Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.04.27 - 13:34 | 3: A Maszk | Regisztrált
Szerintem érdekes történet lesz a továbbiakban is, de én nem tudom végig olvasni, mert szerintem egy kicsit eseménytelen. Nagyon örülök neki, hogy vannak olyan történetek amikben Pitont kedvesnek titulálják, de nekem akkor is a morgolódó, kicsit gonosz, de mindig vicces Piton marad a kedvencem.Ha választanom kéne már a kinézete miatt is a gonosz szerűbbet választanám. A történet, mint már mondtam jó, de szerintem nincs lényege, története.

Szerző válasza: Szia! Nem mindenkinek nyerheti el a tetszését ez a történet. :) Azért köszönöm, hogy írtál.

2014.04.21 - 20:49 | 3: A Maszk | Regisztrált
Szia!

Ehhez nem igazán tudok mit hozzáfűzni. Depressziós, borzongató, könnyes. Nagyon nehéz lehetett ez az időszak Perselusnak, család nélkül, barátok nélkül, Lily nélkül... és most fáj belegondolni, hogy tulajdonképpen az egész életét így élte le. :-( Mekkora trauma lehetett neki az is, hogy a szerelme a riválisát, Jamest választotta helyette. (Khhm, mint mondtam, ebben a kérdésben azért nem tudok teljes mértékben pártatlan lenni. ^^'') Nagyon szépen visszaadtad, mit érezhetett ekkor...

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia! Ezt a törit akkor írtam, amikor a legjobban magam alatt voltam. Tudod az álarc alatt Perselus is csak egy ember, neki is vannak érzései, még ha mélyen el is temette magában! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál! Örülök, hogy tetszett! Puszi, Ero

2014.03.25 - 13:46 | 3: A Maszk | Regisztrált
Ó, azt hiszem az eddigi szösszenetek közül nekem (eddig) ez tetszett a legjobban. * - * Ami fura, mert mikor megláttam a képet nem gondoltam volna, hogy így lesz, az valahogy nem fogott meg. Mégis, igazán megható volt amit írtál hozzá, könnyen eltudom képzelni én is, hogy Piton így érezhetett Lily halála után. Ehhez azt hiszem, nem is igazán tudok többet hozzáfűzni, minthogy gratulálok hozzá. ^.^
Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Perselus élete végig szerette Lilyt, ezt mindannyian tudjuk. Szerintem Lily halálakor ő is meghalt egy kicsit! Köszönöm!

2014.03.23 - 20:01 | 3: A Maszk | Regisztrált
Kedves Ero! Ez a monológ mélyen érintette Perselus lelki világát, tükrözte mindazt, amit érzett annak idején. Nagyon jól sikerült, a maszk ötlete különösen jó volt. Nincs is semmiféle kritizálnivalóm a dologban, fantasztikus az egész, és kész! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Csak annyit tudok mondani: köszönöm!

2014.03.11 - 18:32 | 3: A Maszk | Regisztrált
Mindig is volt egy afféle Piton elképzelésem, akinek maszk van az arcán. Hát ez most teljesült.. De iylen áron? Szegény Per! Legszívesebben odarohannék hozzá és jól megölelgetném és azt mondanám, hogy: Nem vagy egyedül! Ha látod akkor mielőbb szólj neki! U.I. : Figyelemre méltó, hogy már néhány sorral milyen hatást válasz ki emberekből :) Buyong voltam! És szép napot neked! :)

Szerző válasza: Én is megölelgetném, utána elküldeném hozzád! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál! :)

2014.03.09 - 21:17 | 3: A Maszk | Regisztrált
Eddig ez volt a legdepressziósabb kép és fic. De még ebben is benne van egy új kezdet :D

Szerző válasza: Valahogy mindig megtalálnak ezek a depressziós képek. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!Szeretnél kritikát írni?