meichan írta:
Hali lányok!

Mei is megérkezett.
Upsz egy kis időzavarban voltam aztán meg elszált a netem,de azért itt vagyok mint fő testőr,úgyhogy tessék eltenni a vasvillát Detti vissza a helyére

A végén még kicsorbul a vasvillád hegye mikor találkozik az én igen erős acél falammal

Szia Mei!
*ukume hálaimákat rebeg, hogy megérkezett a testőre

*
Örülök, hogy végülis ideértél.
Idézet:
Nos hát drága kismesterem,azt hiszem elmondhatom,hogy egy igen érdekes fejit olvastam és bár szörnyen utálom azokat akik ilyen módon bántanak egy gyereket mert egy gyermeket nem szabad bántani,de Fenrir Greyback-től azt hiszem nem is lehetett mást várni.
Mást nem is tudok rá mondani, minthogy az én szívem is megszakadt Sara miatt.

Fenrir egy... ő... egy szadista vadállat. Jack-re meg már szavak sincsenek.

Az ilyenektől a hányinger kerülget, de komolyan.

Utáltam, miközben írtam, és most is rühellem mindkettejüket. Meg is fogják kapni mindezért a magukét.

*esküt tesz*
Idézet:
Komolyan mondom,hogy elég sokáig tűrt ez a gyerek.Mikor olvastam,hogy szegénynek még Jack-et is el kellett viselnie hát gondoltam magamban szegény gyereket az én drága ördögöm aztán alaposan kizsigerelte,komolyan mondom Jack egy utálatos alak és igazán pedofil meg egy állat de mégis hmmmm ahogy kinéz mégis egy jó pasi.Miért van az,hogy mindig az ilyen szuper jó pasik ennyire gonoszak és kegyetlenek?
Bizony sokáig, 14 évig.
Egy éve került el onnét, és egy évesen került oda.
Jack egy szadista, pedofil, szociopata állat, aki sajnos kinézetre szívdöglesztően szexi.

És a legborzasztóbb, hogy ha akarja, olyan hibátlanul el tudja játszani, hogy egy igazi lovag, egy úriember, és egy főnyeremény, hogy mire észbekapsz, hogy tévedtél, addigra már ott tartassz, hogy terhes vagy... tőle...

miközben valójában egy szadista szörnyeteg.
Idézet:
Waren és Sara érdekes pár lettek volna.Két ilyen terrorban tartott gyerek mégis milyen házasság lett volna?Bár lehet,hogy ha Sara nem kerül az Azkabanba akkor ez lett volna a legjobb megoldás.
Ne adj ötleteket, mert a végén még megírom novellában, hogy "mi lett volna, ha..."
Szerintem nagyon jó házasság lehetett volna.

Jól megértették volna egymást, segítették volna a másikat, hogy túllépjenek a múlton, és boldog jövőjük lehessen. Mindketten kedvesek, okosak, és pokoli kitartóak.
Idézet:
Ugye mint tudjuk Jack régimódi és mint ilyen meg sem lepődtem azon,hogy a fiának kinézett egy feleséget
Igen, az. Egyértelmű, hogy a fia nem vehetne el akárkit, akit ő is akarna...
Erre most lenne egy nagyon csúnya szóviccem, de tartok tőle, senki nem nevetne rajta...

*félősen nagyot nyel* És még te sem tudnál megvédeni utána...
Idézet:
*más kérdés,hogy általában a normális ember előtte nem próbálja ki a jelöltet*
De Jack soha nem tartozott a "normális ember" kategóriába.
Idézet:
és mivel Greyback undorító és csóró gondolom ezért is hatalmas összeg ütötte volna a markát amikor létre jön a frigy,
El sem tudod képzelni, mennyi lóvét kapott volna érte...
Idézet:
de Sara keresztül húzta a számításait azzal,hogy meg akarta ölni*mei viszont nagyon sajnálja,hogy eddig senkinek nem jött össze* és dühében inkább küldte börtönbe.
Fejet is hajtok érte Sara előtt.
*ukume megígéri, valakinek majd csak sikerül

*
Idézet:
Detti a vasvillád inkább mártogasd Greyback-be hátha végre feldobja a talpát
Na, ez egy szuper ötlet. Vasvillát a szemét dögnek.
Idézet:
Na amit kihagytam a kritikámból azt itt pótoltam
Szavaztam is és mit látok Perselus Piton vezet
Én ettől totál ledöbbentem ám. *tátott szájjal bámul* Kiírtam poénból őt is, hogy Piton, erre tessék, a végén övé lesz a gyerek. Mondom én, hogy lassan lekörözi Weasley-éket...
Idézet:
Én Inalára szavaztam de ha Dumbli és Piton között kéne választanom akkor inkább Piton.
Én most szívem szerint gonosz lennék *nagy újdonság, mi?

* és Dumbledore-nál hagynám a gyereket, egy gonosz, ám de célratörő okból. Az ok: Röhögnék, ha ezt is elszúrná, és Warrent valaki más mentené meg Jack-től, nem ő. Fájna neki, nagyon, mert őt nagyon meg akarja védeni.
De persze nem én döntök, hanem ti.
Idézet:
Ő legalább tudja,hogy miken ment keresztül a fiú és vele szemben azért nem volt olyan gonosz,kétlem,hogy mellette baja esne a gyereknek de azért jobb lenne elkerülni,hogy bármilyen formában a sötét oldal közelében maradjon,
Piton kissé nehéz eset, ezt sem árt szemrevételezni. Hisz még a saját gyerekeit is eltaszítja magától, és hát... Warrennek inkább most olyasvalaki kéne, akivel beszélhet. Eddig soha senkinek nem beszélhetett semmiről, nem volt kinek elmondania a fájdalmait, nem volt egy rendes szülője.

Ebből a szempontból "az Inala, a Remus-Dora, vagy a Weasley-pár" lehetőségek lennének a legjobbak.
Idézet:
bár Dumbli mellett sem lenne akkora biztonságba nézzük csak azokat a dolgokat amiket eddig tett,hány ember és hány gyerek halt már meg az Ő hülyesége miatt?
Nem tudom, nem számoltam még össze,

de majd a végén tartunk egy leltárt...
Idézet:
Akkor már inkább Piton ő csak szimplán elintézte,hogy Harry dutyiba kerüljön

Ha jól emlékszem akkor ő nem gyilkolt csak engedte,hogy a többiek be tudjanak jutni és eljátszotta a nagy áldozatot

De azóta igazából nem tesz semmit főleg mióta a gyerekei is ott vannak.
*Ejnye,
Piton kezd elpuhulni, ez ellen sürgősen tennem kell valamit... :-Ą

*
Idézet:
Nos amikor szavaztam akkor az állás a következő volt,Piton vezetett Inala és Remus-Tonks páros döntetlen volt meg a Dumbli és Sirius-Lona páros ha jól emlékszem*egy kicsit akadozik mostanság az agytevékenységem*.
Azóta már Piton és Inala döntetlenek.

*fejet csóválva vigyorog, és titkon egy nagyon goooooooonosz, szadista okból drukkol Inalának*
Idézet:
Nagyon kiváncsi vagyok,hogy ki fog nyerni.No és ha döntetlen lesz a végeredmény akkor mi lesz?Ketté szakítani nem lehet a fiút két helyen lesz elhelyezve és mint mikor elvált szülők gyerekei egyszer az egyiknél máskor a másiknál lesz szerencsétlen?Igazán érdekel,hogy mit tervezel döntetlen esetére

Döntetlen esetén azt tervezem, hogy újabb kisvárost irtatok ki Voldiékkal.

És puffogok meg morgok egy sort.