Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 01 (hétfő), 21:54

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 85  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gumiszoba
HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 22:01 
Szárnybontogató

Zsiraf írta:
Amúgy mostanában akárhány Original sztori eszembe jut, a főszereplő pasinak mindig hosszabb, göndör, fekete haja van. Beléptem ebbe a korszakba. :mrgreen:

Akkor ajánlom a kb 10 évvel fiatalabb Tuomas Holopainent, khm :x

Bellát én szeretem, nem tudom miért, valamiért foglalkoztatnak az ilyen pszichopata karakterek... De Dobby engem is hidegen hagyott, érte azért nem hullattam könnyeket. xD

Thranduil szerintem se rossz. :D Nem igazán vagyok GyU/Hobbit-rajongó, de rá azért felfigyeltem :D

"There's no going back
What we used to be
There's no room for us
No place for me
"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 21:42 
Fanficbúvár

Nekem csakis a szőke haj jöhet. És Luciust csak Thranduil überelheti, akit viszont nem überelhet senki, ő a nagy Ő :haha:
Nekem Ron egészen addig közömbös volt, míg a Wild Targetben ki nem emelkedett a fürdőkádból :oops: :haha: :Dbunny: ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 21:36 
Tollforgató

Katja írta:
Hirondelle írta:
...akinek szerintem ez az animágus alakja).

Erre nem számítottam! :shock: =)) =)) =)) =)) =))

Hát, én se... Kidőltem. =)) =)) =)) =)) =))

Amúgy mostanában akárhány Original sztori eszembe jut, a főszereplő pasinak mindig hosszabb, göndör, fekete haja van. Beléptem ebbe a korszakba. :mrgreen:
De amúgy imádom a szőkés hajat. *-* *Megy Dracóról ábrándozni* *inkább traktorozik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 21:26 
Fanficbúvár

Hirondelle írta:
...akinek szerintem ez az animágus alakja).

Erre nem számítottam! :shock: =)) =)) =)) =)) =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 21:24 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
BNori írta:
Jó, mondjuk én azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a hosszú és sötét hajra bukom. :D
De ezzel a képpel meg a síró Voldemorttal kiütöttetek. :D
(Csendben azért megjegyzem, hogy Ront is szeretem... Eleve bírtam, bár nekem is volt Ronutáló korszakom, de kigyógyultam belôle. Szerintem egész jó jellemfejlôdèse volt a srácnak --- azért is akadtam ki az epilóguson... x>:( )

Hosszú és sötét haj, hmm... :P (Volt egy csávóm vagy olyasmim, akinek seggig érő fekete haja volt. *sóhajt*)

Ront amúgy én nem szeretem, de nincs bajom vele meg semmi, csak tök semleges karakter számomra. Hótt nem tud érdekelni szegény. xD Nem sokan vannak ilyenek amúgy HP-ból, Dobby meg Bella is tök hidegen hagy, ahhoz képest, hogy mennyire imádják őket sokan. Fura.

Aaahwww *-*
Nekem Lucius ilyen amúgy :D Bellával meg úgy vagyok, hogy nem maradna pár másodpercnél tovább a közelemben... Megölte Siriust! x>:(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 21:19 
Sztorihajhász

BNori írta:
Jó, mondjuk én azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a hosszú és sötét hajra bukom. :D
(Csendben azért megjegyzem, hogy Ront is szeretem... Eleve bírtam, bár nekem is volt Ronutáló korszakom, de kigyógyultam belôle. Szerintem egész jó jellemfejlôdèse volt a srácnak --- azért is akadtam ki az epilóguson... x>:( )

Hosszú és sötét haj, hmm... :P (Volt egy csávóm vagy olyasmim, akinek seggig érő fekete haja volt. *sóhajt*)

Ront amúgy én nem szeretem, de nincs bajom vele meg semmi, csak tök semleges karakter számomra. Hótt nem tud érdekelni szegény. xD Nem sokan vannak ilyenek amúgy HP-ból, Dobby meg Bella is tök hidegen hagy, ahhoz képest, hogy mennyire imádják őket sokan. Fura.

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”
― Neil Hilborn, The Future

Főleg itt: AO3. Továbbá: Facebook, twitter, Flight Rising, Íróbarlang Discord.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 21:13 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:46 
Szárnybontogató

Én az ötödikkel jártam hasonlóan, random kinyitottam egy oldalon, és pont az volt az, ahol McGalagonyt elvitték a suliból, amikor megtámadták, én meg ki voltam készülve, hogy nehogy már meghaljon, mikor ő a kedvencem. Ott szerencsére kiderült, hogy nem, de Frednél... :-(

A hetediket meg angol verzióban ütöttem fel először, és voltam benne egy olyan félmondat, hogy "- Voldemort cried." Akkor még nem voltam olyan szinten angolból, hogy tudjam, nem szó szerint jelenti, és alig vártam, hogy megjelenjen a magyar kiadás, mert tudni akartam, miért sírt Voldemort. :""D

Az a kép pedig nagyon durva. :))

"There's no going back
What we used to be
There's no room for us
No place for me
"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:42 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
Hirondelle írta:
Nekem is az van!!! :haha: Nem véletlenül imádom lendületesen Luciust, awwww :xx: (akinek szerintem ez az animágus alakja).

Neeee. xDDD *Hiri meghalt*

Bár Vorabiza Titkokjába meg fehér görény volt, az se jobb, emlékszem azon is besírtam. xD

De akkor már minimum valami hosszú szőrű angóragörény legyen :haha:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:38 
Sztorihajhász

Hirondelle írta:
Nekem is az van!!! :haha: Nem véletlenül imádom lendületesen Luciust, awwww :xx: (akinek szerintem ez az animágus alakja).

Neeee. xDDD *Hiri meghalt*

Bár Vorabiza Titkokjába meg fehér görény volt, az se jobb, emlékszem azon is besírtam. xD

“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ”

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:36 
Fanfic-faló

Hirondelle írta:
...Nem véletlenül imádom lendületesen Luciust, awwww :xx: (akinek szerintem ez az animágus alakja).

*felsírt*

Ez nagyon fáj _ust_

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:32 
Fanficbúvár

Kadma írta:
BNori: Nekem szerintem hajfétisem van. Mániákusan oda vagyok a hosszú hajért, mint kiderült kb óvodáskorom óta... :xx: És hát az élet is úgy hozta, hogy ez nem csak fétis maradt. Szerencsére. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:24 
eLit Auror

Thyldia írta:
Ja és Fred halálnál én is kikészültem, hogy lehet ilyet tenni, hogy? :((

Hú, ne is mondd... Én tudtam, hogy ez fog történni vele, de a lehető legrosszabbkor szembesültem a kész tényekkel. Egy könyvvásáron belelapoztam a hp7-be, és pont ANNÁL a résznél nyitottam ki. :((
Tök jó volt utána aznap a suliban.
*tizenhárom éves kiscsaj kétségbeesett arccal cukrot karamellizál kémián, és küzd a könnyei ellen* :D
Tyű, asszem ezt eddig senkinek sem meséltem...

BNori: Nekem szerintem hajfétisem van. Mániákusan oda vagyok a hosszú hajért, mint kiderült kb óvodáskorom óta... :xx: És hát az élet is úgy hozta, hogy ez nem csak fétis maradt. Szerencsére. :D

Amúgy tényleg, nem szívesen engedném át Charlie-t egy pasinak :D Viszont rémlik valahonnan egy olyan, hogy Harry/George, már a nextgen korszakból... De lehet, ilyet csak szerettem volna. Tud ilyenről valaki?

We are the same~

https://kozepes-versek.tumblr.com/

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:17 
Sztorihajhász

Thyldia írta:

Fú, igen, azt én is utáltam nagyon. Jobban, mint bármelyik másik halált (pedig volt bőven, és Sirius... *hüpp*).
De ikreket szétszakítani, komolyan? Durva... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:05 
Szárnybontogató

Weasley-éket én is nagyon bírom, egyedül Ront nem sikerült megkedvelnem, ő olyan... nem is tudom, ha nekem olyan barátom lenne, nem bírtam volna ki a közelében hét évet. Mert persze, Harry mellett állt sokszor, de szerintem még mindig többet féltékenykedett meg irigykedett rá, mint támogatta. És hogy Hermionéval jött össze... na szerintem ők abszolút nem illenek össze, max kipróbálni, milyen együtt, de nem házasság meg gyerekek... hát annyira eltérőek a tulajdonságaik.
Rose meg... úgy lett beállítva a könyvben, mint a mini-Hermione, és akkor így kikészültem (konkrétan a hetedik könyv utolsó fejezete úgy, ahogy van, kár volt, de ez halk megjegyzés).
Albusnak én a nevét nem bírom... a többinek sem mondjuk (bár a Lily Luna aranyos), de az övét nagyon nem. Meg hogy ő olyan kis gyengének tűnik, aki nem tudja megvédeni magát az egy évvel idősebb testvérétől, szóval, na, nem nekem való. :D

Siriussal kapcsolatban, nekem az volt a legfurcsább, hogy nem csavarodott be minimum annyira, mint Bellatrix, hanem visszafejlődött (vagy stagnált, ha tényleg olyan korán került be, eddig így fel se tűnt)

"There's no going back
What we used to be
There's no room for us
No place for me
"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 20:02 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
BNori írta:
*mély levegőt vesz* *elővezeti roppant nagyszerű teóriáit*
Szóval az a nagy gondolatom támadt, hogy szerintem Sirius azért olyan, amilyen néha, mert egyszerűen nem tudott rendesen felnőni. Úgy értem, egyrészt a családját nem tekintette követendő példának, így James volt az, akire (már a vonatutas jelenetnél is láthatjuk) egészen hasonlítani próbált, nem feltétlenül mindig jó irányban. Másrészt alig kerültek ki a Roxfortból, máris egy háború várta őket, amikor lehet, hogy az ember akarva-akaratlan vagy megkomolyodik, vagy megpróbál megőrizni a gyermeki lényéből valamit, és szerintem ez történt Siriusszal, csak nem épp annyira pozitív módon. Aztán jött az Azkaban, a barátait sorra elveszítette, és gyakorlatilag teljesen kirántották alóla a talajt, amit annak ellenére, hogy végül Harry miatt megszökött, nem hiszem, hogy valaha is később "vissza tudta volna szerezni maga alá" (kétlem, hogy van ilyen kifejezés :D ).

Én hozzátenném azt az igen durva tényt, amibe sokan nem nagyon gondolnak bele, hogy Sirius körülbelül huszonegy éves az azkabani szökése után is ám. Ennyi idősen került börtönbe, ahol tizenkét évre teljesen elzárták a külvilágtól, és amikor visszakerül, egyszerűen nem tudja máshol folytatni, mint ahol annakidején abbahagyta. Hiába a plusz egy évtized technikailag, az alatt a tizenkét év alatt, amíg csücsült, semmi nem történt vele a konstans szenvedésen kívül. Ami öregít, de nem úgy, ahogy az egyszerű hétköznapi élet.
Érződik is a taknyoskölyök-viselkedésén néha, főleg mikor rinyál ha valami nem tetszik neki, hogy mennyire gyerek még szegény.
*Hiri imádja Sirius babát*

Na, igen, ez is, csak elfelejtettem beleírni. :D Imádjuk együtt Siriust! :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:57 
Sztorihajhász

BNori írta:
Szóval az a nagy gondolatom támadt, hogy szerintem Sirius azért olyan, amilyen néha, mert egyszerűen nem tudott rendesen felnőni. Úgy értem, egyrészt a családját nem tekintette követendő példának, így James volt az, akire (már a vonatutas jelenetnél is láthatjuk) egészen hasonlítani próbált, nem feltétlenül mindig jó irányban. Másrészt alig kerültek ki a Roxfortból, máris egy háború várta őket, amikor lehet, hogy az ember akarva-akaratlan vagy megkomolyodik, vagy megpróbál megőrizni a gyermeki lényéből valamit, és szerintem ez történt Siriusszal, csak nem épp annyira pozitív módon. Aztán jött az Azkaban, a barátait sorra elveszítette, és gyakorlatilag teljesen kirántották alóla a talajt, amit annak ellenére, hogy végül Harry miatt megszökött, nem hiszem, hogy valaha is később "vissza tudta volna szerezni maga alá" (kétlem, hogy van ilyen kifejezés :D ).

Én hozzátenném azt az igen durva tényt, amibe sokan nem nagyon gondolnak bele, hogy Sirius körülbelül huszonegy éves az azkabani szökése után is ám. Ennyi idősen került börtönbe, ahol tizenkét évre teljesen elzárták a külvilágtól, és amikor visszakerül, egyszerűen nem tudja máshol folytatni, mint ahol annakidején abbahagyta. Hiába a plusz egy évtized technikailag, az alatt a tizenkét év alatt, amíg csücsült, semmi nem történt vele a konstans szenvedésen kívül. Ami öregít, de nem úgy, ahogy az egyszerű hétköznapi élet.
Érződik is a taknyoskölyök-viselkedésén néha, főleg mikor rinyál ha valami nem tetszik neki, hogy mennyire gyerek még szegény.
*Hiri imádja Sirius babát*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:50 
Tollforgató

No, megjött az én emberem (vagyis Thyldia :D)! :D
Egyenesen gyűlölöm Rose-t, ebben lehet benne van az, hogy nem igazán csipázom a szüleit együtt. Külön-külön még oké, Ron Pansyval egész cuki, de hogy Hermione nem Dracesszel jön össze...
A next genből épp Scorpius/Lily párosra hajtok, ők ketten nekem nagyon együtt lesznek. ^^ (Ezt most nagyon jól megaszontam. :D)
Albust sem bírom, de ebbe meg a Piton-utálatom szól bele. :D Úgyhogy Lilyt, Jamest és Fredet bírom a legújabbak közül. :D

Charley pedig vhogy nem keltette fel a figyelmemet, Bill annál inkább... Ó, és Fleurt is utálom, de Vicet bírom, Teddyért odavagyok... Oké, befejezem. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:47 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
Nem kövezlek meg, de ajj. xD Olyan remek Charlies szleseket olvastam már (Harry/Charlie pölö egy tök jó és tökre nem ismert páros), hogy Malfoy elbújhat.
Nóri, neeee. :D Nincs bajom a DéHával, de annyi emberke van akihez Draco szintúgy illik. (Kivéve Ront. Broáf.)
A wolfstar meg éljen, jópáros, és őszintén, ha Sirius fiúval, akkor csak Remusszal.

Amúgy harmadszor írom újra a hsz-emet, mert nem bírom az iramot. xD

Az szerintem is király páros, KÜ-s történetek közt olvastam asszem olyat. :)
Ne nekem mondd, nekem ráadásul komoly gondjaim vannak azzal a párossal... Komolyan, karácsonyra írtam húgomnak egy Dramionét, és olykor fizikai fájdalmat éreztem közben (meg előtte, mert mindig ilyen fanmade videók tömkelegével próbáltam magam ráhangolni a dologra...) :D De azért igyekszem legyűrni általában ezt az ellenérzésemet, csak néha feltör belőlem. :D
Én is így vagyok a dologgal, mióta meg lettem győzve pár szuper írás által. :)
Na, most én is így jártam... XD
Szóval, Thyldia: A Weasley-ikrekhez: Szóval én kompletten az egész családért rajongok, Fred halálánál (majdnem :D ) úgy bőgtem, mint Siriusénál, de nekem ők totál más tésztának tűntek végig, tök érdekes volt most így összehasonlítva is látni őket. :yes:
Végeztem. :D
Next geneseket pedig még nem nagyon olvastam, max rövid novellákat, de nekem meg egy kicsit az Albus/Scorpius párosítással volt olyan érzésem, mint neked a Scorpius/Rose-zal.

És még Charlie-hoz: Nekem pont az az egy "problémám" vele, hogy rövid a haja. :haha: Elképesztő mód bukom a hosszú hajú pasikra. XD

Szerk.: Te jóságos ég, mennyi mindenről maradtam le? _szellem2_
Charlie/Harry történetek pedig:
(Tudtam, hogy a KÜ-nél kell keresgélnem)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=119479
Még visszatérek, de most mennem kell, de még hozok majd egy párat ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BNori 2015 december 28 (hétfő), 19:55-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:46 
Fanfic-faló

Kadma írta:
Khm. Kövezzetek meg, de szerintem Charlie egy slashben... hát, totál szentségtörés. :D
(Oda Malfoy jobban passzol.)

Azért nem kövezünk meg, jobban szeretünk annál, deee.... Úristen, Charlie a legdögösebb, legszexibb slash alapanyag, akivel csak dolgozhatunk. :xx: Úgy van, ahogy a Csajok is mondják, Harryt kell mellé tenni, és garantált a pozitív élmény, nagy gyengém a párod, HP fandomban a Drarry és a Draise mellett a kedvencem. ^^

Kép
Csillámnyusz

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:43 
Sztorihajhász

Athe írta:
Hiri, van linked jó kis Harry/Charlie-hoz?

Húú, így fejből nincs, de mindjárt utánalesek. (Sokat olvasok angolul, meg tumblrön is, nem tudom itt Merin mi lesz. xD)

Az esküvőláz, ezt tuti olvastam, bírtam is. Fordítás, az eredeti szerző asnowyowl (milyen név ez? xD).

Van egy, amihez még fanart is van, és folytatásos is, asszem, de az istennek se ugrik be róla semmi más. xD (UPDATE numero nagyonsok: tévedtem, ez Bill/Harry, amire itt gondoltam. xD Argh.)

Ja, igen, egyel föntebb Kyraper is megszólalt, neki vannak szerintem ficei a témában. (Egyet tuti tudok.) :D

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Hiriajuu 2015 december 28 (hétfő), 19:51-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:37 
Fanfic-faló

Kadma írta:
Khm. Kövezzetek meg, de szerintem Charlie egy slashben... hát, totál szentségtörés. :D

még Harryvel sem? (új OTP-t talált magának)

Hiri, van linked jó kis Harry/Charlie-hoz?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:35 
Szárnybontogató

Hiriajuu írta:
Ezleszittenareklámhelyeee! Olvass cathy111-től, úgyis van most kiemelve, az ő nextgenje tudja azt a különlegességet, hogy ahány ellenérvet felsoroltál itt, egyik se jelenik meg nála, és mégis tök hiteles az egész, sőőt, még nagyon hangulatos is!

Köszi az ajánlást, rá fogom vetni magam. :D

"There's no going back
What we used to be
There's no room for us
No place for me
"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:34 
Sztorihajhász

Thyldia írta:
De én ugyanígy vagyok a next gen történetekkel, eddig még nem sikerült olyannal találkoznom, ami nem Rose/Scorpius (ha már a Dramione nem jött össze, majd a gyerekek), vagy nem Albus hajt végre az apjához hasonló tetteket, vagy James olyan teljesen, mint a fiatal James Potter. Sokkal szívesebben olvasnák olyat, amiből kiderül, milyen hátrányai vannak egy híresség átlagos gyerekének lenni, mert így, hogy ugye Voldemortot kinyírták, elég kicsi annak az esélye, hogy pár éven belül lesz még egy sötét mágus, és akkor most a gyereken a sor, hogy ugyanazt megcsinálják... szóval nem. :D Remélem, nem bántottam meg senkit a véleményemmel. :)

Ezleszittenareklámhelyeee! Olvass cathy111-től, úgyis van most kiemelve, az ő nextgenje tudja azt a különlegességet, hogy ahány ellenérvet felsoroltál itt, egyik se jelenik meg nála, és mégis tök hiteles az egész, sőőt, még nagyon hangulatos is!
Mert amúgy totál igazad van, én se szeretem általában a nextgent pont a fentebb felsoroltak miatt.
*elsunnyog, mert már úgyis unják itt a pofáját*

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Hiriajuu 2015 december 28 (hétfő), 19:35-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:30 
Szárnybontogató

Csatlakoznék azokhoz, akik nem igazán kedvelik a Tekergőket, bennem se merült még fel soha, hogy abban a korszakban írjak, vagy hogy ők legyenek a főszereplők. Nekem már a könyvben se igazán jött be ez a "mi vagyunk a menők a suliban, mert mindig büntetőmunkára vagyunk beosztva, plusz még helyesek is vagyunk" - dolog, valahogy a Weasley-ikreknél ez sokkal szimpatikusabb (meg értük asszem nem is olvadozott minden második lány). Az, hogy felnőtt korukban se nagyon változott ez (Siriusnál abszolút nem, meg egyszer-kétszer Lupin is megcsillantotta - pedig őt, mint különálló karaktert, még szerettem is), az még rátesz egy lapáttal. De én ugyanígy vagyok a next gen történetekkel, eddig még nem sikerült olyannal találkoznom, ami nem Rose/Scorpius (ha már a Dramione nem jött össze, majd a gyerekek), vagy nem Albus hajt végre az apjához hasonló tetteket, vagy James olyan teljesen, mint a fiatal James Potter. Sokkal szívesebben olvasnák olyat, amiből kiderül, milyen hátrányai vannak egy híresség átlagos gyerekének lenni, mert így, hogy ugye Voldemortot kinyírták, elég kicsi annak az esélye, hogy pár éven belül lesz még egy sötét mágus, és akkor most a gyereken a sor, hogy ugyanazt megcsinálják... szóval nem. :D Remélem, nem bántottam meg senkit a véleményemmel. :)

Charlie nekem is egyik kedvencem volt, annak ellenére, hogy nem tudtunk meg sokat róla )legalábbis, jobban tetszett elképzelés alapján, mint a hosszú hajú Bill - anno valahogy nem tudtam elképzelni, hogy pasinak jól állhat a hossz haj :DD )

"There's no going back
What we used to be
There's no room for us
No place for me
"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:29 
Sztorihajhász

BNori írta:
Kadma írta:

Én először ezt Siriusról gondoltam, de azóta már magam is elkövettem egy Remus/Siriust, szóval... :D
(ezt meg ha a húgom meghallja, jön majd a zseniális "Draco csak Hermionével shippelhető" érvrendszerével :haha: )

Kadma, nem kövezlek meg, de ajj. xD Olyan remek Charlies szleseket olvastam már (Harry/Charlie pölö egy tök jó és tökre nem ismert páros), hogy Malfoy elbújhat.
Nóri, neeee. :D Nincs bajom a DéHával, de annyi emberke van akihez Draco szintúgy illik. (Kivéve Ront. Broáf.)
A wolfstar meg éljen, jópáros, és őszintén, ha Sirius fiúval, akkor csak Remusszal.

Amúgy harmadszor írom újra a hsz-emet, mert nem bírom az iramot. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:28 
eLit Auror

Na persze, nem azt mondom, hogy nem olvastam még olyat. :haha:

We are the same~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:26 
Fanficbúvár

Kadma írta:

Én először ezt Siriusról gondoltam, de azóta már magam is elkövettem egy Remus/Siriust, szóval... :D
(ezt meg ha a húgom meghallja, jön majd a zseniális "Draco csak Hermionével shippelhető" érvrendszerével :haha: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:23 
eLit Auror

We are the same~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:21 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
Athe írta:
tényleg, amúgy Charlie Weasleyről mennyit tudunk azonkívül, hogy sárkányokkal dolgozik Romániában? (most kezdtem újraolvasni a köteteket, és még csak az elsőn jutottam túl, de semmire nem emlékszem a többiből)

Rowlingot kérdezték, hogy meleg-e, ha már ennyire notóriusan agglegény, és aszondta, hogy nem, de én nem hiszek neki! xD
Amúgy tényleg nem tudunk róla szinte semmit, úgyhogy én személy szerint őt is szerizem ezért :3 (Benne is lesz a második Bolondok-kötetemben muhahaha!)

Bennem meg ez okból már régóta érlelődik az ötlet, hogy egy Charlie/OC dolgot írjak. Csak az a baj, hogy már ahogy belekezdtem, éreztem, hogy hosszú lesz ez, és így se haladok sehogy a most "futó" ficemmel, úgyhogy egyelőre hanyagoltam. :D De nagyon sok lehetőség van benne szerintem... De amúgy tényleg tök jók a slash ficek vele... :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:19 
eLit Auror

Athe írta:
Hát, ha Tekergő era, akkor kicsit még toljunk az időn, és akkor már Charlie, Bill és az ikrek? xgrin

Valahogy úgy. :xx:
Charlie...ööö, volt néhány pont, ahol én totál összekevertem Billel (Molly hol az egyiket, hol a másikat akarja megnyírni... de lehet, ezt is félreolvastam)... Amúgy meg... azt tudjuk róla, hogy zömök, baromi szeplős, meg a sárkánymelótól jó kérges a tenyere... mint a jómunkásembernek. :D Magánélet, egyebek? Semmi. :( Nagy kár, szerintem rohadt jó "alapanyag" pedig, mármint egy kiaknázatlan karakter, Billel együtt.

szerk: Nem, tuti nem járt Tonksszal. A hatodikban van utalás rá, hogy Molly Billt próbálta meg összehozni vele, mert Fleurt utálta.

We are the same~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:18 
Fanficbúvár

Athe írta:
tényleg, amúgy Charlie Weasleyről mennyit tudunk azonkívül, hogy sárkányokkal dolgozik Romániában?

A Harry Potter Wikia egész szép kis anyagot állított össze róla, bár az tény, hogy a könyvekből semmi nem derül ki a karakteréről. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:18 
Sztorihajhász

Athe írta:
tényleg, amúgy Charlie Weasleyről mennyit tudunk azonkívül, hogy sárkányokkal dolgozik Romániában? (most kezdtem újraolvasni a köteteket, és még csak az elsőn jutottam túl, de semmire nem emlékszem a többiből)

Rowlingot kérdezték, hogy meleg-e, ha már ennyire notóriusan agglegény, és aszondta, hogy nem, de én nem hiszek neki! xD
Amúgy tényleg nem tudunk róla szinte semmit, úgyhogy én személy szerint őt is szerizem ezért :3 (Benne is lesz a második Bolondok-kötetemben muhahaha!)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:15 
Fanficbúvár

Athe írta:
Charlieeeeeeee *bepörög*

Ugye? Charlie a másik nagy szerelmem, nem sok szexibb dolog van egy titokzatos (és nőtlen :D ) sárkányszelídítőnél. :x (Itt jön a képbe ugye Sirius... x:P )
És azt a két dolgot tudjuk róla, hogy sárkányszelídítő, és nőtlen... :D
Szerk.: És ha jól rémlik, de ez lehet, hogy csak vmi ficből bennem ragadt infó, akkor Tonksszal járt egyszerre... (De lehet, hogy ez nem igaz, mindjárt meglesem)

Hiriajuu írta:
Én pooooont azért szeretek a Tekergőkkel meg úgy általában azzal a korral dolgozni, mert szinte semmit nem tudunk róluk/róla, és tök jól formálhatóak a történések meg karakterek. Alakíthatom őket a saját szájamíze szerint kicsit, és azt szeretem igazán, mert akkor tudok egy karakterrel dolgozni, akkor tudok azonosulni vele ugyanis, ha kicsit legalább a sajátomnak érzem. :)
Szóval áj láv marauders :xx:

Jaj, ezt olyan jól elmondtad! 8-> Ugyanígy vagyok a dologgal :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:13 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:08 
Sztorihajhász

Én pooooont azért szeretek a Tekergőkkel meg úgy általában azzal a korral dolgozni, mert szinte semmit nem tudunk róluk/róla, és tök jól formálhatóak a történések meg karakterek. Alakíthatom őket a saját szájamíze szerint kicsit, és azt szeretem igazán, mert akkor tudok egy karakterrel dolgozni, akkor tudok azonosulni vele ugyanis, ha kicsit legalább a sajátomnak érzem. :)
Szóval áj láv marauders :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 19:04 
Fanfic-faló

Kadma írta:
...(...nade ott van még Bill :xx:).

Charlieeeeeeee *bepörög*

Hát, ha Tekergő era, akkor kicsit még toljunk az időn, és akkor már Charlie, Bill és az ikrek? xgrin

Zsiraf írta:
.... túlságosan beleszerettem Dracóba... x:D
...
Viszont Draco... Ő az a srác, akiből Rowling sokkal többet kihozhatott volna. (Például összehozhatta volna Hermionével... Khm... *Dramione-shipper*)
Hiszen ő MALFOY! És a szíve mélyén jóóó és nem, Ritsu, akkor sem meleg! x:P Nekem ő az igazi és kész. ^^

*pacsi*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 18:21 
Fanficbúvár

Nekem a Tekergők kora totál kimaradt. Dolgozni se nagyon tudok velük. Sirius heves vérmérsékletét nehezen tudom kezelni, Lupin simulékonyabb a kezeim alatt. :D Jamest abszolút kihagyom a ficeimből, és Petert is szeretem minél hamarabb a túlvilágra küldeni (lásd: HP és Camelot Mágusa című történetem Prológusában végeztem már vele! :twisted: )

Jók, jók, de nekem valahogy nehezen megy velük a munka. :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 17:58 
eLit Auror

*beleavászkodik*

Háát, nemtom... Könyvön keresztül engem egyik tekergő sem fogott meg, tulajdonképpen hidegen hagy az összes, és annak ellenére, hogy nem tudunk róluk kb semmit, néhol indokolatlanul sokat szerepelnek... Mármint, untam egy idő után, hogy mindenki "James így, James úgy"-ozik. Tényleg elnézést kérek. :oops: Őket inkább a ficek teszik a szememben ilyenné vagy olyanná, ahogy előttem is elmondták. Úgy értem, vannak ficek, ahol a canon karaktereket szerethető, emberi tulajdonságokkal ruházzák fel, ugyanolyanok maradnak, csak jobban kidolgozottak. Meg vannak olyanok, amiktől egyből sikítófrászt kapok (Remus/Sirius pl... megintcsak elnézést :labi: ). Oké, Sirius jóképű (...nade ott van még Bill :xx:). Aztán köbö ennyi.

We are the same~

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 17:10 
Tollforgató

Hűű, hát nekem nincs ilyen terjedelmes véleményem a Tekergőkről, mert nem is ők a kedvenceim, túlságosan beleszerettem Dracóba... x:D
DE! Az engem is szörnyen kiakasztott mindig, amikor a Lily/James korszakomat éltem, hogy Petert ennyire elhanyagolják. Oké, áruló, oké, én is utálom, de Siriusék valamiért bevették maguk közé, és szerintem nem azért, mert ő alszik helyettük. xI
Egyértelműen James a kedvencem közülük, pedig a fiát nem nagyon csipázom, de James jó fej lehetett.
Siriusba valahogy nem lettem szerelmes, talán túlságosan elriasztott a nővérem imádata felé... :D
Remus meg nekem olyan hapsi, akit imádok Tonksszal, de annyira nem fogott meg a karaktere.
Peter pedig óriási utálatnak örvendhet a részemről, ezért nem is írnék vele szívesen. xhmpf

Viszont Draco... Ő az a srác, akiből Rowling sokkal többet kihozhatott volna. (Például összehozhatta volna Hermionével... Khm... *Dramione-shipper*)
Hiszen ő MALFOY! És a szíve mélyén jóóó és nem, Ritsu, akkor sem meleg! x:P Nekem ő az igazi és kész. ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 16:45 
Fanficbúvár

Waah, ezer kilométerről is megérzem, ha Sirius nevét kiejtik (leírják) valahol, úgyhogy itt vagyok! :D
A következő szövegelésem valószínűleg hihetetlenül hosszú és még inkább unalmas és érdektelen lesz rajtam kívül mindenki számára, de ha már egyszer úgy érzem (nagyjából), hogy kikérték a véleményem, nem bírom visszafogni magam, és elszabadulok. :D
Én legfőképpen azért nem olvasok más karaktereket, mert, akárcsak Hiri, félek, hogy a már meglévőnél is több sablont sikerül beleépítenem a történetembe xroll , valamint hogy akarva-akaratlan átveszek motívumokat, vagy akár írásstílust mástól. És mivel tekergőset írok, úgy gondoltam, hogy ezeknél a legnagyobb veszély erre.
A karaktereket pedig szintén szeretem ecsetelni, úgy, ahogy én látom őket. :yes:
Tehhhát:
Kezdjük persze Jamesszel: Tuuudom, hogy őt szintén nőcsábásznak szokták ábrázolni Siriusszal együtt, akivel aztán majd hirtelen történik valami, és akkor egyszerre örökké tartó szerelmet fog érezni Lily iránt. Öhh, én is így látom amúgy. XD Csak mondjuk én tudom, mindenkinél jobban (jó vicc volt... :roll: ), hogy mi okozza ezt, szóval ezt majd forradalmi újításként (Amúgy tök egyértelmű, és nyilván már egy csomóan írtak ilyet, csak én még nem fedeztem fel :D ) szeretném a történetembe beleírni... :D
Akkor Peter: Annyira szeretem valamiért azt a srácot, és egyszerűen így nézek ki: :dragon: minden alkalommal, amikor olyan ficbe botlok, ahol közlik, hogy Peter tökmindegy, ő úgyse számít, vagy hogy Peter meg csak aludt. Ne már, komolyan, egyetlen normális, egészséges embernek sincs ekkora alvásigénye! x>:( xlol És amúgy szeretem leírni, hogy hogyan alakul majd ki benne a kisebbségi komplexusa, meg a haláltól való rettegése, meg ilyenek. _szellem_ De szerintem tuti király srác kellett hogy legyen ahhoz, hogy Tekergő lehessen...
Remus: Őt is szeretem, mondjuk nálam ő amolyan cukifiú, aki mindenkire vigyáz, és amúgy folyton ingadozik aközött, hogy épp a rosszalkodó, csibész énje, vagy a felelősségtudata kerekedjen felül. A fiúk meg mindig beleviszik a bolondozásaikba, és Remus max. megdorgálja őket, olyan szelíd-módon, mert igazából annyira nagyon hálás nekik még mindig, hogy befogadták őt, hogy az minden más rosszallását felülírja.
*cselesen a végére hagyja desszertnek a kis drágáját*
Sirius: Huhh. *mély levegőt vesz* Egyértelműen nem nőcsábász. Na. Sirius egyszerűen annyira érzelmi alapon működő ember, a hirtelen haragúságával, és a meggondolatlanságával és a hatalmas szívével, hogy nem hiszem, hogy képes lenne egy ilyen, úgymond érdekkapcsolatra. Ééés a KÜ-s sztorimban hangot is adtam ennek, miszerint Sirius mindenkibe fülig belezúg, akivel együtt van (vagy nincs együtt), csak épp ez a lobbanékony természete miatt lehet, hogy gyakoribban következik be, mint egy átlagembernél. Szóval ő nem egy érzéketlen alak, aki kihasználja a lányok rajongását. Na.
Amúgy szerintem volt egy szerelme, aki a háború közben meghalt, és azért pátyolgatják őt Jamesék (aki amúgy is a majdnem-tesója, meg minden.) Bár ez a Lily-szerelem dolog is egész érdekes, csak túlzottan kiakasztaná a Mary Sue-mérőmet, ha még ő is belé lenne esve. :D Meg néha Remusszal shippelem őt. ;;)
És amúgy nagyon király dolgokat lehet vele írni arról, hogy milyen a viszonya a családjával, aztán James szüleivel (akik meghalnak! :twisted: ), aztán a Tekergőkkel (akik közül az egyik meghal, a feleségével együtt, a fiát elszakítják tőle, a keresztapjától - kétszer is - , a másik elárulja őt, a harmadik pedig árulónak hiszi hosszú éveken keresztül), és ha már itt tartok, a Rowling által nem megírt szerelmével, aki szintén meghalt az előző elméletem szerint. :D Azért szívesen megölelgetném, na. :(
Meg szerintem tökre lefoglalta egy jó adag idejüket az, hogy megakadályozzák, hogy Remus vérfarkasságáról tudomást szerezzenek a többiek, meg az animágusnak tanulás, majd annak eltitkolása, plusz még a hírhedt csínytevéseik, plusz még a kviddics ugye, plusz még (Jamesnek mindenképp) az aurorság.
És amúgy is szerelmes vagyok beléjük, szóval ez egy elfogódott vélemény volt, aminek valószínűleg kevés haszna van... :oops: :xx:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 16:09 
Sztorihajhász

bojoe írta:
igen, siriusról csak azt írta JKR, hogy jóképű és abban az adott emlékben nem foglalkozik a lányokkal, akik körbehugyozzák a bokájukat, ha meglátják. meg annyit, hogy a szobájában mugli topmodellek keresik a ruhájukat a képeken. de mást semmit. nincs senkije és semmije, akihez visszamenne. miért nem?

lupin viszont többször is utal rá, hogy ő maga milyen volt tiniként, illetve az emlék is ad támpontot.
mivel kettejük múltjáról keveset tudunk, nem véletlenül párosítják őket. (noha sirius mugli képei a falon arra a következtetésre adhatnak okot, hogy a nőket szerette, de az is lehet, hogy csak szándékosan ugratta a szüleit a csupasz lányokkal. de az igaz, h minek ugratta volna, ha be sem mehettek volna. bár, valszeg a ház engedelmeskedett a ház urának... na mind1, hosszú)

Na igen! DE pont ennek fényében nem szeretem, hogy Sirius minden második tekergős ficben összevissza kufírcol. :D Nem tudom, a könyvekben még nagyon kommunikálni se kommunikált női karakterekkel, leszámítva a néhai marakodást Wízlimamával.

Remus meg... Hát könyörgöm, ő jelentette ki magáról, hogy felelőtlen és vakmerő volt gyekeknek. (Vagy valami ilyesmit. Pontosan nem emlékszem, és most nem ásom elő a könyvet, szorri. :D ) Meg Tekergő is! Szóval Remus igenis faszagyerek. :D (Kicsit sem elfogult, áááá...)

Én amúgy pl. imádom a párosukat, az egyik kedvencem, de canon-compliant ficet írok, szóval ott meghúztam egy határt köztük. (Bár még kiderülhet, hogy van útlevelük... xD)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 15:49 
Fanficbúvár

Hiriajuu írta:
... él a fanonban a Tekergőkről egy általánosan elfogadott kép, hogy ki milyen. ..... Sirius nem sármos nőcsábászként él például, meg Remus se egy szabály- és tanulásmániás nyünnyő szerintem. (No offense!)

igen, siriusról csak azt írta JKR, hogy jóképű és abban az adott emlékben nem foglalkozik a lányokkal, akik körbehugyozzák a bokájukat, ha meglátják. meg annyit, hogy a szobájában mugli topmodellek keresik a ruhájukat a képeken. de mást semmit. nincs senkije és semmije, akihez visszamenne. miért nem?
lupin viszont többször is utal rá, hogy ő maga milyen volt tiniként, illetve az emlék is ad támpontot.
mivel kettejük múltjáról keveset tudunk, nem véletlenül párosítják őket. (noha sirius mugli képei a falon arra a következtetésre adhatnak okot, hogy a nőket szerette, de az is lehet, hogy csak szándékosan ugratta a szüleit a csupasz lányokkal. de az igaz, h minek ugratta volna, ha be sem mehettek volna. bár, valszeg a ház engedelmeskedett a ház urának... na mind1, hosszú)

szóval, a tekergőkről nagyon kevés infó van, de annyi pont elég, hogy 5-10 jellemző tulajdonságot el lehessen róluk képzelni, h canonhűek legyenek.
nyilván, senki nem tudja, hogy sirius vajában szerelmes volt-e pl lilybe, és azért nem foglalkozott más lányokkal, vagy pl lupin nem szerette-e lilyt titokban.

maga a 3. film számos kérdést felvethet lupinnal kapcsolatban: lupin túl heves baráti ölelése a szellemszálláson, valamint áradozása lilyről.
ez pedig adja a motivációt az íróknak.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 14:52 
Fanficbúvár

Ó, értem is ^^ Végsősoron... van benne valami. Mondjuk bennem pont hasonló képek élnek, de Sirius csajozós jellemén pl még pont nem gondolkodtam :shock:
Mindegy, ettől függetlenül szerintem olvasok tovább, csak ne tűnjön úgy senkinek, hogy szándékos kopirájt (írjunk le mindent magyarosan xhuu ) És mivel tudom, hogy nem ez volt mondva, ezért nem is lovagolok a témán.
Athe, amúgy én sem vagyok nagy rajongójuk... csak van néhány történet, ami megfog :) (és ötlet jő xgrin )
Köszönöm a válaszokat ^^

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 13:36 
Sztorihajhász

Sybill Dumbledore 02 írta:
Egyébként... nem akartam offolni Hiriajuu ficblogjában, de most téged és Nórit, meg igazából akárkit, aki tudja, kérdezném: ha tekergős sztorit írtok, akkor nem olvastok addig (annyi?) olyat? Ha jól értettem :oops: és miért?
*Sybill is ilyesmivel szöszmötöl és érdekli*

Ott se lett volna OFF, mert nekem szorosan összefügg Bolondokkal az indok. (És igen, igazad van amúgy, én tudom magamról, hogy amit olvasok, azt behúzom az írásaimba is, és ezt próbálom elkerülni azzal, hogy bizony távol tartom magam a tekergős sztoriktól).

Úgy vettem észre, hogy él a fanonban a Tekergőkről egy általánosan elfogadott kép, hogy ki milyen. No, én ez ellen lázadok. Az én Tekergőim kicsit újra vannak értelmezve. Nem nagyon, amennyire lehet, canon-compliant a sztori ugyebár, de az én fejemben Sirius nem sármos nőcsábászként él például, meg Remus se egy szabály- és tanulásmániás nyünnyő szerintem. Szóval én azért nem olvasok ilyenkor tekergős sztorikat, mert azt a képet akarom átadni róluk Bolondokban, ami bennem él a srácokról, nem akarom, hogy véletlen-észrevétlen elhúzzak a megszokott sablonok irányába. :D (No offense!)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 13:27 
Fanfic-faló

Sybill Dumbledore 02 írta:
Újraolvasás nekem nem igazán megy, még a HP sem :oops: (csak most, hogy meg van színes-képes verzió :xx: )

Egyébként... nem akartam offolni Hiriajuu ficblogjában, de most téged és Nórit, meg igazából akárkit, aki tudja, kérdezném: ha tekergős sztorit írtok, akkor nem olvastok addig (annyi?) olyat? Ha jól értettem :oops: és miért?

Nekem a Tekergő era totál kiesett, nem is nagyon kedvelem őket, de nincs rá konkrét magyarázatom, miért nem, egyszerűen csak nem. Pedig már olvastam cuki T.erás sztorit ^^
De nyugodtan zaklassatok vele pü-ben, hogy erre meg erre a történetre pillogjak rá, és legyek már olyan cukorborsó és olvassam el, mert nagyon tényleg nem fog meg, ha nem kifejezetten megkérnek rá. Úgy viszont szívesen elolvasom, csak szóljatok _ust_ *elmegy töprengeni egy Fred/Hermione sztorin. nem, igazából tanul*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 28 (hétfő), 13:12 
Fanficbúvár

Újraolvasás nekem nem igazán megy, még a HP sem :oops: (csak most, hogy meg van színes-képes verzió :xx: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 27 (vasárnap), 17:38 
Könyvmoly

Újraolvasás: nekem is kedvfüggő. :) Most Darren Shan vámpírkönyveit kezdtem el újra.*-* Nagyon szeretem azt a sorozatot. :xx:

Újévi fogadalmat pedig nem teszek, mert úgysem tudnám megtartani.:D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 27 (vasárnap), 14:14 
Fanfic-faló

SlytHay írta:
Uhh, munka... ne is mondd. Reggel 6-tól este 8-ig, pörgés és idegbaj, mellé a főnök napi szinten meg akar győzni valamiről, hogy ő tudja jól, nem pedig én vagy bárki más... annyira tipikus. -_- Na mindegy, múlt héten még megúszta a kiosztását, de ha jövő héten is így folytatja, akkor az én hangom és stílusom sem lesz léleksimogató... xD
Viszont 31-én megmondom, hogy max. délig maradok, mert az ország másik végébe kell utaznom - ami nem épp valós állítás $? :mrgreen: -, és szevasz... főleg, hogy mindenki más szépen szabadságot vett ki a két ünnep között. -_-
De tényleg annyira lezsibbasztja az én agyamat is a munka, meg az energiát is teljesen kiszipolyozza belőlem, hogy amikor hazaérek, már 10 percnél többet olvasni sincs kedvem, nemhogy írni, hiába van tele kész ötlettel a fejem. :/

csatlakozom a szilveszteri délben történő hazamenetelhez. engem aztán nem érdekel semmilyen főnök, én karácsony előtt és a két ünnep között is benn vagyok egyedül, míg mások jól elvannak otthon.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 december 27 (vasárnap), 13:55 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Uhh, munka... ne is mondd. Reggel 6-tól este 8-ig, pörgés és idegbaj, mellé a főnök napi szinten meg akar győzni valamiről, hogy ő tudja jól, nem pedig én vagy bárki más... annyira tipikus. -_- Na mindegy, múlt héten még megúszta a kiosztását, de ha jövő héten is így folytatja, akkor az én hangom és stílusom sem lesz léleksimogató... xD
Viszont 31-én megmondom, hogy max. délig maradok, mert az ország másik végébe kell utaznom - ami nem épp valós állítás $? :mrgreen: -, és szevasz... főleg, hogy mindenki más szépen szabadságot vett ki a két ünnep között. -_-
De tényleg annyira lezsibbasztja az én agyamat is a munka, meg az energiát is teljesen kiszipolyozza belőlem, hogy amikor hazaérek, már 10 percnél többet olvasni sincs kedvem, nemhogy írni, hiába van tele kész ötlettel a fejem. :/

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4232 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 85  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra