Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.04.21 - 20:59 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Szia!

És megint apaszerepben van Perselus. :-) Mennyivel nehezebb lehetett volna neki Dracót felnevelni, a Malfoyt, akinek a vérében van a hisztériára való hajlam, mint a kissé visszahúzódó Harryt. :-D Egyébként aranyos volt ez a pici is, különösen a plüss sárkányt szorongató kis árva képe tetszett...

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia! Dracót az apja tette olyanná, amilyen. Szerintem Lucius nélkül sokkal boldogabb gyerekkora lehetett volna. A plüss sárkányt nem tudtam kihagyni! El ne áruld senkinek, de nekem még megvan az a plüss macim, amivel kiskoromban aludtam! XD Köszönöm, hogy olvastad, és írtál. Ösülök, hogy tetszett! Puszi

Hana Neko (lusta)
2014.04.08 - 16:01 | 5: Fájdalom | Anonymus
Szia Ero!
Hűha. :] Most aztán felcsigáztál, hogy vajon mi történhetett a Malfoy szülőkkel. Ügyes történet, a kép is nagyon érdekes, sötét és szomorú, de neked valahogy sikerült ebből az egészből a reményt kihangsúlyozni. :) Tudom, már többször kérdeztem, de... Egyszer esetleg nem szeretnéd folytatni vagy bővebben megírni ezt a történetet (is)? * - * Biztos vagyok benne, hogy nagyon édes történetet tudnál kikerekíteni ebből a pillanatképből. :)
Puszi,
Hana Neko, Kritika Klubtag

Szerző válasza: Örülök, hogy ez az apróság is tetszett! :) Nem ígérek semmit. Talán egyszer írok róla hosszabban, de most egy másik történeten dolgozom! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.28 - 18:41 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Juj Per de cuki! És Draco is meg az apja is... jesszus... megint szerelmes lettem Pitonba és Luciusba :) U.I. : Bocs a rövid kritika miatt.

Szerző válasza: Draco mindig cuki! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

2014.03.25 - 21:32 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Mint mindig, ez is pontosan leírja a képet, és bennem is sok kérdést vetett fel. Szerintem, érdemes lenne bővebb terjedelemben is próbálkoznod. Persze az 5 perc problémát jelenthet, de megoldható, ha több részletben írod meg. :D

Szerző válasza: Köszönöm! Erősen próbálkozom hosszabb történetekkel is. Van néhány elkezdve a gépemen, írok is hozzájuk amikor csak tudok, de nem haladok velük. Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

2014.03.25 - 15:26 | 5: Fájdalom | Regisztrált
Szia!
Hát akkor megnyitom én a véleményezés sorát, ha már az "én képem ihlette" ezt a kis szösszenetet. :) Nekem tetszett, bár meglepődtem, hogy Draco lett a gyerkőc aki középen üldögél. ^^" Kíváncsivá tettél, esetleg egyszer nem szeretnéd megírni jobban kifejtve is ezt a történetet? :) Engem nagyon érdekelne, hogy akkor itt most tulajdonképpen mi is történt, maradt bennem egy nagyadag kérdőjel.
Bár én minden drabble után ezt érzem. :p Talán ezért is nem próbálkozom túl gyakran ilyen kevés szóban elmondani történetet. :)
Összességében tetszett nagyon ennek a rövid kis írásnak a hangulata, örülök, hogy megírtad és köszi, hogy olvashattam. :)
Dae

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy olvastad és tetszett. Vicces, hogy fogalmam sincs, mi történhetett. XD Én csak ilyen apróságokat tudok írni, sajnos 5 perc alatt oda a lelkesedésem. :( Hogy lesz-e előzmény? Fogalmam sincs, de, ha lesz ötletem, megírom! Köszönöm az engedélyt, és írtál! :)Szeretnél kritikát írni?