Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.04.11 - 21:19 | 6: Az utolsó éjszaka | Regisztrált
Háh akkor Per karján is izott.. juj de jó. Nagyon szépen leirtad amúgy! A kövi nem lehetne Voldemort? Mármint h szólhatna róla... Egyébként ezek a kutyák... nagyon nagyok. Xd

Szerző válasza: Sajnos, mint a cím is mutatja ezek képekhez tartoznak. De, ha találok jó Voldis képet, ami megihlet, róla is írni fogok! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

Hana Neko (lusta)
2014.04.08 - 16:01 | 5: Fájdalom | Anonymus
Szia Ero!
Hűha. :] Most aztán felcsigáztál, hogy vajon mi történhetett a Malfoy szülőkkel. Ügyes történet, a kép is nagyon érdekes, sötét és szomorú, de neked valahogy sikerült ebből az egészből a reményt kihangsúlyozni. :) Tudom, már többször kérdeztem, de... Egyszer esetleg nem szeretnéd folytatni vagy bővebben megírni ezt a történetet (is)? * - * Biztos vagyok benne, hogy nagyon édes történetet tudnál kikerekíteni ebből a pillanatképből. :)
Puszi,
Hana Neko, Kritika Klubtag

Szerző válasza: Örülök, hogy ez az apróság is tetszett! :) Nem ígérek semmit. Talán egyszer írok róla hosszabban, de most egy másik történeten dolgozom! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

Hana Neko (lusta)
2014.04.08 - 15:45 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Anonymus
Szia!
Ez megint egy nagyon jól eltalált szösszenet lett. Szívszorító mégis szép, ha szomorkásan is, de lehet rajta mosolyogni, hiszen tudjuk a ki nem mondott folytatást, az ima "meghallgatásra" találását. :) Engem megnyertél ezzel a szösszenettel, igazán találó lett és a választott kép hangulatát is nagyon jól elkaptad.
Gratulálok hozzá! :3
Puszi,
Hana Neko, Kritika Klubtag

Szerző válasza: Köszönöm szépen! El tudom képzelni, hogy Harry tényleg ült az ablaknál, és azért imádkozik, hogy mindez valóság legyen! :) Örülök, hogy tetszett, köszönöm, hogy írtál!

2014.03.28 - 18:41 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Juj Per de cuki! És Draco is meg az apja is... jesszus... megint szerelmes lettem Pitonba és Luciusba :) U.I. : Bocs a rövid kritika miatt.

Szerző válasza: Draco mindig cuki! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.25 - 21:32 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Mint mindig, ez is pontosan leírja a képet, és bennem is sok kérdést vetett fel. Szerintem, érdemes lenne bővebb terjedelemben is próbálkoznod. Persze az 5 perc problémát jelenthet, de megoldható, ha több részletben írod meg. :D

Szerző válasza: Köszönöm! Erősen próbálkozom hosszabb történetekkel is. Van néhány elkezdve a gépemen, írok is hozzájuk amikor csak tudok, de nem haladok velük. Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

2014.03.25 - 15:26 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Szia!
Hát akkor megnyitom én a véleményezés sorát, ha már az "én képem ihlette" ezt a kis szösszenetet. :) Nekem tetszett, bár meglepődtem, hogy Draco lett a gyerkőc aki középen üldögél. ^^" Kíváncsivá tettél, esetleg egyszer nem szeretnéd megírni jobban kifejtve is ezt a történetet? :) Engem nagyon érdekelne, hogy akkor itt most tulajdonképpen mi is történt, maradt bennem egy nagyadag kérdőjel.
Bár én minden drabble után ezt érzem. :p Talán ezért is nem próbálkozom túl gyakran ilyen kevés szóban elmondani történetet. :)
Összességében tetszett nagyon ennek a rövid kis írásnak a hangulata, örülök, hogy megírtad és köszi, hogy olvashattam. :)
Dae

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy olvastad és tetszett. Vicces, hogy fogalmam sincs, mi történhetett. XD Én csak ilyen apróságokat tudok írni, sajnos 5 perc alatt oda a lelkesedésem. :( Hogy lesz-e előzmény? Fogalmam sincs, de, ha lesz ötletem, megírom! Köszönöm az engedélyt, és írtál! :)

2014.03.25 - 13:46 | 3: A Maszk | Regisztrált
Ó, azt hiszem az eddigi szösszenetek közül nekem (eddig) ez tetszett a legjobban. * - * Ami fura, mert mikor megláttam a képet nem gondoltam volna, hogy így lesz, az valahogy nem fogott meg. Mégis, igazán megható volt amit írtál hozzá, könnyen eltudom képzelni én is, hogy Piton így érezhetett Lily halála után. Ehhez azt hiszem, nem is igazán tudok többet hozzáfűzni, minthogy gratulálok hozzá. ^.^
Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Perselus élete végig szerette Lilyt, ezt mindannyian tudjuk. Szerintem Lily halálakor ő is meghalt egy kicsit! Köszönöm!

2014.03.25 - 11:32 | 2: Édes álom | Regisztrált
Szia!
Huh, hát ez tényleg elég OOC lett, de azt hiszem egy ilyen történetnél ez szükséges is. Nehéz a rowlingi Pitont apaszerepben elképzelni, de szerintem jól megoldottad. Igaz, nálad Perselus sokkal lágyabb karakter lett, mint a könyvbeli önmaga, amivel még nem tudtam eldönteni, hogy ki vagyok-e békülve. ^^" De az az elképzelés tetszett, hogy akár ő is felnevelhette volna Lily fiát. :)
Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Szia! Én nem tudom Perselust könyv hűre írni. :) Lehet, hogy Harrynek jobb sorsa lett volna nála, mint Dursleyéknél. Nem, nem mondom, hogy elkényeztette volna, de törődött volna vele, nem úgy, mint a rokonai. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.25 - 11:01 | 1: Magány | Regisztrált
Szia!
Piton nincs a kedvenc karaktereim között, de ezekkel a kis szösszenetekkel már nagyon régóta szemeztem. Nagyon szeretem a képet, ami ezt az írást ihlette, van egy nagyon sajátságos, komor hangulata, amit nagyon szépen visszaadtál ebben a néhány sorban. Kicsit meglepődtem, hogy Sirius is odakeveredett Piton felsorolásába, de tetszett a gondolat, hogy ennyi veszteség után Perselus még a bosszantó riválist is hiányolja. :)
Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, hogy annak ellenére elolvastad. :) Szerintem Perselus a maga módján hiányolta Siriust, ahogy mindenkit, aki meghalt a háborúba. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.23 - 20:08 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Regisztrált
Kedves Ero! Ez megint nagyon tetszik. Féltem tőle, hogy az egész Perselusról fog szólni, de az utolsó végül nem ilyen lett - örülök! Fantasztikusan megoldottad, én is gondoltam rá, hogy Harry miket gondolhatott magában, amikor a Roxfortba érkezett, és te most leírtad... Köszönöm, hogy olvashattam! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Köszönöm, hogy olvastad ezeket az apróságokat. Nem mind Perselusról szól, de a legtöbb történetben benne van. Köszönöm a kedves szavakat! :)

2014.03.23 - 20:01 | 3: A Maszk | Regisztrált
Kedves Ero! Ez a monológ mélyen érintette Perselus lelki világát, tükrözte mindazt, amit érzett annak idején. Nagyon jól sikerült, a maszk ötlete különösen jó volt. Nincs is semmiféle kritizálnivalóm a dologban, fantasztikus az egész, és kész! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Csak annyit tudok mondani: köszönöm!

2014.03.23 - 19:52 | 2: Édes álom | Regisztrált
Kedves Ero! Jajj, nem igazán kedvelem a Severitusokat, mert elrontják azt, amit Rowling 6 könyvön keresztül próbált meg kialakítani, a gyűlöletet. Perselus karaktere elég OOC, de ez a Severitusból adódóan, gondolom, szóval nem baj. A vége nagyon tetszik, azt jól megírtad, a többi viszont most annyira nem tetszett, ne haragudj. Azért köszönöm, hogy olvashattam! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Semmi baj nincs azzal, hogy nem szereted a severitust. Köszönöm, hogy ennek ellenére elolvastad. Én nem tudom könyv hűre írni Perselust. Nem baj, hogy nem tetszett, nem tetszhet mindenkinek. Köszönöm, hogy ennek ellenére elolvastad, és írtál!

2014.03.23 - 19:42 | 1: Magány | Regisztrált
Kedves Ero! Imádom a szösszeneteidet, néha úgy kikapcsolnak. Ez így hasonlóan jól sikerült, mint a többi, bár én az ilyen elgondolkodásoknál nem igazán kedvelem Perselust... Kifejezetten aranyos gondolat, hogy hiányzik neki Sirius. (Nekem is hiányozna...) Kicsit átlagos, de pont ez a jó a szösszeneteidben, hogy átlagosak, és mégis... mégis különlegesek. Én mindenesetre néha jobban szeretem olvasni őket, mint bármi mást. Gratulálok hozzá, nagyon tetszett! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Köszönöm. Perselusnak mindenki hiányzik, aki meghalt a háborúban. Örülök neki, hogy tetszenek ezek az apróságok. :)

vki
2014.03.23 - 16:23 | 1: | Anonymus
Nagyon imádom az összes írásodat :)

Szerző válasza: Köszönöm! :)

2014.03.21 - 18:00 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Regisztrált
Szegény Harry... és most ment oda hozzá Perselus xd.. ArANYOS LENNE NEM?

Szerző válasza: Bizony, aranyos lenne! :)

[Előző] 1 2 3 4 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?