Új kezdet kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.05.12 - 07:47 | 2: Második fejezet | Regisztrált
Igazad volt, Piton nagyon sokat szerepelt benne, és igen érdekes dolgok derültek ki a múltjáról. Tervezel majd hozzá társat, aki segít felnevelni(?) Harryt? Még mindig nagyon érdekesnek tartom a történeted. A karaktereid nagyon szerethetőek, emberiek, kivéve a Dursley famíliát, de őket a könyvekben sem találtam túlzottan szimpatikusnak annak ellenére, hogy ennyire nem bántak szörnyen a fiúval. Vagy talán igen, mindenesetre azt még nem árulta el Rowling, hogy a sanyarú gyerekkor mennyire volt szörnyű. Mindenesetre én a lépcső alatti gardróbot és és az éheztetést is túlzónak tartom egy gyerekkel szemben. Már várom a következő fejezeted, kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra. Puszi, Jane

Szerző válasza: Szia Jane! Nem, nem lesz társa Perselusnak, nem lesz annyira hosszú. :) Még egy fejezet lesz. Szerintem már maga az elhanyagolás is szörnyű, nem csak az éheztetés. Soha nem fogom tudni megérteni az ilyen embereket! :( Szombaton kerül fel a befejező rész. Köszönöm, hogy olvastad és írtál! :)

Egér
2014.05.11 - 09:21 | 2: Második fejezet | Anonymus
Az nagyon jó ,hogy Dumbledore feljelenti a gonosz rokonokat - így nem lehet egy gyerekkel bánni! - nagyon drukkolok,hogy találjanak valami csodát Harrynek,Piton fohásza nagyon tetszett - lesz foganatja?

Szerző válasza: Nem bizony! Szombaton kiderül! :) Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

2014.05.10 - 21:17 | 2: Második fejezet | Regisztrált
Hali Ero! Hú, nagyon jó fejezet volt. Tetszett, hogy Dumbledore megfenyegette Dursley-éket, hogy feljelenti őket, és szerintem meg is fogja tenni. Reméljük, hogy Harry rendbe fog jönni, és Piton talál valami megoldást az agyrázkódás kezelésére. Örülök neki, hogy a karakterek ennyire emberiek, és nagyon várom a folytatást!

Szerző válasza: Szia Andro! Gondoltam kell egy kicsi bosszú! :) Örülök, hogy tetszett! :) Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

N
2014.05.10 - 15:04 | 2: Második fejezet | Anonymus
Sajnálom, de mikor írtad az előző fejezet után, hogy szombaton folytatás, már akkor sem tudtam, hogy tudok annyit várni, és most, hogy itt van nem bírok magammal, nagyon érdekesen kezdődött, és kíváncsi vagyok a folytatásra :)

Szerző válasza: Semmi gond, legalább hagytál magad után nyomot! XDSzeretnél kritikát írni?