Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.04.21 - 20:56 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Regisztrált
Szia!

Nekem ez a kedvencem eddig, pedig Harryt még kevésbé szeretem, mint Perselust... de bármennyire is utálom ezt a gyereket, azt elismerem, hogy nehéz gyerekkora lehetett, nem is értem, hogyan bírt ki olyan hosszú időt összezárva Dursley-ékkel. :-(
Hmm, azt hiszem, mást nem akartam hozzáfűzni...

Köszönöm, hogy olvashattam, szép lett! :-)
Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszett! Sok hibája van Harrynek, ezt kár tagadni, de egy gyerek sem érdemli meg, hogy úgy bánjanak vele, mint Dursleyék. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál! Puszi, Ero

Hana Neko (lusta)
2014.04.08 - 15:45 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Anonymus
Szia!
Ez megint egy nagyon jól eltalált szösszenet lett. Szívszorító mégis szép, ha szomorkásan is, de lehet rajta mosolyogni, hiszen tudjuk a ki nem mondott folytatást, az ima "meghallgatásra" találását. :) Engem megnyertél ezzel a szösszenettel, igazán találó lett és a választott kép hangulatát is nagyon jól elkaptad.
Gratulálok hozzá! :3
Puszi,
Hana Neko, Kritika Klubtag

Szerző válasza: Köszönöm szépen! El tudom képzelni, hogy Harry tényleg ült az ablaknál, és azért imádkozik, hogy mindez valóság legyen! :) Örülök, hogy tetszett, köszönöm, hogy írtál!

2014.03.23 - 20:08 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Regisztrált
Kedves Ero! Ez megint nagyon tetszik. Féltem tőle, hogy az egész Perselusról fog szólni, de az utolsó végül nem ilyen lett - örülök! Fantasztikusan megoldottad, én is gondoltam rá, hogy Harry miket gondolhatott magában, amikor a Roxfortba érkezett, és te most leírtad... Köszönöm, hogy olvashattam! Alexis Byrd, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket.)

Szerző válasza: Kedves Alexis! Köszönöm, hogy olvastad ezeket az apróságokat. Nem mind Perselusról szól, de a legtöbb történetben benne van. Köszönöm a kedves szavakat! :)

2014.03.21 - 18:00 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Regisztrált
Szegény Harry... és most ment oda hozzá Perselus xd.. ArANYOS LENNE NEM?

Szerző válasza: Bizony, aranyos lenne! :)

Egér
2014.03.16 - 07:47 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Anonymus
Harry árvasága annyira fájó,ami a könyve se nagyon lett emelve - beszéltek a szüleiről,de róluk és nem Harry veszteségéről! - az "imája" a szüleihez mindig olyan megrendítő nekem!

Szerző válasza: A könyvben nem Harry veszteségén volt a hangsúly, csak megemlítik, ami szerintem nagy hiba. Egy árva gyerek kihez "imádkozzon", ha nem a szüleihez? Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.16 - 00:09 | 4: Egy álmatlan éjszaka | Regisztrált
Tökéletesen leírja a képet, de valahogy túl rövidnek találom. A többihez képest kevés benne a tartalom. Persze nagyjából hasonló gondolatok járhattak a fejében, de a többihez képest kidolgozatlannak tűnik. Persze tudom, hogy ez egy százszavasokból álló gyűjtemény, de a többiben jobban sikerült megoldanod. Pár hozzáírt sor jobban árnyalná a képet, és nem lenne ennyire félbehagyott. ;) Bocs, ha kissé kemény voltam, nem rossz, csak túl rövidke. :)

Szerző válasza: Nem voltál kemény, igazad van. Lehetett volna belőle egy novellát kihozni, de nekem az nem megy. Talán egy nap újra írom, vagy átírom, de nem ígérek semmit. Köszönöm, hogy olvastad és írtál!Szeretnél kritikát írni?