Baleset kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.07.26 - 08:14 | 2: 2. fejezet: Próbálkozás | Regisztrált
Kedves marci! Na, igen, eljutottam odáig, hogy tovább olvassam, szóval itt vagyok, juhé :D Igazából, kicsit megijedtem, mikor elkezdtem olvasni ezt a fejezetet, hiszen azt írtad többek között, hogy szerencsére nem állt a recepciónál senki. Ellenben a következő mondatban már megszólalt a recepciós :3 ne haragudj, ha esetleg nem viccnek szántad, de én jót mulattam rajta. Utána viszont egyre inkább lankadt a félelmem, hiszen ismét előjött a motívum, melyet az előző fejezetben annyira megszerettem. Örülök, hogy nem lett Slash ebből a történetből, szerintem az egyszerűség maga az elegancia, mely erre a történetre is igaz. Az őszinte barátságnál nem sok minden van, ami fontosabb, ezért szeretem annyira ezt a törit! Köszönöm, hogy olvashattam! Halenka, Kritika Klub

2014.07.16 - 16:39 | 1: 1.fejezet | Regisztrált
Kedves marci! Nem mondom, hogy nem bosszantottak a helyesírási hibák és a tucatjával írt tőmondatok, de megpróbálom túltenni magam rajta, hiszen ez mégis csak mungós sztori. Alapjában véve, maga a történet nagyon jó volt. A barátságról szólt, hogy ki bármi áron, de ki kell állniuk egymás mellett, ez pedig eddig a leginteligensebb mungós novellává tette a számomra. Nem volt benne mellébeszélés, sem olyan cselekmény, mely rácáfolna az oktató jellegére, ezért pedig kifejezetten hálás vagyok. Egészen az utolsó mondatig, a legvégső írásjelig kitartottál a tiszta barátság mellett, és Lupin meg Sirius erre a legalkalmasabb két szereplő, igazán dícséretes. Köszönöm, hogy olvashattam! Halenka, Kritika Klub

2010.02.03 - 14:54 | 1: 1.fejezet | Regisztrált
Ja és lemaradt a vége: Ha a csatában Sirius életben van, meg felmentették a vádak alól, azt írd ki a leírásba, mert az emberek nem fogják érteni. Mindent, amit megváltoztattál az eredeti történethez képest, írjál le valahova, mert különben bele fognak kötni.

2010.02.03 - 14:49 | 1: 1.fejezet | Regisztrált
Kedves író! Ne aggódj, nem fogom leszólni a történeted, ha tényleg tizenegy éves vagy. Az ötlet nem megvetendő, de a kidolgozáson még csiszolhatnál. Olvasd el a merengőrőlmerengőknek című segédanyagot, keress egy bétát és akkor, ha kicsit átdolgozod egy jó kis fictiont rakhatsz össze. Ez így tényleg nem túl jó, de azt gondolom egy kezdésnek nem rossz. Gondolkozz el ezen, mert szerintem érdemes lenne. Még lehet belőled jó író, Picasso sem rögtön tudott festeni. Ne add fel.

PallastRia
2008.12.13 - 21:10 | 1: 1.fejezet | Anonymus
Úristen O.o Légyszíves töröld ezt a mocskot innen. :S Te nem vagy író, ennyi. Nem is leszel, nem is voltál. Borzasztó, összecsapott, pocsék. Mást nem is lehet rá mondani. Bocsi, ha túl őszinte voltam, de elég bosszantó, hogy ilyen szemetek is felkerülhetnek, mikor vannak olyanok, akik az életüket adják az írásnak, s most még a Merengőnek. Nem gondolod? A káromkodásról meg tegyél le, mert itt ezt nem lehet művelni, főleg nem a kritika írókkal. Fogadd el, ennyi. Ha továbbra is károomkodsz, stb., akkor esküszöm megyek valamelyik adminhoz és repítelek az oldalról!

Lilyana, csak épp kiléptette a gép
2008.03.06 - 18:19 | 2: 2. fejezet: Próbálkozás | Anonymus
Kíváncsi vagyok mit fogsz kisütni ebből a történetből, mert még ez nagyon csak az eleje. Két dolgot fűznék hozzá, az egyik a helyesírás (kissé fura pölö ez a mondatod "Henry Smith-nek hívják és egy halálfaló, egy átokkal levágta a lábát." Tudom, csak egy nyavalyás vessző, de könyörgöm... Így kissé mást jelent...). A másik pedig, hogy ha felteszel egy történetet, bírnod kell a kritikát, és még a lesújtó kritikát is köszönettel kell illetni, mert vették a fáradtságot, hogy véleményezzenek, hogy ezáltal változhass, ha rendjénvalónak találod. Mellesleg én 14 évesen kezdtem el írni, úgyhogy tudom milyen, amikor az ember stílusa még kiforratlan. És ezt most nem kioktatásnak szántam, ne haragudj, ha esetleg olyan íze lett volna! :)

2008.01.05 - 17:38 | 2: 2. fejezet: Próbálkozás | Regisztrált
Szia! Draconak igaza volt abban amit a kritikájában írt, csak finomabban kellett volna fogalmaznia. Szerintem nem írsz rosszul. Lényegében jó, csak legyen összetettebb, kidolgozottabb és pörgősebb. Ezt nem bántásnak szántam (gondolom Draco sem) ez az úgynevezett "építő jellegű kritika".

2007.11.12 - 14:42 | 1: 1.fejezet | Regisztrált
Eddig ez a legtűrhetőbb történeted. Azért olvasd el a Merengőkről merengőknek c. írást, mert sok-sok hasznos dolog van benne, tanácsok, amiket jó lenne megfogadnod. Amúgy szeretném közölni, hogy az nem kifogás, hogy te csak11 éves vagy. Ha elég egód van ennyi idősen ficeket felölteni az oldalra, akkor azok legyenek jók, de legalább ilyenek, mint ez (+helyesírás!)

Szerző válasza: 14 vagyok

2006.05.24 - 19:30 | 1: 1.fejezet | Regisztrált
Marci, te tényleg komolyan gondolod? Hogy várhatod, el, hogy mi kultúrált kritikát írjunk neked, ha te minden, neked nem tetsző kritikára valami ordenáré választ írsz? Nem vagy túl jó író, mit szépítsük. Ráadásul nem is a korod miatt; én csak tudom, hétéves korom óta írok. Tizenegy évesen is írhat valaki nagyszerű történeteket, ahogy kevésbé jókat is, vagy csapnivalóan rosszat. Benned egyszerűen nincs meg az az érzék, ami egy jó íróban meg kell legyen, és ez az "érzék" nem megtanulható. Az pedig, hogy a kritikákra káromkodással válaszolsz, folyton mindent leszólsz és mindenkibe belekötsz (még az oldal szerkesztőjét sem kímélve), csak téged minősít.

Most őszinte voltam. Ez van.

Szerző válasza: attól még írhatok az oldalra, és próbálkozni is szabad

Rüh
2006.05.15 - 02:52 | 2: 2. fejezet: Próbálkozás | Anonymus
Szerintem tehetséges vagy és jó a story is csak kicsit vigyázhatnál a szóismétlésekre, és a neveket is túl soxor ismétled. Az tényleg kérdés hogy Sirius mért változott át amikor volt köpenye is, de ez rá valahol nagyon jellemző...szóval folytasd mert mindent összevetve nagyon jó :))

Szerző válasza: ok, kösz a tanácsokat

...
2006.02.01 - 18:07 | 1: 1.fejezet | Anonymus
Kolera: "A betegség súlyos hasmenéssel és hányással jár, gyors kiszáradáshoz vezet. Számos más trópusi betegséggel összetéveszthető. A kiszáradás veszélye csökkenthető különböző szőlőcukrokat, sókat tartalmazó oldat itatásával. A betegség gyorsan legyengíti az embereket." Bocs csak nagyon zavart :D

Szerző válasza: ???

2005.05.21 - 12:51 | 2: 2. fejezet: Próbálkozás | Regisztrált
na, ako kezdeném! a Black házba nem lehet hoponálni. ez az 1ik, a másik 1 kérdés lenne: mi a fenéért kellett kutyává változnia, ha volt láthatatlannátévő köpenye? nem volt értelme, mind1. első fejezet végén, azt írtad ,hogy: Hol van az az ember aki itt feküdt?- kérdezte Lupin az egyik ápolónőt. egész véletlenül, nem Sirius kérdezi?! és mi az, ho büszke volt magára, mert megmentete így meg úgy?! te ezt poénosnak szántad? ha igen, nem volt az, ha nem annak, ako sem értem nagyon rosszul írsz. sztem tegyél le arról hogy ficteket írj.

Szerző válasza: Nem teszek le semmiről, és azt a részt nem szántam poénosnak.

ajlan
2005.05.10 - 16:39 | 1: 1.fejezet | Anonymus
nem is olvashattál tőlem ficet, hiszen én nem írok, csak olvasó vagyok! Én másban vagyok tehetséges. Egyszerűen jó írók történeteit szeretném olvasni. Miért nem tudsz kulturáltan válaszolni a kritikákra?

Szerző válasza: Nem is tudom, de mostmár kezedk belejönni, nem?

ajlan
2005.04.22 - 19:12 | 1: 1.fejezet | Anonymus
hát, ez elég szörnyű! Jobb lenne, ha csak olyanok foglalkoznának írással, akik tényleg tehetségesek.

Szerző válasza: Mintha te olyan jó lennél, olcvasd el a többi 800 vacakot, ami az oldalon van, mert kb. annyi a szar fic az oldalon!

TYcara
2005.01.30 - 14:58 | 1: 1.fejezet | Anonymus
NAgyon unalmas...Sok benne a szóismátlés a helyesíráshoz meg csak azért nem szólok hozzá mert én se vok vmi jó de ennél még is többet tok.. Nem gondolkoztál már azon h beleteszed word-be h megnézzd van e helyesírási hibád? HIdd el meglepődnél!

Szerző válasza: inkább nem...

[Előző] 1 2 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?