Susmusok kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.05.04 - 11:26 | 1: - | Regisztrált
Ohhh ne már! Ez mi d szomorú! Bár a hajszínváltás kicsit vicces. Mondjuk azt nem értem h először Bill a férje Hermionénak majd George? És a 2.körben ki?

Szerző válasza: Nem is mind szomorú! :) A 2. körben Perselus a férje. Egyébként azért különböznek a férjek, mert így jött ki a karakter szám! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.04.04 - 10:22 | 1: - | Regisztrált
Szia!
Ó, mindegyik nagyon jó lett, sikerült szépen beleépítened a kulcsokat. Habár szeretem a snangert, tetszett ez a szomorkás hangulat, ami abból fakadt, hogy Perselus - a legtöbb esetben - nem kaphatta meg Hermionét, a lány másvalakit választott.
Eddy, Kritika Klub

Szerző válasza: Szia! Nem, és nem tudok/szeretek snangert írni. Nekem valahogy nem illenek össze, ezért is csak pár "történetben" hoztam őket össze. :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál! :)

2014.04.02 - 12:42 | 1: - | Regisztrált
Szia!

A 'Képek' után kíváncsi voltam, hogy itt mi rejtőzik, már egy ideje szemeztem a történettel, csak időm nem volt rá. (Nagyon tetszik egyébként a cím, az keltette fel főként a figyelmemet. :3) Nem gondoltam volna, hogy öt ilyen pici kis írásra bukkanok, mikor megnyitom, inkább egy drabble-re számítottam. ^.^"
Tetszettek, a maga módján mindegyik egy-egy hangulatot kapott el, csak rövidnek találtam őket. Felvillantottál valamit, aztán gyorsan össze is rántottad a függönyt, nem mutattál többet, mint egy csöppnyi részletet. Akár mindet szívesen olvasnám hosszabban is, ha egyszer lenne kedved kifejteni, szerintem az összesben felvillanásban ott a lehetősége legalább egy érdekes novellának. :) De így, magukban is érdekesek, még sose olvastam _ennyire_ rövid kis "történeteket". :)
A kedvencem egyébként az utolsó volt, nem tudom miért, de az fogott meg a legjobban. :3
Köszönöm, hogy olvashattam őket!

Puszi,
Hana Neko
Kritika Klubtag

Szerző válasza: Szia! Ezeket egy versenyre írtam, aminek a kikötése volt, hogy 160 karakterből állhatnak, azért ennyire rövidek. Némelyikkel én is megszenvedtem, mire megírtam. :) Nem tervezem, hogy kifejtem őket jobban, bár nálam bármi előfordulhat! XD Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!Szeretnél kritikát írni?