Sziasztok!

Na, akkor megyek sorban.
Shyen, Detti, szép, megjegyeztem.

ÉN egy ujjal sem fogom bántani Warrent.
Ugyan már, Piton nem kockáztatná, hogy bántsa a srácot, mikor az az ő felügyelete alatt van.

Annyira még ő sem h*lye.
Hermione mindig is gondolkodott, csak épp most Harry is a gondolatai közé került.
Dr/Hr szál szerintem nem lesz benne... az igazából még eszembe sem jutott, hogy legyen...
Pitonnak szerintem első szerelme és legjobb barátja is egyben Lily volt. És őt Voldemort ölte meg.

Nathanielnek nem volt köze hozzá.
Eileen...

ismerték egymást Nathaniellel, ez tény, de... hogy közrejátszott-e a halálában...? Na, az titok.
Testvér...?

Érdekes gondolat...

Imádom mikor Pitonnak testvére van. *Lilyanjudyth-fan

*.
Oké, erre válaszolhatok.

Mivel Jack egy Flamel, egyértelmű, hogy bizonyos értelemben köze van
valamilyen Bölcsek Kövéhez.
Hell, a Tigris vagy a Leopard a jobb?
Srácok, jobb ha tudjátok, az írót nem szabad bántani, mert ha rámtámadnak az olvasók, és egy tankkal vagy mással letámadtok és meghalok például, akkor ki fogja nektek írni a sztorit? Persze, van vésztervem ilyen eshetőségre is, de... azért jobb lenne ha én írhatnám végig a történetet.
Detti, ÉN csak kiírtam, TI, az olvasók szavaztátok meg Pitont.
Inala szép és jó, és én is örültem volna neki, mert hatalmas poén lett volna bizonyos okokból kifolyólag, de... a nép szava dönt, és ti mind döntöttetek valahogy, én meg elfogadom.

Ez így van.
Shyen, Detti, azt mondjátok,
"Saráért, Harryért és Izabellért mindent", és Shyen, te még azt is mondtad, hogy
"remélem, hogy nem öli meg", de melyiküket a hármójuk közül?

(

)
Jaj, Daedalus, ne haragudj, úgy tűnik tegnap este nagyon nem voltam képben, hogy így kimaradtál.

De akkor most nagyon gyorsan pótolom a mulasztásom.
Inala valóban jó, és Piton bizonyos nézetben köpönyegforgató áruló, de... "a nép szólt", én meg engedelmeskedek a szónak, Piton nyert, így hát ő lesz.

Ez van.
Lily és James tutira agyonátkoznák a bandát, ha élnének még, de így sajnos erre nincs lehetőségük.
Inala sokmindent tud, de nemigen számít, hogy tud-e Harry ártatlanságáról, hisz... akár tudja, akár nem, nem mond semmit senkinek konkrétan.

Mivel nem az ő dolga.
Sara a szabadulása után nem fog találkozni Ginnyvel, de... *ukume már most elássa magát, hogy utólag majd ne verhessétek agyon ezért a most következő mondatáért* lesz majd olyan, hogy egy helyen fognak tartózkodni...
Ginny egyébként örülni fog, hogy Harry és Sara testvérek lettek.
Én is imádom Lilyanjudyth történeteit, és részben neki köszönhető, hogy Piton az egyik leghatalmasabb kedvencem a HP-világában.

És neki hála, imádom, mikor Pitonnak testvére, illetve gyereke(i) van(nak).
Gyerekek, ne fojtsatok már mindenkit a Temzébe, oda én megyek (majd).

Ha így folytatjátok, túltelítődik, mielőtt én odajutok.
Jól van, csak hogy mindenki megnyugodjon, közlöm:
Warren NEM fog meghalni!!!
Lily, nyugi, elmondom most nektek azt, amit Meichan-nak már korábban elmondtam, hogy: Piton a történet elejétől kezdve, hatalmas választások kereszteződésében állt és áll, a kellős közepén, és döntenie kell/kellett, merre induljon tovább. Mei akkor arra tippelt, két oldal közül kell választania, a jó meg a rossz oldal közül, de nem. Piton számára,
4 választási lehetőség van.
És hogy ő melyiket választotta/választja? Azt nem csak a jól látható, egyértelmű viselkedése, és tettei alapján kell néznetek, mert azok becsapósak.

Hisz nézzétek csak meg az eredeti HP-t, hét évig meggyőződéssel állította többségünk, hogy Piton az egyik leggonoszabb szereplő, erre tessék, az egyik legjobbnak bizonyult.
Nem mondom meg nektek, melyik oldalt válassza/választotta/fogja választani, mert az, hogy ténylegesen hol is áll, csakis és kizárólag a történet végén fog majd kiderülni, amikor életében először lesz igazán, de igazán őszinte, az életével, tetteivel és szeretteivel kapcsolatos összes dolgot illetően.
Szóval, nem kell kapásból rávágni, hogy Piton jó vagy rossz, mert nem tudjátok még a teljes igazságot mindenről. Várjátok ki a végét, és majd akkor mondjátok, hogy ő jó-e vagy rossz. Mert még lehet sokkal, de sokkal rosszabb is, mint amilyennek most hiszitek, de... lehet sokkal, de sokkal jobb is.

Ne döntsetek elhamarkodottan.
Shyen, Detti, örülök a lelkesedéseteknek, *ááá, most csak hízeleg, mert be van pánikolva attól a kétfős tömegtől, ami vele szemben áll

* de... mint már mondtam, ÉN egy ujjal sem nyúlok hozzájuk.
Saranak nem testőrre van szüksége, neki valami egészen más kéne most.
Anyu, én még nem csináltam semmit. *védekezik*
Ez tetszik, Sarat véditek az írótól, még jó, hogy ha én nem lennék, ő sem lenne.
HÉÉÉÉÉ *felhördül* ÉN NEM AKAROM BÁNTANI SARAT!!!!!!!!
Gyerekek, nem azért, hogy kötözködjek, vagy mert bárkit is meg akarnék ölni, de "egyes szereplőimnek" megváltás lenne a halál. Béke, és örök menedék.
Anyám, már te is ellenem vagy!?!?!?!?
*ukume nagyon kezd rá hajlani, hogy megváltoztasson, vagy szavazásra bocsásson egy bizonyos döntést

*
Jó, nagyon humorosak vagytok, de NEM SARA ÖLI MEG FENRIRT!!!!!
Nem fog Harry és Sara tankkal menni se Fenrir, se Dumbledore felé, nem és nem! *szigorú tanárnénis nézés* És az a bizonyos Lilyan Sara Potter még mindig csak feltételes módban létezik.
*remélem most semmit és senkit nem hagytam ki*