyönyörű lehet... :-O

Igen, az is. :) Nem véletlenül. ;) :-Ą :D A vérében van. :D

Idézet:
Most meglepődtem.. Briannak hívja Dumbit? :-O szerintem Voldi2 nek kéne :twisted: :twisted:

Talán tényleg stílusosabb lenne úgy, de amikor Inala megismerte Albust, akkor ő még használta a Brian nevet is, és akkor még egészen más ember volt ő maga is. Inala egyfajta családtagként tekint Albusra, kicsit mintha az apja lenne, más tekintetből meg a testvére.

Idézet:
És nem igaz! Még képes előadni a szende öregapót! Hát komolyan ukume, nem hagyom meg neked X-( megyek és megfojtom!

Ne fojtsd meg, még szükségünk van rá. :|N :-Ą Különben is, nem szeretnéd látni, hogy a végén pofáraesik? ;;) ;) :-Ą És nem akarod látni, amint bocsánatért könyörög? :D Vagy amint azt kívánja, nyíljon meg alatta a föld? :D >:) ;) Pedig szerintem felejthetetlen látvány lesz. >:) :-Ą ;)

Idézet:
De ajj az a Völgyzugoly az gyönyörű :x oda költözünk Apáddal, jöttök? :-P

Igen, valóban csodálatos hely. :D :x :)

Én már itt vagyok. :D ;) De a rossz hír, hogy a védővarázslatok miatt ti nem tudtok csak úgy idejönni. :-P ;) :-Ą

Idézet:
Hehe Inala már bírom :x Oh Sirius a kis alkoholista :D És megérdemelte, hogy Inala otthagyta [-( és Lonának is ott kéne :|N

Örülök neki nagyon, hogy szereted Inalát, ő egy nagyszerű teremtés. :) :)
Sirius nem alkoholista, de még lehet az. :D ;) >:) Főleg ha Inala megerősíti a gyanúját. >:) =)) :D =)) >:)
Inala nagyon szerette Siriust, és a mai napig szereti, de mint azt mondta, elfogyott a türelme, nem tudott rá tovább várni, hogy Sirius megkomolyodjon.
Lonának van még türelme. Bár... mostanában kicsit rezegni fog a léc alattuk is... :-Ą >:) :-Ą

Idézet:
Lányom, ugye nem ölöd meg Inalát? :|N

ÉN biztos nem. :-P :D
Egyébként, az ő Sorsa meglepetés lesz, nem lövöm le a "poént". :-Ą :-$ :-Ą

Idézet:
Ááá Piton :x Uh... McGalagony... hopsz... Huhh, de jó hogy van b rész is... megijedtem, hogy függővég lesz.. O.o

Bizony ám, hopsz.
Nem, ez csak egy kis gonoszkodás volt. :-P Te mondtad, hogy ne legyen függővég, emlékszel? :-Ą ;) :D

Idézet:
Tudom, hogy erre szavaztam, de pont Piton öli meg O.o

Ti mondtátok. :-P ;) >:) Na, ezért nem szabad elhamarkodottan ítélni, úgy hogy nem ismerjük mindkét felet. ;) :-Ą :-P

Idézet:
Pitonból egy lelketlen szörnyet faragtál, ugye tudod? A kis csaló! Fogadok valahogy majd Nathanielre fogja kenni!

Nem én faragtam, bármi is lett belőle. De Piton mestere a szakmájának, csak azzal nincsenek pontosan tisztában az emberek, hogy mi is tulajdonképpen a szakmája. >:) :-Ą :-Ą >:)

És Nathaniel? Nos... :-? ez majd még elválik... :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Keb kinek a fija? *gyanúsan nézelődik*

=)) =)) =)) =)) Imádom ezt a kérdéseteket. =)) =)) =)) =))
Nos, erre nem felelek most. >:) :D :-Ą Ha nagyon figyelsz, (szerintem) kiderül a fejezetből, de ha nem sikerül, akkor a következőben majd Sirius amúgy is rákérdez Inalánál, és akkor már nyilvánvaló lesz. :D :-Ą :D ;)

Idézet:
Jó kis feji volt :x

Örülök, hogy így gondolod. :) >:D< :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 11:18 

*Megnyitja a merit, majd olvasni kezd*

(Jányom kritika!!!! XD)

Ja és először is gratulálok <:-P megvan az 500. kritikád, most néztem :D

Hm... Dumbi meg sem érdemli, hogy egy olyan mesés helyre kerüljön X-( és Sirius se *előszedi a "DUMBIT ÉS SIRIUST AZ AZKABANBA" feliratú tábláját *

Ez az Inala gyönyörű lehet... :-O Most meglepődtem.. Briannak hívja Dumbit? :-O szerintem Voldi2 nek kéne :twisted: :twisted: És nem igaz! Még képes előadni a szende öregapót! Hát komolyan ukume, nem hagyom meg neked X-( megyek és megfojtom!

De ajj az a Völgyzugoly az gyönyörű :x oda költözünk Apáddal, jöttök? :-P Hehe Inala már bírom :x Oh Sirius a kis alkoholista :D És megérdemelte, hogy Inala otthagyta [-( és Lonának is ott kéne :|N

Lányom, ugye nem ölöd meg Inalát? :|N

Ááá Piton :x Uh... McGalagony... hopsz... Huhh, de jó hogy van b rész is... megijedtem, hogy függővég lesz.. O.o Tudom, hogy erre szavaztam, de pont Piton öli meg O.o Pitonból egy lelketlen szörnyet faragtál, ugye tudod? A kis csaló! Fogadok valahogy majd Nathanielre fogja kenni!

Keb kinek a fija? *gyanúsan nézelődik*

Jó kis feji volt :x

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lil Snape Dogg 2010 július 19 (hétfő), 13:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 10:43 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Ukume igen na :D én is így állok Mrs Weasley-hez és Dumbihoz X-(

hblanka, menjünk együtt törjük be az orrát :twisted:

Sejtettem. :) Látod, mondtam én, hogy mindenkit megrontok. :-P =))

Srácok, most tuti nem tudjátok betöri az orrát, mert nincs a Roxfortban, de... utána se menjetek oda, nem biztonságos. :-P És különben is, én szeretném megbüntetni Dumbit. >:) >:) >:) Nektek nem lesz más dolgotok, mint élvezni. >:) :-Ą >:)

Lil Snape Dogg írta:
*ki be lélegez nehezen*

Olvasoook 34/a felkerült :x juppíííííí :D

:D
Azóta már a 34/b is. :D :-Ą ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: szia
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 10:29 
Betűmániákus

hblanka írta:
Szia Ukume! :-h :-h :-h
Bocsi, hogy eddig nem írtam neked, de nagyon zsúfolt a programom. :-S Egyik táborból ki másikba be...épp, hogy kimosom a cuccaimat! :D Most itthon leszek kerek 2 napig, úgyhogy most van időm válaszolgatni az e-mailekre, na meg lógni a merengőn. HURRÁ!! <:-P

Szia! :-h Örülök neked. :) Remélem jókat táborozol. :) Bár mivel csigalassú vagyok, valószínű nem vagy már vagy még otthon, de remélem olvasod majd, amikor visszajössz. :)

Idézet:
Nagyon örülök, hogy így sikerültek az érettségi vizsgáid! Gratulálok! Remélem azóta kipihented. =D> $pray

Köszönöm, nagyon kedves vagy. :) >:D< Én is nagyon örülök. :) És igen, azóta már sikerült kipihennem, és időm nagy részét igyekszem írással tölteni. Főleg Miért?-el, mert arra van a legnagyobb "kereslet". ;) :)

Idézet:
Most pedig következik...a kritika.(amiben biztos lesz "pár" hiba, de mindegy :D) *nagy levegő, belekezd a gépelésbe*

:)
Nem is volt benne egy hiba sem. :-P >:D<

Idézet:
Először is...tökre jó, hogy ilyen gyakran frisssítesz. Annak ellenére, hogy elmehetnél pizzázni, vagy moziba, vagy mittudomén. :D Tehát ezért nagyra becsüllek, Ó Nagy Ukume. _U_ _U_ _U_ _U_

Ugyan, még elpirulok... :g :#-) :) Nem olyan nagy ügy, tudod, csóró ember azzal foglalja el magát, ami épp "kéznél" van. ;) :)) Nem, egyébként imádok írni, és mivel kint kibírhatatlan a meleg, inkább a mérsékeltebb hőmérsékletű szobában, és a most kicsit "fagyos hangulatú" Miért?-el töltöm az időm. ;) ;)

Idézet:
Na végre van egy ember, aki nem dől be Albus Dumbledore-nak. Mármint elsőre. :D Ez az Erin nagyon szimpatikus, remélem talál majd használható információkat, és ő is Ginnyék mellé áll. $pray $pray

Úgy tűnik, Erint nagyon eltaláltam, mert azt látom, hogy őt mindenki szereti. :) És ennek igazán örülök, mert én is imádom őt. >:D<
S hogy talál-e használható információkat? Ez hamarosan kiderül. És az is, hogy mit lép Albus, ha feltesznek neki egy számára meglepő kérdést. :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Végre felébredt Ginny. #:-S Szegényt nagyon sajnálom. De annak örülök, hogy nem rengett meg a bizalma Adrasteaban. Ez nagyon jóó!!!

Igen, Ginnyt én is nagyon-nagyon sajnálom, és tudom, hogy nagyon kegyetlen voltam vele, de most már igyekszem majd egy ideig nem bántani őt. Bőven elég lesz neki ezen a mostanin túltennie magát. :(

Idézet:
Ám Mrs. Weasley idegesít...de nagyon. Lehet, hogy mást nem, de engem igen. ~x( Azt hiszi, hogy ő maga A Tökély. Komolyan mondom...miért nem bírja belátni, hogy Ginnynek tökre nem arra van szüksége, hogy hallgassa a nyivákolását, meg hogy folyton Harryt hibáztassa?

=)) Imádom, amikor megmondjátok a véleményeteket Mollyről. =)) >:D< Komolyan, olyan aranyosak vagytok, hogy idegesít titeket, meg utáljátok, és a többség legszívesebben elátkozná Ginny mellől. >:D< Így azt hiszem te is örömmel veszed, hogy a legújabb fejezetben, ami tegnap került fel a Merire, Ginny végre hazaküldte Mollyékat. :D :D

Idézet:
És Ron is! Ezért is Harryt hibáztatja, pedig ha megerőltetné a kis agyát, rájönne, hogy ő éppen az Azkabanban csücsül, és biztos nem mászkált ki onnan, hogy ezt tegye Ginnyvel. Meg a halálfakók se be, hogy tracspartyt tartsanak Ginny kínzásáról. Na mindegy. Azaz nem. :)

=)) =)) Bocsi, de a húgom szinte szó szerint ugyanezt mondta nekem egyik nap, így nem állhattam meg nevetés nélkül. =))
De persze, igazatok van, elég röhej, hogy Ron olyan idióta, hogy még ezt is Harryre sózná, pedig ő aztán végképp semmilyen módon nem tudott volna ebbe beleszólni, még ha tényleg rossz lenne, akkor se, így meg aztán végképp nem.

Idézet:
Tényleg, az eszükbe se jut, hogy ha Harry Voldemort nagy haverja lenne, akkor már régen nem az Azkabanban lenne? Vagy, hogy Ginnyt akkor nem is akarná kinyírni, mert nincs miért? Mármint, akkor nem érdekelné, hogy nyomoz, nem? Sőt akkor már vigyorogva végig nézné, ahogy Ginny össze rakja a kirakót, és rájön, hogy Harry bűnös, nem? Az szerintem elég nagy büntetés lenne.

Igazad van, de nem, ez sajnos senkinek nem jut eszébe, csak majd utólag, akkor meg az ő "lelki üdvüket" tekintve már tök mindegy lesz.

Idézet:
Dumbledoret egyre jobban utálom...ez az Én tehetek mindenről szövege...legszívesebben mégegyszer betörném az orrát... X-( X-( X-( >:) >:) Annyira várom, mikor képen (orron xD) vágja Az Igazság.

Ezt meg tudom érteni. Én is utálom ezt az idióta Dumbledore-t, aki csak rontani tud a dolgokon, és többségében csak elrontani tudja az emberek életét. De fog ő is majd még bocsánatért könyörögni... *álmodozó arvcot vág :D 8-> *. Ezt megígérhetem. Iszonyat nagyokat fog koppanni majd. >:) >:) >:)

Idézet:
Harry, Sara rész...annyira jó, hogy összetartanak. De ahogy Sara állapotát látom...durva sokk lesz Harrynek, ha meghal. Valami baj van a tüdejével, igaz? Mert ha vért köhög...bár ez rák is lehet, asszem. Egyre rosszabb. :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( Annyira jó lenne, ha nem halna meg...Harry nagyon nehezen fogja szerintem túltenni magát rajta...remélem nem fog átmenetileg megőrülni. :-SS :-SS :-SS :-SS :-SS :-SS :-SS

Nos, Sara állapotáról csak annyit mondok, hogy nem rákos. Más baja van. :( Harry pedig erős, de Sara is tudja, hogy ha esetleg baj lesz, Harry nélküle belerokkan Azkaban gonoszságába, ezért megpróbál biztosítékot szerezni arra az eshetőségre is, ha vele valami történne. :-Ą :-$ :-Ą :-$

Idézet:
Nagy kedvencem még Izabell. Nagyon érett, meg nyugodt, és ez tökre tetszik!! :D :D :D Ő tudja, hogy Harry ártatlan? Mert akkor igazán elmondhatná... O:-) O:-)

Igen, Izabell nagyon igyekszik éretten viselkedni, és felnőni a feladathoz, amit rárótt a Sors, de közben mégis egy rettegő gyermek, aki próbálja minden nehézség ellenére megvédeni a szeretteit. Egy biztos, nagyon bátos, és ezt bizonyítani is fogja majd egy párszor a történet során. :)

És hogy ő tudja-e az igazságot Harryről? :-Ą :-Ą Nos, Izabell sokmindent tud, de hogy pontosan miket, azt nem fogja még egy ideig elmondani. Ő jós, és tudja, mi a szerepe a történésekben. Tudja, hogy mikor, kinek, mit kell tennie. Nem az ő dolga, hogy megoldja a felnőttek hibáit, és feloldozza őket a bűneik alól, vagy jóvátegye azokat, ezt csak ők maguk tehetik meg. Ezért bármit is tud, egyelőre még nem fog róla beszélni. Viszont, ez nem jelenti azt, hogy segíteni sem fog. Mert fog. Hamarosan azt is meglátjátok majd, hogyan, és kiknek. :) :-Ą :-Ą ;)

Idézet:
Jajj...mennem kell, mert jönnek a vendégek...komolyan mondom, egy szabad percem sincs. :(( :(( De majd megpróbálok bezárkózni 10 percekre a mosdóba, a laptoppal...:-$ :-$ :-$ :-$ :D :D :D

Remélem azért jó volt a vendégekkel, és jól érezted magad. :) :)

Idézet:
A képek is nagyon jók lettek!!! Az Erines, Edwardos a kedvencem! De a Lupin-családos is írtó aranyos. Izabell nagyon cuki. :D

Köszönöm, örülök neki, hogy tetszenek. :) >:D<
Nekem is az a kedvencem. :) :x Azt hiszem, sikerült jól eltalálnom őket, aminek nagyon örülök. :)
Köszi, örülök, hogy az is tetszett. Nem voltam biztos benne, hogy az tényleg jó-e, de akkor ezekszerint jó. :) Igen, Izabell nagyon aranyos. :)

Idézet:
Apropó képek...már készen vannak a Miért? fanart-ok, csak elromlott a szkennerünk...ugyhogy max csak letudom neked őket fényképezni, de nem biztos, hogy jó lesz a minőség. Vagy elküldöm bagolyfordultával! xDDD

Tényeg? :) De jó! :)
Hát... nem tudom, megpróbálhatjuk lefényképezve is, és utána majd ha jó lesz a szkenneretek, akkor felteheted majd úgy is, ha nem lesz nagyon jó a minőség. Mit szólsz? :)

Idézet:
Na szia! Bocsi, hogy össze-vissza hablatyoltam, remélem ki tudod bogozni amit írtam. :D :D :D

Nem volt össze-vissza hablatyolás, értettem, és imádtam. :) >:D< És nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és hogy ilyen sokat. :) :D >:D<

Idézet:
Remélem hamar lesz folytatás!!! :-h :-h :-h

A folytatás már fent is van, remélem tetszeni fog majd amikor olvasod. :) :-SS :) >:D<

Addig is, szia :-h >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 21:40 

*ki be lélegez nehezen*

Olvasoook 34/a felkerült :x juppíííííí :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 15:01 

Ukume igen na :D én is így állok Mrs Weasley-hez és Dumbihoz X-(

hblanka, menjünk együtt törjük be az orrát :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: szia
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 14:54 
Zöldfülű

Szia Ukume! :-h :-h :-h
Bocsi, hogy eddig nem írtam neked, de nagyon zsúfolt a programom. :-S Egyik táborból ki másikba be...épp, hogy kimosom a cuccaimat! :D Most itthon leszek kerek 2 napig, úgyhogy most van időm válaszolgatni az e-mailekre, na meg lógni a merengőn. HURRÁ!! <:-P

Na szóval...

Nagyon örülök, hogy így sikerültek az érettségi vizsgáid! Gratulálok! Remélem azóta kipihented. =D> $pray

Most pedig következik...a kritika.(amiben biztos lesz "pár" hiba, de mindegy :D) *nagy levegő, belekezd a gépelésbe*

Először is...tökre jó, hogy ilyen gyakran frisssítesz. Annak ellenére, hogy elmehetnél pizzázni, vagy moziba, vagy mittudomén. :D Tehát ezért nagyra becsüllek, Ó Nagy Ukume. _U_ _U_ _U_ _U_

Na végre van egy ember, aki nem dől be Albus Dumbledore-nak. Mármint elsőre. :D Ez az Erin nagyon szimpatikus, remélem talál majd használható információkat, és ő is Ginnyék mellé áll. $pray $pray
Végre felébredt Ginny. #:-S Szegényt nagyon sajnálom. De annak örülök, hogy nem rengett meg a bizalma Adrasteaban. Ez nagyon jóó!!! Ám Mrs. Weasley idegesít...de nagyon. Lehet, hogy mást nem, de engem igen. ~x( Azt hiszi, hogy ő maga A Tökély. Komolyan mondom...miért nem bírja belátni, hogy Ginnynek tökre nem arra van szüksége, hogy hallgassa a nyivákolását, meg hogy folyton Harryt hibáztassa? És Ron is! Ezért is Harryt hibáztatja, pedig ha megerőltetné a kis agyát, rájönne, hogy ő éppen az Azkabanban csücsül, és biztos nem mászkált ki onnan, hogy ezt tegye Ginnyvel. Meg a halálfakók se be, hogy tracspartyt tartsanak Ginny kínzásáról. Na mindegy. Azaz nem. :) Tényleg, az eszükbe se jut, hogy ha Harry Voldemort nagy haverja lenne, akkor már régen nem az Azkabanban lenne? Vagy, hogy Ginnyt akkor nem is akarná kinyírni, mert nincs miért? Mármint, akkor nem érdekelné, hogy nyomoz, nem? Sőt akkor már vigyorogva végig nézné, ahogy Ginny össze rakja a kirakót, és rájön, hogy Harry bűnös, nem? Az szerintem elég nagy büntetés lenne.

Dumbledoret egyre jobban utálom...ez az Én tehetek mindenről szövege...legszívesebben mégegyszer betörném az orrát... X-( X-( X-( >:) >:) Annyira várom, mikor képen (orron xD) vágja Az Igazság.

Harry, Sara rész...annyira jó, hogy összetartanak. De ahogy Sara állapotát látom...durva sokk lesz Harrynek, ha meghal. Valami baj van a tüdejével, igaz? Mert ha vért köhög...bár ez rák is lehet, asszem. Egyre rosszabb. :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( Annyira jó lenne, ha nem halna meg...Harry nagyon nehezen fogja szerintem túltenni magát rajta...remélem nem fog átmenetileg megőrülni. :-SS :-SS :-SS :-SS :-SS :-SS :-SS

Nagy kedvencem még Izabell. Nagyon érett, meg nyugodt, és ez tökre tetszik!! :D :D :D Ő tudja, hogy Harry ártatlan? Mert akkor igazán elmondhatná... O:-) O:-)

Jajj...mennem kell, mert jönnek a vendégek...komolyan mondom, egy szabad percem sincs. :(( :(( De majd megpróbálok bezárkózni 10 percekre a mosdóba, a laptoppal...:-$ :-$ :-$ :-$ :D :D :D

A képek is nagyon jók lettek!!! Az Erines, Edwardos a kedvencem! De a Lupin-családos is írtó aranyos. Izabell nagyon cuki. :D

Apropó képek...már készen vannak a Miért? fanart-ok, csak elromlott a szkennerünk...ugyhogy max csak letudom neked őket fényképezni, de nem biztos, hogy jó lesz a minőség. Vagy elküldöm bagolyfordultával! xDDD

Na szia! Bocsi, hogy össze-vissza hablatyoltam, remélem ki tudod bogozni amit írtam. :D :D :D

Remélem hamar lesz folytatás!!! :-h :-h :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 21:44 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
*Szégyenkezve beslattyog*

Szia Anyu! :-h Nincs mit szégyellni, örülök, hogy itt vagy. :) >:D<

Idézet:
Először is tisztára bírom Izabellt :D Ahogy ott idegeskedik Lona és TOnks ő meg magabiztosan ül.. na ez jó :D tudom, hogy látó de akkor is... xD

Igen, Izabellt én is nagyon szeretem. Nagyon okos, és érett kislány, legalábbis igyekszik az lenni. :) Bár ez nem mindig sikerül úgy, ahogy szeretné.

Idézet:
És milyen érett... nem mondja el, azt amit Siriusnak kell majd elmondani.. :)

Nem mondta el, egyrészt azért, mert ezt még Sirius sem tudja, másrészt meg azért, mert tudja, hogy ezt Siriusnak kell elmondania majd Lonának, ha nem akarja, hogy a boszi teljesen kiakadjon. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Na jó Sirius meg pont most jelenik meg :D ez is jó bár utáom Siriust itt, mert ő is elárulta Harryt :twisted: Ezért szerintem megérdemelné, hogy Lona ott hagyja [-(

Ejnye, Anyu. *csóválja a fejét* Ne légy ilyen kis gonosz. :|N :) Sirius nem egy angyal, de Lona ellen semmi rosszat nem tett. És Lona szereti. Nagyon is. Nem biztos, hogy lenne szívem szétszedni őket, még úgy sem, hogy ebben a sztoriban én sem szeretem Siriust.
Ettől függetlenül persze Sirius kap majd egy pár pofont az élettől/tőlem, >:) ;) amik után finoman szólva a béka hátsófele alatt fogja majd magát érezni, ha nem még annál is mélyebben. :-Ą :-Ą ;) :-Ą :-Ą

Idézet:
Túl sok a Sirius, nemhogy inkább Apád lenne :twisted: >:)

Lesz ő is. :-P ;) :-Ą

Idézet:
Na egy kis Ginny :x úgy örülök, hogy felébredt :) Végre, már ideje volt és csúnya dolog volt tőled ezt tenni.

Tudom, csúnya dolgokat csináltam szegénnyel, de most megígérem, hogy egy darabig nem fogom bántani. *esküre emeli a kezét, és bűnbánóan néz*.

Idézet:
Na szóval Ginny, sajnálom szegényt :(( nálad, aki kitart Harry mellett az szenved? :(( mert ezt látom, hisz Dracónak sem volt egy leányálom ezt tenni. igen sajnálom Sziszát is :((

Szerintem a pontos megfogalmazás az, hogy nálam most mindenki szenved előbb, aztán aki büntit érdemel majd, az azt kap, aki meg nyugalmat és békét, az majd azt kap a végén. *ukume megint bűnbánóan néz*. De én is nagyon sajnálom Ginnyt is, meg Dracót is, de Ginnyt például tényleg nem fogom most egy ideig bántani. És Dracót is csak... egyszer-kétszer... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą *még mindig bűnbánóan néz, és félve nyel egy nagyot*.

Idézet:
Na jó, Mollyék mit keresnek benn nála? X-( utálom őket is :|N

Már nem lesznek ott sokáig, ne aggódj, a kövi fejezetben Ginny finoman elküldi őket a sunyiba. ;)

Idézet:
20:42 Lil beslattyog, és folytatja a végtelennek tűnő szóáradatot :roll:

Ismét szia. :) Én nagyon élvezem ezt a szóáradatodat. :D >:D<

Idézet:
Most jön a másik általam legjobban utált személy: Dumbi X-( És a h*lye elmélkedése! ~x( Na, ahelyett, hogy mindig elméleteket gyárt inkább kimenthetné Harryt ~x( mert ez így nem fair :|N

Hát... pedig attól tartok, hogy ő még fog egy párszor elmélkedni... :-SS :-SS
Nem csodálom, itt én se szeretem Dumbledore-t, sőt... :-? én a 7. rész óta nem szeretem őt. :-P [-( Ezért van az, hogy ő még sokkal többet fog szenvedni a végén, mint Siriusék. :-Ą ;) :-Ą Ott ütök, ahol a legjobban fáj. >:) >:)

Idézet:
Milyen felmentő levél? :shock: Siriust mentik fel, ugye? Nem hogy Harryt mentenék... :|N csúnyák ám :|N ilyet nem szép dolog művelni :|N

Tényleg nem szép ilyet művelni. De nézd, Siriust is csak tizenakárhány év után mentették fel, szóval... ehhez képest még Harryvel sincsenek késésben... :-Ą :-Ą :twisted: :-Ą :-Ą

Idézet:
Naa, nem Albus csak ne vigyorogjon ~x( megtépem! X-( Utálom, na .. bocsi :oops:

=)) =)) De szeretném én látni, amint megtéped Albust. =)) =)) Hatalmas buli lenne. >:) =)) >:)

Idézet:
Na jó... Sirius sokat smárol nem gondolod? :-P Túl sokat.. remélem Lona elhagyja :twisted: *gonosz vigyor* Nem érdemli meg. [-(

Anyu, ne légy gonosz. :|N :-P :) Lona szereti őt. Bár tény, hogy Sirius nem érdemli meg Lonát, és Lona is jobbat érdemelne, de tudod, mondják, hogy a szerelem vak... na meg kortalan is... ;) :-Ą =)) :-Ą =)) :D :D :D *Nem, ukume nem mondja meg, hogy min mulat ilyen jót =)) :D =)) *

Idézet:
Apád nagyon modortalan...

Nem, egyáltalán nem modortalan, sőt, AHHOZ képest egészen úriemberként viselkedett. :-Ą :-? :-Ą :-Ą

Idézet:
Miért ne lehetne Nathanielnek kimondania azt, hogy "Edward?" :roll:

Hát azért mert... :-? :-Ą mert nem ARRÓL az Edwardról van szó, akire te gondolsz, sőt... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Haragszom rá... mondom, tízkarátos gyémánt gyűrű [-( meg egy rendes esküvő :-P

Ne haragudj rá, a helyében én... sőt te is, már rég kikapartuk volna Nathaniel szemeit, sőt... :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
De ... ki ez a Nathaniel? :-?

Nem mondom meg. :-P Meglepi. >:) :-Ą

Idézet:

Igen, Sara beteg. :( Nagyon beteg... :-Ą :-$ :-Ą És még az is lesz egy ideig... :-$

Idézet:
Na remélem elég ennyi kritikának B-) és bocsánat, hogy ezt eddig nem tettem .

Puszi: Lil :-*

Igen, ez bőven elég volt, Anyu, és nagyon-nagyon szépen köszönöm. Nagyon-nagyon örültem neki, és remekül mulattam. :D >:D< :) =)) >:D< Köszönöm. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 13:00 

*Szégyenkezve beslattyog*

Először is tisztára bírom Izabellt :D Ahogy ott idegeskedik Lona és TOnks ő meg magabiztosan ül.. na ez jó :D tudom, hogy látó de akkor is... xD És milyen érett... nem mondja el, azt amit Siriusnak kell majd elmondani.. :) Na jó Sirius meg pont most jelenik meg :D ez is jó bár utáom Siriust itt, mert ő is elárulta Harryt :twisted: Ezért szerintem megérdemelné, hogy Lona ott hagyja [-(

Túl sok a Sirius, nemhogy inkább Apád lenne :twisted: >:)

Na egy kis Ginny :x úgy örülök, hogy felébredt :) Végre, már ideje volt és csúnya dolog volt tőled ezt tenni. Hopp közben valaki írt az én ficcblogomba is :D de majd utána megnézem :D
Na szóval Ginny, sajnálom szegényt :(( nálad, aki kitart Harry mellett az szenved? :(( mert ezt látom, hisz Dracónak sem volt egy leányálom ezt tenni. igen sajnálom Sziszát is :((
Na jó, Mollyék mit keresnek benn nála? X-( utálom őket is :|N

upsz elkell mennem ennit csinálni de utáána folytatom :)

20:42 Lil beslattyog, és folytatja a végtelennek tűnő szóáradatot :roll:

Most jön a másik általam legjobban utált személy: Dumbi X-( És a h*lye elmélkedése! ~x( Na, ahelyett, hogy mindig elméleteket gyárt inkább kimenthetné Harryt ~x( mert ez így nem fair :|N Milyen felmentő levél? :shock: Siriust mentik fel, ugye? Nem hogy Harryt mentenék... :|N csúnyák ám :|N ilyet nem szép dolog művelni :|N

Naa, nem Albus csak ne vigyorogjon ~x( megtépem! X-( Utálom, na .. bocsi :oops: Na jó... Sirius sokat smárol nem gondolod? :-P Túl sokat.. remélem Lona elhagyja :twisted: *gonosz vigyor* Nem érdemli meg. [-(

Apád nagyon modortalan... Miért ne lehetne Nathanielnek kimondania azt, hogy "Edward?" :roll: Haragszom rá... mondom, tízkarátos gyémánt gyűrű [-( meg egy rendes esküvő :-P De ... ki ez a Nathaniel? :-?

Na remélem elég ennyi kritikának B-) és bocsánat, hogy ezt eddig nem tettem .

Puszi: Lil :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 15:46 
Betűmániákus

Castiel írta:
Szia ukume!

Szia Castiel! :-h

Idézet:
Most hogy vége az érettségidnek (remélem jól sikerült), örömmel látom, hogy az újabb fejezetek sokkal hamarabb jönnek.
Szeretnék érdeklődni, hogy akkor mostantól a frissítésekre milyen időközönként számíthatunk? :)

Igen, köszönöm, jól sikerült. :) És valóban, mostanában elég sűrűn voltak fejezetek. Hogy ez a továbbiakban mennyire fog állandósulni, azt még nem tudom. Általánosságban szerintem majd a heti egy fejezetre fogok ráállni, amit igyekszek is majd tartani. :-? ;) De semmi se biztos, minden attól függ, hogy mennyire van épp időm írni. :) ;) Amikor kész a fejezet, már töltöm is fel. :)

Idézet:
Castiel voltam.

ui.: még nem olvastam el az új fejezetet, de igyekszem megtenni.

Remélem, hogy tetszeni fog. :)

Szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 14:41 
Betűmániákus

Szia ukume!

Most hogy vége az érettségidnek (remélem jól sikerült), örömmel látom, hogy az újabb fejezetek sokkal hamarabb jönnek.
Szeretnék érdeklődni, hogy akkor mostantól a frissítésekre milyen időközönként számíthatunk? :)

Castiel voltam.

ui.: még nem olvastam el az új fejezetet, de igyekszem megtenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 14:14 
A Legnagyobb Fandomvadász

légyszi, a történet(ek)ről beszéljetek. ez már nem az első ilyen, menjetek az ismerkedőbe, úgyis beszéltgettek ott is, nem kell egyszerre két helyen. köszi

szerk.: ja, és nem kell bocsánatot kérni, vagy valami, csak tovább megy az off.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 11:52 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Szia lányom :) látlak :D

Szia Anyu itt is! :D Én is téged. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 11:43 

Szia lányom :) látlak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 11:40 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
fantasztikus fejezet volt (L) :D *de most nincs ideje hosszabban írni :$ *

Puszi:
Ginewra

Nagyon örülök neki, hogy tetszett. :) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 8:30 
Zöldfülű

fantasztikus fejezet volt (L) :D *de most nincs ideje hosszabban írni :$ *

Puszi:
Ginewra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 23:04 
Betűmániákus

Ennek örülök. :D >:D< :x

Most legközelebb az Alkonyatos sztorim fog frissülni, utána meg elméletileg a másik kettő regényem, de azután megint a Miért? következik majd. :) Talán a jövő héten. :-? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 23:01 

OKééé maradok x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 22:40 
Betűmániákus

Ne hóóóóljál meg, mi lenne velem nélküled? :( >:D< Majd igyekszek minél előbb újabb gyógyító-fejezetet hozni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 20:56 

nem de majdnem :) fáj a fejem :-S de ez feldob :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 20:55 
Betűmániákus

Fent van a Miért? kövi fejezete. :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=73653&i=1

Anyu, remélem nem hóóóóltál meg. ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 20:32 

*mélyeket lélegezz*

Ki...be...ki...be...

AAAAZ *-* jaaaaaaaj meghóóóóloook :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 07 (szerda), 19:23 
Betűmániákus

A Miért? 33. fejezete már az adminok kezében van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 9:30 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Jajj de jó lett <3 csak olyan hamar vége lett :(:(

:) Ennek örülök.
Igaz, ez most rövid lett, de a kövi már hosszabb lesz. Megígérem. :)

Idézet:
muszáj ilyen függővéget hagyni? :P mi baja Sarának? :( vért köhögött :o :(

Bocsi. :( De... igen muszáj volt. *bűnbánóan néz* Viszont a kövi fejezetben meglesz a beszélgetés. És Sara elmond mindent Harrynek, amit tud, sejt, és érez. Abból már ti is találgathattok majd, hogy mi is pontosan a lány baja. ( :-Ą :-SS :-Ą )

Idézet:
és szegény Harry.. most mindenre emlékszik? Mert ugye elvileg a cruciatus-tól visszajönnek az emlékek..

Igen, a Cruciatus-tól visszatérnek az emlékek, ha elég sokáig kínozzák vele az illetőt, de... nem, még nem tért vissza minden emléke. Nem mertem olyan sokáig kínoztatni, hogy minden emléke visszatérjen, mert azzal az elméje épségét, és az életét is kockáztattam volna. :-Ą :-Ą :-Ą Ezért csak fokozatosan fogom visszahozatni az emlékeit. Nem merem elsietni. Lesz még szegény Harrynek bőven elég baja, nem szeretném most még ezzel is tetézni. :-SS :-Ą :-SS :-Ą

Idézet:
Szegény Ginny is.. de végre felébredt :)

Igen, Ginnynek én is örülök, bár nagyon sajnálom szegényt. :(

Idézet:
Amúgy Erin egyre szimpatikusabb nekem :)

Nos, ezen nem csodálkozok. :) De örülök neki. Ő nagyon rendes lány. :)

Idézet:
Várom a folytatást :) Mikor lesz? *bociszemek*

A folytatás... hát... :-? vagy holnap, vagy holnapután. :) :-? :)

Idézet:
Puszi:
Ginewra

Ui: az első adandó alkalommal, hogy géphez értem, elolvastam ;) imádom (L)

Aranyos vagy. :) >:D< Ennek nagyon örülök. :)

Puszi, és szia :-h :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 9:15 
Betűmániákus

Vagy holnap, vagy holnapután kerül fel megint új fejezet, szóval akkor meg már 5 lesz. :) Örülök, ha úgy gondolod, hogy jó lesz, hogy lesz mit olvasnod. :)

A szenilitás nem gond, az nálam is van. :D ;) Én meg épp újraolvasom a TH-t. :D :x

Oké, tárt karokkal várlak, de... ne feledd, ne haragudj azért, amit Ginnyvel tesznek az egyik fejiben például, mert azt egy nem beszámítható állapotomban írtam (érettségi előtt ;) :-Ą ). :-SS

De előre is jó olvasást. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 9:09 
Zöldfülű

4 egész fejezetről lemaradtam? Hurrá, most legalább van mit olvasni, így jobban bele tudom élni magam a történetbe. :-D
Azt hiszem, most kivételesen nem tud megijeszteni, hogy nem sok jót ígérsz az érzékeny kis lelkemnek, amint lesz egy kis időm, nekiesek és elolvasom. :x
(Meg persze újra az előző fejezeteket is, legalább nagyjából, mert mostanában egy kicsit szenilis vagyok.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 0:05 
Betűmániákus

Helyes. >:D< :-SS >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra