BNori írta:
Oké, én értem, hogy nem szeretjük, sőt, de akkor is, ha már valaki Tekergőkről szeretne írni, szerintem igazán szerepeltethetné őt is, mivel nem arra korlátozódott valószínűleg a szerepe (főleg, hogy később titokgazdának választották mégiscsak), hogy aludt meg bambult vagy idiótán röhögcsélt, mint néhány írásban, nyehh. Persze ez egyéni vélemény, csak erősen kétlem, hogy egy ilyen fickót befogadtak volna maguk közé, mert ennél még Piton is kompetensebb lehetett a szemükben szerintem.
No meg valahogy csak megtanulta a mágia igen magas fokán álló animágiát... No mindegy, csak ez már túl régóta bökte a csőrömet
Dettó, dettó! De te úgyis tudod ezt rólam.
Én pl. azzal együtt, hogy nagyon nem szívlelem Petert mindazért, amit tett később, és igenis egy gerinctelen féregnek tartom, igyekszem a saját tekergős rétestésztámban funkcionális szereplóként felvonultatni, mert pontosan az van, hogy nem véletlenségből lett tekergő meg animágus meg titokgazda. És böki a csőröm nekem is, ha kihagyják, mert nem kényszer a tortaevés, de ha már valaki Tekergőkről ír, írjon mindről igenis.
“ I think a lot about killing myself, not like a point on a map but rather like a glowing exit sign at a show that's never been quite bad enough to make me want to leave. See, when I'm up I don't kill myself because, holy shit, there's so much left to do! When I'm down I don't kill myself because then the sadness would be over, and the sadness is my old paint under the new. ” ― Neil Hilborn, The Future
Főleg itt:
AO3. Továbbá:
Facebook,
twitter,
Flight Rising,
Íróbarlang Discord.