Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 29 (szombat), 23:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Sorozatfüggők Birodalma
HozzászólásElküldve: 2013 október 22 (kedd), 12:46 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:
vidor:
1. nagyon-nagyon imádom az új avatarod. Ez az egyik kedvenc filmem. :x

Köszönöm :) Nekem is, imádom a klasszikusokat :D
Assa írta:
The Almighty Johnsonst néz valaki? Az északi istenek Új-Zélandon reinkarnálódnak emberi alakban, az erejük töredékével, de azt is csak a 21. születésnapjukon kapják meg. Aztán ez a hatalom van akinek eszköz, van akinek inkább teher a mindennapokban. Ráadásul kiderül, hogy Axl, a legifjabb testvér, nem más, mint Odin, és rá kell találnia a mitológiabeli párjára, Friggre, lehetőleg minél hamarabb, csakhogy ez nem mindenkinek áll érdekében.
Humoros, kicsit abszurd sorozat. Még csak az első évadnál járok, de nehezen bírom megállni, hogy ha vége egy-egy résznek, ne indítsam el a következőt.

Hú, ez így nagyon érdekesnek tűnik, felkeltetted a kíváncsiságomat, valószínű meglesem majd, mert a leírásod alapján abszolút nekem valónak tűnik :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 22 (kedd), 12:41 
A Legnagyobb Fandomvadász

Assa írta:
The Almighty Johnsonst néz valaki? Az északi istenek Új-Zélandon reinkarnálódnak emberi alakban, az erejük töredékével, de azt is csak a 21. születésnapjukon kapják meg. Aztán ez a hatalom van akinek eszköz, van akinek inkább teher a mindennapokban. Ráadásul kiderül, hogy Axl, a legifjabb testvér, nem más, mint Odin, és rá kell találnia a mitológiabeli párjára, Friggre, lehetőleg minél hamarabb, csakhogy ez nem mindenkinek áll érdekében.
Humoros, kicsit abszurd sorozat. Még csak az első évadnál járok, de nehezen bírom megállni, hogy ha vége egy-egy résznek, ne indítsam el a következőt.

én igen :D Dean O'Gorman miatt kezdtem el nézni, és nekem amúgy bejött, csak mivel alig találni hozzá feliratot egy kicsit nehéz nézni, elég erős az akcentusuk. a második évad tetszett nagyon, a harmadiknak meg még mindig nem néztem meg az utolsó részét, mert az előzőnek nem vagyok halandó elfogadni a végét :'D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 22 (kedd), 12:07 
Ó-nagy-admin "on stage"

vidor írta:
Hm, érdekes gondolat, eszembe nem jutott volna a GG-hez hasonlítani. Talán max a kisváros szerintem, ami azt idézi, de nekem inkább Charmed.

Meg esetleg a generációk közötti kapcsolat, az anya-lánya(i) viszony, a testvéri mellett. A Charmedban azt érhető módon nem volt sok lehetőség boncolgatni. :-D

OUAT: Amikor visszaüt a múlt... De ki kellett mondani ezeket a dolgokat - ha már Snow-ék is rendre megkapják a magukét, szintén megérdemelten -, és Neal kétségei abszolút jogosak. (Jó, persze pórul járt a döntésével, de Rumpelstilskin megdolgozott azért, hogy ne bízzon benne.)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 21 (hétfő), 13:32 
Sztorihajhász

OUAT 3X04: Hát ezen az epizódon könnyesre bőgtem magam. Komolyan, annyira megható volt, hogy kb. percenként törölgettem a szemecskéimet. Izgultam, hogy vajon Rumple és Bae hogyan tudnak együtt dolgozni, valamint nagyon fájt a szívem kedvenc Sötét Urunkért, amikor Bae egyszerűen nem hitte el, hogy képes lenne megváltozni. A flashback is fantasztikus volt, bemutatta, hogy tulajdonképpen mi is okozta azt, hogy Bae később Sohaországba kerül. Hogy mennyire nem bízott az apjában, mennyire nem hitte, hogy Rumple szereti őt, holott ez nem is így volt. Rumple imádja a fiát, mindig imádta, és bármit megtenne érte, még akkor is, ha a módszerei nem éppen finomak. Viszont így kicsit jobban megértettük kettejük kapcsolatát és Bae gyűlöletét a mágiával kapcsolatban. Az epizód végétől meg kezdek félni, mert ha most Henry is hallotta a zenét, az azt jelentette, hogy feladta, hogy Emma és Regina, vagy bárki utána jön. Én ezt nem akarom!

Hook meg a többiek eléggé elhanyagolhatóak voltak most, bár tetszett, hogy Emma keményen beszól a szüleinek. Bár belőle is most inkább az aggodalom beszél. És tetszett a Charming és Hook közötti párbeszéd is. Mintha Hook aggódna a hercegért.

Egyszóval, ez egy remek epizód volt. Nekem nagyon bejött. Bár azt valahogy az elején levágtam, hogy a Harlemi patkányfogó valójában maga Peter Pan. Nem volt nagy meglepetés.

10/10

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 21 (hétfő), 10:10 
Könyvmoly

Most egy picit lemaradtam a New Girllel, de majd behozom. :(

AHS Coven még mindig senki? :-/

vidor:
1. nagyon-nagyon imádom az új avatarod. Ez az egyik kedvenc filmem. :x
2. Orphan Black: Tejóóóééég, mit játszik az a csajszi, rendszeresen elfelejtettem, hogy az mind egy színésznő, elképesztően tehetséges. Amúgy tényleg nagyszerűen felépített sorozat, izgatottan várom a második évadot én is, reménykedem, hogy kap még néhány karaktert Tatiana. $star

Eddy_, megnéztem a Glee-t. Uhhh, az volt a mázlim, hogy olyan embert szereztem magam mellé, akinek ez volt az első, random rész, amit látott, így a néha közbeszúrt, cinikus kommentárjai kicsit oldották a feszültséget, és könnyezve nevettem. Az első bekönnyezés akkor jött, amikor megjelent a Glee logó, és a közepén ott állt Cory, aztán a lámpaburás résznél zokogtam el magam először. Utána sorban mindenki jeleneténél.
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy nem lesz olyan, mint a Dallasban, hogy csak álmodta, és visszacsinálnak 120 részt, mert itt ilyen megoldás nem lehetséges... :-<
Egyelőre én sem tudom, hogy a következő részt képes leszek-e megnézni.

- Of what did she succumb?
- I drove a stake through her heart and cut off her head.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 20 (vasárnap), 13:57 
Tollforgató

Assa írta:
Sorozatjunkie-n valaki úgy is jellemezte "misztikus Gilmore Girls". :-D Nem is tudom, hangulatra kicsit talán az is megvan benne.
Tetszik, hogy itt nem teljes újdonság az egész bandának a mágia, hanem az idősebb korosztály természetesnek veszi. Abban is megvan persze a potenciál, ha a szereplők mindenre rácsodálkoznak, és minden új nekik, de így meg talán gördülékenyebb lesz a sztori, mert nem mindenre maguktól kell rájönniük Freyáéknak, egészen az alapoktól.

Hm, érdekes gondolat, eszembe nem jutott volna a GG-hez hasonlítani. Talán max a kisváros szerintem, ami azt idézi, de nekem inkább Charmed.
Igen, ez nekem is nagyon tetszik, meg jó szitukat is ki lehet hozni majd még ebből, hogy az idősebbek alapnak vesznek valamit, ami a fiataloknak tök új. Bár végül is ezt már be is vetették, amikor Ingrid feltámasztotta Wendyt. És ezzel egy érdekes alaphelyzetet is termettek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 20:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én mag csak szólok, hátha érdekel valakit.

Az Arrow-nak elindult a második évada. Tegnapelőtt volt már a második rész :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 19:07 
Sztorihajhász

vidor: Az Orphan Black király! Én hetiben néztem és várom a második évadot. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 16:14 
Ó-nagy-admin "on stage"

Reign:
Hm. A "készülj a legrosszabbra, és nem is fog annyira fájni" tipikus esete.
A "Call me, Mary" még mindig meglehetősen #-o De a körítéssel és Mary személyiségével végül is kicsit emészthetőbb - vagy már túl sokszor hallottam. A trailerbe meg úgy néz ki, pont sikerült beleválogatni a szereplő legpocsékabb megnyilvánulásait. :roll: Legalábbis így első körben 40 percben negyed annyira sem idegesített, mint korábban abban a 2-3-ban, pedig azt hittem, leginkább rajta meg a karakterén fog elbukni nálam ez a pilot.
A ruhák kilógnak, a zenék szintén (aláfestésnél is, a táncnál is), de legalább látszik, hogy nem gondolták túl komolyan a történelmieskedést, az úgyse menne nekik.
Pár részt egyelőre kap. Majd megpróbálom olyan szemmel nézni, mint pl. a Lovagregényt. Talán nem megy át túl hamar szerelmi háromszöges drámázásba.
A Colin-szál viszont eléggé elkapkodott volt a pilot egészéhez képest. A felbukkanása, aztán amit tett... Egyértelmű volt, ki áll a háttérben (meg a terv se volt éppen nagy eresztés), ennyi erővel meg is mutathatták volna a srác megzsarolását és a vívódását, mert nem különösebb WTF, ami történik, pedig talán annak szánhatták. De így, hogy a néző nem ismeri se Colint, se Lolát(?) - akit egyelőre egyedül az alapján lehetett elkülöníteni a többi udvarhölgytől, hogy Colint emlegette -, nem lehet igazán sajnálni őket. Komolyabb szereplés, alaposabb bemutatás után esetleg lehetett volna, így lógott a levegőben.

vidor írta:
Nekem amúgy a Charmed is ugrott be a sorozatról, sok karakter közt is van párhuzam, és a hangulata meg totál olyan, mint annak volt. Lehet hogy a ház miatt, vagy a család etc., de nekem abszolút azt hozza, és nagyon hiányzott is

Sorozatjunkie-n valaki úgy is jellemezte "misztikus Gilmore Girls". :-D Nem is tudom, hangulatra kicsit talán az is megvan benne.
Tetszik, hogy itt nem teljes újdonság az egész bandának a mágia, hanem az idősebb korosztály természetesnek veszi. Abban is megvan persze a potenciál, ha a szereplők mindenre rácsodálkoznak, és minden új nekik, de így meg talán gördülékenyebb lesz a sztori, mert nem mindenre maguktól kell rájönniük Freyáéknak, egészen az alapoktól.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 14:01 
Tollforgató

Assa írta:
Witches of East End: (Valaki? :-D )
A Charmed óta nem néztem boszis sorozatot, de múlt héten úgy voltam vele, miért is ne? És egyáltalán nem bántam meg. A második részre pedig még jobb lett. Szórakoztató, jópofák a szereplők, és egyelőre érdekel hogyan bontogatják a világ mitológiáját. Az egyetlen, amiért igazán húztam a számat a szerelmi háromszög volt, és ráadásul a négy nő közül pont Freya eddig a kevésbé szimpatikus.

Teljesen egyetértek mindennel, amit írtál. Nekem megmondom őszintén már nagyon hiányzott egy boszis sorozat, anno azért is kezdtem bele a Secret Circle-be, de sajnos az nagyon nem azt hozta, amit vártam.
Nekem amúgy a Charmed is ugrott be a sorozatról, sok karakter közt is van párhuzam, és a hangulata meg totál olyan, mint annak volt. Lehet hogy a ház miatt, vagy a család etc., de nekem abszolút azt hozza, és nagyon hiányzott is, úgyhogy amíg a 3szög nem lesz túl hangsúlyos, addig én tuti nézni fogom. Nekem is Freyával és a 2 pasassal van bajom, de remélem ez megmarad minimális keretek közt.

c.l.a.r.e.y írta:
Tündéri az a sorozat, annyira vicces és abszurd jeleneteket tudnak hozni, mégsem lesz lapos. A Jóbarátok óta nem tetszett így sitcom.

Eddy_ írta:
A napokban kezdtem el nézni a New Girlt. Eddig nem igazán érdekelt a sorozat - nem is nagyon olvastam utána -, de amikor megláttam vidornál a Dylan O'brian nevet, hohó, gondoltam, na akkor nem maradhat ki ez az életemből. És milyen jól tettem, hogy elkezdtem, ez valami fenomenális :D Még csak az első évad felénél tartok, nem volt időm több részre, de asszem ma este megnézem az utolsó tíz részt, aztán amint megint le tudok ülni a gép elé pár órára, a második évadon is hamar túl leszek szerintem. Imádom Jesst, bár az állandó éneklési kényszere idegesítő, azt nyugodtan ki lehetett volna hagyni, de egyébként nagyon jó a karaktere, és Zooey Deschanel remekül alakítja őt. Az egyik kedvenc részem, amikor meglátta Nicket meztelenül (a fiúk közül a favorit egyébként), és utána nem bírta kimondani a pénisz szót. Ha valaki látta az 500 nap nyár c. filmet, amiben ő játssza a női főszerepet, megérti, hogy miért ironikus ez a jelenet :D A filmben egy parkban kezdik el a játékot Tommal, a másik főszereplővel, ahol először halkan, aztán egyre hangosabban, végül üvöltik ezt a szót. Itt meg nem bírja rávenni magát, hogy kimondja :D
A többi fő(bb) szereplő is szerethető, mindenkit kedvelek valamiért, ami nem sűrűn esik meg velem egy sorozatnál, bár Schmidttel még csak most kezdek megbarátkozni.

Igen, nekem is a Jóbarátok volt az utolsó (és egyben az első is :D)
Én is nagyon csípem Jesst, bár vannak dolgai a későbbi évadokban, amik egy kicsit idegesítenek - engem mondjuk az éneklés nem zavart, de láttam több helyen, hogy szinte mindenkit idegesít.
Nekem is Nick a kedvencem, és az a rész tényleg adta xD Hú, igen (500) Days of Summer - de szeretem azt a filmet!
Schmidttel én is így voltam, nekem 1 és fél évadba telt, mire megszerettem. Nem tudom, hogy ez a színész vagy a karakter miatt volt e, de én az elején a falat kapartam attól, ahogy beszélt - aztán megszoktam :D

A napokban én az Orphan Blacket végeztem még ki, és csak ennyit írok: Wow! Az elsőtől az utolsóig, minden percét élveztem. Tatiana Maslany pedig valami fenomenális! A forgatókönyv nagyon adja, a karakterek szépen kidolgozottak, a történet pörög, tökéletes arányban van az akció, rejtély, humor, romantika etc. Helenát kicsit sajnáltam, hogy kinyírták, mert nagyon érdekes karakter volt,a klónok közül ő volt szerintem a legösszetettebb. Rachelre leszek még kíváncsi, alig várom, hogy többet tudjunk róla. Nincs is más, amit írhatnék - izgatottan várom a 2. évadot! Ja még annyit, hogy - Felix is my spirit animal! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 11:35 
Billentyűzetgyilkos

A napokban kezdtem el nézni a New Girlt. Eddig nem igazán érdekelt a sorozat - nem is nagyon olvastam utána -, de amikor megláttam vidornál a Dylan O'brian nevet, hohó, gondoltam, na akkor nem maradhat ki ez az életemből. És milyen jól tettem, hogy elkezdtem, ez valami fenomenális :D Még csak az első évad felénél tartok, nem volt időm több részre, de asszem ma este megnézem az utolsó tíz részt, aztán amint megint le tudok ülni a gép elé pár órára, a második évadon is hamar túl leszek szerintem. Imádom Jesst, bár az állandó éneklési kényszere idegesítő, azt nyugodtan ki lehetett volna hagyni, de egyébként nagyon jó a karaktere, és Zooey Deschanel remekül alakítja őt. Az egyik kedvenc részem, amikor meglátta Nicket meztelenül (a fiúk közül a favorit egyébként), és utána nem bírta kimondani a pénisz szót. Ha valaki látta az 500 nap nyár c. filmet, amiben ő játssza a női főszerepet, megérti, hogy miért ironikus ez a jelenet :D A filmben egy parkban kezdik el a játékot Tommal, a másik főszereplővel, ahol először halkan, aztán egyre hangosabban, végül üvöltik ezt a szót. Itt meg nem bírja rávenni magát, hogy kimondja :D
A többi fő(bb) szereplő is szerethető, mindenkit kedvelek valamiért, ami nem sűrűn esik meg velem egy sorozatnál, bár Schmidttel még csak most kezdek megbarátkozni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 18 (péntek), 10:07 
Sztorihajhász

OUAT Wonderland 1X02: Ha lehet, még érdektelenebb epizód volt, mint az első. Alice továbbra is idegesítő (szerintem a színésznő ronda is), a Vörös Királynő dettó, ráadásul úgy néz ki, mint egy elcs*szett Barbie baba azzal az arccal és szájjal. Jafar az egyetlen karakter, aki még életképes, meg a Bubi, de ők sajnos kevesek ahhoz, hogy elvigyék a sorozatot. Alice és Cyrus romantikus évődése abszolút hidegen hagyott, egyszerűen unalmasak. Jafar próbál gonosz lenni, neki még megy is a dolog (Naveen Andrews kiváló a szerepre), de Emma Rugby Vörös királynője nagyon halovány. Visszasírom Corát, de komolyan. Szóval, egynek elment, de ez a spinoff egyre rosszabb. Lehet még fokozni?

3/10

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 17 (csütörtök), 22:20 
Tollforgató

Sziasztok!
Nem olyan régen találkoztam egy sorozattal, a Drop Dead Divával (a magyar címe Haláli testcsere), amibe azonnal beleszerettem. Azért jöttem most ide ezzel, mert tudni szeretném, van-e rajtam kívül olyan, aki szereti, ismeri ezt a sorozatot. Ha nem ismeritek, csak ajánlani tudom, én nagyon gyorsan végigszaladtam az eddigi négy és fél évadon. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 16 (szerda), 8:37 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X05: Ismét egy fantasztikus epizód volt, egyre jobban beleszeret ebbe a sorozatba. És felbukkant a második lovas, a Betegség. Szóval már csak a Háború és az Éhínség maradt. És örülök, hogy Abby végre kezd hinni.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 15 (kedd), 16:41 
Sztorihajhász

Assa írta:
OUAT: az eddigi három részből ez tetszett leginkább. (Valószínűleg mert pl. Snow és Charming minimális szöveget kapott és Rumpelstilskin is alig volt.) Tinker Bell pedig tündérhez képest jó és életképes karakter - és a kapcsolata Reginával hozott egy kis frissességet a sztoriba, meg a csapatba.
Kicsit rövidre zárták Neal átjutását Sohaországba, ami meglepett, de legalább nem húzzák az időt feleslegesen. Bár csöppet hirtelen volt a Nagy Terv, ehhez aztán nem kellett volna se a kastély, se kimondottan Robin Hood. (Vagy máshol nem élnek kisgyerekek? Értem, hogy kellett Robin a másik történetszál miatt is, és meg lehet magyarázni, hogy hirtelen jött az ötlet, de azért furán jött ki.)

Rumple sok lesz a kövi részben (alig várom *.*), mivel ha jól olvastam a tartalmat, kapunk megint egy kis Rumplestiltskin előzménysztorit. És igen, Csingiling nekem is tetszett, a Kék tündért viszont már régóta utálom. Most sikerült még jobban megutáltatni velem, ha ez lehetséges. Szerintem egy szemét dög, bár annak azért örülök, hogy Regina nem jött össze Robinnal. Akkor hogy talált volna egymásra Robin és Marion?
Igen, a Nagy Terv nekem is kissé gyors volt, de bevált, ez a lényeg. Neal/Bae meg legalább nem tökölt. :mrgreen:

Egyébként Ginnifer Goodwin (Snow White) és Josh Dallas (Charming) végre a való életben is eljegyezték egymást. Ez csak egy kis adalék, nem tudom, kit érdekel. De szerintem aranyosak együtt. Más kérdés, hogy a sorozatban, már régen nem érdekel, hogy velük mi lesz. Az én szívem egy párosért dobog, ők pedig Rumple és Belle. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 15 (kedd), 11:06 
Könyvmoly

vidor írta:
Időközben sikerült felzárkóznom a New Girl-lel, és meg kell mondjam, teljesen beszippantott, a második évad köröket vert az elsőre. A most kezdődő 3.ik pedig szerencsére úgy tűnik tartja a színvonalat.
A vendégszereplőken meghaltam :D Főleg Dylan O'brian "I think i might be gay" - mint Sterek shipper a TWben, ezen sírtam a röhögéstől. Egészen a 3. évadig Nick volt nálam az abszolút kedvenc, de mostanra Winston is erősen felzárkózott mögé. Winston és a puzzle, vagy a színvaksága, ja és persze Fergason - nem vagyok macskás, sőt... de ez a cica tényleg aranyos "I'm gonna kill you" - hatalmas volt. Ami egyedül nem annyira tetszik, és lehet ezért se élveztem annyira az első évadot, az Schmidt/Cece vonal - egyszerűen semmi kémia nincs a színészek közt, ráadásul szerintem Schmidt sokkal jobb volt Elizabeth-tel, a karaktert is sokkal jobban megkedveltem, mint Cece-t. Nálam Cece a gyengepont, valahogy nem tudom megszeretni. Viszont a Nick/Jess párost imádom, az első csókjuk szerintem az egyik legjobb első csók volt a tv történelemben :D Nálam legalábbis mindenképp benne van a top5ben.

HoD 3x01 is akkor már: Háááááááááát - nem. Nem tetszett. Könyörgöm, miért kell erőltetni ezt a szenvedést Wade és Zoe között? Nem értem, de tényleg. Zoe-tól meg lassan kiütést kapok, egyre jobban idegesít. Meg most nem volt meg az a jó kis könnyedség, nem tudom, hiányzott a humor. Nem igazán voltak vicces jelenetek. Lemont továbbra is imádom, de ha így folytatják, sajnos nem fogok maradni erre az évadra. Remélem ez csak a kezdeti döcögés volt, és megint magára talál a sorozat, a romantikát, meg egy ideig ne erőltessék szerintem.

Tündéri az a sorozat, annyira vicces és abszurd jeleneteket tudnak hozni, mégsem lesz lapos. A Jóbarátok óta nem tetszett így sitcom.
Nick/Jess szerencsétlenkedése egymással, jahj... <3 Kifejezetten a cuki szó illik rájuk. Nekem Schmidt a kedvencem, tényleg egy douchebag.
Dylanen jót röhögtem, amikor feltűnt, megörültem neki. Zoey pedig teljesen Jess.

Nincs ihletésem a HoD-ra, valamiért nem tudom elindítani... Már az utolsó két részt sem néztem meg a 2. évadból. És így, hogy azt írod, lapul lefelé, még kevésbé érzem az ingert, hogy folytassam.

Eddy_ írta:
Clarey, ha megnézed, még beszélünk róla, de most tényleg nem tudok mást mondani, még a hatása alatt vagyok.

A Glee-re még mindig nem volt lehetőségem, de nem is merem megnézni. Ígérem, a héten ráveszem magam, de annyira... :cry:

Már kijött az American Horror Story - Coven? Valaki nem nézte/látta?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 15 (kedd), 10:48 
Ó-nagy-admin "on stage"

OUAT: az eddigi három részből ez tetszett leginkább. (Valószínűleg mert pl. Snow és Charming minimális szöveget kapott és Rumpelstilskin is alig volt.) Tinker Bell pedig tündérhez képest jó és életképes karakter - és a kapcsolata Reginával hozott egy kis frissességet a sztoriba, meg a csapatba.
Kicsit rövidre zárták Neal átjutását Sohaországba, ami meglepett, de legalább nem húzzák az időt feleslegesen. Bár csöppet hirtelen volt a Nagy Terv, ehhez aztán nem kellett volna se a kastély, se kimondottan Robin Hood. (Vagy máshol nem élnek kisgyerekek? Értem, hogy kellett Robin a másik történetszál miatt is, és meg lehet magyarázni, hogy hirtelen jött az ötlet, de azért furán jött ki.)

Witches of East End: (Valaki? :-D )
A Charmed óta nem néztem boszis sorozatot, de múlt héten úgy voltam vele, miért is ne? És egyáltalán nem bántam meg. A második részre pedig még jobb lett. Szórakoztató, jópofák a szereplők, és egyelőre érdekel hogyan bontogatják a világ mitológiáját. Az egyetlen, amiért igazán húztam a számat a szerelmi háromszög volt, és ráadásul a négy nő közül pont Freya eddig a kevésbé szimpatikus.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 14 (hétfő), 13:22 
Tollforgató

Időközben sikerült felzárkóznom a New Girl-lel, és meg kell mondjam, teljesen beszippantott, a második évad köröket vert az elsőre. A most kezdődő 3.ik pedig szerencsére úgy tűnik tartja a színvonalat.
A vendégszereplőken meghaltam :D Főleg Dylan O'brian "I think i might be gay" - mint Sterek shipper a TWben, ezen sírtam a röhögéstől. Egészen a 3. évadig Nick volt nálam az abszolút kedvenc, de mostanra Winston is erősen felzárkózott mögé. Winston és a puzzle, vagy a színvaksága, ja és persze Fergason - nem vagyok macskás, sőt... de ez a cica tényleg aranyos "I'm gonna kill you" - hatalmas volt. Ami egyedül nem annyira tetszik, és lehet ezért se élveztem annyira az első évadot, az Schmidt/Cece vonal - egyszerűen semmi kémia nincs a színészek közt, ráadásul szerintem Schmidt sokkal jobb volt Elizabeth-tel, a karaktert is sokkal jobban megkedveltem, mint Cece-t. Nálam Cece a gyengepont, valahogy nem tudom megszeretni. Viszont a Nick/Jess párost imádom, az első csókjuk szerintem az egyik legjobb első csók volt a tv történelemben :D Nálam legalábbis mindenképp benne van a top5ben.

HoD 3x01 is akkor már: Háááááááááát - nem. Nem tetszett. Könyörgöm, miért kell erőltetni ezt a szenvedést Wade és Zoe között? Nem értem, de tényleg. Zoe-tól meg lassan kiütést kapok, egyre jobban idegesít. Meg most nem volt meg az a jó kis könnyedség, nem tudom, hiányzott a humor. Nem igazán voltak vicces jelenetek. Lemont továbbra is imádom, de ha így folytatják, sajnos nem fogok maradni erre az évadra. Remélem ez csak a kezdeti döcögés volt, és megint magára talál a sorozat, a romantikát, meg egy ideig ne erőltessék szerintem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 14 (hétfő), 9:57 
Sztorihajhász

OUAT 3X03: Kifejezetten érdekes epizód volt. Kiderült, hogy Csingiling miért is lett olyan, amilyen, valamint hogyan is alakult a kapcsolata Reginával. És igen, ahogy sokan sejtették, Robin Hood lett volna Regina igaz szerelme. Hála égnek, nem találkoztak.
Tetszett Regina majdnemi önfeláldozása, hogy képes lett volna hagyni, hogy Csingiling megölje, valamint hogy Neal végre eljutott Sohaországba. Viszont Mulant nagyon sajnáltam, hogy végül nem tudta bevallani az érzéseit Fülöpnek. Hát igen, ha egyszer a legjobb barátnője gyereket vár ugyanattól a férfitől, inkább nem állt közéjük. Remélem, hogy Robin oldalán megtalálja a boldogságot, mert szép pár lennének.
Kivi vagyok, mi lesz Daviddel, ha Mary-Margaret megtudja, hogy megmérgezték. És vajon mi lesz Henryvel most, hogy tudja az igazat arról, miért is került a szigetre. Hook és Emma meg remélem, nem jönnek össze, mert most hogy Neal ismét a színen van (amiről még senki sem tud), szerintem Emma gyorsan dobja Hookot. Szóval, izgi epizód volt, és nagyon várom a folytatást.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 11 (péntek), 19:00 
Billentyűzetgyilkos

26 perc körül megint ki akartam kapcsolni... de végig néztem, és be kell vallanom, rég sírtam ennyit, már a fejem is fáj tőle. Rachel alig szerepelt a részben, nagyjából öt perce volt a negyvenkettőből, amit furának érzek, viszont ha Leára gondolok, akkor érthető, hogy nem volt képes többre. Gyönyörűen énekelt, úgy is tökéletes volt minden hang, hogy közben egyfolytában sírt. A legmeghatóbbak viszont a Santanás percek voltak, öt rész volt, amikor úgy istenigazából sírtam, ebből kettő Santanával a főszerepben. Még ha fel is nevettem egy-két résznél, közben egyfolytában folytak a könnyeim, letaglózó volt, igazából nem is tudok mit írni róla. Clarey, ha megnézed, még beszélünk róla, de most tényleg nem tudok mást mondani, még a hatása alatt vagyok. Még csak angol felirattal tudtam megnézni, úgyhogy volt néhány mondat, ami nem jött át teljesen, vszeg magyar felirattal is megnézem a napokban, ha már lesz hozzá. Ezek után nem tudom, hogy lesznek képesek folytatni a sorozatot, nem tudom elképzelni, hogy újra vidám részek jöjjenek, hogy Rachel a Funny Girllel foglalkozzon, a srácok meg a versenyekkel, és minden visszatér majd a normál kerékvágásba, mindenki a saját életével foglalkozzon... De ahogy Finn is mondta: "The show must go... all over the place... or something." =((

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 11 (péntek), 16:36 
Könyvmoly

17 perc?! Uhh... en nem merem megnezni, nar azon bekonnyeztem, hogy elolvastam a hozzaszolasod.
Szerencsere hetfoig nem lesz ra idom, de szerzek magam melle valakit, aki fogja kozben a kezem...
Azert ha tulestel rajta, mindenkepp ird meg, milyen volt. :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 11 (péntek), 16:29 
Billentyűzetgyilkos

Glee - The Quarterback 17 percig bírtam, aztán annyira bőgtem már, hogy ki kellett kapcsolnom. Clarey, készülj fel lelkileg, engem már ennyi kikészített. Amikor Santana kiborult Sue irodájában, na ott hagytam abba, az már túl sok volt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 11 (péntek), 16:10 
Sztorihajhász

Once Upon a Time in Wonderland 1X01 kipipálva. És nem volt rossz, bár nekem Alice kissé unalmasnak tűnt, az effektek pedig néhol elég nevetségesek voltak, de ez legyen a legkevesebb. Cyrus édesen hősies, a Bubi inkább ügyetlen mint ügyes. Jafartól, meg a Vigyorgó cicustól jó értelemben majdnem szívrohamot kaptam. Naveen Andrews-nak sikerült olyan Jafart alakítani, hogy ijedtemben majdnem leestem a székről, mikor megjelent. A nézésétől meg a hideg futkározik a hátamon.

A Fehér nyúl kifejezetten érdekes lesz, ahogy elnézem, mert úgy tűnik, ő most éppen a Vörös királynő kémjét játssza. De hogy kinek az oldalán áll, nem lehet tudni.
A Vörös Királynő picit gyenge volt, de szerintem lesz ő még jobb is. Hozzászoktam Reginához és Corához, és nem mondom, hogy az itteni királynő rossz, de a színésznő gyengébb alakítást hoz. Végeredményben az epizód nem volt rossz, nem kaptunk sok mindent, de kezdetnek szerintem elég is volt. Örülök, hogy nem pakoltak bele mindent 40 percbe. Az külön öröm volt, hogy az elején feltűnt Storybrooke, benne Leroy és Ashley, bár csak pár percre. És szerintem Emma kis sárga bogárhátúját is láttuk.

Szóval, nekem várós, csak félek, hogy Eddyék túlvállták magukat, és még nincs itt az ideje a spinoffnak. De ne legyen igazam.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 09 (szerda), 6:25 
Sztorihajhász

Assa írta:
Sleepy Hollow: Még mindig simán nézős, csak valahogy túl könnyen oldódnak meg ezek az ügyek, túl gyorsan.
Abby meg néha nagyon... semmilyen, szürke, Jenny így elsőre mérföldekkel jobb.

OUAT: Hááát... rossz végül is nem volt. Pán Péter jelenetei kimondottan tetszettek, a törpék jópofák voltak, Hook kezdi jóvátenni az előző évadot (de ott is jól indított, aztán... :roll: remélem, nem ez lesz megint).

Sleepy Hollow: Nekem kifejezetten tetszett, hogy végre - bár szerintem kicsit korán - kiderült a Nagy Gonosz neve. Moloch amúgy nem ismeretlen a hívők és nem hívők előtt sem, hiszen sok filmben felbukkant már. Abby valóban kissé szürke, talán túlságosan racionális, míg Jenny inkább hisz a természetfelettiben. Ő valahogy karakánabb személyiség is, sokkal határozottabb és erőszakosabb, ugyanakkor emberibb.

OUAT: Nekem bejött. Hook is kezd újra tetszeni, bár sosem lesz nagy kedvencem. Rumple meg segített saját magán azzal, hogy levágta az árnyékát, és rábízta a tőrt. Így Pannak jóval nehezebb lesz esetleg végezni vele. Pantól néha a hideg futkos a hátamon, Robbie Kay kiváló választás volt, ez a gyerek néha úgy néz, hogy az ember vére is megdermed. Vele biztos nem szívesen találkoznék egy sötét sikátorban.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 08 (kedd), 19:28 
Ó-nagy-admin "on stage"

Sleepy Hollow: Még mindig simán nézős, csak valahogy túl könnyen oldódnak meg ezek az ügyek, túl gyorsan.
Abby meg néha nagyon... semmilyen, szürke, Jenny így elsőre mérföldekkel jobb.

OUAT: Hááát... rossz végül is nem volt. Pán Péter jelenetei kimondottan tetszettek, a törpék jópofák voltak, Hook kezdi jóvátenni az előző évadot (de ott is jól indított, aztán... :roll: remélem, nem ez lesz megint).

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 08 (kedd), 13:22 
Tollforgató

c.l.a.r.e.y írta:

New Girl: még mindig az egyetlen sitcom, amit elviselek, nagyon aranyos és vicces. Zoey pedig annyira jóóó. :g

Örülök, hogy tetszett, hamar felhoztad magad! Nagyjából egyetértünk a sorozattal kapcsolatban, nagyon várom a folytatást.

New Girlt is elkezdtem aranyos kis sorozat, elvagyok vele, viszont nem érzek késztetést, hogy minél előbb nézzem. Eljutottam a 1x16ig egyelőre ott tartok vele. Majd szép lassan. Nem vagyok nagy sitcomos, nekem ez a műfaj tipikusan az, ami úgy tvben háttérnek tökéletes - egyedül a Jóbarátok kivétel nálam, amit végigkövettem elejétől a végig, és ez az, amihez nagyon kötődöm, talán mert az első sorozat volt, amit elkezdtem komolyan nézni még anno.

Én is nagyon várom! És az első évadban meg is leptek azzal, hogy ki volt az alfa, sose gondoltam volna arra, aki, igazán wtf meglepődős pillanat volt. Az is különösen tetszik, ahogy az egész mitológiát kezelik, kíváncsi vagyok, hogy most a japánnal mihez fognak kezdeni. Ahogy a keltákhoz nyúltak az is totál bejött, meg arra is kíváncsi leszek, hogy akkor most Lydia banshee-sége mit is jelent pontosan, és később mihez kezdenek majd ezzel.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 08 (kedd), 9:11 
Sztorihajhász

Sleepy Hollow 1X04 végre jön lefelé! És ma meg is tudom nézni! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 07 (hétfő), 10:58 
Billentyűzetgyilkos

c.l.a.r.e.y írta:
Kurt válaszán nagyon izgultam, féltem, hogy nem ezt mondja, de hát ők annyira passzolnak. Olyan szépeket mondott Blaine a végén. ^^ Plusz Rachel kabátja az elején szerelem volt első látásra, nekem az kell, de egy feketét is elfogadnék. Santana pedig nem tud túllépni a piros egyenruhán. :D ...

Nem vagyok egy romantikus típus, de Blaine "beszéde" nagyon kis cuki volt :)
Kitty hangját én is imádom, sokkal jobban szeretem őt (magát a karaktert is), mint anno Quinnt; neki régen a hangja is idegesített, meg úgy általában a személyisége; úgyhogy Kittynek én is örülök.
Demiben pozitívan csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam, nem is a színjátékában (a Camp Rockban tök jól játszott), hanem hogy túlságosan központi szerepet kap már az első részekben is, és háttérbe szorítja majd a Glee-s sztárokat, de szerencsére ez nem így lett.
Tinával én is így vagyok, a Mike-os korszakában még szerettem, de az utóbbi másfél évadban már úgy érzem, hogy csak kolonc mindenki nyakán, vagy írják ki, ballagjon el, vagy kicsit finomítsanak a karakterén, mert most egyáltalán nem egy szerethető lány.
Bree egyelőre nem tetszik, de ez változhat, ha több szerepet kap.
A reklám kész röhej volt, azok az ugrándozások, meg az az arckifejezés Santanának, akitől ez a viselkedés nagyon, de nagyon messze áll... remek lett :mrgreen:
Unique eddig sem érdekelt különösebben, nagyjából úgy voltam vele, mint az elején Tinával: semleges számomra.
A butuska Samhez szerintem pont jól illik a butuska ápolónő, el tudom képzelni, hogy hosszú távon együtt maradnak majd, Sam esetleg pont arra az egyetemre megy, ahol a csaj is tanul.
Igen, azt olvastam, hogy terhes, de reménykedtem, hogy pár részben feltűnik majd egy kicsit, de ezek szerint nem :(
Fú, ne is mondd, a harmadik megnézését szerintem húzni fogom egy darabig, biztos, hogy nagyon kemény lesz mindenkinek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 07 (hétfő), 10:43 
Könyvmoly

Eddy_ írta:
Igen, igen, megnéztem, a második részt pont tegnap este. Az évadnyitó nekem is nagyon tetszett, azon jókat mosolyogtam/könnyeztem - amit épp kellett :D Kurt válaszában az utolsó pillanatig nem voltam biztos, kicsit meglepődtem, hogy igent mondott, de közben számítottam is rá. (És Carlile is feltűnt!!! :D ) A második rész viszont már csalódás volt, szerintem elég gyenge rész volt - persze voltak benne jó pillanatok - a Rachel/Santana beszélgetések jók voltak (imádom Santanát, és Rachelt is kezdem megkedvelni, pedig az elején ez lehetetlennek tűnt). Tina kifakadása, amikor meghallotta, hogy Kittyt is jelölték, el volt túlozva, a "Csoki Cheerio" monológja Kittynek szintén túl sok volt. Sue viszont a végén hozta a formáját, az nagyon tetszett. Két dolog, amit hiányolok, de persze még nagyon az elején tartunk, úgyhogy később biztos lesz: Britney - kíváncsi vagyok, hogy teljesít az egyetemen. Plusz a Marley/Jake szál - az előző évad utolsó részeiben, meg a mostani kettőben szintén nem kaptak szerepet; a negyedik évad elején se éreztem, hogy túl sokat foglalkoztak volna ezzel a szerelmi szállal, pár részben még úgy-ahogy, aztán teljesen el is lettek felejtve, aminek nem örülök :-(

Kurt válaszán nagyon izgultam, féltem, hogy nem ezt mondja, de hát ők annyira passzolnak. Olyan szépeket mondott Blaine a végén. ^^ Plusz Rachel kabátja az elején szerelem volt első látásra, nekem az kell, de egy feketét is elfogadnék. Santana pedig nem tud túllépni a piros egyenruhán. :D

A másodikat most néztem meg, szóval még friss az élmény, címszavazom a benyomásaim:
- imádom Kitty hangját, örülök, hogy több szerepet kap
- Demi nagyon kis aranyos, nem éreztem, hogy ő "Demi Lovato", csak Dani volt (remélem, Adam Lambert is hozza majd ezt a szerénységet)
- Tinával nem tudnak mit kezdeni, ballagjon már el (Kitty ráadásul simán túlragyogta még a fehér pólóban is)
- Bree jó kis Santana pótléknak tűnik, bár a vödör leejtése túlzás volt, azért az súlyosabb sérülést is okozhat
- Sue megtalálta önmagát (a promon a nevek sorolása :D :D )
- Marley ruhája a végén :x
- Funny Girl: kíváncsi leszek, mi lesz még abból, túl könnyen jött
- Santana reklámja: kétszer visszapörgettem, utána pedig nem bírtam abbahagyni a nevetést percekig
- Unique végre háttérbe van szorítva - nekem ez is sok belőle, nagyon sok az a lánysrác
- Sam és a nővérke... fura.

Ha jól tudom, Britney nem lesz ebben az évadban, terhes lett Heather Morris.

Igen, Marley/Jake vonal engem is érdekelne, nem kaptak túl sok szerepet mostanság... :(

Ezen a részen nem sírtam, de a következőhöz szükségem lesz egy nagy doboz Kleenexre, mellé pedig egy doboz epres Häagen-Dazsra, előre látom. :cry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 07 (hétfő), 9:25 
Billentyűzetgyilkos

c.l.a.r.e.y írta:
Kicsit felhoztam magam én is...

Glee: extracuki volt az évadnyitó, sikerült csak kétszer sírni rajta! ^^" A Beatles ráadásul nagyon jó választás volt hozzá, örülök, hogy a két részben is velük foglalkoznak. A Help! eszméletlenül klassz lett. A vége pedig: :x
Eddy? Láttad? ;;)

Igen, igen, megnéztem, a második részt pont tegnap este. Az évadnyitó nekem is nagyon tetszett, azon jókat mosolyogtam/könnyeztem - amit épp kellett :D Kurt válaszában az utolsó pillanatig nem voltam biztos, kicsit meglepődtem, hogy igent mondott, de közben számítottam is rá. (És Carlile is feltűnt!!! :D ) A második rész viszont már csalódás volt, szerintem elég gyenge rész volt - persze voltak benne jó pillanatok - a Rachel/Santana beszélgetések jók voltak (imádom Santanát, és Rachelt is kezdem megkedvelni, pedig az elején ez lehetetlennek tűnt). Tina kifakadása, amikor meghallotta, hogy Kittyt is jelölték, el volt túlozva, a "Csoki Cheerio" monológja Kittynek szintén túl sok volt. Sue viszont a végén hozta a formáját, az nagyon tetszett. Két dolog, amit hiányolok, de persze még nagyon az elején tartunk, úgyhogy később biztos lesz: Britney - kíváncsi vagyok, hogy teljesít az egyetemen. Plusz a Marley/Jake szál - az előző évad utolsó részeiben, meg a mostani kettőben szintén nem kaptak szerepet; a negyedik évad elején se éreztem, hogy túl sokat foglalkoztak volna ezzel a szerelmi szállal, pár részben még úgy-ahogy, aztán teljesen el is lettek felejtve, aminek nem örülök :-(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 07 (hétfő), 8:52 
Könyvmoly

Kicsit felhoztam magam én is...

Glee: extracuki volt az évadnyitó, sikerült csak kétszer sírni rajta! ^^" A Beatles ráadásul nagyon jó választás volt hozzá, örülök, hogy a két részben is velük foglalkoznak. A Help! eszméletlenül klassz lett. A vége pedig: :x
Eddy? Láttad? ;;)

Sleepy Hollow: csatlakozom vidorhoz, bár én nem jutottam el a második részig, számomra a pilot felénél jött a "Kérlek, hagyj!" érzés. Túl nagyok voltak az elvárásaim... :-<

New Girl: még mindig az egyetlen sitcom, amit elviselek, nagyon aranyos és vicces. Zoey pedig annyira jóóó. :g

Dexter: nem hiszem el, de tényleg sikerült elkaszálnom az utolsó évad felénél... teljesen érdektelen lettem. Inkább utánaolvastam a lezárásnak. Azt hiszem, így jártam a legjobban. 8-|

vidor írta:
Teen Wolf: Meglepően jó kis sorozatot hozott össze az MTV. Főleg a karakterek, amik nagyon erősek, különösen Stiles. Mondanom se kell, hogy abszolúte number 1, elvinné egyedül az egészet, de van nekünk mellette azért még több jó karakterünk is szerencsére. Például Peter vagy Isaac de még sorolhatnám napestig, kiket szeretek. Meg ott vannak a színes mellékalakok is, mint az edző vagy Danny. Szóval igazi csemege karakterek szempontjából, és ami nagyon tetszik, hogy itt a szülők/felnőttek nem csak statisztálnak, mint általában a tinisorozatokban, hanem építkeznek is rájuk. A tini szappan se túl zavaró, mert szerencsére megvan az egyensúly normálisan - bár azért az 1. és 2. évadban Scottól és Allisontól voltak részek mikor agyvérzést kaptam, jót is tett nekik a szakítás, külön-külön mind2 sokkal jobb karakter. Bár Scottot még mindig nem sikerült megkedvelem, még mindig leginkább a semleges kategória.
A 3. évad pedig nagyon-nagyon jó lehetett volna, ha nem szúrják el a fináléval. Sajnos. Mindegy, jön januárban a folytatás, kíváncsi leszek, remélem összekapják magukat megint. Abszolút kellemes csalódás :)

Örülök, hogy tetszett, hamar felhoztad magad! Nagyjából egyetértünk a sorozattal kapcsolatban, nagyon várom a folytatást.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 07 (hétfő), 8:10 
Sztorihajhász

OUAT 3X02! Úristen! Még jobb, mint a premier volt! Kiderült, hogy micsoda is az a baba, ami Rumple-nél van, Emma végre elfogadta, hogy kicsoda valójában, és tetszett, hogy Pan megfenyegette őket. Bár kíváncsi vagyok, hogy értette, hogy Henry sosem bocsátott meg Emmának, és hogy Emma is árva lesz a végén. Bár elnézve Charming sérülését, sejtem, mire gondolt.

A flashback is nagyon ott volt. Regina ismét tökéletes volt, nemcsak a ruhája, de Lana mimikája és mozdulatai is. Rumple pedig hát megint alkudozott, és mindenki jól járt. Tetszett, hogy a törpék olyan nagytestvérként állnak Hófehérke mellett. Ez valahogy olyan aranyos volt. Bár nekem is lenne legalább egy ilyen bátyám.

És végre volt valami akció is Emmáék és Pan fiai között. Ezt már nagyon vártam. A RumBelle jelenet meg szerintem egyrészt aranyos volt, másrészt pedig olyan szívbemarkoló, ahogy azt kell. De Belle-nek igaza van, Rumple-nek el kéne engednie a múltját, hogy tovább tudjon lépni.

Szóval, nálam az epizód magasan 10/10

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 06 (vasárnap), 10:16 
Ó-nagy-admin "on stage"

Járkálók! :-D Hát ez mutatja, hogy én se nézem. Csak el szoktam olvasgatni, amit sorozatos oldalakon írnak róla.

Lilyanjudyth írta:
Amúgy látom Assa, behoztad magad OUAT téren. :D Múltkor mikor beszéltünk, még Lióval kevertelek össze, holott te ajánlottad a sorozatot. :D

Hogy behoztam magam, az azért túlzás. :-D Van valamennyi kimaradásom a második évad végéből. Ahogy végignéztem a részek címeit, kiderült, hogy kevesebb, mint gondoltam, 5 epizód talán.
Nagyon hullámzó a kapcsolatunk ezzel a sorozattal. Még régen az indításnál teljesen elvarázsolt (jó volt a megvalósítás, tetszett a koncepció is, hogy kicsit kiforgatják a meséket, szeretem az ilyet), azért is ajánlottam. Aztán mikor szünetre mentek az első évadban, elmaradtam a nézésével. Egy-egy résszel próbálkoztam, de sose éreztem azt, hogy ide rögtön a következőt. Az évadzárót néztem meg végül, és a második évad indulása előtti héten daráltam le az első évadot.
A második meg lekövette nálam majdnem ugyanezt a mintát. Első etap nézős, pár rész még nyögvenyelősen igen, szünet, évadzáró. Annyi hogy most nem pótoltam a maradékot, és nem is vonz.
Az a baj, hogy túl sok karakter van nálam mostanra az "alig bírom elviselni" és a "pff, nem érdekel" kategóriában. És cserébe túl kevés az olyan, akinek a jelenteit tényleg szívesen nézem. Viszont érdekel maga a világ, és kíváncsi vagyok, milyen új ötletekkel állnak elő a készítők és milyen meséket vonnak még bele hozzá a sorozatba.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 06 (vasárnap), 9:24 
Sztorihajhász

Assa írta:
TWD=The Walking Dead
Nem vámpír, zombi.
(A TVD lenne a The Vampire Diaries.)

Zombisat sem nézek. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 05 (szombat), 20:46 
Betűmániákus

Assa írta:
TWD=The Walking Dead
Nem vámpír, zombi.

Még csak nem is zombi, hanem járkáló! :D (Tudniillik, abban az univerzumban nem használják ezt a szót, csak a járkálót.) Amúgy én sem bírom a vámpíros cuccokat, egyiket sem nézem... XD
Viszont erről jut eszembe, hogy a Grimmet is várom. ^^
Amúgy látom Assa, behoztad magad OUAT téren. :D Múltkor mikor beszéltünk, még Lióval kevertelek össze, holott te ajánlottad a sorozatot. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 05 (szombat), 19:38 
Ó-nagy-admin "on stage"

TWD=The Walking Dead
Nem vámpír, zombi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 05 (szombat), 18:26 
Sztorihajhász

Vámpíros cuccost elvből nem nézek. Revenge-et meg kaszáltam a második évad közepén. Szörnyen bugyuta lett már.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 04 (péntek), 19:47 
Betűmániákus

Andro írta:
Megnéztem az Atlantis pilotját. Hát...

Atlantis
Épp most gondoltam, hogy guberálok valami helyet, ahonnét le lehet szedni, mert kíváncsi vagyok rá. Mondjuk nem nagyon, én valahogy a TWD szintjén állok, nekem a merlines stb. sorozatok csak úgy vannak... :D
Ez is csak tíz részes sorozat lesz amúgy? Mekkora lusta vagyok utánanézni.

OUAT: Belle-t mindig úgy szerettem, elég kíváncsi vagyok rá, mi történik majd amott. Eddig ez a Pán Péteres dolog annyira nem izgat... nem is tudom, hogy lehet ezt majd ennyi részen át húzni. Nyilván lesz benne elég csavar, ahogy szokott. XD
De már jobban bejön, mint a második évad... Hookot ott olyan elrontottnak éreztem, Cora meg... na mindegy, hát kíváncsi vagyok. Azért bírtam, hogy kinyírták már az első részben a két "gonoszt", az ügyefogyi srácot, meg a néger csajt. De az utóbbit nem bánom, mert nekem szívem csücske, hiszen nem ér rá itt színészkedni, mert a TWD-ben kell játszania. :D
Apropó... azt itt nézi valaki...? :(
És a Revenge-t...? XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 04 (péntek), 11:12 
Sztorihajhász

Megnéztem az Atlantis pilotját. Hát... reméljük nem süllyed a Merlin szintjére, bár már az első epizóddal komoly mélyrepülésbe kezdett nálam.

Olyan erősen közepes volt. Valahogy zavart, hogy Jason olyan gyorsan elfogadta ezt az egész “egy másik világban vagyok, ahol mindenféle mitológiai lény megtalálható, meg hősök, stb.” dolgot. A történet egynek elment, de nem volt az a hú de izgalmas. A karakterek egyenlőre eléggé egydimenziósnak tűnnek, pedig az alapötletből többet is ki lehetett volna hozni. Herkules (vagy a görögöknél Héraklész) szánalmas volt gyáva nyúlként. Az ő karaktere nem ilyen. Pitagorasz aranyosan ügyefogyi, de semmi extra. Ariadné meg szerintem egyáltalán nem szép, inkább átlagos, vagy talán csinoska. Szerintem a készítők megint sokat akartak markolni, de keveset fogtak és csináltak egy jó nagy katyvaszt az egészből.

A "nagy" titkokat meg szerintem előre lehet sejteni, pl. hogy ki is Jason anyja. A Minotauruszos jelenet meg enyhén szólva is gyerekeknek való matinébe illő volt. Nehogy már a főhős, aki életében nem forgatott kardot, nem harcolt, simán leszúrja a bikafejű szörnyet. Ez még a Xenában is gyenge húzás lett volna.

Szóval, 1-2 részig még talán maradok, de ha kaszálnák sem sírnék. És szerintem, ha a sorozat minősége nem javul, az évad felénél kaszát kap, mint a Sindbad. Azt sem sajnáltam túlságosan.

Ha valakinek nem esett volna le, Jason görög neve Iaszon. Ezek szerint várhatjuk majd az aranygyapjút is?

Viszont pozitívum, hogy a főhős a Merlinnel ellentétben nem egy 14-15 éves kölyök, hanem egy felnőtt férfi.

5/10

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 04 (péntek), 7:26 
Sztorihajhász

Lilyanjudyth írta:
Once upon a Time
Ööö, én láttam múltkor olyat, nem is tudom, mi volt... trailer? Amiben... mutatják, amint az egyik törpénk eszik, és Ariel lenyúlja a villáját. Az ugye a Storybrooke-s részből lenne végülis - lehet tudni valamit arról, hány rész játszódhat majd a városban? ^^
Andro amúgy te vagy Andro a Junkie-n is, az aktuális szuperpityus bejegyzésnél...? :D Oda készültem ezt írni... vagy írjam is? XD

Igen, Junkie-n is Andro néven írok.

Én úgy tudom, az első 11 epizód Sohaországban játszódik, de gondolom lesz néha kitekintés Storybrooke-ra is. + lesznek flashbackek is persze. De én is csak azt tudom, amit Wetpoint-on olvasok.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 03 (csütörtök), 18:36 
Betűmániákus

Once upon a Time
Ööö, én láttam múltkor olyat, nem is tudom, mi volt... trailer? Amiben... mutatják, amint az egyik törpénk eszik, és Ariel lenyúlja a villáját. Az ugye a Storybrooke-s részből lenne végülis - lehet tudni valamit arról, hány rész játszódhat majd a városban? ^^
Andro amúgy te vagy Andro a Junkie-n is, az aktuális szuperpityus bejegyzésnél...? :D Oda készültem ezt írni... vagy írjam is? XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 02 (szerda), 11:11 
Sztorihajhász

Nekem viszont három rész után is bejön a Sleepy Hollow, talán amiatt, mert misztikus, és nem is akarja másnak mutatni magát. A Burton-féle filmet is imádom, de a sorozat is bejövögetős. Crane rácsodálkozása a mai világra adja a humort. A nyomozás adja az izgalmat, a többi a misztikumot. A karakterek is bejönnek, bár Abby kissé idegesítő néha, viszont nem akarja irányítani Crane-t, inkább amolyan anyaféleként viselkedik vele. Pl. mikor mindenre kis cédulákat ragasztott, de mégsem említette egyikük sem. Ez amolyan figyelmesség a részéről. Én várom a folytatást. :)

Trophy Wife valaki? Az első rész inkább aranyos mint vicces volt, de azért kellemesen meglepett. Főleg, mert nem igazán szeretem a sitcomokat. A második részt még nem láttam.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 01 (kedd), 19:33 
Tollforgató

Assa írta:
Atlantis: egész jó kezdés volt. A Merlin-féle lovagvilágot valahogy szívesebben néztem, de ha érdekes lesz a sztori meg a karakterek, jöhet ez a korszak is. :-D

Nekem is nagyon tetszett a kezdés, főleg Herkules karaktere lett nagyon jól megoldva. Azért amikor megláttam, ki a királynéni elkezdtem nevetgélni egy sort xD

Sleepy Hollow: Imádom a Tim Burton félét, de ez a feldolgozás nálam megbukott. 2 rész és egyszerűen semmi meglepő nem történt benne. Semmi. Talán még ezen túltudnék lépni, ha legalább a karakterek jók lennének, de szerintem azok is irtó gyengék, egysíkúak. Úgyhogy ez ennyi volt.

Teen Wolf: Meglepően jó kis sorozatot hozott össze az MTV. Főleg a karakterek, amik nagyon erősek, különösen Stiles. Mondanom se kell, hogy abszolúte number 1, elvinné egyedül az egészet, de van nekünk mellette azért még több jó karakterünk is szerencsére. Például Peter vagy Isaac de még sorolhatnám napestig, kiket szeretek. Meg ott vannak a színes mellékalakok is, mint az edző vagy Danny. Szóval igazi csemege karakterek szempontjából, és ami nagyon tetszik, hogy itt a szülők/felnőttek nem csak statisztálnak, mint általában a tinisorozatokban, hanem építkeznek is rájuk. A tini szappan se túl zavaró, mert szerencsére megvan az egyensúly normálisan - bár azért az 1. és 2. évadban Scottól és Allisontól voltak részek mikor agyvérzést kaptam, jót is tett nekik a szakítás, külön-külön mind2 sokkal jobb karakter. Bár Scottot még mindig nem sikerült megkedvelem, még mindig leginkább a semleges kategória.
A 3. évad pedig nagyon-nagyon jó lehetett volna, ha nem szúrják el a fináléval. Sajnos. Mindegy, jön januárban a folytatás, kíváncsi leszek, remélem összekapják magukat megint. Abszolút kellemes csalódás :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 01 (kedd), 15:35 
Sztorihajhász

Assa írta:
Rémlett, hogy olvastam erről valamit, de nálam Belle úgy általában és a mostani formájában Storybrooke is a minél kevesebb, annál jobb kategória.
De... lepjenek meg! Az évadok elején még bizakodóbb vagyok. :)

Én arra vagyok kivi, hogy mikor fog már kiderülni, ki írta azt a nyavalyás Könyvet! Az írók már harmadik éve húzzák vele az agyunkat, de Eddyék persze megint csak annyit mondtak "idén nem derül ki". Ilyenkor verném a fejüket az asztalba, hogy de igenis, tessék belezsúfolni az évadba!

Egyébként pár epizód és találkozunk Rumple "drága" apjával. Róla azt olvastam, hogy házsártos, folyton elégedetlen és kegyetlen alak. Ezek után nem csoda, ha Rumple visszahúzódó lett. Ilyen apa mellett...
De lehet kapunk kiskölyök Rumple-t. Annak örülnék. :)

Nekem amúgy az első két évad is nagyon bejött. Anyum is imádja, bár vele magyarul nézem, mert nem tud jól angolul. A feliratosakat meg nem szereti. De ő is mondta, hogy tök izgi a sorozat. Második évadnál tartunk amúgy. :)
Bár megjegyezte, hogy Mary-Margaretnek milyen elálló fülei vannak. :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 01 (kedd), 12:26 
Ó-nagy-admin "on stage"

Andro írta:
Storybrooke-ot nem fogják hanyagolni, hiszen ott van Belle, a többiek. Belle feladata ugyebár most a város védelme lesz, tehát kizárt hogy nem fogják mutatni a városkát. Egyébként ezt a készítők is mondták. Én mindenesetre izgatottan várom a folytatást. :)

Rémlett, hogy olvastam erről valamit, de nálam Belle úgy általában és a mostani formájában Storybrooke is a minél kevesebb, annál jobb kategória.
De... lepjenek meg! Az évadok elején még bizakodóbb vagyok. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 október 01 (kedd), 11:58 
Sztorihajhász

Nekem nagyon bejött az OUAT 3X01-es epizód. Végigizgultam minden percét. Greg és Tamara (utóbbi kétszeresen is) azt kapták, amit érdemeltek, bár nem hittem, hogy ilyen hamar kiírják őket. De hát ez van.

A hajós rész remek volt, főleg, hogy a karakterek némelyike képes lenne átharapni a többiek torkát. Rumple meg csak Rumple maradt, bár az nagyon furdalja az oldalam, mi lehet az a baba, amit Felixtől kapott. Talán az övé volt? Vagy esetleg Rumple-nek volt egy húga vagy öccse, akiről még nem tudunk? Hát, izgatottan várom. Meg hogy mi lesz ebből a jók és gonoszak dolgozzanak össze dologból. És az is érdekel, mire is kell Peternek Henry. Meg honnan tudta már évszázadokkal ezelőtt, hogy Henry meg fog születni? Hacsak Peter nem lát a jövőbe... De hát megtudjuk ezt is. Jó, persze az ember levágta, hogy az a fiú Peter, de hát kellett egy kis menekülős izgalom is. Nekem tetszett, ahogy tetszett az első két évad is. :)

És Neal. Azért vicces volt látni Robin Hood arcát, mikor Neal közölte, hogy ő a Dark One fia. "My apologies." Ezen besírtam. :mrgreen:
Viszont eljutottak a kastélyba, ami felveti azt a kérdést, hogy Neal honnan tudta, hol az apja lakhelye. Néhai lakhelye ugye. Valszeg Rumple nem mondta el neki, bár ki tudja ugye. :)

Storybrooke-ot nem fogják hanyagolni, hiszen ott van Belle, a többiek. Belle feladata ugyebár most a város védelme lesz, tehát kizárt hogy nem fogják mutatni a városkát. Egyébként ezt a készítők is mondták. Én mindenesetre izgatottan várom a folytatást. :)

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 30 (hétfő), 19:22 
Ó-nagy-admin "on stage"

Atlantis: egész jó kezdés volt. A Merlin-féle lovagvilágot valahogy szívesebben néztem, de ha érdekes lesz a sztori meg a karakterek, jöhet ez a korszak is. :-D

OUAT: Az előző évad utolsó pár harmadát nem láttam, nem bírtam, az évadzárót néztem csak meg, de legutóbb is adtam egy esélyt a nyitórésznek, így most is, ameddig le tud kötni nézem, utána meg viszlát a negyedik évad elején.
Szóval a részről: jópofa volt a hajós banda, de a többi helyszínen elindított sztori is tetszik egyelőre. Ha mellőzik Storybrooke-ot, és ha nem kezelik olyan bután a szereplőket, mint az előző évadban (a néha jóformán részenként oldalt váltó Regina pl., vagy Hook, akit gyakran leütöttek, amint belépett egy jelenetbe)... meglátjuk.
Kár, hogy már az első jelenetnél tök egyértelmű volt, kicsoda a Henrynek olyan buzgón segédkező fiú. És még csak nem is kizárólag azért volt az, mert ugyanazt játszották el a készítők, mint pár hónapja a Game of Thronesban. Ilyen béna fedősztorit... :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 28 (szombat), 16:00 
Sztorihajhász

Holnapután már szedhetem a friss OUAT részt! Annyira várom, hogy alig bírok magammal! És okt. 10-én OUAT Wonderland premier! :mrgreen:

Kép

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 21:08 
Tollforgató

Assa írta:
Nem sokat. Egyelőre tíz részes lesz, és a BBC össz-sorozatos csatornapromójában látni néha egy-egy jelenettöredéket.
Ha már szóba került a Merlin is, Santiago Cabrera lesz Aramis. :-D

Köszi Assa :) Jó kis promot raktak össze
Santiago? Tényleg? De jó, még 1 nyomós érv a nézésére :D
Bár már Colin Morgant várom, hogy mi lesz a kövi projektje, mert totál belezúgtam, főleg a mosolyába - egy videó alatt youtube-on láttam egy olyan kommentet, hogy valaki azt írta, ha Colin mosolyog születik egy unikornis xD Igazat kell adnom neki

Lionela írta:
És a Merlin készítőgárda új sorozatát se felejtsétek el, az Atlantist :D ;;) Most szombaton lesz az első része :)

http://www.youtube.com/watch?v=_itzsxNOfFM

Pont akartam én is írni ezt a sorit :) Nézős lesz, kíváncsi leszek rá

Assa írta:
Na igen, arra is nagyon kíváncsi vagyok. Remélem, a humoruk a régi. :-D

Én is remélem - a Merlinen voltak részek, ahol szabályosan folyt a könnyem a röhögéstől. Például a trollos rész, te jó ég! Vagy amikor Merlin kiakarta nyírni Arthurt, de még sorolhatnám.

c.l.a.r.e.y írta:
Csak írjon!! :D Attól félek még, hogy ő már eléggé benne jár a korban... de csak nem! Ezt más nem fogja tudni befejezni helyette.

Jaj, ne is mond! Hát azért annyira nem öreg még szerintem, de igen, ebben egyetértünk. Elmondása szerint amúgy most "begyorsított" xD Reménykedjünk

Szerk.: Bocsi, véletlenül dupláztam :oops: Egy erre járó kedves admin majd törli az előzőt? Köszönöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013 szeptember 27 (péntek), 18:16 
Sztorihajhász

Nekem Caulson meg se nem oszt, se nem szoroz. A Bosszúállókban sem igen néztem sem őt, sem mást. Talán egyszer majd megnézem az évadot, de most sok más jobb van, amit nézhetek.

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra