Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: BetaPiac - Keres
HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 19:08 
Zöldfülű

Sziasztok!!!

Hát én is bétát keresnék bármily furcsa és szokatlan :-D
Nálam általában vessző hibákat kéne javítani, mást nem igazán, szóval nem nagy meló, nem szoktam olyan sok hibát ejteni - komolyan nem vagyok egoista, de tényleg!!
De természetesen bármilyen javaslattal előjöhet a béta, aki javítani szeretné az írásaimat.
Na most jön a meredekebb rész, ugyanis, én írok romantikus történeteket, amik inkább nevezhetők erőszakosnak, szóval BDSM témában gondolkodjatok. Illetve most azon irulok-pirulok, hogy van egy boys love sorozatom, azt is fel szeretném tenni, de azért át kéne valakinek néznie. Ha van bátor jelentkező, szívesen venném. De csak olyan legyen, aki nem gyűlöli ezt a témát, mert elég durván fogalmazok benne, szóval a részletgazdagság nálam - főleg szex témában - alap. :twisted:
Hát ennyi lenne, remélem lesz egy-kettő bátor béta, aki vállal engem és az írásaimat. :roll:

Elérhetőségem: nagyangelika90@gmail.com
Előre is köszi!!!
Sziasztok!!!!!! XD
Folsavy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 02 (szerda), 16:24 
Szárnybontogató

sziasztok

időszakos bétát keresek, elég ritkán írok, akkor is inkább Privet Drive, de készülőben van SSHG, de ez még nagyon gyerekcipő, annyira, hogy még meg sem fogant. szóval lehet hogy még gyerek se lesz :) Most épp van egy HP-s írásom, amit szeretnék feltenni.
Egyébként nem vagyok rossz helyesíró, csak marha figyelmetlen, emiatt nehézkes a saját cuccaimat javítani.
Itt megnézheted az eddig felkerült írásaimat (egy alkonyat, nyugi erről már leszoktam :D, egy HP meg egy Privet Drive füzér)
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

HA esetleg valaki kedvet kapott hozzám, kérlek írjon a kupaktanacs@gmail.com címre!

Köszönöm!
erizawa(Bori)

Tessék kritikát írni: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 november 01 (kedd), 23:08 
Szárnybontogató

Üdv!

Sürgősen bétát keresek! Olyat, aki elsősorban a vesszőket, a gondolatjeleket és a szóismétléseket javítaná. Egy olyan történetet kellene bétázni, amit egy pályázatra küldenék el, azaz nagy a kihívás...Több, mint két hónap van a befejezésre, már a történet negyede kész, folyamatosan íródik. Tehát olyan írjon aki vállalja, hogy a következő hetekben kitart velem, és folyamatosan javítja a történetet...Hosszú, ezt előre leszögezem.

Amúgy egy krimi-thriller a történet...

Aki elég elszánt, az kérem írjon nekem!

noferszeheru@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 31 (hétfő), 23:15 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy Twilight fanfichez keresnék bétát. :) A történet abban különbözik az eredeti könyvtől, hogy Bellát erősebb személyiséggé tettem, Edwardot pedig gyengébbé, ezáltal a események is sokat változtak. (Bár Bellát meghagytam fizikailag ügyetlennek.)
Nem olyan rossz a helyesírásom, de vesszőgondokkal, és krónikus lustasággal küzdök, meg szeretném ha először valaki elolvasná a történetemet mielőtt nyilvánosságra hozom :D

Jelentkezni itt lehet: love.ghost@freemail.hu

Ezer köszönet: LoveGhost

UI: Nem kell teljesen profi helyesírónak lenned, csak több szem többet lát alapon kérném a segítséged :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 31 (hétfő), 20:48 
Zöldfülű

Üdv mindenkinek!

Twilight femslash bétázásához keresek valakit. A frissítés körülbelül heti 1-2 lenne. A helyesírásom alapvetően nem rossz, csak könnyedén félreütök a vak billentyűzeten, és többnyire nincs kedvem újra és újra és újra átolvasni amit előtte tizenötször megrágtam már fejben, és még négyszer átírtam.

Ha valaki érez magában egy kis lelkesedést egy kísérleti, hosszabb hangvételű, kissé borongós, testi-lelki szerelmet is taglaló femslash-hez, kérem itt jelentkezzen: naiare@citromail.hu

Köszönöm!

<i>(Jennavere - The Veela Enigma)</i>

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 30 (vasárnap), 18:38 
Betűmániákus

Sziasztok!

Olyan bétát keresek, aki átnézne egy rövid Lucissa songficet, amit angolról fordítottam. A helyesírásom jó, azt kellene megnézni, hogy nincs-e benne valami nagy félrefordítás.
Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 30 (vasárnap), 13:34 
Zöldfülű

Üdv!
Egy Twilight történethez keresek bétát, aki megmondja a véleményét és segít a helyesírásban és túlnyomó részt a vesszőkben.Ha lehetséges, akkor olyanok jelentkezzenek, akik netközelben vannak és többször tud feljönni msn-re vagy e-mail- on tudnánk tartani a kapcsolatot
msn címem: gabriella144@citromail.hu
e-mail címem:torpilla-chan@freemail.hu
Előre is köszönöm :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 25 (kedd), 21:33 
Szárnybontogató

Üdv!

Egy lassú ütemben íródó, hosszabb lélegzetvételű történethez keresek bétát. Igazán nem jelentene nagy munkát a fejezetekkel való munka, a terjedelmet tekintve biztos nem.
Egyetlen egy valamit szeretnék kérni: csak az vállalja el, aki megbízható, és nem tűnik el szó nélkül másfél hét után :S
(Akció dús, severitus, AU történetről lenne szó.

Előre is köszönöm,
Per

persze, az e-mail cím: fonixmadar12@freemail.hu

TÁRGYTALAN! :)

/Éppen ilyen magányos embereknek van szüksége szeretetre, társakra, akik előtt egyszerűek és nyíltak lehetnek, mint önmaguk előtt, akiknek jelenlétében feloldódik a görcsös hallgatás és megszűnik a színlelés kényszere is./

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 23 (vasárnap), 13:52 
Szárnybontogató

helló.

keresnék egy aktív bétát, aki gyakran ráér, lehetőleg naponta, de hetente egyszer-kétszer mindenképpen jöjjön fel msnre, vagy emailben tudjuk tartani a kapcsolatot.

úgy döntöttem, hogy belefogok egy régi történetem folytatásába és hát általában szoktak lenni kisebb hibák a történetben, amiket szeretném, ha ellenőrizne és hibátlanul küldené vissza nekem, hogy már nekem ne kelljen rajta semmit dolgozni, javítani.

nem tudom mit írhatnék még hozzá, remélem akad egy lelkes béta, ja, hát természetesen Harry Potter történetekkel foglalkozom, nem slash, meg ilyenek, hanem nagyjából általános téma, néha Weasley Varázsvicc Vállalat is... kábé ennyi.

nagyon szeretném, ha valaki jelentkezne és segítene, sőt pl felkarolhatna és lehetne a mentorom is, vagy ilyesmi és akkor jobb író válna belőlem, aminek nagyon örülnék.

köszönöm.

kapcsolattartás a gobbels@citromail.hu címen lehetséges, aztán majd msn is, ha van olyanod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 22 (szombat), 13:50 
Szárnybontogató

Nyugalmazott Merengős keres bétát. Nem sok, egy oldal, nagyon hálás lennék.

Előre is köszönöm, ha valaki jelentkezik!

Üdv: Hugo, nyugalmazott Merengős

belapapa022@gmail.com

TÁRGYTALAN

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 21 (péntek), 21:52 
Zöldfülű

Sziasztok!
Egy olyan bétázóra lenne szükségem, aki mostanság ráér. :) Már írtam pár emberkének, de eddig még nem kaptam választ, így hátha itt majd rám találtok. :)
A Más élet Forksban című történet folytatására vettem rá magam - két és fél és alatt ide is eljutottam.
Hirtelen rám tört, hogy befejezzem.

Szóval, nem írok ide is regényt, bétázók, el tudtok érni az iromanyok@citromail.hu e-mail címen.

Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2011 október 20 (csütörtök), 14:08 
Szárnybontogató

Üdv mindenkinek!
Lenne valakinek kedve bétázni Voldemort lánya című történetem egyik fejezetét? Sajnos elvesztem a pontokban és a vesszőkben...
Ide írjon, aki vállalná: f.zsuzsi97@citromail.hu
Köszi szépen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 19 (szerda), 11:41 
Sztorihajhász

Sziasztok van valakinek kedve snarry regényt fordítani? Eléggé AU-ra tervezem, és nem tudom milyen időközönként tudnék frissíteni, valószínűleg nem gyakran, szóval nem lenne nagy munkája az illetőnek. De szükségem van egy megbízható bétára. A válaszokat előre is köszönöm, ide: [url]carina0001@freemail.hu[/url]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 15 (szombat), 11:49 
Írópalánta

Helló Helló!
Ismét bétázók figyelmét kérem!
Vagy egy háromfejezetes kisregénykém. Bár a karaktereim HP illetve, Alkonyatos szereplőknek öltöznek be, ezt leszámítva saját sztori. Egyszerű kis limonádé. Olyansvalakit keresek, aki viszonylag gyorsan és jól dolgozik. Elérhetőségem sztem már ismerik egy néhányan, de itt van: nita.sajtkukac@gmail.com
Köszi :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 13 (csütörtök), 21:55 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Mint mindenki én is egy bétázót keresnék. Esetenkénti ellenőrzésről lenne szó, ami fél évente esedékes. Zöldfülű hobbi író vagyok, a történetem SLASH! Admin tanácsára kérném segítségét, annak a személynek, aki egyenes véleményt tud írni egy történetről, mivel előző bétámban nagyot kellett csalódnom, aki kedves ismerősöm egyébként. Hozzá kell tennem feltétel, hogy bétázva legyen a történet, különben nem kerül fel az oldalra, így S.O.S.
Elérhetőségem: Levélben kérd el :)
Köszönöm előre is.
Jake Wyard

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 11 (kedd), 13:21 
Fanficbúvár

Tárgytalan!

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Abi 2012 január 04 (szerda), 20:47-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 09 (vasárnap), 22:56 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek a legújabb történetemhez. Egy egyelőre kisregénynek induló, romantikus, HP-univerzumbeli történetről lenne szó, mely jóval a Voldemort legyőzése utáni időkben játszódik és Harry lánya, Ron-Hermione fia és Draco Malfoy fia a főszereplők. A szereplőknél csak a szülőket és a kort vettem alapul, a többit a saját elképzeléseim alapján gyúrtam össze. A helyesírásomra kényesen ügyelek, és gyakran 3-4x írok át egy-egy történetet; sokkal inkább szükségem van a tagolásnál (rengeteg pontosvesszőt használok) és az apróbb fogalmazásbeli hibáknál való segítségre (1-1 betű lemarad a szó végéről, plusz 1 betű van ott, stb.) Meg legfőképpen bátorításra, mert több, mint 4 éve nem írtam ilyen történetet. :)

Egy kis kedvcsinálónak:
Vajon mi történne, ha Potter papának csak egy szem lánya lenne, aki fenekestül felforgatja a Roxfort újdonsült triójának szívügyeit? Egy kis abszurd elmélkedés, a ’Mi lett volna, ha..?’ jegyében, pusztán szórakoztatás céljából. Fogyasszátok egészséggel!

E-mail címem: vanilla.feelings@gmail.com

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 október 07 (péntek), 11:09 
Zöldfülű

:-D Hello lelkes bétázók! :-D

Szükségem lenne valakire aki megbízható és pontosan dolgozik. Aki segítene nekem kijavítani az egyes hibákat a már kész fejezetekben, illetve tud tanácsokat adni a továbbiakkal kapcsolatban valamint mindenről a tiszta és őszinte véleményét osztaná meg velem! Twilight témájú ficeim vannak. Az első amivel foglalkoznunk kéne egy saját szereplős történet ami Paul Lahote-val való kapcsolatáról szól.

Ha bárki szívesen jelentkezne erre a feladatra írjon nekem egy e-mailt

címem: bari_ibolya@citromail.hu

Puszi mindenkinek!
Bee

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 30 (péntek), 18:17 
Zöldfülű

Találtam bétát!
Első történetemhez keresnék bétát. A történet twilight témában íródott. Sajnos már háromszor elutasították a történetem első fejezetét ezért szeretnék egy bétát.
Örülnék ha egy olyan bétát tudnék találni, aki rendesen kijavítja a hibáimat, segít a tagolásban meg ilyesmik. :-D
Akit érdekel az ajánlat az írjon a sophie.zsofika@gmail.com címre.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 29 (csütörtök), 20:18 
Zöldfülű

Sziasztok!

Viszonylag tapasztalt bétát keresnék több művemhez is. Segítségre főleg a tagolás terén lenne szükségem, de nem ártana, ha lenne mellettem valaki, aki időnként ötleteket, tanácsokat ad, és segít átlendülni a felmerülő akadályokon (sokszor elkezdek egy történetet, ami fejben szinte teljesen készen van, de néhány ponton megakadok, és egyszerűen nem tudom folytatni...).
Főleg saját fantasy történeteket írok, de időnként belefogok HP-s és egyéb fanfictionökbe is. Slash, femslash, severitus és anime/manga távol állnak tőlem (egyelőre, de lehet hogy ez változni fog)

Ha valaki vállalná, írjon PÜ-t, vagy írjon a shakira86[kukac]citromail[pont]hu címre!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 28 (szerda), 14:35 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Nincs errefelé egy kicsit tapasztaltabb béta aki tud nekem segíteni a saját szereplős történetemben? Harry Potter fandom, nem mary sue, regény.
carina0001@freemail.hu
Előre is köszi a válaszokat!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 23 (péntek), 15:31 
Zöldfülű

Hali mindenkinek!

Az új, Vámpírnaplós írásomhoz keresnék bétát. Alapból slash lenne, mivel Damon/Jeremy párosítás. Nem tervezem nagyon hosszúra, max. 10 fejezetes lesz :-) A helyesírásom nem olyan szörnyű (szerintem legalább is), inkább a formázásban és egyebekben kellene segíteni. Meg kicsit nyaggatni is kell, de ez csak nagyon ritkán fordul elő :oops:

A visszajelzéseket (már ha lesz egyátalán) pü.-ben, vagy a joeva@citromail.hu e-mail címre kérném ;;)

/Stefan Olsdal *Placebo*/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 23 (péntek), 12:03 
Írópalánta

Üdv, mindenki!

Kezdőként bétát keresnék egy romantikus Ginny/Harry párosításhoz. A novella 4904 szavas, Wordben íródott.
Bevallom, hogy lelkiismeretesen próbálom magam javítani, de túl szeszélyes vagyok hozzá. Nem vészes a helyesírásom, inkább a formázással, elgépelésekkel és a vesszőkkel gyűlik meg a bajom.
( Minél többet javítom, annál rosszabb.)Egyébként az építő jellegű kritikákat is szívesen veszem.

Olyan bétát keresnék, aki a későbbiekben is tudna segíteni, mert tervezek több novellát is feltölteni a közeljövőben.(Persze, ha van rá igény.) A Félvér Herceg egyes eseményeit szeretném újraértelmezni Ginny Weasley szemszögéből.
Nem baj, ha várnom kell, mert én ráérek… :)
Ja, pü-ben kérném a visszajelzéseket. Előre is köszönöm.

Találtam!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Agatha Leonard 2011 október 11 (kedd), 11:54-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 22 (csütörtök), 19:58 
Zöldfülű

Találtam

Muky írta:
Hello!

Keresnék egy vállakozó szellemű bétát, egy befejezett, 4 fejezetes, 18-as, slash történetre. Helyesírásom nem szörnyű, de a párbeszédekkel és a veszőkkel néha nem jövök ki jól. Párosítást nem szeretném elárulni, mert az a történet lényege, de ha valakinek ez a feltétele, akkor írjon és megmondom. :-D

Ha érdekel itt az e-mail : tagok@citromail.hu
vagy msn-en is elérhető vagyok: tagok@citromail.hu

Muky

Még mindig szívesen várom a jelentkezőket, és ígérem nem nagyon hibás :D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Muky 2011 szeptember 23 (péntek), 15:34-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 18:58 
Írópalánta

Tárgytalan!
Helló helló!

Én is egy bétát keresnék. (Jééé) Egy novelláról, (na jó, legyen kettő) van szó. Igazából a két novella ugyanazt a történetet taglalja, annyi különbséggel, hogy más a szemszög.

Történet: A Középkor közepén járunk, a boszorkányüldözések fénypontján. Isabella Froissartot épp máglyahalálra ítélik (alaptalan) boszorkányság vádjával. Lényegében a sztori nem nagy cucc, és arra próbálok rávilágítani ezzel, hogy minden történetnek több szereplője, és több nézőpontja van, és ahhoz, hogy ítélhessünk, mindet ismerni kell.

Lényegében ennyi. Aki vállalná, az írjon pü-t vagy keressen fel a nita.sajtkukac@gmail.com címen. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 19 (hétfő), 17:49 
Zöldfülű

Tárgytalan!
Bétát keresek, egy elég hosszú íráshoz (már ha olvasni fogják), heti egy vagy két frissel. A jelentkezést a klaudia.onica@gmail.com-ra várom!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diana99 2011 szeptember 21 (szerda), 19:25-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 17 (szombat), 5:31 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!
Bétát keresek két, párhuzamosan készülő íráshoz.
Tapasztalt, erős idegrendszerű bétára van szükségem,aki tudja vállalni, a heti 2x frisst!
A történetekbe belenézhetsz,

KristineHolt: Ha kiderül az igazság http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=89924

KristineHolt: Tom Rowle Denem
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=90131

Ha érdekel akkor kérlek írj Pü-t! :twisted:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 16 (péntek), 14:19 
Zöldfülű

Tárgytalan!Sziasztok!
Bétát keresek a készülő történetemhez. Az adminok szerint vesszőhibáim vannak és ezeket kéne javítani de a kritikára is kiváncsi lennék :-) Még nem tudom milyen hosszú lenne a történet ez attól függ, hogy milyen az érdeklődés. A storyról: Alapvetően nem az én ötletem volt, hanem egy másik fanfic-ben írtak egy könyvről amit a háború után adtak ki. Méghozzá Rita Vitrol! Na és kiről? Persze, hogy Harry Potterről. A könyv címe: Harry Potter: Megmentő vagy csaló?
Ezt próbáljuk megírni a mi ,,undorító firkászunk" Rita személyében. Megjegyzem ez meglehetősen hálátlan feladat és nem is mennék semmire a nővérem nélkül aki rengeteg ötletet ad. Szóval remélem minél hamarabb találok egy bétát és fel is kerülhet a Merengőre mert van még egy két ötlet a tarsolyunkban :-D
Várom a jelentkezőket a luckytuncy11@freemail.hu e-mail címre és előre is köszönöm.

:) J.K.Rowling

KépKép
Hugrabug Helga :) és Tyrion :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Theodora S Carter 2011 szeptember 21 (szerda), 16:39-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 19:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék egy készülő történetemhez. Terjedelmet nem tudok pontosan mondani, kb-ra sem, ötletem van rengeteg és lelkesedésem is :-) Tapasztaltabb bétát keresnék, a helyesírásom annyira nem gyatra, de a vesszőhibáim magamat is kiborítják, meg meggyűlik a bajom a kiejtés-ragozás kombóval... főleg olyan embert keresek, aki megmondja, ha nem jó, nem csak dicsér. Persze, az is jól esik, de nem vagyok én annyira jó egyelőre...
A történet felvázolva: Voldemortnak születik egy fia, aki megöli egy francia kislány családját, csak ő és a bátyjai maradnak életben. A keresztszüleik nevelik őket, akik Londonban kapnak állást, ezért elköltöznek, és a Roxfortban folytatják tanulmányaikat. Ott pedig mindenféle szerelmi és rokoni szálakra derül majd fény... párosítások: Harry/Draco, Harry/Hermione, Ron/Sébastien, de nem akarom lelőni az összes poént :)
Előre is köszönöm annak a vállalkozó szelleműnek, aki bevállal engem!
Elérhetőség: morderous_rainbow@msn.com - ez msn, engem csak itt lehet állandóan elérni...
köszönöm, Heloise :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 15 (csütörtök), 15:12 
Zöldfülű

Sziasztok! Keresnék valakit, aki bétázna nekem egy novellát. (Helyesírási hibák, elírások, vesszőhibák stb...) A novell kb. 3-4 oldal lenne wordben előre is köszönöm. Email címem: tulfly@freemail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 10 (szombat), 12:24 
Szárnybontogató

TÁRGYTALAN !!!

Sziasztok!

Megint jelenkezek bétáért, ugyancsak Drarry novellák miatt. + egy Hugo/Scoprius novella miatt ami kivételes.

Várhatóan pár részes novelláim lennének csak, és mindhez elég lenne nekem egy béta. A jelenlegi bétám nem vállal fiú-fiú - slash - páros írásokat, ezért fordultam ismét a béta piachoz. Nagyon fontos lenne.

Párosok:

Drarry - 90%
Sirius/Remus v Albus/Scoprius 10%

Várom a jelentkezőket.

Elérhetőségeim:

blaire9999@citromail.hu
vagy írj Privátba.

Üdv, Blaire Light.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 09 (péntek), 20:35 
Tollforgató

Helló! Teljesen kezdő lánygyerek bétát keres. Bár már én is bétázok, valahogy magamat nem tudom lebétázni. ne kérdezd, miért. Severitus lesz, ha felnő. Tervezek neki egy második részt is, az pedig Drarry. Jelentkezni Püben vagy az njasmine6@gmail.com-ra, légyszi.
Köszönöm: Jasmine Black

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 07 (szerda), 18:01 
Betűmániákus

TÁRGYTALAN! :)

Sziasztok!

Bétát keresnék egy kihívásos történethez :) Jelenleg úgy látom, hogy maximum 3 fejezetes lesz, de ez még elválik. A megadott kritériumom 3000 szó - idézet, fejléc és bármilyen körítés nélkül, minden más rajtam múlik.

Olyan bétát keresnék, aki tapasztalt. Jómagam is javítok már lassan 3. éve, de saját történetnél valahogy én is bővebb lére eresztek, és nem veszek észre mindent, ezért kell valaki, aki minden nem odaillő nyavalyát eltűntet vagy figyelmeztet rá. Illetve kihívásra íródik, ahol azért az esztétika és a kivitel is sokat számít. A beküldési határidőm október 13., tehát még bő egy hónap áll rendelkezésemre, viszont a bétázás szempontjából, és a suli miatt is szeretném hamarabb letudni, hogy mindenre legyen idő :)
Számítanék továbbá a személy diszkréciójára, teljes titoktartására a történet és a verseny miatt :-) Más esetben jaj nekünk :D :-P

Többet nem szivárogtathatok ki a nyilvánosság előtt, az illető elégedjen meg ennyi információval.

A vállalkozó kereshet itt a fórumon privátban, valamint a widowka(kukac)gmail.com-on.

Köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 18:30 
Zöldfülű

halihó!

készülő Draco/Harry fichez (novella, kb. 5000 szó - előreláthatólag :D) keresek bétát. ^^
ha valakit érdekelne, nagyon hálás lennék, ha megdobna egy PÜ-vel.

előre is köszönet. (:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 04 (vasárnap), 16:18 
Szárnybontogató

Halli!

Készülő, a Merlinre alapuló fanfictionomhoz keresek egy megbízható lektort. Legalábbis egyenlőre ehhez a történetemhez. A lényeg, hogy ne félj megmondani a véleményed.
A sztori maga egy modern, AU lenne, Merlin+Arthur párossal. De szerintem más párosok is lesznek például a régi klasszikus Gwen+Lancelot is.

Szeretettel várom a jelentkező(ke)t a halgasviki@gmail.com emailcímre.

Üdv: BlackPoet

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 szeptember 03 (szombat), 14:26 
Szárnybontogató

ELKELTEM!!!

Sziasztok!

Egy bétára lenne szükségem fiú-fiú párosokhoz. Egyenlőre egy Hugo/Scorpius pároshoz keresek bétát, de ez csak egy 5-6 oldalas novella.

De legtöbbször Drarry írásaimhoz lenne szükségem bétára.

Eddigi írásom/írásaim: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=13216

Előre köszi:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B_Blaire 2011 szeptember 05 (hétfő), 19:18-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 31 (szerda), 21:15 
Zöldfülű

Hello!

Keresnék egy vállakozó szellemű bétát, egy befejezett, 4 fejezetes, 18-as, slash történetre. Helyesírásom nem szörnyű, de a párbeszédekkel és a veszőkkel néha nem jövök ki jól. Párosítást nem szeretném elárulni, mert az a történet lényege, de ha valakinek ez a feltétele, akkor írjon és megmondom. :-D

Ha érdekel itt az e-mail : tagok@citromail.hu
vagy msn-en is elérhető vagyok: tagok@citromail.hu

Muky

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Muky 2011 szeptember 22 (csütörtök), 19:37-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 30 (kedd), 19:35 
Zöldfülű

Elkeltem.

Helló! :)

Ezúttal lektort keresek, aki egy angolról magyarra fordított kis szösszenetet nézne át. Ezt fordítottam le /engedéllyel!/:

http://browse.deviantart.com/?qh=&secti ... r#/d3kh7md

Ez egy slash sztori valódi szereplőkkel (a Black Veil Brides nevű együttes tagjai), nem 18-as karikás és fluffy. :)

A helyesírásommal szinte egyáltalán nincs gond, le is tudtam fordítani az egészet, de a magyarosítás, azt hiszem, nem az én asztalom. Szóval, értem, de nem tudom "magyarul" leírni. :D

Várom a PÜ-t vagy e-mailt. :))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 28 (vasárnap), 16:37 
Könyvmoly

Sziasztok!

Legnagyobb szívfájdalmamra *keservesen sír* Enikő visszamondta a bétázást, mert nem tudja csinálni a tanulás és meló mellett (ahogy azt az olvasóim tapasztalhatták, az elmúlt egy évben masszívan ez volt), ezért szeretném kitölteni az utána maradt űrt. DE sajnos (ez az én hibám, tudom, bocsi) szeretném, ha az őt követő béta is hasonlóan javítana. Mármint hasonlóan belemélyedve a dologba. Példának feltöltöttem egy fél fejezetet, hogy Enikő kb milyen munkát végzett:

http://data.hu/get/4177879/A_Valiron_di ... _Eniko.pdf

Nézte a helyesírási és egyéb hibákat, ha a fogalmazáson kellett javítani, és mindig voltak plusz belejegyzései, amiket hol elfogadtam, hol nem. Nagyon szívesen fogadom az egyéb javaslatokat, és természetesen, ha lehet ötletelni a bétával, azt különösen kedvelem. :)

Szóval várom a jelentkezőket. Mivel az AVD2 fejezetei hosszúak, nem kívánom, hogy azonnal, másnapra legyen kijavítva, az egy hét vagy akár két hét futamidő is tökéletes (főleg, hogy minden napos tanítás mellett nincs időm annyit írni, mint amikor sűrűbben töltöttem fel a fejezeteket). Remélem, valaki kedvet kap rá. Aki szeretne nekem bétázni, az írjon az e-mail címemre, ami ugyanaz, mint az msn-em: GaerielRiniell@gmail.com Igaz, hogy rögtön lesz mit átírnom a soron következő fejezetben (ez egy kis jelenet, amin változtatnom kell), de ezen kívül máris négy fejezetet tudok küldeni.

Yenna

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 27 (szombat), 11:04 
Zöldfülű

Sziasztok! :-)

Olvasgattam, és egy megmagyarázhatatlan ok miatt kedvet kaptam az íráshoz is :lol: A helyesírásom nem vészes, de azért meghazudtolom magam néha... Vesszők, párbeszédek ect. A történetemet egyenlőre nem tudom hova tenni, alapjában Sirius/saját szereplős, meg is van nagyjából a terjedelme, csak még annyi minden kavarog a fejemben... :shock:
Szóval ha van Valaki, aki szeretné elvállani a történetem bétázását, itt elérhet ;;) :
E-mail: silversea@citromail.hu
Msn: obsidianbree@hotmail.com

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 26 (péntek), 7:20 
Szárnybontogató

Kedves vállalkozó szellemű béták! ;;)

Sürgősen keresnék valakit aki javítaná az írásaimat és nem fél a helyesírási hibáktól! Olyan valakit keresek aki, megbízható és nem tünik el napokra vagy hetekre! Ha magadra ismersz, kedveled a drarry-t, akkor irj nekem egy levelet zoisit84@freemail.hu!

Zoi

Egyenlőre elkeltem

De a társszerkesztésben továbbra is benne vagyok

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoisit 2011 augusztus 28 (vasárnap), 19:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 21:22 
Szárnybontogató

Egyelőre elkeltem :)

Meglepő, de béta kellene NAGYON gyorsan :) Olyan béta kell aki nem csak egyik ficemet vállalná el, hanem mindent :) Általában Slasht írok (Torry, Drarry), de van egy Blaise/Hermione sztorim is...

A helyesírásom, fogalmazásom pocsék ezért nagyon erős idegzetűek jelentkezzenek :) Lehetőleg olyan aki a szemembe mondja ha pocsék amit írtam, és véleményezi is a ficet :)

Olyan emberke jelentkezzen, akire nem kell napokat/heteket várni, hogy el tudjam egyáltalán küldeni a ficet... remélhetőleg elérhető legyen max. 3-4 naponta, de inkább 2-3 :$

E-mailban írj kérlek a sissykee_mano@hotmail.hu címre (Ugyan ez a MSN címem, ha kiválasztottál nyugodtan vegyél fel :) )

Puszi várom leveleiteket :)

Ui.: Eddigi összes sztorim: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=12466

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 21:03 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Sziasztok!

Lektort keresek első, You're by yourself with me tonight c. sorozatomhoz. Az egyik moderátor már rámutatott a hibáimra, ezeket ki is javítottam, de szükségem lenne egy gyakorlott bétára, aki ért (főleg) a párbeszédformázáshoz és a különírás-egybeírás témához, esetleg a vesszőkhöz... ^^" Mert nem vagyok biztos magamban.

Egy slash sztoriról lenne szó igazi és kitalált szereplőkkel vegyítve. Ha valaki kedvet kapott, várom a PÜ-t. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ScaryLook 2011 augusztus 25 (csütörtök), 14:20-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 23 (kedd), 11:09 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!

Hello!

Egy bétát keresnék az első történetemhez, amit most fogok elkezdeni. Még kezdő vagyok, és ez látszik is az irományaimon, ezért is lenne szükségem segítségre. Főleg a párbeszédformákkal vagyok gondban. Nekem az sem lenne baj, ha napokat kellene válaszra várnom, mert úgy tervezem, hogy csak heti egy fejezetet teszek majd fel. A történet cselekményét illetően is elfogadnék tanácsokat. Egyébként az iromány leendő címe: Álomból valóság. De ezen még kész vagyok változtatni. A Nagyterem kategóriába fog tartozni, és a második nemzedékről szól majd, de a főszereplő kitalált személy lesz.

Még új vagyok itt, nem tudom, hogy mit hogy kell, de páran írták, hogy "PÜ"-ben lehet neki válaszolni. Nos, én is hasonlóképpen várom a válaszokat.

Üdv,
V.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vanda555 2011 augusztus 29 (hétfő), 11:58-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 22 (hétfő), 12:16 
Írópalánta

Sziasztok!

A Felragyogó Hullócsillag című, Harry Potter témájú írásomhoz keresek bétát! Olyasvalakit keresek, aki kisegít a vesszők terén, szívesen ellát tanácsokkal, ha arra kerül a sor és nem kell rá napokat várnom. Aki szívesen elvállalná írjon nyugodtan PÜ-ben.

Üdv, Kija

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 19 (péntek), 12:24 
Zöldfülű

Elkeltem!

Sziasztok!
Kezdő íróként bétát keresnék a történetemhez. Egy kicsit bizonytalan vagyok még magamban, ezért tanácsokat is elfogadok a történetem folytatásával kapcsolatban. A történet a Harry Potter világában játszódik. Draco/Saját szereplő/Harry történet. :-D Ha érdekelne a dolog kérlek írj az e-mail címemre és én minden szükséges információt megadok.
E-mail: katocsirke@gmail.com
Előre is köszönöm: KovKa

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van."
Joanne Kathleen Rowling

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 18 (csütörtök), 15:10 
Zöldfülű

ELKELTEM!

Sziasztok!

Sun Gate- az örökkévalóság c. aprócska történetemhez keresek bétát. Bárki megfelel akinek jó a helyesírása és a nyelvi érzéke, mert én elég rossz vagyok ezekből. :| Egyszóval bárki aki vállalná a művemet szóljon, mert nekem sürgősen kéne valaki.

Madea

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 10:54 
Fanficbúvár

Már foglalt vagyok, köszi!

Sziasztok!

Harry Potter és a Lelkek őre c. írásomhoz keresnék bétát. Ez a történet egy korábbi írásom, a Harry Potter és az Árnyak őre (alternatív 7. könyv) folytatása, de elüt tőle a hangnem.
Úgy érzem, sok hibát nem ejtek, de olykor vannak párbeszédhibáim, s maradnak a történetben elírások, betűkihagyások is. Szóval nem hiszem, hogy 1-1 alkalommal 15 percnél több időt kéne a fejezeteimre fordítani. Ha valaki kedvet kapott, írjon pü-t, vagy keressen a következő címen: aoimuki@gmail.com

A link a történetez pedig: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=57975

Előre is köszönöm, ha vállal valaki.

Üdv,
muki

Én jól tudom, hogy itt minden csaló
s ami valónak látszik, nem való.
Ha így találom,
miért higgyem,
hogy az álom az álom?

Saigyó szerzetes

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muki-chan 2011 augusztus 22 (hétfő), 12:45-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 15 (hétfő), 10:30 
Zöldfülű

Sziasztok : )
1. komolyabb történetemhez bétát keresek. Olyan ember kéne, aki konyít a rímekhez, és nem zavarja, hogy a történetnek jelen esetben semmi köze a Harry Potterhez.
emailomon írhattok: bananaa.power@gmail.com /msn címem ugyanez/

Remélem, mihamarabb jelentkeztek : D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 augusztus 13 (szombat), 8:43 
Szárnybontogató

Beállok én is bétát keresni! Ha van valaki aki meg tudja regulázni a helyesírásomat és kedveli a slash-t az írjon nekem pü-ben és megbeszéljük. köszönöm :D :D

szabad préda

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zoisit 2011 augusztus 26 (péntek), 8:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra