Agymenések kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.05.02 - 14:57 | 3: Tréfamesterek | Regisztrált
Oh a zöld függönyt ne, csak a zöld függönyt ne! :) Hogy tehetett ilyet? És hogy tehettek ilyet Voldival? Egyszer láttam egy képet, amin a fején volt 2 nyuszifül, na ez hasonló helyzet! :) Meghalt, bár elég viccesen. Így kell ezt. És hála merlinnek nem szólították most Tomnak, mint mikor harry megöli! :( Ezt csak kiváltságosak tehetik meg :) Mondjuk én :) xd Áh, nem csak viccelek. Amúgy ismételten minden nagyon jó!

Szerző válasza: Szegényt szeretem kinyiffantani! :) Örülök, hogy ez is tetszett! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.05.02 - 14:53 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Regisztrált
Szegény szegény Voldemort! Hogy bánhatnak így vele? A CD-miaat én is kiakadtam volna, na meg Molly ajándéka, bár a meleg pulcsi sosem árt xd. Juj és a hajnövesztő! Megnézném hosszú hajjal. hehe. Nagyon jól fogalmaztál, de nem kellett volna megölnöd :)

Szerző válasza: Én is kíváncsi lennék rá hosszú hajjal. Egy Weasley pulcsinak én tudnék örülni! :) Köszönöm, örülök, hogy tetszett!

2014.05.02 - 14:47 | 1: Egy kis szabadság | Regisztrált
Oh szegény Voldi! Miylen kis gonosz Dumbika! De nem baj, majd Joker ad neki pár jó ötletet, biztos, hogy találkoznak :) . Köszi, hogy elolvashattam :) Megy a kedvencekhez.

Szerző válasza: Az biztos, jó kis eszmecserét fognak folytatni! :) Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)

2014.04.21 - 20:30 | 3: Tréfamesterek | Regisztrált
Szia, Ero!

Nekem ez a kedvencem, a nyuszis mamusz meg a rózsaszín talár biztosan szépen kiemelik Voldemort... öhm, alkatát. :-D Egyébként kicsit nosztalgikus is volt, mert eszembe jutott a mumus, tudod, a harmadik könyvből: milyen mókás lett volna, ha akkor Remus nem Perselust "öltözteti be" mindenféle női ruhába, hanem a Sötét Nagyurat. :-D Lett volna nevetés, az biztos. ^^

Apró negatívum: a "mágia hullám" meg a "tréfa mesterek" szerintem egybeírandóak. :-)

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia Remie! Örülök, hogy ez lett a kedvenced! Most elképzeltem Voldemortot Neville nagymamájának a ruháiban! XD Igazán vicces jelenet lett volna. XD A hibákat javítottam, köszönöm, hogy felhívtad rájuk a figyelmem! :) Köszönöm, hogy olvastad és írtál. Örülök, hogy tetszett! Ero

2014.04.21 - 20:25 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Regisztrált
Szia!

Nagyon vigyorogtató kis szösszenet. :-) Ez a félmondat: "elmosolyodott volna, ha ez szokása lenne" meg az utolsó ajándék tetszett a legjobban; igazán hatásos lezárást adott a picidnek. Oh, és Féregfark meggyilkolásáért külön plusz pont jár. ^^''

Negatívumként annyit említenék, hogy az első bekezdésben kiszúrtam egy szóismétlést, ami konkrétan nem szóismétlés, csak engem megzavart csöppet: pompázott - pompázó. Szerintem az egyiket lehetne helyettesíteni egy másik kifejezéssel, de persze így sem hibás. :-)

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia! Miket ki nem hoz az emberből a karácsonyi unalom! Jól esett a kicsi lelkemnek kinyiffantani Féregfarkot. :) Erősen gondolkozom, hogy mire cseréljem a "pompázót", de még nem találtam megfelelő szót. Ha találok valamit, azonnal lecserélem. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál. Örülök, hogy tetszett! :) Ero

2014.04.21 - 20:16 | 1: Egy kis szabadság | Regisztrált
Szia!

Nekem tetszik a humorod, a citrompor és a speed és a fodrászat és az orrvakarás - igazság szerint csak a csattanó nem "csattant" nálam akkorát, mint vártam volna. Azt hiszem, egyrészt azért, mert magyar intézetnevet adtál meg, másrészt azért, mert Voldemort akkor is egy szadista gyilkos, ha épp Albustól kér tanácsot... hmm, nem tudom, lehet, hogy én vagyok túlságosan földhöz ragadt. :-) De mint mondtam, a többi vicces elemen jót mosolyogtam. ^^

Pici elírás: "ki pihenhetnéd" - egybe, mert az igekötő az ige előtt áll. :-)

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia! Köszönöm az észrevételt, javítom a hibát! Igaz, hogy Voldemort egy szadista gyilkos, ezért is szeretem őt "szadizni". A magyar intézménynév szándékos, direkt ide "dugtam" el szegényt! Köszönöm, hogy olvastad és írtál. Örülök, hogy azért elnyerte a tetszésed!

2014.04.04 - 10:09 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Regisztrált
Kedves Ero!
Az utolsó ajándék mindent vitt, és hogy még Voldemort halálát is ez okozta, tökéletes. Nem hiába kapott Mollytól egy pulóvert, karácsonykor senki nem maradhat ki, még maga Voldemort Nagyúr sem. Bellától romantikusabb ajándékot vártam volna, de a többire igazán nem lehet panasz. Ó, és Nagini kiskutya tekintete XD
Nagyon élveztem, remek kis szösszenet.
Eddy, Kritika Klub

Szerző válasza: Szia! Mindenki romantikus ajándékra számít Bellától. :) Nagini kiskutya tekintetébe annó a bétám belekötött, de én ragaszkodtam hozzá! :) Örülök, hogy tetszett, köszönöm, hogy írtál!

2014.02.15 - 22:47 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Regisztrált
Kedves Ero/Erika! Sokkal jobban sikerült, mint az előző. Végignevettem az egészet, de az utolsó lehetett volna valami nagyobb durranás. (Mentségedre szóljon, hogy nem tudom, mi lett volna jobb egy orr piercingnél Harry Pottertől.) Bellától kaphatott volna valami romantikusabbat, mondjuk egy cupidót, aki szívecskés végű nyilakkal lövöldözi a halálfalókat, de ez is megteszi. Gratulálok, egyébként tetszett! Köszönöm, hogy olvashattam. Alexis Byrd, Kritika Klub (A fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy ez a szösz jobban tetszett! :) Mindenki kifordult magából, bár Bella és a cupidó nem rossz ötlet! XD Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.02.15 - 22:39 | 1: Egy kis szabadság | Regisztrált
Kedves Ero! Annyira nem volt vicces, de tetszett. Az eleje jól indul, a vége felé már kissé unalmasnak tűnt neked is, így meginogtál, hogy megírd-e, de szerintem várnod kellett volna egy napot. Jó, nyilván, ez egy vicces egyperces, de nem volt olyan vicces, mint amilyennek szántad. Még egyszer mondom, azért tetszett. Köszönöm, hogy olvashattam. Alexis Byrd, Kritika Klub (A fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Szia! Ez az egyik első írásom, azért ilyen. Ha várok egy napot a befejezéssel, akkor még rosszabb lett volna. Sokan nem értik a humorom, ami nem baj, nem vagyunk egyformák. Azért köszönöm, hogy olvastad, és írtál! :)

2013.08.09 - 10:47 | 3: Tréfamesterek | Regisztrált
:DD Látom szereted kinyirni Voldemortot, de az nagyon nagy volt :DD

Szerző válasza: Hát, igen, szeretem szadizni Voldit! Köszönöm, hogy itt jártál, és írtál! :)

2013.08.09 - 10:45 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Regisztrált
Apám, te igazi humorista vagy! Fel kéne lépned Stand Up-osként! :DD

Szerző válasza: Azt azért nem! Túl lámpalázas vagyok! XD

2013.08.09 - 10:42 | 1: Egy kis szabadság | Regisztrált
:DD Ezen szakadtam :DD Istenem, nagyon jól összehoztad! csak igy tovább :DD

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszett!

pamacs.
2013.08.01 - 21:37 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Anonymus
Nagyot nevettsm rajtuk, a második volt a legjobb! Áá, ez halálos.. :DD

Szerző válasza: Köszönöm, nekem is az tetszik jobban! :)

Lucindalinda
2013.07.22 - 20:43 | 1: Egy kis szabadság | Anonymus
Nagyon nagyon jó lett! Rengeteget nevettem rajta! De talán annyi hiba van benne...hogy voldinak nincs orra tehát nem tudja megvakarni,de ezt mellékes.

Szerző válasza: Szia! Tudom, hogy nincs orra, ezért is "vicces" az orrvakarása. Köszönöm, örülök, hogy tetszett!

2013.07.07 - 21:55 | 2: Voldemort utolsó karácsonya | Regisztrált
Szia!
Ez a szösszeneted is nagyon tetszett. Nem tudom, hogy a másik kritikám meg fog-e jelenni, vagy eltűnt, de ezen és az előző történeteden is nagyon jót nevettem. Tetszett, hogy mindenki Voldemortot szívatta, Harry ajándéka pedig nagyon halálos volt. Örülök, hogy megtaláltam őket. Kellemes napot!
Üdv: Susane
(Megtalálsz a Kritika Klubban)

Szerző válasza: Szia! Ezt hozta ki a karácsonyi unalom! :) Szeretem szadizni Voldit. Örülök, hogy tetszett. Köszönöm a kritikát.

[Előző] 1 2 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?