Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.07.05 - 22:49 | 1: Magány | Regisztrált
Szia,
Megtetszettek nekem ezek a képek által írt történetek, így úgy döntöttem, szemezgetek közülük. Ügyesen írsz a választott képekről, teljesen át lehet érezni a rajta szereplők gondolatait. Legjobban egyébként az utolsó mondat fogott meg, szerintem az összefoglalja az lényeget a férfivel kapcsolatban. Az egyedüli, amit furcsának találtam, hogy Siriusra is barátként tekint. Az igazgató esetében ez nem volt furcsa, szerintem az, amit az évek alatt együtt tettek, valamennyire tekinthető ha nem is barátságnak, de tiszteletnek a másik iránt. Sirius esetében azonban én személy szerint nem tudom ezt elképzelni.
Ennek ellenére örülök, hogy olvashattam. :)
Üdv, Viki
Kritika Klub, Merengő Fórum

Szerző válasza: Szia! Köszönöm. Úgy tűnik, hogy nekem csak az ilyen picurkák írása megy, bár erősen próbálkozom hosszabb történetekkel is. Úgy gondolom, hogy valahol az ember sajnálja, ha az ellenségét is éri valami, végtére is ő is csak egy ember volt. Perselus pedig nem kívánta Sirius halálát, csak valami elégtételt az elrontott gyermekkoráért. Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

2014.04.27 - 13:28 | 1: Magány | Regisztrált
Szerintem egy kicsit rövid volt, de nagyon érthető és megható történet.

Szerző válasza: Köszönöm.

2014.04.21 - 20:37 | 1: Magány | Regisztrált
Kedves Ero!

Ez nagyon szép volt, éppolyan komor, mint amilyen a kép maga. Jól átgondolva a dolgokat, talán a halál megnyugvást hozott Perselusnak; valószínűleg akkor sem változott volna meg a hozzá való viszonyulás, ha időben kiderül, mekkora hős is volt valójában. Meg hát nem lehetett könnyű leélni annyi-annyi évet abban a tudatban, hogy a szerelmét meggyilkolták... (Csak zárójelben jegyzem meg: kicsit furcsállom az ünneplést, elvégre Voldemort pusztulása előtt számtalan ártatlan halt meg, inkább valamiféle elégedettséggel keveredő gyászt tudnék elképzelni a háború utáni időszakra... de ez is abszolút csak az én véleményem. ^^)

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Drága Remie! Sajnos Perselus a meg nem értett hős mintapéldánya! :( Szerintem mindig is kilógott volna a többiek közül, bár nem tudom Rowlingnak megbocsátani, hogy megölte őt. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál! Örülök, hogy tetszett! Puszi, Ero

2014.03.25 - 11:01 | 1: Magány | Regisztrált
Szia!
Piton nincs a kedvenc karaktereim között, de ezekkel a kis szösszenetekkel már nagyon régóta szemeztem. Nagyon szeretem a képet, ami ezt az írást ihlette, van egy nagyon sajátságos, komor hangulata, amit nagyon szépen visszaadtál ebben a néhány sorban. Kicsit meglepődtem, hogy Sirius is odakeveredett Piton felsorolásába, de tetszett a gondolat, hogy ennyi veszteség után Perselus még a bosszantó riválist is hiányolja. :)
Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, hogy annak ellenére elolvastad. :) Szerintem Perselus a maga módján hiányolta Siriust, ahogy mindenkit, aki meghalt a háborúba. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.23 - 19:42 | 1: Magány | Regisztrált
Kedves Ero! Imádom a szösszeneteidet, néha úgy kikapcsolnak. Ez így hasonlóan jól sikerült, mint a többi, bár én az ilyen elgondolkodásoknál nem igazán kedvelem Perselust... Kifejezetten aranyos gondolat, hogy hiányzik neki Sirius. (Nekem is hiányozna...) Kicsit átlagos, de pont ez a jó a szösszeneteidben, hogy átlagosak, és mégis... mégis különlegesek. Én mindenesetre néha jobban szeretem olvasni őket, mint bármi mást. Gratulálok hozzá, nagyon tetszett! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Köszönöm. Perselusnak mindenki hiányzik, aki meghalt a háborúban. Örülök neki, hogy tetszenek ezek az apróságok. :)

2014.03.09 - 09:57 | 1: Magány | Regisztrált
Nagyon szép leírás! Gratulálok! Megy a kedvencekhez! :))

Szerző válasza: Köszönöm szépen! :) Feldobtad a napom! :)

2014.03.03 - 22:18 | 1: Magány | Regisztrált
Rövid, de tartalmas kis írás, és illik is a képhez. Persze szomorú, viszont a kép is az. Én is díjazom, hogy él a professzor, és nem például a végső csata előtti pillanatokról írtál :)

Szerző válasza: Köszönöm. Én nem is tudnám őt "megölni", legalábbis el sem tudom képzelni! Örülök, hogy tetszett! :)

2014.03.03 - 16:57 | 1: Magány | Regisztrált
Nagyon tetszett! Ja, és jó kép :)

Szerző válasza: Szia! Köszönöm. A képet a neten találtam!

crucio
2014.03.02 - 07:26 | 1: Magány | Anonymus
Egy kicsit szomorú lett. De azért örülök, hogy itt nem halt meg. Tetszett, s remélem (bár látom hogy befejezett) de azért mégis csak lesz folytatása. Ha más nem egy másik történetben, ahol Piton megtalálja a boldogságot :D Köszi

Szerző válasza: Szia! A kép maga is szomorú. Nem tervezek folytatást, bár nálam nem lehet tudni! :) Köszönöm, hogy olvastad és írtál! :)Szeretnél kritikát írni?