Egy sárkány szerelme kritikái

Szeretnél kritikát írni?2020.09.15 - 16:22 | 7: 7. Fejezet | Regisztrált
Nagyon sokszor elolvastam már . Nagyon- nagyon tetszik. Köszönöm.

Meow
2014.10.10 - 04:04 | 7: 7. Fejezet | Anonymus
Köszönöm az élményt! Sajnos nem vagyok fejezetenként kommentelős típus, de ide azért mindenképp írok :) Nagyon tetszett a fordítás (bevallom, a 4dik fejezettől elolvastam eredetiben) _de_ tűkön ülve vártam itt a frissítést, mert igazán megragadt a hangulat, és szép munka ;) köszönöm az élményt, remélem sok hasonló színvolalú/párosítású történettel találkozhatok itt nálad a merengőn.

Szerző válasza: Szia Meow! :)
Örülök, hogy tetszett a történet, semmi baj, hogy nem írtál. Egyébként természetesen egyáltalán nem bánom, hogy az angolt is elolvastad, jó tudni, hogy ennyire tetszett. :) Köszönöm a dicsérete. Elképzelhető, hogy a közeljövőben lesz majd még hasonló fordításom, remélem, ott is találkozunk majd. :) ;)
Üdv, DaeMoon

2014.10.07 - 16:09 | 7: 7. Fejezet | Regisztrált
Úgy sajnálom, hogy vége. Szívesen olvastam volna tovább! :) Tudtam, hogy az a nő a belső ember, remélem megkapta a magáét! Köszönöm, hogy elhoztad nekünk ezt a csodálatos történetet!

Szerző válasza: Szia Ero! :) Igen, én is sajnálom kicsit, hogy vége, bár meg is könnyebbültem, hogy végre van egy kész fordításom. :D Persze, azért még ráírtam Ravenre, hogy van-e tervbe véve más írása ezzel a párossal, hátha... :) Köszönöm, hogy itt jártál és írtál véleményt! Nagyon örülök, hogy tetszett a történet! :) Üdv, DaeMoon

2014.09.20 - 11:02 | 6: 6. Fejezet | Regisztrált
Hogy én mennyire szeretem ezt a történetet! :) Csak sajnálom, hogy mindjárt vége, de biztos vagyok benne, rengetegszer fogom még elolvasni. Köszönöm, hogy elhoztad nekünk ezt a csodát! :)

Szerző válasza: Szia Ero! :) Örülök, hogy megszeretted a történetet. Nagy örömmel hoztam el nektek a történetet, úgyhogy remélem, a végét is szereti fogod/fogjátok. :) Köszönöm, hogy írtál! :*

nymphea
2014.09.19 - 21:21 | 6: 6. Fejezet | Anonymus
Szánom, bánom, hogy feltöröm, de nagyon szeretem a sztorid, Callie egy kis tündér, nagyon tetszik :)

Szerző válasza: Örülök, hogy szereted a történetet. :) Callie pedig valóban egy kis angyal. És a jelek szerinte sokkal értelmesebb is, mint a nevelői. XP X3

HirannethHard
2014.09.14 - 01:29 | 5: 5. Fejezet | Anonymus
Szia! Unalmamban kezdtem neki a fordítás olvasásának, mivel láttam, hogy rendszeresen rakod fel az újabb részeket. Egészen aranyos történet és a fordítása is igazán szuper. Nagyon jól fogalmazol, ám láttam, hogy egy szó és annak ragozása fejtörést okozhatott. Ez a szó az este. A ragok sohasem tartalmaznak ly-t. Az 5. fejezet harmadik bekezdésének utolsó szaváról van szó. :) Léteznek estélyek, mint események, itt a szótő az estély és ezt ragozzuk tovább. Ezt keverhette össze valami v. valaki:) A szó helyesen: estéjére.

Szerző válasza: Szia HirannethHard!
Örülök, hogy elkezdted olvasni a történetet és annak is, hogy tetszik, amit a cím mögött találtál. :) A nyelvtani helyreigazítást köszönöm, már javítottam is a becsúszott hibát. :D
DaeMoon

2014.09.13 - 20:28 | 5: 5. Fejezet | Regisztrált
Callie egyszerűen imádni való! Olyan, mint egy anya és egy gyerek keveréke. :) Ezeket az orvvadászokat szívesen kikötözném egy fához, és jól megkínoznám őket. Van egy sejtésem, hogy ki lehet a belső emberük. Köszönöm a frisst, élmény volt, mint mindig!

Szerző válasza: Szia Ero! Igen, Callista különleges kapocs a fiúk között, de tagadhatatlanul imádni való. ♥ Örülök, hogy élvezed a történetet és annak is, hogy azért a belső ember kilétének "kiszámíthatósága" sem szegi/szegte az olvasási kedved. (Ez kétségtelenül nem a furmányos krimik egyike, de Callie miatt "megbocsátható" a dolog, azt hiszem... ;])
Üdv, Dae

nymphea
2014.09.13 - 18:16 | 5: 5. Fejezet | Anonymus
Bocsi, bocsi, de nagyon türelmetlen vagyok, de imádom a sztorid. :)

Szerző válasza: Semmi gond, örülök, hogy tetszik a történet. :)

valentin
2014.09.05 - 23:19 | 1: 1. Fejezet | Anonymus
Hát azt hiszem, odavagyok a sztoriért, meg vissza. Utálom, hogy ez egy fordítás, mert az egekbe akarom magasztalni az íróját, de folyton elfelejtem, hogy ezt nem tehetem. Callista, Charlie, Draco mind közelebb kerültek és kerülnek hozzám folyamatosan. Nem bánom, hogy fluffos a sztori, mert ez most nagyon kell nekem. Minden szempontból tökéletes, habár ez a barátság nekem kicsit túl gyors volt. De ez elenyésző pillanatnyi zavar. Köszönöm a friss fejezetet! ;)

Szerző válasza: Szia valentin! Amennyire én tudom, Raven kövei az itteni véleményeket is, úgyhogy ne aggódj, biztos eljut hozzá a hír, hogy mennyire szeretitek a történetét. (Ha máshogy nem hát rajtam keresztül. :3) És egészen biztos vagyok benne, hogy ö is legalább annyira örül annak, hogy szeretitek a művét, mint én. :D
Köszönöm, hogy ismét írtál, jó látni, hogy (a tempó ellenére) még mindig szereted/szeretitek a történetet. :)
DaeMoon

2014.09.05 - 21:28 | 4: 4. Fejezet | Regisztrált
Én is szívesen hajtanám álomra a fejem két ilyen pasi között! XD Köszönöm a frisst, élmény volt, mint mindig!

Szerző válasza: Szia Ero! :) Szerintem ebben a vágyban sok lány osztozik veled. ;) Örülök, hogy tetszett a fejezet és köszönöm, hogy ismét írtál! :*

velvet
2014.09.05 - 16:26 | 4: 4. Fejezet | Anonymus
bocsi, bocsi, de annyira kíváncsi vagyok már :) de ez csak azt jelenti, hogy imádom a sztorid :)

Szerző válasza: Semmi vész, örülök, hogy két üres leütésnél több nyomot hagytál magad után. ;) Remélem, élvezted a fejezetet! :)

2014.08.30 - 16:29 | 3: 3. Fejezet | Regisztrált
Szia! Most találtam rá erre az érdekes kis történetre. Még nem nagyon olvastam Charlie és Draco párosítású történeteket. Így mikor megnyitottam az első fejezetet nem tudtam, hogy mire is számítsak. Végül nm bántam meg, hogy beleolvastam. Draco nekem nagyon tetszik, nem az a szokványos fagyos arcát mutatja. Charlie... Hát őt egyszerűen IMÁDOM! Nagyon tetszik, ahogy lefordítottad. A mondatok magyarosak, és nem érzem szaggatottaknak őket. Igazából azt hiszem a második fejezet után jöttem rá, hogy ez egy fordítás, mert nem tűnt fel. Nagyon várom a folytatást, és kíváncsi vagyok hogyan alakulnak a dolgok a srácok között. További jó fordítást! Losztrisz, Kritika Klub (a Fórumon megtalálsz minket)

Szerző válasza: Szia Losztrisz!
Örülök, hogy idetaláltál. És annak is, hogy élvezed a fordítást. :) Sajnos valóban nem sok történet van erről a párosról, de az biztos, hogy nagyon jól összeillenek. Legalábbis én nagyon szeretem őket, főleg ebben a történetben egy édes kis Callistával karöltve. ;) A fordításra vonatkozó dicséretet pedig nagyon köszönöm. Ez az első fordításom, úgyhogy jó tudni, hogy nem érezhető rajta az "erőlködés". *ujjong*
Üdv, DaeMoon

2014.08.29 - 15:22 | 3: 3. Fejezet | Regisztrált
Jujj, egy cuki sárkánybébi! Nagyon irigylem Dracót és nem csak Charlie miatt! :D Köszönöm a frisst!

Szerző válasza: Hát igen, Callie egy igazi, imádni való kis szörnyike, de azért a fiúk máris imádják. ;) Örülök, hogy neked is tetszett a belépője. :)

2014.08.29 - 15:07 | 2: 2. Fejezet | Regisztrált
Azt hiszem irigylem Dracót! Én is szívesen aludnék Charlieval. XD

Szerző válasza: Meg tudom érteni. ;) Draco tényleg egy piszok mázlista. :p

2014.08.29 - 14:38 | 1: 1. Fejezet | Regisztrált
Szia! Na, én is felfedeztem magamnak ezt a történetet. Egyszerűen imádom a Weasleyket, kivéve Ginnyt! :) Azt hiszem ez a töri az egyik kedvencem lesz! :)

Szerző válasza: Szia Ero! Örülök, hogy felfedezted a történetet. :) Szerintem az egyik legaranyosabb Charlie/Draco történet, úgyhogy remélem, tetszeni fog a folytatás is. :D

[Előző] 1 2 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?