Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 17 (péntek), 14:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 20:36 
A Legnagyobb Fandomvadász

Luciatus írta:
ja, és mikor felkapcsolnád a villanyt, hogy kinyírd, akkor kussban van, és nem találod :D lekapcs, és újrakezdi... meg tudnak őrjíteni :D

örültek volna XD asszem feldaraboltan hevernék a tiszában :D

ja, a néma macska :D pantomimes :D

most értem haza a melóból -.- és reggel fél8ra mentem... uuuuutálom

áá, de tényleg mindig ezt csinálják xDDD hiába vadászol rájuk, egyszerűen nem találod xD

:D :D :D de biztos rádtalálna valaki :D

az :D tudod, hogy engem mindig meglepetássel tölt el, ha egy cica beszél :D

uhh :S az úgy igen kellemes. miért kellett ilyen sokáig maradni?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 17:38 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
jaaaaj, az tényleg borzasztó xDDD főleg este, mikor aludnál, és ott visít neked, olyankor szoktam idegbajt kapni :D
háhá :D :D pedig az lett volna az igazi :D meg kellett volna adnod nekik, amire vártak :D

lol :D hát mondjuk egy macskát nem olyan könnyű észrevenni, mint egy kutyát, főleg, ha olyan mint az enyém, hogy nem beszél, csak, ha már nagyon nyúzom :D

ja, és mikor felkapcsolnád a villanyt, hogy kinyírd, akkor kussban van, és nem találod :D lekapcs, és újrakezdi... meg tudnak őrjíteni :D

örültek volna XD asszem feldaraboltan hevernék a tiszában :D

ja, a néma macska :D pantomimes :D

most értem haza a melóból -.- és reggel fél8ra mentem... uuuuutálom

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 7:48 

Luciatus írta:
potenciális szúnyogkaja vagyok :D de a legrosszabb mikor belenyivákol a füledbe, azt uuuutálom :(
nyáh köszcsi :D és nemis dobtam a botot a fák közé, pedig ettől többen féltek :D nem is értem, miért :D

bár tavaly a másodikra odaszokott egy cica amúgy, elvileg fél évig észre se vette a koliigazgató :D

jaaaaj, az tényleg borzasztó xDDD főleg este, mikor aludnál, és ott visít neked, olyankor szoktam idegbajt kapni :D
háhá :D :D pedig az lett volna az igazi :D meg kellett volna adnod nekik, amire vártak :D

lol :D hát mondjuk egy macskát nem olyan könnyű észrevenni, mint egy kutyát, főleg, ha olyan mint az enyém, hogy nem beszél, csak, ha már nagyon nyúzom :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 09 (kedd), 5:46 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
gratulálok xDDD de téged mindig csípnek, nem tudom, mit csodálkozol :D :D
gyááá, de ügyes vagy :D büszke vagyok rád :D :x

háháhá xDDDD hát igen, végül is van benne valami :D nem feltétlen kell oda még több :D

potenciális szúnyogkaja vagyok :D de a legrosszabb mikor belenyivákol a füledbe, azt uuuutálom :(
nyáh köszcsi :D és nemis dobtam a botot a fák közé, pedig ettől többen féltek :D nem is értem, miért :D

bár tavaly a másodikra odaszokott egy cica amúgy, elvileg fél évig észre se vette a koliigazgató :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 18:35 

Luciatus írta:
nem vittem, mer sok eszem volt :D de a srácokat nem csípték, csak engem, a kis rohadékok -.-'
hát az túlzás, hogy tudok, de végülis fogtam 2 keszeget :D

én a koliban túl sok állattal avgyok összezárva, asszem XD

gratulálok xDDD de téged mindig csípnek, nem tudom, mit csodálkozol :D :D
gyááá, de ügyes vagy :D büszke vagyok rád :D :x

háháhá xDDDD hát igen, végül is van benne valami :D nem feltétlen kell oda még több :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 18:33 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
áú x'') és nem vittél szúnyogriasztót, vagy igen, csak nem érdekelte őket? :D de amúgy te tudsz horgászni? vagy csak nézni mentél? :D

jaaaj, hát nem csodálom :D nem is tudom, hogy lennék meg a macskám nélkül :D

nem vittem, mer sok eszem volt :D de a srácokat nem csípték, csak engem, a kis rohadékok -.-'
hát az túlzás, hogy tudok, de végülis fogtam 2 keszeget :D

én a koliban túl sok állattal avgyok összezárva, asszem XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 18:04 

Luciatus írta:
óóó jól hangzik :D én hétvégén horgászni voltam, de totál felfaltak a szúnyogok, 3centis szúnyogcsípéseim vannak...

énis mostanság csomó kiscicát látok, és annnyira édesek, úgy tartanék egyet a koliban :D

áú x'') és nem vittél szúnyogriasztót, vagy igen, csak nem érdekelte őket? :D de amúgy te tudsz horgászni? vagy csak nézni mentél? :D

jaaaj, hát nem csodálom :D nem is tudom, hogy lennék meg a macskám nélkül :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 17:52 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
hát ez ilyen három napos buli volt, de én csak szombaton tudtam menni, úgyhogy volt ott minden :D bográcsgulyás, fürdés, kommunikációs tréning xDD :D :D szóval elvoltunk, este meg buliztunk :D

ugye? :x hát én majd' meghaltam, annyiféle macskát mutattak, hát én mindegyikből akarok egyet :D :D

óóó jól hangzik :D én hétvégén horgászni voltam, de totál felfaltak a szúnyogok, 3centis szúnyogcsípéseim vannak...

énis mostanság csomó kiscicát látok, és annnyira édesek, úgy tartanék egyet a koliban :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 16:23 

Luciatus írta:
na, micsináltatok, fürödtetek? vagy csak simán kiélveztétek a jóidőt? :D

de cukiiiik :x cicabirodalom :x

hát ez ilyen három napos buli volt, de én csak szombaton tudtam menni, úgyhogy volt ott minden :D bográcsgulyás, fürdés, kommunikációs tréning xDD :D :D szóval elvoltunk, este meg buliztunk :D

ugye? :x hát én majd' meghaltam, annyiféle macskát mutattak, hát én mindegyikből akarok egyet :D :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 08 (hétfő), 16:20 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
hát na :D nincs más választás :D

jajaja, péntek óta jó idő van végre ^^ tegnap voltam tiszalúcon, jaaaaj, milyen jó volt :D :D tiszta nemnormálisak ezek a munkatársak :D

jaaaj, most megy egy macskás műsor az animal planeten, hát meghaltam :D többszörösen :D hihetelen ez a pofa :D :D

úristen *.* ez kész *_* ez a fül xDDD

na, micsináltatok, fürödtetek? vagy csak simán kiélveztétek a jóidőt? :D

de cukiiiik :x cicabirodalom :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 07 (vasárnap), 13:06 

Luciatus írta:
ja, kb, de az még a partyból-hazaérős idő, nem az elindulós-felkelős :D

juhuuu itt meg süt a nap, ráadásul péntek van és délután, végre :D ilyen szar hetem is rég volt, de ezennel lezárult, ahhh :D már csak egy vonatút szolnokig, és boldog leszek :)

hát na :D nincs más választás :D

jajaja, péntek óta jó idő van végre ^^ tegnap voltam tiszalúcon, jaaaaj, milyen jó volt :D :D tiszta nemnormálisak ezek a munkatársak :D

jaaaj, most megy egy macskás műsor az animal planeten, hát meghaltam :D többszörösen :D hihetelen ez a pofa :D :D

úristen *.* ez kész *_* ez a fül xDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 05 (péntek), 16:08 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
áhh, igen xD hánykor is kell ahhoz kelni? olyan négy körül nem? xD bár van, amikor 6kor indul, olyankor elég fél 5kor...uhh x')
:D :D de amúgy nem is volt olyan vészes, csak egy párszor haltam meg, hogy méééég meeennyiii, de utána el is felejtettem gyorsan xDD

ihh, jól megy :D bár itt is kisütött a nap, de nem volt az igazi. óó, jaj :D a barátnőőők :D hát tessék megpróbálni egyedül :D én zenét akarok hallgatni közben, de nincs fülhallgatóm x'D

ja, kb, de az még a partyból-hazaérős idő, nem az elindulós-felkelős :D

juhuuu itt meg süt a nap, ráadásul péntek van és délután, végre :D ilyen szar hetem is rég volt, de ezennel lezárult, ahhh :D már csak egy vonatút szolnokig, és boldog leszek :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 17:25 

Luciatus írta:
ja, emlékszem, az a legcsodásabb :D főleg hogy ugye hajnalban sötétben indulás XD mondjuk kb egy-másfél óráig simán elvagyok úgy, hogy nézek ki a fejemből, remekül megy a bambulás :D de a 4 óra azért túlzás :D

óh, itt ma meg meghaltam a melegtől :D nekem is rá kéne venni magam a futásra, csak öcsikém barátnőzik állandóan, egyedül meg no motivésön, szeretem, ha leköröz párszor én meg anyázhatok :D

áhh, igen xD hánykor is kell ahhoz kelni? olyan négy körül nem? xD bár van, amikor 6kor indul, olyankor elég fél 5kor...uhh x')
:D :D de amúgy nem is volt olyan vészes, csak egy párszor haltam meg, hogy méééég meeennyiii, de utána el is felejtettem gyorsan xDD

ihh, jól megy :D bár itt is kisütött a nap, de nem volt az igazi. óó, jaj :D a barátnőőők :D hát tessék megpróbálni egyedül :D én zenét akarok hallgatni közben, de nincs fülhallgatóm x'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 17:08 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
óó, hát én mindig :D :x

pfff, az úgy csodás :D én olyankor szoktam felkötni magam :D most gondold el, amikor utoljára voltam nálad, akkor a négy órás utat úgy ültem végig, hogy bámultam ki a fejemből, mert zenét nem tudtam hallgatni, könyvet meg nem vittem x')

ja, meg vagy három kávé, különben belehalunk :D neeem, ma hatkor keltem, pont nem tudtam menni, mert esett a hülye eső -.- de már nagyon unom öcsém. mindig akkor esik, amikor nem kéne...

ja, emlékszem, az a legcsodásabb :D főleg hogy ugye hajnalban sötétben indulás XD mondjuk kb egy-másfél óráig simán elvagyok úgy, hogy nézek ki a fejemből, remekül megy a bambulás :D de a 4 óra azért túlzás :D

óh, itt ma meg meghaltam a melegtől :D nekem is rá kéne venni magam a futásra, csak öcsikém barátnőzik állandóan, egyedül meg no motivésön, szeretem, ha leköröz párszor én meg anyázhatok :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 9:22 

Luciatus írta:
óóóó valaki gondol ráááám :D :x

nemtom, nagyon gáz volt, már meguntam az életemet is XD képzeld el, amikor az 1 óra 10 percet, ami a menetidő, már végigülted, majd meglátod a táblát, hogy pest még 40 km, és szűkítés van a pályán XDDD az halálos csapás volt, ráadásul a könyv, amit vittem is hagyott kivetnivalót maga után, úgyhogy... ááá :D

ja mondjuk van benne valami, jobb napokon nekem elég a 4 óra alvás is, csak ja, utána legyen egy 2 óra pihi valamikor a nap folyamán :) de akkor te már fenn is vagy? :D 2 órája? :D de rossz belegondolni :D

óó, hát én mindig :D :x

pfff, az úgy csodás :D én olyankor szoktam felkötni magam :D most gondold el, amikor utoljára voltam nálad, akkor a négy órás utat úgy ültem végig, hogy bámultam ki a fejemből, mert zenét nem tudtam hallgatni, könyvet meg nem vittem x')

ja, meg vagy három kávé, különben belehalunk :D neeem, ma hatkor keltem, pont nem tudtam menni, mert esett a hülye eső -.- de már nagyon unom öcsém. mindig akkor esik, amikor nem kéne...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 01 (hétfő), 6:16 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
pont most gondoltam rád :D

jaja, olvastam, nagyon fasza :S de amúgy ez mi gáz már xDDD hát milyen busszal mentetek?

mert nem? :D néha még sok is :D de am ált úgy megyek, hogy vissza is tudjak aludni utána, különben tényleg belehalok :D bár semmivel sem lenne különb, mint amikor éjfélkor fekszem, és fél 7kor már kelni kell xDDDD

óóóó valaki gondol ráááám :D :x

nemtom, nagyon gáz volt, már meguntam az életemet is XD képzeld el, amikor az 1 óra 10 percet, ami a menetidő, már végigülted, majd meglátod a táblát, hogy pest még 40 km, és szűkítés van a pályán XDDD az halálos csapás volt, ráadásul a könyv, amit vittem is hagyott kivetnivalót maga után, úgyhogy... ááá :D

ja mondjuk van benne valami, jobb napokon nekem elég a 4 óra alvás is, csak ja, utána legyen egy 2 óra pihi valamikor a nap folyamán :) de akkor te már fenn is vagy? :D 2 órája? :D de rossz belegondolni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 16:33 

Luciatus írta:
ahhha :) 4 óra utazás... tegnap voltam pesten, 1 órát késtünk, lerobbantunk -.- és be se értünk a népligetbe, előtte feladta a motor...

ja, napi 6 óra alvás, az egész korrekt :D

pont most gondoltam rád :D

jaja, olvastam, nagyon fasza :S de amúgy ez mi gáz már xDDD hát milyen busszal mentetek?

mert nem? :D néha még sok is :D de am ált úgy megyek, hogy vissza is tudjak aludni utána, különben tényleg belehalok :D bár semmivel sem lenne különb, mint amikor éjfélkor fekszem, és fél 7kor már kelni kell xDDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 31 (vasárnap), 16:24 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
hát igen, az az általános busz :D :D de hogy van, úgy 4 óra az út, igaz?

:D :D én már csak ilyen gyarló vagyok :D hát igyekszem olyan 10 körül, max 11, mert, ha később, akkor már nem kelek fel 5kor xD

ohh :S az nem semmi. de mostmár itt se túl rózsás, egyre hidegebb van T_T

Cas: óó, ugyan, mi már jártasak vagyunk ebben, volt már, hogy 40 fokban utaztunk x''DDD

ahhha :) 4 óra utazás... tegnap voltam pesten, 1 órát késtünk, lerobbantunk -.- és be se értünk a népligetbe, előtte feladta a motor...

ja, napi 6 óra alvás, az egész korrekt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 16:06 

Luciatus írta:
megnéztem, a legjobb kecsóról busszal, csak 5:35kor indul :D de tudod, azzal mentem eddig is :)

de emberiség elleni bűntett olyan korán kelni :D amúgy mikor alszol el?

én este megint alig tudtam aludni, úgy esett :/ meg itt napközben is zárt cipő meg pulcsi... milyn nyár ez, kéremszépen?

hát igen, az az általános busz :D :D de hogy van, úgy 4 óra az út, igaz?

:D :D én már csak ilyen gyarló vagyok :D hát igyekszem olyan 10 körül, max 11, mert, ha később, akkor már nem kelek fel 5kor xD

ohh :S az nem semmi. de mostmár itt se túl rózsás, egyre hidegebb van T_T

Cas: óó, ugyan, mi már jártasak vagyunk ebben, volt már, hogy 40 fokban utaztunk x''DDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 10:30 
Betűmániákus

Hát, az sem egy élményhajózás. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 10:29 
Fanfic-faló

Castiel írta:
ÓÓ, Gréta, csak nem Szegedre mész Miskolcról busszal? :D Még mindig 5.35-kor megy? xD

Készülj fel arra, hogy kínszenvedés lesz az út, én már csak tudom. :-P

nem, én megyek kecskemétről miskolcra busszal, úgyhogy én szenvedek majd :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 10:00 
Betűmániákus

ÓÓ, Gréta, csak nem Szegedre mész Miskolcról busszal? :D Még mindig 5.35-kor megy? xD

Készülj fel arra, hogy kínszenvedés lesz az út, én már csak tudom. :-P

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 30 (szombat), 8:36 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
huhúúú :D :D az milyen jó lesz már :D :D hát nem tudom, szerintem az úgy hosszabb, de majd nézd meg :D

jól van, nyugi, úgyis nekem kell felkelni x') nem mindig megy, ma is szenvedtem igen nagyon, de csak összehoztam xD

jééézus O.o azért itt nem olyan durva, csak esik -.- de biztos jobb lesz már, ideje lenne. hát amúgy nincs hideg, oké hosszú nadrág volt rajtam, de ujjatlan vagy rövidujjú póló, meg papucs, oké voltam már melegebb cuccban is, de este van inkább hűvös.

megnéztem, a legjobb kecsóról busszal, csak 5:35kor indul :D de tudod, azzal mentem eddig is :)

de emberiség elleni bűntett olyan korán kelni :D amúgy mikor alszol el?

én este megint alig tudtam aludni, úgy esett :/ meg itt napközben is zárt cipő meg pulcsi... milyn nyár ez, kéremszépen?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 20:09 

Luciatus írta:
remélem is, hogy földobódsz :D na majd mikor ottleszek! :D lehet szegedről egyszerűbb amúgy odamenni... majd megnézem :D

najó, de akkoris az 5 óra, hajnali 5 :D booorzalom

borzasztó az idő, itt jégeső meg felhőszakadás, kakivá áztam :D nem ihgazán nyár, hanem október -.- remélem, SZINre jó idő lesz... de nálatok is marha hideg van? mer itt kb két hete max 22 fok, de szolnokon meg elv meleg van csak néha beborul

huhúúú :D :D az milyen jó lesz már :D :D hát nem tudom, szerintem az úgy hosszabb, de majd nézd meg :D

jól van, nyugi, úgyis nekem kell felkelni x') nem mindig megy, ma is szenvedtem igen nagyon, de csak összehoztam xD

jééézus O.o azért itt nem olyan durva, csak esik -.- de biztos jobb lesz már, ideje lenne. hát amúgy nincs hideg, oké hosszú nadrág volt rajtam, de ujjatlan vagy rövidujjú póló, meg papucs, oké voltam már melegebb cuccban is, de este van inkább hűvös.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 20:01 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
ohh, veszem észre :D :x azért ne essünk túlzásokba :D de jaaaaj, tökre feldobódtam amúgy :D :D :D

ja x') amúgy azért, mert ilyenkor nincsenek csak egy páran az utcán, nincs olyan meleg se, és ugye nem látják a fejemet xDDD

úgy az igazi :D hajj, de még mennyire, fel se tűnt egyébként, hogy már így elszaladt :D ajj, mi meg akartunk menni utcabálra, de esik az eső, és így elmaradt -.-

remélem is, hogy földobódsz :D na majd mikor ottleszek! :D lehet szegedről egyszerűbb amúgy odamenni... majd megnézem :D

najó, de akkoris az 5 óra, hajnali 5 :D booorzalom

borzasztó az idő, itt jégeső meg felhőszakadás, kakivá áztam :D nem ihgazán nyár, hanem október -.- remélem, SZINre jó idő lesz... de nálatok is marha hideg van? mer itt kb két hete max 22 fok, de szolnokon meg elv meleg van csak néha beborul

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 17:52 

Luciatus írta:
nekem mindegy, csak veled legyek :x (mindjár idecsöppenek XD)

uhh 5kor? o.O hát az büntetendően korán van o.O

és áháááá péntek vaaan :D annyira pihentek voltunk ma bent, nagyon lógtunk a melóból... X) de egy hónap letelt, már csak ugyanennyi van :D röpülazidőő

ohh, veszem észre :D :x azért ne essünk túlzásokba :D de jaaaaj, tökre feldobódtam amúgy :D :D :D

ja x') amúgy azért, mert ilyenkor nincsenek csak egy páran az utcán, nincs olyan meleg se, és ugye nem látják a fejemet xDDD

úgy az igazi :D hajj, de még mennyire, fel se tűnt egyébként, hogy már így elszaladt :D ajj, mi meg akartunk menni utcabálra, de esik az eső, és így elmaradt -.-

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 29 (péntek), 16:06 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
:D :D jólvan, nem azért mondtam :D :D bár közben rájöttem, hogy hipp-hopp át tudom szervezni a naptáramat, legfeljebb jössz velem dolgozni :D

hát nehezen xD nem mindig van kedvem felkelni, mert 5kor kelek, és ha már nagyon ki vagyok merülve, akkor egyből vissza is alszom. de igyekszem azért :D

nekem mindegy, csak veled legyek :x (mindjár idecsöppenek XD)

uhh 5kor? o.O hát az büntetendően korán van o.O

és áháááá péntek vaaan :D annyira pihentek voltunk ma bent, nagyon lógtunk a melóból... X) de egy hónap letelt, már csak ugyanennyi van :D röpülazidőő

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 28 (csütörtök), 19:47 

Luciatus írta:
jójó még én se tudok dátumot, majd aug közepe táján sztem tudok biztosan mondani :D

uhhh és rá bírod venni magad? nálunk a kolitól fél percre van pálya, de egyszrűen fél év alatt 3szor vettem rá magam...

:D :D jólvan, nem azért mondtam :D :D bár közben rájöttem, hogy hipp-hopp át tudom szervezni a naptáramat, legfeljebb jössz velem dolgozni :D

hát nehezen xD nem mindig van kedvem felkelni, mert 5kor kelek, és ha már nagyon ki vagyok merülve, akkor egyből vissza is alszom. de igyekszem azért :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 28 (csütörtök), 15:19 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
óó, hát nekem tökéletes, mindjárt be is írlak a naptáramba, csak, hogy láthassam :D :D hát nem tudom, hogy nekem mikor fog kezdpdni, asszem ált egy hét szünet szokott lenni szeptember elején, de érted, úgy jössz, ahogy akarsz, csak szóljál :D :x

:D :D mindjárt megsajnállak :D szörnyű lehet 50 kilóval élni :D amúgy meg akkor ne zabáljál annyit :D vagy mozogjál, kéépzeld elkezdtem futni :D heti 1-3szor mikor hogy, kora reggel x') remélem, haszna is lesz a koránkelésnek xD

jójó még én se tudok dátumot, majd aug közepe táján sztem tudok biztosan mondani :D

uhhh és rá bírod venni magad? nálunk a kolitól fél percre van pálya, de egyszrűen fél év alatt 3szor vettem rá magam...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 19:27 

Luciatus írta:
jaja, ha neked is jó :D valamikor tényleg az elején, mikor nem nagyon van még suli vagy ilyesmi :)

annyi elvileg, hogy fáradékony vagyok, még néha hisztis, meeeg hízom szépen tőle :D ami nem király, szóval valami kezdeni kéne vele :D eddig zabáltam és maradtam 50 kiló, mostmeg zabálok és hízok, nem tudom megszokni :D

óó, hát nekem tökéletes, mindjárt be is írlak a naptáramba, csak, hogy láthassam :D :D hát nem tudom, hogy nekem mikor fog kezdpdni, asszem ált egy hét szünet szokott lenni szeptember elején, de érted, úgy jössz, ahogy akarsz, csak szóljál :D :x

:D :D mindjárt megsajnállak :D szörnyű lehet 50 kilóval élni :D amúgy meg akkor ne zabáljál annyit :D vagy mozogjál, kéépzeld elkezdtem futni :D heti 1-3szor mikor hogy, kora reggel x') remélem, haszna is lesz a koránkelésnek xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 19:23 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
hűűűű, komolyan? *.* jaaaaaj, az olyan jó lenne *.* :x

:D :D fasza :S hát remélem nincs semmi komolyan, anyának is pajzsmirigy gondjai vannak, meg szinte amúgy mindenkinek...na, amúgy mondjad annak a kis szemétnek, hogy működjön normálisan :D

jaja, ha neked is jó :D valamikor tényleg az elején, mikor nem nagyon van még suli vagy ilyesmi :)

annyi elvileg, hogy fáradékony vagyok, még néha hisztis, meeeg hízom szépen tőle :D ami nem király, szóval valami kezdeni kéne vele :D eddig zabáltam és maradtam 50 kiló, mostmeg zabálok és hízok, nem tudom megszokni :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 19:01 

Luciatus írta:
hűűű lehet hogy szeptember elején jó lenne, szívesen mennék, akkor money is lesz, meg idő is, remélem :D :x

de cuki vagy hogy emlékszeeeeel XDDD amúgy igen, ma voltam, és elküldtek pajzsmirigyultrahangra, mert szerintük azért vagyok álmos meg nem javul a vasam sehogy, mer alulműködik a kis szemét... jövőhéten megyek rá, akkor meglátjuk $?

hűűűű, komolyan? *.* jaaaaaj, az olyan jó lenne *.* :x

:D :D fasza :S hát remélem nincs semmi komolyan, anyának is pajzsmirigy gondjai vannak, meg szinte amúgy mindenkinek...na, amúgy mondjad annak a kis szemétnek, hogy működjön normálisan :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 18:23 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
hál'istennek :D óóó, csak egy nagyon picit...icipicit :D

hát én is :( :x majd igyekszem, minden erőmet összeszedem meg ilyenek :) meg amúgy, ha belefér jöhetsz ám ide is nyugodtan, nem fogok megsértődni :D :D :D anyáék már amúgyis kérdezték, hogy miért nem jössz már xDDD

amúgy voltál már orvosnál? mármint a vérvétel, meg vasszint meg ilyenek xDD :D

hűűű lehet hogy szeptember elején jó lenne, szívesen mennék, akkor money is lesz, meg idő is, remélem :D :x

de cuki vagy hogy emlékszeeeeel XDDD amúgy igen, ma voltam, és elküldtek pajzsmirigyultrahangra, mert szerintük azért vagyok álmos meg nem javul a vasam sehogy, mer alulműködik a kis szemét... jövőhéten megyek rá, akkor meglátjuk $?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 16:46 

Luciatus írta:
óóó kezdem érteni, hogy is működik ez XD csak kicsit lassú vagyok... kicsit :D

=(( azért nagyon remélem, hogy találkozunk még tél előtt ám!

hál'istennek :D óóó, csak egy nagyon picit...icipicit :D

hát én is :( :x majd igyekszem, minden erőmet összeszedem meg ilyenek :) meg amúgy, ha belefér jöhetsz ám ide is nyugodtan, nem fogok megsértődni :D :D :D anyáék már amúgyis kérdezték, hogy miért nem jössz már xDDD

amúgy voltál már orvosnál? mármint a vérvétel, meg vasszint meg ilyenek xDD :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 27 (szerda), 16:43 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
most milyen beszélgetésbe? x'D aha, ők szívesen fogadtak, zsuzsiék sikerült is intézni solgokat, de virágéknak sajna nem :) hát igyekszem, csak elég szarul megy a telefonálás, úgyhogy már kétszer le is nullázódtam, de majd most kapok egy kicsit több segítséget, úgyhogy hátha :D

nincsen sajna :( szombaton amúgy is termékoktatás lenne, de a pénz attól még ugyanúgy hiányzik :(

óóó kezdem érteni, hogy is működik ez XD csak kicsit lassú vagyok... kicsit :D

=(( azért nagyon remélem, hogy találkozunk még tél előtt ám!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 25 (hétfő), 18:58 

Luciatus írta:
hát a böszélgetésbe :D és zsuzsi-virág szülők bennevoltak volt benne pénz? :D és most meg járod az embereket? (vagyis hívod :D)

semmi esély rá? :(

most milyen beszélgetésbe? x'D aha, ők szívesen fogadtak, zsuzsiék sikerült is intézni solgokat, de virágéknak sajna nem :) hát igyekszem, csak elég szarul megy a telefonálás, úgyhogy már kétszer le is nullázódtam, de majd most kapok egy kicsit több segítséget, úgyhogy hátha :D

nincsen sajna :( szombaton amúgy is termékoktatás lenne, de a pénz attól még ugyanúgy hiányzik :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 25 (hétfő), 18:44 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
pedig nem igazán az :D mármint mibe? igazából eredetileg ismerősökből kell kiindulni, de ugye az én rokonaim szóba se álltak volna velem, úgyhogy zsuzsi meg virág anyukája volt az indulás :D amúgy meg dolgozni is lehet hívni teljesen nyugodtan ismerősöket, csak ugye van egy felvétlei beszélgetés :)

egy egész kicsi :D

hét hogyne akarnék, de gátló tényezőim még mindig vannak x')

hát a böszélgetésbe :D és zsuzsi-virág szülők bennevoltak volt benne pénz? :D és most meg járod az embereket? (vagyis hívod :D)

semmi esély rá? :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 25 (hétfő), 18:28 

Luciatus írta:
óóóó bonyin hangzik :D és ismerősöket nem lehet beszerválni?

(van egy kis reakcióidőm XD)

mókuskááám, szombaton nem akarsz pesten járni? :)

pedig nem igazán az :D mármint mibe? igazából eredetileg ismerősökből kell kiindulni, de ugye az én rokonaim szóba se álltak volna velem, úgyhogy zsuzsi meg virág anyukája volt az indulás :D amúgy meg dolgozni is lehet hívni teljesen nyugodtan ismerősöket, csak ugye van egy felvétlei beszélgetés :)

egy egész kicsi :D

hét hogyne akarnék, de gátló tényezőim még mindig vannak x')

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 25 (hétfő), 18:21 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
úúú, na várjál igyekszem...igen kicsin múlik :D

abból, hogy a pénzintézetek nekünk adják azt a jutalákot, amit normál esetben a saját alkalmazottaiknak fizetnének ki. de mivel mi hoztuk nekik az üzletet, miénk a pénz :D majd ki kell váltani a vállalkozóit, de azzal még várni akarok egy kicsit :)

jaaa, értem. hát kitartást, csillagom, én már egy ideje nem alszom rendesen, úgyhogy átérzem a problémáid :D

Cas: nagyon imádnivaló. nem, nem random, ajánlásokból megyek, csak ugye a legtöbb ember olyan, mint te, azt hiszik, hogy mindent tudnak, főleg, ha nem is olyan területen mozognak. de csak annyi kell, hogy hallgassanak végig, mert nekem meg nyilván az a célom, hogy segítsek. mellesleg grat :D

óóóó bonyin hangzik :D és ismerősöket nem lehet beszerválni?

(van egy kis reakcióidőm XD)

mókuskááám, szombaton nem akarsz pesten járni? :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 22 (péntek), 12:57 
Betűmániákus

Azt hiszem, túl tudom tenni magam a dolgon.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 22 (péntek), 12:53 

*kiscsillag* írta:
Gaeriel írta:
mellesleg igen, bunkó vagy :D

látod, már nem csak tőlem olvashatod! :D

:D :D eddig is hallotta tőlem, csak a modkülönítmény falain belül xDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 21:33 
Fanfic-faló

Gaeriel írta:
mellesleg igen, bunkó vagy :D

látod, már nem csak tőlem olvashatod! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 21:29 

ezért kell titkosítani a számodat...mellesleg igen, bunkó vagy :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 19:23 
Betűmániákus

Hát, nah. :D Most mondd meg, bunkó vagyok, ez van. Nem bírom, ha naponta telefonálnak valami hülyeséggel.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 19:21 

akkor se bántsd szegényeket, hát ez a munkájuk, valakinek ezt is csinálni kell. ha meg nem bírod lerázni mondjad neki, hogy tudom, hogy mindenkinek meg kell élnie valamiből, de téged ez tényleg kurvára nem szükséges. és leteszed :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 19:17 
Betűmániákus

Gréta, Luna, köszi. :D

JÓ, Gréta, de az más. Amikor borotvát vagy mindenféle kacatot akarnak eladni nekem, az nem túl jó móka. :D Egy pénzügyi tanács még mindig más.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 19:06 

Luciatus írta:
najóóó egy icipicit sajnálhatsz :: :D

óóó és neked ebből mi a profit? mikor fizetnek?

hát jövőhéten jön vissza a doki szabiról, szal elv kedden már meglesz az eredmény :/

úúú, na várjál igyekszem...igen kicsin múlik :D

abból, hogy a pénzintézetek nekünk adják azt a jutalákot, amit normál esetben a saját alkalmazottaiknak fizetnének ki. de mivel mi hoztuk nekik az üzletet, miénk a pénz :D majd ki kell váltani a vállalkozóit, de azzal még várni akarok egy kicsit :)

jaaa, értem. hát kitartást, csillagom, én már egy ideje nem alszom rendesen, úgyhogy átérzem a problémáid :D

Cas: nagyon imádnivaló. nem, nem random, ajánlásokból megyek, csak ugye a legtöbb ember olyan, mint te, azt hiszik, hogy mindent tudnak, főleg, ha nem is olyan területen mozognak. de csak annyi kell, hogy hallgassanak végig, mert nekem meg nyilván az a célom, hogy segítsek. mellesleg grat :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 19:05 
Billentyűzetgyilkos

Gratulálok! :D

Én ezt nem merem elhinni, hogy a Pázmány pszichológiát levitték 419-re. Ilyen nincs.
De ha mégis akkor engem is első helyre vettek fel, de csalódott vagyok xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 19:04 
Betűmániákus

ÁÁÁÁH, FELVETTEK AZ ELSŐ HELYRE! IRÁNY DEBRECEN! :D

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 július 21 (csütörtök), 17:33 
Betűmániákus

Gaeriel írta:
felhívom az embereket, elmondom, hogy mivel foglalkozunk (pénzühyi tanácsadás), megbeszélünk egy időpontot, amikor egy elemzést meg tudunk csinálni, és aki kicseszik velem, az vagy lemondja, vagy nem, hanem hagyja, hogy odamenjek, és várjak 20 percet, miközben nyomom a csengőt, meg telefonálok -.- de most elvileg egész jó ajánlásokat kaptam, úgyhogy csak nem fognak ilyet cisnálni x'D

Ez ilyen random akárkit felhívós izé? :D Komolyan, imádom, amikor ilyet csinálnak velem. :D Először türelmesen, megértően végighallgatom őket, aztán bunkó módon közlöm (az esetek 90%-ában), hogy nem érdekel, és köszönöm, hogy elpocsékolhattam az életemből két percet. :D Ugye, milyen imádnivaló vagyok? :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra