Még nincs vége kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.06.18 - 16:33 | 1: Még nincs vége | Regisztrált
Szia!

Ez az aprókád is nagyon szép lett, teli érzelmekkel, teli fájdalommal és keserűséggel. Nagyon sok karaktert el tudnék képzelni a főszereplőd helyébe (természetesen először Remus, Sirius és Dora gondolatával játszottam el ^^''), de azért kíváncsi lennék, Neked volt-e konkrét személy a fejedben, miközben ezeket a sorokat pötyögted... vagy csak úgy kibukott belőled? :-)

Ügyes vagy, tetszett!
Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia! Valami szomorúság minden történetemben van, ne kérdezd, hogy miért, én sem tudom. Igen, sok mindenkire ráillik, nekem Perselust jelenti Harry sírjánál, de lehetne Lily sírjánál is. Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

2014.04.04 - 10:18 | 1: Még nincs vége | Regisztrált
Szia!
A háború vége c. novelládhoz hűen ez is egy szépen kidolgozott egyperces - ahogy észrevettem, az ehhez hasonló rövid történeteket nagyon jól írod meg. Csak a lényeget írod le, nincsenek benne felesleges részek, és hiába ilyen rövid, mégis benne van minden, ami kell.
Sok mindenkire ráillik a történet, nem is tudom, hogy kinek a főszereplésével tudnám a legjobban elképzelni, inkább csak olyanokat tudok mondani, akik nem illenének a helyzethez.
Eddy, Kritika Klub

Szerző válasza: Szia! Köszönöm! Én nem tudok "felesleges" dolgokat írni egy történetbe. Kit érdekel, hogy süt a nap, meg csiripelnek a madarak? Egyébként mire ezeket leírnám addigra sok mindent elfelejtek. Ezért is nem merek belefogni hosszabb történetekbe. ( Ámbár, van néhány elkezdett hosszabb történet a gépemen, de nem haladok velük.) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.02.15 - 22:35 | 1: Még nincs vége | Regisztrált
Kedves Ero/Erika! A Susmuson találkoztam veled először, igazán tehetséges vagy egypercesek írásában. Tippelhetek, hogy te kikkel képzelted el? Fred és George, vagy - egy bonyolultabb eset - Remusszal és Tonksszal, ha egyikük nem hal meg, Teddy pedig meg sem születik. Utóbbit jobban el tudnám képzelni, de bárki lehet, a helyzet a lényeg. Igazán költői kifejezéseket használtál, minden nagyon tetszett. Az utolsó három sor nagyon szép volt, én is majdnem zokogtam. Köszönöm, hogy olvashattam. Alexis Byrd, Kritika Klub (A fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Szia Alexis! Én már csak ilyen picurkákat tudok írni. Elkezdem, és öt perc után elveszik a lendület. Van néhány elkezdett hosszabb történet a gépemen, de nem hiszem, hogy valaha is befejezem. Bizony, sok mindenkire ráillik ez az apróság. :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2013.10.28 - 13:31 | 1: Még nincs vége | Regisztrált
Nagyon szép

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)

Herika
2013.07.22 - 10:32 | 1: Még nincs vége | Anonymus
Érdekes kis szösz. Annyi mindenkire ráillik, és el lehet képzelni azt, ami miatt idejutott. Ügyes!

Szerző válasza: Szia! Hát, igen, sok mindenkire ráillik. Köszönöm! :)Szeretnél kritikát írni?