Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.04.21 - 20:45 | 2: Édes álom | Regisztrált
Szia!

Furcsa nekem Perselust apaszerepben elképzelni. Talán Lily mellett kicsit feloldódott volna, lágyult volna a karaktere, és valamivel barátságosabbá, közvetlenebbé vált volna... de sajnálom, Jamesnek nem kívánok szenvedést, érte még mindig jobban (sokkal-sokkal jobban) rajongok, mint a morcos bájitalmesterünkért. ^^'' Szóval furcsa ez az elképzelés, kár, hogy nem fejtetted ki bővebben; megnézném Perselust, amint pelenkát cserél, cipőt köt, esti mesét olvas, fagylaltot vesz a kis Harrynek, elkíséri a King's Crossra meg ilyesmik. :-)

No, fecsegés vége, köszönöm, hogy olvashattam ezt is! :-)
Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia Remie! Talán másképp is alakulhatott volna Perselus élete, ha nem szól be Lilynek. :) Köszönöm a kritikákat, igazán feldobtad velük a napomat! :) Puszi, Ero

2014.03.25 - 11:32 | 2: Édes álom | Regisztrált
Szia!
Huh, hát ez tényleg elég OOC lett, de azt hiszem egy ilyen történetnél ez szükséges is. Nehéz a rowlingi Pitont apaszerepben elképzelni, de szerintem jól megoldottad. Igaz, nálad Perselus sokkal lágyabb karakter lett, mint a könyvbeli önmaga, amivel még nem tudtam eldönteni, hogy ki vagyok-e békülve. ^^" De az az elképzelés tetszett, hogy akár ő is felnevelhette volna Lily fiát. :)
Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Szia! Én nem tudom Perselust könyv hűre írni. :) Lehet, hogy Harrynek jobb sorsa lett volna nála, mint Dursleyéknél. Nem, nem mondom, hogy elkényeztette volna, de törődött volna vele, nem úgy, mint a rokonai. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.23 - 19:52 | 2: Édes álom | Regisztrált
Kedves Ero! Jajj, nem igazán kedvelem a Severitusokat, mert elrontják azt, amit Rowling 6 könyvön keresztül próbált meg kialakítani, a gyűlöletet. Perselus karaktere elég OOC, de ez a Severitusból adódóan, gondolom, szóval nem baj. A vége nagyon tetszik, azt jól megírtad, a többi viszont most annyira nem tetszett, ne haragudj. Azért köszönöm, hogy olvashattam! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Semmi baj nincs azzal, hogy nem szereted a severitust. Köszönöm, hogy ennek ellenére elolvastad. Én nem tudom könyv hűre írni Perselust. Nem baj, hogy nem tetszett, nem tetszhet mindenkinek. Köszönöm, hogy ennek ellenére elolvastad, és írtál!

2014.03.09 - 09:59 | 2: Édes álom | Regisztrált
Jaj! Kicsit nagyon OOC, de nagyon édes. :)) Ügyes vagy!

Szerző válasza: Én szóltam előre! XD Köszönöm! :)

2014.03.09 - 00:41 | 2: Édes álom | Regisztrált
Ez is kedves történet lett, érződik rajta az igyekezet, hogy minél jobb sorsot biztosíts mindkettejüknek. :) Ami azt illeti, a kép itt is eléggé sötét volt, bár érződött rajta a szerető törődés Piton részéről. Mint az előző, ez is tömör, de tartalmas :DDDDDDD

Szerző válasza: Köszönöm! Bizony, mindig megpróbálok jobb életet teremteni nekik, de nem mindig sikerül. :( Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!Szeretnél kritikát írni?