Képek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2014.09.29 - 14:46 | 10: A játszma elkezdődött | Regisztrált
Szia, Ero!
A befejezés nagyon drámai lett, meg úgy egyébként is az egész szösszenet. Jól megragadtad a hangulatot és ügyesen használtad fel a képet, tetszett a történet :)
Üdv,
Eddy, Kritika Klub

Szerző válasza: Szia! A kép elég "sötét", így fluffos törit nem írhattam hozzá! :) Köszönöm szépen. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál. Örülök, hogy tetszett! :)

2014.06.18 - 16:28 | 10: A játszma elkezdődött | Regisztrált
Szió!

A kép alapján már sejtettem, hogy ez egy komorabb hangvételű szösz lesz - hát, nem is tévedtem. Tudod, valahol azt olvastam, Voldemort sosem volt képes a szeretetre (mivel szerelmi bájital hatása alatt fogant), ez azonban nem zárja ki azt, hogy más érzelemre is képtelen lett volna - sőt, tudjuk is, milyen elemi erővel tudott gyűlölni. De van itt valami más is, ebben a mondatban: "Már nem kell sok idő, és végre bosszút állhat az értéktelen muglikon és mindenkin, aki ártott neki." Ha jól belegondolunk, teljesen jogos a bosszúszomja, elvégre az árvaházban sem lehetett fenékig tejfel számára az élet, különösen amíg nem jött rá a képességeire...

Bocsi az értelmetlen hablatyért, csak érdekes volt számomra rádöbbenni, hogy ha talán Tom annak idején normális emberek közé kerül, akár egy viszonylag tisztességes ember is válhatott volna belőle.

Puszi,
Remie, Kritika Klub (Megtalálsz minket a Fórumon!)

Szerző válasza: Szia Drága! Feldobtad a napomat a kritikáiddal! :) Szerintem, ha annak idején Tom normális körülmények között nő fel, egy szürke kis senki lett volna belőle. Valahogy sajnálom őt, amiért nem adatott meg neki sem a szerető családi háttér. Köszönöm, hogy olvastad és írtál!Szeretnél kritikát írni?